עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by UnPluggeD,

רציתי לשאול מה הלוח הכי מומלץ למעבד הנל : INTEL Pentium 4 - 3.0 (630) - 2MB Cache, 800Mhz FSB 775PIN - RE אין שום עניין באוברקלוק זה מחשב בעיקר לעבודות אופיס וגרפיקה כגון photoshop,frand וכו ורצתי לשאול איזה לוח ההכי מומלץ עכשיו מכיוון שאני לא עוקב כולכך אחרי אינטל אני גם לא יודע מה ההבדלים בין כל המספרים של הציפסטים ולכן אני ישמח אם תוכלו לעזור לי ולהמליץ לי על לוחות מעדיף כרטיס קול על הלוח כרטיס רשת וכו וכמו כן אני מעדיף גם ציפסטים של אינטל

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  2. לוח תקציבי למפרט שמופיע בפרופיל שלי..אני מתכוון להכניס את המפרט הזה או ל אנטק NSK1380 או NSK 2480 תקציב כמה שיותר קטן ואם אפשר כבונוס שתיהייה ללוח אפשרות OC בביוס

3. Started by skuki1,

אהלן! קניתי 2 זיכרונות חדשים של OCZ (כל אחד 512 מגה,DDR,PC3200, תזמונים-2.5-4-4-8) מעבד: Intel 2.8C לוח אם: Asus P4S800D עכשיו הבעיה: אוורסט מזהה את הזכרונות בדואל וCPUZ לא.... אם צריך אני ייעלה תמונה... אז הזכרונות עובדים בדואל או לא? מחכה לתשובה, תודה

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  4. Started by dorman2,

החלפתי לאחרונה מעבד ישן מסוג P4 2Ghz למעבד "מתקדם" יותר מסוג P4 3Ghz. עם עלית מערכת ההפעלה בוצע עדכון דרייברים ע"י מערכת ההפעלה. פתחתי את מנהל ההתקנים וגיליתי להפתעתי שהותקנו שני מעבדים מאותו הסוג ( רצ"ב תמונה). האם פשוט להסיר את אחד מהם? למה גורמת ההתקנה הכפולה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  5. Started by ofird,

משום מה הRAM מוצג חצי מהערך האמיתי שלו יש לי לוח אם של Gigabyte GA-MA77-UD3 ומותקן עליו 2 זכרונות של 2GB כ"א אך למעשה כל זיכרון מוצג רק כ1GB, גם בBIOS וגם בWINDOWS ניסיתי את כל הSLOT ואין הבדל - יש לי 2 זיכרונות ועל שניהים זה מוצג כך - לכן אני שולל בעיית חומרה הBIOS שלי מעודכם לאחרון ביותר מה יכולה להיות הסיבה?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Mr.positive,

?

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  7. MSI K8N Neo4 Platinum nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939??

• 8 תגובות
    • 821 צפיות
  8. Started by anri,

יש ברשותי מעבד Intel Pentium 2.4Ghz זיכרון - 512 DDR 80 ג'יגה לוח אם GIGABYTE 845PE ואני קונה את הכרטיס מסך RX800XT עכשיו כמו שאמרו לי כאן בפורום הלוח אם הזה ישן מאוד אז אני רוצה שתגידו לי בבקשה אם אני צריך להחליף את הלוח כדי לנצל את הכרטיס מסך כמה שיותר ? והאם הנתונים שהבאתי פה יספיקו לכרטיס ?

• 2 תגובות
    • 430 צפיות
  9. מה ההבדל בין לוחות האם של GIGABYTR - P35T DQ6 ו P35 DQ6

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  10. ידוע לי שזה יותר קשור לפורם קירור, אבל אם כבר העלתם את הנושא ואמרתם שמעבד 8700k צריך קירור רציני כי הוא 95w (בשונה מ8700 65w). אז השאלה שלי כשאני קונה מחשב זה בסדר ללכת על קירור noctua nh u9s למעבד 8700k ? (המחשב משמש גם לעיצוב פנים וגרפיקה וגם למשחקים כבדים קצת או במידה בינונית וכרגע זה ללא oc, אולי בהמשך oc לא רציני) האם הוא גם בכלל מתאים לתושבת שלו 1151v2 ? זאת היות והמעבדים הקודמים אמרתם שהבסיסים שלהם דקים ולכן לא מומלץ ללכת על קירורים מאסיביים וכבדים מידי. האם לגבי מעבדים דור 8 כמו 8700K זה גם כן רלוונטי ? חוץ מזה גם בכלל הטענה היא שתמיד מומלץ ללכת על קירור קל ולא כבד. וזאת הסיבה שנמנעתי מללכת על קירור טוב יותר אך גם כבד ששוקל יותר כמו קירור no…

11. Started by avieini,

שלום ! חבר שלי ביקש ממני להמליץ לו על לוח אם ומעבד בסך כולל של 1500-1700 ש"ח לשידרוג מחשב ישן. מכיוון שאני לא מבין כל כך בנושא הזה אבקש את עזרתכם. מה השילוב הכי טוב שאתם יכולים להשיג בסכום כזה? כמובן לוח אם שתומך בזיכרונות ותקנים מהסוג החדש ומעבד שלא יהווה בעיה בעת משחקים נ.ב אם זהו איננו הפורום הננכון בבקשה תעבירו אותי לאחד כזה...

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  12. אפשר קצת לפרט לי מה בדיוק טוב בו? אגב, מה זה בדיוק DDR3 2200+...

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  13. שלום. השאלה לא כל כך אובייקטיבית, אבל מעניין אותי מאוד לשמוע (כמתחילן) מה אתם מוצאים הוא הסדר ה"נכון" להרכבת הרכבים הללו. האם הרכבת כל המערך מחוץ למארז, ואז הושבתו פנימה? או אולי עדיף להתחיל עם לוח האם, ומשם למעבד, ואז לזכרונות.... וכן הלאה. לבטח הניסיון מלמד דבר או שניים על ההליך הראוי - ואשמח לשמוע את דעתכם (בפעם האחרונה שבניתי מחשב, סיימתי את כל העובדה, והמחשב אפילו נדלק - אבל מייד עם הכנסת העכבר גיליתי ששכחתי להרכיב את ה I/O Shield

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by slrr,

השאלה היא ככה הרי שניהם אותן מהירויות.. אבל ה-G יש כרטיס מסך מובנה(שגם ככה לא יהיה בשימוש), אבל הוא גם יותר זול (זה מה שלא מובן לי).. איזה לוח עדיף לי.. אותן מהירויות מחיר שונה... דוגמא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=720044 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=714446

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  15. Started by Gico,

האם אפשר לקבל המלצת מעבד לשרת Plex, בדגש על Transcoding? תודה. כלל האצבע אומר שנדרשים 2,000 יחידות Passmark לכל Client של 1080p שמשתמש ב-Transcoding.

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  16. Started by squeezo,

אני שואל את השאלה כי אני מחכה ל 2500 כבר הרבה זמן שיגיע למלאי ואני תקוע בלי מחשב. עכשיו השאלה שלי אם כדאי להמשיך לחכות ל 2500? כי יש לו 512 זיכרון מטמון ול 2600 יש 256 אך מהירות (לא משמעותית) גבוהה יותר. ההבדל במחירים הוא 50 שקל(ה 2600 כמובן עולה יותר). האם ה 512 זיכרון מטמון כל כך ישפיע על הביצועים?

• 8 תגובות
    • 750 צפיות
  17. בוטן לא יודע ? למה על סדרה של CHIP 965 יש הרבה וורציות והרבה סוגי לוח אם עם כלולם משתמשים באותו ליבה איזה שינויים יש ? ומה הם תורמים? משפחת GB עם S3\S4 ו DS3\DS4 שASUSTEK וומשפחת P5B . תודה רבה בוטן.

• 13 תגובות
    • 819 צפיות
  18. Started by blueman1,

איזה לוח יותר טוב לפי דעתכם לוח הזה של אסוס ASUS P5B Deluxe או הלוח הזה של גיגה בייט GIGABYTE GA-965P-DS4 LGA775

• 5 תגובות
    • 566 צפיות
  19. Started by LastForOne,

אני עומד לקנות מחשב חדש בסביבות 3000 לא כולל מסך, ואני צריך המלצה ללוח אם טוב למחשב שמבוסס על: מעבד Q6600 זיכרון DDR2 2/4G עם עדיפות שיתמוך גם בDDR3 חשוב שיהיה טוב לאוברקלוק, אבל שימו לב שהאוברקלוק שאני עושה הוא לא בשביל הישגים, אלא רק בשביל להוסיף תמורה למחיר! אני חושב שזהו, תודה למי שעוזר :]

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  20. Started by ofir38,

שלום... אני צריך ממישהו חוות דעת על הלוח אם P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E האם הוא טוב?(זה לא הדלוקס) והוא ייתן לי OC טוב עם intel e6300?

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  21. Started by adir12,

אני מתלבט בין שתי הלוחות האלו: P35 DS3 Abit IP35-E המפרט הוא כזה: Q6600 G0 Cruical Ballistix אני מתכנן אוברקלוק בינוני (עד 3.5 ג'יגה ככה) ומחפש לוח שיעשה את העבודה, ביחד עם פ'יצרים וביצועים.. אשמח לקבל הצעות אחרות, אולי מחברת ASUS חשוב מאוד : הלוח צריך לתמוך בקירור גדול למעבד, כיוון שיש לי TT Ultra-120 תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by gggilad13,

על איזה מחשב עדיף ללכת, מבוסס אינטל או AMD??? אני יותר מכיוון של אינטל בגלל האיכות והאמינות ובגלל שאני רוצה להיות בטוח שאני קונה את ההכי טוב... מה אתם חושבים?

• 8 תגובות
    • 652 צפיות
  23. שלום אני צריך עזרה חיפשתי באתר לוח אם טוב, אבל אני לא יודע איזה לוח אם לבחור. אני מחפש לוח אם משהו כזה. פרטים: 1. לוח אם שיש בו תמיכה למעבדים משולבים לעתיד, שנקראים AMD - ATHLON 64 Bit X2 או בעתיד אם אני רוצה להחליף מעבד AMD - Opteron 64 כפולי ליבה או מעבד AMD - Athlon 64 FX חד ליבה. 2. לוח אם תומך רק DDR2 3. כרטיס מסך PCI EXPRESS, איזה כרטיס טוב גרפיקה למשחקים לילדים?, היעקר שיהיה טוב ואיכותי. 4. כרטיס רשת O/B 5. כרטיס קול O/B יש בו כמה יציאות 6 או 7 משהו כזה, ושיהיה גם רמקול מיוחד סוואפ-פאוור(איך מבטאים). 6. חיבורים לדיסק קשיח IDE + SATA. 7. איזה סוג חברה לקחת זיכרון קינטון או זיכרונות זולים? המומחים מה אתם ממליצים לי לקחת לוח אם? בתודה מראש מייקל חג שמח, גמר חתימה לכל …

• 31 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. טוב.. רציתי לעשות OC למחשב שלי הבעיה שלי שאין לי מושג מה אני הולך לעשות ואיך.. אני צריך עזרה על כל דבר שקשור מה זה ביוס ובאס והיכן הם נימצאים. פתיחת מכפלה. היכן מעלים מתח. מה זה FSB ואיך משנים אותו מה זה PCU וג'אמפריים ואיך כל אחד קשור לשני. כמו שאתם רואים אני לא יודע יותר מדי.. אבל כל מידע שתיתנו לי ממש יוכל לעזור לי ובבקשה כמה שיותר בפירוט..

25. Started by Ben N,

אהלן. אני לא בטוח לגבי משהו אז אני רוצה לוודא כי אני במהלך קנייה של מחשב... נאמר לי שרק אם מותקן לי ווינדוס בגרסא של 64 ביט, הוא ינצל את כל ה-4 ליבות של המעבד (שזה בעצם 2 זוגות..) כמו שצריך. זה נכון? כלומר, אם אני עכשיו קונה מרובע ליבה, ומתקין עליו ווינדוס XP (שלו יש רק 32 ביט..). הוא ינצל רק 2 ליבות מהמעבד (זוג אחד)? אם כן יורגש הבדל? המחשב הוא לא למטרות משחקים בכלל. מטרת המחשב היא אך ורק לצורכי אינטרנט, אופיס וסרטי HD. האם יהיה לי עדיף לקנות C2D במחיר דומה?.. תודה

• 4 תגובות
    • 643 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.