עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני רוצה להחליף רק את הלוח במערכת שלי ואם כבר אני מחליף אז זה ל PCI-E אז אני רוצה לדעת אם יהיו לוחות לסוקט 478 שיהיה להם PCI-E או שכבר יש? תודה לכולם

• 7 תגובות
    • 650 צפיות
  2. Started by vld,

שלום אני חדש !!! אתר אחלה נראה :D אז הנה השאלה יש לי מעבד אניטל פרסקוט 2.8 האם נדפקתי בזה שקניתי תמעבד הזה אבל בבקשה לענות מלא וסיבות

• 32 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by vld,

יש לי מעבד פרסקוט ושמעתי שהוא לא טוב אז מישהו יכול להגיד לי עם עשיתי טעות גדולה שקניצי אותו ועם כן מדוע בבקשה לענות בהרחבה ??? ???

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  4. אז ככה.. יש לי מעבד דואל קור E8400.. @ ל-3.6GHZ Value CPU Type Intel Pentium III Xeon, 3600 MHz (7 x 514) זיכרון G SKILL של 4GB ... 800 MHZ לוח אם של ASUS P5Q .. כרטיס מסך של 4870HD רדיון .. יש לי מסך פרוביו 17".. הישנים מלפני 6 שנים..פלטרון...CRT ניראה לי קוראים לזה.. בקיצור.. לפעמים כשאני מעלה משחק חדש.. המחשב ניהיה לי כבד ופתאום אני רואה תמעבד קופץ ל-90 אחוז ניצול האם זהו מצב קלאסי של מה שאתם קוראים לו פקק בקבוק משהו כזה??

5. שניים מארבעת הקבלים שבלוח האם (ליד המעבד) נזלו (יצא להם חומר שנראה כמו חלודה), האם זאת יכולה להיות הסיבה שנפלו לי 2 ספקים, ולזה שהדי וי די לא עובד (ולשאר חוליי העולם)? האם עדיף להחליף את לוח האם כדי לא לפגוע בדברים אחרים או שאפשר "למשוך" עוד קצת עם לוח האם הזה? ד"א מדובר באיפוקס 8kha+

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  6. אם כן איזה סוגים יש? ןאיפה ניתן לקנות?

• 7 תגובות
    • 926 צפיות
  7. יש לי שאלה ולא ידעתי כל כך לאיזה פורום לפנות ... אני רוצה להפעיל תוכנה אחת בליבה הראשונה ותוכנה אחרת בליבה אחרת .. עכשיו השאלה היא איך אני עושה את זה ואם אני עושה את זה אז אם התוכנה הראשונה תעשה בדיקה היא תוכל לזהות את השנייה או שאי אפשר כי הם פועלות על ליבות שונות? תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Sikopp,

שלום חברים , האם ניתן לבצע OC למעבד המסדרה הישינה - i7 870 על לוח H55s2h?

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  9. Started by isp2008,

שלום, אני מעוניין להחליף לוח אם,זכרון ומעבד, חשבתי לרכוש את ה 3750K,השאלה שלי היא האם לוח עם צ'יפסט B75 יוכל לבצע OC למעבד?

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  10. האם ניתן לדעת לפי WCPUID את סטפינג המעבד? כיוון שיש שם Model וStepping ID אבל ספרות ולא אותיות. האם ניתן לדעת דרך זה את סטפינג המעבד באותיות? (אולי דרך אתר כלשהו?)

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  11. יש לי לוח קצת ישן: D850EMV2 עם זכרונות RDARM. כרגע יש לי בארבעת החריצים 4 יחידות של 128mb. כיוון שאני רוצה ללהגדיל את הזיכרון האם ניתן להחליף את אחד הזיכרונות של ה-128 ב-512 ואז יהיה לי סה"כ 896mb? או שאני חייב לחלק את הזיכון בין ארבעת החריתים באופן שווה? תודה

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  12. נדפק לי הדיסק קשיח הרגיל, הוא בלי אחריות אז כבר חשבתי לשדרג לדיסק SSD למערכת ההפעלה, אבל אני לא בטוח אם הלוח שלי תומך: http://ee.gigabyte.com/products/page/mb/ga-p35-ds3r האם SSD מתחבר גם כ SATA ? ואם כן האם זה אומר פגיעה בביצועים שלו?

• 6 תגובות
    • 940 צפיות
  13. היי יש אפשרות להוסיף סטיק אחד של 2 גיגה CL6 של קינגסטון בנוסף לזיכרון 1 גיגה CL6 של קינגסטון , בלוח אם של גיגבייט G31, כך שאני יקבל סה"כ 3 גיגה ראם ? האם אני אקבל יותר ביצועים במישחקים מאשר 2 גיגה שיש לי כרגע?

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  14. שלום, שמתי לב שעל לוח האם ישנם מקומות בהם ניתן להלחים עוד יצאות (7xde של גיגאבייט) . המחברים הם USB 3 ו 4 מתחת לAGP עוד חורים (נגיד להחליף את הAGP ליותר גדול) ועוד מקומות רבים שבאם אוכל להלחים ... האם אני טועה ואינני יכול להשתמש במקומות אלו? בנוסף ישנם שני פינים לחיבור (כמו של ג'אמפר ) שרשום שם IR האם אני יכול לחבר רכיב שיקלוט ינפרא רד?

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  15. שלום. קצר ולעניין , רציתי לשאול אם אפשר להוציא את הכבל שמחובר לסידי ה-4 פינים(לא המולקס) שמתחבר ישירות ללוח אם כלומר אם אני יוציא אותו המחשב יעלה כרגיל? הכבל לא חיוני(אלא אם אני רוצה לשמוע מוזיקה ישירות מהסידי)? אני יודע ששאלה דפוקה, אבל אני לא לוקח סיכונים ועשיתי fan card (ראו "המדריכים שלכם" בפורום אלקטרוניקה ומודינג) והכבל קצת מפריע תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  16. Started by shibby15,

השאלה דיי ממצה את עצמה בכותרת. מדובר על אחד מלוחות ה P965 מאביט/גיגה בייט

• 8 תגובות
    • 578 צפיות
  17. הורדתי BIOS ואני לא סומך על האתר שממנו הוא בה האם הביוס יכול להכיל ווירוס והצריבה שלו לג'וק תהיה אם וירוס? (טרויני למשל) והאם האנטי ווירוס יגלה את הוירוס בסריקה של הקובץ לפני ההתקנה??? ועוד שאלה האם ניתן להוריד וירוס מהביוס??? (אם ניתן להחדיר לו בכלל)

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  18. עידכנתי את הביוס ללוח אם NF7 דרך התוכנה FLASH MENU 1.33 ביחד עם הביוס המקורי של ABIT. לאחר שהעידכון הסתיים המחשב ביקש RESTART ומאז המחשב לא מדליק את המסך. ניסיתי לאפס את הביוס - לא עזר. יש אולי דרך כלשהי בכל זאת לגרום לו לפעול?! כי אין לי כוח\כסף\זמן להתחיל לשלוח את הלוח לחנות ולחכות עד שהם יחזירו אחד חדש. :-\

• 13 תגובות
    • 837 צפיות
  19. היי כולםם יש לי לוח אם של msi ואיתו בא מאוורר קטן אך עצבני שרץ במהירות של איזה 8000RPM המאוורר עדיין תקין וחדש (קניתי את הלוח רק לפני חודשיים) אך כשיבוא הזמן והוא ידפק/יסתם מאבק או שסתם יתחיל להרעיש.. האם אפשר להחליפו באחד מקורי מהחברה? או שיש תחליפים כמו קירורי צלעות פאסיביים יעילים למיניהם? ועוד בעיה קטנה.. המאוורר שלי נמצא בחלקו מתחת לכרטיס מסך שלי 6800GT.. שהוא גדול כמובן. כך שלא נראה לי שיש קירורי צלעות שיתאימו.. מקסימום מאוורר חלופי.. אני רק רוצה להיות מוכן..

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  20. שלום. רציתי לדעת האם ניתן להחליף מעבד במעבד אחר על אותו לוח אם כאלו בלי להחליף את לוח האם ?

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  21. שוקל מזה שמן רב לזנוח את ה LGA775 ולעבור לLGA 1155 או LGA1150. אני יודע שאם הייתי מחליף מעבד בלבד ככה"נ לא הייתי זקוק לפירמוט (בתנאי שהביוס בלוח תומך בשני המעבדים). אך האם ניתן להמנע מפירמוט כשמחליפים תושבת? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. עד כה היה לי לוח אם עם יציאה דיגיטלית אבל עכשיו החלפתי לוח אם לזה http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=ConRoeXFire-eSATA2&s=775 ואין לי יציאה דיגיטלית שכזו אבל יש משהו שנקרא HDMI_SPDIF יש אפשרות לחבר אותו בדרך כלשהי למגבר הבנתי שאם רוצים מחברים לכרטיס מסך שתומך בHDMI כבל מהלוח אם אל הכרטיס מסך ואז דרך יציאת הווידיאו של הכרטיס מסך יש גם קול השאלה היא האם ניתן לחבר אותו בדרך אחרת למגבר ישירות בלי כרטיס מסך תומך בHDMI??? השאלה היא האם ניתן לארגן בצורה כלשהי חיבור SPIDF ללא החיבור לכרטיס מסך אלא ישירות למגבר כלומר המרה מהחיבור שיש על הלוח אם לחיבור SPDIF החיבור שיש על הלוח אם הוא חיבור בעל 3 פינים אחד של 5V+ השני כחול של SPDIF OUT והשלישי GROUND אולי ניתן לחתוך את…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. האם הרכיבים על הלוחות דומים מספיק רק בשביל עידכון דרייברים של כרטיס קול/רשת, או שחובה להתקין הכל מההתחלה? כמו כן מה קורה עם הווינדוס החוקי אם הוא רשום על הרכיבים הקודמים (XP PRO).

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  24. יש לי כרגע פנטיום 3 1GHZ ולוח אם מדגם לא ידוע(יש לי אותו ממש ממזמן - הרבה לפני שהתחלתי להתעסק עם חומרה) מתוצרת PCPARTNER אם אני קונה ABIS NF7-SL ומעבד AMD 1800+ אני יוכל להעביר את הזיכרון שיש לי עכשיו(תוצרת לא ידועה- 256MB DDR) אליו?

• 6 תגובות
    • 608 צפיות
  25. שלום, יש לי 2 דיסקים קשיחים שמחוברים ב- RAID 0 ללוח אם של ASUS שנמצא במצב גסיסה ואני מתכוון להחליף אותו. הדיסקים עצמם נבדקו והם תקינים. השאלה שלי היא אם אני אחבר אותם ללוח החדש אני אצטרך לבנות את ה-RAID מחדש ואז כל המידע ימחק או שיש מצב שאני אוכל לשחזר את המצב הקודם על הלוח החדש ואז תהיה לי גישה למידע.

• 4 תגובות
    • 825 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.