מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שמעתי לפני כמה שבועות שהיצרניות נתקעו עם מלאי גדול של לוחות כאלו והן מתקשות למכור אותן. אתם חושבים שתבוא ירידה גדולה במחיר שלהם בקרוב? והשאלה האמיתית, האם אנחנו (הישראלים) נהנה ממנה?
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני יודע שיצא הPenryn השאלה מה קורה איתו מבחינת הגעה לחנויות בארץ? האם גם הPenhom צפויים להגיע בקרוב?
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום לכולם , בעיקרון השאלה בכותרת. אני מחפש מחשב לבת דודה שלי שצריכה מחשב בעיקר ללימודים ואינטרנט. הדרישות מהמחשב הן דיי מינימליות כך שלא צריך ATHLON 64 או INTEL PENTIUM . חשבתי שהיא תקנה את הסלרון D או SEMPRON אבל חבל לי שלא יהיה לה תמיכה ב 64 ביט . אולי נכון לעכשיו זה לא ממש נחוץ אבל יש מצב שהיא תרצה תמיכה כזו עוד חצי שנה או שנה לא ?.. תודה.
-
- 5 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני מתכוון להתקין את הויסטה על מחשב ריק עם כונן SATA רציתי לדעת אם צריך דרייבר לכונן או שהביוס של הלוח כבר מזהה אותו לבד והאם זה קשור למערכת הפעלה או שזו תמיכה חומרתית ולא תהיה לי בעייה גם עם התקנת XP?
-
- 2 תגובות
- 495 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות 4Gb דול צ'אנל ויש לי מעבד ב q6600 @ 3.2 האם יהיה הבדל fps בין 800 למשו יותר גבוהה?
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
מכל מיני מקומות קיבלתי רושם שדרוש Registered כדי לעבוד בT1 האם זה נכון? הייתי רוצה גם סדר בבלגן של המונחים של הזכרונות- מגלישה ברשת קיבלתי סלט של דעות סותרות מה שהבנתי: buffered- צ'יפ שמצרפים למודול כדי לחזק את האות מבקר הזכרונות. דרוש בנפחי זיכרון גדולים. registered- רגיסטר שמצורף למודול. מחזיק את המידע ומזיז אותו עם הclock. דרוש להעברת נתונים אמינה יותר מאט את הcas בclock אחד שתי התכונות האלו הן שתי דברים שונים אבל הן תמיד באות ביחד במודולים. ecc- לא קשור לשתי התכונות לעיל. קידוד המידע עם עוד 8 ביטים כדי שאפשר יהיה לתקן טעויות במידע. דרוש לשמירת נתונים ברמת אמינות גבוהה. האם התיאור נכון?
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
צריך זכרונות מיוחדים או שכל שתי סטיקים יכולים לפעול בדיואל עם הם אותו גודל וmhz
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
היי יש לי זיכרון 2x8gb 3200hz של כורסייר במחשב מופיע לי מהירות 2133mhz האם אני צריך להגדיר משהו כדי שהמחשב יזהה מהירות של 3200hz ? יש לי לוח אם asus z370-f
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
עוד כמה ימים אני הולך למעבדה לקנות מעבד חדש זה מה שיש לי כרגע amd athlon xp-m 1900+ mmx 3now 1 6ghz אני רוצה להחליף לאחד מאלה AMD XP3500 + 64BIT FSB1600 MHZ 512K 939 או INTEL P-4 3200 FSB800MHZ 1024K מה יותר טוב אם צריך להחליף לוח אם כמה הוא יעלה ??? (ואיך אני יכול לבדוק איזה לוח אם יש לי ?)
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום האם צריך להתקין וינדוז חדש בעת החלפת מעבד ?
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך RADEON 9700 PRO של GIGA-BYTE ולוח אם GA-7VAXP של GIGA- BYTE שהוא תומך רק כרטיסי מסך 1.5v והכרטיס מסך שלי הוא 0.8v אמרו לי שאפשר לסדר את זה עם עדכון דרייבר לביוס אז בבקשה שמישהו יביא לי לינק לדרייבר הזה ושלא יגיד לי להיכנס לאתר של GIGA-BYTE נ.ב אני לא יודע איך עושים בדיקות של הכרטיס מסך (3D MARK לא שאני יודע מה זה וכל השאר). אבל אם אתם רוצים להסביר לי איך עושים את זה אני יביא לכם תוצאות של מה ששוה הכרטיס. אלה הפרטים של המחשב שלי: AMD ATHLON XP 2000 GIGA-BYTE GA-7VAXP CORSAIR 256 DDR 3200 MAXTOR 80 GB 7200 HERCULES GAME THEATRE XP GIGA-BYTE RADEON 9700 PRO
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי ביום ראשון אני מקבל לוח אם חדש, מבוסס nForce 4 שיחליף את הלוח הנוכחי (הזמני) שלי שמבוסס צ'יפסט של ATI. הבנתי שהדרייברים של ה-SATA שלו יהיו אלה של Nvidia שהם שונים מהדרייברים הנוכחיים שלי של Silicon שמתאימים ללוח הנוכחי ואותם התקנתי בהתחלת התקנת ה-XP.. האם לאחר החלפת הלוח אני צריך לפרמט שוב שאת מחשב ולהתקין את הדרייברים החדשים שבאים עם הלוח החדש? תודה.
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
פה מציאים לי רק AMD ותאמת אני חסיד של INTEL
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא נראה לי שאי פעם המחשב יגיע לניצול של כל ה 4GB. האם יהיה טוב יותר לבטל paging?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר שלי קנה AMD 2400+, וEPOX 8RDA, ואחד שמרכיב לו את המחשב אמר שלא צריך משחה טרמית... הדבר נכון? הוא אמר שיש אישזהו מדבקה... תודה MOOMOO
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אהלן, אני לא ממש בטוח אם אני שואל בפורום הנכון.... אז אם לא, עמכם הסליחה! אני מתעסק עם סאונד בעיקר בתוכנה CUBASE. לפני מס' חודשים, כאשר הפרוייקטים התחילו לגדול ולהיות יותר זללני משאבים התחילו לצוץ לי בעיות בזמן ה XPORT. --> כלומר בזמן הייצוא של הקטע, מד ה CPU קופץ מ 40-50% ניצול ל PEAK של 100% לחצי שניה-שנייה. דבר זה יוצר לי חריקה בקובץ ולא מאפשר לי למעשה לסיים את הקטע. אני עובד על P4-3GHZ@3.52GHZ. לוח ASUS P4PS800, 512 MB DDR. למעבד יש קירור של Zalman (9500). ניסיתי לעבוד על מינימום זיכרון (הורדתי הרבה מאוד PROCESSES, AV, AntiSPyWare ועוד), אבל כלום לא עוזר! *** הבעיה היתה גם לפני שביצעתי O/C *** השאלה שלי, האם הוספה של עוד חצי ג'יגה תעזור לי לעניין הזה ספציפי או שלא…
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
הזמנתי מעבד Sempron 64Bit AM2 3200 OEM. מישהו יודע אם מעבד כזה צריך קירור נפרד? תודה.
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
לפני שבועיים קניתי מחשב חדש : המפרט הוא : מעבד amd athalon 2700 , לוח אם gigabite kt600 , זכרונות 512 במהירות 400 mg , בקיצור נכנסתי למנהל התקנים במחשב ושם הופיע שמהירות המעבד 1500+ , ואני לא יודע מה לעשות האם המעבד עובד במהירות 2700 או במהירות 1500 , השאלה שלי האם במנהל התקנים צריך להופיע המהירות המדוייקת או לא אנא עזרו לי בבדיקה הזאת , ותודה.......
-
- 7 תגובות
- 592 צפיות
-
-
כי קראתי שהכונן נשלט ע"י שבב JMICRON ולא ע"י ערכת השבבים ווינדוס לא מזהה אותו עד שאתה מתקין לו את הדרייבר. האם גם בשביל להריץ התקנה מדיסק של מערכת הפעלה אני אצטרך להתקין את הדרייבר לכונן אופטי? כי אז יכולה להיווצר בעיה קטנה לא? אני עומד לקנות את הלוח ורציתי לדעת תשובה לגבי זה. תודה
-
- 6 תגובות
- 544 צפיות
-
-
מכיוון שיבואן Kingston אינו מיבא לארץ קיטים של שני מודולי זיכרון יחד ולטענתו אין שום הבדל בביצועי המחשב בהרכבת שני מודולים נפרדים רציתי לדעת האם זו גם דעתכם (נסיונכם) דורון
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום רב, רכשנו למשרד זכרונות DDR2 800MHz ECC 2*4GB . התברר שלוח האם לא תומך ECC memory (דגם GIGABYTE EQ45M-S2) ומאז אנחנו במסע חיפושים אחר לוח אם שיתמוך בזכרונות הנ"ל. כפי הנראה ה chipset הנחוץ הינו x38/x48 אולם בארץ לא ניתן להשיג לוח אם בהתאם לפרמטרים הנ"ל. (לאחר ברורים מול 3 חנויות, איש מחשבים וגוגל)... גם חנויות שמופיע באתר שלהן דגם תומך ECC, לא מוכרות אותו יותר. (לדוג' Gigabyte GA-X48-DS5, Gigabyte GA-X48-DQ6) אודה על עזרתכם.
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
-
ואם כן, בכמה אחוזים... לטעמכם? ושאלת בונוס, האם בהתחשב בתשובות שווה להשקיע עוד כסף כדי לקנות זכרון brandname או שעדיף לחסוך?
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
יש לי את האפשרות לקחת זכרונות CL2.5 שאני לא ממש אוהב, מתחממים מאוד (Rambo) או זכרונות CL3 Samsung, Kingston וכו'. מה עדיף לי ? והאם ההבדל יורגש ?
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שאלה שמטרידה אותי לא מעט. כרגע יש לי 2100 כולם אומרים לי שאם אני ישדרג את הזכרון של המחשב ל 4400 המהירות תהיה יותר גבוהה.. חיפשתי ומצאתי המון סרטונים ואנשים שאומרים שאין הבדל. כגון הסרטון הבא השאלה למה קיים המהירות. יש כאלה טוענים שזה לא נראה לעין.. השאלה אם זה לא נראה לעין? יש צורך להוסיף 1000 שקל על מהירות יותר גבוהה שלא ניראית לעין? למה כולם רוצים זכרונות מהירים ולהוסיף מאות שקלים. אם אין שינוי בביצועים בכלל.. מצאתי עוד סרטון שמראה שזה לא משפיע על ביצועים בכלל בכל מה שקשור למערת הפעלה. השאלה היא. אנשים.. אתם רואים את כל זה למה אתם מוציאים מאות שקלים יותר על זכרונות שלא באמת משנה …
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-