עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. לרגל שדרוג מחשב, ראיתי שכל הלוחות אם באים כיום עם 3 PCI בלבד. אצלי תפוסים 4 מתוך 5. יש לוחות חדשים שבאים במיטב המסורת עם 5 PCI?

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  2. שלום, אני חושב על להביא מחשב מבוסס AMD 64. איזה צ'יפ הוא הטוב ביותר מבחינת ביצועים במשחקים, שאר הביצועים לא ממש מפריעים לי.. ואיזה לוח ספציפי הוא הטוב ביותר למשחקים ? אין לי שום דבר שאני בכיוון אליו, בבקשה הציעו לי את כל ההצעות העולות לכם לראש ואם אפשר לנמק גם הודה לכם מאוד. אני לא מעוניין לעשות שום אובר קלוק בזמן הקרוב, אז לא משנה לי אם הלוח הוא אוברקלוקר מעולה או לא.. תודה מראש לכל העוזרים!..

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by nighthawk_ok,

בעקבות כך שכנראה המעבד שלי נפגע (סיפור ארוך ועצוב) בהתחלה חשבתי לקנות את אותו מעבד או אחד קצת יותר טוב. ואז חשבתי שבסך הכול הלוח אם מיושן, ואז הגעתי למסקנה, שאתם הכי טובים בתחום :-) ולא משוחדים כמו הטכנאי שלי - חחח אז ככה: הלוח אם הוא: Intel D845PESV מעבד ישן: Inetl Pentium 4 2.4Ghz System bus 533Mhz L2 Cache 512K עוד מידע חיוני על הלוח אם: תמיכה במעבדים: פנטיום 4 533Mhz או 400Mhz mPGA478-pin וב-Celeron 400Mhz mPGA478-pin כמו כן, המחשב מיועד למשחקים - בעתיד פלייט סימולטר 2006 ויכול להיות שאני גם אבצע אוברקולקינג (אבל לא משהו רציני) ואחרן אחרון חביב, ענין הכסף כמה שיותר נמכוך :-) זה בכל זאת הוצאה לא מתכוננת, אבל אם כבר, אז אני אלך עד הסוף, שאני לא היה עוד שנה צריך להוציא …

4. Started by Pythagoras,

אהלן אנשים, אני מרכיב מפרט למשב חדש שאני מתכנן לקנות שישמש למשחקים בעיקר ורציתי לשמוע חוות דעת מהמומחים כאן על המעבד. אז על מה ללכת? על ה E6600? או ה Q6600? או שדווקא E6700?.. אני מתכנן לקחת 2GB זכרון, כרטיס מסך מהטובים שיש כיום (8800 GTS\X) ולא מתכנן OC. מחיר פחות או יותר עד 1500 שח אז על מה אתם ממליצים? תודה

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  5. היי. כשפירקתי את המחשב והוצאתי כבל USB3 מלוח האם, גיליתי שאחד הפינים יצא יחד עם הכבל. הכבל הזה הולך למארז. עכשיו יש לי 2 אופציות: 1. לסחוב 10 קילו עלי לסניף הקרוב ממנו קניתי את המחשב, שזה די רחוק. 2. לחיות עם זה. 3. איך דבר כזה יכל לקרות בלוח אם די יוקרתי עם המילה "gaming"? לוחות שכאלה לא אמורים להיות עמידים לדברים כאלה? השאלה שלי, אם אמשיך לחיות עם הבעיה הזאת בלוח, זה יכול לסכן רכיבים אחרים? תודה.

6. Started by UnPluggeD,

רציתי לשאול מה הלוח הכי מומלץ למעבד הנל : INTEL Pentium 4 - 3.0 (630) - 2MB Cache, 800Mhz FSB 775PIN - RE אין שום עניין באוברקלוק זה מחשב בעיקר לעבודות אופיס וגרפיקה כגון photoshop,frand וכו ורצתי לשאול איזה לוח ההכי מומלץ עכשיו מכיוון שאני לא עוקב כולכך אחרי אינטל אני גם לא יודע מה ההבדלים בין כל המספרים של הציפסטים ולכן אני ישמח אם תוכלו לעזור לי ולהמליץ לי על לוחות מעדיף כרטיס קול על הלוח כרטיס רשת וכו וכמו כן אני מעדיף גם ציפסטים של אינטל

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  7. לוח תקציבי למפרט שמופיע בפרופיל שלי..אני מתכוון להכניס את המפרט הזה או ל אנטק NSK1380 או NSK 2480 תקציב כמה שיותר קטן ואם אפשר כבונוס שתיהייה ללוח אפשרות OC בביוס

8. Started by skuki1,

אהלן! קניתי 2 זיכרונות חדשים של OCZ (כל אחד 512 מגה,DDR,PC3200, תזמונים-2.5-4-4-8) מעבד: Intel 2.8C לוח אם: Asus P4S800D עכשיו הבעיה: אוורסט מזהה את הזכרונות בדואל וCPUZ לא.... אם צריך אני ייעלה תמונה... אז הזכרונות עובדים בדואל או לא? מחכה לתשובה, תודה

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  9. Started by dorman2,

החלפתי לאחרונה מעבד ישן מסוג P4 2Ghz למעבד "מתקדם" יותר מסוג P4 3Ghz. עם עלית מערכת ההפעלה בוצע עדכון דרייברים ע"י מערכת ההפעלה. פתחתי את מנהל ההתקנים וגיליתי להפתעתי שהותקנו שני מעבדים מאותו הסוג ( רצ"ב תמונה). האם פשוט להסיר את אחד מהם? למה גורמת ההתקנה הכפולה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  10. Started by ofird,

משום מה הRAM מוצג חצי מהערך האמיתי שלו יש לי לוח אם של Gigabyte GA-MA77-UD3 ומותקן עליו 2 זכרונות של 2GB כ"א אך למעשה כל זיכרון מוצג רק כ1GB, גם בBIOS וגם בWINDOWS ניסיתי את כל הSLOT ואין הבדל - יש לי 2 זיכרונות ועל שניהים זה מוצג כך - לכן אני שולל בעיית חומרה הBIOS שלי מעודכם לאחרון ביותר מה יכולה להיות הסיבה?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Mr.positive,

?

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  12. MSI K8N Neo4 Platinum nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939??

• 8 תגובות
    • 832 צפיות
  13. Started by anri,

יש ברשותי מעבד Intel Pentium 2.4Ghz זיכרון - 512 DDR 80 ג'יגה לוח אם GIGABYTE 845PE ואני קונה את הכרטיס מסך RX800XT עכשיו כמו שאמרו לי כאן בפורום הלוח אם הזה ישן מאוד אז אני רוצה שתגידו לי בבקשה אם אני צריך להחליף את הלוח כדי לנצל את הכרטיס מסך כמה שיותר ? והאם הנתונים שהבאתי פה יספיקו לכרטיס ?

• 2 תגובות
    • 443 צפיות
  14. מה ההבדל בין לוחות האם של GIGABYTR - P35T DQ6 ו P35 DQ6

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  15. ידוע לי שזה יותר קשור לפורם קירור, אבל אם כבר העלתם את הנושא ואמרתם שמעבד 8700k צריך קירור רציני כי הוא 95w (בשונה מ8700 65w). אז השאלה שלי כשאני קונה מחשב זה בסדר ללכת על קירור noctua nh u9s למעבד 8700k ? (המחשב משמש גם לעיצוב פנים וגרפיקה וגם למשחקים כבדים קצת או במידה בינונית וכרגע זה ללא oc, אולי בהמשך oc לא רציני) האם הוא גם בכלל מתאים לתושבת שלו 1151v2 ? זאת היות והמעבדים הקודמים אמרתם שהבסיסים שלהם דקים ולכן לא מומלץ ללכת על קירורים מאסיביים וכבדים מידי. האם לגבי מעבדים דור 8 כמו 8700K זה גם כן רלוונטי ? חוץ מזה גם בכלל הטענה היא שתמיד מומלץ ללכת על קירור קל ולא כבד. וזאת הסיבה שנמנעתי מללכת על קירור טוב יותר אך גם כבד ששוקל יותר כמו קירור no…

16. Started by avieini,

שלום ! חבר שלי ביקש ממני להמליץ לו על לוח אם ומעבד בסך כולל של 1500-1700 ש"ח לשידרוג מחשב ישן. מכיוון שאני לא מבין כל כך בנושא הזה אבקש את עזרתכם. מה השילוב הכי טוב שאתם יכולים להשיג בסכום כזה? כמובן לוח אם שתומך בזיכרונות ותקנים מהסוג החדש ומעבד שלא יהווה בעיה בעת משחקים נ.ב אם זהו איננו הפורום הננכון בבקשה תעבירו אותי לאחד כזה...

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  17. אפשר קצת לפרט לי מה בדיוק טוב בו? אגב, מה זה בדיוק DDR3 2200+...

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  18. שלום. השאלה לא כל כך אובייקטיבית, אבל מעניין אותי מאוד לשמוע (כמתחילן) מה אתם מוצאים הוא הסדר ה"נכון" להרכבת הרכבים הללו. האם הרכבת כל המערך מחוץ למארז, ואז הושבתו פנימה? או אולי עדיף להתחיל עם לוח האם, ומשם למעבד, ואז לזכרונות.... וכן הלאה. לבטח הניסיון מלמד דבר או שניים על ההליך הראוי - ואשמח לשמוע את דעתכם (בפעם האחרונה שבניתי מחשב, סיימתי את כל העובדה, והמחשב אפילו נדלק - אבל מייד עם הכנסת העכבר גיליתי ששכחתי להרכיב את ה I/O Shield

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by slrr,

השאלה היא ככה הרי שניהם אותן מהירויות.. אבל ה-G יש כרטיס מסך מובנה(שגם ככה לא יהיה בשימוש), אבל הוא גם יותר זול (זה מה שלא מובן לי).. איזה לוח עדיף לי.. אותן מהירויות מחיר שונה... דוגמא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=720044 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=714446

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  20. Started by Gico,

האם אפשר לקבל המלצת מעבד לשרת Plex, בדגש על Transcoding? תודה. כלל האצבע אומר שנדרשים 2,000 יחידות Passmark לכל Client של 1080p שמשתמש ב-Transcoding.

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  21. Started by squeezo,

אני שואל את השאלה כי אני מחכה ל 2500 כבר הרבה זמן שיגיע למלאי ואני תקוע בלי מחשב. עכשיו השאלה שלי אם כדאי להמשיך לחכות ל 2500? כי יש לו 512 זיכרון מטמון ול 2600 יש 256 אך מהירות (לא משמעותית) גבוהה יותר. ההבדל במחירים הוא 50 שקל(ה 2600 כמובן עולה יותר). האם ה 512 זיכרון מטמון כל כך ישפיע על הביצועים?

• 8 תגובות
    • 763 צפיות
  22. בוטן לא יודע ? למה על סדרה של CHIP 965 יש הרבה וורציות והרבה סוגי לוח אם עם כלולם משתמשים באותו ליבה איזה שינויים יש ? ומה הם תורמים? משפחת GB עם S3\S4 ו DS3\DS4 שASUSTEK וומשפחת P5B . תודה רבה בוטן.

• 13 תגובות
    • 830 צפיות
  23. Started by blueman1,

איזה לוח יותר טוב לפי דעתכם לוח הזה של אסוס ASUS P5B Deluxe או הלוח הזה של גיגה בייט GIGABYTE GA-965P-DS4 LGA775

• 5 תגובות
    • 577 צפיות
  24. Started by LastForOne,

אני עומד לקנות מחשב חדש בסביבות 3000 לא כולל מסך, ואני צריך המלצה ללוח אם טוב למחשב שמבוסס על: מעבד Q6600 זיכרון DDR2 2/4G עם עדיפות שיתמוך גם בDDR3 חשוב שיהיה טוב לאוברקלוק, אבל שימו לב שהאוברקלוק שאני עושה הוא לא בשביל הישגים, אלא רק בשביל להוסיף תמורה למחיר! אני חושב שזהו, תודה למי שעוזר :]

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  25. Started by ofir38,

שלום... אני צריך ממישהו חוות דעת על הלוח אם P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E האם הוא טוב?(זה לא הדלוקס) והוא ייתן לי OC טוב עם intel e6300?

• 4 תגובות
    • 606 צפיות

דיונים חדשים בפורומים