עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. 11 דגמי Ice Lake ניידים ראשונים בעידן ה-10 ננומטר נחשפים באופן רשמי עם שיטת מיתוג מעודכנת וחידושים בהיקף מפתיע לכתבה

2. Started by Lev-UFO-Child,

שלום בשיטוטי ברשת הintercrap ראיתי אתר שמוכר AXP 1600+ במחיר של 433 ש"ח לעומת 401 ש"ח של הAXP 1700+ הרי ה1700+ טוב יותר אז למה הוא יקר יותר? בגלל שה1600 טוב יותר לOC?

• 6 תגובות
    • 948 צפיות
  3. בחנו את ביצועי Core Ultra 5 225F ו-Core Ultra 5 235 – עבור הדור החדש תאלצו לשלם יותר וכשמסתכלים על ביצועים ומצב השוק, לא נשארנו אופטימיים לכתבה

4. Started by Cosmosis,

צהריים טובים, ברצוני להגדיל את הזיכרון במחשב שלי. המחשב נקנה ב 2009 . לוח האם שלי הוא : msi 2a78h מעבד : Intel Pentium E5200 Dual Core (כן.. ישן) http://www.mrmemory.co.uk/memory-ram-upgrades/model/MSI+(Micro-Star)~Motherboard~2A78h כרגע עם 2GB זיכרון כאשר ישנם בלוח האם 2 סטיקים של 1GB כל אחד. יש 2 סולטים בלבד של זכרון בלוח האם. יש לציין שאני עם Win 7 64bit שאלות שנובעות מהלינק שנתתי: 1. למה התכוון המשורר : Maximum memory 4gb? לדוגמא, איני יכול לקנות כרטיס יחיד של 8GB ? 2. מה אתם ממליצים לי לקנות בתקציב של 500 שח פחות או יותר, ישנם 2 סלוטים בלבד של זכרון בלוח האם. אני גם צריך לקחת בחשבון כי אני אצטרך בעתיד הקרוב לשדרג ל SSD דבר שיצטרך זיכרון מספק (ראפיד מוד או משהו כזה?)…

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  5. Started by spectra,

שלום כולם, לאחרונה חיפשתי לוחות אם שתומכים בUSB 3 ושמתי לב באתר של ג'יגהבייט של הלוח שברשותי כביכול תומך USB3. קניתי את הלוח לפני שנה (נראה לי) וזה לא נשמע לי הגיוני.. יש למישהו הסבר לעניין הזה ?

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  6. Started by LIDOR_13,

אז ככה זה ידוע שגוגל מנצלת הרבה מחשבים בייתים בשביל הרבה כוח ומשאבים ואני חשבתי לעצמי,גם אני יכול? יש לי 2 מחשבים בייתיים רגילים ,אפשר להשתמש בשני המחשבים כאחד? ז"א להשתמש במשאבים של שניהם כמחשב אחד?[כונן קשיח אחד] אשמח לתשובות והסברים תודה

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  7. Started by 1900GT,

שלום, ניסתי לעדכון את הביוס ללוח אם של המחשב שלי (אסוס P4S533-VM ) ופעלתי לפי ההסבר של החברה וגם הגעתי לתוצאה שהם מראים שצריך להגיע כמו שמופיע באתר שלהם הנה כל הסבר: http://support.asus.com/technicaldocuments/technicaldocuments.aspx?root=198&SLanguage=en-us הגעתי לתמונה החמישית מלמעלה. אך לא הבנתי מה לעשות עכשיו... אם אני עושהESC אז זה חוזר למסך שרשום בו \:A אם אני מכבה את המחשב אז הוא ישר עושה בוט דרך הדיסקט (כלומר כל התהליך של העדכון מתחיל מחדש). אם אני לא מכניס את הדיסקט אז זה רושם שצריך להכניס דיסקט.... מה לעשות?

• 10 תגובות
    • 948 צפיות
  8. Started by ng400,

הציעו לי את ה-DFI ad 75 333 Mhz עם מעבד AMD 2000 XP זה שילוב מוצלח? בנוסף, נאמר לי ש"החבילה" באה עם מאוורר; יש צורך כאן במערכת צינון נוספת?

9. שלום, בהפעלת המחשב הלוח מזהה רק את כונן ה DVD כאשר את שלושת הכוננים הקשיחים הוא לא מזהה. נכנסתי להגדות ה BIOS וטענתי את הגדרות ה FAIL-SAFE והלוח זיהה אחרי אתחול את הכוננים אבל עדיין מאז כל פעם שאני מכבה ומדליק מחדש הלוח לא מזהה את הכוננים ורק אחרי שאני לוחץ F9 (תכונת Xpress Recovery של GigaByte) הכוננים מזוהים. :s05: שתי שאלות: 1. איך אני בודק את גרסת הBIOS שעל המחשב? 2. זו לא נשמעת כמו בעיית קיצור? אחריות מכסה תקלה כזאת?

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  10. Started by ido,

יש לי כרגע מעבד AXP2100... תהיתי עם כדאי למכור אותו ולקנות AXP1800 יחד עם לוח nforce2.. (פשוט אין לי כסף לשניהם) 1. האם ההפרש בביצועי המעבדים היא דרסטית ואני ארגיש אותה ? 2. האם EPoX 8RDA+ מאפשר פתיחת מכפלה בביוס ?

• 8 תגובות
    • 948 צפיות
  11. שלום, כמו שהכותרת אומרת יש לי לוח אם asus p5kc יש לי עכשיו 2gb זיכרון של corsair xms2 אני רוצה להרחיב את הזיכרון אז רציתי לדעת, מה המהירות המקסימלית שהלוח הז תומך? האם שווה לשים עליו DDR3? אני יודע שבלוח הזה יש 4 סלוטים ל וDDR2 ועוד 2 סלוטים ל DDR3 לא הבנתי בדיוק איך זה עובד, אני יכול למשל להוסיף ל2 ג'יגה האלה שני סטיקים של DDR3 ? זה מבלבל אותי לגמרי, אני רוצה שיהיה סך הכל 4 GB מה אני צריך לעשות?

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  12. Started by twizansk,

מחפש המלצות ללוח אם למעבד i3 2100. צרכים משרדיים (פיתוח תוכנה, צפייה בסרטים וכו). אין צורך בגיימינג. כרגע אני הולך על ASUS P8H67 LE אבל אני לא ממש מכיר את כל האופציות. תודה.

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  13. Started by nimrodim,

בבעלותי שתי הרדיסקים SATA, לוח IS7 עם חיבור SATAX2 עם RAID וכרטיס PCI של PROMISE שגם תומך בSATA ו RAID. אני עוסק הרבה בקבצים גדולים של 4 גיגה ויותר. כרגע הדיסקים מחוברים דרך כרטיס ה PCI)PROMISE). מצאתי שקריאה של קובץ בגודל הזה וכתיבה שלו במביל לדיסק אחר SATA או IDE (תוך כדי עיבוד הקובץ) מאיטה מאוד את פעילות המחשב ללא קשר לPRIORITY של פעילות העיבוד. - ןלכן כנראה נובעת מעצם הכתיבה וקריאה של הקבצים הגדולים. א. שאלתי - מאחר ואני צריך קריאה של קובץ גדול תוך כדי עיבוד וכתיבה במקביל לדיסק אחר, מה תהיה התצורה העדיפה לחיבור ההרדיסקים ללוח האם? האפשרויות: 1. חיבור דיסק רגיל לIDE ו 2 דיסקים SATA ישירות ללוח האם? 2. חיבור דיסק רגיל לIDE ו 2 דיסקים SATA לכרטיס PROMIS…

• 6 תגובות
    • 947 צפיות
  14. Started by asili,

?

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  15. Started by elad_jacoby,

יש לי 3 התלבטויות אחרונות: DFI NF4 SLI INFINITY - רשום עליו באתר היצרן: "In SLI mode, the bandwidth of each x16 slot works at the bandwidth of x8. When the graphics cards are connected via the SLI bridge, it runs at x16 bandwidth. " מה זה בדיוק אומר לא הבנתי כל כך... הבנתי את התירגום, אבל נגיד אני אשים רק כרטיס אחד בלי SLI, זה יעבוד בX8?.. וזה רק בלוח הזה?. ABIT AN8 SLI Gigabyte GA-K8N Ultra-SLI nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 - מה ההבדל בינו לבין הGA-K8NXP-9 ULTRA. הULTRA בעצם עולה יותר משום מה.. מה ההבדלים בדיוק?.. תראו אני לא לוקח SLI. אז אולי כדאי ללכת על ULTRA? תודה.

• 10 תגובות
    • 947 צפיות
  16. Started by kotel,

:s05:

• 12 תגובות
    • 947 צפיות
  17. שלום כולם אני מתכנן ליקנות מחשב בזמן הקרוב, אבל שמעתי שבספטמבר עומד לצאת לוח הX38 של ABIT 38X QUAD GT. רציתי לדעת האם כדאי לחכות ללוח ה38X שיתמוך בPCIE 2 ובDDR2 ובחריצים מלאים של 16X, או שכדאי ליקנות עכשיו לוח עם PCIE 1, DDR2 וחריצים של 4X,16X? אמרו שהלוח של הX38 יעלה 1000 ש"ח. האם שווה לחכות עד ספטמבר? בתודה אור. [br]פורסם בתאריך: 13.06.2007 בשעה 09:12:42 מישהו?

• 12 תגובות
    • 947 צפיות
  18. Started by nimidee,

יש לי מחשב ותיק יחסית: Pentium D 820 P5LD2 Rev2.0 512MB DDR1 x 2 אני מעוניין להגדיל זיכרון ל- 2GB בעלות קטנה, וחשבתי לרכוש סטיק של 1GB DDR2. רציתי לדעת האם העסק יעבוד בכלל (2xDDR1 + DDR2 + Pentium D)? האם יש דרך מומלצת יותר להגדיל הזיכרון?

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  19. שלום רב, בהמשך לדיון הזה אני מחפש המלצה ללוח וזכרונות מומלצים לOC, שיוכלו לעזור לי למתוח את ה-i5 750 לכמה שיותר רחוק. האם הלוח והזכרונות שבחרתי שם מומלצים?

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  20. Started by ido-nava,

שלום יש לי זכרונות למחשב - שני סטיקים של CORSAIR 512MB CL2.5 400MHZ VALUE סה"כ 1GB בקיצור התקנתי חלונות ויסטה, ו1GB לא מספיק לי ... (החלונות תופסות 512MB מהזיכרון תמידי) עכשיו השאלה שלי עד כמה יפגע לי בביצועים עם אני יקנה עוד 2 סטיקים של 512MB ? והאם זה חשוב שהם יהיהו מאותו דגם של הזיכרונות שיש לי ? והאם אני יקנה CL2 זה ישפר לי ביצועים ?

• 6 תגובות
    • 947 צפיות
  21. Started by rangerman,

http://anandtech.com/cpu/showdoc.html?i=1956&p=25 מישהו בכל זאת הולך לקנות את המעבד הזה, עכשיו שהאת'לון 64/3000 כבר בארץ? ??? עריכה: הנה עוד קטע מייצג: http://www.aceshardware.com/read.jsp?id=60000322

• 12 תגובות
    • 947 צפיות
  22. יש לי תקציב מוגבל לכל המחשב וההתלבטות היא האם לקחת מעבד וכ.מסך סבירים (לדוגמא i5 ו-GTX660) או ללכת על מעבד חזק יותר, כדוגמת הi7 4770. המחשב מיועד לעבודה עם תוכנות כמו PS, VEGAS בלבד.

• 5 תגובות
    • 947 צפיות
  23. Started by arieltan,

ברשותי HTPC מבוסס AMD X4 640 GM880-USB3 BOARD וסטיק אחד של 8GB המושאל ממחשב העריכה שלי. המחשב משמש למשחקים בסלון ושימושים כלליים. אני רוצה להתקין זיכרונות 2X4GB. לפי אתר היצרן סוג הזיכרונות המומלץ הוא מסוג: http://ksp.co.il/?uin=15283 בעלות 525 שח רציתי לדעת מה ההבדלים בין הזיכרון הנ"ל לזכרונות הבאים: http://ksp.co.il/?uin=13485 בעלות 425 שח http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10402 בעלות 460 שח אציין שהשיקול הכספי לא משמעותי. מה שחשוב לי הוא אמינות מהירות/ביצועים לשימוש עתידי במערכות בעתיד. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  24. טוב אז החלטתי להעיף את המארז HP PAVILLION P6 שלי ולקנות artec 902 מאוורר וסקסי , ובשל כך אני חייב לקנות לוח אם חדש כי מה לעשות הלוח אם של ה HP הפוך ולא נכנס בשום מקום פרט למארזי HP . אין כוונה לעשות OC או CFX אבל מומלץ לוח אם שתומך אם אפשר אז אני רוצה המלצות ללוח אם טוב לגיימינג נתוני המחשב שלי : בנוסף ספק כוח חדש של seasonic ss-550rt הצרכים שלי הם בעיקר גיימינג , וכמו שאמרתי התקציב הוא 500 - 600 אם יש משהו טוב בפחות גם סבבה

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  25. שלום לכולם היו כמה ויכוחים בנוגע לתמיכתו של ה750I בSLI מלא של 16X 16X (במקרה הזה, הASUS P5N-D) באתר אסוס רשום: Hardware ready for x16, x16 היו כאן טענות ש"מוכן" היא הכוונה שבעתיד, ולא בפועל. הם התבססו על כך שבאתר של נוידיה היה רשום: 750I Slot 1: full speed PCI Express 2.0 x16 slot from nForce 200 Slot 2: full speed PCI Express 2.0 x8 slot from nForce 200 אז ככה. אסוס שלחה מייל: Dear customer,We used ASUS unique technology to unleash NV 750i SLI chipset capability to support PCIe 2.0 Dual x16 SLI , user could enjoy superb gaming performance as NV 780i SLI platform without extra cost וטענה שהיא משתמשת בטכנולוגיה מיוחדת ל16X מלא בSLI. מסתבר שהיא צודקת: גם C…

• 6 תגובות
    • 947 צפיות

דיונים חדשים בפורומים