עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. התחדשתי בזוג כרטיסי 8800GT (יש!) אני מחפש לוח אם טוב שיחזיק אותם + Q6600. יש בתכנון OC (מתון יחסית) אם כי ידוע שלוחות SLI מתקשים עם התחביב הזה בשילוב מרובע ליבות, השאלה היא איזה ערך מוסף אם בכלל יש ללוחות מבוססי הציפסט החדש 780i על הלוחות הישנים יותר מבוססי ה-680i שבנתיים מחירם התמתן. (הפעלת זוג ה-8800GT - הוספת כרטיס שלישי לא מעניינת, שדרוגים עתידיים, OC.....) חן חן

• 14 תגובות
    • 890 צפיות
  2. Started by PrefaceAlumni,

האם יש הבדל בינהם חוץ מהמהירות שעון??(קירור למשל?) אם אני קונה E8200 ומעלה לו את השעון ל3GHZ עם הקירור שמגיע איתו, זה בעצם כאילו קניתי E8400?? קראתי בפורום והבנתי שהFSB של ה8200 גבוה יותר, אבל האם אני אוכל לעשות לו OC ללא הוספת קירור נוסף?

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  3. Started by rotem_o,

שלום לכולם. אני מרכיב לחבר מפרט למחשב חדש, כרגע לא חשוב מהם חלקי המפרט. שמתי לו את הזכרון הנ"ל : OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - SYSTEM ELITE EDITION - OCZ2SE8002GK http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3188 מעולה - לכל הדעות!! אבל הוא מתעקש איתי שהוא רוצה עם תזמונים CL4 . אני מנסה להסביר לו שחבל להוסיף עוד 100 ש"ח עבור זכרונות דומים של OCZ רק עם CL4 (עדיף להשקיע את ה-100 ש"ח האלה בדברים אחרים במפרט) , אבל הוא מתעקש. אז כדי להבהיר, רציתי לשאול: האם לשימוש רגיל (ללא OC) , האם יהיה הבדל משמעותי בין הזכרונות? כמה אחוזים בערך?

• 13 תגובות
    • 890 צפיות
  4. Started by mr_gray,

בוקר טוב, אני רוצה לשדרג כמה מחשבים. כיוון שברובם מותקן DDR 2 512 במהירות של לכל היותר 533 HZ חשבתי ששדרוג הזיכרון יכול לפתור את בעיות המהירות של המחשבים. חשוב לציין שמדובר על מחשבים משרדיים. הזיכרון שניבחר הוא DDR2 1024*2 KIT 800HZ, אבל לצערי בחברות אני לא ממש מתמצא. חשבתי על OCZ אבל הייתי רוצה לקבל עוד הצעות - שמות של חברות טובות ואמינות בתחום הזיכרונות. כמו כן מה אתם חושבים על kingstone ? כמו כן עד כמה צלעות הקירור מועילות ? האם באמת הן משפרות ביצועים של הזיכרון או שזה יותר גימיק מכירות ? התקציב עומד על כ250 שח' לKIT בודד אבל זה יחסית גמיש. אשמח לקבל הצעות וטיפים בנושא. בתודה מראש Mr Gray

• 8 תגובות
    • 890 צפיות
  5. Started by CrossFireX,

כנראה הולך על 680GTX יחיד, אילו מבין 2 המעבדים יספק לי הכי הרבה ביצועים בגיימינג? תודה רבה מראש. (ואם אפשר שדכו לי בבקשה לוח אם טוב שיוכל להחזיק 2 כרטיסי מסך אם אפשר)

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  6. Started by LIDOR_13,

אז ככה זה ידוע שגוגל מנצלת הרבה מחשבים בייתים בשביל הרבה כוח ומשאבים ואני חשבתי לעצמי,גם אני יכול? יש לי 2 מחשבים בייתיים רגילים ,אפשר להשתמש בשני המחשבים כאחד? ז"א להשתמש במשאבים של שניהם כמחשב אחד?[כונן קשיח אחד] אשמח לתשובות והסברים תודה

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  7. Motherboard Name Sony SVL24145CXB עכשיו יש לי את המעבד הזה CPU #1 Intel(R) Core(TM) i5-3230M CPU @ 2.60GHz, 2594 MHz

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  8. Started by shgec,

שלום. אני מרכיב לעצמי מחשב וחיפוש ב EBAY, DX.COM וכו" מראה הפרש מחירים של כמעט פי שניים. או במילים אחרות נראה לי שעדיף לקנות שני סטיקים בחול ומקסימום אחד יעבוד.. אכשיו שאלה למבינים: זיכרונות מספיק קטנים כדי שאפשר לבקש מאנשים להביא אותם מחו"ל ללא רגשות אשם על גרימת אי נוחות.. יכול לקרות להם משהו בשיקוף בשדה תעופה? ואם אפשר גם תשובה לגבי דיסקים קשיחים. כנ"ל. יקרה להם משהו בשיקוף?

• 7 תגובות
    • 890 צפיות
  9. שלום לכולם יש ברשותי לוח GIGABYTE GA-X58A-UD3R rev1 עם מעבד i7 930 וזכרונות PATRIOT MEMORY PVT36G1600ELK 6 GB (3 X 2 GB) DDR3 1600MHz שעובדים ב3-channel.(שאותם אני מחפש למכור - אגב) קניתי לי את [h=1]Kingston HyperX 12GB Kit (3x4GB Modules) 1600MHz DDR3 DIMM Desktop Memory (KHX1600C9D3K3/12GX)[/h] האם אני יכול להרכיב אותם ביחד? או שאני צריך להוציא את הפטריוט ולהרכיב רק את הקינגסטון? תודה מראש, יונתן

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  10. מעבדים מדור ה-Core השמיני והתשיעי, ואפילו שמה של משפחת מוצרי הקצה הבאה לשוק הגבוה, דולפים לרשת ומגבירים את הסקרנות שלנו לכתבה

11. Started by roKp,

אני צריך מעבד שישמש אותי בעיקר למשחקים.... אני מתלבט בין 2500 Sempron לבין 2500 axp מה ההבדלים?

• 11 תגובות
    • 890 צפיות
  12. Started by I.Robot,

שלום. יש לי AXP עם לוח אם מבוסס nForce 2 וGF4 מובנה, יש לי 256MB זכרון ואני רוצה להוסיף עוד זכרון. מכיוון שהוספה של זכרון בDC תהפוך את כרטיס המסך למהיר בהרבה אני חייב DC, אני יכול להוסיף עוד 512 או רק 256?

• 10 תגובות
    • 890 צפיות
  13. Started by CyberGod,

שלום חברים ! עכשיו שראיתי שיש כבר מועד מדוייק של יציאה לחנויות לintel prescott חשבתי אולי לחכות... השאלה היא האם המחירים הנקובים באתר הם המחירים המקורבים למה שניראה בחנויות ? אם אני לא טועה אלה הם מחירים לספקים/משווקים. בכל אופן האם ניראה לכם ריאלי לחכות או לא ? תודה דוד .

• 11 תגובות
    • 890 צפיות
  14. Started by amisha,

אני באמצע OCING והגעתי ל 3.4 והתחילה התופעה שהזכרונות רוצים עוד מתח אני כעת על 2.75 הדרגה מעל היא 2.85 וולט ואני ממש מפחד לתת להם כזה מתח !! האם מישהו כבר נתן להם כזה מתח כאן??

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  15. בדקתי את ההרד דיסק שלי וגילתי שהוא ata66 בדקתי וגילתי שההרד דיסק עובד על mode 2 שזה 33 אם יש לכם גם ata 66/100/133 יכול להיות שהוא עובד על 33 פיתרון פשוט להיכנס לביוס ובמקום שprimary ide יהיה על auto כוונו את זה ל66/100 וזה יסדר לכם הכל שלי עובד עכשיו על mode 4 וקיבלתי עוד 250 נקודות ב3dmark 2001 se מ8500 ל 8750

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  16. Started by Robo,

היי חברה.. אני מחפש אתר מארה"ב, שמוכר רכיבי מחשב.. (תורידו מהפרק את COMPUSA...) (לא חייב אתר שעושה משלוחים לארץ..) --------------------------- אני צריך כרטיס מסך ב-600$ ומעבד ב-MAX 350$ (אניטל P.4..) ודיסק קשיח 80G sata 7200 rpm. תודה מראש.. ---------------------------------------- נ.ב מה ההבדל בין שני אלו: http://www.directron.com/bx80547pg3200f.html http://www.compusa.com/products/product_info.asp?product_code=319446&pfp=BROWSE

• 16 תגובות
    • 890 צפיות
  17. Started by Pc_freak,

יש לי Q9400 שעובד ב3.2GHZ (עבר OC) מעבד די חזק מריץ הכל חלק. האם הI5 750 חזק יותר משמעותית ששוהה את השקעה לוח חדש ו זכרונות? עזבו אתכם מהננומטר הזה אני מדבר רק על ביצועים המחשב הוא למשחקים.

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  18. Started by Ramboli,

שלום, יש לי לוח אם gigabyte GA-P35-DS3L. מערכת ההפעלה WINDOWS 7 64BIT. אני צריך זיכורן בנפח 4GB, מהירות 1066MHZ. חשבתי על הדגם הזה: OCZ2B10664GK של חברת OCZ אךי הוא? האם הוא יתאים ללוח? תודה וחג שמח!!

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  19. Started by The Un4givN,

יצא לי לשוטט ברחבי Ebay ונתקלתי במישהו שטוען שהוא מוכר מעבד Core i9 שעשו לו אוברקלוקינג ל4.8 ג'יגה הרץ... בדקתי באתר של אינטל ואין שום איזכור לשום מעבדי core i9... מה הולך פה??? http://cgi.ebay.com/SC-i9-Gulftown-Westmere-ES-Intel-Core-i7-975-Extreme_W0QQitemZ200441255416QQcmdZViewItemQQptZCPUs?hash=item2eab3ad5f8

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  20. שלום. לתחנת עבודה שתריץ תוכנות תלת מימד ותרנדר אני רוצה מהירות רינדור פר עלות. עשיתי בדיקה פשוטה וראיתי שהביצועים הגבוהים ביותר שאני יכול להוציא בלי לחסל את הארנק זה משני מעבדי q6600 אני לא רוצה להביא שני מארזים ולהפוך אותם לחוות רינדור כי זה יצא לי מחיר דומה למעבדים הרבה יותר יקרים (עוד 1000 שקל על לוח וזיכרון מהיר למעבד השני). אני צריך לוח שיהיה אפשר לשים בו שני מעבדים. נפרדים עם 4 ליבות. ראיתי לוחות של asus שיש בהם שני סוקט 775 אבל כתוב שהם תומכים במעבדי XEON ולא כתוב שהם גם תומכים במעבדי core due יש לוח כמו שאני מחפש? תודה.

• 7 תגובות
    • 890 צפיות
  21. Started by RayZ,

הייתה לי כאן שאלה באופן תאורטי לא מזמן. בכל אופן, יש לי מעבד AMD Athlon X2 (הישן, עם סוקט AM2, לא פלוס), הייתי צריך להחליף את הלוח והדגם שלו כבר לא מיוצר. הביאו לי במקום לוח אחר לסוקט AM3. האם יש פה תמיכה אחורנית? כלומר, זה יתאים?

• 9 תגובות
    • 890 צפיות
  22. שלום בנות, יש לי לוח M של אינטל - DP965LT ומעבד E6300 2M Cache, 1.86 GHz, 1066 MHz FSB זיכרון 4G DDR2 800MHZ לאחרונה קניתי מצלמת וידאו HD avchd format והמחשב לא סוחב את עיבוד הקליפים רציתי לדעת אם אפשר לשדרג את המעבד (ללא שידרוג לוח M) למשהו כמו: E6300, 2.80 GHz ,Bus1066Mhz, s775, 2MB, DualCore או Core 2 Duo E7500, 2.93 GHz, 1066Mhz, s775, 3MB תודה

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  23. Started by Zeev86,

היי. התקנתי קירור Freezer7 pro rev2 על לוחם אם Asus M2N-E, זאת הפעם הראשונה שאני מתקין גוף קירור נפרד, וארצה לשאול מספר שאלות נוביות: 1. גוף הקירור שעליו נמצאת משחה טרמית קטן יותר מהCPU עצמו, כלומר, הקצוות של הCPU בולטים מבחוץ. זה בסדר? 2. עד כמה תהיה לי אפשרות לעשות OC למעבד 5600+ ADM עם הקירור הנל? האם חוץ מהטמפרטורה (שלא אמורה לעבור 65-70 מעלות (כרגע על 28) אני צריך לבדוק עוד משהו כדי להיות בטוח שהOC תקין? תודה מראש לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  24. אני מרכיב לי מחשב חדש. דרישה עיקרית - יציבות יחד עם ביצועים (כלומר, ללא OC) להרצת מכונות ווירטואליות ופיתוח. לא למשחקים. המחשב מריץ בד"כ שלוש או ארבע מכונות וירטואליות, שכל אחת מהן מריצה אפליקציות סולידיות כמו דפדפן, אופיס, עמדת פיתוח, בקרת תצורה, שרת אינטרנט וכו'. הרחבה על כך פה . המאפיין העיקרי של המערכת, לדעתי, הינה עבודה עם קבצים גדולים. כל מכונה ווירטואלית תופסת כ-15G על הדיסק ועל כן המחשב המארח טוחן את הדיסקים, ואני מוצא את עצמי לפעמים דקות ארוכות יושב ובוהה במנורת הדיסקים בלי יכולת לעבוד. כדי לפתור את זה אני מרכיב מחשב חדש. כדי להתגבר על קטע ה-IO אני שוקל לשים SSD ו/או raid-0 ו/או 16GB זכרון. ועכשיו אני רוצה להתייעץ אתכם לגבי המעבד. לפי הסקירה באנאנדטק ה-860 או ה-…

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  25. שלום. ברצוני להרכיב מחשב על בסיס מעבד Core i5 במארז MicroATX Antec P180 MINI. כרטיס מסך - ATI HD5850. מהי הבחירה האופטימלית ? לי חשובה יכולת OC מקסימלית.

• 1 תגובה
    • 889 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.