עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. התחדשתי בזוג כרטיסי 8800GT (יש!) אני מחפש לוח אם טוב שיחזיק אותם + Q6600. יש בתכנון OC (מתון יחסית) אם כי ידוע שלוחות SLI מתקשים עם התחביב הזה בשילוב מרובע ליבות, השאלה היא איזה ערך מוסף אם בכלל יש ללוחות מבוססי הציפסט החדש 780i על הלוחות הישנים יותר מבוססי ה-680i שבנתיים מחירם התמתן. (הפעלת זוג ה-8800GT - הוספת כרטיס שלישי לא מעניינת, שדרוגים עתידיים, OC.....) חן חן

• 14 תגובות
    • 961 צפיות
  2. שלום לכולם אני צריך קצת חומר לימודי כללי על לוחות אם . אין צורך להפנות אותי לט'רד הדבוק שקיים בפורום על לוחות אם כי קראתי את כולו ולא באתי על סיפוקי. החומר הלימודי שאני צריך הוא כזה : 1. רקע כללי על לוחות אם ושימושים שונים 2. לימוד סכימה כללית של לוח אם. - איפה ממקום כל דבר ומה תפקידו (כולל הכל - גם ג'אמפרים) 3. סוגים נפוצים של לוחות אם ושימושם (amd intel וכו) 4. איך אפשר לזהות (ויזואלית) סוגי סוקטים 5. כל דבר שקשור לעניין. בקשתי המון ואני אודה למי שיעזור לי תודה ואחלה לילה שיהיה לנו

3. Started by oded900,

במה מתבטא ההבדל העיקרי בין סדרת P67 לZ68? האם לוחות P67/H67 תומכים במכפלה פתוחה במעבדי 2500K? כמו כן יש יתרון בלקחת זיכרון מהיר יותר מ1333 כאשר המעבדים הנ"ל תומכים עד 1333?

4. Started by computer_freak,

מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה כל העניין עם הסינכרון? והאם זה באמת משנה משהו?

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  5. Started by nicirnTAL,

שלום לכולם, מתכנן לקנות מעבד g2030 ומחפש לוח-אם - אשמח מאד אם תוכלו לעזור לי למצוא לוח אם זול ומתאים. אין כוונה ל-OC או משחקים. (יש לי כבר vengeance 8gbX1 ו-Samsung 840 120gb-רגיל). בעזרת המפרטים המומלצים הגעתי ללוח הבא: Gigabyte GB75MD3V. אהבתי את המחיר (300~), אבל- האם הוא מתאים לתמיכה "עתידית" (כמה שאפשר כמובן...) וכו'. תודה, טל

6. הבנתי שהלוח תומך במעבדי PHENOM II על AM3, והאתלון 2 לא כזה שונה מהם (אין לו קש רמה 3), אז מישהו יודעם את הלוח הנ"ל יתמוך במעבדים הנ"ל.

• 7 תגובות
    • 960 צפיות
  7. http://img258.imageshack.us/img258/5/85749724jx5.jpg תיראו פה כתוב DDR3 ופה כתוב DDR2 ו PC2 5300 כשה על הקירור של ה REAPER כתוב PC2 8500 וכתוב גם 333 MHZ כשה אמור ליהות 533 כי יש לי 1066 MHZ זה הגיוני?אולי עבדו עלי?

• 9 תגובות
    • 960 צפיות
  8. AMD Athlon XP 2600+ Barton 512K, 333 Mhz BOX CPU שווה למעבד Intel Pentium IV 2.4GHz 1M 533MHz Socket 478 BOX CPU ???? תודה מראש

• 21 תגובות
    • 960 צפיות
  9. Started by nec_000,

אז אחרי שטרם נרגענו מכל ההשוואות והסקירות ברשת, ואחרי שחשבנו בתחילה, כי ההשוואה הנכונה היא המשושה ליבות החדש של אינטל (הלא נעול K) אל מול המשושה ליבות של AMD, עתה כבר די ברור, כי במחיר לצרכן של סביבות 300$ למעבד 10600K (ללא מאוורר בקיט שיש לקנותו בנוסף) אל מול מעבד ryzen 3700x במחיר לצרכן של 270$ (כולל מאוור של AMD כלול בקיט) , כי זו היא התחרות הנכונה. AMD מציבה מעבד 8 ליבות לא נעול עם HT, במחיר מקביל פלוס מינוס (בעצם אפילו זול יותר) מזה שבו אינטל מציעה 6 ליבות לא נעול עם HT . ולכן זו התחרות הנכונה. בהצלחה:

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  10. אני מעוניין להחליף אתלון 2000 פלומינו בסמפרון חדש האם אני חייב להתקין מחדש מערכת הפעלה או שהוא יזהה שינוי חומרה בלבד???

• 3 תגובות
    • 960 צפיות
  11. Started by alice in chains,

שאלות די כלליות 1)האם אני בונה את במחשב שלי לבד זה יוזיל את המחיר שלו 2)מה אני צריך לדעת כדי לבנות מחשב לבד(אני יודע שלחבר את כל המחשב זה די קל כמו לחבר לוח אם ואת כל כרטיסים שיושבים עליו)האם צרכים לשנות הרבה דברים בביוס. תודה alice in chains

• 9 תגובות
    • 960 צפיות
  12. שיתמוך ב SATA 2 שיהיה עם כרטיס קול + רשת מובנה שיהיה עם PCI-E

• 17 תגובות
    • 960 צפיות
  13. אני מתלבט איזה גודל של זיכרון אני צריך למחשב החדש שלי. הדרישות שלי ממנו הן שיתמודד עם משחקים, לא המשחקים הכי הכי כבדים, אבל משחקים ממוצעים שיוצאים בימים אלה. אתם חושבים שמספיק 2 GB זיכרון? או שעדיף 4? דרך אגב התקציב שלי למחשב כולו הוא 3500 ללא מסך. תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 960 צפיות
  14. Started by deadelus,

אני רוצה לקנות AMD DURON ומחפש לוח אם בשביל מעבד זה שירוץ אם זכרונות sdram only בגלל שעכשיו יש לי p3 ו 384 sdram והייתי רוצה להשאיר אותם למעבד. אז בקיצור כל מה שאני רוצה לדעת זה, 1:האם המעבד הנ"ל תומך בsdram והאם יש לוח אם למעבד זה שיעבוד אם זכרונות sdram.

• 3 תגובות
    • 960 צפיות
  15. Started by thegodx,

לוח K8NS מעבד A64 3000+ 754 יש לי פשוט עוד סטיק של 512 שסתם שוכב בקופסה אז חשבתי להוסיף אותו האם כדי? כמובן המהירות תרד ל 333MHZ.

• 10 תגובות
    • 960 צפיות
  16. Started by AloN(-)KiLLeR,

מה עדיף מבחינת ביצועים בסטוק ומבחינת ביצועים באוברקלוק. סטוק:HDTV , משחקים אוברקלוק: משחקים, HDTV כמו באוברקלוק לא לשיא מטורף. המפרט המתוכנן לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 598 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 406 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 458 1 כרטיס מסך עדין לא נבחר. תודה

• 10 תגובות
    • 960 צפיות
  17. המממ (אני בן 15 D: גם אני גאון לא קטן במחשבים) אבל לפני כמה זמן ביקשתי מאבא שלי שישלח לשידרוג את המחשב שלי... ובגלל שאני בפנימייה... לא יכולתי לדעת מה שמו לי במחשב מה שאני יודע שהוסיפו לי 128 RAM (קצת נמוך...) אבל אני חסכתי כסף בשביל שעכשיו אני יקנה מאיפה שאני רוצה ולא מהטכנאי היקרן הזה עוד משהו כמו 512 או אפילו 1G אבל קודם אני רוצה לדעת איזה RAM אני צריך לקנות אבל אני לא יודע... כי אין לי שום מושג איזה RAM אני צריך לקנות כי אין לי שום נתונים עליו... אז רצתי לשאול איך אני יכול לדעת מה המאפיינים של הRAM שלי..... ( Mhz, ו C מה שזה לא יהיה!) אז בקשה תגידו לי איך! אני יודע שיש לי INTEL P4 1.6 או 1.8 Ghz מעבד לוח אם ... לא יודע.. חדש בעיקרון דיסק קשיח רק מה שידוע לי ש…

• 7 תגובות
    • 960 צפיות
  18. שלום רב, ברשותי כרטיס מסך מסוג GeForce 7900 GT ואני מעוניין לשדרג את הלוח אם במחשב שלי(כמובן עם מעבד) בלוח מדגם ASRock H71M-DGS. האם כרטיס המסך שעל הלוח עדיף על ה-GeForce? ואם לא, האם הלוח הזה מתאים לכרטיס ה-GeForce? אודה לעזרתכם בנושא, כמו כן, אם יש המלצה ללוח אחר, אשמח לשמוע. המעבד שישודך ללוח יהיה Intel Ivy Bridge Dual-Core Pentium G2020 2.9Ghz 3MB Tray. תודה.

19. בחנו את ביצועי Core Ultra 5 225F ו-Core Ultra 5 235 – עבור הדור החדש תאלצו לשלם יותר וכשמסתכלים על ביצועים ומצב השוק, לא נשארנו אופטימיים לכתבה

20. Started by Joshua_G,

האם מישהו התנסה בלוח אם זה של Gigabyte ?

• 8 תגובות
    • 960 צפיות
  21. Started by gofmarat,

יש לי לוח אם AUSU P5K עם מעבד E6750 כל פעם שאני מעלה את המחשב זה נותן לי את השגיעה cpu ucode loading error וזה מבקש ללחוץ F1 וממשיך לעבוד כרגיל מה אני עושה?

• 3 תגובות
    • 960 צפיות
  22. Started by maxth,

שלום, ביצעתי מבחן מאמץ למעבד (i7 3770) בעזרת התוכנה aidia 64 במשך שעתיים והתוצאה היא 73 מעלות האם זה תקין?

23. Started by below_z,

קראתי שלמעבדי SB מומלץ לעבוד במתח של לא יותר מ1.5 ורציתי לדעת אם הזכרות האלו http://tms.co.il/product/10059 מתאימים? ואיך הם יתפקדו בOC?

• 8 תגובות
    • 960 צפיות
  24. מתלבט לגבי בחירת זיכרונות Kingston/DDR3/1333 ללוח X58A-UD3R: לקנות 3 סטיקים של 2GB יוצא הרבה יותר זול מKit של 6GB, האם שווה כאן לחסוך או עדיף ללכת על Kit? האם יכול להיווצר מצב בו 3 סטיקים לא יעבדו בTriple Channel? האם יש בכלל הבדל בין זיכרונות שבאים בKti לבין אלה שנמכרים בנפרד?

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  25. שלום. השאלה נוגעת ספציפית לזכרונות DDR2 800MHZ בנפח של 4GB על שני סטיקים (2X2). מערכת : Q6660 OCZ VENDETTA 2 ASUS P5QL/ EP43 DS3L - אחד משניהם 4GB (2x2GB) DDR2-800 500gb SATA II 16MB Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Enermax PRO82+ 525W Active PFC 12cm Fan CoolerMaster CM 690 Black על המערכת מתוכנן OC שאמור להביא ת'מעבד ל סביבות ה 3.600 . שאלה : האם כדאי לקחת סטיקים של זכרונות בעלי גופי קירור / מבודדי חום ? או שזכרונות דומים ללא גופי קירור / מבודדי חום יביאו את אותם ביצועים? *יש לציין שגם אם יירכשו זכרונות בעלי גופי קירור / מבודדי חום זה יהייה משהו פשוט (300- 310 ש"ח) ולא משהו עם הקירורים המפחידים. החשש העיקרי שלי הוא איטיות בגלל חימום יתר. תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 959 צפיות

דיונים חדשים בפורומים