עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. ברצוני לרכוש- http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=779 (קונה מKSP) לי יש לוח אם של ABIT IP35-E,רציתי לדעת אם הוא יתאים? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 947 צפיות
  2. Started by the king2006,

שלום .. קניתי 9800GT ועכשיו אני רואה שיש לי צוואר בקבוק עם ה PD 930 3.0 , אז אני רוצה להחליף את המעבד והבורד האם E5200 יספיק ?? ואני רוצה המלצה על בורד במחיר עד 550 , ראיתי P35 P45 P43 במחיר הזה . אני רוצה המלצה על בורד טוב שהיה גם טוב ל OC .. תודהה

• 10 תגובות
    • 947 צפיות
  3. Started by maork123,

שלום חברים יקרים! טכננתי מפרט למחשב למטרת גיימינג , שימוש בתוכנות גרפיות כגון: SOLIDWORKS,LIGHROOM וPHOTOSHOP. אשמח לעצות איך להוריד במחיר קצת איפה מומלץ לחסוך.. בנוסף דעות ספציפיות על הלוח אם הזה תודה לעוזרים ויום טוב המפרט: Motherboard: asus prime z390-p Cpu: intel core i7 9700 Gpu: rtx 3060ti Cpu cooler: noctua u14s Power supply: antec hcg 650w gold 80 Ram: 2×8 giga vengance Ssd: 1t 970 evo samsung Case: crosair cardibe 275r Screen: gigabyte g34wqc

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  4. יש לי מעבד and 400 לוח אם gigabyte. Ma690 שכנראה הלך לעולמו בטרם עת אחרי שנתיים וחצי, אמנם יש אחריות על הלוח אבל אין לי למי לפנות היות והחנות שממנה נקנה המחשב פשטה רגל, הבנתי שיש בעיה למצוא לוח אם למעבד הזה אז צריך להחליף גם מעבד וגם לוח אם, מה מומלץ האם ללכת על אינטל i3 או core2due או אולי אפילו duel core בלבד ,נראה לי שאוותר על amd כי הוא עשה פדיחות והתחמם ונדפק הלוח אם (לנרות שהיו מאווררים).השימושים שלי הורדות , צפיה בסרטי HD , עריכה חובבנית , אינטרנט הורדות צריבות ושוב הורדות.

• 6 תגובות
    • 947 צפיות
  5. Started by חצופי,

אהלן, אני משדרג את המעבד ויש לי התלבטות בין Q9300 או Q6600 ב210 ש"ח הפרש ביניהם. הקרור שאני מקבל הוא פשוט(כנראה המקורי) ואני יעשה OC, מה דעתכם? הלוח GIGABYTE X38DS4 זיכרונות G.SKILL 1000MHZ 4GB

• 8 תגובות
    • 947 צפיות
  6. Started by .AloN,

מישהו יכול להסביר לי מה זה PC3200/PC2700/PC2100/PC1600 שמצוין ליד הזכרונות ? והאם זכרונות מתחת ל 3200 מתאימים ללוח A7N8X ? ועוד משהו קטן, אני לא מתכוון לעשות OC אז זכרונות של סמסונג טובים ? תודה לכם.

7. Started by pro system bus,

שלום אני רוצה ליקנות לוח אם ואני לא יודע איך זה הולך למה כי:אני לא יודע האם הלוח הוא קבר בא ישר עם המעבד או שצריח לקנות לוח ומעבד לחוד

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  8. Started by uriby,

נתקלתי בלוח של ASROCK מבוסס x1250 עבור מעבדי אינטל (הם לא קוראים לו 690G אבל הוא זהה, עבור מעבדי אינטל). זה לוח אידיאלי עבור HTPC זול עם אפשרות OC שאין למעבדי AMD. http://www.asrock.com/news/show.asp?id=110 http://ati.amd.com/products/radeonxpress1250dsk/index.html AMD 690 Series Specifications מישהו נתקל בלוח כזה או של חברה אחרת בארץ? בכלל מוזר ש-AMD הוציאו גרסה לאינטל של צ'יפסט שאמור לתת להם יתרון יחסי. אני אישית שדרגתי מחשב ישן ל-AMD 3600x2 + ASUS M2A-VM HDMI רק בגלל שהקומבינציה הזו הכי זולה והכי טובה למחשבים עם כרטיס מסך מובנה. נראה לי ש-AMD יורים לעצמם ברגל.

• 8 תגובות
    • 947 צפיות
  9. Started by CrossFireX,

כנראה הולך על 680GTX יחיד, אילו מבין 2 המעבדים יספק לי הכי הרבה ביצועים בגיימינג? תודה רבה מראש. (ואם אפשר שדכו לי בבקשה לוח אם טוב שיוכל להחזיק 2 כרטיסי מסך אם אפשר)

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  10. Started by SweeT_EviL,

אני רוצה לוח כמה שיותר זול שיהיה תותח בOC למעבד שלי. אין לי צורך שיהיה בו תמיכה בקונרו. רק שיהיה בוא איזה 3 PCI ועוד 1-2 PCI-E X1 ואחד PCI-E X16. כמובן שיהיה לו ביוס עם מגוון אפשרויות... זכרונות אפשר שהיו ל667 אבל עדיף עד ל800 אם יש... שוב, לוח רק למעבד הנ"ל ובלי שום התחשבות בעתיד.

• 10 תגובות
    • 947 צפיות
  11. למי שיש gigabyte 7rxp , ויש לו הרדיסק שמסוגל לעבוד בUDMA6 (מקסטור) היו בעיות סאונד (הסאונד נקטע , או מרעיש) , עדכנו את הביוס שלכם כדי לתקן את הבעיה הזו (אצלי יש את הקונפגורציה הזו והפכתי עולמות עד היום כדי לגלות למה הכרטיס קול דפוק ...) http://tw.giga-byte.com/support/viakt333.htm#link7vrxp

12. כדי להשלים שילוש חדש, אני זקוק להמלצה לזכרונות, (הזכרונות שיש לי עכשיו, יעברו לחומרה החדשה, ואילו את הזכרון החדש, אני אתקין על המחשב הנוכחי) הלוח שיש לי עכשיו הוא DFI LP X48 UT T2R, והזכרון שיושב עליו הוא OCZ XTC REV2, 4X1GB 800 MHZ אני מעוניין בזכרון חדש, ואני מתלבט בין כמה דגמים 1. 2 קיטים מהדגם הנ"ל, שיוחברו למע' קירור המים העתידית http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=538 או , האופציה השניה היא: 2x2GB Corsair Dominator TwinX CL5‎ משום מה הדגם הנ"ל עולה בKSP חצי מחיר משאר החנויות, האם יש לכך סיבה מיוחדת? כמובן שאשמח לקבל המלצות נוספות, המטרה העיקרית היא OC.

• 6 תגובות
    • 947 צפיות
  13. Started by The Un4givN,

יצא לי לשוטט ברחבי Ebay ונתקלתי במישהו שטוען שהוא מוכר מעבד Core i9 שעשו לו אוברקלוקינג ל4.8 ג'יגה הרץ... בדקתי באתר של אינטל ואין שום איזכור לשום מעבדי core i9... מה הולך פה??? http://cgi.ebay.com/SC-i9-Gulftown-Westmere-ES-Intel-Core-i7-975-Extreme_W0QQitemZ200441255416QQcmdZViewItemQQptZCPUs?hash=item2eab3ad5f8

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  14. Started by r1plet,

שלום, יש לי כרגע סטיק של 2GB DDR2 800MHZ של CEON על CL5-5-5-15 ובאותה חנות בה אני מתכנן לקנות ספק כוח וכרטיס מסך חדשים תכננתי גם לקנות סטיק נוסף של 2GB, מכיוון שלא ראיתי סטיקים של CEON חשבתי על סטיק של OCZ באותו תדר, נפח, ו-CL http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5028 האם תיווצר בעיה מסויימת בגלל ערבוב החברות? הסטיקים נראים לי די זהים חוץ מכמובן חברות הייצור וגוף הקירור המזערי על הסטיק של OCZ... האם זה הכרחי ללכת לאייבורי ( :-\) ולרכוש סטיק של CEON או שלא תהייה בעיה עם הסטיק הנוכחי של OCZ?

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  15. Started by hq4ever,

תגידו מה ההבדל ב AMD בין BOX ל Tray ? אני מחפש לקנות מעבד חדש ומשום מה אותו מעבד בגרסת BOX יותר יקר, האם זה כמו OEM ו Retail ?

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  16. Started by risbo,

עלמה הוא משפיע? הוא משפיע על משחקים? ומה ההבדל בין הלוחות הוזלים יחסית ליקרים יחסית?נגיד ב- asus אבל לוחות באותה טכנולוגיה של היום שמתאימה למעעבדים החדשים.... תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 946 צפיות
  17. Started by TaLTooL17,

מישהו יודע האם הלוח יגיע לארץ , ומתי זה יקרה? אם כן מה יהיה המחיר שלו פחות או יותר ? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 946 צפיות
  18. Started by integral,

http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/sempron-3100-oc_6.html

• 10 תגובות
    • 946 צפיות
  19. איך זה ייתכן ומה זה אומר?

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  20. צריך לוח אם עד 600 ש"ח במקור רציתי את GA-MA790X-DS4 אבל מפני שלאף אחד לא היה במלאי אמרו לי שעדיף לי לקחת את GA-MA790FX-DS5 בגלל הקירור, התקשרתי לכל החנויות שיש להם אותו (ע"פ זאפ) אך גם אותו אין להם. המפרט: מעבד: AMD Phenom II X3 710 2.6GHz 3 x 512KB L2 Cache זכרון: Kingston KVR800D2N5/2G x2 כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon 4770 512 mb DDR5 PCI-E Retail HDMI PCI-E S477512D5 ספק: OCZ 600W מסך: 2443BW תודה רבה

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  21. כשהיה לי 256MB זיכרון, המעבד היה על 43+- במנוחה ועל 60 במאמץ הצ'יפסט היה ב30 במנוחה ועל 40 במאמץ לאחר שהוספתי עוד 256MB זיכרון הטמפרטורה של המעבד ירדה דרסטית! ל35במנוחה ו40 במאמץ! אבל ההפך עם הצ'יפסט. הטמפרטורה שלו עלתה ל37 במנוחה ו42 במאמץ איך זה יכול להיות? לא שיניתי כלום חוץ מהזיכרון....

• 6 תגובות
    • 946 צפיות
  22. Started by yesman,

עבור מחשב לשימוש כללי ומשחקים מה ההבדל בין AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz Triple Core AM3 Tray ובין פנום 2 משולש ליבות 710/720 ההפרש במחיר הוא של 200-300 ש"ח האם מוצדק? שאלה נוספת לגבי i3 מי המתחרה המקביל ב AMD?

23. Started by spotnic,

מישהו יכול להסביר לי מה ההבדלים בין ה-LATITUDE וה-DOTHAN ? תודה

• 7 תגובות
    • 946 צפיות
  24. אני מקווה שזה הפורום המתאים לשאלתי אם לא אז גרפיקה הוא יהיה בהחלט הפורום המתאים. האם E6300 מהווה צוואר בקבקוק ל GeForce 8800GTS 320MB?

• 11 תגובות
    • 946 צפיות
  25. בביקורת זאת אנו בודקים לעומק את ביצועי המעבד Core i7 12700F של אינטל אשר מנגיש בין התכונות המבוקשות ביותר מצד משתמשי המחשבים בעולם הביתילכתבה

דיונים חדשים בפורומים