מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
ראיתי באתר הבא http://www.yac.mx/iw/pc-tech-tips/desktop-pc/use-ram-disk-speed-up-your-pc-for-free.html שיש תוכנה שמאפשרת להגדיל את הזכרון כדי שקבצים מסוימים יפעלו מתוך דיסקאונקי המחובר למחשב, ברצוני לדעת האם מישהו התנסה בזה? יש לי מערכת 32ביט והזכרון המקסימלי 3ג"ב הוא קטן בשבילי. כמו כן - האם מישהו התנסה במה שוינדוס מציעה להגדיל זכרון בעזרת דיסקאונקי? http://windows.microsoft.com/he-il/windows7/using-memory-in-your-storage-device-to-speed-up-your-computer
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
מה זה מעבד 64 סיביות? למה יש Windows מיוחד עבורו? האם הוא מתאים למשתמש הביתי? בבקשה תספרו לי כל מה שיש..
-
- 1 תגובה
- 441 צפיות
-
-
איך הדגם? (?GA-945P-S3?) לא מתוכנןOC ולא CF....אבל בכללי... למשל ראיתי שיש לו רק 4 חיבורי USB...למה זה? תנו חוות דעת אם אפשר...ואני דיי נעול על הדגם הזה...הוא בסביבות המחיר שקבעתי לעצמי לקנית לוח אם...(600ש"ח) אבל אם יש לכם הצעות יותר טובות במחיר הזה הן ייתקבלו בברכה.
-
- 10 תגובות
- 737 צפיות
-
-
איזה לוח אתם ממליצים וכן איזה זיכרונות אתם ממליצים (רוצה 4gb או 6 זיכרוון) לגבי הלוח רוצה לפחות 8 usb מתוכם 2 קדימה וכן אני רוצה יציאת sata מחוץ למארז (לא יודע אם זה קשור ללוח או למארז) תקציב-1500 עד 2000 ש"ח ללוח ולזיכרונות ביחד מעבדי אינטל Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB כרטיסי מסך GTX 280 1GB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E דיסקים קשיחים Seagate 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II x2 צורבים LG DVD±RW GH20NS x20 Black SATA מאווררים וגופי קירור Zalman CNPS9300 AT מארזים Thermaltake Gigabyte 3D Aurora 570 Aluminum Full-Tower Black ספקי כוח Thermaltake ToughPower W0103 600W PFC (24pin)- 3 Year Warranty מקלדות Logitech Natural Ergonomic Keyboard 4000 - Retail
-
- 7 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום לכולם@! רציתי לדעת האם זה נכון שלא קיים זיכרון של קינגסטון 2048MB DDRII 800MHZ ביחידה אחת, וצריך 2X 1024? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אחרי שהשיקה "על הנייר" את מעבדי ה AMD Ryzen 4XXX לניידים עם שלל הבטחות למגוון רחב של שיפורים ולביצועים מרחיקי לכת - מגיעים סופסוף הביקורות על המוצרים עצמם, ונראה שאכן AMD עשתה בשוק הניידים (שוק בו לא היה לה דריסת רגל ושום מוצר איכותי באמת) מה שהיא עשתה בשנים האחרונות בשוק המעבדים השולחניים, קרי - הפכה לחלוטין את יחסי הכוחות והראתה שגם במחשבים ניידם היא יכולה לייצר מעבדים טובים משמעותית ממעבדיה של אינטל. מרגש מאוד לנו כצרכנים לראות סופסוף תחרות שמביאה לנו מוצרים טובים יותר ויותר- בניגוד ל 1-2 עשורים האחרונים של קפיאה על השמרים מבית אינטל שללא תחרות די השתדלה לשפר מוצרים בצורה מינימלית ככל האפשר. https://www.youtube.com/watch?v=Y9JcW_LtXH8
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ותודה לעוזרים. כרגע יש לי במחשב 4GB זכרון מדגם: G.skill 2x2GB DDR3 1333Mhz PC3-10666 Kit F3-10666CL9D-4GBNQ רציתי להרחיב את הזכרון ורכשתי : G.Skill 2x4GB DDR3 1333Mhz SNIPER Dual Channel CL9-9-9-24 השאלה שלי האם אני יכול לחבר את כל הזכרונות (ארבעתם) ושיהיה לי 12GB או שבגלל שהSNIPER הם Dual channel זה יגרום לבעיות בניהם וכדאי לחבר רק את ה2x4GB. לפי מה שאני מבין שגם הזכרונות הישנים שלי הם dual channel אבל אני לא יודע אם חיבור 2 סוגים של dual channel יכול לגרום לבעיה וזה מה שרציתי שתגידו לי. מפרט המחשב: מעבד: Intel core i7 2600 3.4Ghz 8MB L3 Cache s1155 קירור למעבד: Arctic cooling Freezer 7 Pro rev.2 לוח אם: Gigabyte GA-H67A-UD3H זכרון: G…
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
היה לי לוח של EPOX 8KHA PLUS הוא הלך לי עכשיו אני מחפש לוח אחר חשבתי איך הלוח של קפוס KT333 ביחד עם זכרון PC2100 של CRUCIAR? חשבתי שעדיף לוח עם KT333 מאשר לוח אם של גיגהבייט נגיד עם KT266A מה אתם חושבים?
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
מישהו יכול אולי להסביר ,איך זה שבכרטיסי מסך החדשים, מהירות הזכרון כבר מגיעה לכמעט 1GHZ, בעוד שהזכרון DDR הכי מהיר (זכרון רגיל) הוא 333MHZ ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 1 GB זכרון על המחשב בשני סלוטים של 512MB ואני רוצה להוסיף עוד 1 GB השאלה היא אם יש הבדל בין שני סלוטים של חצי גיגה כל אחד לבין סלוט אחד של גיגה. מה עדיף?
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
איזה פנטיום 3 היייתם אומרים משתווה בביצועים לדיורון 1200? (אולי מישהו גם ראה אתר עם בנצ'מרקים דיורון נגד פנטיום 3?)
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זאת בטח שאלה שנשאלה כאן. אבל בכל זאת קראתי קצת את המדריך למעבדים שנמצא כאן (חבל"ז) השאלה שלי נוגעת לאמת הפשוטה. האם באמת ישנם בעיות תאימות למעבדי AMD לעומת INTEL? עם חלונות XP משחקים פופולרים תוכנות פופולריות, דוס, משהו?
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
כיום יש לי במחשב 2*512MB מסוג DDR 400 ולוח של ASUS P4P800 DELUX האם אני יכול לקנות DDR2 במהירות 667 וזה יעבוד רגיל? או שיהיו בעיות מסוימות? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
יש לי שאלה קניתי מחשב לפני כשבעה חודשים עם זכרון של 256 MB אבל אני לא יועד איזה סוג הוא SDRAM או DDR .... פתחתי את המחשב לראות על כרטיס הזכרון אולי רשום לא מצאתי אבל יש לכרטיס הזיכרון חריץ אחד { אם זה עוזר למשהו} האם יש דרך לדעת איזה סוג זכרון זה?
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
-
היה ליא את הלוח של אפוקס 8KHA+ שהלך לי ואני עומד לקבל לוח חדש מאפוקס עכשיו יש לי את הלוח של גיגהבייט 7VTHX+ שאלתי היא: האם יש הבדל בין שני הלוחות? והאם כדאי להרכיב את הלוח של אפוקס ואת הלוח של גיגהבייט למכור?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שווה לי להחליף את הAMD XP 1800+ בדורון 1.2 בשביל לחסוך כסף?
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אוקי שאלה קצת הזויה, אבל אפרט קצת: כמו בכל תחום בעולם, גם בתחום המחשבים ההולך ומתפתח יש מצבים של סטטוס טכנולוגי שלא מתקדם בהרבה.. למשל מעבדי ה ATHLON 64 שרדו זמן דיי רב בכהונתם ונתנו מענה ביצועים דיי גבוה למשך תקופה של איזה שנתיים לעומת הפנטיום D שמת דיי מהר ולא היה שווה כלל את הכסף.. תהיתי מתי לדעתכם הטכנולוגיה תגיע לשיא רגעי ויהיה משתלם לקנות מחשב חדש.. אני יודע כאמור שבקרוב יוצאים הפירמה החדשה של אינטל הקוואדים המשופרים והכפולי ליבות עיטירי הקאש... וכמובן המעבדים של AMD... האם לדעתכם במועד יציאתם יהיה משתלם לבצע רכישה של מחשב על מנת להחזיק אותו זמן רב ? או שהטכנולוגיה בריצה ולא יהיה מצב של קיפאון כמו בתקופת ה ATHLON 64
-
- 11 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אהלן! הרצתי בדיקת זכרון בSANDRA וקיבלתי את הטיפ הבא: מסתבר שתזמוני הזכרון שלי לא נכונים ואני צריך להוריד אותם כדי לשפר ביצועים... איך אפשר לעשות את זה, ומה בדיוק אני צריך לשנות? מפרט: P3-800MHZ, לוח אם MSI-6309, עם ערכת שבבים של VIA, 256 MB SDRAM.
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
למה בכול הלוחות האלו אני רואה שהם עובדים על pci אם אין לי כרטיס שתומך בשיטה הזאת אז מה אני לא יכול לשים את הכרטיס ? ועוד שאלה בקשר ל dual channel אם הלוח אם תומך בזה אז זה מחייב אותי להיתשמש בטכנולוגיה הזאת או שיש דרך אחרת ?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
שלום. ביצעתי הורדת מתח ידנית למעבד (2500K). הכל עבר בהצלחה. א-ב-ל, למרות הורדת המתח המשמעותית ביחד לברירת המחדל, שמתי לב לדבר מעניין: כאשר אני על הגדרות ברירת המחדל (ז"א, על AUTO), בזמן מנוחה המתח המגיע למעבד הוא 0.8V, והטמפרטורות נמוכות (32 מעלות). לעומת זאת, כאשר אני במצב הידני, ולמרות שבמצב זה המתח שהוגדר הוא נמוך (!) מהמתח שמנפיק מצב ה AUTO במאמץ, הרי שבזמן מנוחה המתח הידני עומד על 1.024 וואט. ולכן, גם הטמפרטורות יותר גבוהות - 35 מעלות. די מוזר לי כל הסיפור, ובמיוחד מכיוון שזה די הופך את ה underVolting למיותר-משהו (: [אציין שתכונת ה C1E פעילה]
-
- 7 תגובות
- 820 צפיות
-
-
איזה מעבד של INTEL (מצוייד בזיכרון DDR) עוקף בביצועי המשחקים שלו את מעבד הXP2000 של AMD (אני שואל את זה בגלל ירידת המחירים הנכרת שהייתה היום בארץ למעבדי INTEL)
-
- 8 תגובות
- 933 צפיות
-
-
בן דוד שלי קנה את כל המחשב כבר, חסר לו רק לוח אם לפנטיום 4 2800 D שלו, אם אפשר להמליץ לו על לוח אם למעבד הזה, עד תקציב 650-700... שיכלול כמובן : DDR2 SATAII PCI-E כרטיס קול מובנה כמה שיותר טוב אם אפשר אז BLUETOOTH מובנה שמעתי שיש לוחות אם שמגיעים עם זה והוא זקוק לזה בלי כרטיס מסך מובנה וזה, תודה רבה, RED SHARK.
-
- 9 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות זכרון RAM 512Mb DDR 400MHz למחשב ישן שלי בכל אופן,לאחר מאמץ רב הצלחתי למצוא חנות שמוכרת זכרונות ישנים כאלה, אלא שבחנות מופיעים מס' זכרונות זהים של חברות שונות, ופער המחיר בין חברה לחברה יכול להגיע למאה שקלים. לצורך העניין, זכרונות של Samsung ושל Hynix עולים בסביבות ה110 ש"ח, ואילו מחירזכרונות זהים מחברת Kingston ו-Corsair מגיע ל200 ש"ח ואפילו יותר. האם באמת יש פער משמעותי בביצועי הזכרונות מהחברות השונות ששווה לי לבזבז עליו מזומנים(אני גם מתכוון להחליף את המחשב הנ"ל תוך שנה ואז כלל לא בטוח שיהיה לי שימוש בהם)? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
מה עדיף, נגיד 3800 במהירות סטוק(2*2GHZ), או FX 57 במהירות 4GHZ(תאורטי), אני מדבר על תוכנות כבדות למיניהן ועל משחקים, מה יתן ביצועים יותר טובים, סתם לדעת...
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-