מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי לברר על לוח אם שיתמוך במעבד אינטל מסידרת E2XXX או Q6XXX בכרטיס מסך ברמה של HD4850 CF עד GX2 במחיר המינימלי תודה מראש אם צריך להוסיף משהו תעדכנו
-
- 2 תגובות
- 473 צפיות
-
-
חיברתי 2 סטיקים של 256M לתוך ה2 סלוטים של הלוח אם ועדיין זה לא מזהה אותם כDual אלא כSingle. האם אני צריך לשנות משהו בביוס כדי שזה יעבוד? הלוח אם תומך ביכולת הDC והזכרונות הם זהים.
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אוקי אז ככה.. איך הסדרה שציינתי תסתדר עם משחקים כבדים כגון קרייסיס ,קוד4 ,ביושוק וכו' (עם כ.מסך חזק,ומספיק זכרון) הסדרה הזאת יכולה לייצר צוואר בקבוק?(ואם כן,כל הסדרה) עכשו איך הסדרה שציינתי בסתם עבודה במחשב(ווריד,מוזיקה,סרטים,גלישה וכו'). ... תודה מראש! דין.
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני מחפש לוח למערכת הבאה: ATI 4850 9300 thermaltake big typhoon 120 mm enermax 525 או enermax 550 ---מישהו יודע מה לקחת??? seagate 500GB 32Mb זיכרונות- 4GB ddr2 800mhz thermaltake soprano DX וקירור אסלרו לכרטיס מסך מצאתי באינטרנט לוח כמו שהזכרתי asus p5-e ---איך הוא? הלוח אם צריך להיות מותאם למשחקים, לא מחפש OC מעוניין אך ורק בX38 מתחת ל 900 ש"ח
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחכה ללוח האם הנ"ל אני יודע שהוא הגיע לארץ אבל בחנויות המחשבים לא מההרים לשוווק אותו אני רוצה להרכיב מערכת עם הלוח הזה בגל שאין אותו אני נאלץ לחכות
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום, האם יש הבדל בביצועים בין כרטיס אחד או שניים על אותה כמות זיכרון חוץ מהשידרוג העתידי. אני רוצה לקנות מחשב חדש ולא יודע מה עדיף. תודה
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן קנייה של מחשב חדש, ורציתי לדעת איזו מערכת תיתן את יחס הביצועים / עלות היותר משתלם כרגע, מערכת מבוססת AMD או אינטל? אני יודע שזה משתנה כל הזמן, אבל אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני רוצה לדעת מה המצב כרגע. הצורך הוא למחשב לשימוש ביתי, עם מעבד כפול ליבה. אם למישהו יש המלצה על דגם ספציפי של לוח אם ומעבד זה יהיה בכלל מעולה
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
מה עדיף? : 1) http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=836 או 2) http://foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=956
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
מותר לחנות בכלל להטעות ככה אנשים?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות מחשב לסלון... מינימלי לוח-מעבד-צורב DVD-ודיסק קשיח 160/250 ג'יגה - וזיכרון 1 ג'יגה 667/800Mhz ההתלבטות שלי היא כזאת לגביי לוח-אם 1)הלוח עם הכרטיס מסך המובנה של Nvidia 7050 עם יציאת HDMI/DVI 2)הלוח עם הכרטיס המובנה של ATI 3200 לגביי המעבד 1)INTEL E2180 2) AMD 3800 X2 איזה שילוב יתן לי את המקסימום?? ** אני דיי מעדיף את NVIDIA מאשר ATI (מן הרגל שכזה ) אשמח אם תוכלו לעזור לי להחליט... תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
טוב אני לא ממש מבין בלוחות אם וחשבתי לפנות לכאן לעזרה... אני מתכנן לקנות מחשב ב 8500 ש''ח חסכתי הרבה זמן והגיע הזמן להשקיע ולכן רציתי לקנות את הרכיבים הכי מתאימים למערכת הכ''מ הוא 4870 עכשיו אני מתכנן מערך CF (תקציב של 1000 ש''ח) עכשיו אני לא יודע בכלל איזה לוח אם לקנות אני רוצה ביצעוים טובים שיהיה 48X המליצו לי על X48-DS4 הוא טוב? יש יותר טובים או האם בכלל מתשלם לי לעשות מערך CF עם הכרטיס מסך הזה, ולקנות אחד יותר טוב.... אם כבר אני פותח דיון TT toughpower 600W יחזיק מערך CF של הכרטיס מסך הזה? תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש, לגיימינג, ולא עושה OC. אני לא חשוב שאי פעם אני אתעסק עם הלוח, בטח לא לOC, וקרוב לוודאי שאני לא אשדרג. שווה לי להשקיע עוד 300 שקל בP45 ? או שP35 יספיק ?
-
- 7 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני ממש לא יודע מה לבחור פה או E8400 שממש מהיר ונותן ביצועים טובים במשחקים או Q6600 שיותר איטי אבל עובד יותר טוב עם תוכנות ויותר בטוח לעתיד ואם אני הולך על מרובע-ליבה, אז עדיף כבר להשקיע בQ9300? תודה רבה לעוזרים בבלבלה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מבין פה בפורום שההבדל במישחקים זה רק הכרטיס מסך ולכן אני חושב למה לא לקנות מערכת מבוססת AMD -2-3-4 ליבות שה-4 ליבות במחיר של 2 ליבות של אינטל?? אני יודע ששאלתי את זה כבר והחלטתי פשוט אולי נחסוך עוד כמה שקלים ונשים אותם במסך?? תודה חברה
-
- 10 תגובות
- 920 צפיות
-
-
1. רציתי להרחיב את הזיכרון...האם אני יכול לשים 2 סטיקים של 2 ג'יגה כ"א (אני שואל כי קראתי שחלק מהלוחות לא תומכים בזה)? 2. אם אני קונה זכרונות 800מה"ץ אני מניח שיפעל? (במהירות המוגבלת של הלוח, כמובן)? והאם אצטרך לשנות משהו בביוס? ו-3. האם את המעבד שלי אני יכול/כדאי/מומלץ לי להחליף? אני מריץ על המחשב תוכנות גרפיות כבדות (משהו שלו עשיתי כשקניתי את המחשב) ולפעמים הוא איטי בצורה מחרידה. תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
באתר של gigabyte רשום שיש תמיכה במהירויות 800 1066 ועוד אבל לא רשום 1000 האם זה יעבוד כמו שצריך? קראתי איפשהו ש1000 זה פשוט זיכרון במהירות 800 שעשו לו אוברקלוק. האם זה באמת כך? האם עדיף לי זיכרון 1000mhz cl5 או 800mhz cl4 (באותו מחיר), למטרת משחקים? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
אני היתלבטתי בין לוחות אם DFI-כמו של PIKA ASUS-P5QPRO או של GIGABYTE-X38 {לא יודע מה השם בדיוק} את ה-ASUS אני משיג ב-500 שקל וגם את ה-X38 במחיר דיי טוב מה עדיף.. {את ה-DFI יהיה לי קצת מסובך אולי להשיג} אבל מה אתם אומרים P45 או X38?
-
- 37 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מה יהיה הבדל הביצועים בין 4GB ל8GB זיכרון?? יהיה משהו משמעותי? וכמובן נבוא בהנכה שאני משתמש בויסטה X64
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לבנות מחשב לסלון בשביל סרטים/HD/אינטרנט/טלויזיה. אני צריך שתמליצו לי בבקשה על לוחות אם שנועדו למטרה הזאת, כמו כן אני צריך שהלוח אם יהיה בתצורת micro-atx כדי שהוא יכול להכנס למארז הבא: THERMALTAKE LANBOX LITE VF6000BWS כמו-כן אני מעדיף שהחיבור לטלויזיה יתבצע בחיבור hdmi, שיתמוך ב1080p. תודה
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום,חבר שלי בצרה קשה עם המחשב שלו.. הטמפרטורות של המעבד קופצות מ50c ל60c ובמצב של משחק הוא מגיע ל67c לוח האם קופץ לעתים ל47c באשר לכרטיס המסך, אין לו מושג מה הטמפרטורה וגם לגבי הדיסק הקשיח.. הוא מתחיל להריח פלסטיק שרוף מהמחשב שלו אז הוא ניסה להדליק מאוורר ביתי לעזור מישהו יודע כמה זמן המחשב יחזיק מעמד? תודה יום טוב
-
- 6 תגובות
- 563 צפיות
-
-
AMD Athlon 64 X2 Dual Core BE-2350 2.1GHZ BOX AM2 45W + GIGABYTE GA-MA74GM-S2H AMD 740G צ'יפסט AMD 740G או Intel DUAL CORE E2180 2GHz 800MHz 1MB BOX + GIGABYTE GA-73VM-S2 ציפסט NFORCE 7050 לא מתוכנן אוברקלוק. תודה.
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום בקרוב אני קונה מחשב חדש. במפרט אני ירכיב את אחד משני לוחות האם הבאים: ABIT IP35-E או GB P35-DS3L ראיתי שיש הבדל די ניכר במחירים ביניהם, ורציתי לדעת האם יש איזשהו הבדל נחוץ שבגללו אני חייב לקנות את הGB.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני זכרתי שאמרו לי בפורום שצריך את הP35 כדי לתמוך ב4GB זכרון, אבל עכשיו אמרו לי בTMS שגם הP31 תומך ב4GB של זכרון ומשתמש בכל הארבע (לא ב3.5GB). האם הזכרון שלי מתעתע בי שבTMS טועים?
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היום המחיר של שני המעבדים כמעט זהה, רציתי לדעת אם אני קונה את הQ6600 ועושה לו OC ליותר מ3GHz (כמו שיש לe8400) האם הביצועים יהיו טובים יותר, בעיקר במשחקים?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-