עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by assafovadia,

אני זוכר שאינטל הייתה אמורה להוזיל את המחירים מתישהו בין אמצע ינואר לבין תחילת פברואר. למישהו יש מושג? תודה.

• 11 תגובות
    • 922 צפיות
  2. שלום לכולם יש לי במחשב ישן עם לוח ASRock P4VM8 כרגע המעבד שנמצא במחשב הוא סלרון 2.4GHZ . רציתי לדעת עם מעבד פנטיום 4 בתדר 3.2 יתאים ללוח הזה תודה מראש YOXO

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  3. יש לי במחשב ג'יגה ראם בכרטיס אחד והיום קניתי עוד אחד גם כן בכרטיס אחד עכשיו השאלה שלי אם משנה באיזה מהסטיקים האלה לשים כדי שיעבדו בדואל צ'אנל? ואולי יש איזה דרך לדעת אם הם עובדים בדואל?

• 16 תגובות
    • 922 צפיות
  4. בדקתי את ההרד דיסק שלי וגילתי שהוא ata66 בדקתי וגילתי שההרד דיסק עובד על mode 2 שזה 33 אם יש לכם גם ata 66/100/133 יכול להיות שהוא עובד על 33 פיתרון פשוט להיכנס לביוס ובמקום שprimary ide יהיה על auto כוונו את זה ל66/100 וזה יסדר לכם הכל שלי עובד עכשיו על mode 4 וקיבלתי עוד 250 נקודות ב3dmark 2001 se מ8500 ל 8750

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  5. שלום רב, ברשותי כרטיס מסך מסוג GeForce 7900 GT ואני מעוניין לשדרג את הלוח אם במחשב שלי(כמובן עם מעבד) בלוח מדגם ASRock H71M-DGS. האם כרטיס המסך שעל הלוח עדיף על ה-GeForce? ואם לא, האם הלוח הזה מתאים לכרטיס ה-GeForce? אודה לעזרתכם בנושא, כמו כן, אם יש המלצה ללוח אחר, אשמח לשמוע. המעבד שישודך ללוח יהיה Intel Ivy Bridge Dual-Core Pentium G2020 2.9Ghz 3MB Tray. תודה.

6. Started by xtlvx,

היי, הזמנתי (מאחת החנויות המוכרות) זיכרון KVR800D2N5 DDR II 2GB 800Mhz KINGSTON וקיבלתי KVR800D2N6. האם ההבדל משמעותי? יש סיבה לבקש שיחליפו? או שעדיף לוותר על כל הבלאגן? תודה

• 4 תגובות
    • 922 צפיות
  7. Started by idanpc,

7vrxp מה ההבדל בין REV 1.0 לבין 1.1

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  8. Started by LIDOR_13,

אז ככה זה ידוע שגוגל מנצלת הרבה מחשבים בייתים בשביל הרבה כוח ומשאבים ואני חשבתי לעצמי,גם אני יכול? יש לי 2 מחשבים בייתיים רגילים ,אפשר להשתמש בשני המחשבים כאחד? ז"א להשתמש במשאבים של שניהם כמחשב אחד?[כונן קשיח אחד] אשמח לתשובות והסברים תודה

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  9. השעון מתחיל להאט: על פי דיווחים טריים, אינטל תשיק בקרוב שלוש משפחות מעבדים חדשות המתבססות כולן על תהליך ייצור של 10 ננו-מטר, בדיוק כפי שהיא עושה בדור ה-14 ננומטר העכשווי בעשור האחרון ומעבר לו, לאינטל ישנה תוכנית ייצור ברורה על פיה היא מתנהלת הנקראת Tick-Tock, כאשר כל טיק או טוק מסמל משפחת מעבדים חדשה שמרעננת את השוק, כאשר טיק מסמל תחילה של תהליך ייצור זעיר יותר מקודמו על פני הארכיטקטורה הקודמת לה, וטוק מסמל ארכיטקטורה חדשה לגמרי. ניכר כעת שהשעון הזה נעצר לאט לאט, ובכלל כל תהליך המזעור, כאשר הדיווחים מדברים על שלוש משפחות מעבדים חדשות אותן אינטל תשחרר אל השוק אחרי Kaby Lake אשר יעשו כולן שימוש ב-10 ננו-מטר, ולמעשה יציפו את השוק עד לשנת 2019, או 2020 אם נסתכל על ז…

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  10. Started by hunter12,

רשמתי פה כבר ונתנו לי מפרט למשחשב עד 4000 שקל לאולפן אבל הקטע הוא ששמעתי מאנשים שיש להם אולנפים שעדיף AMD ליצירת מוזיקה לעבודה עם גרפיקה וכאלה.. האם זה נכון ? אם כן למה?

• 9 תגובות
    • 922 צפיות
  11. גם אצל amd וגם אצל אינטל

• 11 תגובות
    • 922 צפיות
  12. מעבדים מדור ה-Core השמיני והתשיעי, ואפילו שמה של משפחת מוצרי הקצה הבאה לשוק הגבוה, דולפים לרשת ומגבירים את הסקרנות שלנו לכתבה

13. היי חבר'ס.. צריך זוג לוחות בנוסף לשני 965P-S3 שהולכים לארבעה מחשבים (שני Q6600 ושני E6600). עם ה-965P-S3 כבר יש לי ניסיון ואני יודע שהצ'יפסט מתחמם ומחייב קירור אלטרנטיבי אם מבצעים אוברקלוק. האם גם דגמי ה-P35 המצב דומה והם מתחמים קיצונית ב-OC? החברה לא מעוניינת להשקיע סכום מיותר של 900+ ש"ח על לוח מיוחד יותר עם heatpipes וכו'.. עדיף על פני זה לקנות קירור כמו ה-Thermaltake Extreme Spirit II או אחד אחר עם לוח P35 סביר כמו ה-DS3L או ה-Abit IP35E - איזה עדיף? מצד שני זה נהיה בעייתי אם אני רוצה לשלב אותם ביחד עם קירור Tuniq למעבדים. אולי כדאי ערכת שבבים אחרת אם יש משהו מוצלח ל-OC עם קירור נורמאלי במחיר הזה..? מבחינת באס אני לא מתכוון לעבור את ה-400fsb, (בעוד ה-965P ישא…

• 9 תגובות
    • 921 צפיות
  14. Started by D-Bang,

http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=3&artpage=1964&articID=472 לפי המאמר הזה שפורסם פה בסטיקי, אומרים שבזמן אמת בשימוש יומיומי לרוב 533 עדיפים על 667.. יכול להיות? יש אולי עוד כתבות שסותרות או מחזקות את הנאמר? רציתי לקנות זכרון של TWINMOS 667 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1736 אולי עדיף ללכת על PQI 533? (הם גם זולים יותר..) http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1497

• 13 תגובות
    • 921 צפיות
  15. האם משתלם להשקיע ולקנות חלקים (לוח זכרונות ומעבד) של 800MHZ או שעדיף להסתפק ב 400 ו mhz333 של זכרון? אני מחפש לשדרג את המחשב שלי ואני מחליף רק לוח זכרונות ומעבד אני חושב אולי אפילו לכיוון של AMD בגלל המחיר הזול והבנתי שהם לא כ"כ רחוקים מאינטל בביצועים ולדעתי גם יש OC יותר טוב למעבדים של AMD (***תקנו אותי אם אני טועה בבקשה***) **אין לי הרבה תקציב לכל הנושא הזה ככה אני רוצה להשקיע גג 1600 ש"ח אז תביאו בבקשה הצעות אם יש לכם דבר שני, מהי מהירות ב MHZ של מעבד AMD 2500+ ומה ההבדל בין מעבד AMD שיש לו ליבת BARTON לבין מעבד AMD רגיל? תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 921 צפיות
  16. כשהיה לי 256MB זיכרון, המעבד היה על 43+- במנוחה ועל 60 במאמץ הצ'יפסט היה ב30 במנוחה ועל 40 במאמץ לאחר שהוספתי עוד 256MB זיכרון הטמפרטורה של המעבד ירדה דרסטית! ל35במנוחה ו40 במאמץ! אבל ההפך עם הצ'יפסט. הטמפרטורה שלו עלתה ל37 במנוחה ו42 במאמץ איך זה יכול להיות? לא שיניתי כלום חוץ מהזיכרון....

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  17. הכרזות מפתחת השבבים האדומה ליום זה כוללות גם מעבד אחד קטן וזול שמהווה קריצה למשתמשים מתקדמים מצד אחד, ושירות למחשבים דלי תקציב מהצד השני - הכירו את Athlon 3000G לכתבה

18. Started by yotam.m,

יש לי שאלה קטנה מה ההבדל בין שתי הליבות האלו במעבדי AMD. ולמה ליבת san diego נמצאת רק במעבדים גבוהים מ AMD 3500+ ביצועים, בקרי זכרונות, או מה שלא יהיה. תודה רבה לעונים!

• 8 תגובות
    • 921 צפיות
  19. בזמן האחרון המחשב עושה לי די הרבה בעיות, אני כמעט בטוח שהבעיה היא בדיסק הקשיח שאני צריך ללכת להחליף, אבל באחד הנסיונות האחרונים של להעלות את המחשב קרה דבר מוזר ביותר; בין יתר הדברים שהוא אומר לי בשלב העלייה של הBIOS כמו "HARD DISK FAILURE" "BOOT FROM CD\DVD" וכדומה אז הוא נתן לי את ההודעה (שמופיעה בתמונה למטה). אני מעוניין לדעת אם זאת היא הודעה נדירה, אך שהלוח אם יכול להציג, או שמא זאת היא פריצה למחשב? תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 921 צפיות
  20. יש לי את הלוח הזה למכירה ואני רוצה למכור אותו ביד2 חיפשתי בזאפ לבדוק מחיר "מחירון" ולא מצאתי כלום.... מה לדעתם מחיר הגיוני לבקש עליו? חשבתי 500-400 שקל עלה לי בזמנו 1200 :-\ אפשרות נוספת זה להישאר עם הלוח ...וללכת על מעבד יותר חזק... כרגע אני תקוע עם E2140 1.6ghz כי דיי מיותר לי לוח כזה מטורף למעבד מעפן שכזה.

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  21. Started by thegodx,

http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=181&aff=zap פשוט לא יכולתי להתאפק...עוד לא ראיתי כאלה גנבים.

• 7 תגובות
    • 921 צפיות
  22. Started by ko619,

היי רציתי לדעת מבחינת הפרשים בביצועים, הן במשחקים והן לשימושים כלליים, מה ההבדל באחוזים מבחינת ביצועים בין שני המעבדים הללו? איזה מהם כעיקרון יותר חזק ואיזה יותר משתלם במחירו? תודה לכולם!

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  23. Started by motogt,

אז לפני שאני קונה מחשב התלבטות אחרונה(אני מקווה) אני רוצה לקנות את הQ6600 הוא עולה בסביבות ה1450. אבא(שממן לי חצי מהמחשב) שלי טוען שזה בזבוז כסף ואפשר להסתדר טוב עם E6750 שעולה כ1020 ש"ח בלי להרגיש בהבדל. אז ככה. מצד אחד נראה לי אבא שלי צודק כי אינטל ממשיכה לפתח מעבדים עם 2 ליבות ז"א ש4 ליבות זה קצת מיותר. ועם OC אפשר לעלות את המעבד ל3 ג'יגהרץ. ושנה הבאה אני הולך לצבא כך שיכול להיות שהמחשב ישמש אותי רק בסופ"שים, החל משנה הבאה. מצד שני עוד שנה שנתיים לא יהיו מעבדי 2 ליבות חדשים, וכל המשחקים יתמכו ב4 ליבות גם מע' ויסטה, והמחשב שלי לא יתמוך בצורה טובה ב כל במחשקים החדשים. ואני פוחד שהFPS במשחקים כבדים ירדו ולא יהיה כיף לשחק. במשחקים כבדים אני ירגיש הבדל בFPS ? זה מה שהכי חשו…

• 14 תגובות
    • 921 צפיות
  24. כמה הדלפות שונות מעידות על כך שניידים עם מעבדי H חדשים בהספק מוגדל מבית AMD נמצאים ממש מעבר לפינה - כמו ניידים עם מעבדי U חסכוניים חדשיםלכתבה

25. Started by adfx166,

היי אנשים, קניתי מעבד אינטל E6600 בעל שני ליבות של 2.4GHz שאלתי היא האם מהירות המעבד הכוללת של שני הליבות יחד היא 4.8GHz?

• 21 תגובות
    • 921 צפיות

דיונים חדשים בפורומים