מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש שילוב של לוח ומעבד שיתן לי את ביצועי הo\c הגבוהים ביותר , כמובן שהמערכת מבוססת AMD , המחיר לא מהווה הגבלה.. -אם יש סטפינג ממולץ גם בשביל הלוח והמעבד אשמח אם תציינו אותו
-
- 7 תגובות
- 648 צפיות
-
-
ב2GB זכרונות של GEIL? מישהו יכול להפנות אותי לאיזה אתר שבדק את הנושא...
-
- 7 תגובות
- 941 צפיות
-
-
מה יותר שווה ראיתי שה i5 יותר זול אבל הלוחות שלו יקרים יש אולי כבר השוואות מבחינת ביצועים במשחקים ותוכנות? מה יותר טוב לOC ה-965 יש מצב ? כי הוא מתחיל מ 3.6 שזה תדר מדהים. תודה לעוזרים (ד"א עשיתי כבר הזמנה ל AMD אבל אם אני יראה פה שה I5 לוקח אני יבטל).
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקנות לוח מעבד וזכרון זה קצת דחוף לי כי אני קונה את זה מחר... עכשיו אני מתלבט ככה: בגדול יש לי עד 4000-5000 כסף ללוח מעבד זכרון וכרטיס מסך ככל הנראה אני רוצה או את HD5850 או HD5870.. זה תלוי בשאר... אם אתם יכולים לעזור לי בבחירה אני באמת אשמח אני לא יודע או Q או I5 או I7 גם לעתיד כי אני לא הולך לקנות מחשב בזמן הקרוב עוד פעם.... אשמח אם תעזרו לי תודה רבה! אה והמחירים של הכרטיס זה או 1990 או 1380.. שזה תלוי בשאר החלקים ששאלתי הכל ביחד כוולל הכרטיס אני צריךבין 4000 ל5000 גג גג..\ תודה מראש לכל העוזרים!!
-
- 7 תגובות
- 698 צפיות
-
-
היי הלוח אם הישן Gigabyte 945GCMx-S2 הלך (http://www.smart-pc.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=252). האם אני יכול להחליף אותו ללוח הזה Gigabyte GAG31MES2L ? (http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=720044) זה צ'יפסט שונה. מה ההשלכות? אני אצטרך להתקין OS מחדש?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע איזה תיזמונים אלה...או אולי איזה CAS זה?... תודה.
-
- 7 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום ...כרגע יש לי פה מחשב 1.7 סלרון ....האם 1.5(רגיל) יתאים לי ? המוכר אמר לי לוודא שזה 432 (כנראה סוקט?) איך אני יודע אם הלוח שלי זה 432 ? אין לי שום חוברת של הלוח שום כלום תודה. עוד משהו קטן ...ההבדל בין 1.5 רגיל לסלרון 1.7 משמעותי בכלל או שכבר אוותר על העניין וזהו ?
-
- 7 תגובות
- 578 צפיות
-
-
מישהו שמע על הזכרונות האלה. בחנות אמרו לי שאלה זכרונות מהירים במיוחד. לא מצאתי ביקורות. מה דעתכם ? שווה 280 שקל ל-256MB ?
-
- 7 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אני מתחיל לבדוק לוחות אם לשדרוג המחשב שלי ויש לי את Creative X-Fi Titanium Fatal1ty Pro Series השאלה האם שווה לי להעביר אותו למחשב החדש או שהצ'יפים של היום כבר ברמה הזאת או יותר טובים.. כאשר זה ישפיע לי על הבחירה האם להסתפק בלוח אם עם Realtek® ALC887 או Realtek® ALC1150 או להשקיע בלוחות אם יותר יקרים (100 שקל הבדל) עם SupremeFX
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, יש לי לוח אם של ABIT והורדתי לפני איזה 3 חושדים מאוורר קטן שהיה עליו(כמו על כל לוח אם),בגלל שעשה רעשים. חברה לוח אם שלי יכול להישרף? (ואם כן,מה אני יכול לעשות כדי שהוא לא ישרף,כי זרקתי את המאוור שהיה על הלוח אם לפח)
-
- 7 תגובות
- 793 צפיות
-
-
חברי פורום יקרים. אני מעוניין לקנות מחשב חדש. יש לי כבר מפרט מוכן . הבעיה היחידה היא שאני לא מתמצא בבחירת לוח אם מתאים. הלוח חייב להיות של חברת ASUS מכיון שאני קונה מספק שלהם. התקציב לא מהווה בעיה. פשוט אני צריך את הלוח המתאים ביותר. שאר המערכת: מעבד P4 2.8 E 1024K Presscott HT זיכרון קינגסטון 2 סטיקים של 512 של3200 (400MHZ) אם אתם צריכים את שאר המפרט אני אוסיף.... תודה מראש. מאור
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום רב. אני שואל בשביל אחד מן המורים שלי בתיכון, אני יודע שזה מאוד מוזר הוא פנה אלי בכדי שאני אברר כמה יעלה לו לוח חדש למחשב שלו, מה שאני יודע עד עכשיו על המחשב הוא מהירות המעבד היא 800MHZ זיכרון 128 נראה לי SDRAM לא בטוח HDD של 20 GB וזהו, המחשב הזה משמש רק לעבודות בWORD POWER POINT וכדומה, יש לו עוד מחשב AND ATHLON 3000+ 512MB 400MHZ 80GB 7200RPM 8MB BUFFER GEFORCE FX 6200 128MB... הוא רוצה לתקן את המחשב הישן שלו, כמה יעל לו לוח אם חדש שיתמוך בכול מה שיש לו? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 619 צפיות
-
-
כידוע, "אחריות לכל החיים" עדיין בתוקף מה הכתובת לשליחת המעבד לבדיקה ומה הפרוצדורה באופן כללי ? - תוך כמה זמן מקבלים תשובה (אם בכלל) ואופציות להחלפה (הרי לא ייתנו לי את אותו מעבד, כבר לא מייצרים כאלו)? כל פרט יעזור. תודה ושנה טובה !
-
- 7 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש את אלה -MUSHKIN http://www.lamir.co.il/product.asp?product=7066 ויש את אלה - SUPERTALENT http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1998 כמובן שתי סטיקים שתיהם לא במלאי והבנתי מSKY שקשה להם להביא תSUPERTALENT הם אמרו שאפילו היבואן לא יודע מתי הוא ישיג אבל הם אמרו "אנחנו מקווים לאמצע-סוף השבוע" -שיהיה עוד דבר מוזר כשנכנסתי ללמיר וחיפשתי תזכרון הזה(לא דרך חיפוש) הוא לא היה שם.. מוזר
-
- 7 תגובות
- 604 צפיות
-
-
איזה לוח אתם ממליצים וכן איזה זיכרונות אתם ממליצים (רוצה 4gb או 6 זיכרוון) לגבי הלוח רוצה לפחות 8 usb מתוכם 2 קדימה וכן אני רוצה יציאת sata מחוץ למארז (לא יודע אם זה קשור ללוח או למארז) תקציב-1500 עד 2000 ש"ח ללוח ולזיכרונות ביחד מעבדי אינטל Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB כרטיסי מסך GTX 280 1GB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E דיסקים קשיחים Seagate 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II x2 צורבים LG DVD±RW GH20NS x20 Black SATA מאווררים וגופי קירור Zalman CNPS9300 AT מארזים Thermaltake Gigabyte 3D Aurora 570 Aluminum Full-Tower Black ספקי כוח Thermaltake ToughPower W0103 600W PFC (24pin)- 3 Year Warranty מקלדות Logitech Natural Ergonomic Keyboard 4000 - Retail
-
- 7 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אחרי שהשיקה "על הנייר" את מעבדי ה AMD Ryzen 4XXX לניידים עם שלל הבטחות למגוון רחב של שיפורים ולביצועים מרחיקי לכת - מגיעים סופסוף הביקורות על המוצרים עצמם, ונראה שאכן AMD עשתה בשוק הניידים (שוק בו לא היה לה דריסת רגל ושום מוצר איכותי באמת) מה שהיא עשתה בשנים האחרונות בשוק המעבדים השולחניים, קרי - הפכה לחלוטין את יחסי הכוחות והראתה שגם במחשבים ניידם היא יכולה לייצר מעבדים טובים משמעותית ממעבדיה של אינטל. מרגש מאוד לנו כצרכנים לראות סופסוף תחרות שמביאה לנו מוצרים טובים יותר ויותר- בניגוד ל 1-2 עשורים האחרונים של קפיאה על השמרים מבית אינטל שללא תחרות די השתדלה לשפר מוצרים בצורה מינימלית ככל האפשר. https://www.youtube.com/watch?v=Y9JcW_LtXH8
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
מישהו יכול אולי להסביר ,איך זה שבכרטיסי מסך החדשים, מהירות הזכרון כבר מגיעה לכמעט 1GHZ, בעוד שהזכרון DDR הכי מהיר (זכרון רגיל) הוא 333MHZ ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. ביצעתי הורדת מתח ידנית למעבד (2500K). הכל עבר בהצלחה. א-ב-ל, למרות הורדת המתח המשמעותית ביחד לברירת המחדל, שמתי לב לדבר מעניין: כאשר אני על הגדרות ברירת המחדל (ז"א, על AUTO), בזמן מנוחה המתח המגיע למעבד הוא 0.8V, והטמפרטורות נמוכות (32 מעלות). לעומת זאת, כאשר אני במצב הידני, ולמרות שבמצב זה המתח שהוגדר הוא נמוך (!) מהמתח שמנפיק מצב ה AUTO במאמץ, הרי שבזמן מנוחה המתח הידני עומד על 1.024 וואט. ולכן, גם הטמפרטורות יותר גבוהות - 35 מעלות. די מוזר לי כל הסיפור, ובמיוחד מכיוון שזה די הופך את ה underVolting למיותר-משהו (: [אציין שתכונת ה C1E פעילה]
-
- 7 תגובות
- 807 צפיות
-
-
מה עדיף, נגיד 3800 במהירות סטוק(2*2GHZ), או FX 57 במהירות 4GHZ(תאורטי), אני מדבר על תוכנות כבדות למיניהן ועל משחקים, מה יתן ביצועים יותר טובים, סתם לדעת...
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
הלוח אמור לפתור את כל הבעיות שהיו ב +8RDA . אז הוא פותר או לא זאות השאלה......?? ??? כמה הוא יעלה ??? ולאן יהיה להגיע איתו ב- OC ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לוח אם asus P4V533. מסכי BIOS היו תקינים עד שביצעתי עדכונים: 1. עדכנתי גרסת BIOS ולאחר אתחול קיבלתי הודעה: bad cmos checksum - בחרתי באופציה set default settings. 2. התקנתי DRIVER לכרטיס המסך geforce2 mx 400. התופעה שאני מקבל עם הכניסה לתפריט BIOS היא שהחלק הימני של התפריט מוסתר כלומר, התפריט כולו מוזז ימינה. האם מי מכם יודע מה קרה ואיך מתגברים על הבעייה. מערכת ההפעלה תקינה. תודה, נמרוד.
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב בעל המפרט הבא: מעבד intel e8400 לוח אם gigabyte ga-ep45-ud3lr זכרונות dominator cm2x2048-8500c5d כ. מסך xfx radeon 4850 מאז שהתקנתי את הקונפיגורציה הנוכחית אני סובל מ bsod שונים, מבדיקת קבצי הdump עולה שחלקם נובעים מהדרייבר של הכ.מסך, חלקם משגיאות זיכרון שונות. עידכנתי את הדרייבר של כ.המסך, ואכן התקלות פחתו במידה מסוימת. הרצתי memtest86+ ב2 קונפיגורציות, single ו dual, הנה התוצאות: Dual Channel Single Channel מה ניתן ללמוד ממהmemtest? האם ניתן לקבל אינד' איזה חלק תקול?
-
- 7 תגובות
- 927 צפיות
-
-
-
יש לי לוח אם GA 8ST 800 של ג'יגבייט אל הלוח מחוברים HDx2 & CDx2 וזהו! נגמר המקום השאלה היא כזאת אם אני ירצה להוסיף עוד HD ו CD איך אני יכול? שמעתי על בקר IDE שמחובר דרך PCI אבל ממה שהבנתי הם לא ממש מהירים כמו הבקרים המובנים תודה לכל העוזרים והיועצים
-
- 7 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני מרכיב מפרט למשב חדש שאני מתכנן לקנות שישמש למשחקים בעיקר ורציתי לשמוע חוות דעת מהמומחים כאן על המעבד. אז על מה ללכת? על ה E6600? או ה Q6600? או שדווקא E6700?.. אני מתכנן לקחת 2GB זכרון, כרטיס מסך מהטובים שיש כיום (8800 GTS\X) ולא מתכנן OC. מחיר פחות או יותר עד 1500 שח אז על מה אתם ממליצים? תודה
-
- 7 תגובות
- 761 צפיות
-