מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
השקת דור ה-Ryzen השלישי מתקרבת במהירות - ואיתה דור חדש של לוחות אם מבוססי ערכת השבבים X570 לכתבה
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אז החלטתי להעיף את המארז HP PAVILLION P6 שלי ולקנות artec 902 מאוורר וסקסי , ובשל כך אני חייב לקנות לוח אם חדש כי מה לעשות הלוח אם של ה HP הפוך ולא נכנס בשום מקום פרט למארזי HP . אין כוונה לעשות OC או CFX אבל מומלץ לוח אם שתומך אם אפשר אז אני רוצה המלצות ללוח אם טוב לגיימינג נתוני המחשב שלי : בנוסף ספק כוח חדש של seasonic ss-550rt הצרכים שלי הם בעיקר גיימינג , וכמו שאמרתי התקציב הוא 500 - 600 אם יש משהו טוב בפחות גם סבבה
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
צפויות אילו שהן ירידות מחירים בקרוב? (בעקבות תקופת ה"חגים" בארה"ב). או שעדיף לקנות וזה?
-
- 9 תגובות
- 936 צפיות
-
-
רבעון שיאים נוסף, השקעות ענק בישראל ובארצות הברית ואפילו אפשרות לרכישתה של מלאנוקס - למרות העיכוב הטכנולוגי, נראה שיצרנית השבבים אינה מאטה את הקצב לכתבה
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי מחשב חדש ובביוס הטמ"פ עומדת על 34 מעלות אבל כשאני מסתכל בכל תוכנה אחרת (AIDA32/speed fan) זה כותב לי שהטמ"פ עומדת על 70!!! דבר שבכלל לא הגיוני עם בביוס כתוב שהטמ"פ עומדת על 34 מה יש לעשות כדי לפתור את הבעיה הזאת ?
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
amd690G + ati sb600 או nforce 560 ללא OC בכל מקרה או שזה בכלל לא משנה?
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אני מחפש גוף קירור למכר שלי, מכיוון שהמעבד שלו מגיע לטמפרטורות גבוהות מדי ואז נותן לו מעין Blue Screen of Death מיוחד של Intel. אשמח גם לקבל המלצה לגוף קירור טוב. (בפעם האחרונה שהייתי אצלו הטמפרטורות במנוחה הגיעו ל-80 מעלות ובמאמץ ל-95-100~)
-
- 10 תגובות
- 936 צפיות
-
-
על איזה לוח אם כדאי ללכת על ASUS A7N8X או Epox 8RDA+ מה ההבדל ביניהם ולמה? אני מתכוון לעשות OC
-
- 6 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום, בהפעלת המחשב הלוח מזהה רק את כונן ה DVD כאשר את שלושת הכוננים הקשיחים הוא לא מזהה. נכנסתי להגדות ה BIOS וטענתי את הגדרות ה FAIL-SAFE והלוח זיהה אחרי אתחול את הכוננים אבל עדיין מאז כל פעם שאני מכבה ומדליק מחדש הלוח לא מזהה את הכוננים ורק אחרי שאני לוחץ F9 (תכונת Xpress Recovery של GigaByte) הכוננים מזוהים. :s05: שתי שאלות: 1. איך אני בודק את גרסת הBIOS שעל המחשב? 2. זו לא נשמעת כמו בעיית קיצור? אחריות מכסה תקלה כזאת?
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
רכשתי P5B DLX, ובחוברת המשתמש בקטגוריה של זכרונות של 800MHZ לא מופיעה כלל החברה TRANSCEND שאני אמור לקבל בקרוב. האם זו מילה אחרונה? נדפקתי ואין מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן עם תושבת 775 ועליה מעבד E6600 לאחרונה אני צריך הרבה יותר כח מהמחשב וגיליתי שלמעבדים בתושבת הזו יש שוק חזק בסביבות 200-250שקל אפשר להשיג את המעבדים הבאים: Q6600 8M Cache, 2.40 GHz, 1066 MHz Q8200 4M Cache, 2.33 GHz, 1333 MHz Q8300 4M Cache, 2.50 GHz, 1333 MHz איזה מהם הכי חזק?
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך קצת חומר לימודי כללי על לוחות אם . אין צורך להפנות אותי לט'רד הדבוק שקיים בפורום על לוחות אם כי קראתי את כולו ולא באתי על סיפוקי. החומר הלימודי שאני צריך הוא כזה : 1. רקע כללי על לוחות אם ושימושים שונים 2. לימוד סכימה כללית של לוח אם. - איפה ממקום כל דבר ומה תפקידו (כולל הכל - גם ג'אמפרים) 3. סוגים נפוצים של לוחות אם ושימושם (amd intel וכו) 4. איך אפשר לזהות (ויזואלית) סוגי סוקטים 5. כל דבר שקשור לעניין. בקשתי המון ואני אודה למי שיעזור לי תודה ואחלה לילה שיהיה לנו
-
- 11 תגובות
- 935 צפיות
-
-
מה יותר טוב מבחינת ביצועים באוברקלוק? מה יותר כדאי לי לקנות? Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 CAS2 Memory w/Ultra Coated Copper Heat Spreader או GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Golden Dragon Series Retail Memory עריכה: שמתי לב שלGeIL אין Heat Spreader, האם זה יפגע בביצועים? תודה.
-
- 13 תגובות
- 935 צפיות
-
-
חיפשתי בפורום וקראתי קצת, אבל לא הבנתי מה זה בדיוק תזמונים של זכרון, האם זו המהירות שבה הוא עובד ? האם זה מספר הפעולות שהוא עושה בכל עליית שעון ? מה זה בדיוק, ומה משמעות המספרים בצורת 2-3-4-5-6 (למשל) ? אגב, זה משהו שנקבע אצל היצרן, או זה משהו שאני יכול לשלוט בו ?
-
- 14 תגובות
- 935 צפיות
-
-
http://www.asus.com/products/mb/socketa/a7n8x-d/overview.htm איך הוא? איך כרטיס הקול שלו וכו'? /עריכת המודר/ נא לא להשתמש בקישורים ישירים לחנויות מחשב (פירסום)
-
- 7 תגובות
- 935 צפיות
-
-
הבנתי שהלוח תומך במעבדי PHENOM II על AM3, והאתלון 2 לא כזה שונה מהם (אין לו קש רמה 3), אז מישהו יודעם את הלוח הנ"ל יתמוך במעבדים הנ"ל.
-
- 7 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי כבר 2GB זכרון במהירות 667 ורציתי לשדרג ל-4GB על מנת לעבור לויסטה. האם כדאי לחליף את הזכרונות שיש לי כרגע ולקנות 4GB 800mhz או להוסיף 2GB 667mhz? כמה משמעותי יהיה השיפור? אני לא מתכנן שום OC.
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
ל-AMD יש מעבד חדש בעל ליבה גרפית מובנית, והיא רוצה שתאהבו אותו על אף השימוש בארכיטקטורה גרפית שאינה חדשה כלל - אז יצאנו לבדוק האם השילוב הזה מצליח להוכיח את עצמו בעולם האמיתילכתבה
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי מחשב חדש עם לוחGAZ-77-D3H וכרטיס NVIDIA GeForce GTX 560 Ti עכשיו , אחרי שהתקנתי דרייברים ללוח אם + דרייברים לכרטיס מסך אני רוצה להקין גם את התוכנה הזאת של לוסיד כי בעיקר בגלל זה קניתי את הלוח הזה , ואז יישר בתחילת ההתקנה הוא מקפיץ לי הודעת שגיאה : INTEGRATED GRAPHICS DEVISE WAS NOT FOUND - VIRTU MVP WILL NOW EXIT... מה זה ולמה זה לא נותן לי להתקין את זה ?
-
- 8 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום. חוץ מהבקר רייד, יש עוד משהו שמפריע? כל דבר? אני עומד לקנות מחשב מחבר עם לוח כזה. תודה.
-
- 8 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת איך אני יכול לברר איזה לוח אם יש לי והאם , במידה ולוח האם מאפשר לי, אוכל להחליף את הסטיקים של הזכרון שיש לי (SDRAM) לDDR על אותו לוח אם ? הסיבה שאני שואל היא משום שהמחירים של הסטיקים של SDRAM גבוהים בהגזמה לדעתי (לפחות ביחס לסטיקים של DDR) תודה לכולם.
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
האם בעתיד יצאו מעבדים לסוקט 1366 ? משהו מהסדרה החדשה בליטוגרפיה 32 חוץ ממעבדי האקסטרים שאני יודע שיש אחד או שניים שעובדים ב 32 NM ומתאימים ל 1366 אם לא אז נראה לי שאני ישאר עם I7 920 לעוד הרבה הרבה שנים כי אין מצב שאני מחליף לוח וזכרונות לא שיש סיבה מיוחדת לשדרג אבל כנראה שיצאו עוד מעבדים ואף אחד לא יהיה מתאים ל 1366
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי כרגע מעבד 1.4 G של אינטל ובסך הכל הוא לא רע והלוח שלי הוא אינטל גריבלדי 850 (הצי'פ) רציתי לדעת האם הלוח הזה מתאים לקבל מעבד 2 גיגה של אינטל?? והאם באמת כדאי לשדרג? יש לי כרגע 256 זיכרון RDRAM וכרטיס מסך GF4 של אסוס האם באמת יהיה כזה הבדל גדול בינהם???? תודה גל
-
- 8 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום חברים. אני רוצה לבנות מחשב לחדר של הילדה. למחשב יחובר מסך LCD עם חיבור HDMI. על מנת לחסוך בכבלים אני מעוניין לחבר את המסך בכבל בודד - HDMI. יש לוחות אם עם כרטיס מסך מובנה שיודע לשדר גם את הסאונד ב HDMI? אנא, לענות רק אם אתם בטוחים ב 100 אחוז בכך.
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות מעבד כזה ? בסוקט 1156 שמתאים לנייד ? שווה לי לקנות אחד ולמכור את הקיים בהנחה שניתן להשיג מישהו ניסה ? יודע ?
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-