עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by stingeR-,

למה בסרט של AMD "prossesor installion" האיש שמתקין את המעבד אומר שחייבים לשים צמיד אנטי סינטטי!? למה?! מי צריך את זה? מה זה בידיוק עושה? אפשר גם בלי ? אני התקנתי בלי והכל עובד טוב...

• 13 תגובות
    • 966 צפיות
  2. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  3. Started by tomerw,

על איזה לוח אם כדאי ללכת על ASUS A7N8X או Epox 8RDA+ מה ההבדל ביניהם ולמה? אני מתכוון לעשות OC

• 6 תגובות
    • 966 צפיות
  4. Started by Kolshamen,

אני יודע שאין בשוק עדיין אבל כבר יש סיקורים ובאנצ'מרקים: http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=3570 אז מה אתם חושבים.... מי מנצח ביחס עלות/תועלת..... משחקים, עריכת ודיאו/אודיאו....

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  5. Started by Quellious,

הי, אני מתכנן בזמן הקרוב לשדרג מחשב פנטיום 3 ישן, לצורך משחקים, ובתקציב לא גדול. חשבתי על שילוש מבוסס AthlonXP 2500+ השאלה שלי היא אם שווה בכלל להשקיע במעבד שהולך להיעלם בקרוב (הרי סמפרון אמור להחליף אותו) אתם חושבים שמעבד כזה יוכל להחזיק משחקים עוד שנה, שנה וחצי ? או שכדאי לגרד עוד כסף וכבר לעבור ל-Athlon64 ? (אני לא רואה סיבה להשקיע בפנטיום עבור מחשב שמיועד אך ורק למשחקים וגלישה) מה דעתכם ?

• 13 תגובות
    • 966 צפיות
  6. Started by asafasaf29,

אני מתלבט בן 2 מעבדים,איזה מהם עדיף למשחקי מחשב,ואגב אני לא מתכנן OC ואין בעיה מבחינה תקציבית . מה המומלץ: AMD ATHLON 64 6000+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 3.0GHz 1MB CACHE - ADX6000CZBOX - BOX או INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ?

• 12 תגובות
    • 966 צפיות
  7. שלום. כפי שכתוב בכותרת, אני קונה את המעבד הבא: Intel Pentium D 805 533Mhz FSB. אשמח לשמוע המלצה מפיכם לגבי איזה לוח אם וזכרונות יהלמו אותו. ראיתי כמה לוחות של ג'יגהבייט טובים, אבל יש המון דגמים ואני מבולבל. ראיתי שהצ'יפסט 945P הוא המומלץ. אין לי הרבה בקשות, רק - שהזכרון יהיה ג'יגה (2x512mb), ושהלוח-אם והזכרונות יהיו כשירים לאוברקלוק ל- 800mhz FSB. לא צריך SLI ושטויות. תודה רבה מראש.

• 9 תגובות
    • 966 צפיות
  8. השעון מתחיל להאט: על פי דיווחים טריים, אינטל תשיק בקרוב שלוש משפחות מעבדים חדשות המתבססות כולן על תהליך ייצור של 10 ננו-מטר, בדיוק כפי שהיא עושה בדור ה-14 ננומטר העכשווי בעשור האחרון ומעבר לו, לאינטל ישנה תוכנית ייצור ברורה על פיה היא מתנהלת הנקראת Tick-Tock, כאשר כל טיק או טוק מסמל משפחת מעבדים חדשה שמרעננת את השוק, כאשר טיק מסמל תחילה של תהליך ייצור זעיר יותר מקודמו על פני הארכיטקטורה הקודמת לה, וטוק מסמל ארכיטקטורה חדשה לגמרי. ניכר כעת שהשעון הזה נעצר לאט לאט, ובכלל כל תהליך המזעור, כאשר הדיווחים מדברים על שלוש משפחות מעבדים חדשות אותן אינטל תשחרר אל השוק אחרי Kaby Lake אשר יעשו כולן שימוש ב-10 ננו-מטר, ולמעשה יציפו את השוק עד לשנת 2019, או 2020 אם נסתכל על ז…

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  9. Started by diablo4u,

אני קונה מחשב חדש עוד שבועיים שלושה ואני כבר עכשיו מתחיל לעשות בירורים. בכל מקרה כששאלתי איש אחד לגבי אטלון 64 הוא אמר ל לרדת ממנו כי הוא לא מתאים למשחקים ושום משחק לא ירוץ עליו. שהוא לא מתאים. דיברו על המשחק unreal 2k4 הוא אמר שעכשיו יוצאת גרסה מיוחדת ל64 ביט. והאיש הזה הוא לא סתם "נוב", הוא שחקן אנריל וותיק אהה וגם אני שחקן אנריל בכל מקרה אודה אם תענו לי שלומות

• 14 תגובות
    • 966 צפיות
  10. אני מתלבט ביניהם. המחשב מיועד למשחקים,סרטים, גם פוטושופ וקיובייס ודברים בסגנון, לא מתכוון לשדרג ב-3 שנים הקרובות. אם אני לוקח את הE8400 אני יכול לקנות אותו מחנות שעושה OC, אם את הQ9450 אז בחנות שאני קונה בה אין אפשרות לOC, אבל אני חושב שאני אעשה לו מתישהו OC לסביבות 3.0GHZ, אם אני קח אותו. מה יהיה עדיף ? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 966 צפיות
  11. אחרי שקיבלנו את דגם ה-Envy x2 ההיברידי בתור אחד מדגמי החלונות הראשונים עם שבב Snapdragon 835 - מגיעה גם גירסת ה-Core שמאפשרת לבצע השוואת נתונים ויכולות לכתבה

12. Started by kobibo,

כאשר ניסיתי להעלות את מהירות המעבד ,גם ע"י שינוי ג'מפרים בלוח וגם ע"י הגדרות בביוס ,לא ניתן היה לבצע זאת ומהירות המעבד נשארה נעולה על אותה מהירות נוכחית ( P3-866 לוח של Asus CUV4X-C ) למרות שעיינתי בחוברת שהגיעה יחד עם הלוח ,לא מצאתי איך ניתן לשחרר את הנעילה אם בכלל ניתן ? אודה לעזרה .

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  13. Started by INFERNO,

שיהיה סוקט 478 צ'יפסט לא ממש משנה לי און בורד סאונד והכי חשוב FireWire וכמעט שחכתי תקציב של 700 ש"ח

• 8 תגובות
    • 965 צפיות
  14. שלום, יש ברשותי כבר 2GB זכרון במהירות 667 ורציתי לשדרג ל-4GB על מנת לעבור לויסטה. האם כדאי לחליף את הזכרונות שיש לי כרגע ולקנות 4GB 800mhz או להוסיף 2GB 667mhz? כמה משמעותי יהיה השיפור? אני לא מתכנן שום OC.

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  15. מספר הדלפות נפרדות מציירות לנו תמונה מבטיחה בהחלט עבור דור מעבדי ה-Renoir המתקרב לכתבה

16. מה המצב אנשים ?.. אני צריך המלצה ממכם ללוח אם שיתמוך במעבדי אינטל בסוקט 478 (וגם למאוורר המקורי שלו) ועם 4 סלוטים של DDR400 (שיתמוך לפחות ב - 2 GB ומעלה) והכי חשוב (לא שהשאר לא) עם סלוט של PCI-E x16 ... זה למחשב ישן, ולא אני לא מתכוון לקנות חדש זה פשוט המחשב של אחי שיכול לסחוב את הכרטיס המסך הישן שלי שאני מחליף אותו (והוא פי 10 יותר טוב מהכרטיס מסך שלו) . ויהיה לו ספק מספיק חזק שיחזיק את המערכת (Enermax 400w Active PFC) אהה וחובה שיהיה מהאתר של פנדה מחשבים (pandas.co.il) או מ - KSP (ksp.co.il) כי אני קונה באחד מהחנויות האלה ... תודה מראש, משה

• 9 תגובות
    • 965 צפיות
  17. לוח האם שלי:Gigabyte 8SQ800 Ultra המעבד:P4 2.4Ghz 533Mhz FSB הזיכרון:Corsair Twinx Dual channel DDR 400Mhz 256X2 באיזו תדירות (frequency) אמור לעבוד הזיכרון שלי?.. אני לא שואל את השאלה הזאת סתם.. כאשר אני מפעיל אותו בביוס על Default של 400Mhz המערכת עובדת באופן לא תקין לגמרי המחשב מתכבה לבד, לעיתים מערכת ההתקנה לא עולה, המחשב מתכבה לרוב באמצע משחקים. בחנות מחשבים כלשהי מכרו לי סיפור שהמעבד חייב לעבוד על 800FSB (כלומר שאני צריך לקנות מעבד חדש בכדי שהמערכת תעבוד תקין במהירות זיכרון של 400Mhz) ושעם מעבד בעל 533Mhz FSB המקסימום שאני יכול להפיק מן הזיכרון ללא אוברקוק הוא 333Mhz אני לא יודע אם להאמין לזה או לא. בדקתי את רשימת עדכוני הביוס ללוח שלי ב www.giga-byte.com ומצאתי…

• 4 תגובות
    • 965 צפיות
  18. Started by Overshot,

שלום לכולם! כשאנחנו קונים לוח אם, תמיד יש את השורה הזאת : - FSB 800/533 MHz בהתאמת CPU. זה סימן שהFSB המקסימלי שהלוח מסוגל לשרוד זה 800 MHZ? ז"א אי אפשר לדחוף את ה-800FSB האלו קצת למעלה?

• 4 תגובות
    • 965 צפיות
  19. כן כן ידידי מדובר על אותו לוח שפעם הבאתי את תלונותי. P4c800 DELUXE http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=19;action=display;threadid=44595;start=msg404415#msg404415 נכנסתי לאתר אסוס איטליה וראיתי את התמונה שם: http://www.asus.it/products/mb/socket478/p4c800-d/overview.htm נכנסתי לאתר אסוס הרגיל(גלובל) וראיתי את התמונה שם: http://www.asus.com/products/mb/socket478/p4c800-d/overview.htm נדמה לי שגם בטומז ארדוור יש תמונה של הלח אבל לא דומה לשתי התמונות שלפי מה שאני זוכר טוב, אז מה יש לכם להגיד?? אני קיבלתי כמו זה שבאיטלה. AaaBb

• 8 תגובות
    • 965 צפיות
  20. Started by itzik_vip,

אני צריך להזמין מחשב מבוסס צי'פסט nvidia לצורך בדיקות חומרה. שמתי לב שההיצע ממש קטן כי רוב הלוחות מצויידים בצי'פסט של AMD . אין בעייה עם תקציב ואת שאר החלקים אתאים אח"כ. אנא המליצו כי אולי אני מפספס :-) תודה

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  21. Started by none77,

מה אתם אומרים על הדרוג? http://www.tomshardware.com/reviews/gaming-cpu-review-overclock,3106-5.html הפנום הקשישים מדורגים גבוהה ומומלצים כקניה המומלצת עד 100$ http://www.tomshardware.com/reviews/gaming-cpu-review-overclock,3106-2.html מעודכן ל16/5 למה הi3 2120 מדורג 3 דרגות מעל הg2020? לא נראה לי ht עושה כזה הבדל

22. Started by shuy,

עבור E6600 ו-DDRII 800, לא צריך יכולות SLI או CF, כמובן בעל PCI-E ועם לפחות 3 חיבורי PCI רגילים. כ.הקול שעל הלוח אינו רלוונטי מכיוון שהולך לשבת עליו כ.קול חיצוני. לא ל-OC. תודה...

• 12 תגובות
    • 965 צפיות
  23. Started by CyberBot,

אין לי תקציב מוגדר אבל גם אני לא רוצה יותר מדי להיסחף נגיד בסביבות ה1000? לגיימינג אני מרחרח לבדיקת כדאיות

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  24. היי לצד ההודעות על השיפורים הצפויים בדור הרוקט לייק, במעבדים שנמצאים כרגע בשוק, המצב מבחינת אינטל לא מזהיר, בלשון המעטה. https://www.notebookcheck.net/AMD-Ryzen-5-5600X-ends-Intel-s-hegemony-in-single-thread-perf-10-faster-than-Core-i9-10900K-and-23-faster-than-Ryzen-9-3900X.501463.0.html לידיעתכם.

25. העיסוק בדגמי משפחת ה-Renoir של AMD עולה מדרגה נוספת עם מה שנראה כמו אישור רשמי למחצה של שמות הדגם הצפויים לנו בחודשים הקרובים, עם ליבות גראפיות מובנות - לצד פרטים נוספים עבור אלו ממשפחת Vermeer שיגיעו ללא יחידות עיבוד גראפיות בתוכם לכתבה

• 1 תגובה
    • 965 צפיות

דיונים חדשים בפורומים