עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by krembo0o,

לאחר שהגתי למסקנה כי המערכת שלי דורשת שיפור החלטתי לשדרג במקצת; אני בהתלבטות בנוגע לרכישת סטיק זיכרון 512 , בנוסף לעכשווי שיש לי עכשיו ,הסוגיה היא שאני לא יודע אם זה יפעל במצב ששני הסטיקים הן מחברות שונות . עכשיו יש לי 512 זכרון ddr-sdram לא מעונין בOC ובחנות אמרו לי ב380 ש"ח או סוג שונה?! ואם אני ירגיש הבדל?! מצטער על החוסר ידע אבל יש לי לוח אם של ASROCK עם מקום לשני סטיקים צמודים ddr400Mhz ואני לא יודע אם הלוח תומך דיואל? תודה מראש! :s05:

• 7 תגובות
    • 783 צפיות
  2. Started by clintojpz,

שלום לכולם, אני מתכוון לקנות את המעבד e8400. עכשיו השאלה שלי היא האם יש הבדל משמעותי בין שני הלוחות האלה למטרות OC? והאם שווה באמת להוסיף ת'100 ש"ח האלה.והזמין את ה"pro". תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  3. Started by tamirha,

שלום לכולם ! קיבלתי הצעת מחיר למחשב עם 2 סוגי מעבדים לבחירה . אחד מהסוג : 3000+ , WINCHESTER TRAY והשני : 3200+ , VENICE TRAY שניהם מסוג AMD 512K 64BIT . ההפרש הוא כמאה שקלים (ה-VENICE יקר יותר...) . איזה מומלץ והאם באמת שווה התוספת ?? מה ההבדל ב יניהם ? אגב , הלוח הוא מסוג GA-K8N51PVMT9 של GIGABYTE אנא עזרתכם ...

• 7 תגובות
    • 624 צפיות
  4. Started by whowaht,

שלום, הלכתי לאייבורי כדי לקבל הצעת מחיר למחשב למשחקים. המוכר אמר לי שכדאי לי לקחת מעבד 4 ליבות Q8200 מאשר 2 ליבות E8400. אמרתי לו שאמרו לי שכדאי לקחת את ה E8400 למשחקים אך הטענה שלו היא שכדאי לקחת את ה Q8200 כי זה יחזיק לי יותר זמן, ואני קצת מבולבל. איזה מעבד יותר טוב למחשב למשחקים?? תודה לכל העונים.

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  5. Started by roeiw,

יש לי דיסק קשיח WD 80GB SATA 8MB 7200RPM עכשיו החלפתי מאורר למעבד ועכשיו המחשב ממש שקט ושמתי לב שכשההרד דיסק כותב או קורא הוא עושה רעשים כאלו כמו בהרדיסקים הישנים רק פה זה בעוצמה נמוכה יותר. זה נורמלי?

• 7 תגובות
    • 943 צפיות
  6. Started by Nitro Viper,

היה לי קצר בלוח, איזה חלקים יכולים להשרף ואיך הם יראו?

• 7 תגובות
    • 876 צפיות
  7. Started by yhhx,

מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 614 צפיות
  8. שלום ! תגידו איך הלוח הזה למעבד E6300 ? עקרונית זהב שאר המפרט: 1X2 GB 160 GB SATA2 1900GT ליברטי ביג טייפון ו מאוורר אחד של 120 ו 2 של 92. אני לא מתכוון לעשות אובק קלוק בשום צורה כלשהי למעבד ולזכרונות. ישנו סיכוי נמוך מ אוד מאוד שאולי אחליט לעשות OC/פתיחת צינורות לכרטיס מסך(וזה יהיה כמובן רק כאשר אקנה קירור מתאים לכרטיס מסך). האם הלוח הזה טוב? אני חייב לקנות את הלוח מ KSP אם אתם ממליצים על לוח יותר טוב בתקציב של עד 700 ש"ח אני מוכן לשמוע המלצות נוספות.

• 7 תגובות
    • 516 צפיות
  9. Started by jsmith,

שלום רב אשמח אם מישהו יכול לעזור לי בבעיה שנתקלתי בה הורדתי את התוכנה CPU-Z ובדקתי את התדר שמופיע לי בזיכרונות ומסתבר שהתדר הוא 335MHZ במקום 667 האם מישהו יכול להסביר לי האם זה נורמלי (מדובר ב2 סטיקים של 1 גיגה דואל צאנל)

• 7 תגובות
    • 464 צפיות
  10. Started by סאונד בראש,

יש קירור מים טוב יהיה גם לציפ סט פתוח להצעות עד 1000 פלוס מנוס ( אל תתנו לתקציב להגביל ) מחפש שישרת הרבה זמן מעבד Q6600 עדיפות ללוח עם DDR2 + 3 X38 ומעלה OC עם אפשרות BUS גבוה חיבוריי PCI-E 16X3 או 8X3 אמין וטוב יש אפשרות גם ל לוחות NVIDIA בעלי אותם פיצרים ( שיתמכו ב 3 SLI מהירות גבוהה ) פשוט יש לי כרטיס מסך של ATI ו CROSSFIRE לא נתמך על ידי לוחות NVIDIA תודה איתי

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  11. אני קונה מחשב חדש בקרוב ותיכננתי לקנות את הלוח אם Gigabyte Z68X-UD4-B3 (http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3849#sp) אבל בפורום מפרטי מחשב אמרו לי שעדיף לי לקנות את הלוח אם הזה ASROCK Z68 Extreme3 Gen3 (http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=Z68%20Extreme3%20Gen3) המחשב יהיה עם המעבד - i5-2500k וקירור Noctua NH-D14 הזיכרון - G.Skill 8GB DDR3 1600Mhz CL7 כרטיס מסך - אני עדיין לא סגור איזה מערך כרטיסים אני יעשה, GTX560 Ti SOC SLI או HD6950 CF ספק כוח - Corsair AX 750W Gold

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. תשובה מחשבון טוויטר רשמי של חברת ASRock מצית גל של שמועות ואכזבות בקרב חובבי החומרה לכתבה

13. Started by alex241286,

היי אנשים אני חדש פה אני צריך המלצה ללוח אם חדש... הרכיבים שכבר יש לי וישבו על הלוח 1G DDR2 Twinmos 667MHZ CL 5 נראה לי אני לא בטוח מה הCL...איך בודקים? מעבד Core 2 Duo E6300 כרטיס מסך Point of View 7300GS 256DDR2 TC512(עשיתי כרבר OC) דיסק קשיח WD2500KS Western Digital SATA2 16M המחשב משמש בעיקר לאינטרנט..גלישה אייסיקיו מסנג'ר הורדות(והרבה) וצפיה בסרטים לא כ"כ למשחקים..פה ושם אני רוצה לראות משחק חדש שכולם מדברים עליו וזהו (אם אני כבר משחק אז רק בסדרה של NFS) בעתיד אני מתכנן לשים ללוח עוד 1G DDR2 (יותר נכון לקנות עם הלוח כבר) לעשות OC למעבד כשאני אני ארגיש שהוא כבר חלש מדי(לא OC רציני שיסחות ממנו את כל המיץ...משהו בסיסי 2.5GHZ+- בערך) ונראה לי שאני כבר עם הלוח…

• 7 תגובות
    • 600 צפיות
  14. Started by turtleman,

GEIL 512MB PC3200 400MHz DDR SDRAM value w/hs 400Mhz, CAS 2.5 6-3-3 2T, 5ns, 2.5-2.8V, Aluminium Heat Spreader, 6 Layer PCB, bulk pkg עולים 563 ש"ח בפנדה עם אחריות לכל החיים. הם טובים? יש המלצות על זכרונות אחרים בסביבת המחיר הזה? אני רוצה זכרונות שלא בהכרח טובים לOC, למרות שלא יזיק אם יהיו סבירים במקרה ואני ארצה בעתיד.

• 7 תגובות
    • 604 צפיות
  15. אינטל הוציאה מעבדים חדשים שמתבררים שהם נותנים אותה תוצאה כמו שנה שעברה ב- אובר קלוק פשוט בהלם כמה צוחקים מאיתנו . http://www.pcper.com/reviews/Processors/Intel-Core-i7-4790K-Devils-Canyon-Review-and-Overclocking/Overclocking-Experience גם היחצן של אינטל מתקשה להסביר את העלבון הזה את מי זה מעניין כמה חום יש בתוך המעבד , תוצאות חלשות . הוא מציין שעם 4770 הוא הגיע עם אותו לוח ל-4.8 On this same motherboard, on this same day, I was able to take a Core i7-4770K ES processor and hit 4.8 GHz stable with a voltage of just 1.25v אינטל מרוויחה מליארדים וצוחקת עלינו

• 7 תגובות
    • 863 צפיות
  16. Started by saar,

היי חברים, ברשותי לוח אם אסוס דגם P5KC (בן 4 וחצי כמעט אבל עובד נפלא). כרגע יש לי 4GB זיכרון ואני מעוניין לרכוש זכרונות חדשים ולשדרג אותו ל-8 מינימום. באתר היצרן כתוב המידע הבא: 2 x DIMM, Max. 4 GB, DDR3 1333(O.C.)/1066/800 Non-ECC,Un-buffered Memory Dual Channel memory architecture 4 x DIMM, max. 8GB, DDR2 1066*/800 / 667 MHz, non-ECC, un-buffered memory Dual channel memory architecture *The chipset officially supports the memory frequency up to DDR3 1066MHz/DDR2 800. Due to the tuning by ASUS exclusive technology, this motherboard natively supports up to DDR3 1333/DDR2 1066MHz. Please refer to www.asus.com or user manual for Memory QVL אני קצת מבולבל ורוצה לדעת…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by johnyG,

אני קצת מתבלבל עם נושא הAMD והזיכרון מטמון. אני רוצה לקנות AMD 64BIT 3200MHZ ובכל מיני מקומות קראתי שיש לו 1 מגה זיכרון מטמון, אבל בחנויות מסוימות אני רואה שמוכרים אותו עם חצי מגה זיכרון מטמון. אשמח להסברים.

18. עדיין לא הבנתי בדיוק את כל העיניין של הבאס.. באס זה בעצם fsb? ואם נגיד הלוח אם שלי עובד על 133 , זה כותב לי שהזכרונות שלי ב DDR266 ויש לי בעצם זכרונות של ווינבונד 3200\400 אז אני בעצם לא מנצל אותם עד הסוף? כי אני רק על 266 והם מסוגלים ל400? או שזה משהו אחר...? 2) מה הכוונה ב 3200 בסוג הזכרונות? קצב העברת הנתונים? 3.2 גיגה לדקה? שניה? 3) אם יש לי זכרון אחד 256 מסויים עם תיזמונים של 5-3-2 ואני מוסיף עוד סטיק אחד 256 עם תיזמונים גבוהים יותר. אז מה יקרה? התיזמונים יהיו שווים? אחד יפעל יותר מהר? יווצר דילאי בין השניים? ושאלה אחרונה שהיא בעצם מתקשרת לשאלה הראשונה... זה שהזכרונות שלי הם 400 מגה הרץ או באס , כבר אין לי מושג זה אומר שהם עובדים ב400 (מה שזה לא יהיה) או שהם מסוגלים…

• 7 תגובות
    • 718 צפיות
  19. Started by Sblast,

Hi, I'm planing on getting a7950 and overclock my 3570K cpu. Can anyone tell me what's the diffrence between a Z77X and a Z77mX except their sizes? All the best, Yolia

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 7 תגובות
    • 695 צפיות
  21. Started by nir_ofer,

מה אתם אומרים על הלוח הבא במחיר שהוא מוצע?? http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=ipe1000g-p-g האם הוא עדיף על ה- Gigabyte GA-8IPE1000G Intel 865PE Motherboard תודה ניר

• 7 תגובות
    • 622 צפיות
  22. Started by Naor Metiner,

טוב אז כרגע מחוברים לי למחשב שני כרטיסי ראם של 2GB כל אחד 1600HZ לוח אם ASUS P8P67-mועכשיו השגתיעוד כרטיס של 4GB של חברה אחרת אבל הוא גם DDR3 ופועל על 1600HZ ניסיתי סתם לתקוע אותו באחד הסלוטים אבל כשעשיתי את זה המסך הפסיק לפעולמה הדרך הנכונה לעשות את זה?

• 7 תגובות
    • 854 צפיות
  23. Started by RoyShefy,

אני אצל חבר שיש לו SDRAM עכשיו והוא רוצה לדעת את ההבדל בין זה לDDR הוא לא יודע כם לשדרג... יש לו P4-1.8 R9500PRO 768 SDRAM והוא מקבל ציונים נמוכים בבאנצ'מארק ומישחקים עובדים לו איטי...

• 7 תגובות
    • 854 צפיות
  24. בין ה-AMD הזה: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ לבין האינטל הזה: INTEL Pentium D - 3.0 (830) DUAL CORE- 2X1MB Cache, 800Mhz-775PIN וגם מחירים של כל אחד מהם. ואם אפשר גם לדעת איזה לוח אם הכי טוב כדאי לשים לכל אחד מהם. תודה מראש, ניר. עריכה: אם תוכלו להסביר לי מה מסמל ה- 3800+ וגם למה ה-AMD הוא 2Ghz כל ליבה...זה לא חלש יחסית לאינטל שהיא 3Ghz כל ליבה? אני בתכלס מקודד וממיר ועורך סרטים אז אני רוצה לדעת מה עושה את זה יותר מהר...

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  25. הי, אני רוצה לקנות את אחד הלוחות הללו, ולא ברור לי מה ההבדלים באמת... קודם כל כמה רצוי או יותר טוב ה DQ6 מהאחרים שיהיה שווה עוד 200 שח בערך? יש הבדל ביצועים רציני? דבר נוסף, מה עדיף - DS3Rev3.3 או DS4 ... לא יודע מה ההבדל ביניהם. אגב, הבנתי שכל אלו מתאימים למעבד Q6600 של אינטל. נכון? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 842 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.