עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Nasok,

מבקש זכרונות DDR2 בשביל הקונרו החדש 1.8K

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by taotao,

קניתי תלוח הזה http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=p4p800e עכשיו ראיתי בדאפ שהזכרונות שלו זה DDR2 http://www.zap.co.il/models.asp?sog=C-MotherBoard&keyword=WIFI ובאתר של אסוס לא רשום שזה DDR2 יש מצב שזה טעות כי אם זה DDR2 אז אני יבטל תהזמנה כי הזכרונות שלי זה DDR רגיל

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by rotemk,

שלום, האם קיים לוח אם כזה שיש לו תמיכה כזאת? אם לא, האם צריך להתקין כרטיס? תודה.

• 1 תגובה
    • 462 צפיות
  4. למחשב בתקציב זול לישומים משרדיים. האם נדרש להוסיף כרטיס מסך או מספיק המובנה - גודל הזכרון הנקנה 2 של 512 DDR2 מהירות 533 ? האם יש הצעה לכרטיס אחר בתקציב דומה ? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 452 צפיות
  5. Started by spyleoiss,

מה טוב יותר מביניהם להרצת Win 7 , משחקים דיי חדישים , ובעיקר לשידרוג ומכירה עתידיים ? ראוי לציין גם שהמעבד שייבחר (בנוסף לרכיבים נוספים שלא ציינתי) ייקנה מיד שניה, תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  6. Started by ElemenTal,

http://tms.co.il/product/5457 הלוח הזה תומך בטריפל SLI או איך שקוראים לזה, קיצר שאפשר לחבר 3 כרטיסי מסך ???

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  7. Started by lmlm,

אני בדילמה. נשאר לי רק לבחור לוח אם ואני מתלבט בשתי לוחות אם: DFI Infinity 975X for LGA775 ו Asus P5B הרגיל. מי ייתן לי יותר חופש בOC?, מי יתן לי עבודה שוטפת עם המחשב (מחשקים,תוכנות,ישומים וכדומה) יותר? נ.ב שניים באים עם תמיכה בקונרו מלתילה כן? תודה ויום טוב

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  8. Started by WinInc.dll,

עכשיו הביוס שלי הוא Phoenix Technologies,LTD איך אני יכול לשלוט עליו בצורה בסיסית אתם יודעים כמו ,Clare Bios, או לבטל BOOT CD בבקשה תעזרו לי תודה לכול העוזרים!.

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  9. יש לי לוח אם abit KN9S יש לי את המעבד הזה +DualCore AMD Athlon 64 X2, 2000 MHz (10 x 200) 3800 אני צריך אחד יותר חזק מזה... אבל שלא יהיה יקר, 600 ומטה... על מה אתם ממליצים? http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  10. שלום לכולם, המפרט שלי בקצרה: לוח אם: VIA K8T800 (VT8383) rev. 01 שזה בעצם ga-k8vt800 Pro מעבד: AMD Athlon 64 Processor 3000+ זכרון: DDR, PC3200 (200 MHz), 512 MBytes, Hyundai Electronics אני רוצה להוסיף עוד זכרון למחשב, בעיקרון אני רוצה עוד 1GB אבל תגידו לי גם בערך מה החירים של 2GB כדי שאני אוכל להשוות, בבקשה תכתבו גם אילו חברות מומלצות יותר ולמה ? ומאילו חנויות לקחתם את המחירים. שאלה קטנה נוספת שיש לי היא למה הCPUZ מראה שיש לי זכרון של 200MHZ ויש לי באמת של 400MHZ ? תודה מראש.

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by H.I.V,

בדקתי בכל התוכנות (אידה , איסי טיון 4 , סנדרה וכו') ואף אחת מהם לא מראה לי את הטמפ' של הלוח אם? ואני רוצה לדעת מה המעלות חבר שלי אמר לי שמשהו לא מחובר בלוח אם, זה נכון? מה לעשות? תודה

• 6 תגובות
    • 548 צפיות
  12. Started by lmlm,

המחיר של X2 3600 התקציבי נחשף והוא יהיה 148$ . הבדל של כ 11$ בינו לבין X2 3800 שהבדל בינהם הוא X2 256 קאש וה X2 3800 הוא X2 512 קאש. מקור: http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=647389 אממ... הבדל של 11$ לא אומר לנו לקנות X2 3600 למערכת תקציבית שאם משקיעים עוד כמה גרושים לוקחים X2 3800 נראה מה יהיה מחירו של E4300

• 7 תגובות
    • 5.7k צפיות
  13. http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=65395

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  14. Started by yz101,

הייתי בחנות ורציתי לקנות סטיק בודד מסוג 256MB CL3 DDR 400MHZ. יש לי כרגע שני סטיקים של 512 מסוג CL2.5 DDR400 בסה"כ 1GB בDUAL CHANNEL. ויש לי סטיק נוסף של 256MB גם כן CL2.5 DDR400MHZ. והוא אמר לי שזה לא יתאים עם הזיכרון שיש לי. כלומר שאם זה לא יהיה CL2.5 זה לא יעבוד.

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  15. Started by Moonchild,

יש לי 512MB זכרון פנימי DDR של החברה elixir. אני רוצה לשדרג זכרון, לעוד 512, שיהיה לי ג'יגה זכרון. האם כדאי לקנות עוד 512 של elixir אותו דגם שיש לי כרגע, או לקנות מחברה טובה יותר (המלצות!) סטיק של 1024. תודה.

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  16. אני רוצה לקנות זכרון ומעבד חדשים אבל אני רוצה לראות מה יש לי עכשיו שאני לא אקנה בטעות משהו שנראה יותר טוב אבל עושה בעצם אותו הדבר ואז להפסיד כסף או משהו... תודה לכולם

• 31 תגובות
    • 3k צפיות
  17. אני בונה HTPC להלן הלוח אם המעניין אותי-73PVM-S2H s775 1333Mhz, nForce 630i, DDRII 800, GF7100, PCI-E, HDMI רציתי לדעת אךהלוח הנ"ל מבחינת ביצועים -ואיך לוחות האם של NV מבחינת אמינות \יציבות האם ניתן לחבר אליו כרטיס מסך בעתיד-כרגע אני מתכוון להשתמש ב0NBORD המעבד המדובר הוא 4600 תודה

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  18. Started by --- The King ---,

אהלן, יש לי שאלה למביני עניין שמבינים עניין בצורה כזאת שהעניין מובן להם אני מתכנן להרכיב מחשב גיימינג. חשבתי לקנות את המעבד הזה: Intel Core i5 6600 והשאלה שלי היא כזאת: קראתי במפרט של המעבד שהוא תומך בזיכרונות DDR4 עד מהירות של 2133mh, השאלה היא האם אני טועה, או שלא הבנתי את זה נכון כי זה לא ממש נראה לי הגיוני שהמעבד לא תומך במהירות מסוימת של זיכרון.. זה לינק למפרט של המעבד: http://ark.intel.com/products/88188/Intel-Core-i5-6600-Processor-6M-Cache-up-to-3_90-GHz בעמודה של Memory Types כתוב: " DDR4-1866/2133, DDR3L-1333/1600 @ 1.35V " תודה רבה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אהלן, קראתי את הכתבה בפינת החדשות של האתר על כך שאינטל מורידה מחירים בשנית. http://hwzone.co.il/news/1211537902/65693/ חפשתי מאמר דומה באנגלית דרך גוגל ואני מוכרח לומר שכל חיפושי העלו חרס. יכול להיות שזה איפה שהוא שם אבל לא מצאתי אף אתר שכתב דברים דומים. בהנחה שאכן הדבר נכון - מדוע אנחנו אף פעם לא רואים את המחירים מתעדכנים בארץ? דברתי עם חנות מחשבים ידועה באזור יהוד ושאלתי האם צפויה ירידת מחירים בעיקבות כל שינוי מחירים של אינטל מעבר לים ותשובתו הייתה לא. כמובן שהוא דאג להסביר לי שצריך להיות רווח מסוים בכל התהליך הזה של הבאת המעבדים ותמחורם וכו'.. כמובן שאפשר לראות את זה כחלק מטקטיקת מכירה אבל העובדות מדברות בעד עצמן - המחירים בארץ גבוהים ב-25% לפחות מהמחירים העדכניים בארה…

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  20. Started by Pop3Sail,

שלום, אני מעוניין לקנות לוח אם חדש כי שלי די מיושן... p4b533 של asus.... אתם יכולים להמליץ לי על לוחות טובים? עדיף שיהיה בksp.co.il אבל לא חייב... ואל תגידו לי סתם שם ושאני ילך לחפש.. בבקשה תגידו גם איפה אפשר לקנות אותו מחיר עד 1000 ש"ח

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  21. Started by 3D,

כרגע חשבתי על Abit AV8-3rd Eye VIA K8T800 Pro Socket 939. מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  22. Started by ori-silver,

א.אני מחכה ל-22 ביולי לירידת המחירים,המעבד השני יעלה 530 דולר והשני 270,האם ההבדלים האדירים ביניהם שווים את התמורה? יש איזה טבלה של השוואות ביניהם? ב.האם כדאי לקנות את המעבדים האלו בכלל?הרי בדרך כלל תמיד שבונים משהו חדש אז הגרסאות הראשונות הם פחות טובות והם כמו אבי טיפוס שאחריהם מוציאים את הדברים האמיתיים,האם במבחני ביצועים המעבדים האלו מראים תוצאות טובות?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Omer_p,

שלום לכולם, קראתי את המדריכון שפורסם פה בפורום לגבי לוחות אם, החיבורים שלהם ועוד. הייתי שמח אם מישהו היה יכול להפנות אותי למידע מפורט יותר. תודה ויום טוב!

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  24. שלום לכולם. החלפתי את הזכרון שהיה לי- 256 מ"ב ובמקומו שמתי זכרון של 1 גיגה. ה BIOS זיהה 1 גיגה אבל כשהמחשב עלה ל WINDOWS XP הוא זיהה רק 256 מ"ב!? מה יכול להיות הבעיה? -אני רוצה לציין שבחנות נתנו לי זכרון 1 GIGA DDR 400 MHZ למרות שהלוח שלי ASUS P4S533 אינו תומך בזאת, ואמרו שלא תהיה בעיה אבל יש בעיה. עוד אני מציין שגם כמה תוכנות בדיקת חומרה וזכרון גם מזהות רק - 256 מ"ב. כל תשובה עיניינית תתקבל בברכה -תודה מראש. TANGUSH

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  25. ? [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.