עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. האם מעבדי ה-45nm של אינטל שיצאו עוד מעט יעבדו עם DDR2 או שידרש שדרוג ל DDR3 ? אם זה יתמוך: האם הבדל הביצועים בין זיכרון DDR2 לבין DDR3 יהיה באמת באמת משמעותי?

• 2 תגובות
    • 430 צפיות
  2. שלום. פשוט אני סקרן לדעת , לדוגמא אם אני קונה היום לוח אם כלשהו Z68 , ובעתיד , כאשר כבר מעבדי Ivy Bridge יהיו בשפע בכל החנויות בארץ ואני ארצה לשדרג לאחד המעבדים האלו , האם תיהיה תאימות בין ה-Ivy Bridge ללוחות אם בעלי צ'יפסט Z68 של היום ? , או שהמעבדים האלו יהיו בעלי תושבת שונה ולא יתאימו ללוחות האלו שציינתי ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. האם מעבדי ה-quad מאפשרים באמת סוף סוף multi-tasking אמיתי של הרצה במקביל של מספר רב תוכנות מבלי שהם יבואו על חשבון האחד של השני ויגרמו לחוסר יציבות של המערכת. האם xp32bit יודעת באמת לחלק את העומס בין הליבות בצורה יעילה מספיק ,כך שלא ייווצר מצב של ניצול יתר של אחת הליבות שעלול להביא לקריסת המערכת ולמסכים כחולים. האם התרחיש הבא אפשרי עם מעבד quad Emul עובד ברקע אתה מריץ crysis כרטיס ה-tv מקליט בזמן אמיתי סרט שמשודר ב-hot תוכנת dvd-shrink דוחסת סרט dvd Media player משמיע מוסיקה. מיתבצעת צריבה באמצעות nero-7 דפדפן עובד ואתה בודק אם הגיעו מיילים חדשים. האם זה בכלל מעשי ? או שפשוט צוואר הבקבוק עובר אל הדיסק הקשיח ?

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  4. ומתי נזכה לראות אותו בארצינו?

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  5. אהה??..כאילו לקנות אתלון 64 3000+ או אתלון מוביל 64 3000+??... המוביל מגיע עם 1.8GHZ והרגיל בא עם 2.0GHZ...אם הוא טוב לOC אז לא בעיה להגיע לכזה.. סתם שאלה ...על כמה FSB עובד האתלון 64?...וכמה עובד איטנל לדוגמא 3.2HT E....

6. שלום לכולם אני קונה מערכת הפעלה ווינדוס7- 64 ביט לוח אם p8z68 asus מעבד core i7 2600 האם המערכת הזאת מתאימה ל64 ביט? זיכרון 8GB בברכה מושיק

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  7. תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  8. שלום. אני חושב על מעבר מ E6400 ולוח של אסוס P5WDH. ל AMD X2 5200 עם לוח של MSI K9N DIAMOND. הזכרונות ישארו אותן זכרונות GSKILL 2X1GB DDR2 6400. האם אני יראה שיפור כלשהוא בביצועים במערכת מבוססת 64 ביט, העיסוק העיקרי הוא רינדור סרטים, והמשני הוא משחקים. האם יהיה שיפור כלשהוא וכדאי להחליף/"לשדרג"? תודה.

• 11 תגובות
    • 937 צפיות
  9. בספסיפיקציות של הלוחות של אסוס כתוב תמיד: *Due to OS limitation, when installing total memory of 4GB capacity or more, Windows® 32-bit operation system may only recognize less than 3GB. Install a 64-bit WindowsWindows® OS when you want to install 4GB or more memory on the motherboard. תמיד חשבתי שמערכת הפעלה 32bit יודעת להתמודד עם עד 4GB של RAM בחומרה. למה כאן אסוס בעצם אומרים שפחות מ 3GB יעבדו בפועל? אני חייב לעבוד עם מערכת הפעלה 32bit מכל מיני מגבלות, אולי לא כדאי לי לקנות לוח של אסוס?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. אני בונה מחשב שיהיה עליו וינדוס 8 ובנוסף אני רוצה שיהיה את האפשרות להתקין אקינטוש (צורך תיכנות ) ורציתי לדעת עם המפרט הזה יתאים ויתמוך לאקינטוש? מעבד : Intel Core i3 2120 3.3Ghz s1155 |555 לוח: ASROCK H67M B3 |457 זיכרונות :G.Skill Sniper 2x4GB Low Voltage DDR3 Memory (פשוט הם יושבים לי בבית סתם ללא שימוש) הרדיסק:Western Digital Caviar Blue 500GB|335 כרטיס אלחוטי :Edimax EW-7711IN

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. היי, כרגע יש לי טריפל זיכרונות DDR2 מסוג HYPER-X של KINGSTON,כל סלוט בנפח 2GB=שישה GB בסה"כ;במהירות 800MHZ,אשר פועלים כרגע במצב FLEX. -השאלה בכותרת + השאלה מתחת. -אם אוסיף עוד סלוט נוסף של DDR2,גם כן בנפח 2GB;האם רק אז אוכל לשנות את מצב הזיכרונות מFLEX לDUAL CHANNEL באופן כזה,שיפעלו באופן מלא ויעיל?????! תודה רבה מאוד מראש...

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  12. או שצריך לקנות בנפרד? ויותר ספציפי: האם sempron 3200 מגיע עם משחה או שצריך לקנות אחת? ואם צריך לקנות אז מה מומלץ ואיפה לקנות?

• 6 תגובות
    • 637 צפיות
  13. האחריות הניתנת היא מטעם החנות... אני לא יכול לפנות ליבואן בגין בעיות אחריות למינהן..

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  14. Started by loopsteron,

רוצה לדעת ולשמוע קצת רשמים והתנסות עם המעבד הזה ב - OC כי אני רוצה לקנות. נכון שיש סיקורים ברחבי האינטרנט אבל רוצה לשמוע ממקור ראשון. מהאנשים הטובים בפורום. תודה

15. אאאררר... זאת כנראה שאלה שהייתי צריך לשאול לפני שבועיים... אבל עדיף מאוחר מאשר לעולם-לא. מה קורה למי שלא בדיוק הוריד את כל המשחה הטרמית (נראלי נשאר יותר מ-60%, אולי אפילו 90%), אבל עטף את המעבד בצמר גפן, ממש דקה אחרי הפתיחה?

• 27 תגובות
    • 4k צפיות
  16. Started by Ac-Boy,

אני רוצה לקנות עוד 2GB 667 למערכת שלי שהיא E6300 ולוח P5LD2-SE, משתלם להשקיע או שבעוד שנה ככה כבר זאת תהיה חומרה מיושנת וכדאי כבר לחסוך..?

• 8 תגובות
    • 797 צפיות
  17. היי לכולם כמו שכתבתי לכם שבוע שעבר,הוצע לי מעבד-AMD ATHLON 3500 AM2 מסוג TRAY. הוצע לי לקנות את המעבד הזה עם מאוורר יותר טוב מאשר המאוורר המקורי שמגיע עם ה-BOX. ביקשתם שאתן לכם את הדגם של המאוורר שהוצע לי,אז הנה הוא לפניכם: 1- http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14672 2- והנה הלינק לאתר היצרן עצמו: http://www.tr2tt.com/products/coolers/tr2r1/tr2r1.htm בתודה מראש שי נ.ב-בעל החנות הראה לי את המאוורר שמגיע עם ה-BOX ואת המאוורר שהוא הציע לי,ולמראה עיניים בלבד המאוורר שהוא הציע לי יותר גדול ומאסיבי מאשר ה-BOX.הוא אמר שהוא נותן לי אותו באותו מחיר של ה-BOX. לסיכום: 1-האם לקחת את המאוורר שהוא הציע לי,או לקחת את המאוורר המקורי של ה-BOX?<אין לי מושג מה איזה מאוורר …

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  18. רק רציתי לדעת ולברר מהי באמת החשיבות של פלטופרמת הi5 העתידית, לאלו שמתכננים לקנות מחשב. האם ההמתנה לצאת המעבדים האלו שווה את דחיית קניית המחשב? מהי הפלטפורמה הזו, ועד כמה משמעותיים השינויים שתביא לעולם המעבדים?

• 8 תגובות
    • 718 צפיות
  19. Started by etamiz,

אני מתכנן לקנות מעבד כפול ליבה של אינטל ורציתי לברר אם זה משתלם בזמן שבעוד כחודש-חודשיים שמעתי שהולכים לצאת מעבדים מרובעי ליבה? בתודה מראש, ג'ינג'י. ;D

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  20. Started by kobibo,

אני המתכוון כבר במהלך השבוע הזה לרכוש מחשב ולא בא לי להתחרט על הרכישה מבלי להשקיע טיפת מחשבה לפני הקנייה . אז לשאלתי האם כדאי להשקיע עוד קצת ( מה שאין לי וקרוב לודאי יעכב את הקנייה ) ולרכוש את הלוח הבא שתומך ב SLI : DFI Infinity NF4 SLI nForce 4 Socket939 Motherboard אני חושב לטווח הרחוק ובמקום עוד תקופה מסויימת להחליף שוב לוח אולי כדאי לרכוש את הלוח הנ"ל . לבנתיים רק עם כרטיס אחד ואח"כ להוסיף אליו כרטיס נוסף ? 1. האם לוח SLI יכול לעבוד גם עם כרטיס אחד בלבד או שמחוייבים להיות שני כרטיסים ? 2. האם הכרטיס שאותו אני רוצה לרכוש SAPPHIRE ATI X800GT 256MB 256Bit DDR3 PC-E יכול לעבוד גם כ SLI ( כמובן עם אותו סוג כרטיס ) או שישנם כרטיסים ספציפים שיכולים לעבוד יחדיו ? תודה לעוני…

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  21. Started by ea666,

האם כדאי לי לשדרג למפרט הנ"ל בהתחשבות שאני לא מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש בשנה וחצי הקרובות... adm 3500+ 939 winchster msi neo2 nforce3 muchkin 512*2 3200PC ולהשאיר את ה רדאון 9800XT שלי ואת כל שאר המחשב (מסך,מקלדת,מארז...) משתלם לי או שכדאי להחליף למפרט אחר... ואני לא מתכוון לעשות OC בשום פנים אז זה לא לשיקול...

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני אמור לשלוח לחברה על חשבוני זוג זכרונות שרופים של CORSAI ואמור לקבל חזרה מהם זוג חדש...האם זה שווה את הטרחה והכסף..?-מכס,מע"מ ואני לא יודע מה עוד ידחפו כאן בכניסה לארץ.הם גם רוצים את המשלוח מאובטח דרך UPS..מה דעתכם? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ali,

היי יש לי כרגע מחשב אם סלרון 3.0 ולוח אם pcpartner p4m800pro וזיכרון DDR 512 ואני בזמן הקרוב לא הולך לשדרג מעבד ופשוט בלוח אם יש לי AGP וממש לא משתלם לקנות לו כרטיס מסך חלש ביותר כסף מאשר PCI EXP אז חשבתי אולי להחליף עכשיו לוח אם וזיכרון לDDR2 התקציב הוא 450 שקל זה אומר לוח אם פשוט שיוכל לתמוך בזיכרון DDR2 ומעבדי הדואל קור כולל גם הסלרון למינהם של ה775 וגם איך אפשר להוציא את המעבד מלוח בלי ליגרום נזק? כדי להעביר ללוח חדש בקיצור: חשבתי ליקנות לוח אם שיהיה לו PCI EXP וכרטיס מסך מובנה לעת עתה וזיכרון 1 גיגה או 512 ובאפריל ליקנות כרטיס מסך בחיבור PCI EXP וכמובן שהמחירים ירדו עד אז אז השאלה המסכמת זה משתלם??

• 2 תגובות
    • 472 צפיות
  24. אני עדיין לא הבנתי מה ההבדל בינו לבין אחיו הws ומעבר לזה אם יש לוח באותה רמה מחברה אחרת אולי משהו מוצלח יותר? תודה שחר

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  25. Started by KF,

האם קיים סיכון כשהמעבד הנ"ל עובד על מתח 1.525 (ביוס) ? (טמפ' במאמץ 72-75 OCCT) המחשב לא עובד 24/7 . תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.