עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by shgec,

שלום. אני מרכיב לעצמי מחשב וחיפוש ב EBAY, DX.COM וכו" מראה הפרש מחירים של כמעט פי שניים. או במילים אחרות נראה לי שעדיף לקנות שני סטיקים בחול ומקסימום אחד יעבוד.. אכשיו שאלה למבינים: זיכרונות מספיק קטנים כדי שאפשר לבקש מאנשים להביא אותם מחו"ל ללא רגשות אשם על גרימת אי נוחות.. יכול לקרות להם משהו בשיקוף בשדה תעופה? ואם אפשר גם תשובה לגבי דיסקים קשיחים. כנ"ל. יקרה להם משהו בשיקוף?

• 7 תגובות
    • 918 צפיות
  2. Started by ariel-ro,

שלום לכם! אחרי הנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=403693.new הבנתי שהלך לי הלוח אם ובגלל שאין אחריות אז אני רוצה המלצה לשילוש חדש במחיר הכי זול שניתן. ובנוסף בכמה אפשר למכור את החלקים הבאים- מעבד AMD THLON 3200+ AMD ATHLON 3800*2 זכרונות 4 סטיקים של 512MB שניים של קרוסאייר ושניים של OCZ. רצוי שיהיה כרטיס מסך מובנה למרות שיש לי כרטיס מסך. אריאל

• 11 תגובות
    • 918 צפיות
  3. בוקר טוב חברים פירקתי מעבד תושבת 478 ,אחד הפינים נשבר והמחשב הפסיק לעבוד האם האחריות מכסה מקרה כזה? אודה לכם על עזרתכם-אני מיאוש - תודה רבה אגב,האם המעבד לא אמור לעבוד גם אם נשבר פין אחד?

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  4. Started by roadrunner,

מה נראה לכם עדיף : להשקיע 1500-1600 ש"ח(לשילוש) בברטון ולחכות שנה-+ לסוקט החדש של הAthlon 64 ול-pci express או להשקיע עכשיו 3200ש"ח-+ ב-Athlon 64 3000 ולהישאר איתו בשנתיים הקרובות לפחות.

• 10 תגובות
    • 918 צפיות
  5. יש לי מחשב שבמקור נקנה למטרת גיימינג ועריכת וידאו, הוא דיי וותיק - הרכבתי אותו לפני 7 שנים. היום משמש בעיקר לצורכי עבודה ואינטרנט (3 מסכים והמון טאבים של כרום) לאחרונה הוא פתאום נהיה ממש איטי בגלישה בכרום כשיש הרבה טאבים, אני מרגיש שמשהו נדפק בRAM (עד לפני חודשיים היה מריץ 100 טאבים פתוחים כמו כלום, היום אחרי 30 כבר מתחיל להיות תקוע) חשבתי לקנות זכרונות חדשים, אני חושב שאלך על 2X8GB, אבל אני פחות מעודכן כבר בעולם הזה ולא נעול מה יהיה נכון לרכוש, לכן אשמח לעזרתכם. בתכלס התקציב שלי הוא המינימום הנדרש, אני רוצה שזה יהיה הכי cost effective שאפשר, כנראה יישאר איתי לעוד הרבה שנים עכשיו. יכול להיות שיהיה נכון להחליף רק אחד מהזכרונות …

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  6. Started by dd7,

לוח של asrock crossfire sata2 core 2 duo של קונרו e6300 כמו שממליצים פה לאתר (פשוט אין אותו במלאי בחנות שאני נמצא).. או של גיגבייט אותו מפרט של האסרוק האם הוא שווה לוח טוב?

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  7. Started by rander1,

התקנתי ווינדוס 7 והורדתי דרייבר קול realtek מהאתר של ASUS כאשר העכבר בפעולה זז יש רעש רקע מרגיז בדרייבר REALTEK שמתאים ל XP יש שם ב CONTROL PANEL אופציה PC BEEP ושם הייתי עושה mute להשתיק את הרעש הזה בדרייבר של ווינדוס 7 אין בכלל את האופציה PC BEEP מישהו נתקל ואם בכל זאת ניתן להשתיק את ה PC BEEP ואיך לסדר את זה ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  8. המממ (אני בן 15 D: גם אני גאון לא קטן במחשבים) אבל לפני כמה זמן ביקשתי מאבא שלי שישלח לשידרוג את המחשב שלי... ובגלל שאני בפנימייה... לא יכולתי לדעת מה שמו לי במחשב מה שאני יודע שהוסיפו לי 128 RAM (קצת נמוך...) אבל אני חסכתי כסף בשביל שעכשיו אני יקנה מאיפה שאני רוצה ולא מהטכנאי היקרן הזה עוד משהו כמו 512 או אפילו 1G אבל קודם אני רוצה לדעת איזה RAM אני צריך לקנות אבל אני לא יודע... כי אין לי שום מושג איזה RAM אני צריך לקנות כי אין לי שום נתונים עליו... אז רצתי לשאול איך אני יכול לדעת מה המאפיינים של הRAM שלי..... ( Mhz, ו C מה שזה לא יהיה!) אז בקשה תגידו לי איך! אני יודע שיש לי INTEL P4 1.6 או 1.8 Ghz מעבד לוח אם ... לא יודע.. חדש בעיקרון דיסק קשיח רק מה שידוע לי ש…

• 7 תגובות
    • 918 צפיות
  9. Started by LazyCat,

שלום, אני מתלבט בין 2 לוחות האם הללו, אני מעוניין שהלוח יתמוך ב- FW ויהיה טוב בשבילי גם ב- eSATA. חוץ מזה שיאפשר OC מכובד... האם ל- DS4 יש איזשהו חיסרון על ה- DS3P (חוץ מ- 2 חיבורי SATA יותר לאחרון)? תודה.

• 4 תגובות
    • 918 צפיות
  10. Started by yossi051,

אנשים אני צריך עזרה מהירה ביותר... עד שהחלטתי ללכת לקנות את הלוח של ABIT NF7-SL ver 2.0 Nforce 2 AMD גיליתי שפנדה סגורים ליומיים.... וב KSP לא מוכרים את הדגם הזה אלה רק את ABIT NF7-S עכשיו מה שאני רוצה לדעת... איזה לוח יותר טוב? מה ההבדלים ביניהם..? והאם יש ללוח הזה ABIT NF7-S גירסה 2.0 כי הזונות האלה אומרים בקי אס פי... שהם לא אומרים איזה גירסה אתה מקבל עד שהלוח לא אצלך...ואתה כבר תבדוק.. תודה חולה עליכם יוסי

• 9 תגובות
    • 918 צפיות
  11. Started by kobiatti,

אני מתכנן לקנות מחשב אשר יעודו למשחקים. בנתיים אני מתלבט בין כרטיסי מסך 4870 ל-4850. ברור לי שה-4870 נותן ביצועים טובים בהרבה. הסיבה להתלבטות שלי היא שאם אני לוקח את ה-4870 זה אומר שאצטרך לקחת גם לוח אם/מעבד (מעדיף dual 2 core) ואולי זכרון (מעדיף 4GB) יקרים יותר? (כאשר הדגש שוב,שהמחשב יעודו למשחקים). או שזה כלל לא יפגע בביצועים במשחקים ? ? במידה והתשובה היא לא,על איזה מעבד/לוח אם/זכרון מומלץ לי לקחת בתקציב בינוני? (אין לי מספר מדוייק כיוון שאני מזמין את מירב החלקים מחו"ל). תודה רבה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 918 צפיות
  12. ביממה האחרונה התפרסמה פירצת אבטחה חדשה במעבדי אינטל בשם BranchScope. אין לי לממש חשק לתרגם את עיקרי הדברים אז הנה ללינק שמסביר פחות או יותר במה מדובר http://www.guru3d.com/news-story/intel-processors-vulnerable-to-new-branchscope-attack.html באינטל כבר הודיעו שההתקפה דומה לפרצות הקודמות שהתגלו ושהפאצ'ים הבאים יסתמו גם את הפירצה הזאת.

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  13. Started by dor123,

כאשר אני נכנס באתר של Gigabyte לדף ההורדות כדי לחפש דרייברים לכרטיס הקול ומתאם הרשת המובנים שבלוח האם שלי, ומקליד את שמו של לוח האם שלי בתיבת החיפוש (לוח אם מדגם Gigabyte GA-G41M-ES2L), אני מקבל רשימה, בה מופיע אותו הדגם של לוח האם שלי מספר פעמים, כאשר בכל פריט מופיע בסוגריים rev עם מספר "גירסה" שונה (ראו קובץ מצורף). מה זה rev? האם מותר לבחור בכל אחד מהפריטים ברשימה תוך התעלמות מה-rev שבסוגריים? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 918 צפיות
  14. Started by moskitos,

הזמנתי לוח אם אסוס A7N8X דלוקס. 1 האם הוא תומך בבארטונים 2 הגוף קירור שאני רוצה להזמין הוא Thermalright SLK-600 Cooler for AMD או Thermalright SK-7,האם תהיה בעיה לחבר אותו ללוח או שזה מותאם ללוח ?

• 10 תגובות
    • 918 צפיות
  15. ברשותי לוח אם של gigabyte (כן כבר מובן שמדובר במאורר הקטן והמציק) הדגם הוא--->מפרט בקיצור המאורר הקטן הזה שכתוב עליו agp x8 מרעיש בטירוף וכבר אי אפשר לסבול את זה אז האם מותר לי לנתק אותו מהלוח? או שאסור כי אז הצי'פ יתחמם יותר מדיי או משהו אחר? תודה..וכן ניסיתי לפרק אותו והלרכיב אותו מחדש או לנקות אבק והכול אבל עדיין הוא מרעיש....

• 12 תגובות
    • 918 צפיות
  16. Started by Sunny Jim,

סוף סוף גיליתי את הבעיה, אבל אני לא יודע איך לטפל בה... הזכרון שלי במהירות 667, וכשאני עושה אוברקלוק למעבד, אז משום מה המהירות של הזכרון גם עולה... ניסיתי לשים את הזכרון גם על AUTO וגם לשים על מהירות של 667, אבל בכל זאת מהירות הזכרון עולה. מה שמעניין זה שהמהירות עולה כך שהיחס בין המעבד לזכרון נשאר 4:5, שזה אומר שהיחס הזה איכשהו נעול אצלי. אז איך אני יכול לעשות כך שהיחס יהפוך ל1:1? עוד דבר, כשאני לוחץ על TAB במהלך הBOOT בשביל שזה יראה לי את המסך הראשון הזה שבו זה מחשב לך את כמות הזכרון, מהירות המעבד ומהירות הזכרון, זה מראה לי שמהירות הזכרון היא 166 בDUAL CHANNEL... ככה זה אמור להיות? זה לא אמור להראות לי 333? עריכה: אין יותר בעיה עם הזכרון, מצאתי את הפתרון, צריך לשים את …

• 14 תגובות
    • 918 צפיות
  17. Started by imac,

יש לי תוכנות ASUS UPDATE ומצאתי דריברים מעודכנים אבל מasuscom.de האם יקרה משהו אם אני יתקין אותם?

• 7 תגובות
    • 918 צפיות
  18. Started by Holy,

לוח אם - Gigabyte 7VAXP מעבד - AMD 2000+ בעיקרון אני מחפש זיכרון איכותי ולא משהו גנרי זול כרגע לא חשבתי על OC על הזיכרון להיות לפחות 333MHz חשבתי בהתחלה ללכת על ה-Kingston 512MB 333MHz CL2 אבל לא כל כך מצאתי אותו (במלאי) Corsair קצת יקר לי GEIL הבנתי שיש מלא בעיות עם AMD למישהו יש המלצות?

• 10 תגובות
    • 918 צפיות
  19. http://firingsquad.com/hardware/fear_cpu_performance/page4.asp מסתבר שלא כל המשחקים פועלים פחות פחות טוב ממעבדים רגילים על מעבדים כפולי ליבה. מסתבר שבמנוע החדש של MONOLITH, העיקר הוא כרטיס המסך וכמעט כל המעבדים מציגים תוצאות זהות, בלי קשר לסוג (למרות ש AMD קצת יותר טובים)...

• 10 תגובות
    • 917 צפיות
  20. יש דרך לדעת במדיוק את התיזמונים של הכרטיס והדגם במלוא? כמו שהמחשב נותן מידע על כרטיס מסך וכו' בעזרת dxdiag....אז יש אפשרות כזו לזיכרונות? רוצה לדעת עם מה שקנתיי זה מה שקיבלתי תודה רבהה!

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  21. Started by tidan27,

שלום! אני מעוניין לקנות זיכרון פנימי soddim למחשב מיני pc סטיק אחד של 16gb 2400mhz ישנם שני דגמים:crucial 16gb 2400mhzkingston hyperx 16gb 2400mhzעל מה אתם ממליצים?

22. מה המצב אנשים ?.. אני צריך המלצה ממכם ללוח אם שיתמוך במעבדי אינטל בסוקט 478 (וגם למאוורר המקורי שלו) ועם 4 סלוטים של DDR400 (שיתמוך לפחות ב - 2 GB ומעלה) והכי חשוב (לא שהשאר לא) עם סלוט של PCI-E x16 ... זה למחשב ישן, ולא אני לא מתכוון לקנות חדש זה פשוט המחשב של אחי שיכול לסחוב את הכרטיס המסך הישן שלי שאני מחליף אותו (והוא פי 10 יותר טוב מהכרטיס מסך שלו) . ויהיה לו ספק מספיק חזק שיחזיק את המערכת (Enermax 400w Active PFC) אהה וחובה שיהיה מהאתר של פנדה מחשבים (pandas.co.il) או מ - KSP (ksp.co.il) כי אני קונה באחד מהחנויות האלה ... תודה מראש, משה

• 9 תגובות
    • 917 צפיות
  23. Started by afe123,

שלום לכולם. אני חדש בפורום ואני מקווה שאני במקום הנכון. אני מתעתד לקנות מחשב חדש ואני מתלבט ברמה העקרונית בין לוח H81 לבין B85. המחשב יהיה בשלב הזה עם כרטיס מסך אונבורד אבל אני חושב להוסיף לו בעתיד כרטיס מסך בסדר גודל של 7750 או R7 250 ולכן רציתי לדעת האם יש הבדל בין PCI-E בסטנדרט 2 שיש בלוח H81 לבין PCI-E בסטנדרט 3 שיש ב- B85. אני יודע ברמה התאורטית שההבדל הוא ברוחב הפס אבל מה שרציתי לדעת האם כרטיסי מסך בסדר גודל כזה יכולים לנצל את מה שהסלוט של ה- PCI-E יכול לתת והאם זה שיקול שצריך לקחת בחשבון כאשר אני בוחר לוח.

24. האם הפרש המחירים בין KIT של נניח 920 מסדרת הCoreI7, שלושה ג'יגה של זיכרון במהירות 1600MHZ ולוח אם P6T של אסוס לעומת Q9550 וP5Q PRO יחד עם 4 ג'יגה זיכרון במהירות 1066MHZ משתלם? שימו לב שמדובר בכבערך 1200-1300 שקלים. אה כן - מדובר בשימוש גיימינג כבד, עריכה גרפית דו-מימדית, תוכנות קלות ורבות שפועלות בו זמנית וגלישה מרובת לשוניות.

• 9 תגובות
    • 917 צפיות
  25. Started by הדוד משה,

אז יחד עם כרטיס המסך שהשגתי (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=538793.0) הגיעו אלי גם צמד זכרונות DDR2: 1. הראשון, סטיק של 2GB של STAREX (?) וצ'יפים של qimonda. הסטיק בתצורת PC6400U-5550 (כך כתוב). להבנתי זה 800Mhz. 2. השני, סטיק וצ'יפים של TEAM (?), של 1GB. הסטיק הוא 667 Mhz. נשאלת השאלה: מה עדיף לי, שאני כרגע עם 2X512MB ו-333Mhz ( :-\ ): להתקין את שני הסטיקים ולקבל 3 ג'יגה אבל במהירות 667, או סטיק אחד של 2GB אבל במהירות של 800Mhz? עריכה: סילחו לי על הבורות, אבל אם הbus speed של המעבד שלי הוא 200Mhz, כמה זה משפיע? (בתקווה שלא הרבה...)

דיונים חדשים בפורומים