מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
מהו? תציעו 3 ותנו קישורים או תאמרו איפה יש.. תודה רבה יונתן
-
- 17 תגובות
- 940 צפיות
-
-
יש לי הצעה לייבא מעבדים ולשווקם בארץ , מישהו יכול לעזור לי עם מחירים עדכניים בשוק בארץ בכדי שאוכל לדעת כמה אטרקטיבים המחירים שאני קונה הרעיון הוא לספק לעסקים גדולים ,כך שאניי צריך לדעת בכמה אותם עסקים קונים או מוכרים {בכמויות}. אשמח לשמוע חוות דעת , המלצות ,וכמובן מחירים
-
- 7 תגובות
- 940 צפיות
-
-
תודה אני רוצה לקנות GEIL 3200 256MB
-
- 9 תגובות
- 940 צפיות
-
-
עולם לוחות האם משתדל להמציא את עצמו מחדש בכל דור והפעם אנחנו רואים מה מציע לוח אם המיועד ספציפית עבור יוצרי תוכן - ה-ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFIלכתבה
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
- 1 follower
-
-
סדרת הSIS? או סדרת ה PE של INTEL? כי לי נאמר שהלוחות של 845PE של INTEL נשרפים וממש גרועים. מה יותר טוב מבחינה של ביצועים, אמינות וOC טוב?
-
- 4 תגובות
- 940 צפיות
-
-
הזכרונות: http://www.skypc.co.il/pl_product~OCZ2406K~15~0.htm (אני יכול לקנות אותם ב-100 שקל פחות מאשר בסקאי...) אפשר לעשות להם OC? הם יישארו "יציבים"? תודה עריכה: במערכת 32bit כמה מתוך הזכרון הזה ינוצל לשימוש במערכת?
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שמעתי על הסוג הזה, שמכיל בתוכו 2 תושבות של מעבדים. אני לא מבין 2 דברים על הסוג הזה של הלוח: 1. איך גורמים ל2 מעבדים לעבוד ביחד? 2. אם גורמים ל2 מעבדים לעבוד ביחד, למה שמישהו יצטרך דבר כזה? זה יותר מפלצתי מכל מחשב שאני יכול לחשוב עליו חוץ ממחשבי העל, אולי הHPTX זה בכלל בנוי בשביל מחשבי על? בקיצר תנסו לענות לי על השאלה ותודה מראש
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-
-
-
שלום, המחשב שלי איטי מאוד בחודשים האחרונים ואני לא הבנתי למה יצא לי לברר וכנראה שמצאתי את שורש הבעייה - הזיכרון במחשב יש לי מערכת ווינדוס 7 עם מעבד אינטל Core i5 ויש לי זיכרון של 4GB אבל כשבדקתי עכשיו בMy Computer זה ציין את הדבר הבא: Installed memory (RAM): 4.00GB (2.00GB usable) בדקתי בPerfomance ובאמת יש לי הגבלה של 2GB זיכרון, למה? בציון של ווינדוס 7 המערכת שלי מקבלת 7+ אבל הזיכרון קיבל 5.5 ומשהו פה לא מסתדר לי האם הזיכרון שלי פגום??? אני אשמח מאוד לתגובות שיעזרו!
-
- 11 תגובות
- 939 צפיות
-
-
Intel Quad Core i7 860 2.8 GHz 1156 CPU Processor B1 Lynnfield BV80605001908AK אני יכול קנות אותו ב175 דולר. אני צריך את המעבד בשביל 3 battlefield אילוסטרייטור ופוטושופ
-
- 7 תגובות
- 939 צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול, מה בדיוק ההבדל בין זכרונות לנייח לסין שרת. אני יודע שיש כמה הבדלים מבחינת אמינות אבל אם הם יותר זולים, לא כדאי לקנות זכרונות לשרת למחשב נייח?
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום לכולם .. רציתי לדעת משהו שמסקרן אותי כבר הרבה זמן .. האם ההבדל בין התדרים 667 ל 800 כל כך גדול בביצועים שבגללו הוא עולה ב 100 שקל +- יותר? ובנוסף, האם שווה לי לקנות 2 סטיקים של ג'יגה בתדר 667 או סטיק של ג'יגה של 800 ובעתיד, כשאני מאמין המחירים של 800 ירדו, לקנות עוד סטיק ? תודה רבה !
-
- 10 תגובות
- 939 צפיות
-
-
על לוח האם שלי ga-z87-hd3 יש 4 מקומות לשים זכרונות 2 בצבע שחור ו2 בצבע אפור יש לי 2 זכרונות איך למקם אותם? אחד על כל צבע? שניהם על אותו צבע? רחוק/קרוב להמעבד? או שזה בכלל לא משנה?
-
- 6 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שימוש במעבדי ה-Xeon העדכניים ביותר של אינטל ובעוד מספר אמצעי חומרה מחוד החנית של השוק מאפשרים לחברה האמריקאית להציע תחנות עבודה מדהימות לכתבה
-
- 7 תגובות
- 939 צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך 512 SDRAM לפנטיום 3 שיש לנו במשרד כדי שיעלה אקספי ואופיס ושיעלה בלי להתקע מצאתי שתי סטיקים של 256 כל אחד ב 210 שקל שווה?< אין אופציה אחרת ! ב 420 שקל עם אחריות חדש מהחנות...
-
- 11 תגובות
- 939 צפיות
-
-
היי! איך הלוח אם : אינטל 850? כמה הוא עולה? הוא חזק? תודה!
-
- 11 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אני בטוח שאם תסתכלו על המפרט מחשב שלי גיחוך קל יעלה על פניכם. "מה הוא מחזיק 670 עם מעבד עתיק כמו ה8400 שאמנם מומהר קלות אבל לא ברור לו שזה צוואר בקבוק עצבני?". אז מן הסתם זה ברור, התכנון היה לשלב את ה670 עם 3470 אולם מטעמים כלכליים זה עוד לא קרה ואולי גם לא יקרה בזמן הקרוב. מה שכן ניתן לעשות כרגע זה להחליף את ה8400 בQ6600. והשאלה כאן האם בסופו של יום יורגש הבדל משמעותי בביצועים. הטרחה מבחינת ה6600 היא רק לאסוף ולהביא אותו הביתה ולהתקין במחשב, אין עלות כלשהיא. תודה
-
- 6 תגובות
- 939 צפיות
-
-
משהו ליכול לעשות לי סדר בראש בבקשה , אני רוצה לקנות מחשב ב20 ומשהו באפריל , ואני דיי סגור לגבי רוב החומרה שאני רוצה כל מה שנשאר לי זה לבחור מעבד , אני יודע אתם צריכים עוד נתונים כדי לעזור אז הנה : 1) מיועד לתמוך בStarcraft 2 2) מיועד לOffice 2007 3) מיודע לVS 2008 4) XP או Vista בטוח , לא לינוקס ... 5) הורדות + משחקים או תיכנות במקביל + מוזיקה ברקע 6) שיחזיק לי לפחות ל4-5 שנים הקרובות 7) תקציב עד 4000 עם חריגה של עד 100 שקל רק אם קריטי לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤460 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤290 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 …
-
- 4 תגובות
- 939 צפיות
-
-
-
שלום אני מתכוון לכנות את הלוח MSI "K8N Neo2 Platinum" בעקבות שיש לי כרטיס מסך RADOEN 9800 PRO AGP השאלה שנשאלת היא המעבד שהולך להיות עם המחשב הוא AMD 64 3500 והזכרון הוא Patriot Dual Channel Kit 184-Pin 1GB(512MB x 2) DDR PC-3200 w/ XBL Technology בקיצור קראתי אתמול באתר על לוחות שיצאו מבוססים על מעבדי NF4 משולבים עם PCIE וגם AGP וזה מאוד יעיל לשידרוג בעתיד שבמקרה של לוח משולב אני אצטרך לקנות רק כרטיס מסך מבלי לשדרג את הלוח { אחרי הכל המעבד מספיק חזק והזכרון מספיק לזמן הקרוב } . רציתי לשאול את דעתכם האם כדי לקנות את הלוח שרציתי של MSI או לקנות לוח משולב לפי המלצתכם { כמובן שהוא צריך להיות סוקט 939 } הודה לכם על העזרה
-
- 12 תגובות
- 939 צפיות
-
-
הייתה לי כאן שאלה באופן תאורטי לא מזמן. בכל אופן, יש לי מעבד AMD Athlon X2 (הישן, עם סוקט AM2, לא פלוס), הייתי צריך להחליף את הלוח והדגם שלו כבר לא מיוצר. הביאו לי במקום לוח אחר לסוקט AM3. האם יש פה תמיכה אחורנית? כלומר, זה יתאים?
-
- 9 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי כיום 1 ג'יגה זכרון ( 2X512 DDR400 של ADATA ) על המחשב הבא: GIGABYTE GA-K8NF9 , AMD 64BIT ATHLON , GEFORCE 6600 256MB PCIE... הייתי רוצה לדעת אם שווה להוסיף עוד זכרון ( להוסיף עוד 2X512 ולהגיע ל 4X512 ).. וגם אם אפשר הסבר זריז - למה/מי באמת צריך לנצל את כל המקום בלוח ולשים 4 גיגה זכרון ??.. או אולי יש שדרוג יותר מועיל למחשב שלי מאשר זכרון..? השאיפה היא לשחק ברזולוציות גבוהות על רמת סינון בינונית עד גבוהה ועדיין לקבל FRAME RATE סביר מהמחשב.. או שאולי אני בכלל צריך לחפש קבל כרטיס מסך יותר רציני או שדרוג אחר?? תודה מראש לגולשים ולצוות האתר המעולה הזה :-)..
-
- 5 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח האם חדש Mainboard Gigabyte GA-H77M-D3H LGA 1155, יש לי שני מכשירים שמחוברים למחשב דרך USB, לשני מכשירים יש נורת חיווי פעולה, אחרי שההמחשב נכבה והשני מכשירים נשארים דלוקים. הנני מעוניין ששני מכשירים יהיו מכובים בעת המחשב מכובה, איך מבצעים כדי ששני מכשירים מכובים? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שאלתי היא מה זה " CL " ומה ההבדל בין שתי הזכרונות שהצגתי בכותרת לפי מה שקראיתי ברחבי האינטרנט הרבה אנשים ממליצים על KINGSTON .. אז החלטתי שאני הולך עליה אבל מהו הנתוןן0" CL " ועד כמה הוא חשוב לי ?
-
- 7 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום ברצוני לעדכן את גרסת הביאוס בלוח אם שלי. הבעיה: אחרי העדכון הלוח יזהה את הזכרונות שלי לפי 1078MHZ למרות שהזכרונות שלי הם 1600MHZ. הזכרונות שברשותי הם : CORSAIR CMT6GX3M3A1600C7 רציתי לבקש עזרה בהגדרתם בביאוס. אם למישהו יש מדריך מסודר או שיעזור בפרטי אני ישמח מאוד. תודה לכל העונים.
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-