עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by PrefaceAlumni,

אהלן, רציתי לשאול, איזה "ערך מוסף" נותן חיבור ה3PIN של המאווררים בלוח אם מול מולקס הרגיל? (לוח האם שלי מופיע במפרט). האם זה חיווי של מהירות בלבד? או גם שליטה על המאוורר? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  2. Started by guypld,

מצטער טעיתי בפורום..העברתי...

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  3. הסבר מה הצ'פסטים האלו מועילים ומה שונה בין הצ'יפים??? דוג'- ה NVIDIA nForce 790i SLI לאומת ה NVIDIA nForce 780i SLI לאומת ה Intel X48 חברה תגיבו..

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  4. טוב אז השאלה נמצאת בכותרת . אני צריך לוח של AMD למשחקים בסיסיים ,המפרט שאני הולך להרכיב הוא בסביבות ה2K ואני צריך המלצה לגבי לוח אם. אני לא הולך להשתמש בכרטיס מסך מובנה של הלוח אלה לקנות כרטיס בנפרד. תודה רבה לעונים.

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  5. שדרוג לוח אם,מעבד,וזכרונות ב1200 ש"ח, אני צריך לוח אם עם כ.מ מובנה טוב אבל גם שיתאים לכ.מ עתידי מהדור החדש. אם יש מספיק בתקציב לקירור למעבד אז אחלה. מה אתם ממליצים לי? המון תודה...

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  6. שלום, איזה לוח אם יספק לי את הביצועים הכי טובים לכרטיס מסך HD4850 אני חייב תשובה דחוף כי אני קונה יהום את המחשב.. תודה

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  7. אני מתלבט בין שני המעבדים הבאים למחשב סלוני HTPC AMD Athlon X2 BE (2350) (45W) - Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETAIL http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_505&products_id=5724 AMD Athlon 64 (5200+) - Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETAIL http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_505&products_id=5043 מה ההבדל בינהם? איזה מהם עדיף?

• 1 תגובה
    • 455 צפיות
  8. קיבלתי את החלקים שלי מחו"ל סוף סוף ....(E8400 4GB) לוח החלטתי לקנות בארץ . האם ללכת עדיין על ה DSL3 ? כי יצאו כל החדשים ה X38 ...וה P45 מה ההבדלים ? (לא משתמש ב CF או SLI ) תודה .

• 8 תגובות
    • 591 צפיות
  9. שלום רב. נשרף לי הלוח אם והמעבד. אני מחפש לקנות לוח אם (חדש, לא מיד שנייה) שיתאים לזכרונות שיש לי (DDR 400) האם עדייו ניתן למצוא בשוק לוחות אם לזכרונות הנ"ל? וכמו כן, לוח אם עם יציאת AGP (כי הכ.מסך שלי מהלוח אם שנשרף הוא AGP) עד עכשיו מצאתי לוחות אם שאומנם מתאימים לזכרונות DDR400 אבל כולם בלי יציאת AGP (כגון זה : http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=1938&ProductName=GA-K8N51PVMT-9 אבל אני מחפש לוח אם עם יציאת AGP כי חבל לי לקנות לוח אם בלי יציאת AGP ואז הכ.מסך שברשותי ילך לפח תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 561 צפיות
  10. שלום לכם... המעבד שלי מגיע בשעות רגילות (לא בעת משחק והפעלת משאבי מערכת חזקים וקשים , אלא רק אינטרנט איסיקיו MSN ומוזיקה) ל50-54 מעלות ו4100-4350 RPM מהירות המאוורר... ובשעות העומס (בעת משחקים, תוכנות אנטי ווירוס כאלה ואחרות, ותוכנות כבדות כמו פוטושופ עריכת ווידיאו ועוד.. ) מגיע לי עד 59-60 מעלות עם 5200-5450 RPM מהירות המאוורר... יש לציין שהמעלות של המערכת (לוח אם ועוד..) היא מאוס סבירה ואף נמוכה למדי 42 מעלות באופן קבוע.. ובשעות העומס היא מגיע ל45-47 מעלות שזה בסדר... למעבד יש את המאוורר המקורי של AMD שצורף לקופסא של המעבד... המאוורר הזה הוא גם של 6000 מאוורר פשוט למדי עם 3 כבלי נחושת מתחתיו... השאלה שלי היא...: 1-האם כדאי להחליף מאוורר למעבד ? 2- מה המעלות הממוצעות למע…

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אהלן לכולם! אני כבר מיואש!!! [glow=red,2,300]בבקשה תעזרו החליט כבר! [/glow] לפני קניית המחשב החדש שלי למשחקים רציתי להתייעץ על המפרט עצמו... אז הביאו את דעתכם, במה ניתן לשפר וכו'.. התחומים שאני לא ממש מבין בהם הוא הזיכרון, לוח אם, ומארז.. ראיתי כמה ואריאציות שונות ואני לא יודע מה לבחור אז החלטתי לפנות לכאן בתקווה שתיעצו לי לנכון =] שימו לב שהמפרט לא הורכב בחנות מסויימת אלה נבנה לפי המחיר הכי זול לחומרה זאת כי ראיתי ש-IVORY מתחרה עם מחירים, רשום באתר.. מישהו יכול לומר עד כמה זה נכון? הם באמת יורידו את המחיר שלהם אם אני יראה להם שמצאתי ביותר זול??? =\ הנה מפרט: מעבד:(FOXPC.CO.IL) Intel Core 2 Duo Processor E8400 3GHz 1333MHz 6MB BOX ¤799 3 שנים אחריות http://ww…

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  12. Started by NTT,

מה ההבדל בין לסדרה של DS3 וDS4? ועדיין יש לג'יגהבייט בעיות עם ה4GB זיכרון,800MHZ וCL4?

• 1 תגובה
    • 478 צפיות
  13. שלום לכולם.. אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני צריך המלצה ללוח אם שיתן תמורה טובה ל CF של 4850 וגם ל OC של Q6700 כניראה.. מוכן לקבל המלצה לכל דבר אחר (מעבד כרטיסים וכו'...) ד"א הבנתי שלוח שיתן X16 עדיף מ X8 מה המשמעות במחיר?? ובכלל בסביבות איזה מחיר מדובר ללוח טוב האם יש משהו בסביבות ה- 700-800 ש"ח? או שאני חולם בהקיץ? תודה לכולם!!

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by za-david,

המאוורר של המעבד רועש - קצת פרטים יש לי מעבד ‏Phenom Quad-Core 9550 ולוח אם ‏MA770-DS3 AM2+, 770, DDR2 1066, PCI-E‎ של gigabyte מבדיקה שלי אין כבל שנכנס למאוורר וגורם לרעש והחלקים גם הלוח וגם המעבד חדשים, ניסיתי לחפש בביוס אם יש אפשרות להוריד את מספר הסיבובים לדקה בכדי להוריד את הרעש - בעבודה רגילה של המחשב המאוורר מסתובב בערך 3000 סלד ובמאמץ כשאני משחק הוא מגיע ל 5000 סלד אודה לכם אם תוכלו לעזור לי אם בעיית הרעש המחרידה תודה מראש למשיבים

• 8 תגובות
    • 667 צפיות
  15. אז ככה יש לי לוח אם ECS 848P של EliteGruop ואני מעוניים לקנות מעבד E7200 של INTEL. האם הלוח אם שלי תומך בזה?

• 2 תגובות
    • 473 צפיות
  16. Started by liorsn,

אני מחפש מחשב לתכנות, אופיס אינטרמט ומשחקים כמו CALL OF DUTY 4. אני מתלבט בין E7200 לE8200. בנוסף איזה לוח אם עדיף Gigabyte GA-73PVM-S2H או Gigabyte GAP35--DS3 התקציב שלי מוגבל, אז אני מנסה להשיג את המקס' במינימום עלות. אם יש מישהו שגם יכול להמליץ על מארז וספק אני אשמח.

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  17. Started by izhark,

לפי מה שהבנתי אחד מהשיפורים בדור החדש של הצ'יפסטים זה שיש תמיכת חומרה בHD גם לוחות עם כרטיס מובנה מישהוא יודע כמה זה באמת נכון, ואם יש איזה אתר אמין שבדק את הציפסטים האלה? יש ךי מעבד של אינטל, ואני רוצה לבנות איתו HTPC, ואם זה באמת נכון אז אולי אני יכול לחסוך כמה מאות שקלים ולקנות רק כרטיס טלוויזיה, ולא כרטיס מסך (החיסכון הוא גם בספק אם לא צריך כרטיס מסך)

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by sbf80,

שלום, אני רוצה לבנות מחשב HTPC לצפייה בסרטים, הקלטה של תוכניות מטלוויזיה, מוזיקה וכו'. האם לוח אם עם הצי'פסט החדש של אינטל G45 יתאים לזה? ראיתי באתר שלהם שיש להם תמיכה ב720p וב1080p, האם אפשר להסתפק בזה ולחסוך את הכסף של כרטיס מסך? תודה!

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  19. שלום לאחר שהחיפושים שלי אחרי Dual core יד שנייה או מחנות כשלו הסתכלתי על שני הדגמים האלה שכמעט בטוח זמינים בחנות הבנתי של-3700 יש קאש כפול ב-L2 ול-3800 יש מהירות שעון טיפה יותר גבוהה, אני שואל מה עדיף כאשר מטרת השדרוג היא משחקים בעיקר המפרט הנוכחי: Athlon 64 3000+ s939 קירור סטוק Gigabyte K8NF-9 512x2 DDR400 Powercolor HD2600XT 256MB GDDR4 אגב אחד השיקולים שלי הוא שה-3700 יותר חם מה-3800 (תקנו אותי אם אני טועה) כך שיש סיכוי שאני יצטרך להוסיף קירור וזה יבוא על חשבון שדרוג ל-2 ג'יגה ראם כי אני קצר בכסף וחבל עוד הערה- אני חושב שזה שדרוג מאוד משתלם, מדובר על סכום של פחות מ-200 שקל למעבד ובין כה אני לא מתכוון לקנות מחשב חדש בקרוב אז סתם למנוע תגובות כמו "תחסוך כבר למחשב חדש" …

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  20. אהלן! אני הולך לקנות מחשב חדש בקרוב למטרת משחקים כבדים! ויש לי כמה התלבטויות חשובות, אשמח אם תעזרו לי להבין ולהחליט: ברצוני לציין שהתקציב שלי הוא בין 4,500 ל-5,000 ש"ח. מעבדים: אני מתלבט בין מעבד 2 ליבות, המליצו לי על E8400 או מעבד 4 ליבות הבנתי שפה זה חשוב אם אני מעוניין ב-OC או לא, אז זהו שלתווח הקצר אני כנראה לא אעשה OC אבל בתווח הארוך, אני מאמין ש-OC לא יזיק, לאן לפנות??? E8400 - אני יודע שהוא 2 ליבות חזק, מצויין ל-OC אבל לא עדיף 4 ליבות לעתיד??? Q6700 - מה שאני יודע של-OC הוא מאוד מומלץ אבל הוא חלש יחסית לעכשיו (תקנו אותי אם אני טועה) Q9300 - אומרים שעדיף 6700 ל-OC אבל אני ממש מבולבל. Q9450 - לא יודע עליו יותר מדי מידע, מה אתם אומרים עליו? מתאים לצרכים שלי…

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  21. יש לוח לוח-אם מסוג Intel Garibaldi D850GB והבעיה היא שאני תקוע על 256 זיכרון כי ה- RDRAM עולה יקר... אפשר לשעות משהו או שהלוח-אם תומך רק ב- RDRAM? תודה

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  22. Started by azarzar15,

עכשיו סיימתי להרכיב את המחשב עם מעבד core 2 quad 2.4 ghz q6600 מרחתי משחה טרמית והנחתי עליו את הגוף קירור עם המאוורר המקורי של אינטל שהגיע איתו רק שעל הגוף קירור נמרחה קצת גם משחה כשהרכבתי אותו בהפעלה של המחשב ראיתי בביוס 51 מעלות זה תקין? ואם יש צורך לדלל קצת משחה טרמית מהמעבד כדי שלא תגע בגוף קירור?

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  23. Started by asilbob,

שמעו יש לי מעבד AMD 2500 עכשיו אני רוצה להחליף מעבד בלי להחליף לוח ...... משהו קצת יותר נורמלי ...... אני לא יוכל להחליף לINTEL כי אז אני צריך להחליף את כול המחשב ......... כרטיס מסך לוח מעבד זיכרון כבד אליי להחליף את כול אלו ... אז רק מעבד קיים היום מעבד נורמלי יותר מי הAMD2500 שיתאים לאותו סקוט בלוח ......... יום טוב

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  24. אז ככה ישנם 4 מעבדים 1. q6700 2. e8400 3. q9300 4. q9450 אז ככה אני ממש מתלבט באיזה מעבד לבחור אני מעוניין בהמהרת המעבד עכשיו לא איכפת לי המחיר של כל אחד ואחד מהם אני פשוט רוצה את המחשב הטוב ביותר שאני יכול לקבל מתוך המעבדים האלה כולל אוברקלוק אגב המחשב הוא למשחקים . לגבי קירור למעבד חשבתי על Thermaltake V1 דעתכם בנושא +תשובה תודה רבה

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  25. שלום, בשבוע-שבועיים הקרובים אני הולך לרכוש לי מחשב [כניראה מ FOXPC ]. המחשב מתוכנן ל CrossFire עתידי של 4870. אני רוצה 2 יציאות PCI-E 2.0 x16 עכשיו הגעתי ללוח Gigabye X38 DS4 ו DS5, רציתי לדעת מה ההבדלים בינהם כמו כן אני לא יודע איזה מעבד עדיף לי, Q6600 או Q9300. אני רוצה QUAD ! ברור לי שכרגע הוא לא מנוצל על ידי כל המשחקים אבל אני לא הולך לקנות מחשב בשלוש שנים הקרובות ולכן אני רוצה השקעה עתידית. היתי רוצה שיסבירו לי מה ההבדלים בין שני המעבדים ואיזה יותר כדאי.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים