עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by dani44,

בקרוב מאוד אני מחליף זיכרון למחשב,והלוח אם שלי תומך עד 667 MHZ אז רציתי לשאול אותכם איזה חברה הכי משתלמת לקניית הזיכרון? אני רוצה לשים 2GB 2 סלוטים של ג'יגה. שמעתי מושקין זאת חברה טובה,אך אין לה זיכרון במהירות 667,ורצוי שיהיה גם במחיר נורמלי של עד 250 +- . תודה

• 3 תגובות
    • 486 צפיות
  2. שלום לכולם, אחרי שחשבתי שסיימתי לבחור את רכיבי הליבה, צצו הבעיות בחרתי לי לוח אם ASUS P5Q DELUXE ובחרתי לי זיכרון OCZ PC2-8500 Reaper HPC : DDR2, 2X2GB, 1066MHZ, CL5 גיליתי שברשימת ה- QVL של הלוח המדובר מופיעים דגמי הריפר של ה- 2GB בלבד!! וכשעברתי על הדגמים של ה- 4GB שכן מופיעים ברשימה, קרץ לי רק דגם אחד: CORSAIR DOMINATOR TWIN2X4096-8500C5DF : DDR2, 2X2GB, 1066MHZ, CL5 הדגם עולה כ- 170 ש"ח יותר ואני רואה שאין לו יתרונות אלא רק חסרונות (תקנו אותי אם אני טועה) !! בסיקורים הוא עבד טוב שזה מה שהיה גם עם הריפר.. אבל הקורסר מגיע עם מתקן של 3 מאווררים שמתלבש על הזיכרונות ?? רשמו שהוא שקט ויעיל אבל מה העניין אם בסוף הביצועים אותו הדבר?? למה להסתפק ב- "שקט" כשהריפר ז…

• 5 תגובות
    • 922 צפיות
  3. Started by djelectric,

אני רואה בזמן האחרון שיש ירידת מחירים של מעבדים (בטיאמאס Q6600 כבר עולה פחות מ900 שח שזה בדיחה לעומת המחיר שלו לפני שנה) אני לא יכול שלא לשים לב שלמעבדי הQX ישנה דווקא עלייה של מחירים... ??? למישהו יש הסבר לזה? נ.ב חשוב לי מעבד QUAD כי אני עוסק גם בעריכה גראפית

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  4. שלום כולם אחרי כמה ימים של התלבטויות הבנתי שלצרכים שלי הלוח RAMPAGE FORMULA של ASUS יהיה הכי מוצלח בשבילי עכשיו אני רק צריך להתאים לו זכרונות מוצלחים בשביל OC הגון... מתכוון להשקיע קירור אוויר רציני אבל לא מערכת מים המחשב יכלול Q9450 ובנתיים רק 4870X2 אחד לפחות 4 גיגה זיכרון שיעבוד בתדרים גבוהים ומומהרים אני רוצה לעשות לו OC שיעלה לי למערכת עוד כמה FPSים טובים... אשמח לשמוע גם איזה קירור למעבד מוצלח אפשר לקנות שוב כרגע ללא מגבלת תקציב. אתחשבן בסוף כשאדע מה האופציות שעומדות בפניי, בעיקרון כסף הוא לא בעיה אבל לא רוצה לזרוק אותו סתם. מארז גם אין לי כרגע... אשמח לשמוע מומלצים למערכת הזו שמתגבשת לאט לאט תודה לעונים

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by gal,

בקרוב חל יום ההולדת שלי וחשבתי לפנק את עצמי במשהו חדש למחשב.הייתי רוצה לקבל הצעות לפי המפרט שלי (בצד) מה כדאי לשדרג לפי דעתכם. מה שחשבתי זה לשדרג את המעבד ל6400 או לחילופין להחליף למרובע ליבה (לפי מה שבדקתי הלוח שלי מתאים רק צריך לבצע עדכון ביוס)שייתן יותר ביצועים. התקציב הוא 1000 ש"ח פלוס מינוס. עוד דבר חשוב שאני לא רוצה לשדרג משהו שיגרור להחלפת חלקים אחרים אין לי את הכסף לזה,גם ככה אני מסתמך על כסף שאקבל כמתנה ולא יודע כמה זה יהיה אבל אני מעריך שזה יהיה 1000 ש"ח או קצת יותר. אשמח להצעות

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  6. Started by nondos,

שלום, משהו שלא ברור לי נקח לדוגמא את המעבד Q6600 של INTEL המעבד הוא בעל ארבע ליבות ובמהירות של 2.4GHZ כידוע האם הכוונה שכל ליבה היא במהירות 2.4GHZ או שכל כל הליבות ביחד במהירות של 2.4GHZ כלומר כל ליבה במהירות 0.6GHZ? תודה

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  7. Started by Radeon38,

שלום לקחתי מחבר זיכרונות בידיעה שהם עברו שריפת ספק.בבדיקת התוכנה שכתובה בכותרת קיבלתי הודעת שגיאה.אינני זוכר אותה כרגע. אבל הזיכרונות עובדים.האם אפשר להשתמש בהם למרות שיש הודעת שגיעה בממטסט? חשוב לציין שיחד הם לא עבדו אבל כל אחד לחוד עבדו בסדר גמור עד לאיבחן השגיאה של התוכנה

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  8. שלום רציתי לדעת אם התושבת של זיכרונות DDR2 שונה מזאת של DDR1 או שרק המהירויות שונות. הכוונה שלי זה אם אפשר לחבר זיכרון DDR2 ללוח אם של DDR1 כמו שאפשר לעשות עם SATA1 וSATA2 ואז הם יעבדו לאט יותר או שזה לא אפשרי... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 577 צפיות
  9. Started by haim652,

שלום.. לפני כשבוע מישהו המלית לי על הלוח הזה: GA-EP45-DS3 של ג'יגה בית. ואני צריך אותו לOC ובגלל שאני גם צריך Dual Channel וגם בגלל שהוא תומך CF. שזה גם עוד יתרון. עכשיו רציתי לשמוע עוד ביקורות עליו, כי מישהו אמר שלי שזה חרא של לוח אם, והוא אומר שהלוח תומך בCF בצורה גרועה.. והוא טוען לכך שזה בגלל שזה ציפסט P45 אפשר בבקשה מכם עוד כמה בקורות עליו לפני שאני יקנה אותו או שאתם ממליצים על משהו אחר? כי קצת חשוב לי CF כי אני מתכוון בעתיד לעשות

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by idan79,

לפי הדיון שהתנהל פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=349255.70 מי מהם עדיף? יתרונות וחסרונות תודה

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  11. רציתי לדעת כמה יעלה לי 4GB זיכרונות 800MHZ DDR2 ללוח אם MSI כמה עולה? ואיזה חברה הכי מומלצת נכון להיום.

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  12. אז ככה , כמו בכותרת = עוד שעתיים בערך אני יוצא ל KSP לקנות את המפרט שבתמונה - צריך את דעתכם בנושא ואם יש רכיב מומלץ אחר במחיר בערך זהה אשמח לשמוע !! זה מחשב שהולך להשאר איתי בערך 2-3 שנים וישמש למשחקים בעיקר. *נ.ב יש לי כבר כרטיס מסך ושאר רכיבים (אפשר לראות במפרט הנוכחי) ולא להתייחס לספק ולמארז שבצילום מסך - זה לא מיועד למחשב הזה.. היתה לי התלבטות האם ללכת כל DDRII 1066 ובסוף ירדתי מזה.. ההפרש במחיר לא כזה רציני - 70 ש"ח. הקטע הוא שה REAPER 1066 באים בתזמונים של 5-5-5 וה 800 באים בתזמונים של 4-4-4 .. מה עדיף ? תדר גבוה או תזמונים נמוכים (לשימושים שלי..) ? האם המעבד הוא בחירה טובה ? אין לי בעיה להוסיף מעט ל Q6600 .. אבל הבנתי שה 8400 עדיף ממנו למשחקים.. (אמת או לא ?) ואיך…

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  13. Started by amit1242,

http://tms.co.il/product/4256 Abit IP35-E או http://tms.co.il/product/5735 Gigabyte GA-EP43-DS3L מה עדיף? בעיקר לOC לE7200...תודה מראש

• 8 תגובות
    • 794 צפיות
  14. Started by klips,

אני צריך המלצה ללוח אם שיתמוך ב DDR2 ו DDR3 עד 1333 MHZ .....

• 4 תגובות
    • 482 צפיות
  15. Started by ZeppeliN,

מצאתי מכירה יד שנייה של הלוח אם IP35 Pro Off Limits וזכרון Patriot 2x1GB DDR2 800 (http://tinyurl.com/ypeeuu) ב-600 שקל. שווה? אגב, מי היבואן (הרשמי) של ABIT והאם יש לו אחריות בינלאומית? תודה!

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  16. יש לי היות 930 דואל קור של אינטל ואני קונה מחשב חדש האם ה5600 של amd דואל קור יותר טוב בהרבה?

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  17. כבר פתחתי פה דיון לפני זמן קצר.. והיום כשבררתי גליתי שמה שאני מחפש לא נמצא ב SKYPC ... שם אני קונה את המחשב, המערכת להיה מורכבת מ Q9450 ולוח Asus P3E5 Primium wifi עד עכשיו התלבתתי אילו זכרונות ובסוף החלטתי ... OCZ Reaper 2x2048 1600 Mhz CL 7-7-7-24 ואם לא OCZ Platinum 2x2048 1600 Mhz CL 7-7-7-24 עכשיו בסקיפיסי אמרו לי שהם לא מחזיקים אותם ושהם לא יציבים ויש להם בעיית תאימות קשה.. ואמרו לי ללכת על Mushkin 2x2048 1600 Mhz CL 7-7-6-18 שעולים 250 ש"ח יותר ... האם כדי ...ואהם זה בכלל נכון?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. חשבתי להזמין את הזכרונות האלה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=263 הלוח שלי הוא ASUS P5LD2-SE LGA775 Intel 945 עכשיו אני יודע שהוא יפעל במהירות הנמוכה יותר, השאלה שלי האם הוא בסדר מבחינת מתח?

• 5 תגובות
    • 537 צפיות
  19. Started by MiOB,

כן, אל נא תהיו מופתעים. ;D המחשב הישן (בן 9.) מורץ כרגע על PIII 667MHz ו-512MB, וישנה בעיה תמידית; המחשב נתקע / מאתחל את עצמו מחדש פעמים רבות וברציפות, בכל שלב כלשהו. כלומר, התקיעה / האתחול יכולים להתבצע בטעינת מערכת ההפעלה (Windows XP), בעת גלישה באינטרנט, ב-POST, הבנתם את העניין. העניין, שמתסכל אותי כל-כך, היא העובדה שהמחשב יכול לעיתים לרוץ ימים שלמים ללא רבב. בעבר, כשקיבלתי הרבה שגיאות / תקיעות / אתחולים, עשיתי פרמוט והתקנה חדשה של מערכת ההפעלה, מה שפתר את העניין לזמן מה, עד שאלה חזרו שוב. מכאן, אני חושש שאולי: 1. הזכרונות תקולים. ניסיתי לבצע בדיקה עם התכנות הידועות והמוכרות, ולא התגלתה בעיה כלשהי. בדרך-כלל, כשהמחשב לא מאתחל את עצמו, ובמקום מופיע BSOD, רוב השגיאות…

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. תודה מראש למגיבים

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  21. Started by avivboker,

מה היחס בינהם מבחינת עלות תועלת? ההפרש בינהם הוא פחות מ90 שקל מה עדיף לקנות?

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  22. מעבד: Intel Core2 Duo E6550 @ 2.33GHz לוח-אם: Gigabyte GA-P35-DS3L זכרונות קיימים: KINGSTON 1GB DDR2 800MHz X2 (שימו לב 2 סטיקים = 2GB). חשבתי אולי להוסיף עוד 2 סטיקים זההים של 1GB ואז יהיה 4GB. רציתי לדעת מה ההשלכות לכך? האם ארגיש שינוי רציני במהירות המחשב בשימוש יומיומי איתו? הפעלת משחקים? תודה.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Revertigo,

אין לי מושג בלוחות אם וכל העניין של המון-אותיות-ומספרים-במודל לא אומר לי כלום יש משהו מומלץ בהנחה שאין דרישות מיוחדות?

• 7 תגובות
    • 904 צפיות
  24. Started by blue wings,

שלום אני מעוניין בחוות דעת על לוח אם ומעבד. כל שאר הדברים אני יודע מה אני רוצה מדובר במעבד Intel® Core2 Duo Desktop Processor E4600 ובלוח אם GA-945GCM-S2L המחשב הוא לצרכים בסיסיים השאלה שלי איך המעבד והלוח אם האם הם טובים. יצורף למחשב זכרון 2 ג'יגה. תודה

• 5 תגובות
    • 587 צפיות

דיונים חדשים בפורומים