עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by aradgonen,

שלום! המחשב שלי לא עולה בכלל והוא עושה 3 ביפים קצרים. קראתי בפורום שהשלוש ביפים זה אומר שהזיכרונות לא תקינים. איך אני בטוח שזאת הבעיה ולא משהו אחר? אם הם מקולקלים אז מה כדאי לקנות? (כרגע יש לי 4 gb כאילו 2 ddr2 800 MHz של pqi לוח אם של ecs דגם A780GM-A מעבד amd phenom q9750 דור ראשון) המחשב לא עולה בכלל רק עושה את הביפים. בכללי כל הזמן מתקלקל משהו אחר במחשב יכול להיות שיש לזה קשר שבמארז יש רק מאוורר גדול אחד ושל המעבד? שווה להשקיע במארז חדש למפרט כזה? (כרגע תעזבו את עניין הכסף אני רק רוצה לדעת מה הבעיה ואם יש טעם להשקיע) ארד גונן .

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  2. Started by RTTW,

היי מה דעתכם כדי לקנות מחשב חדש שיתבסס על מעבד A3850 או פשוט להשקיע עוד ולקנות איזה מעבד CORE I5 2500 או אפילו 2600 לא גירסת ה-K

3. שלום, לפני כמה ימים קיבלתי כאן באתר מפרט ושלחתי אימיילים לכמה חנויות מחשבים לקבל הצעת מחיר אחת החנויות החזירה לי הודעה שהם טוענים שלוח האם פשוט ביותר ושהם בטוחים שהוא ייצור צוואר בקבוק כלשהוא. הם הציעו לי את הלוח ASROCK H67M B3 במקום שהוא הרבה מעבר למחיר שאני מתכוון להוציא על לוח אם ובכללי על המחשב רציתי לדעת מה אתם חושבים, האם לוח האם MSI H61M-P23 B3 H61 הוא פשוט למדי וייצור צוואר בקבוק? המפרט המלא: Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3GHz Tray Cooler Master Hyper TX 3 MSI H61M-P23 B3 H61 Chipset Kingston 4GB DDR3 1333MHZ Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB SATA F3 HD103SJ HIS 6950 IceQ X 2GB GDDR5 LG GH22 SATA x 22 Black Cooler Master Elite 370 Antec True …

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  4. שלום , בקשר לדיון שפתחתי בתת פורום אחר :(כנראה לפה הדיון יותר מתאים )

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  5. Started by PCguy,

זו שאלתי ??? אם יש כאלו התומכים היכן אפשר למצא מידע עליהם?

• 15 תגובות
    • 896 צפיות
  6. Started by Lumber_Jack Jim,

הי זה מתחיל כך, הלוח הנוכחי(KM18G II של Albatron) מת. בלי תמרות עשן או ריח של מנגל, רק מת. May it rest in pieces... :nutty: ואין טעם בשבילי להשתדרג לסוקט עדכני יותר,אז אני מחפש תחליף איכותי במחיר סביר. אז,מה מומלץ היום? *עדיפות לאחד עם ביוס גמיש שייתן קצת יכולות OCינג. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 896 צפיות
  7. טוב אז קיבלתי מתנה (שמן הסתם אני לא יכול להחזיר או לשנות למשהו אחר) שני גיגה זיכרון ב-4 שבבי 512מגה. הדגם הוא Corsair Value Select 184-Pin PC3200 (DDR400) Non-ECC 2.5CAS זה עדיין סגור באריזה (עודף זיכרון מאיזשהו פרוייקט של מישהו שעזרתי לו לאחרונה). חשבתי למכור אבל אין לי --- להתעסק עם זה. אמרתי לעצמי "טוב! הגיע הזמן לשדרג" (משהו שאני דוחה כבר שנים) והתחלתי לחפש לוח-אם ומעבד. לאחר קריאת כמה מאמרים מרתקים ב-anandtech החלטתי שבא לי על ה-dual core הסקסיים של AMD. אוקיי כמעט וקניתי את ההמלצה שם ל-DFI LANParty UT nF4 Ultra-D ואז אני רואה שלוח-האם הזה לא אוהב זיכרון "זול" במיוחד של Corsair! ממה שראיתי יש שתי דרכים לעקוף ת'בעייה: לעשות underclock לזיכרון (בעסה) או להגביר voltag…

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  8. מתי יצאו שני המעבדים בכותרת לשוק??????

• 11 תגובות
    • 896 צפיות
  9. Started by avi2014,

מה זה והאם זה נותן שיפור במשחקים/oc?

• 9 תגובות
    • 896 צפיות
  10. התקבלתי לעבודה היום ( ) ובבנק יתנו לי כרטיס אשראי- כך אוכל לבצע תשלומים. אז השבוע אני הולך לקנות כרטיס מסך 6800GT, ורציתי לדעת אם המעבד שיש לי AMD AXP 2500 יהווה צוואר בקבוק (או מה שלא אומרים) לכרטיס מסך? אני אוכל לבצע לו OC עד 2050MHz אם זה יעזור. או שכדאי לי לוותר על ה-6800GT וללכת על ה-6600GT במקום בגלל המעבד? הכרטיס בגרסת AGP אגב.

• 11 תגובות
    • 896 צפיות
  11. Started by yotam.m,

יש לי שאלה קטנה מה ההבדל בין שתי הליבות האלו במעבדי AMD. ולמה ליבת san diego נמצאת רק במעבדים גבוהים מ AMD 3500+ ביצועים, בקרי זכרונות, או מה שלא יהיה. תודה רבה לעונים!

• 8 תגובות
    • 895 צפיות
  12. עריכה: באמת שאני מצטער על ההקפצה, אני פשוט רגיל שזה מותר מפורומים אחרים.... (אל דאגה, אני לא גולש בשום פורום חומרה חוץ מHWZONE) אז בעצם ההתלבטות היא בין: DFI nF4 Ultra-Infinity Socket 939 ABIT KN8 Ultra Socket 939 מחיר אותו מחיר (לפחות מה שראיתי בNEWEGG) אז אני משער שגם בארץ המחירים שלהם שווים פחות או יותר... כאמור, לא מתוכנן OC אם יש משהו יותר טוב באותו מחיר פחות או יותר אשמח לשמוע Tnx

• 11 תגובות
    • 895 צפיות
  13. Started by segevon,

שלום.. אני רוצה להחליף כרטיס מסך במחשב של חבר שלי.. ואני רוצה לדעת איזה לוח אם יש לו.. עכשיו מה שגיליתי זה שהוא של Intel ושהדגם שלו זה D11020M אני צריך פרטים על החיבורים בלוח... ותמיכה בזיכרון... תודה לעוזרים...

• 4 תגובות
    • 895 צפיות
  14. זה יותר דיון והשקפה על מה שנעשה כיום בתעשייה ובעולם המחשבים. אם פעם הדבר הכי חשוב במעבד (בעצם לפני 10 שנים ויותר אולי הדבר הכי חשוב), זה היה איזה מעבד יש לך במחשב. ברגע שאמרת למישהו שיש לך 486 DX2 שפועל על 66 מגה הרץ, זה היה הכי חשוב. כל השאר היה פחות חשוב או משנה בכלל לכל היותר אנשים התעניינו אם יש לך 4 מגה זכרון והיו כאלו שרצו להתפרע אז קנו 8 (לא היה אפילו חשיבות לסוג הזכרון וכו') ובטח שאף אחד לא התעניין יותר מידי בלוח האם. כרטיסי מסך היו חסרי חשיבות לחלוטין. וכו'. אבל כיום אני שם לב לתהליך הפוך, כל מעבד בשוק כיום בין אם זה E8400 או E8200 (שעולה איזה 600 סה"כ ?!) או מרובעי ליבות כמו Q9300 (שעולה 1200 בערך?!) עושים את העבודה מעל ומעבר! גם מעבדים שניתן להשיג כיום…

• 10 תגובות
    • 895 צפיות
  15. אני מקווה שזה הפורום המתאים לשאלתי אם לא אז גרפיקה הוא יהיה בהחלט הפורום המתאים. האם E6300 מהווה צוואר בקבקוק ל GeForce 8800GTS 320MB?

• 11 תגובות
    • 895 צפיות
  16. Started by shuy,

עבור E6600 ו-DDRII 800, לא צריך יכולות SLI או CF, כמובן בעל PCI-E ועם לפחות 3 חיבורי PCI רגילים. כ.הקול שעל הלוח אינו רלוונטי מכיוון שהולך לשבת עליו כ.קול חיצוני. לא ל-OC. תודה...

• 12 תגובות
    • 895 צפיות
  17. Started by Nahum2,

אנא זהו את הזכרון הזה בבקשה. או אימרו לי איך עושים את זה. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 895 צפיות
  18. שלום לכולם . לא הייתי מעודכן די הרבה זמן בכל התחום של חומרה ובעקבות קנייה של sempron 2800+ AM2 ולוח אם msi k9ngm2 אני מגלה הרהורים שניים לגבי הקנייה . התחלתי לחפש כבר לוח אם אחר עם האפשרויות שאני צריך אבל עכשיו , בגלל שינויים מסויימים , אני צריך שזה יהיה המחשב הראשי (משחקים) ולא מחשב לעבודה בלבד . אז תהיתי אם יש מצב להכניס pentium d 805 + לוח אם איכותי שעונה על כל הדרישות שלי ב-1000 שקל פחות או יותר . הדרישות : תמיכה ב-SLI וב-DDR800 , צ'יספט איכותי ככל האפשר , בלי כרטיס מסך אונבורד , ושיהיה אוברקלוקר טוב ככל האפשר . אני יודע , אולי הרבה אבל אני בטוח שיש חייה כזו ואף זולה . מובן מאילו שמעבד הפנטיום פשוט דורש OC ואין לי בעייה to overclockit אם זה יתן לי תוספת ביצועים חביבה …

• 9 תגובות
    • 895 צפיות
  19. Started by Vortex,

אשכנזים ;D

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  20. שוק המחשבים פרוץ לגמרי! משנים ומקמבנים...וללא פיקוח הפעם התייחס לזיכרונות: יש חנויות(גם הגדולות) ששמים מדבקה שרשום עליה לדוגמה SUMSUNG לכאורה זה נראה אורגינל אך עם בדיקה קצרה של תווית הקופוננט באינטרנט מראה שרק הברנד הוא של סמסונג והזיכרון עצמו של איזה "פרש"(עכשיו אני יודע שמישיהו יבוא ויגיד-"זרקת אבן באינתיפדה). היזהרו ותדרשו מקורי ואח"כ תבדקו שלא רימו אתכם, התחרות בשוק היא ע-נ-ק-י-ת.

• 8 תגובות
    • 895 צפיות
  21. כשהיה לי 256MB זיכרון, המעבד היה על 43+- במנוחה ועל 60 במאמץ הצ'יפסט היה ב30 במנוחה ועל 40 במאמץ לאחר שהוספתי עוד 256MB זיכרון הטמפרטורה של המעבד ירדה דרסטית! ל35במנוחה ו40 במאמץ! אבל ההפך עם הצ'יפסט. הטמפרטורה שלו עלתה ל37 במנוחה ו42 במאמץ איך זה יכול להיות? לא שיניתי כלום חוץ מהזיכרון....

• 6 תגובות
    • 895 צפיות
  22. האם לצפות לבעיות? התנגשויות חומרה וכאלה או שהכל אמור להיות בסדר? וכשאני אומר הכל מותקן אני מתכוון לווינדוס אקס פי מעודכנת, וידיאו קודקים, משחקים ...

• 7 תגובות
    • 895 צפיות
  23. אילו זכרונות יתנו ביצועים טובים יותר ? PC 2700 CAS 2 או PC 3200 CAS 2.5 (אם צריך אפשר להציץ במפרט שלי, הוא מעודכן) (כרגע לא מתוכנן שום OC) תודה HF

• 10 תגובות
    • 895 צפיות
  24. Started by kupo,

אני צריך לוח אם עדיף מאד עם כרטיס מסך וקול מובנים ושיתאים למעבד athlon xp 1.16GH (לא זוכר איפה רשום המודל אבל נראה לי 1200) עלות כמה שיותר נמוכה והכרטיס מסך לא משמש לשום דבר רציני אז לא צריך משהו יותר מדי טוב . לגבי מעבד צריך מעבד שמתאים ללוח אם פה : http://www.giga-byte.com/Motherboard/Support/CPUSupportList/CPUSupportList_GA-7VT600.htm לא משהו יקר 650 שקל ופחות לגבי זכרון אני מניח ש 512MB זה מה שמומלץ וצריך ל WIN XP רציתי לדעת אם מומלץ חברה מסוימת או משהו כזה (גם ללוח שמעל gigabyte GA-7VT600) . אני חושב שכל השדרוג צריך לצאת בסביבות 1500 (תקנו אותי אם אני טועה )

• 11 תגובות
    • 895 צפיות
  25. Started by weinman,

סטטוס: התקנת מחשב חדש חדש הבעייה: כיצד להגדיר נכון את מהירות המעבד מעבד: AMD ATHLON XP 2500 לוח: Gigabyte GA-7N400 Pro2 nForce2 Ultra400 הזכרונות הם: Mushkin 512MB PC3200 Blue כרגע מופיע על הביוס (בעליה) 1.1GHz ואני מבין שצריך להופיע 1.83GHz נכון לעכשיו הסוויצים ( CLK_SW ו CLK_RAIRO) על הלוח מצויים במצב "אוטו" שזו ברירת המחדל כמו כן מה מומלץ להיות ה FSB המיטבי. אין צורך ב OC

• 3 תגובות
    • 895 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.