מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
איזה מהלוחות אם תומך בPCI-EXPRESS 2.0 ep43-ds3l או ep43-ds3 ?? אני רוכש כרטיס מסך hd 4850 ddr3 ולכן חשוב הלוח אם יתמוך בPCI-EXPRESS 2.0 כדי שיעלו הביצועים נכון? לא יתבצע oc .
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לקחתי מחבר זיכרונות בידיעה שהם עברו שריפת ספק.בבדיקת התוכנה שכתובה בכותרת קיבלתי הודעת שגיאה.אינני זוכר אותה כרגע. אבל הזיכרונות עובדים.האם אפשר להשתמש בהם למרות שיש הודעת שגיעה בממטסט? חשוב לציין שיחד הם לא עבדו אבל כל אחד לחוד עבדו בסדר גמור עד לאיבחן השגיאה של התוכנה
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום, משהו שלא ברור לי נקח לדוגמא את המעבד Q6600 של INTEL המעבד הוא בעל ארבע ליבות ובמהירות של 2.4GHZ כידוע האם הכוונה שכל ליבה היא במהירות 2.4GHZ או שכל כל הליבות ביחד במהירות של 2.4GHZ כלומר כל ליבה במהירות 0.6GHZ? תודה
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
בקרוב חל יום ההולדת שלי וחשבתי לפנק את עצמי במשהו חדש למחשב.הייתי רוצה לקבל הצעות לפי המפרט שלי (בצד) מה כדאי לשדרג לפי דעתכם. מה שחשבתי זה לשדרג את המעבד ל6400 או לחילופין להחליף למרובע ליבה (לפי מה שבדקתי הלוח שלי מתאים רק צריך לבצע עדכון ביוס)שייתן יותר ביצועים. התקציב הוא 1000 ש"ח פלוס מינוס. עוד דבר חשוב שאני לא רוצה לשדרג משהו שיגרור להחלפת חלקים אחרים אין לי את הכסף לזה,גם ככה אני מסתמך על כסף שאקבל כמתנה ולא יודע כמה זה יהיה אבל אני מעריך שזה יהיה 1000 ש"ח או קצת יותר. אשמח להצעות
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
אני רואה בזמן האחרון שיש ירידת מחירים של מעבדים (בטיאמאס Q6600 כבר עולה פחות מ900 שח שזה בדיחה לעומת המחיר שלו לפני שנה) אני לא יכול שלא לשים לב שלמעבדי הQX ישנה דווקא עלייה של מחירים... ??? למישהו יש הסבר לזה? נ.ב חשוב לי מעבד QUAD כי אני עוסק גם בעריכה גראפית
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי שחשבתי שסיימתי לבחור את רכיבי הליבה, צצו הבעיות בחרתי לי לוח אם ASUS P5Q DELUXE ובחרתי לי זיכרון OCZ PC2-8500 Reaper HPC : DDR2, 2X2GB, 1066MHZ, CL5 גיליתי שברשימת ה- QVL של הלוח המדובר מופיעים דגמי הריפר של ה- 2GB בלבד!! וכשעברתי על הדגמים של ה- 4GB שכן מופיעים ברשימה, קרץ לי רק דגם אחד: CORSAIR DOMINATOR TWIN2X4096-8500C5DF : DDR2, 2X2GB, 1066MHZ, CL5 הדגם עולה כ- 170 ש"ח יותר ואני רואה שאין לו יתרונות אלא רק חסרונות (תקנו אותי אם אני טועה) !! בסיקורים הוא עבד טוב שזה מה שהיה גם עם הריפר.. אבל הקורסר מגיע עם מתקן של 3 מאווררים שמתלבש על הזיכרונות ?? רשמו שהוא שקט ויעיל אבל מה העניין אם בסוף הביצועים אותו הדבר?? למה להסתפק ב- "שקט" כשהריפר ז…
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-
-
לפי הדיון שהתנהל פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=349255.70 מי מהם עדיף? יתרונות וחסרונות תודה
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
הכותרת מסכמת בערך הכל קיצר מה עדיף 8400 או 8500 כשההבדל זה רק מאה ש"ח והמחשב הוא למשחקים תאכלס .
-
- 8 תגובות
- 928 צפיות
-
-
לא מציע לקנות את לוחות GIGABYTE הם בעיקרון עולים זול ויש להם להם תפריט יותר מלא בלוח, אך למדתי על בשרי שמה שעולה זול עולה ביוקר, יש לי לוח ששלחתי לתיקון הלוח לא עבד ובמקום זה הוצע לי לוח שעבר תיקון של GIGABYTE כנראה במעבדות החברה כך סופר לי במור לוי משווקי GIGABYTE בישראל, שיש אחריות לשנה ולכן לא אקבל חדש, כמו"כ ראיתי במגזין PC PLUS שהגיגה בייט אמנם זול מכיוון שהאחריות רק לשנה. קחו זאת בחשבון לפני הקניה הבאה שלא תצטרכו לשבור ת'ראש
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה יעלה לי 4GB זיכרונות 800MHZ DDR2 ללוח אם MSI כמה עולה? ואיזה חברה הכי מומלצת נכון להיום.
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם התושבת של זיכרונות DDR2 שונה מזאת של DDR1 או שרק המהירויות שונות. הכוונה שלי זה אם אפשר לחבר זיכרון DDR2 ללוח אם של DDR1 כמו שאפשר לעשות עם SATA1 וSATA2 ואז הם יעבדו לאט יותר או שזה לא אפשרי... תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני צריך המלצה ללוח אם שיתמוך ב DDR2 ו DDR3 עד 1333 MHZ .....
-
- 4 תגובות
- 481 צפיות
-
-
מי שלא עושה OC איזה מהירות זיכרונות מומלץ ? בהנחה שאני קונה E8400 והזיכרונות צריכות להיות DDRII
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום, אני מתבלט בבחירה בין 2 מעבדי AMD, ולא ממש ברור לי האם פרט להבדלים בצריכת חשמל, קיים הבדל בין שניהם בביצועים. המעבדים הם: AMD Athlon 64 X2 4850e (ADH4850DOBOX) AMD Athlon 64 X2 4800 (ADO4800DDBOX) תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 468 צפיות
-
-
מצאתי מכירה יד שנייה של הלוח אם IP35 Pro Off Limits וזכרון Patriot 2x1GB DDR2 800 (http://tinyurl.com/ypeeuu) ב-600 שקל. שווה? אגב, מי היבואן (הרשמי) של ABIT והאם יש לו אחריות בינלאומית? תודה!
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
יש לי היות 930 דואל קור של אינטל ואני קונה מחשב חדש האם ה5600 של amd דואל קור יותר טוב בהרבה?
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
אז ככה , כמו בכותרת = עוד שעתיים בערך אני יוצא ל KSP לקנות את המפרט שבתמונה - צריך את דעתכם בנושא ואם יש רכיב מומלץ אחר במחיר בערך זהה אשמח לשמוע !! זה מחשב שהולך להשאר איתי בערך 2-3 שנים וישמש למשחקים בעיקר. *נ.ב יש לי כבר כרטיס מסך ושאר רכיבים (אפשר לראות במפרט הנוכחי) ולא להתייחס לספק ולמארז שבצילום מסך - זה לא מיועד למחשב הזה.. היתה לי התלבטות האם ללכת כל DDRII 1066 ובסוף ירדתי מזה.. ההפרש במחיר לא כזה רציני - 70 ש"ח. הקטע הוא שה REAPER 1066 באים בתזמונים של 5-5-5 וה 800 באים בתזמונים של 4-4-4 .. מה עדיף ? תדר גבוה או תזמונים נמוכים (לשימושים שלי..) ? האם המעבד הוא בחירה טובה ? אין לי בעיה להוסיף מעט ל Q6600 .. אבל הבנתי שה 8400 עדיף ממנו למשחקים.. (אמת או לא ?) ואיך…
-
- 7 תגובות
- 648 צפיות
-
-
מה היחס בינהם מבחינת עלות תועלת? ההפרש בינהם הוא פחות מ90 שקל מה עדיף לקנות?
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
-
שלום כולם אחרי כמה ימים של התלבטויות הבנתי שלצרכים שלי הלוח RAMPAGE FORMULA של ASUS יהיה הכי מוצלח בשבילי עכשיו אני רק צריך להתאים לו זכרונות מוצלחים בשביל OC הגון... מתכוון להשקיע קירור אוויר רציני אבל לא מערכת מים המחשב יכלול Q9450 ובנתיים רק 4870X2 אחד לפחות 4 גיגה זיכרון שיעבוד בתדרים גבוהים ומומהרים אני רוצה לעשות לו OC שיעלה לי למערכת עוד כמה FPSים טובים... אשמח לשמוע גם איזה קירור למעבד מוצלח אפשר לקנות שוב כרגע ללא מגבלת תקציב. אתחשבן בסוף כשאדע מה האופציות שעומדות בפניי, בעיקרון כסף הוא לא בעיה אבל לא רוצה לזרוק אותו סתם. מארז גם אין לי כרגע... אשמח לשמוע מומלצים למערכת הזו שמתגבשת לאט לאט תודה לעונים
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי עם הלוח אם שלי Sata Bracket כזה : ורציתי לדעת למה הדבר הזה טוב? Sata חיצוני כזה מתפקד כמו חיבור USB רק של סטה? אני יכול לחבר אליו הארד דיסק גם כאשר המחשב עובד? (אין בעיה גם עם חיבור החשמל הזה?) או שאני חייב כל פעם לכבות את המחשב לפני שאני מחבר לשם משהו? תודה
-
- 10 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום, המוכר ניסה לתת לי סיבה למה לקחת דואל קור ולמה לא קוואד קור, והוא אמר שקוואד קור לוקח פי 2 יותר חשמל(וזה נכון), אבל בעצם - כמה חשמל לוקח מעבד Q6600 בממוצע בוואט? זה בכלל אמור להשפיע לי על החשבון חשמל? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 978 צפיות
-
-
חשבתי להזמין את הזכרונות האלה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=263 הלוח שלי הוא ASUS P5LD2-SE LGA775 Intel 945 עכשיו אני יודע שהוא יפעל במהירות הנמוכה יותר, השאלה שלי האם הוא בסדר מבחינת מתח?
-
- 5 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום,היום אני קונה מחשב, עד כה תכננתי ללכת על Q6600,והמוכר אמר לי לשנות לE8500, המחשב ישאר אצלי בערך עוד 4 שנים מינימום,ולפי דעתי עוד שנתיים כבר כל התוכנות יתמכו בקוואד קור. על מה אתם ממליצים לקחת? דואל קור או קוואד קור? ותתחשוב בכך שזה מחשב ל4 שנים הקרובות מינימום, והשימושים שלי הם גם משחקים וגם תכנות ועבודות שונות הדורשות מעבד. והכרטיס מסך הוא HD4870,כלומר לא חלש כלל. בבקשה,רק אנשים מקצועניים שמבינים לענות כי זאתי התלבטות קשה.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אין לי מושג בלוחות אם וכל העניין של המון-אותיות-ומספרים-במודל לא אומר לי כלום יש משהו מומלץ בהנחה שאין דרישות מיוחדות?
-
- 7 תגובות
- 903 צפיות
-