מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
קניתי כרטיס מסך DIAMOND RADEON HD 5850 1024mb ואני מאמין שהמעבד עושה לי צוואר בקבוק. מעבד שיש לי עכשיו זה Intel® Pentium® D CPU 3.40GHz לוח אם asus P5B ספק כוח HX520W זיכרון GB 4 RAM
-
- 8 תגובות
- 989 צפיות
-
-
לוח אם asus P4V533. מסכי BIOS היו תקינים עד שביצעתי עדכונים: 1. עדכנתי גרסת BIOS ולאחר אתחול קיבלתי הודעה: bad cmos checksum - בחרתי באופציה set default settings. 2. התקנתי DRIVER לכרטיס המסך geforce2 mx 400. התופעה שאני מקבל עם הכניסה לתפריט BIOS היא שהחלק הימני של התפריט מוסתר כלומר, התפריט כולו מוזז ימינה. האם מי מכם יודע מה קרה ואיך מתגברים על הבעייה. מערכת ההפעלה תקינה. תודה, נמרוד.
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש ברשותי מעבד של Intel Pentium 4 2.93 MHZ ואני מעוניין לקנות לוח אם מתאים, איך אני יודע איזה סוקט מתאים למעבד הנ"ל, על המעבד עצמו לא רשום כלום. הפרטים שרשומים על המעבד הם, 2.93ghz/1m/533/04A
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי אז לפי כל הנתונים יש לי מעבד 1.6 A ! כי על הלוח אם שלי כתוב SOCKET 478 אבל ! סנדרה במראה משהו שונה וזה כל הזמן מציק לי! :-\
-
- 8 תגובות
- 882 צפיות
-
-
יש לי לוח 8PE667 וזיכרון 256MB 333MHZ אבל כשאני מעלה את המחשב הוא רושם לי 262144 OK ו - Memmory At 266MHZ נ.ב רק בשביל השוואה , בדקתי זכרון אחר אותו דבר וגם אז הוא היה על 266MHZ מה לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אהלן, רכשתי זכרונות למחשב נייד, 2GB של מיקרון, על הדף רשום דבר כזה. Adata 2GB CL 9-9-9-24 Sodimm Micron Crucial. וזה רשום כמוצר אחד... נשמע מוזר, אבל ייתכן שמיקרון ו ADATA הם אותה חברה או שותפות? סתם משהו שעניין אותי... תודה
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אני מתכנן להזמין מחשב ורציתי לדעת אם הלוח מומלץ על ידי חברי הפורום או שיש לוח מומלץ באותה רמת מחיר +/- 490 ש"ח ... מצאתי את הלוח אם מתאים לשימושים שלי מבחינת יציאות USB, SATA וIR וחריצי הרחבה אני הולך להרכיב על הלוח מעבד I5 2500 תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בן דוד שלי שכרגע עם פרסקוט 2.8 ולוח אסוס P4P800-SE מעוניין להחליף את המעבד שלו לATHLON 3000 XP (בלי ה-64 ביט) בתוספת לוח אם תומך של ג'יגה בייט בטענה שהוא יהיה יותר חזק למשחקים. אני מצידי רוצה למנוע את זה מכיוון שההפרשים זעומים לטובת הפרסקוט לפי טומסהארדוור ובכלל הפרסקוט 2.8 יותר חזק מהאטלון 3000 ברוב האפליקציות (לפי טומסהארדור). האם אני באמת מונע ממנו לעשות טעות? כי אם הוא רוצה יותר ביצועים במחשקים שכבר יחליף כרטיס מסך לא (בבעלותו ראדון 9600)?
-
- 35 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, אשמח לקבל המלצה ל-RAM למחשב הותיק שלי. לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 זיכרון נוכחי: OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-15 REVISION 2 - OCZ2P800R22GK אני רוצה לשדרג ל-4GB. מה הדרך הכי טובה? תקציב עד כ-150 שקל. חשבתי ללכת על 2 כאלה (בנוסף ל-2GB הקיים): http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717001 מוכן גם ללכת על ציוד יד שנייה / להזמין מחו"ל אם זה שווה את זה. תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב בעל המפרט הבא: מעבד intel e8400 לוח אם gigabyte ga-ep45-ud3lr זכרונות dominator cm2x2048-8500c5d כ. מסך xfx radeon 4850 מאז שהתקנתי את הקונפיגורציה הנוכחית אני סובל מ bsod שונים, מבדיקת קבצי הdump עולה שחלקם נובעים מהדרייבר של הכ.מסך, חלקם משגיאות זיכרון שונות. עידכנתי את הדרייבר של כ.המסך, ואכן התקלות פחתו במידה מסוימת. הרצתי memtest86+ ב2 קונפיגורציות, single ו dual, הנה התוצאות: Dual Channel Single Channel מה ניתן ללמוד ממהmemtest? האם ניתן לקבל אינד' איזה חלק תקול?
-
- 7 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אני רואה שאתם לא אוהבים כאן את הלוחות של אינטל? הרוב כאן הולכים על ג'יגהבייט . האם זה בגלל האוברקלוק? אשמח לשמוע חוות דעת תודה.
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
The trade-zone isn't really helping, so if anyone has that part and is willing to sell it please give me a call to [edited] or just PM me. If there are any questions about what I am looking for in more detail it's the yellow part in this picture. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/4c/Socket_am2_retention_module.jpg/800px-Socket_am2_retention_module.jpg
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב עם מעבד: Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB זיכרונות: DDR II 1066Mhz 2x2GB Kingston HyperX CL5 כרטיס מסךSapphire HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCIE איזה לוח אם יתאים לחלקים האלה? שיהיה משהו טוב זה מחשב למשחקים כבדים....
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16819111179 :-X
-
- 9 תגובות
- 883 צפיות
-
-
איך הלוח GIGABYTE GA-8IPE1000 - 865PE? הוא זול (735). מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
-
היי חברים יש לי לדים על הלוח כל 3 לדים (אדום כחול ירוק) ממוקמים ליד מקומות שונים בלוח מעבד גשר דרומי גשר צפוני וזכרונות כשאני מדליק את המחשב הלדים נדלקים יחדיו כולם אדום כולם כחול וכולם ירוק זה חוזר על עצמו פעם פעמיים ואז כולם עוברים לירוק ... אני יודע שהירוק זה אומר בסדר כחול זה משהו גבוהה ואדום זה אומר מטורף ככל שאני עושה OC גדול יותר ככה הלד כביכול אמור לי להגיד לי מה המצב כאמור בסדר גבוהה או מטורף נכון לעכשיו אני עם OC של 100 אחוז למעבד (בערך 400 FSB והמקסימום של הלוח זה עד 800 ) והלד שליד המעבד נשאר ירוק למה הוא לא עולה ? (צריך להגיע ל600 + FSB כדי שהוא יזוז ? ) צריך אולי להתקים דרייברים שלא התקנתי ? או שעדיין לא הגעתי למגבלה של הלוח בישביל שהוא יגיד לי ''גבוהה'' או …
-
- 8 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יש לי לוח אם GA 8ST 800 של ג'יגבייט אל הלוח מחוברים HDx2 & CDx2 וזהו! נגמר המקום השאלה היא כזאת אם אני ירצה להוסיף עוד HD ו CD איך אני יכול? שמעתי על בקר IDE שמחובר דרך PCI אבל ממה שהבנתי הם לא ממש מהירים כמו הבקרים המובנים תודה לכל העוזרים והיועצים
-
- 7 תגובות
- 730 צפיות
-
-
האם מומלץ להשקיע על חברה מסויימת טובה של זיכרון כמו קינגסטון סאמסונג וכ"ו בהבדלים של 100 ועד 150 כשמדובר בזיכרון זול יותר כמו micron באחריות לכל החיים אפ"י שזה סתם חברה
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
-
אם אני מכוון לאיזור ה- 250 שעון זכרונות ומעבד, אז אילו זכרונות שווה לי יותר לרכוש - 800 ולהמהר אותם, או 1000 כמו של OCZ\G.Skill?
-
- 11 תגובות
- 727 צפיות
-
-
מבחינת הדברים ה"כבדים" שאני עושה - אז מדובר רק במשחקים. כמובן שאני עושה דברים עם המחשב כגון גלישה באינטרנט , כתיבת מסמכים ותכנות קל אבל אני חושב שאלו דברים שמיותר לציין. המפרט הנוכחי: AMD PHENOM II 955 RADEON 6950 2GB 8GB DDRII RAM SSD 128 GB האמת (והרבה בזכות ה-SSD) המחשב שלי טס הוא כמעט אף פעם לא נתקע לי על משהו. המשחקים אותם ניסיתי על המחשב הם: LEAGUE OF LEGENDS SKYRIM STARCRAFT II GUILDWARS II BETA DIABLO II BETA PORTAL II DEAD SPACE CIV 5 ועוד כמה שאני לא זוכר כרגע כולם טסים לי על הגדרות מקסימליות (או קרוב למקסמיליות) בלי שום בעיות מיוחדות (למעוט אולי II GUILDWARS שרץ לי על 25 FPS אבל אני חושד שזה היה LAG ברשת שהוריד לי איכשהו בצורה עקיפה את ה-FPS , כי גם כשניסתי לה…
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
כמעט בכל מפרטי לוחות האם כתוב שאפשר לשים מספר סטיקים של זכרון RAM במתח של 1.5V. אז זה אומר שאם אני קונה זכרון שהמתח המקורי שלו הוא 1.5 (כמעט כולם ככה..), אני לא יכול להעלות את המתח? ואם אני רוצה לעשות OC לזכרונות של 400Mhz למשל, אני יכול לעשות את זה בלי להעלות מתח? דרך אגב, המתח עולה אוטומטי עם צריכת המתח, או שאני צריך להעלות אותו ידנית בBIOS?
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני מתכוון למאמר מקצועי-מדעי , לא מאמר שיסביר לי מינוחים כלליים כמו מה זה sdram או ddr אלא משהו יותר מקיף , ברמת האלקטרוניקה והפיסיקה של העניין.
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
אהלן, שאלה קצת טפשית אבל עדיף לדעת מאשר להיות בספק. במידה ויש X לוח שתומך בDDR3 הוא יוכל לעבוד גם עם DDR2 וDDR1 או שזה לא אפשרי? תודה!
-
- 4 תגובות
- 972 צפיות
-