מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
הנה תמונה מהביוס: איפה אני צריך לשנות?
-
- 17 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום, שאני משחק במשחק מסויים אז כמו שהבנתם המאוורר של המעבד עולה ל-4000 במקום 1600RPM.. בשאר המשחקים במחשב שלי זה לא קורא והמאוורר נשאר על 1600... רציתי לדעת למה זה קורה ואיך אני מסדר את זה שזה ישאר על 1600.. נ.ב. הטמפ' במאמץ של המעבד הייתה 55 (כאשר המאוורר היה על 4000) תודה על העזרה.. [br]פורסם בתאריך: 15.05.2008 בשעה 22:25:47 אשמח לעזרה.. :'(
-
- 12 תגובות
- 959 צפיות
-
-
פרסמתי כאן ת'רד שבו אמרתי שנתנו לי זכרונות CEON במקום MUSHKIN שביקשתי. אני אבקש את ההפרש בחזרה (כי הזכרונות האלה דווקא עובדים לו רע). אבל אין לי מושג כמה לבקש - כלומר, מה ההפרש (פחות או יותר)? מישהו?
-
- 11 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אני לוקח את הלוח X58A-UD3R אז... האם עדיף לקחת עכשיו 2X2GB 1600 Kingston HyperX Dual Channel CL9 GO עם תזמונים של 9-9-9-27 Patriot Viper II Sector 5 Dual Channel עם תזמונים של 8-8-8-24 (יקר יותר ב25ש''ח) ועוד שנה שנה וחצי לקנות טריפל של 1866 (זה בסדר לשלב דואל וטריפל??) או לקחת עכשיו 1600 3X2GB (יקר יותר ב85-110ש''ח) G.Skill NQ Edition Triple Channel עם תזמונים של 9-9-9-24 3x2GB Patriot Extreme Performance Triple Channel עם תזמונים של 8-8-8-24 (יקר יותר ב15ש''ח) התזמונים לא אמורים כמו תרגיל חשובן 9+9+9=27? והאם עדיף שזה יהיה כמה שיותר גבוה?
-
- 9 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אני יודע שזאת שאלה על מעבדים שהעלו כבר אבק ממזמן אבל... יש לי את האפשרות לשדרג לאשתי את המחשב שלה פנטיום 4 3000 נורטווד למחשב מותג HP עם מעבד פנטיום D 945 , מהירות 3400 מה"ז כמות זיכרון זהה, וכו'. האם אני ארגיש בקפיצה בביצועים בין שני המעבדים האלה, פשוט אף פעם לא התנסיתי בפנטיום D. אני מדגיש כי ה"שדרוג" לא עולה לי לכן אני יכול לאפשר לעצמי את המעבר, אם זה היה כרוך בעלות לא הייתי משדרג בכלל לפנטיום D אלא למשהו נורמלי יותר.
-
- 10 תגובות
- 959 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הזה למכירה ואני רוצה למכור אותו ביד2 חיפשתי בזאפ לבדוק מחיר "מחירון" ולא מצאתי כלום.... מה לדעתם מחיר הגיוני לבקש עליו? חשבתי 500-400 שקל עלה לי בזמנו 1200 :-\ אפשרות נוספת זה להישאר עם הלוח ...וללכת על מעבד יותר חזק... כרגע אני תקוע עם E2140 1.6ghz כי דיי מיותר לי לוח כזה מטורף למעבד מעפן שכזה.
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי בבעיה מאוד מוזרה, יש לי מחשב שעובד עם כרטיס זיכרון מסוג DDR2 (נראה לי) שסוג הכרטיס הזיכרון הוא 5300U ניסיתי לחבר כרטיס זיכרון דומה אבל שונה DDR2 מסוג 4200U והמערכת לא מזהה את הכרטיסים למה? שני הכרטיסים מאוד מאוד דומים איאפשר לזהות בינהם אם לא היה את המדבקה עליהם, מה ההבדל בין 5300U ל - 4200U זה DDR2? למה הלוח לא מזהה את ה - 4200 ואת ה - 5300 כן? תודה לכל העונים מראש...
-
- 8 תגובות
- 959 צפיות
-
-
http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=181&aff=zap פשוט לא יכולתי להתאפק...עוד לא ראיתי כאלה גנבים.
-
- 7 תגובות
- 959 צפיות
-
-
על איזה מן המעבדים כדאי לבסס מחשב חדש המיועד לרמת גיימינג נמוכה (NBA2K, FIFA 2010)+ זקוק להמלצה ללוחות המתאימים למעבדים. Intel QUAD CORE , Q 8300 או Intel Core i3 -530 תקציב מעבד+לוח כ-1000 ש"ח אשמח לשמוע את דעתכם
-
- 7 תגובות
- 959 צפיות
-
-
הממ... כידוע, (למי שכן יודע ;D), שני המעבדים הללו הם מתחרים ישירים. לפנטיום 4 נורת'ווד, יש 512KB ב L2 שלו כשרוחב הפס של ה L2 הזה הוא 256ביט. לאת'לון XP יש 256KB ב L2 שלו כשרוחב הפס של ה L2 הזה הוא 64ביט. כתוצאה ישירה מכך, ה Latency של ה L2 של האת'לון לוקה בחסר לעומת ה L2 בנורת'ווד, והמעבד נדרש לבזבז יותר "מחזורי עיבוד" כדי לגשת למידע אשר נמצא שם. ממבט ראשון נראה שהאת'לון נחות מאד לעומת הפנטיום 4 באספקט הזה...וזה נכון. מקריאות רבות שעשיתי ומהידע שצברתי הגעתי למסקנה היחסית פשוטה שהפנטיום 4 נשען מאד בביצועיו על ה L2, והוא חיוני לו יותר משה L2 של האת'לון חיוני לו. האת'לון מסתמך על המטמון האקסקלוסיבי אשר האפקטיביות שלו עולה על זו של המתחרה שלו, ויש לו L1 בגודל של 128K…
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
-
-
דגמי גיימינג ניידים ראשונים עם מעבדי דור ה-Renoir מבית אסוס ו-MSI מושקים רשמית - ומציבים תחרות חסרת תקדים עבור הדגמים העוצמתיים ביותר של אינטל בקטגוריה לכתבה
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לדעת האם הVOLTAGE משנה משהו... כי איך שאני מרגיש במחשב נהיה יותר איטי http://www.imageupload.co.uk/images/2014/02/04/CPUZ.jpg
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
מעבדי דור ה-Core ה-13 של אינטל יוצאים לאוויר העולם ומביאים איתם שיפור ביצועים רוחבי. ביקורת זאת עוסקת בביצועי Core i5 13600KF - מעבד הביניים החדש של אינטל שהצליח להשאיר אותנו עם פה פעורלכתבה
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
- 2 followers
-
-
אני מתעניין בשידרוג המחשב שברשותי יש לי לוח אם ASUS M2N-E עם מעבד +athlon x2 3800 ו 8ג'יגה ram לצרכי גלישה באינטרנט ואופיס וכן תכנות (מעוניין להריץ מכונות וירטואליות של sharepoint) אני מתעניין בשידרוג המעבד ל AMD Phenom x4 945 3.0GHz אך אינני מצליח להשיג, מישהו יודע היכן אפשר להשיג זאת? כמו כן אופציה אחרת יש לי מעבד intel core quad q8200 שהיה לי במחשב של acer aspier x1700 שהלך לו הלוח ועל כן חשבתי על לוח עבורו אבל שתומך ב ddr3 ב 16 ג'יגה או יותר אם יש לכם המלצות על לוח כזה אשמח לקבל. כמו כן אם יש לי דיסק קשיח sata 3 האם שווה להשקיע בבקר חיצוני כלומר בכרטיס הרחבה בכדי שהדיסק יעבוד במלוא המהירות? תודה מראש לכל העונים והעוזרים וכן אני מודע לכך שהמעבדים שציינתי הינם ישנים.
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
עדכון : עזבו את כל מה שכתוב פה איזה מבין הלוחות הבאים שווה לי לקחת? ASUS P5B-VM או GIGABYTE GA-965G-DS3 REV3.3 ובבקשה להגיד למה שניהם אותו מחיר ככה שהמחיר הוא לא שיקול תודה מראש GIGABYTE GA-945G-S3 GIGABYTE GA-965P-S3 REV3.3 GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 GIGABYTE GA-965G-DS3 REV3.3 GIGABYTE GA-G33M-S2 GIGABYTE GA-P35-S3 אני בעקרון מתכנן לקנות את זה שמסומן למעלה אבל אני מעוניין לדעת מה ההבדל בין כל אלה והאם כל אחד מהם מכיל: כרטיס קול מובנה כרטיס מסך מובנה כרטיס רשת מובנה תודה מראש וזה מאוד חשוב לי כי אני רוצה כבר להזמין תמחשב דרך אגב המפרט כרגע הוא: 1,086 1,086 1 מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box INT-CP-E6750 620 620 1 לוח אם GIGABYTE GA-965G-DS3 39220 470 470…
-
- 10 תגובות
- 959 צפיות
-
-
SLi כבר לא ייחודי לצ'יפסטים של nVidia אינטל תשיק בפברואר 2006 (הערכה) את הצ'יפסט הבא - 975X הוא יתמוך ב Dual Graphics של SLI וגם של CrossFire Tom's Hardware Guide טוענים שהוא יהיה מוכן כבר למעבדי Presler - ארכיטקטורה של 65 נ"מ ודיגום D900 הכותב גם מציין שה CrossFire אמור לצאת באמצע ספטמבר מקור
-
- 9 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב חדש לטובת משחק Flight Simulator וחשוב שהמעבד יהיה מהיר וחזק. אני ראיתי את שני הרכיבים הללו כאשר ההבדל בין שניהם כולל לוח אם הוא 600 ש"ח. אני רוצה ללכת על המעבד הטוב יותר לעניין הזה. לוח אם שראיתי באתר הינו GIGABYTE GA-P55-UD3R מול GIGABYTE GA-MA785GMT. את הכסף אני אוכל אולי להעביר לכרטיס מסך יותר טוב כדי להעלות ביצועים. מחכה להמלצתכם ודעתכם בעניין
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
מה אמור להיות ההפרש במחיר בין box לtray ? מדובר במעבד e5300 ואם נגיד אני קונה tray, אתם יכולים להמליץ לי על קירור מksp שיהיה מספיק טוב למעבד? תודה!
-
- 10 תגובות
- 959 צפיות
-
-
יש לי לוח אם P5N32-SLI וזכרון של CORSAIR שתומך ב SLI MEMEORY מה אני אמור להגדיר בביוס ב SLI MEMEORY? יש לי בין 0 אחוז ל 5 אחוז ואפשרות גם של MAX מה מומלץ?
-
- 8 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום , לחברה שלי יש את לוח אם msi-850e (אינטל צ'יפסט) ,לוח די ישן שמיועד לעבודה עם זכרונות RDRAM . יש לה שני סלוטים של זכרון בגודל 64MB כל אחד ,ולאחר מאמץ רב נמצא מוכר של שני סלוטים נוספים של 256MB. השאלה היא אם אפשרי לחבר את כולם ביחד ,סה"כ 4 סלוטים ,מבחינה של פגיעה פיזית בזכרונות או בלוח ? (לא אכפת שהמהירות תהיה לפי הסלוט האיטי ביותר) חתימה טובה !
-
- 14 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום! לאחר שבעיה ברשת החשמל בביתי גרמה לשריפה של מחשבי האהוב. נשאר לי רק המחשב של אבי (פנטיום 3 1000) עכשיו לבעיה: במחשב יש לוח אם של MSI הוא נראה קברי למדי והדגם שלו על פי כל מה שהצלחתי לגלות הוא MS6323 REV2 באתר של MSI ניתקלתי בהרבה בעיות במציאת ביוסים וחומר על הלוח. (נראה שהלוח הוא OEM) ועוד בעיה שפתאום נתגלתה היא העובדה שהארדיסקים גדולים לא מזוהים בכלל... (120 גיגה) בביוס אין כלום מלבד בחירה בין מהירות זיכרון של 100 ל133 אין אפשרות לקביעת תזמונים FSB או כל דבר אחר אשמח לקבל תשובה. תודה מראש ע.ע
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה התפקיד של המעבד ומה זה GHz?? אם אתם יכולים תודה רבה...
-
- 7 תגובות
- 959 צפיות
-
-
טוב אחרי שחלק מאיתנו יודעים, נפחה נשמתו של הלוח שלי (P5ND2-SLI), ההלוויה תתקים במארז המנוח שכרגע מושבת :'( בעזרת השם אני קונה לוח חדש, אשמח להמלצות (צריכים להסתכל על חצי הכוס המלאה, עדיין יש זכרונות כרטיס מסך HD ומעבד ) אבקש רק לוחות שתומכים ב C2D, בשביל אפשרות שדרוג עתידי. אשמח גם כן להצעות ל AMD (לוח + מעבד) אבל בלי קירור. תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 959 צפיות
-
-
הציעו לי את ה-DFI ad 75 333 Mhz עם מעבד AMD 2000 XP זה שילוב מוצלח? בנוסף, נאמר לי ש"החבילה" באה עם מאוורר; יש צורך כאן במערכת צינון נוספת?
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
יש לי כרגע מעבד AXP2100... תהיתי עם כדאי למכור אותו ולקנות AXP1800 יחד עם לוח nforce2.. (פשוט אין לי כסף לשניהם) 1. האם ההפרש בביצועי המעבדים היא דרסטית ואני ארגיש אותה ? 2. האם EPoX 8RDA+ מאפשר פתיחת מכפלה בביוס ?
-
- 8 תגובות
- 959 צפיות
-