מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אשמח לשמוע דעות לגבי מה אתם חושבים ובמיוחד מאלו שביצעו אוברקלוק במעבדי ארבע ליבות ובעזרת איזה לוח אם. תודה למגיבים!
-
- 7 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום רב . אני רכשתי מחשב עם מעבד Intel® Core2 QUAD Q-9550/12MB/1333fsb . אני התקנתי תוכנה ashampoo winoptimizer והרצתי בדיקת נתוני מערכת ומידע שקיבלתי שמספר CPU 4 ושם -( Pentium III ( A80525,p6k katmal, כך שאני לא מבין איזה סוג מעבד זה .
-
- 9 תגובות
- 820 צפיות
-
-
כולם תומכים (החדשים), בSATA, כן? מי הכי טוב? ובגלל ההתקן המיוחד, ישנה פורצדורה כל פעם, או שזה בדיוק כמו חיבור רגיל? של הכונני IDE הרגילים? וכמובן שזה שווה את תוספת המחיר, כן?
-
- 6 תגובות
- 571 צפיות
-
-
בוא נגיד שהמרובע ליבה הזה והמרובע ליבה עם 1333MHZ על אותה מהירות.. מי שיש לו מעבד מרובע ליבה 1066MHZ.. זה אומר שהבאס שלו 266.. מי שיש לו מעבד מרובע ליבה 1333MHZ.. זה אומר שהבאס שלו 333.. ובשני המקרים מגיעים לאותם מהירויות מעבד זה אומר.. שהכפולה של ה1066MHZ גבוה יותר.. ולכן הוא עדיף בOC.. וברגע שתגיע איתו ל333MHZ הוא גם יגיע לFSB של 1333MHZ וגם המהירות מעבד שלו תעלה.. (מה שלא קורה כשהמעבד ישר 333MHZ) ולמי שלא מתכנן OC עדיף FSB כמה שיותר רחב.. ולא שמנה הכפולה כי הוא לא מתכנן OC.. אז האם הבנתי נכון..?
-
- 7 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לזכרונות למשחקים, בסטיק אחד של 512 MB, הגבלה של 850 שקל, אפשרי לגלוש עד 900 אבל לא רצוי. למקרה שיש בעיות תאימות עם הלוח, אז הלוח שלי הוא A7N8X מבית ASUS בתודה, חזן מור עריכה: שכחתי להגיד, אם אפשר אז להוסיף גם את החנות שבה זיכרון X עולה Z שקלים.. שוב, תודה
-
- 12 תגובות
- 792 צפיות
-
-
קרה לי עכשיו את הדבר הכי הזוי. אני לא במחשב שלי, אני נמצא במחשב השני שלי, מחשב סלרון D, מהירות: 2.8Ghz. עכשיו, עשיתי לו בדיקה ב Sisoftware Sandra 2005, ואני שם לב שהוא משתווה לרמה של AMD Athlon 64 3000+ ! :screwy: זה קרוב מאד. עכשיו, ירדתי ברשימה ל Celeron, אני רואה שסלרון מקבל פחות בהרבה ממה שאני קיבלתי על המעבד. צירפתי תמונה. אז מה, הסלרון שלי מקדים את חג פורים? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 763 צפיות
-
-
לוח אם שמתאים ל- core 2 duo, שנותן קירור טוב, כרטיס קול טוב, ויכול לשמש בעתיד הרחוק לשדרוגים של רכיבי זכרון וכו...
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח ישן intel D865GBF/D865PERC עם 2X256MB זכרון, במהירות 400MHZ אני רוצה להוסיף זכרון 2x1G במהירות 667 במקום הזכרון הקיים. כתוב שהלוח תומל עד 400MHZ, מה קורה אם שמים 667? האם יהיה צורך לשנות משהו בהגדרות BIOS כשמחליפים? תודה רבה רבה יואב
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שווה כל רגע של לימוד:
-
- 26 תגובות
- 6.8k צפיות
- 2 followers
-
-
והאם שני זכרונות האחד מהסוג DIMM 3 והשני DIMM1 יכולים לעבוד יחדיו? (כמו כן גם מהירותם שונה) תודה לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד מדגם Dell Vostro 5481. זיכרון: 370-ACUX : 8GB, 1x8GB, DDR4, 2666MHz HYXPX DUAL IN-LINE MEMORY MODULE, 8GB, 2666, 1RX8, 8G, DDR4, S יש לי סטיק ממחשב נייד אחר מדגם: Samsung DDR4-2133 8GB/512Mx64 CL15 Laptop Memory M471A1G43DB0-CPB אני יכול להוסיף אותו למחשב נייד? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.dfi.com.tw/Press/press_header_content_us.jsp?PAGE_TYPE=US&TITLE_ID=4463&LINKED_URL=arch321.jsp&SITE=US אני אומנם לא יודע הרבה על הלוח הזה אבל הבנתי שהמון מצפים לו, תוך כמה זמן אתם מעריכים שהוא יגיע לארץ וכמה הוא יעלה? ואם אפשר גם שמישהו יצרף לפה ביקורת של הtesters שלו (קראתי פעם בפורום ואני לא זוכר איזה) עריכה : עכשו קראתי את האויתיות הקטנות ומסתבר שהוא עוד לא שוחרר אבל.. זה סותר עצמו מצד אחד רשום שהוא שוחרר ומצד שני רשום שם לעשות פרי אורדרד תמונה של הלוח
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת עם המעבד יכול לעבוד עם מעבד נוסף מאותו סוג? (הכוונה לתומך ב MP - Multi Processors) השרת שלי הוא HP DL 160 G5 http://ark.intel.com/products/33079 אני אגב חושב שהמעבד שלי הוא שני ליבות אבל בכל מקום שאני נכנס כתוב Quad Core ואגב: מה הדור הבא של המעבדים שמיודעים לשרתים? xeon או שזה עובר ל i7 ?i9?
-
- 8 תגובות
- 856 צפיות
-
-
מי שאני קונה ממנו את המשחב החדש שלי אומר שהמעבד הזה עדיין לו הגיע לארץ.... זה נכון?? אם כן אז מתי הוא יגיע ואם לא אז איפה אפשר לקנות אותו... והאם לדעתכם 7000 שקל למחשב בלי מסך זה יותר מדי?? amd athlon xp 2100 MSI geforce4 ti 4600 asus a7v333 creative sound blaster LIVE 5.1 מארז לא ידוע הארד דיסק 80 GB כרטיס רשת לא יודע איזה וכונן דיסקטים זהו לדעתי.... נשמע לכם יקר??
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
אני שוקל לקנות מבנאדם זיכרון RDRAM(במחיר שפוי) אבל פוחד מהקטע של התקינות. הוא הציע לי לבוא עם המארז ולראות שהכל פועל, אבל כאן באה השאלה המסתבכת: האם יכול להיות שזיכרון יפעל למראית עין, אבל בגלל בעיה כשלהי אני אגלה מאוחר יותר שהמחשב נהיה לא יציב ויש קריסות, או שאר בעיות?
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
הבדלי המחיר בין זכרון רגיל לזכרון "איכותי" שהוא בעל תיזמונים נמוכים עומד על סכומי כסף משמעותיים. האם זה שווה את ההשקעה ? בקישור http://www.gamepc.com/labs/view_content.asp?id=ddr2comparo&page=7 שמצורף אמנם שלDDR2 ההבדלים בתיזמונים זניחים מבחינת ביצועים. בנוסף אני ורוב האנשים מתייחסים כיום בעיקר ל CAS כבר ראיתי מס" קישורים שטוענים שב DDR זה לא הנתון הכי חשוב והוא די זניח לכן ההבדל היחידי זה ב O.C עד איזה באס הוא יוכל לעלות אבל מבחינת ביצועים לא משנה אם זה קורסייר או ELIXIR מעפאן http://www.gamepc.com/labs/view_content.asp?id=ddr400myths&page=3 "Conclusion : When it comes down to it, there is almost zero performance difference end-user performance levels betw…
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני מחפש זכרונות חדשים למחשב קיט של 4 ג'יגה המפרט שלי מופיע בצד. תקציב עד 500 שקל .. כרגע לא מתוכנן OC, אולי בעתיד תודה.
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות זיכרון חדש של 2GB עכשיו אני רוצה שהוא יהיה טוב גם לאובר וגם למשחקים שיריץ אותםן על הכי טוב שאפשר אז מצאתי באתר ZIGZAG 2000 זיכרון אבל אני לא יודע אם הוא ממש טוב אז תגובה מקצועית שלכם מאוד תעזור . הקישור : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_79_396&products_id=3776 אם יש משהוא יותר טוב אפילחו אם הוא עולה יותר אז בבקשה דברו . תודה לכל העוזרים !
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
המפרט הוא: i5 3470 8GB RAM HD7970 בתכלס, אני יכול אולי אפילו לקנות היום GTX1080 מאיביי או משהו כזה, סביב האלף ש"ח. ובמידה והמעבד באמת בעייתי, אולי אוכל לשדרג ל-3770 וגם לשדרג ל-16GB RAM. האם לדעתכם זה כדאי? מאמין שככה אקבל ביצועים טובים מאוד מבלי בהכרח לקנות מחשב חדש. כנראה שההשקעה הזו תעלה לי בערך - 1400 או 1500 ש"ח.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם Dual Pentium Xeon 2GHz ובביוס יש לי אופציה של Hyper Threading שהיא ב- Disable. מישהו יכול להסביר לי מה האופציה הזאת אומרת והאם כדאי להשתמש בה או לא ? תודה The Doorman
-
- 7 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
איזה לוח אם יותר טוב,ASUS P5L-MX 945G או ה-S3 945 של GB ?
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שאלה : יש כל מיני לוחות אם וכל אחד בא עם יציאות שונות. לדוגמא : יש סטנדרטיים עם PS1 ויציאה למדפסת וכו' ויש לוחות עם כרטיס רשת, סאונד וכו' שיש להם יציאה נוספת בלוח. נניח שאני קונה רק מארז, לוח, זכרון ומעבד (את השאר יש לי) איך אני יודע שהמארז שאני מקבל מתאים ליציאות רשת וסאונד שהם on board ?
-
- 1 תגובה
- 975 צפיות
-
-
כותרת ^ לי יש את ה-P35 וקציתי לדעת מה ההבדל בין אלה לחדשים.
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אם יש אפשרות למהירות לוח 1333 ומעבד C2Q (8200) זה יהיה נחמד כל תוספת רק תועיל יש לי 2G זיכרונות וכרטיס מסך 4670 תודה לעוזרים
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-