מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את הזכרונות שלי לזכרונות שיעבדו ב dual channel מפני שהלוח שלי תומך באפשרות זו, אני מחפש את הכי טוב שניתן להשיג בעלות הנמוכה ביותר ורוצה לשמוע מכם המלצות ל 2x256 או 2x512 . הלוח שלי nf-s2 מעבד xp 2000 כרטיס מסך TI4200 קראתי פה מלא שאלות של אנשים אבל לא הצלחתי להבין בצורה פשוטה. נ.ב הציעו לי 2 סטיקים של PDP 2X256 ב195 ש"ח כל סטיק האם שווה והאם תומך? תודה...
-
- 8 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום,אני מתלבט בין השלושה ואני עם נטייה קלה לE4700 . כמה שאלות: TMS אמרו לי שהם יעשו לי OC לE4700 עד ל3.2GHZ ..האם זה OC טוב? עד כמה אני אוכל להגיע לבד? עוד משהו,האם זה נכון שE4700 3.2GHZ יהיה יותר חזק מQ6600 בסטוק במשחקים שלא תומכים בריבוי ליבות? ועוד משוה,מה ההבדל בין E4500 לE4700 ? האם אני אגיע יותר רחוק בOC עם E4700? ההבדל שווה 150 שקל? ועכשיו בקשר ללוח...איך הלוח ABIT IP35-E ? האם הוא יותר טוב מהמקביל שלו,ג'יגבייט? איך הוא בOC ? תודה מראש..
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
INTEL SLI בנעה מחשבים: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3135
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
התקנתי שני סטיקים כל אחד של ג'יגה עם אותו מהירות וחברה, וכשהמחשב עולה הוא כותב SINGLE CHANNEL. איך משנים לדואל? תודה!
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום שוב בפרט הסופי שלי יש את הלוח הבא GIGABYTE GA-965P-S3 REV3.3 בחנות הציעו לי את MSI עם עם 24 BIT של כרטיס הקול אגב שני הלוחות בציפסט של 965 יש ארבע שאלות: 1) כולנו יודעים את איכות גיגהבייט לעומת MSI למרות שיש לי לוח של MSI ואני מרוצה ממנו 2) ללוח של גיגהבייט יש 16 BIT בכרטיס הקול ו-MSI יש 24 BIT האם יש הבדל מבחינת הסאונד במשחקים MP3 סרטים וכו 3) האם משחקים היום או בעתיד יתמכו ב-24 BIT וכיום הם רק תומכים ב-16 4) האם שווה להחליף את גיגהבייט ל-MSI רק בגלל כרטיס הקול שלו
-
- 4 תגובות
- 444 צפיות
-
-
שלום, באחת ההודעות האחרונות שלי בפורום, נאמר לי ש הAMD 2500 (ברטון) חזק יותר מ אינטל 2.0 MHZ, אם כך לאיזה מעבד של אינטל אפשר להשוות את ה AMD??
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש חשבתי על שילוב של p5n32 - SLI e6600 ו ocz2n1066sr2gk קישור לזכרונות: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=OCZ2RPR10662GK&Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he אני כל הזמן רואה פה בפורום שאנשים לא ממליצים על המעבד הזה לעומת ה - E4400 וכו' קראתי את המדריכים באתר כולל קישורים לאתרים אחרים בחו"ל ואני עדיין לא יודע אם מה שבחרתי הוא שילוב אופטימלי מבחינת FSB וכו' ובמילים פשוטות אני רוצה שהכל יעבוד בסינכרון אופטימלי המחשב מיועד למשחקים בעיקר ולא ל-OC כרגע תודה רבה הצעות מישהו?
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
לצוות האתר צהריים טובים וחג שמח . אני מעוניין לדעת במידת האפשר ובבקשה לבני הצעיר יש מחשב עם לוח אם ABIT KN8 הוא מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש הדגם שהוא מעוניין ; Gforce 1g pci-e 9500 GT GAINWARD שאלתי היא עם הלוח האם הנ"ל יתמוך בכרטיס המסך החדש בכבוד רב מוטי חכים תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
היי כולם אני מתלבט בין 2 סוגי זכרונות: שניהם מסוג DDR2, שניהם 2 סטיקים של 2 ג'יגה האחד הוא CL4 800MHZ השני הוא CL5 1066MHZ ההפרש בין המחירים לא משמעותי במיוחד (סביבות ה100) איזה מבין השניים יותר מהיר? מה עושה את הזיכרון למהיר יותר, התדר או הCL?
-
- 4 תגובות
- 516 צפיות
-
-
כמה כרטיסים של זיכרון אני יכול לשים שם? באיזה מהירות של זיכרון הוא תומך? תנו לי אתרים שיש בהם פריטו עליו ועם יש בעיברית...
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
קודם כל אפתח ואומר שלום ותודה לכל הקוראים והעונים, אז המצב הוא כדלהלן: ברשותי מחשב בן 3.5 שנים. לוח אם אינטל dp965lt מעבד CORE 2 DUO E6400 זכרון 1GB 800 MHZ כרטיס מסך PALIT 7600GS HD- יש מספיק.. מערכת הפעלה XP SP2 השימושים העיקריים במחשב הם :צפייה בסרטי HD וFHD ומעט משחקים..בעיקר NFS CARBON כרגע וPES כאשר לא פוסל אופציות של משחקים קצת כבדים יותר אם ניתן יהיה בעזרת השדרוג... השאלה שלי היא האם ניתן ליצור שיפור בחווית הצפייה באמצעות שדרוג לכרטיס מסך טוב יותר ובמידה וניתן מהו הכרטיס המומלץ (בשיקולי עלות תועלת) וכמו כן מה עוד מומלץ וניתן לשדרג במחשב ? שאלה נוספת, האם החלפת מערכת ההפעלה לווינדוס 7 תשפר מדדים מסוימים מבחינת ההיבטים הנל? ובמידה וכן, האם ניתן להתקין 7 על לוח אם זה…
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
אני ממש לא מתמצא בלוחות אם ורציתי לשמוע חוות דעת על לוח אם זה: intel Brownsville2
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
-
האם DualDDR במערכת של P4C 2400 באמת משפר בהרבה את הביצועים? אני מדבר על שתי סטיקים של 256 של twinmos קראתי בעבר שהוא משפר עד 4 אחוז את הביצועים סה"כ, ושהוא מפריע ב-OC. חוץ מזה שהוא יקר במעט ותופס שתי סטיקים במקום אחד...
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי לוח אם אבל אני לא יודע אם הוא pci express או לא...אני צריך לדעת כי אני רוצה להביא כרטיס מסך חדש אז בבקשה עזרה אם אפשר...להגיד לי איך אני יכול לדעת חוץ מליפתוח את המחשב..?
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
חברה מישהו קונה לי מארצות הברית לוח אם ורציתי לקבל המלצות ואם מישהו יודע אז גם חנות באזור ניו יורק מנהטן מעוניין גם לקבל דעה על הלוח הבא asus P5N-E SLI והאם הוא תומך בפנטיום 4 נ.ב. חשוב כרגע שהלוח יתמוך גם בפנטיום 4 וגם במעבדים החדשים ביותר היום טווח מחירים עד 150 דולר
-
- 9 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יצרנית המעבדים ומפתחת השבבים מכריזות על מבצעים שיספקו כותרים חדשים למי שירכוש את החומרה המתקדמת שהן מציעות, ולנו נותר רק לקוות שהדילים האלו יגיעו גם אלינו לישראל לכתבה: http://hwzone.co.il/אינטל-ו-amd-מפתיעות-קנו-חומרה-וקבלו-משחקי/
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
ראיתי שבחו"ל מחירו ירד ב 16% וגם של שאר המעבדים, מישהו יודע מתי זה יתעדכן?
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לוח אינטל עבור מעבד i5-3550. הדרישות הן תמיכה בזיכרונות ב-1600mhz, תמיכה ב-SATA 3 ועדיפות ל-USB 3. אין צורך בכ. מסך מובנה (יצורף לו GTX660TI). לא יבוצע OC והמחשב ישמש בעיקר לגיימינג. רצוי שהתקציב יעמוד על כ-500 ש"ח פלוס מינוס. מקווה שזה ריאלי. אפשר גם המלצות ללוחות אחרים שעומדים בדרישות אבל עדיפות ראשונה לאינטל, כי ייתכן ואוכל להשיג הנחה עבורו. חשבתי על הלוח הזה http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813121601
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מתי מתועדים לצאת בערך מעבדי הNEHALEM?והאם צפויות להיות עליות משמעותיות בביצועים עם מערכת הכוללת מעבד כזה לעומת מערכת עם מעבד פנרין?והאם בשלב הראשון המעבדים יהיו בארכיטקטורת 45NM או 32NM?(או פחות?)
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המוכר בחנות אמר לי שזיכרון SDRAM 256MB עבור P3/CELERON חייב להיות בעל 16 צ'יפים, ואי אפשר שיהיה אם 8 צ'יפים כי הלוח לא מבין את זה... עכשיו שיהיה מובן, ה 16 צ'יפים עולה פי 2 מה-8 צ'יפים ! מה אתם חושבים ? עבד עליי ? הוא טען שה-8 מתאים רק ל-P4.
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
הם עובדים על 100 מגה הרץ..האם זה תקין? ציפרתי את התמונה למעלה מהcpu-z. והנה הלינק למי שלא רואה את התמונהגם אני לא רואה) http://img287.echo.cx/my.php?image=untitled4lq.jpg
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בין 2 הלוחות בשילוב עם המעבד 3800X2. אני לא מתכנן אוברקלוק בכל מקרה!! פשוט אני מאוד אוהב את הערכות שבבים של NVIDIA ויש לי איתם נסיון טוב. אני לא מכיר את הVIA הזה האם בלי אובקלוק הם יתנו לי את אותם ביצועים בדיוק? תודה קובי.
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר'ה, רציתי לקנות מעבד טריי אבל אמרו לי שיש עליו מדבקה ומישום מה הוא לא כל כך טוב לאוברקלוק כאילו הוא לא עדיף. קניתי מעבד בוקס, והזמנתי קירור ונדטה אחד. בסופו של דבר שמתי לב רק עכשיו שלא קיבלתי קירור סטוק.. קניתי אותו מהטיאמאס. וחבר'ה, יש הבדל בין הטריי לבין הבוקס?
-
- 6 תגובות
- 834 צפיות
-
-
היי. לא כ"כ מצאתי את הפתרון ב FAQ. הלוח שלי - Asus M2N-MX. יש לי כרגע במחשב שני סטיקים של 512 DDR II 667. קיבלתי מחבר סטיק של 1 ג'יגה 667. אין בעיה להתקין אותו, נכון ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-