עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by MW,

אני רוצה לקנות זיכרונות ורציתי לדעת איזה עדיפים? GEIL ULTRA PLATINUM 1GB 2x512 DDR500 PC4000 DUALCHANNEL תיזמונים של: 7-4-4 2.5 או Geil 1GB PC3200 400MHz 2-64x64 Dual Channel Ultra Series DDR עם תיזמונים של: 6-3-3 2 או בכלל זיכרון אחר שאתם יכולים להמליץ.. תודה

• 7 תגובות
    • 568 צפיות
  2. Started by Screw_Master,

הקדמה : אני לא יודע אם הת'ראד הזה שייך לפורום מעבדים ולוחות אם או לפורום קולנוע ביתי שהבנתי שאולי הטכנולוגיה שייכת לשם , המודר הראשון שעובר פה שישפוט בעצמו . שמעתי את השם דיי הרבה , אבל עוד אין לי מושג מה זה אומר , הדבר היחיד שאני כן יודע זה שמדובר בטכנולוגיה בלוחות אם של INTEL , שגם לוחות אם של חברות אחרות משתמשים בה, יש למישהו משהו להוסיף ?

• 7 תגובות
    • 594 צפיות
  3. Started by 2Wavas,

שלום, ברצוני לדעת מהם השינויים שיש בין הכרטיס: http://ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=2631 ל http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_315_1371&products_id=11125 מבחינת ביצועים, אורך חיים ואמינות. כי אני ממש בדילמה - אני רוצה לקנות AMD 3800+ Dual Core ויש לי כרטיס מסך AGP דיי חדש שאני לא רוצה להחליף כל כך ביינתים. האם ה ABIT תומך טוב יותר בליבה כפולה? האם כדאי לחכות קצת עם הקנייה ולקנות את ה ABIT + כרטיס מסך חדש או שעדיף לקנות עכשיו את הלוח אם של ASrock ולחכות שיהיה לי כסף בעתיד לכרטיס מסך חדש? אני ירגיש שינויים משמעותיים אם יהיה לי כפול ליבה ו ABIT או שיהיה לי כפול ליבה ו ASrock? (בהתיחסות לדגמים שהבאתי כמובן למעלה) 10X

• 7 תגובות
    • 669 צפיות
  4. האם עדיף מערכת מבוססת מעבדי XEON על מערכת מבוססת מעבדי i7 לעבודה על תלת מימד? ( הדמיות, אנימציות ממוחשבות וכו' מודלים כבדים) ובמעבד המועדף איזו סדרה עדיפה מבחינת חוזק מעבד ותמורה למחיר? והאם מערכת 64 ביט עם 24GB זיכרון תהיה מהירה בהרבה ממערכת 32 ביט עם 4GB זיכרון? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by gboxer,

שלום ... ברצוני להחליף מעבד ..(כרגע core 2 e6300 1.86 ) ולוח אם (כרגע GIGABYTE 945P-S3 ) .. חשבתי על מעבד Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB ולוח אם ASUS P5Q s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, PCI-E , HDAudio . אני צריך את דעתכם בנושא ואם יש הצעות אחרות יותר טובות ...חשוב לציין שאני צריך את המחשב למשחקים וכבר יש ברשותי כ.מסך ASUS 8800GT המחיר בקיי אס פי עומד על 1480 ...תודה מראש (: ערכתי..סליחה על מקודם(:

• 7 תגובות
    • 632 צפיות
  6. היי, יש לי את הלוח שציינתי בכותרת.. קניתי SSD חדש ה-840 evo... יש לי רק שני חיבורי סטה 3 במערכת ? הלבנים ? כי הם תפוסים .. וראיתי בגוגל שיש את החיבורים של מרוול שזה GSATA 3 .. מה זה הG הזה ? יש לי כבר SSD וHDD במערכת, והם מחוברים כרגע בSATA 3 .. אני לא יכול לחבר עוד אחד ? או שיש עוד חיבור ? כרגע הם מחוברים לשניים הלבנים .. תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by bennyma,

לפי המידע הידוע כרגע, אילו CHIPSETS יתאימו להפעלת קונרו? האם בורדים של 945 יוכלו תמוך בו?

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  8. Started by alord,

שלום למעשה החלטתי לרכוש את ה p35-ds3[glow=red,2,300]L[/glow] [glow=red,2,300]אבל [/glow] אז ראיתי בדגם ה-R נתון מעניין שאני מתקשה להבין את חשיבותו. לגבי הFSB 1600 אני לא מבין את המשמעות, אמרו לי שזה קשור למעבד... בראיה לעתיד אם אני מתכוון לרכוש מעבד 4 ליבות חדש יותר , האם הלוח הזה עדיף על דגם הL? תודה

• 7 תגובות
    • 984 צפיות
  9. Started by yaakovd,

יש לי מעבד Q9400 שמשביע את רצוני. הלוח הנוכחי הוא של DELL, כחלק ממחשב מובנה (OPTIPLEX 780). אני לא מרוצה ממנו בגלל הארגון המרחבי הלא-סטנדרטי שלו (מעוניין להחליף את המאוורר -- משימה בלתי אפשרית), וכן חוסר תמיכה ב-PCI.E 2+. הלוח החדש צריך לתמוך ב-PCI.E 2/3, בתקציב של עד 400 ש"ח. להמלצתכם אודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by coorva,

שלום רב יש לי פנטיום 4 2.8 (בלי פריסקוט), לוח אם ישן: intel D850EMV2 וכרטיס מסך: XFX 6600GT AGP זיכרון פנימי: 512 RDRAM. אני מעוניין לשדרג את לוח האם ללוח AGPX8 שיתאים למעבד ולזיכרון הפנימי שציינתי ושמיועד למישחקים כבדים. אודה למי שיוכל לעזור.

• 7 תגובות
    • 675 צפיות
  11. Started by Chronick,

לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל בכל זאת מדובר על מעבדים... מקור: http://www.theinquirer.net/?article=23880 ב2006 מעבדי AMD יתמכו בDDR2 667MHZ מחשב שולחני יעבור לסוקט M2 ונייד לS1 OPTERONIM יעברו לF1 מעבדים Mobile Athlon 64 ו TURION64 יהיו כפולי ליבות AMD כפולי ליבות יהיו בעלי רמת TDP הבאה: TURION64 - 35W Mobile Athlon 64 - 62W *TDP - THERMAL DESIGN POWER (עוצמת פליטת חום ממוצעת בעומס "רגיל" על המעבד). טכנולוגית POWERNOW! תאפשר שליטה במתח ותדירות על כל ליבה בנפרד. חברת NVIDIA תהיה כנראה השותף של AMD ותייצר צ'יפסטים למעבדים החדשים של AMD NFORCE של דור הבא יתמוך בRAID5 בגרסה מתקנית (כרגע היא רק בגרסת תוכנה) כמו כן הצ'יפסט יתמוך בטכנולוגיות SERIAL-SCSI וTCP OFFLOAD (האחרונה ת…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by LLLLiran,

יש לי מעבד amd athlon xp 2800 בלי אוורקלוק ניקיתי את המאוור שלו וכל האבק שם והמעלות הם 66* אני צריך עזרה בבקשה

• 7 תגובות
    • 699 צפיות
  13. שלום רציתי לדעת אם יש מעבדים חדשים שכדי לחכות להם ?אם לא אז אני רוצה שילוש למטרות גיימינג ותוכנות כמו VISUAL STUDIO וסרטים -רצוי שיהיה סטיק אחד של זכרונות. -אפשרות לOC כבד בעתיד. -האם החברה של הזכרונות זה פרמטר חשוב ? -בזכרונות מה אומר המערך CL האם חשוב להתחשב בזה ? -המארז שאני קונה הוא Lancool PC-K62 ויש לו דלת שקופה אז אם אפשר שהלוח אם יהיה בצבע יפה (שחור או משהו בסגנון ) לא כחול בהיר -האם 8GB RAM מנוצלים היום השאלה החשובה ביותר : האם לקנות את מעבדי הsandy bridge או להתבסס על AMD בגלל הבאג !!! תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 975 צפיות
  14. שלום לכולם, אני מתחיל להרכיב עכשיו מערכת מחשב לעצמי, ורציתי להתיעץ איתכם כיצד לבחור לוח אם וזכרונות, כבר הרבה זמן לא התעסקתי בדברים ככה שאני לא יודע מה אני צריך, אבל ישנם כמה פרטים שאני יודע שאני צריך 1. לוח אם - - אני רוצה לוח אם ל1156 - המעבד יהיה או 750 או 860 - נדרשות יציאות SATA, עדיפות לIDE - הלוח ישב בתוך מארז antec p180 - לכן הוא צריך להיות מתאים לגודל - pci-e x16 - חובה - crossfire\SLI - אופציונאלי - עדיפות לכרטיס קול טוב ( מתכנן להוציא תא הסאונד עם HDMI - זה בכלל משנה איזה כרטיס קול יש לי?) - usb - כמה שיותר יותר טוב - fire wire \ e sata - עדיף אבל לא חובה - gigabyte lan חובה - חברה מוכרת - חובה - המחיר חייב להיות כמה שיותר זול זכרונות - 2x2G - DD…

• 7 תגובות
    • 941 צפיות
  15. Started by RayZ,

לפני שאני מחבר במחשב את הכאבל SATA (או שאני מוציא אותו), ב BOOT, לפני האיתור של ההארדיסק, הוא כותב משהו כזה: Nvidia BOOT Agent NVIDIA Copyright בלה בלה (לא חשוב מה השאר) INTEL Copyright אינטל? מאיפה הגיע אינטל? אני יודע שזה טיפשי לפתוח על זה ת'רד, אבל בחיי שזה הזוי לגמרי

• 7 תגובות
    • 595 צפיות
  16. טוב יש לי שאלה...איזה משני הלוחות אם האלה יותר טוב ומומלץ למחשב AMD??? epox 8kda3j s754 או gigabyte k8nsn-xp-k8 s754 ??? או שאתם ממליצים על אחד אחר במקום במידה ויש משו אחר כמו DFI שאני לא יודע אם הוא שווה??? תודה

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  17. היי רציתי לדעת איזה מעבד חזק יותר , ראיתי שבבדיקה של Crysis Benchmark Tool , מקבלים עם המעבד Core 2 Quad Q6600 +כרטיס מסך 4850 , 44 FPS על רזולוציה של 1280X1024 , ועם המעבד שלי קיבלתי רק 41 FPS (ראו מיפרט). רוני

• 7 תגובות
    • 990 צפיות
  18. Started by carock,

שווה היום לקנות 4 גיגה..?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Royz,

היי, קניתי מחשב חדש (ראו פרופיל) ואני מנסה לעשות "ENABLE RAID" בביוס. הבעיה שזה לא מראה אפשרות כזו, רק "DISABLED" או AHCI" מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש..

• 7 תגובות
    • 857 צפיות
  20. לגבי זיכרונות- אני לא מתכנן OC- רציתי לשאול אם אני שם 4 G זיכרון בסקטיקים של 1 G - האם זה יעבוד בדואל צאנ'ל? בהנחה שכולם מאותו חברה וסוד לגבי מעבד- אם אני לא עושה OC מה עדיף E6600 או AMD 6000? המחשב בעיקר למשחקים וסרטים... לגבי לוח אם- לגבי לוח אם אני מקציב לו בערך 700-800 שח מקסימום אבל אני מחפש לו שיתמוך ב- High Definition Audioוגם ב DDL (Dolby Digital Live( פשוט את המחשב אני מיעד גם לחבר למקרן ורסיבר וצריך שיהיה לו יציאה של קוקסל שהרסיבר יוכל לנגן 5.1 מהמחשב... תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  21. Started by TelAviv83,

שוקל לקחת Kingston ... מדובר על מחשב AMD עם לוח של GIGABITE K8NSC-939 הציעו לי את הדגם : KVR400X64C3A/512 - קינגסטון 512 . כדאי ?

• 7 תגובות
    • 652 צפיות
  22. שלום לכולם יש לי לוח אם GA-B75M-D3H (rev. 1.0): https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-B75M-D3H-rev-10 הלוח הזה כולל 12 USB Ports: 8 מסוג USB 2.0 ו-4 מסוג USB 3.0. אני משתמש ב- Windows XP Pro 32bit, ובזמנו כשהתקנתי את מערכת ההפעלה, התקנתי גם את כל הדרייברים הרלוונטיים מהאתר של Gigabyte. לצערי לא היה שם את הדרייבר עבור ה-USB3, וכששלחתי אימייל ל-Gigabyte, הם ענו שאין להם דרייבר ל-USB3 Controller עבור Windows XP, אלא רק עבור מערכות ההפעלה שבאו אחריה.. עברו כמה שנים מאז, והחלטתי עכשיו לנסות ולהשמיש את ה-USB3 Ports האלה. האם יש דרך לעשות את זה? אם לא דרך Gigabyte אז אולי דר…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by insane95,

היי, יש לי את הלוח הבא: http://www.pcdepot.co.il/sale.asp?pid=489&salenum= רציתי לדעם אם הוא יתמוך בכרטיס מסך HD4870. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 816 צפיות
  24. יש ברשותי מפרט כפי שרשום בחתימה. לאחרונה שקלתי האם לשדרג את המפרט למערכת עם קור 2 ולשים כרטיס גרפי יותר חזק. השאלה היא האם אופציה כזאת תתן זינוק ביצועים במשחקים(שלזה מיועד השדרוג) ולא תפגע מזכרונות יותר חלשים- ddr400 וגם מהימצאותם של 4 התקני ide ישנים, שכדי למצוא תמיכה לסוג כזה של לוח צריך לחפור. כרטיס מסך כרגע זה 7900gs והמעבד הוא 6300. חשבתי על לוחות אם ישנים של אסוס ושל אסרוק. אבל אני לא יודע אם זה כדאי. דעתכם?

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  25. http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={F2C567F4-DA23-4064-AE6F-42DB0ABAE920}&details_type=1&itemid={C743B3D6-CD5A-4F9E-B4B2-CBBAAF8ECA09} ??? אני מתכנן לעשות להם OC.. הם יבואו עם המערכת E63 והDS\S3(עוד לא החלטתי בדיוק.. מה כדאי? האם יכולות הOC שלהם שונות?, האם זה אותו לוח, רק שבDS3 יש כבלים אמידים יותר?). תודה!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.