עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. היי ראיתי שהמעבד יכול להגיע למהירות 2.93 GHZ מ 2.4 GHZ , איך אני מגדיר זאת?

2. Started by david86,

‏Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB‎ הוא ‏Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB‎? מה יתר משתלם לקנות ? מי יותר טוב ?

• 11 תגובות
    • 878 צפיות
  3. שלום רציתי לשאול מה הבדל בין שתי הדגמים שציינתי בכותרת? מי מביניהם עדיף יותר? והאם שתיהם מתאים למעבד phenom 720 ?

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  4. שלום לכולם, אני הולך בקרוב להכניס לוח אם, P5GC - MX למעבדה של CD LOG בתקווה שיתקנו את הבעיה המוזרה שלו, או שיחליפו אותו. במידה והוא יוחלף, בין אם לאותו דגם או לדגם אחר, ותהיה לי אפשרות ל"שדרג" אותו, איזה לוח מומלץ שהוא microATX, עם HDMI מובנה, וכמובן יציאת דיגיטלית לSOUND? ומצד שני אם לא יהיה את הלוח במלאי, אבל אני לא אוכל להוסיף כסף לשדרוג ואצטרך לקבל microATX אחר, ידוע לכם איזה דגם משתלם ישן שעדיין נמכר כדאי לבקש? תודה מראש לכולם.

• 8 תגובות
    • 878 צפיות
  5. היי, אני רוצה להוסיף עוד כרטיס RAM למחשב. זה הלוח אם שלי: http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5KPLCM/#specifications ואני לא בטוח איזה RAM לקנות. ה-RAM שיש לי עכשיו הוא DDR2 1GB 400MHZ, שלא ברור לי כ"כ איך הוא עובד, אם 400MHZ לא מופיע כנתמך בלוח אם. לפי התשובה שלכם לגבי הזיכרון הנוכחי שלי, אדע איזה RAM לקנות. תודה מראש על העזרה.

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  6. Started by creed111,

מעוניין לשדרג את המחשב הסלוני שלי. המחשב משמש להקרנת סרטים ולמשחקים כגון pro evolution, fifa. לפני שאני מגדיר תקציב לשדרוג, רציתי לשאול האם יש היום לוחות אם שכרטיס המסך המובנה שבהם יספיק כדי להריץ את המשחקים הנ"ל (ואת המחליפים שלהם שיצאו בקרוב), או שעליי עדיין להסתמך על כרטיס מסך נפרד. במידה וניתן להסתפק בכרטיס המשולב, אשמח לשמוע המלצות על דגמים כאלו של לוחות (גם לאינטל וגם ל-AMD). *כרגע משחק ב 720*1280, אך בעתיד הקרוב ייתכן וזה יעלה גם ל 1920*1080

• 7 תגובות
    • 878 צפיות
  7. Started by afe123,

שלום לכולם. אני חדש בפורום ואני מקווה שאני במקום הנכון. אני מתעתד לקנות מחשב חדש ואני מתלבט ברמה העקרונית בין לוח H81 לבין B85. המחשב יהיה בשלב הזה עם כרטיס מסך אונבורד אבל אני חושב להוסיף לו בעתיד כרטיס מסך בסדר גודל של 7750 או R7 250 ולכן רציתי לדעת האם יש הבדל בין PCI-E בסטנדרט 2 שיש בלוח H81 לבין PCI-E בסטנדרט 3 שיש ב- B85. אני יודע ברמה התאורטית שההבדל הוא ברוחב הפס אבל מה שרציתי לדעת האם כרטיסי מסך בסדר גודל כזה יכולים לנצל את מה שהסלוט של ה- PCI-E יכול לתת והאם זה שיקול שצריך לקחת בחשבון כאשר אני בוחר לוח.

8. Started by law89,

https://www.morlevi.co.il/product/8266 https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=103146 https://www.morlevi.co.il/product/13069 https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=103326

9. ראיתי פרסום באתר על זכרון ע"פ הפרטים הנ"ל, וזה נראה לי זול מדי. אני מציין את האתר, אודה למי שיוכל לומר לי אם יש איזשהו חתול בשק... http://www.omc.co.il/Products.php?id=KS-KHX1600C9D3K2/4G אגב, יש לי זכרון DDR3 666.7 מה"צ, הבנתי פעם שהם יכולים להשתדך, רק ששניהם יעבדו במהירות הנמוכה יותר. א. האם זה נכון? ב. האם זה משמעותי?

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  10. Started by Pc gool,

שלום לכולם.יש ידע בחומרה והחלפה. השאלה השניה היא לגבי החלפת מעבד עם זה קיים לנייד שלי מדובר ב lenovo g550 כן קצת ישן.הייתי מעוניין לשדרג תמעבד למינימום i3 קיים דבר כזה ועם כן אשמח לדעת איזה מעבד יתאים תודה רבה

11. בחודש הבא תושק ערכת השבבים B550 לתושבת ה-AM4 - שתנסה לבצע בפעם הראשונה מהלך אשר מאחד שכבות שונות של ביצועים ומחיר תחת קורת גג אחת לכתבה

12. שלום לכולם ושבוע טוב ומבורך לפני כמה ימים , הגיע אליי לוח אם GA-P67A-UD4 של חברת גיג'הבייט כאשר פתחתי את התושבת הסוגרת את המעבד בסגירה ארמטית , שמתי לב שהפינים של התושבת עקומים ויש חלקם שחסרים , קשה מאוד להבחין בנזק שנגרם או זה שבירה או נעקם כי הם מאוד קטנים ממש מאוד ! האם נזק של פינים בתושבת המעבד בלוח האם מצריכה החלפת לוח אם לחדש ? או שיש דרך לתקן את זה ? לכל מי שלא הבין העלתי לפה המחשה , שימו לב לזה בבקשה השאלה היא האם צריך להחליף לוח אם לחדש ? אני מבקש רק מומחים שיענו תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  13. Started by oded900,

במה מתבטא ההבדל העיקרי בין סדרת P67 לZ68? האם לוחות P67/H67 תומכים במכפלה פתוחה במעבדי 2500K? כמו כן יש יתרון בלקחת זיכרון מהיר יותר מ1333 כאשר המעבדים הנ"ל תומכים עד 1333?

14. Started by GZA3,

(מנהלים לא מצאתי מקום טוב יותר לשאול את זה - אם צריך תעבירו את זה לאן שצריך) אני צריך לפנות ליבואן/חנות או מה שזה לא יהיה בקשר ללוח שקניתי מחנות מסוימת וזה נפגם. אני רוצה לדעת איך השרות שלהם ואם יש עם מי לדבר שם ?

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  15. Started by -OmeR-,

כנסו לפה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_310&products_id=2717 למה לא כדאי לקנות את המעבד הזה במקום ה-3200 או ה-3000 של AMD הוא עולה ממש קצת יותר אבל זה בכל זאת XEON האם הוא יותר טוב? ולאיזה סוקט הוא? 478? תודה

• 8 תגובות
    • 878 צפיות
  16. Started by ofer40,

היי היה לי מחשב עם מעבד פנטיום 4 2GH והחלפתי למעבד AMD 64 3000. איך זה יכול להיות שלשניהם יש אותה מהירות שעון? אני מבין ששניהם עובדים בטכנולוגיה שונה אבל זה לא מובן לי איך משווים את AMD3000 לאינטל 3GH. מישהו יכול להסביר לי בשפה פשוטה ולהביא לי הוכחות איך AMD עם מהירות שעון של מעבד מלפני כמה שנים משתווה או אפילו עולה על מעבד פנטיום עם מהירות שעון של 3GH? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  17. Started by חצופי,

אהלן, אני משדרג את המעבד ויש לי התלבטות בין Q9300 או Q6600 ב210 ש"ח הפרש ביניהם. הקרור שאני מקבל הוא פשוט(כנראה המקורי) ואני יעשה OC, מה דעתכם? הלוח GIGABYTE X38DS4 זיכרונות G.SKILL 1000MHZ 4GB

• 8 תגובות
    • 878 צפיות
  18. Started by alexbmw,

האם יש למעבדי ה xeon מיכפלה פתוחה ? ואיזה מעבד יותר טוב Xeon X3220 או ה q6600 ?

• 10 תגובות
    • 878 צפיות
  19. לפי מה שאני יודע זה חיבור אינטרנט כאילו נכון? אים כן מה ההבדל ביניהם ובין אלה DS4 DQ6 DS2R?

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  20. Started by joni69,

יש לי במחשב שתי זיכרונות מחברות שונות של אחד חצי ג'יגה והשני 250 מגה.. אם אני יוסיף זיכרון של ג'יגה החיבור יעבוד והמחשב יעבוד מהר יותר או שחייב מאותו חברה ואותו מגה של זיכרון תודה

• 11 תגובות
    • 877 צפיות
  21. השאלה בנושא. המעבד הוא Q6600. אם אפשר גם הסבר למה... תודה.

22. אני בונה מחשב ביצועים להפקת מוסיקה (עדיין לא החלטתי אם אשתמש ב XP או VISTA, אבל ארצה להשתמש ב Cubase 64 וכן במערכת הפעלה 64 ביט). בכל אופן, יש לי כמה שאלות טכניות כדי להבין יותר טוב איך הדברים עובדים. אני מנסה להגיע לתאימות מקסימלית בין הרכיבים כדי למצות את היכולות, שלא יהיה OVERKILL במשהו: 1) חשבתי ללכת על ה Q9550, ראיתי שיש לו 12MB Cache. ל Q9400 יש לעומתו, רק 6MB. עד כמה חשוב העניין הזה? עד כמה הCache משפיע על ביצועים? 2) שני המעבדים שהזכרתי מגיעים במהירות 1,333MHz. האם זה נכון לומר, ככלל, שהזכרונות שכדאי לי לבחור הם כאלו שיהיו באותה מהירות של 1,333 (כדי להשיג ביצועים אופטימליים)? או שאם אבחר מהירות גבוהה מ-1,333 ייתכן מצב של שיפור בביצועים? (אני מניח שאפשר לשאול שאלה…

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  23. Started by omerz90,

שלום, בקרוב אני הולך לקנות מחשב עם מעבד Core I5 750 ולוח אם P55-UD3 ואני לא יודע איזה זיכרון בעל 4 ג'יגה ועם DDR 3 יתאים לי, אני הולך לקנות את המחשב בP-SEE ואני חושב שמצאתי זיכרונות של A-DATA שיתאימו לי, עכשיו אני מעוניין שתגידו לי איך הזיכרון שבחרתי ואיך החברה A-DATA?, עכשיו במחשב יש לי זיכרון שלהם של 1 ג'יגה DDR 2 ואני מאוד מרוצה, טוב הנה הזיכרון:http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1828

• 9 תגובות
    • 877 צפיות
  24. Started by Adir88,

טוב אז לאחר הפסק חשמל ולאחר שהספק שלי הלך קניתי ספק חדש. עכשיו מתברר לי שגם הלוח אם שלי הלך. אני צריך לוח לא יקר שיתאים למפרט הנל עם אופציה לשדרוג בעתיד הלא רחוק. (כנראה אשרג בעוד כחצי שנה). אוברקלוק לא מעניין אותי. תודה מראש לעוזרים. E6300 GA-945P-US2U GEGORCE 5700 GT WD 250GB AUDIGO 2 ZS צורב דיודי עם חיבור ATA ישן. kingstorm 1024*2 667MHZ ENERMAX thomaock 405W COMPUCASE 6A19

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  25. Started by hotshot,

בוקר טוב, יש לי מחשב קולנוע ביתי מבוסס לוח אם G41M4-F של MSI שבעוונותי רכשתי בלי מחשבה מוקדמת. הבעייה שלי איתו שיש לו רק חריץ PCI יחיד ושהוא לא מוציא sound ב-s/pdif (יש spdif פנימי ואפשר לחפש מתאם, אבל לא זמין באף חנות למרות שהם מפרסמים שיש להם). האם אתם יכולים להמליץ לי על לוח חלופי לא יקר מדי (כמובן שמתאים למעבד core 2 due והזכרונות שלי) שיש לו יותר חריצי PCI ויציאות s/pdif מובנות (יציאות USB נוספות זה יתרון)? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 877 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.