עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני מתכנן כבר שבועיים לקנות NF7-S ואיזה 2500+ והיום נכנסתי לאינטרנט וראיתי דבר ראשון שלKSP נגמר המלאי של 2500+ ודבר שני שיש שם 2 לוחות חדשים של אביט ?NF7-S2 ב440 שקל ?NF7-S2G ב480 שקל לפי התמונה שניהם מגיעים בלי קירור לNB (האא, WTF) והדגם של הG זה עם כרטיס רשת של GIGA... הNF7-SL עולה שם 460... מה אלו הלוחות האלו? שווה או לא?

• 7 תגובות
    • 718 צפיות
  2. מתי הם אמורים לצאת? אני כרגע חושב לקנות I5 2500K למשחקים... ויש שמועות שבעוד חודש יהיו מעבדים חדשים סופר מהירים עד כמה זה נכון???

• 7 תגובות
    • 839 צפיות
  3. Started by tovtov,

שלום, יש לי מחשב AMD3000 עם לוח אם מסוג winfast NF4UK8AA עד היום היה לי זיכרון של 512 בצ'יפ אחד. קיבלתי מחבר 3 צ'יפים של 256M, אני מנסה להוסיף אותם אבל אני משום מה לא מצליח. כאשר אני מוסיף שלושה צ'יפים של 256 המחשב לא מצליח לעשות BOOT , רק כאשר אני מוסיף צ'יפ אחד המחשב מסכים לעשות BOOT. איפה הבעיה?? תודה

• 7 תגובות
    • 513 צפיות
  4. Started by iliyaman,

שלום לכולם ! יש לי את הלוח אם הזה : http://www.biostar.com.tw/app/en/mb/introduction.php?S_ID=528 ויש לי את הרמקולים האלה : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=378895 כשאני רוצה לחבר את הרמקולים ללוח אם אין שם מספיק חיבורים .. יש רק איזה 3 חיבורים לרמקולים .. אז אני לא יכול לחבר את כל הרמקולים למחשב .. מה לעשות ? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 872 צפיות
  5. אהלן, כרגע יש לי את הלוח הבא: GA-EP45-DS3R אני מעוניין לשדרג את הלוח אם לאפשרות SLI בעתיד, אני משתמש בכרטיסים של NVIDIA ולא ATI. חשבתי לקחת לוח עם צ'יפסט nForce 780i אבל קראתי שיש לצ'יפסט הזה בעיות לעבור את ה 470 FSB באוברקלוק ובעיות של חוסר יציבות. ידוע לי ש P45 הוא אוברקלוקר הרבה יותר טוב מאשר nForce 780i. כרגע עם P45 אני על 3.4GHz עם FSB של 400 על מכפלה של 8.5 עם מעבד Q9550. יש לי אפשרות לעשות Step Up ללוח אם מהחנות שקניתי בה את הלוח, הם מציעים לוחות של ASUS, GB, XFX, DFI ו- Abit. השאלה שלי היא, האם יש לוחות SLI עם צ'יפסט P45? קניתי את הלוח מ iqpc.co.il, אבל הם אמרו לי שהם יכולים לשדרג ללוחות שגם לא נמצאים אצלהם באתר אז אם קיים כזה לוח, אפשר לייבא אותו. תודה.

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  6. Started by gilori86,

האם מעבד E2200 מתאים ללוח אם MSI G41-M P33 ? ניסיתי לקרוא על זה אך לא הצלחתי להבין , רשום במעבד ובלוח אם G41 אבל רק בלוח אם רשום ICH71. מצטער על הבורות אין לי מושג מה זה אומר. קישור למפרט המעבד E2200 קישור למפרט לוח אם G411-M אשמח לעזרתכם.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. הי, האם המעבדים כפולי הליבה של אינטל משיגים תועלת כלשהי כאשר מערכת ההפעלה (XP למשל) אינה תומכת בזה? האם רמת החומרה יודעת לבדה לנתב פקודות בין המעבדים ומשיגה שיפורים בביצועים גם ללא תמיכת התוכנה? האם אפשר קישור למבחן אמין כלשהו המראה יתרונות/חסרונות של כפולי הליבה? תודה.

• 7 תגובות
    • 675 צפיות
  8. Started by fyfy,

שלום לכולם ותודה מראש לכל מי שיוכל לסייע! אני מעוניין לשדרג את המחשב ולקנות לוח אם, מעבד וכרטיס זכרון של ג'יגה. אני מתלבט איזה מוצרים לקנות... בין מעבד ASUS מדגם P5LD2 SE במהירות 1066 MHZ... בתוספת המעבד החדש של א. פנטיום 930 3.0 GH זכרון מטמון 2x2 , או אולי מעבד דואל קור של AMD עם לוח של GIGABYTE או אולי של אינטל, לא יודע... אני כבר מתחרפן.... ההוא אומר לי ככה ... זה אומר לי ככה.... לא קיבלתי תשובה ברורה מאף אחד! אני צריך מחשב למשימות כבדות... של כמה אפליקציות בו זמנית... כגון תוכנה שיתופית ברקע ותוכנה גראפית כבדה ברקע וגם נגיד אולי דפדפן וכו'.... אני יודע שלצרכים האלו לשם עבודה שותפת אני זקוק אולי לנתונים יותר גבוהים, אבל הנתונים נבחרו פחות או יותר לפי התקציב... אני באו…

• 7 תגובות
    • 498 צפיות
  9. היי יש לחבר שלי פנטיום 3 (אינטל) עם 128 מגה זכרון לוח אם asus - 440bk/flagship הוא רוצה לחבר לו 120GB יש למישהו מושג איפה אני משיג את העדכון?

• 7 תגובות
    • 584 צפיות
  10. Started by eran256,

היי, רציתי לדעת מתי צפוי לצאת דור חדש של מעבדי אינטל? האם הארכיטקטורה תיהיה חדשה? או אותו סוקט(1155)? תיהיה תמיכה בDDR4? אולי quad channel? בקיצור כל מה שידוע או מעריכים על העתיד... ערן.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Fungus Funk,

CORSAIR TWIN KIT DUAL DDR2 2048MB 800MHZ PC6400 CL5 או G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400PHU2-2GBHZ תודה!

• 7 תגובות
    • 496 צפיות
  12. יש 512MB (ב2 סטיקים של 256) ואני רוצה להוסיף עוד סטיק 512... האם זה יבטל את הדיואל?? (אני לא מתכוון לקנות סטיק של קינגסטון)

13. האם ASUS P5Q תומך בזיכרונות 1000MHZ? אם כן מה עדיף 800 עם 4CL או 1000 עם 5 CL, מה עדיף לOC.? תודה מראש ערן.

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  14. Started by Nirro,

קיבלתי את המעבד הנ"ל במתנה. האם אני צריך להחליף לוח ? (לא אכפת לי אם ה-FSB יהיה בתדר נמוך יותר מ-1600) האם עדכון ביוס פשוט יעבוד ? ועוד שאלה. אין לי וינדוס, רק לינוקס. האם אני יכול לעדכן ביוס, או שאני צריך להתקין וינדוס בשביל זה ?

• 7 תגובות
    • 610 צפיות
  15. Started by ma4351,

מה ההבדל בין המעבד הזה : INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLAWQ" - BOX לזה: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn BOX

• 7 תגובות
    • 591 צפיות
  16. אהלן, בקרוב אני אקנה מחשב חדש עם המעבד הנ"ל (מרובע ליבה). שאר המפרט יהיה משהו כמו 2X1GB DDR2 800mhz כרטיס מסך לא חזק מדי, מתאים לעריכת וידאו אבל לא לצורכי "גיימר". אני מחפש את לוח אם שיתאים גם לשדרוגים עתידיים במסגרת תקציב של 650 ש"ח. הרבה תודה!

• 7 תגובות
    • 924 צפיות
  17. Started by DavidM,

אני עומד לקנות מחשב חדש וחשבתי על לוח האם והמעבד הבא:[תגידו לי מה טוב יותר] לוח אם:Asus P5GPL מעבד:Intel Pentium 4 3.00GHz עם רכיבים אלו^^ יש לי נסיון ואני דיי מרוצה מהם לבין: לוח אם:Asus P5KPL-VM מעבד:Intel® Core2 Quad Q6600 את שאר המפרט אני ירכיב בהמשך בינתיים הבעיה שלי זה להחליט בין הרכיבים הנ"ל אמרו לי שפנטיום 4 יותר מהיר מ Intel® Core2 Quad Q6600 זה נכון בכלל??

• 7 תגובות
    • 596 צפיות
  18. האם אני יכול לשים על הלוח הזה שני זיכרונות של 2 גיגה שיצא 4 או שניים של 4 שיצא 8 והאם בכלל הסידור הזה עדיף אולי עדיף מיכוון שישי לי 4 מקומות לזיכרון לחלק שווה בכולם אולי ככה יותר מהיר? מישהו יודע?

• 7 תגובות
    • 646 צפיות
  19. ברוב חנויות המחשבים מצאתי של-BOX יש אחריות לכל החיים ואילו למעבדי TRAY רק 3 שנים. ההפרש במחיר הינו 53 ש"ח למעבד e8400 (סקיי פי סי). האם כדאי להוציא את הסכום הנ"ל עבור אחריות לכל החיים לבן אדם שיעשה המהרה. תודה.

• 7 תגובות
    • 841 צפיות
  20. Started by nab,

כרגע יש לי 2x KINGSTON 512MB DDR CL3.0-3-3-8 שפועלים בדואל אני מתכנן לקנות עוד 2 כאלה שיעבדו בדואל אבל כל מה שאני מוצא זה CL3.0-3-3-3 השאלה שלי היא אם הם יעבדו טוב ארבעתם ביחד

• 7 תגובות
    • 471 צפיות
  21. תמונה אחת שווה אלף מילים [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 898 צפיות
  22. שלום, לאחר מספר דחיות של קניית מחשב רציתי להתייעץ הבנתי שבסוף אפריל מחירי המעבדים של אינטל אמורים לרדת, באיזה סדר גודל מדובר? אם ה E6300 עולה בסביבות האלף בכמה הוא עשוי לרדת? שאלה שניה בקשר ללוחות אם של ג'יגהבייט- מישהו יודע מה משמעות הסיומות הבאות: GM, p, dsp, s2, s3 תודה!

• 7 תגובות
    • 586 צפיות
  23. Started by kobibo,

אבקש את עזרתכם להמלצה לשדרוג המחשב שלי. לאחר התלבטויות החלטתי ללכת לכיוון של AMD ,המחשב מיועד בעיקר למשחקים ולהמרות של סרטים. מכיוון שיש לי כבר 2 דיסקים גדולים,צורב DVD וכרטיס מסך של Radeon 9800 pro החלטתי להעביר את החלקים האלו למחשב החדש שלי לכן אני יצטרך רק את שלושת הרכיבים הנ"ל. מעוניין להשקיע עד 2200 ש"ח . מעוניין ב 1GB זיכרון. אם המעבד לא מגיע עם קירור אודה גם להמלצה לקירור מתאים למעבד.

• 7 תגובות
    • 688 צפיות
  24. כותרת. אני הולך לבצע גם oc ועוד שאלה תמליצו לי על לוח אם במחיר של עד 700 שקל מksp שיתמוך בכרטיס מסך גיפורס 8500gt ובמעבד.

• 7 תגובות
    • 518 צפיות
  25. Started by yan,

איזה מעבד הכי טוב ויעיל למחשב נייד? ומה ההבדלים בינהם.. אני יודע יש את הדותן יש את הפנטיום 4 ומה עוד יש

• 7 תגובות
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.