עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום התקנתי וינדווס 7 64 ביט ושמתי לב שהתדר של המעבד יורד כשהוא לא בשימוש..חפרתי קצת ב-Control Panel בלי קשר האמת ומצאתי את ה - Power Management מה דעתכם על האופציה הזאת ? כדאי להשאיר על דיפולט ? (5% מינימום 100% מקסימום) לא יכול להיגרם שום נזק למעבד ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  2. Started by ztakram,

יש לי מחשב עם זיכרון 1G ואני מעוניין להוסיף לו 1G נוספים. איך אני יכל לאתר את סוג הזכרון המותקן אצלי, על מנת לקנות זכרון מתאים? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  3. Started by ofer_mat,

אני צריך את דעתכם ללוח למחשב של חבר שלי את רוב החלקים אני יודע מה אני רוצה לתת לו אבל לוח יש לי התלבטויות הוא לא יעשה OC המחשב יהיה למשחקים אינטרנט . חשבתי על לוח של Gigabyte GA-8PE667 Pro Intel 845PE Motherboard מה אתם אומרים מה שחשוב לי זה ה 6.1 (אני לא צריך משהו ברמה גבוהה) יש המלצות אחרות? תקציב 700-800 שקל HT לא חשוב לי כי המעבד יהיה 2.6-2.4 משהו כזה תודה

4. שואל בשם חבר שלי : יש לו לוח אם P5Q PRO 4 גיגה זכרון כרטיס מסך 9800GT מסך יהיה לו או 20 או 22 אינץ . יש לו בעיה תקציבית והוא רוצה לחסוך השאלה היא כמה משמעותי למשחקים המעבד? אני הצעתי לו את E8400 , האם הוא יוכל להסתדר טוב עם E7200 למשחקים כמו קרייסיס פארקייר, COD 4 וכו.. אולי אציע לו לבצע OC שיוכל להגדיל את מהירות המעבד. עוד משהו.. כמה חשוב הקאש של המעבד למשחקים? תודה.

• 11 תגובות
    • 927 צפיות
  5. שלום לכולם לאחר אשני מוסיף לזיכרון הקיים במחשב שלי (512MB) עוד זיכרון DDR1 512 MB 400 MHZ איך אני יכול לבדוק אחרי ההוספה את המקום שפנוי ב-RAM? אוקיי אז יש תוכנות כמו EVEREST או SPEED IT UP FOR FREE אבל השאלה שלי היא :האם ההוספה של הזיכרון הזה תשפר לי משמעותית את הביצועים של המערכת או שיש דרך אחרת? מה תפקיד ה- OC? איך מתקינים את הזיכרון הנוסף? תודה

• 11 תגובות
    • 927 צפיות
  6. Started by Burkey,

שלום, יש לי שאלה פשוטה. בכותרת ציינתי שני לוחות אם עם ערכת השבבים H87. שני הלוחות נמכרים באותו מחיר. בעת הרכבת מחשב, איך אני אמור לבחור בין השניים, האם קיימים הבדלים משמעותיים ? במה הייתם ממליצים לבחור, ולמה ? תודה ויום טוב !

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  7. Started by spider272,

צריך המלצה ללוח אם וזכרונות שיהיו עם i7 6700k+GTX660 מקסימום גיימינג מינימום מחיר תקציב 1000-1500 ועוד סתם שאלה האם I5 6600K מספק ביצועים נמוכים משמעותית מהi7 6700k או שאפשר להסתפק בI5?

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  8. מה עדיף ? ‏3x2GB Patriot Extreme Performance Triple Channel‎ Extreme Performance PC3-10666 (1333MHz) Low Latency (7-7-7-20) 780 ש"ח או ‏3x2GB Patriot Extreme Performance Triple Channel‎ xtreme Performance PC3-12800 (1600MHz) Low Latency (8-8-8-24) 785 ש"ח

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  9. Started by benor,

הרצתי את התוכנה SANDRA ויש בה בנצ'מרק שאני לא מבין מה הוא אומר....

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  10. ברצוני לקנות את המארז + ספק הכי טובים שאפשר עד 650 שקל ראיתי שיש את הסקורפיו 868 והוא בא עם ספק 420 וואט של ריידמקס + שני מאווררים, השאלה היא האם הוא טוב? אם יש לכם עוד הצעות למארז וספק אנא רישמו תודה

• 13 תגובות
    • 927 צפיות
  11. Started by iakovl,

מישהו יודע אם מוכרים בארץ mini-itx?

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  12. שלום, בערך אחרי פסח אני מתכוון לקנות את המחשב החדש שלי, אני לא מתכנן לעשות אוברקלוק וגם אם כן אז משהו קטן מקסימום של 150MHZ FSB וגם אותם לעשות עם מכפלה נמוכה מהמקור. אז רציתי לדעת אם יש סיבה מיוחדת להשקיע ב-8RDA+ של Epox? {אולי כרטיס קול יותר איכותי.... לא יודע} או שמספיק ה-Nforce2 הפשוט של Leadtek, והאם הוא יתן את אותם ביצועים? גם מבחינת הבקר קול המובנה. תודה מראש, מתן.

• 14 תגובות
    • 927 צפיות
  13. יש לי במחשב 2 סטיקים של: 256MB DDR-SDRAM 3.0-3-3-8 במהירות שעון..(אם זה הגיוני) של 200 Mhz . אני מעוניין להסיף עוד: Kingston 512 266mhz המחשב יפעל.....יותר טוב?! והאם זה ביכלל יתאים? תודה

• 15 תגובות
    • 927 צפיות
  14. הגיע הזמן שסוף סוף נראה שיפור אמיתי במינסטרים מה 4/4 או 4/8 ליבות שאנחנו רואים מ2009. http://www.guru3d.com/news-story/6-core-intel-processors-going-mainstream-in-2018-with-coffee-lake.html

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  15. Started by generalA,

איפה אני יכול למצוא עדכון קושחה ללוח Intel Garibaldi D850GB ומלעבד Intel Pentium 4 1400MHz (14X100 וגם לביוס של אותו לוח. תודה !

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  16. שלום לכולם, קיבלתי מעבד פנטיום 3 550 סוקט 370 מורכב על מתאם לסלוט 1. כשאני משווה בין המתאם לסלוט עצמו, נראה לי שחסר משהו. מעבדי פנטיום 3 סלוט 1 היו רחבים והוחזקו על הסלוט ע"י שני זרועות. לעומת זאת, המתאם מאד דק ולא ברור לי איך הוא ישאר יציב על הסלוט. חיפשתי באינטרנט תמונה של מתאם כזה ולא מצאתי ולכן אין לי מקור להשוואה. למישהו יש מתאם כזה? מישהו יודע אם המתאם שלם או לא? תודה.

• 9 תגובות
    • 927 צפיות
  17. Started by skyhawlk,

אהלן, יש ברשותי מחשב P4 1.4Ghz בן כמעט שנה. יש לו לוח אם "גאריבלדי" של Intel שעושה רק צרות (לא מסתדר עם כרטיס המסך, בקר USBמתנתק ועוד ועוד...) וכנראה שהגיע הזמן להחליף אותו בלוח אם "פנתר" שישרת אותי לפחות שלוש שנים . איזה לוח אם הייתם ממליצים לי? התקציב שלי הוא 120 דולרים ירקרקים.

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  18. Started by Dom1no,

מצטער אם זה לא המקום הנכון אבל השאלה הזאת מתייחסת לכמה תחומים. בכל אופן, אני מתכוון לקחת את הE8500 כחלק ממחשב למשחקים. (4870, 4G זיכרון 650W, לא יודע מה רלוונטי מהמפרט, תבקשו ואני אתן) עכשיו רציתי לשאול על האפשרות של הOC שהחנות מציעה למרות שהוא בחינם והכל, זה כדאי? ז"א אני לא מבין הרבה אבל בגדול אני יודע שOC מבוסס על יציבות, אז האם כדאי לתת לטכנאי בחנות X לבצע המהרה שכלל הנראה לא תלווה בבדיקות מקיפות (אני מניח) או שהתדר הנוכחי של המעבד יספק אותי?

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  19. היי, יש לי מחשב די יישן, P4 HT במהירות 3GHZ, זכרון 3GB ולוח אם ASUS P4C-800E DELUX שלא מקבל כרטיסי AGP. אני רוצה להחליף, השאלה היא אם יש מצב למכור את המעבד / זכרונות ? ואם כן מה המחיר הריאלי ? תודה

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  20. Started by ShayGTi,

אז ככה, יש לי שני סטיקים של TWINMOS DDR400 512MB בתזמונים 2.5-3-3-8 רכשתי היום שניים נוספים של OCZ בתזמונים 2.5-4-4-8 לפי מה שהבנתי, מה שחשוב זה הCL שנשאר 2.5 וזה טוב. אבל כשנכנסתי לCPU-Z ראיתי שם משהו שלא מצא חן בעיניי. הCOMMAND RATE עלה מ1T ל2T, אפשר לשנות את זה? ועוד משהו, אני לא בטוח מה בדיוק זה אומר אני לא מבין בזה כל כך, לכן אני מצרף תמונה. אם הבנתי נכון, אז בעצם הזיכרון של OCZ עובד על 166 בCL2.5 ועל 200 בCL3.0? למה? הוא אמור לעבוד על 200 בCL2.5! יכול להיות שזה קשור לאוברקלוק שעשיתי למעבד? :\ בקיצור תעשו לי סדר בבלאגן בבקשה!!

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  21. שלום, ברשותי מחשב P4 ישן (בן שנתיים וחצי) שנדפק לו ה-CPU ואני שוקל שדרוג וזהו. חשבתי על החלפת לוח אם ומעבד, והשאר במשך הזמן. שימושים - עריכת תמונות בעיקר (פוטושופ בכל הכוח) וריבוי משימות (עובד גם עם תוכנות עיבוד תמונה של ניקון תוך כדי עריכה בפוטושופ). ציוד שיעבור הלאה: --------------- א. כרטיס מסך AGP של MATROX. אני מתכוון להמשיך להשתמש בו כי אני עובד עם 2 מסכים והוא מצוין בשבילי כרגע. ב. 2 מסכים CRT של Viewsonic. ג. 2 כוננים: SATA 120/160GB. ד. זכרונות: 2x256 + 2x512 = 1.5G מסוג DDR I 400 ה. DVD-R/W שאלות: ------ 1. איזה לוח אם ומעבד (אינטל, ליבה כפולה, חשבתי לחכות ל-6320) נכנסים בתקציב של 1500 ש"ח בערך (כאמור - לוח אם עם נתיב AGP אחד). 2. זכרונות - DDR I 400 - האם יעבדו…

• 7 תגובות
    • 927 צפיות
  22. Started by Eli100,

אח שלי הגדול רוצה לקנות מחשב.. הוא מתקעש שהוא רוצה מעבד 4 ליבות בלבד ולא מוכן לשמוע על פחות מיזה המחשב שלו יהיה בעיקר למשחקים ועבודה היקפית על רזולוציה של 1920X1200 אם זה משנה ההתלבטות היא אם לקחת מערכת Core i5 + p55 או Core i7 860 או Core i7 920 או בכלל לקחת PHENOM II?

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  23. שלום, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי . חשבתי לשדרג את המעבד, לוח - אם, הזיכרונות ואם יש צורך גם את הקשיח (רק אם יש צורך בכך, כי הוא בן 4 וחצי שנים) . חשוב לי שהשדרוג יהיה טוב בעיקר לאוברקלוק במיוחד המעבד ולוח האם . כרגע המפרט שלי : מעבד E8400 עם קירור Mugen 3 לוח אם P5Q זיכרונות OCZ 4GB כרטיס מסך HD7850 ספק של קרוסייר 750 וואט (בן 4 וחצי שנים) מסך Delll 23 אינצ' תודה רבה .

24. הורדתי את העדכון לביוס שלי ax63pro ועדכנתי אותו (תודות ל6kwar לפני שעדכנתי את הביוס היה לי סטיק של זיכרון שלא הסתדר עם סטיק אחד , החלטתי להשאיר את הסטיק עם הכמת היותר גדולה (128) ואת הסטיק עם ה64 מגה נתתי לחבר שלי . בנתיים החבר שלי עבר דירה ועכשיו הוא גר בתל אביב , והזיכרון אצלו , האם עידכון הביוס יכול לפתור את בעיית חוסר התאימות? אם כן , אני רואה את החבר הזה עוד כמה ימים , האם עלי לבקש ממנו להביא לי את הסטיק ? תודה

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  25. Started by Amitai,

איך משפיעים עלי, המשתמש הבייתי, הבדלי זמן הגישה של הזכרונות?? הרי ההפרשים כ"כ קטנים משום שזמן הגישה נמדד בנאנו שניות! איך אני אראה את ההבדל לדוגמא בין זיכרון בעל זמן גישה של 2.8 NS לבין 2.2 NS? נ.ב אני מדבר בעיקר על הזכרונות שמשמשים כרטיסי מסך, אך גם זיכרונות רגילים.

• 4 תגובות
    • 926 צפיות

דיונים חדשים בפורומים