עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by stingeR-,

פשוט יש לחבר שלי אותם ולדעתיהם מאוד מהירים ומחזיקים באוברקלוק עד לבאס של 159MHZ שזה יחסית טוב לחברה לא מוכרת כל כך...

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  2. Started by Moon-Mage,

אז בחודשים האחרונים(ולמעשה מאז פסקל) אנחנו ממליצים, בצדק, על פלטפורמה מבוססת AMD כי הביצועים במשחקים קרובים והביצועים בכמעט כל דבר אחר טובים יותר וגם ההפרש במשחקים בדרך כלל לא מצדיק את ההפרש במחיר שהיה יכול ללכת לכרטיס המסך ובכך לתרום לביצועים יותר, אבל האם מחר עקב ריסוק תקרת הביצועים של ה2080TI(כנראה) נראה את הI9 10900K והI7 10700K מתחילים למתוח רגליים ולפתוח פער רציני על AMD? היום אפשר לראות שהI5 10600K, הI7 10700K והI9 10900K נותנים ביצועים פחות או יותר זהים כאשר ממהירים אותם, האם מחר סוף סוף הI9 יוכל להצדיק את המחיר שלו? האם ממחר AMD יהיו המלצה רק עד ה3600 ומשם נקפוץ לאינטל? רק תהיתי מה אתם חושבים ומה התחזיות שלכם בנושא.

3. סתם מתעניין לדעת אם יש לי מעבד נדיר

• 14 תגובות
    • 986 צפיות
  4. הינה המפרט של המחשב שאני קונה- http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1228 אז יש שם זיכרונות של G.Skill CL5 800MHZ 2GB. דבר ראשון, אני לא יעשה OC במחשב הזה, לפחות לא בזמן הקרוב! האם מספיק טוב הCL5 או שצריך CL4? תזכרו שאני לא עושה OC. וזה בא עם לוח אם Abit IP35-E, (P35) ואפשר גם לשנות חלקים במפרט אתם אומרים כדאי לי לשים לוח אם פחות טוב? כי אם אני לא עושה OC אז לא צריך לוח אם כזה טוב זה סתם בזבוז של כסף ואני ממש מוגבל בתקציב. אני טועה? צודק? מה אתם אומרים? תודה. =]

• 3 תגובות
    • 456 צפיות
  5. Started by gggil,

קירור סטוק יספיק למעבד Q9300 או שצריך קירור יותר טוב? אגב, אני לא מתכנן OC. תודה מראש, גיל

• 6 תגובות
    • 570 צפיות
  6. ראשית, ההנחה היא שהעבודה במחשב תהיה עם כונן SSD. לצרכים של עבודה באינטרנט, אופיס וכו', האם המעבד הנ"ל יהיה מספיק טוב? האם במצב של מולטיטסקינג הוא יכול להוות צוואר בקבוק? האם יורגש הבדל עם מעבד i5? ורק כדי להיות בטוח, יש בתוכו ליבה גרפית מובנית, נכון?

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  7. יש לי מחשב נייד דל 4 שנים עם מעבד i3-2310m והכל עובד בסדר גמור האם יש שוני בביצועים של מעבד חדש מאותו דגם בדיוק לעומת הישן שלי? או שאם מעבד עובד ולא משנה כמה זמן אז הוא מתפקד בדיוק כמו חדש תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום קניתי מחשב חדש השבוע לאחים שלי בעת הקניה הציעו לי מעבד Athlon 64 processor 3500+ AMD אמרתי פ'סדר היה להם קודם Athlon 3000 וזה יהיה מבחינתם שידרוג קטן עכשיו בדקתי עם CPU-Z ומופיע לי AMD Sempron 4400 האם עבדו עלי/ תיחמנו אותי או שלא כי גם כתוב Athlon 64 processor 3500 צרפתי תמונה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  9. Started by iyehuda,

לחבר שלי נשרף הלוח הלוח שנשרף מדגם AA8 של ABIT המעבד שלו זה אינטל 530 3G עם סוקט 775 האם הלוח הזה : INTEL DG31PR יתאים למעבד http://www.intel.com/cd/products/services/emea/eng/motherboards/367315.htm והאם גם הזיכרונות יעבדו DDR2 533MHZ

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  10. Started by natan805,

אני מתכוון אם יש מעבד במחיר שלו או קצת יותר שחזק מימנו. כי אני חושב לקנות אותו כי הוא קריר ולא צורך המון חשמל.

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  11. Started by 114508534,

היי חברים יש לי לוח אם של אסוס עם תושבת AM2 ואני רוצה לקנות את המעבד הנ"ל Phenom II x4 Quad-Core 940 Socket AM2+ 3.0Ghz 45nm‎ שהוא עם תושבת AM2+ , האם זה יתאים או שיש צורך להחליף לוח אם . תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Jesper,

לשימושים ביתיים רגילים, וקצת משחקים פה ושם? אני קונה מחשב בתקציב של 5000 ש"ח. האם המעבד הזה יספיק לי או שמומלץ לקחת יותר (מובן שתמיד עדיף מעבד יותר טוב, אבל האם זה באמת נחוץ, בהתחשב בכך שאני לחוץ בתקציב)?

• 18 תגובות
    • 977 צפיות
  13. האם מעבד AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor מגיע עם מאורר קירור ( כמו במעבדי אינטל ), או שצריך לקנות אחד בנפרד... ואם צריך לקנות בנפרד, איזה מומלץ ? איך ה Thermaltake TR2 M3 for ATHLON XP 3400Plus ?

• 6 תגובות
    • 933 צפיות
  14. היי,הלוח שלי הוא m2n sli deluxe‏ יש לי מעבד4600 athlon x2‎‏ ואני די מאוכזב מהביצועים,חשבתי על שדרוג של המעבד כי המחירים כרגע זולים,ראיתי שהphenom‏ עובד על התושבת שלי... האם זה יעבוד אצלי? האם המעבד הזה יהיה טוב יותר משלי? תודה!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני קונה את המעבד הבא מארצות הברית: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16819103537 ורציתי לדעת אם הוא בא עם משחה טרמית או שאני יצטרך לקנות לו אחת בארץ.

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  16. Started by santapwz1,

היי חברה יש לי שאלה אני מתכנן לקנות מחשב חדש http://ksp.co.il/?print=16015 זה המפרט יש לי כבר ספק: seasonic 620w modular יש לי כמה שאלות עליו: מעבד AMD Trinity Quad-Core A10-5800K Socket FM2 3.8GHz (4.2GHz Turbo) Radeon HD 7660D לוח אם Gigabyte GA-F2A55-DS3 FM2, AMD A55, DDR3 1866, HDMI, PCI-E, GBL זיכרון למחשב Corsair 2x4GB DDR3 1866Mhz Vengeance Dual Channel CL9-10-9-27 מה אתם אומרים על השילוש הזה אני יותר בכיוון של סרטים באיכות גבוהה וקצת משחקים באיכות סבירה ,לא משהו מטורף משהו נורמלי לגמרי איך המעבד משולב כרטיס מסך ? ולמה כולכם תמיד הולכים על אינטל,מה היתרון שלהם על המעבד AMD שנתתי ?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by BandiT,

יש לי לוח אם מסוג ga-k8nf-9 של חברת gigabyte היה עליו מעבד Athlon 64 3000+ על סוקט 939 הביאו לי מעבד Athlon 64 X2 3800+ שיש על סוקט am2 לפי מה שהבנתי מהאתר הזה http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_AMD_Athlon_64_microprocessors#Athlon_64_X2 מעבד "החדש" אמור להתאים גם לסוקט 939. אבל אחרי שבדקתי את שני המעבדים ראיתי שיש "שטחים מתחים" ללא פינים במקומות שונים. זה אומר שזה לא מתאים פיזית לסוקט? למרות שכתוב באתר שזה כן. תקנו אותי אולי לא הבנתי משהו נכון. האם יש מצב לשים את X2 על סוקט של 939. הנה תמונה של שני הסוקטים 939 http://en.wikipedia.org/wiki/File:Sockel-939.jpg X2 http://en.wikipedia.org/wiki/File:Socket_am2_retention_module.jpg תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  18. שלום רציתי לדעת אם המעבד הנ"ל "יעמוד" בשילוב כזה או שיהיה צוואר בקבוק רציני?

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  19. הבנתי שהלוח תומך במעבדי PHENOM II על AM3, והאתלון 2 לא כזה שונה מהם (אין לו קש רמה 3), אז מישהו יודעם את הלוח הנ"ל יתמוך במעבדים הנ"ל.

• 7 תגובות
    • 903 צפיות
  20. שלום ברשימה של המפרטים המומלצים ראיתי שלMSI יש לוח אם שהוא לסוקט 754 ויש לו NFORCE 4 עם PCIE . השאלה שלי היא האם המעבד AMD ATHLON 64 3200 יוכל לעבוד בלוח הנ"ל. תודה!

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  21. תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  22. אהלן יש לי מחשב ישן, כנראה עם מעבד פנטיום 4 (רק ביום ראשון אדע בדיוק איזה מעבד, אבל נראה לי שזה פנטיום 4) האם אפשר לשדרג את המעבד בלבד למעבד דואל קור או קור 2 דואו? (בהנחה שהתושבת היא אותה תושבת - נראה לי 775) או שבכלל לוחות שמתאימים למעבד פנטיום לא יכולים לתמוך במעבדי כפולי ליבה? עוד משהו הייתי מעוניין לקנות מחשב ישן ממישהו, אני זקוק למחשב עם מעבד דואל קור או קור 2 דואו. מבחינתי שהמחשב יהיה ללא כונן אופטי ודיסק קשיח. אם יש למישהו מחשב כזה שהוא לא משתמש בו עקב שדרוג או משהו אחר, אשמח לשמוע. אני גר במרכז ונייד. תודה לכולם

• 6 תגובות
    • 896 צפיות
  23. היי רציתי לדעת איזה מעבד חזק יותר , ראיתי שבבדיקה של Crysis Benchmark Tool , מקבלים עם המעבד Core 2 Quad Q6600 +כרטיס מסך 4850 , 44 FPS על רזולוציה של 1280X1024 , ועם המעבד שלי קיבלתי רק 41 FPS (ראו מיפרט). רוני

• 7 תגובות
    • 984 צפיות
  24. הי לכולם אני זוכר שכמה פעמים כבר נתקלתי במפרטים של מעבדים של אינטל, שמראים שהמעבד כולל בתוכו מימוש לקודקים מסוימים, גם עבור playback וגם עבור recording. אם אני הולך למשל לעמוד של מעבד מסוים באתר של אינטל, אני לא רואה שמוזכרים שם קודקים.. לדוגמא: https://ark.intel.com/content/www/us/en/ark/products/65693/intel-core-i3-3220-processor-3m-cache-3-30-ghz.html מישהו יודע איפה אפשר לראות את המידע הזה - איזה קודקים ממומשים חומרתית במעבד? תודה

25. Started by Vortex,

אין לי מושג מה הלוח, אבל בתקופה ההיא זה היה סטנדרטי? ???

• 3 תגובות
    • 798 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.