מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,820 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מתכוון לכנות את הלוח MSI "K8N Neo2 Platinum" בעקבות שיש לי כרטיס מסך RADOEN 9800 PRO AGP השאלה שנשאלת היא המעבד שהולך להיות עם המחשב הוא AMD 64 3500 והזכרון הוא Patriot Dual Channel Kit 184-Pin 1GB(512MB x 2) DDR PC-3200 w/ XBL Technology בקיצור קראתי אתמול באתר על לוחות שיצאו מבוססים על מעבדי NF4 משולבים עם PCIE וגם AGP וזה מאוד יעיל לשידרוג בעתיד שבמקרה של לוח משולב אני אצטרך לקנות רק כרטיס מסך מבלי לשדרג את הלוח { אחרי הכל המעבד מספיק חזק והזכרון מספיק לזמן הקרוב } . רציתי לשאול את דעתכם האם כדי לקנות את הלוח שרציתי של MSI או לקנות לוח משולב לפי המלצתכם { כמובן שהוא צריך להיות סוקט 939 } הודה לכם על העזרה
-
- 12 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אהלן, אני מתכנן לקנות 2GB CL3 של זיכרון DDR, שווה להוסיף 40 שקל ל-CL2.5 ו/או 85 שקל ל-CL2? מיועד למחשב למשחקים ללא OC. תודה
-
- 9 תגובות
- 910 צפיות
-
-
מה דעתכם על הזיכרון הבא: זכרונות של OCZ 4 גיגה CL5 http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_vista_performance_gold_dual_channel לעומת זיכרון של G.SKILL DDR2 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=263 איזה מהם עדיף ולמה?
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
אני צריך את דעתכם ללוח למחשב של חבר שלי את רוב החלקים אני יודע מה אני רוצה לתת לו אבל לוח יש לי התלבטויות הוא לא יעשה OC המחשב יהיה למשחקים אינטרנט . חשבתי על לוח של Gigabyte GA-8PE667 Pro Intel 845PE Motherboard מה אתם אומרים מה שחשוב לי זה ה 6.1 (אני לא צריך משהו ברמה גבוהה) יש המלצות אחרות? תקציב 700-800 שקל HT לא חשוב לי כי המעבד יהיה 2.6-2.4 משהו כזה תודה
-
- 6 תגובות
- 910 צפיות
-
-
מדובר על E8500 בנסיון לOC עכשיו לפי מה שהבנתי הגבול שלו הוא 72 מעלות. עכשיו תוכנות כמו EVEREST וSPEEDFAN מראות לי בול 10 מעלות יותר ממה שREALTEMP מראה לי. לדוגמא אם בריל הטמפ' היא 39 אז ב2 האחרות היא 49 וזה משתנה בהתאם, הבדל של 10 מעלות תמיד. אז איך אני יודע מה הטמפ' האמיתית שלי?
-
- 7 תגובות
- 910 צפיות
-
-
עשיתי לasrock fatal1ty p67 professional עדכון ביוס לגירסה 2.00 רציתי לשאול... זאת הגירסה האחרונה נכון? (שמעתי שמעבדי הIVY יתמכו בלוחות האלה אחרי עדכון ביוס) אז רציתי לדעת עם זאת הגירסה שצריך.?..(ברוך השם טפו טפו טפו הכל הלך חלק בעדכון בלי בעיות )
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בקרוב לקנות מחשב חדש ואני כבר כמה זמן קורא פה בפורומים לגבי הרכיבים העדכניים שיש, אבל עוד לא הבנתי מה ההבדל בין הזיכרונות 1600 ל 2133 וכו', איך הם מובאים לידי ביטוי בגיימינג (משחקים כבדים סיגנון battlefield 3 וכדומה) ובאיזה זיכרון עדיף יותר להשקיע ולמה. עריכה: וגם האם יש הבדל בין i5 ל i7 מבחינת גיימינג ומה כדאי לי יותר להשקיע כי הבנתי שבשביל משחקים אין באמת הבדל בין 5 ל 7 ואיפה אם לא במשחקים ההבדל הזה ניכר? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום ושבת שלום, ברשותי לוח אם P67A-UD5-B3 שתומך dual channel architecture יש לי היום 16gb ram לא הבנתי כל כך את העניין שאם זה dual channel אז מומלץ להשתמש רק ב-2 כרטיסים למרות שיש לי מקום ל-4? או שהדגש על זה שהם יהיו אותו סוג של כרטיס כי כל הארבע הם אותו סוג ב-CPU-Z זה מה שמופיע.. מוזר לי שרשום שזה 800MHZ למרות שעל הכרטיסים רשום 1600mhz אני קצת לא מבין מה הולך פה דגם של הזכרונות: BLS4G3D1609DS1S00.
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
- 1 follower
-
-
בוקר טוב, יש לי מחשב קולנוע ביתי מבוסס לוח אם G41M4-F של MSI שבעוונותי רכשתי בלי מחשבה מוקדמת. הבעייה שלי איתו שיש לו רק חריץ PCI יחיד ושהוא לא מוציא sound ב-s/pdif (יש spdif פנימי ואפשר לחפש מתאם, אבל לא זמין באף חנות למרות שהם מפרסמים שיש להם). האם אתם יכולים להמליץ לי על לוח חלופי לא יקר מדי (כמובן שמתאים למעבד core 2 due והזכרונות שלי) שיש לו יותר חריצי PCI ויציאות s/pdif מובנות (יציאות USB נוספות זה יתרון)? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
האם כדאי להשקיע עוד (הרבה) כסף ולקנות זכרונות 512MB כדוגמת OCZ 512MB DDR-RAM 4000 Performance Series Memory 500 Mhz, 3-4-4-8 או אפילו OCZ 512MB DDR-RAM 4000 EL Memory 500Mhz, Enhanced Latency, 3-4-4-8 או שבכסף הזה כבר עדיף לקנות 1024MB של PC3200 ? תודה נ.ב. מיועד ל AN7 AMD Barton 2500+
-
- 13 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אהלן אנשים , חבר שלי מעוניין לקנות מחשב במחיר מינימלי , הוא רוצה סלרון , והוא קיבל הצעה הכוללת לוח אם של חברת מטסוניק עם כרטיסי הרחבה אונבורד... השאלה שלי היא האם הלוחות של MATSONIC מאפשרים אוברקלוקינג? אל תציעו לי לוחות ודברים אחרים , ענו לי על השאלה , אם אתם מכירים את החברה הנ"ל http://www.matsonic.com
-
- 6 תגובות
- 910 צפיות
-
-
-
שלום 1: יש לי שאלה בנוגע לDDR - אם מהירות הלוח שלי היא 400MHZ FSB שזאת אומרת 100MHZ QDR , אז איזה מהירות זיכרון אני יצטרך של DDR200MHZ ( כופל את ה QDR ) או זיכרון DDR 50MHZ שהוא במהירות של 100MHZ ( המכפלה של DDR ) , או אוליי זיכרות במהירות של ה FSB ?? 2 : בנוגע ל OC , אם הזיכרון הוא במהירות המינימאלית הנדרשת ( תלוי בתשובה 1 ) , אם אני יעלה את הFSB אני יהיה חייב זיכרות יותר מהיר או שהוא מומהר ביחד עם הFSB ?? תודה רבה .
-
- 11 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אתמול התחיל להיות ריח של שריפה בבית וידעתי שמשהו פה במחשב מתחמם. מהר מאוד בדקתי מה נשרף אבל לא היו סימנים להתחממות במקום מסויים... החלפתי את הכרטיס מסך חשתי שיכול להיות שכרטיס המסך נשרף ונדפק (ובגלל זה המסך לא נדלק). אבל לא השפיע עברתי על המעבד ואפילו החלפתי אותו אבל עדיין המחשב עובד בלי שהמסך יתחיל לעבוד (המסך תקין כמובן) עברתי לכרטיס הזיכרון יש רק 1 והיה לו ריח של שריפה חשבתי אהההה זה בטח זה החלפתי אותו ועדיין לא עבד חשבתי לעצמי מה עוד יכול להיות שרוף שלא נותן למסך להידלק התחלתי לחפש צ'יפים חמים בלוח אם ומצאתי (ואללה חם חם רותח!!!!) על הלוח אם יש את הצ'יפ של via והוא זה שמתחמם. אז מה אפשר לעשות עם זה אולי יש סיבה לזה שהוא מתחמם ופשוט אפשר לסדר את זה?????? תודה מ…
-
- 10 תגובות
- 910 צפיות
-
-
כמו בכותרת אני קונה מערכת מחשב חדשה שתכלול Q9450 ו HD4870 אני מעוניין בלוח אם כמה שיותר טוב למערכת הזאת (כמובן גם OC מכובד) שיהיה אפשרות לRAID וכל הפיצ'רים הטובים האלו. לא משנה לי איזה חברה העיקר חוץ מMSI. תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום . לפני כמה חודשים עשו לי OC למעבד והעלו לי את התדר מ 3.0 ל 4.0 והכל עבד מעולה .. לפני כמה ימים נדהמתי לראות שהתדר ירד ל 3.0 בחזרה , ואין לי מושג איך זה קרה . השאלה שלי אם יש אפשרות להחזיר את התדר ל 4.0 בלי לעשות O.C מחדש ?
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
ערב משובח לכולם, לפני מספר ימים קניתי שני סטיקים של זכרונות Corsair. Corsair CM64SD512-3200 XMS (512 mb x 2). עכשיו, במחשב שלי עד כה היה מתוקן זכרון מסוג Wintec 512MB 3200 . מה שעשיתי זה לחבר בין 3 הסטיקים ועכשיו יש לי זכרון בנפח של 1.5 GB. מה שאני רוצה לדעת הוא: א) האם מה שעשיתי שווה משהו או שבעצם מה שעשיתי זה להוריד מביצועי הזכרון? ב) אני רוצה לציין שמאז שהרכבתי את הזכרונות ביחד משחק מסויים לא עובד כמו שצריך, אני לא יודע אם זה קשור אבל עדיין... ג) אם אני רוצה לעשות OC, איך אני עושה את זה? האם כדאי לי לעשות את זה? ומה אני צריך בשביל לעשות את זה? מקווה לתשובה מהירה. הנה המידע על הזכרונות עפ"י התוכנה Eversthome : [ DIMM1: Corsair CM64SD512-3200 ] Memory Module Properti…
-
- 13 תגובות
- 910 צפיות
-
-
האם יש למעבדי ה xeon מיכפלה פתוחה ? ואיזה מעבד יותר טוב Xeon X3220 או ה q6600 ?
-
- 10 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום, ברשותי הלוח הנ"ל, כרגע עם מעבד E6420. עם הביוס החדש ביותר של הלוח - F6, אפשר כבר להתקין עליו את המעבדים החדשים של ה45 ננומטר, אבל הם מציינים שם את צירוף המילים הבא - No Official Support. בעקבות זה רציתי לדעת אם ללכת על בטוח ולקנות את הE6850 שהוא 3 ג'יגה הרץ, 1333 מהירות באס אבל 65 ננו, או אפשר להיות שקט ולקנות את הE8400 שהוא זהה רק עם יותר קש ו45 ננו? תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 909 צפיות
-
-
כמו שיש מדריך לבחירת מעבד, למה שלא יהיה מדריך לבחירת לוח אם .ומדריך לבחירת זכרונות. כך נוכל לעמוד על ההבדלים בין לוןחות האם וההבדלים בן סוגי הזכרונות. תודה עריכה הכוונה שלי הייתה לספק מידע לאלה שמחפשים לוחות אם וזכרונות לדוגמה בנושא לוחות האם מתרכזות השאלות סביב הלוחות של gigabyte msi dfi השוואה פשוטה [ בעזרת טבלה ] הייתה עונה על הרבה שאלות את החומר הדרוש אפשר להוריד מהאינטרנט ולתרגם אותו
-
- 9 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שמעתי שיש כרטיס קול OB שהוא ממש איכותי משהו כמו האודיג'י. רציתי לדעת איך הוא נקרא ואיך אני יודע אם יש אותו בלוח אם שאני הולך לקנות.
-
- 6 תגובות
- 909 צפיות
-
-
-
מוזר עם אני מאמץ אותו או שאני מתשקין משהו או משהו דומה הוא עושה ציפצופים מעצבנים למשל ככה ציייייייציציצייייייייייייייי!!!! לא יודע בע ואני לא יודע איך לסדר את זה ולמשל פעם אחת זה עשה את זה לאיזה דקה שלמה ועשה Error במסך כחול.... עשיתי רסט הראה שהוא לא מזהה את ההרד דיסק ואז כיביתי הדלקתי וזה הסתדר אבל הוא עדיין עושה ציפצופים!!! בבקשה עזרה דחוף!
-
- 8 תגובות
- 909 צפיות
-
-
עבור מחשב לשימוש כללי ומשחקים מה ההבדל בין AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz Triple Core AM3 Tray ובין פנום 2 משולש ליבות 710/720 ההפרש במחיר הוא של 200-300 ש"ח האם מוצדק? שאלה נוספת לגבי i3 מי המתחרה המקביל ב AMD?
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
כן כן,אתם שומעים נכון.. אינטל מורידה את מחירי הפנטיום D בעד 50 אחוז! http://www.reghardware.co.uk/2006/05/05/intel_price_cuts/
-
- 14 תגובות
- 909 צפיות
-