עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by shedox,

2GB זכרון, E6750 מעבד וכרטיס מסך GT240 .. רוב המשחקים עובדים לי חלק, אבל עדיין בחלק הם נתקעים לפעמים, מה יותר משתלם לי להוסיף זכרון או להחליף מעבד ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by EagleX2,

רציתי לדעת על איזה ערכת שבבים מבוסס הכרטיס ואיזה כרטיסים עתידים לצאת עם ערכות שבבים טובות ל AMD 64BIT 3000+ ומתי? (וכמובן אם יש מחירים משוערים)

• 7 תגובות
    • 580 צפיות
  3. Started by thealon,

מה עדיף אחד של 1g או שניים של 512mb ? ולמה?

• 7 תגובות
    • 784 צפיות
  4. מידע בגדול על המחשב המיועד: * מחשב לעריכת וידאו ב HD, עבודה עם אפטר אפקטס ופרימייר 5.5. * המחשב מיועד לעבודה נון סטופ כל השבוע. * אני לא מחפש להוזיל עלויות. הדגש הוא על חומרה איכותית ומותאמת לתוכנות הנ"ל. המפרט: מעבד i7-2600 (לא מתוכנן OC). 16GB זכרון של kingstone כ. מסך gigabyte GTX580 ssd crucial c300 128GB WD black 1TB ספק כוח Thermaltake TT-W0230 850W 3 צורבי DVD (בעתיד יתווסף blu-ray) קירור למעבד scythe katana3 ההתלבטות האחרונה שנשארה היא לגבי הלוח האם ללכת על gigabyte p67a-ud7-b3 או על z68x-ud7-b3. הם זהים אחד לאחד חוץ מהצ'יפסט (שאין לי מושג להבדלים בין שני הצ'יפסטים) ההפרש במחיר בין שני הלוחות הוא 130שקל (לא קריטי מבחינתי). אשמח להארות/הערות לגבי …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Selinko,

שלום לכולם קניתי זיכרון 256MB\133 יש לי כבר זיכרון 64 אותו דבר הבחור שהביא לי את הזיכרון אמר לי להוציא את הזיכרון הישן ולא הבנתי למה. מה זה משנה? זה יותר טוב עכשיו יש לי 320 ולא 256 מישהו יכול להסביר לי אם מה שהוא אמר נכון או סתם שטויות? הרצתי PCMARK2002 ולפני שהוספתי את הזיכרון הישן קיבלתי : CPU : 1624 MEMORY: 679 HD:559 ואחרי שהוספתי: CPU:1611 MEMORY:729 HD:543 להשאיר את זה ככה? או להוציא את הישן? תודה מראש! עמרי!

6. Started by The_overclocker,

אובכן זאת שאלתי ; הסתכלתי על זכרונות מסויימים וראיתי שלייד כל זכרון יש מספר : 2100, 2700, 3200, מהם המספרים הללו ומה הם אומרים ?? יש לי עוד שאלה אם אפשר, מה זה OEM מה ומה זה שונה מ OEM שנמצא בכרטיס מסך ? תודה על התגובות וסליחה על הבורות

• 7 תגובות
    • 689 צפיות
  7. Started by UV1,

מסוג gigabyte EP43-DS3 חיפשתי במנואל שלו, אני לא מצליח להבין עד הסוף. היום יש עליו DDR2 1066MHZ 2GB*2

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. יש לי לוח אם Asus P5LD2-VM , תומך Dual-Channel, עד 667MHZ. נכון לעכשיו יש לי זכרון 2*512 , 667MHZ. ואני רוצה להוסיף זכרון, Corsair 2*1024MB DDR2-675 XMS2-5400 Xtreme Performance Memory. זה אפשרי (לשים את כל ה4 זכרונות ביחד)? או שיגרום לבעיות? עדיף להוציא את ה2*512 ולהשאר עם הזכרונות החדשים בלבד? או שאני יקבל ביצועים טובים יותר עם ה3 גי'גה? תודה רבה, פיטר.

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  9. Started by amirx19,

מעבד Q9650 סוקט 775 כמובן. 4GB 800 mhz כרטיס מסך 4850 אנרמקס 420 וואט שלושה דיסקים קשיחים. שני צורבים. מאז שהחלפתי מעבד ל45 נ"מ המחשב מרסט ועושה צרות. היה Q6600שהוא 65 נ"מ הוחלף לQ9450 ואח"כ ל Q9650 מכיוון שהייתי בטוח שה9450 מקולקל כשמחשב התחיל לרסט ולתת מסכים כחולים. לפי אסוס הלוח אמור לתמוך במעבדי 45 אך משום מה אצלי זה לא רוצה לעבוד. נשבר לי מהצרות האלה ואני רוצה להחליף לוח אם. אני מעוניין בלוח אם שתהיה אפשרות של רייד 0 (סטרייפ) בוינדוס 7 64 ביט . אם אפשר שיהיה לוח קומבו כלומר תמיכה בDDR2+DDR3. אך זה פחות קריטי. אשמח לשמוע המלצותכם (לי יש נטיה חזקה מאוד ללוחות של GIGABYTE). תקציב אני מניח ש400-500 יהיה סביר ואם אפשר פחות... תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Rockstatement10,

זו שאלה כללית.. המעבדים של רייזן באמת היו מהפך מצד AMD והם איכותיים לא פחות מאינטל מכל בחינה? טובים להכל בעצם גם למשחקים ולטווח ארוך ותמיכה בתוכנות ? דואל צ'אנל באמת קריטי ברייזנים אגב? ומהירות של 2400MHZ לצורך הדוגמה זה איטי מדי או שהוא עדיין עובד בעוצמה שלו?

11. Started by chenrp,

יש לי כרגע 2GB = 2X1GB של KINGSTON 667MHZ אני לא רוצה OC. אני רוצה להוסיף עוד 2 סטיקים של 1GB מאותה החברה של KINGSTON 667MHZ. מצאתי במרדנית ש1GB עולה 160 שח. שווה? מה אתם ממליצים?

• 7 תגובות
    • 711 צפיות
  12. Started by namyob,

שלום לכולם, יש לי לוח אם של asus דגם m2npv-vm ויש לו כרטיס הרחבה של יציאת hdtv ואין לי שום מושג איך אני מפעיל אותו כדי לראות איתו בטלויזה. אם מישהו יודע איך להפעיל אותו ויכול לעזור לי בברכה, עמיר

• 7 תגובות
    • 582 צפיות
  13. Started by elixvx,

היי, אז יש בשרותי מחשב נייח די מזדקן שנקנה לפני כ-5 שנים (בזמנו נחשב לטוב). המפרט הוא: Phenom II x4 Quad-Core 940 | - מעבד כרטיס מסך: ASUS GTX 650 (שנקנה לאחר שכרטיס המסך הקודם GTX 260 נשרף...) GIGABYTE MA770-UD3 | DDR II 1066Mhz 2x2GB OCZ Freezer 64 Pro | Corsair VX 550W - ספק | CoolerMaster CM 690 Black - מארז. ו-2 HDD אחד בגדול של 500 ג'יגה ואחד בגודל של 1TB. בעבר המחשב שימש אותי לגיימינג, אך כיום הוא כבר לא מריץ טוב את המשחקים החדשים וכרגע אני חייל ככה שאין לי יותר מידי תקציב לשידרוג רציני. בנתיים אני מעוניין לשדרג את זיכרון הRAM ל8 ג'יגה לפחות. (דרישה סטנדרית ברוב המשחקים החדשים) הבעיה היא שהמאוור של המעבד שלי חוסם לי 2 סלוטים של זיכרון וה-2 האחרים תפוסים. מה …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by taschi,

איזה חברה יותר טובה בסוג זיכרון DDR 512MB 400MHZ , יונדאי - HYUNDAI CL 3 או A-DATA CL2.5 או GEIL CL 2.5 ובכלל A-DATA באותה ליגה של יונדאי או שזה תלוי בתיזמונים בלבד, למבינים דרגו לי אותם לפי הסדר בבקשה וזה מה שיש לי לבחור אז זכרונות שצריך משכנתה עליהם כמו CROSAIR או OCZ שלא באים בחשבון... כל טוב! נ.ב. יונדאי זה בעצם HYINX, אז זה זיכרון דיי פשוט כמו A-DATA כי לא מדברים פה על SDRAM, שאז יונאי היה על באמת זיכרון תותח, אז השאלה אם הוא נשאר טוב?

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  15. Started by orengreen,

שלום לכולם, נכון לעכשיו, איזה מעבד בסדרת i5 ו-i7 נותן את התמורה הטובה ביותר למחיר? ז"א - איזה מעבד הוא דרגה אחת מתחת לקפיצת המחירים שמפרידה בין רכיב שהוא top of the line לרכיב שהוא מתחת? שאלה נוספת - האם בחודשים הקרובים צפוי שחרור של איזה דור מעבדים חדש, שבעקבותיו תהיה ירידת מחירים של מעבדים בדורות הנוכחיים? המחשב שלי הוא לצרכי משחקים. תודה.

• 7 תגובות
    • 3.8k צפיות
  16. ערב טוב, לפני מספר ימים קניתי מחשב חדש. כדי לבדוק אם קיבלתי חלקים תקינים עשיתי בנצ'מרק בעזרת התוכנה PCMark05 המחשב שקניתי: AMD 4600 X2 1024X2 DDR 2 800 WD 250 GB 16MB GIGABYTE M55 Plus 7600GS Extreme הציונים: CPU- 4924 Memory - 4245 Graphics - 4491 HDD - 5803 רציתי לדעת אם הציונים האלו סבירים. תודה לכל העוזרים!

• 7 תגובות
    • 729 צפיות
  17. Started by Dano,

שלום! אני מוכן לקנות מחשב. בעיקר למשחקים. רציתי לשאול אתכם אם בחודשים הקרובים ייצא משהו שמאוד כדאי לחכות ולקנות אותו? אני יודע שאין סוף לדברים האלה אבל אם זה משהו באמת מיוחד שחבל שאח"כ אני יפספס אותו. אני מדבר בעיקר על מעבדים, לוחות אם וכ. מסך כי אלו הדברים היחידים שבאמת מתעדכנים ומשתנים הרבה. להזכירכם המחשב מיועד לצורכי משחקים.

• 7 תגובות
    • 749 צפיות
  18. Started by Born2Kill,

שלום, יש לי את ה-Core i7 860 ולפי מה שהבנתי המכפלה שלי פתוחה היות ואני יכול לשחק עם ערך המכפלה. אז מה הקטע של מעבדי ה-K כמו ה-875K בניגוד ל-Core i7/i5 הרגילים?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Asaf.Y,

ערב טוב, אני מחפש לוח+זכרון תואמים ל P4 2.4 נורטווד בסוקט 478. תודה מראש, אסף.

• 7 תגובות
    • 811 צפיות
  20. http://tinyurl.com/8hs57 כי עכשיו הלוח נדלק, עושה בוט ראשוני (שומעים את הכוננים) אבל מעבר לזה כלום -- לא ציפצוף ולא הדלקה של התקנים כמו מסך, מקלדת וכו' מה עושים

• 7 תגובות
    • 781 צפיות
  21. Started by Melike Pk,

קניתי לפני מספר ימים לוח אם חדש ומעבד. EP43-DS3 של ג'יגהבייט ו E8400 שאני מתכנן לעשות לו OC ל3.6 בערך. כרגע מחוברים למחשב (בDUAL CHANNEL כמובן) שני זיכרונות של 1GB DDR2 667 האם בהתחשב במעבד והלוח, כדאי לקנות זכרונות חדשים במהירות 1066, ואם כבר אז לשדרג ל4 ג'יגה? האופציות הן או http://skypc.co.il/pl_product~EX2-41066P2-SX~15~0.htm או http://skypc.co.il/pl_product~996599~15~0.htm למה הפרש המחירים גדול כל כך? רק בגלל שMUSHKIN זה מותג? האם יש בכלל צורך לשדרג את הזכרונות??? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  22. gf 6800 gs tiwnmos 1 gb ddr 400 mhz AMD 3200 veince אולי oc שיהיה טוב למשחקים

• 7 תגובות
    • 657 צפיות
  23. Started by singera,

בפלונטר מוכרים לוח MSI סוקט 423 שעובד על זיכרונות SDRAM או RDRAM (תלוי בדגם) וכולל מעבד 1700 פנטיום 4 ועולה 800 שח http://www.plonter.co.il/webcatalog/computerstore/Products_Results.tmpl?command=search&db=^catalog.txt&cart=1040419832852166&EQshelfDATArq=PENTIUM%204%20BUNDLE&eqdivisiondatarq=%EC%E5%E7%E5%FA%A0%E0%ED&Max=20〈=heb&sortitems=1

24. המפרט שלי הוא להלן: מעבד P4 3.0ghz HT (תושבת 775) הלוח 8I925X של ג'יגבייט. כרטיס מסך 8600GT (שודרג לאחרונה) 512X2 זיכרון פנימי במהירות (dual channel) לאחרונה שידרגתי את הכרטיס מסך מ-X600 ורואים שוני משמעותי בביצועים ובאיכות התמונה. אבל הפריע לי שיש משחקים מסויימים שזה לא עזר לביצועים שלהם. לדוגמה: NFS carbon ו-gothic3 האים שדרוג עם עוד ג'יגה של זיכרון יהווה את הפתרון או שעליי לעצור כאן עם השדרוגים? כרגע יש לי 2 כרטיסים עם 512 מגבייט ומהירות 533mhz. השיקול להוסיף עוד זוג (שיוריד את המהירות של כל אחד ל-400 אבל אפשר להחזיר אותה עם OC)

• 7 תגובות
    • 632 צפיות
  25. Started by nas,

שלום , יצא לי לקבל בזמן האחרון מחשב שהוא בעצם לוח אחד, על הלוח הזה יושבים 2 מעבדי פנטיום 3 של 866MHZ ו512MB זכרון RAM היתרון בלוח הזה הוא שהכול יושב עליו , מסך מקלדת 2 חיבורי רשת ... הכל זה בעצם מן לוח אם קטן עם 2 מעבדים עליו... הרציתי קצת חיפושים ברשת וזה מה שמצאתי: http://www.chassis-plans.com/single_board_computers.html כאשר הלוח שברשותי ממש ממש דומה לזה: http://www.chassis-plans.com/single-board-computer/S5891.htm אבל אני לא בטוח כי לא כתוב עליו דגם או משהוא כזה... הבעיה היא שיש לי רק את הלוח עצמו ואין לי את הלוח אם שהוא יושב עליו, השאלה היא אם יש לי מה לעשות איתו... אולי להלחים אליו מתחים מהספק? אשמח לקבל פירוט על הנושא הזה ממישהוא שמבין קצת בנושא...

• 7 תגובות
    • 748 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.