מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
-
קניתי לפני כשנה וחצי לוח של ABIT ועכשיו התקלקל בחנות נאמר לי שהחברה פשטה את הרגל. האם זה נכון? אין מה לעשות חוץ מליקנות חדש? והאם יהיה צורך בפירמוט? (ווינדוס 7 אולטימייט) תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום, אני רואה טמפרטורות של 60 מעלות ומעלה ב-ICH, MCH בביוס. רציתי לדעת אם זה תקין? תודה.
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם 1155 שמסוגל לכבות את הIGP של המעבד (דרך הביוס). אני מחפש את הלוח הכי זול שיכול לעשות זאת ושתומך בUSB3 הלוח צריך להיות מחברה איכותית. תודה!
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
היי מה דעתכם כדי לקנות מחשב חדש שיתבסס על מעבד A3850 או פשוט להשקיע עוד ולקנות איזה מעבד CORE I5 2500 או אפילו 2600 לא גירסת ה-K
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, DDR3: Dual Channel vs. Triple Channel עשיתי חיפוש גם בגוגל וגם כאן וכל התוצאות שמצאתי היו דיי ישנות בנושא ורובן התייחסו לDUAL CHANNEL בDDR2 נגד DDR3 בTRIPLE CHANNEL (לפני שיצא DUAL CHANNEL בDDR3). מצאתי ביקורת אחת ברורה שאמרה שבסה"כ הTRIPPLE CHANNEL זה עוד מדבקה על הקופסא של הלוח-אם וזה לא ממש משפר ביצועים - האם כך הדבר?
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-
-
כיסוי מברזל שפעם ראשונה אני רואה על זיכרונות שאלתי היא אם כן , האם צריך להוריד את הכיסוי מברזל הזה או להשאיר אותו?
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
סליחה אם הנושא כבר נדון, חפשתי ולא מצאתי. אם יש לי לוח שתומך 1333FSB האם זה משנה לו אם המעבד שאני שם לו הוא סדרה 6XXX או 8XXX\9XXX?
-
- 9 תגובות
- 948 צפיות
-
-
השאלה שלי היא איזה חברה הכי מומלצת כיום לא מבחינת עלות אלא מבחינת ביצועים ויכולות אוברקלוק ואיזה דגם הכי מומלץ תודה מראש גיא
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אני לא יודע כול כך את הדגם אבל הצ'יפ הוא בביטחון ה965...אני פשוט לא זוכר את הדגם...אז אוליי מישהו יכול לתת תגובה איך הלוחות שלהם בכללי? כלומר זה למחשב של אחים שלי והוא ממש לא מתוכנן לאוברקלוק או למשהו מיוחד....אז איך הלוחות של אינטל?...הוא תומך 800 מגה הרץ זיכרון וכולי וכולי....הצ'יפ 965.. מידע על הלוחות שלהם...כלומר אמינים טובים?
-
- 12 תגובות
- 948 צפיות
-
-
-
פרסמתי כאן ת'רד שבו אמרתי שנתנו לי זכרונות CEON במקום MUSHKIN שביקשתי. אני אבקש את ההפרש בחזרה (כי הזכרונות האלה דווקא עובדים לו רע). אבל אין לי מושג כמה לבקש - כלומר, מה ההפרש (פחות או יותר)? מישהו?
-
- 11 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי כבר 2GB זכרון במהירות 667 ורציתי לשדרג ל-4GB על מנת לעבור לויסטה. האם כדאי לחליף את הזכרונות שיש לי כרגע ולקנות 4GB 800mhz או להוסיף 2GB 667mhz? כמה משמעותי יהיה השיפור? אני לא מתכנן שום OC.
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-
-
היי לכולם... אני בונה מחשב לרכב ואני צריך לוח אם שיהיה קטן כמו Micro ATX עם מעבד שיקח גם כן מעט וואטים. כחלק מבנית המחשב לרכב אני צריך לקנות: לוח אם, שיהיה Micro ATX, עם כרטיס מסך מובנה. מעבד, שיקח מעט ואטים. זיכרון 1GB RAM, שוב שיקח כמה שפחות חשמל. ארד דיסק נייד. כל אלו + כרטיס מסך Audigy2 שיש לי כבר יכנס למארז, צריכים להחזיק על ספק M2 שהוא 160W. ניסיתי לבנות מחשב ויצא לי זה בינתיים: לוח אם עם ציפסט של AMD 740G תומך DX9 Gigabyte GA-MA74GM יש גם לוח אם אחר עם nForce 630a דגם GA-M68SM-S2L ומעבד שלוקח רק 45W- AMD Athlon 64 X2 4850e האם יש המלצה ללוח אם + מעבד אחר? אולי לעבור לאינטל?
-
- 6 תגובות
- 948 צפיות
-
-
http://www.overclock.net/intel-motherboards/910402-asus-p67-series-information-thread-drivers-156.html יש לי לוח P8P67 שהגיע עם ביוס 1305 ועידכנתי לא מזמן ל1401. ראיתי שיצא אחד חדש(1506) ורשום P8P67 ונילה. הכוונה היא ללוח עם הביוס הראשוני שהוא הגיע איתו? או שאני גם יכול לעדכן?
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אז אחרי שטרם נרגענו מכל ההשוואות והסקירות ברשת, ואחרי שחשבנו בתחילה, כי ההשוואה הנכונה היא המשושה ליבות החדש של אינטל (הלא נעול K) אל מול המשושה ליבות של AMD, עתה כבר די ברור, כי במחיר לצרכן של סביבות 300$ למעבד 10600K (ללא מאוורר בקיט שיש לקנותו בנוסף) אל מול מעבד ryzen 3700x במחיר לצרכן של 270$ (כולל מאוור של AMD כלול בקיט) , כי זו היא התחרות הנכונה. AMD מציבה מעבד 8 ליבות לא נעול עם HT, במחיר מקביל פלוס מינוס (בעצם אפילו זול יותר) מזה שבו אינטל מציעה 6 ליבות לא נעול עם HT . ולכן זו התחרות הנכונה. בהצלחה:
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
נראה לי שקראתי פעם אחת פה שכדאי למקם את הזכרון בסלוט הראשון , אבל יש שני סלוטים כאלה , אחד משמאל ואחד מימין אין אני יודע איזה מהם הוא הנכון ולמה בכלל מומלץ לשים אותו בסלוט הראשון?
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-
-
הכרזות מפתחת השבבים האדומה ליום זה כוללות גם מעבד אחד קטן וזול שמהווה קריצה למשתמשים מתקדמים מצד אחד, ושירות למחשבים דלי תקציב מהצד השני - הכירו את Athlon 3000G לכתבה
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
- 1 follower
-
-
העסקי ההיברידי הפופולרי של היצרנית האמריקאית יגיע כעת עם מסכים בהירים מאי פעם וכונני NVMe בנפחים מוגדלים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
- 1 follower
-
-
אחים שלי יש לי שאלה! מה ההבדלים שיהיו בין Q6600 ב 3.4~3.6 GHZ ו Q9550 ב 3.6~3.8 GHZ ? בבקשה, אל תגידו סתם מי שבאמת יודע שיענה! חוץ מהעיניין של הטמפרטורה..
-
- 11 תגובות
- 948 צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות מעבד כזה ? בסוקט 1156 שמתאים לנייד ? שווה לי לקנות אחד ולמכור את הקיים בהנחה שניתן להשיג מישהו ניסה ? יודע ?
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש לוח אם של GIGABYTE SOCKET AM3 ומעבד AMD כפול ליבה שמתאים ל-SOCKET AM3 והאים זיכרונות DDR2 667 MHZ מתאימים ללוח-אם SOCKET AM3 ובמידה ולא אבקש המלצה לזיכרונות שכן מתאימים תודה משה
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-
-
http://www.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=1&prod_no=234 זה הלוח אם רשום שם על הזיכרון • Supports up to 2GB DDR333/400 SDRAM. • Supports 2.5v DDR SDRAM השאלה עם הזיכרון הזה מתאים ללוח http://ivory.co.il/product.asp?productid=1443&CatCode=520 ב-BIOS שלי בלשונית הזיכרון ראיתי שהכול מוגר על AUTO רק להכניס וזוה עובד?
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-
-
מתלבט בין קירור למעבד של מוגן או נוקטואה מהדגמים החדשים , מה הכי מומלץ? הלכתי לאיבוד כבר בכל הביקורות...
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-
-
בדקתי את ההרד דיסק שלי וגילתי שהוא ata66 בדקתי וגילתי שההרד דיסק עובד על mode 2 שזה 33 אם יש לכם גם ata 66/100/133 יכול להיות שהוא עובד על 33 פיתרון פשוט להיכנס לביוס ובמקום שprimary ide יהיה על auto כוונו את זה ל66/100 וזה יסדר לכם הכל שלי עובד עכשיו על mode 4 וקיבלתי עוד 250 נקודות ב3dmark 2001 se מ8500 ל 8750
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-