מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
עד עכשיו קראתי שהפנום עדיף מבחינת משחקים עכשיו זה יהיה פחות או יותר השימוש העיקרי שלי אבל כעיקרון זה כמובן מסנג'ר הורדות העלות אינטרנט אופייס סרטי HD קצת תוכנות עיצוב ותכנון החשוב זה מה עידף מבחינת עבודה עם מס' דברים פתוחים, שקט וחום הלוח אם שאני חושב לקחת עם הI5 זה P55A-UD4P של GB הלוח אם שאני חושב לקחת עם הפנום זה לא ידוע כי כל מה שראיתי עד עכשיו בתקציב של עד 900 ש''ח שיש לו את כל האפשרויות שיש בשל הI5 שהחשוב זה הSATA6GB והUSB3 וזיכרון של 2000 (אני לוקח 1600 אבל לעתיד) וגם IEEE 1394a וeSATA שכמובן יש ללוח של הI5 גם הרבה יתרונות מבחינה של טכנוליגיה מתקדמת כמו Support for Teaming ו Support Smart Dual LAN (שאשמח לקבל עליהם עוד מידע) וגם החיבורי הPCI עדיפ…
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני להרחיב את הזיכרון ל 8 גיגה כרגע יש לי 4 סלוטים , כרגע יש לי 2 סטיקים שכל אחד 2 ג'יגה. זכרונות של DDR 2 GSKILL G.SKILL DDR2 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 לצערי הרב לא הצלחתי להשיג את אותם זכרונות, הציעו לי לרכוש את הזכרונות הנ'ל: PATRIOT PSD24G800K DDR2 4GB Dual Channel 800MHZ CL5 האם חשוב לי לציין שיש לי לוח אם של ג'יגה בייט מדגםGA-965G-SD3 שהוא תומך ב8 גיג'ה האם הזכרונות יכולים לעבוד ביחד? האם הם יעבדו כמו שצריך ? האם זה קריטי שזכרון אחד הוא CL4 והשני CL5 ? תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
אהלן. יש לי מעבד I7 בן שנתיים. לפי מה שהבנתי הוא לא תומך 64 ביט. האם זה נכון? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום, עקב תקלה בלוח האם שלי אני נאלץ לחפש לוח אם חדש... לכן יש לי שתי שאלות: 1) היכן ניתן להשיג בארץ או בחו"ל את לוח האם Asus M3A78-EMH HDMI במחיר שפוי (מתחת ל- 360 ש"ח), מלבד eBay? 2) האם ניתן למצוא עדיין לוחות אם התומכים בכל הפיצ'רים הבאים: * תושבת AM2 של AMD. * 4 סלוטים ל- DDR2. * לפחות 4 חיבורי S-ATA. תודה, תומר
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
http://hardocp.com/news.html?news=MjU2OTYsLCxoZW50aHVzaWFzdCwsLDE= שימו לב שרשום שה SpiderMan 3 HD מרונדר כמעט בזמן אמת X: מעניין איזה פייט המעבדים החדשים יתנו מול ה-CORE2 של אינטל, אבל ללא ספק, אנחנו רק נרויח P:
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
AMD Opteron™ AMD Athlon™ 64 מה ההבדל בין שתי המעבדים האלה?? ומי יותר טוב?? יש לי AMD Athlon 64 3200+ ואני רוצה לשמוע פרטים כי אולי אני יחליף אותו!! תודה!! אופק
-
- 14 תגובות
- 889 צפיות
-
-
סוף סוף גיליתי את הבעיה, אבל אני לא יודע איך לטפל בה... הזכרון שלי במהירות 667, וכשאני עושה אוברקלוק למעבד, אז משום מה המהירות של הזכרון גם עולה... ניסיתי לשים את הזכרון גם על AUTO וגם לשים על מהירות של 667, אבל בכל זאת מהירות הזכרון עולה. מה שמעניין זה שהמהירות עולה כך שהיחס בין המעבד לזכרון נשאר 4:5, שזה אומר שהיחס הזה איכשהו נעול אצלי. אז איך אני יכול לעשות כך שהיחס יהפוך ל1:1? עוד דבר, כשאני לוחץ על TAB במהלך הBOOT בשביל שזה יראה לי את המסך הראשון הזה שבו זה מחשב לך את כמות הזכרון, מהירות המעבד ומהירות הזכרון, זה מראה לי שמהירות הזכרון היא 166 בDUAL CHANNEL... ככה זה אמור להיות? זה לא אמור להראות לי 333? עריכה: אין יותר בעיה עם הזכרון, מצאתי את הפתרון, צריך לשים את …
-
- 14 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום לכולם .. רציתי לדעת משהו שמסקרן אותי כבר הרבה זמן .. האם ההבדל בין התדרים 667 ל 800 כל כך גדול בביצועים שבגללו הוא עולה ב 100 שקל +- יותר? ובנוסף, האם שווה לי לקנות 2 סטיקים של ג'יגה בתדר 667 או סטיק של ג'יגה של 800 ובעתיד, כשאני מאמין המחירים של 800 ירדו, לקנות עוד סטיק ? תודה רבה !
-
- 10 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין 2 לוחות האם הללו, אני מעוניין שהלוח יתמוך ב- FW ויהיה טוב בשבילי גם ב- eSATA. חוץ מזה שיאפשר OC מכובד... האם ל- DS4 יש איזשהו חיסרון על ה- DS3P (חוץ מ- 2 חיבורי SATA יותר לאחרון)? תודה.
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
משהו ליכול לעשות לי סדר בראש בבקשה , אני רוצה לקנות מחשב ב20 ומשהו באפריל , ואני דיי סגור לגבי רוב החומרה שאני רוצה כל מה שנשאר לי זה לבחור מעבד , אני יודע אתם צריכים עוד נתונים כדי לעזור אז הנה : 1) מיועד לתמוך בStarcraft 2 2) מיועד לOffice 2007 3) מיודע לVS 2008 4) XP או Vista בטוח , לא לינוקס ... 5) הורדות + משחקים או תיכנות במקביל + מוזיקה ברקע 6) שיחזיק לי לפחות ל4-5 שנים הקרובות 7) תקציב עד 4000 עם חריגה של עד 100 שקל רק אם קריטי לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤460 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤290 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 …
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני קומנה מחשב חדש עכשיו לפי המפרט אני אמור לקבל לוח אם של GIGABYTE G31 אבל לפי מה שגליתי יש כמה סוגים תוכלו לומר לי מי הכי חדש ומי הכי ישן תודה GA-G31MX-S2 GA-G31M-S2L GA-G31-S3L GA-G31MF-S2 אני צריך לברר בחנות את הדגם הספצפי שאני יקבל תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני לפני קניית מחשב חדש של AMD, ואני מתלבט איזה לקנות. פרט לצריכת האנרגיה האם יש איזה יתרון בקניית מעבד 65NM ? המעבד הכי חזק שמצאתי היה 4800 , מישהו יודע איפה אפשר לקנות את ה 5000 ?
-
- 14 תגובות
- 889 צפיות
-
-
מקור : X-Bit Labs אם כבר, קצת על הארכיטקטורה (לא מצאתי בחיפוש איזכורים עליה, מלבד קצת בשירשור הזה); Fully Buffered DIMMs, או FB-DIMMS, היא ארכיטקטורת זיכרון חדשה יחסית שפותחה ע"י אינטל במטרה (או לפחות נסיון) להתגבר על ה-tradeoff שיש כיום בין מהירות(או תיזמונים נמוכים) וכמות (נפח מודולי הזיכרונות). כידוע, ככל שיש יותר שבבי זיכרון, יש פגיעה באיכות האות שמועבר ויש צורך להגדיל תיזמונים ו/או להקטין את מהירותם. לשוק הביתי הדבר לא הכי רלוונטי מאחר ואין צורך בכמויות זיכרון גדולה כמו בשרתים - תוך שמירה על מהירות ותיזמונים ברמה סבירה. זאת עוד בהתחשב בעובדה שזיכרונות Registered/Buffered גם ככה איטיים יותר מאלו ה"רגילים" לפחות במחזור Latency אחד. מערכת זיכרון FB-DIMM היא PTP - אין מכ…
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
-
http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/sempron-3100-oc_6.html
-
- 10 תגובות
- 889 צפיות
-
-
יש לי מחשב והוא די ישן, פנטיום 3 .. לא היה ניתן להתקין בו XP מכיוון שה-bios ישן .. אז הסבירו לי פחות או יותר איך להתקין גרסה חדשה של הביוס שלי חשבתי שזה לא כזה מסובך , מסתבר שטעיתי , ועכשיו המחשב לא עולה לי . אני מדליק אותו ואין שום פלט על המסך .. קראתי את ההודעות השונות לגבי ביוסים .. הבנתי שצריך להוציא את הבטרייה .. או את הג'מפר שלידו .. והמחשב בכלל לא עולה בשתי המבים האלה .. אם מישהו יודע אולי מה עובר על המחשב שלי , אני ממש אשמח לדעת , תודה רבה לכם ..
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
-
ברשותי לוח אם של gigabyte (כן כבר מובן שמדובר במאורר הקטן והמציק) הדגם הוא--->מפרט בקיצור המאורר הקטן הזה שכתוב עליו agp x8 מרעיש בטירוף וכבר אי אפשר לסבול את זה אז האם מותר לי לנתק אותו מהלוח? או שאסור כי אז הצי'פ יתחמם יותר מדיי או משהו אחר? תודה..וכן ניסיתי לפרק אותו והלרכיב אותו מחדש או לנקות אבק והכול אבל עדיין הוא מרעיש....
-
- 12 תגובות
- 889 צפיות
-
-
התחלתי היום את פרויקט הכדור שלי, האמת שהרוב כבר חתוך מוכן ומותאם ואפילו יש לי את כל מה שצריך - חוץ מדבר אחד... לוח אם.. אני מחפש לוח nforce2-mini atx שיכנס לכדור - הכדור הוא בקוטר שבין 30 ל-31 ס"מ (יש לי 2) האמת שאני בכלל לא מצליח למצוא איפה מוכרים כאלה בישראל... המלצות? מישהו מכיר???
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
גיליתי לאחרונה שברשותי לוח אם מתוצרת intel האם לוחות האם של intel משתווים ללוחות אם של חברות גדולות אחרות כמו asus ושמות גדולים אחרים אם לא למה ואם כן למה אנא ענו לי אני מנוסה מאוד במחשבים יודע שפות תיכנות אך אני לא יודע כלום בנוגע לשמות גדולים ובחומרה אנא עיזרו לי בתודה guru ???
-
- 8 תגובות
- 889 צפיות
-
-
הצ'יפסט הזה תומך במעבדי הפרסקוט נכון? החוסר תמיכה היה ב865 הישנים יותר או שהיא קיימת גם איתו?
-
- 13 תגובות
- 889 צפיות
-
-
האם זה מסוכן ? הצעות ? זה היה אחרי יום שלם של עבודה על המחשב ומשחקים.... 64 מעלות.. לרוב הוא על -50-60
-
- 11 תגובות
- 889 צפיות
-
-
-
איפה זה רשום? או שצריך תוכנה שבודקת את זה?
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-