עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. טוב אז ככה לפני בערך שנה החלטתי שאני קונה מחשב חדש.. התייעצתי בעזרת החברים פה ורכשתי מחשב חדש... מעבד-D920 לוח אם-P5WD2-E PREMIUM -975X זכרון-GEIL PC6400 512X2 7600GT וכו וכו, מפורט בצד. כל הזמן התלוננתי שהזכרונות רצים לי על 667 משום מה, ואנשים פה עזרו ותמכו ולא הסתדר, לפני חודש בערך אבא שלי חזר מארה"ב עם זוג זכרונות של קינגסטון 512 אף הם 800MHZ ופתאום אף לב ופלא הם עבדו 800 חלק, אחרי כמה התייעצויות אמרו לי לשנות את המחלק בביוס מ1ל1 ל1ל2 ופתאום הכל רץ על 800... אבל תמיד העניים שרשום 667 בCPU-Z עיצבן אותי. לפני שבועיים ההרד דיסק התקלקל (עלה ל5 דקות לחום של 60 מעלות וישר שווק חיים) ואז התקשרתי לבעלים של החנות שקניתי ממנה, הוא סגר את החנות ולכן הפנה אותי לספק שלו, אז אני ירו…

• 10 תגובות
    • 760 צפיות
  2. Started by Nirro,

מחפש דחוף לוח אם ל-E6550, עם parallel port חובה, ו-dvi. האם יש דבר כזה ? (חיפשתי אינטל ואסוס ולא מצאתי)

• 0 תגובות
    • 449 צפיות
  3. Started by babu,

XFX nForce 680i LT SLI Motherboard בטווח מחיר שלו יש משו יותר טוב ? ומי יותר טוב מבין שתי אלה בכללי XFX 790I ULTRA SLI או ASUS STRIKER FORMULA 2 ?

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  4. שלום, רציתי לדעת, על אילו אפליקציות משפיע חוסר בזיכרון מטמון ברמה השלישית? האם זה פוגע בביצועים באופן כללי או באופן נקודתי על תוכנות מסויימות? אם כן, באילו תוכנות חוסר כזה אמור לפגוע?

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  5. Started by esaly,

מישהו יודע איפה אני יכול להוריד רקעים של C2D וערכות השבבים 965?

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  6. Started by ShaiS3,

אני מחפש לוח אם של סוקט 478 שיש בו חיבור PCI E. יש כאלה בארץ? וכמה הם עולים אם כן? תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 922 צפיות
  7. זה המחשב שלי Field Value Memory Module Properties Module Name Hyundai HYMD564 646CP8JD43 Serial Number 04FF8039h Module Size 512 MB (1 rank, 4 banks) Module Type Unbuffered Memory Type DDR SDRAM Memory Speed PC3200 (200 MHz) Module Width 64 bit Module Voltage SSTL 2.5 Error Detection Method None Refresh Rate Reduced (7.8 us), Self-Refresh Memory Timings @ 200 MHz 3.0-3-3-8 (CL-RCD-RP-RAS) @ 166 MHz 2.5-3-3-7 (CL-RCD-RP-RAS) @ 133 MHz 2.0-2-2-6 (CL-RCD-RP-RAS) Memory Module Features Early RAS# Precharge Not Supported Auto-Precharge Not Supported Precharge All Not Supported Write1/Read Burst Not Supported Buffered Address/Control Inputs Not Suppor…

• 4 תגובות
    • 454 צפיות
  8. Started by Geek,

חברי HWZONE שלום! יש לי שתי שאלות: אחת בנוגע למעבד Intel Pentium 4 3.06Ghz בטכנולוגיית HT החדשה. רציתי לשאול האם למישהו פה יש את המעבד והאם אתם יודעים על בעיות מסויימות שיש במעבד החדש? האם כדאי לקנות את המעבד הראשון בטכנולוגייה או ללכת על המעבדים בטכנולוגיה "הישנה" של 2.8GHZ? שאלה שניה, לגבי לוח אם האם הלוח Intel Board Bonanza טוב מספיק או שאתם ממליצים על לוחות אחרים של ASUS למשל? תודה מראש ;D

• 8 תגובות
    • 749 צפיות
  9. Started by tal_levi1000,

בכתבה באתר זה על יציאה הGDDR4 של סמסונג אמרו שהם פועלים בתדר של 2.4GHZ אז השאלה שלי היא האם (בהנחה שיהיו DDR4 במהירות כזאת) יהיה אפשרי לשים את הזכרון הזה שהוא יעבוד כקאש במעבד? אני יודע שזה נשמע דבילי קצת אבל נגיד אם מהנדסים יצליחו להקטין אותו ממש ולשים שבב אחד של 32/64 MB על יד המעבד או אפילו בתוכו ושיעבוד כקאש L3 או L4 אני יודע שזה נשמע מופרך אבל בכל זאת....... אולי בעוד כמה זמן יצליחו לשים סלוט ממש דבוק למעבד עם קאש להרחבה לא?

• 35 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by seed20,

היי, אני בתהליכים של שדרוג המחשב שלי ומחפש בנרות לוח אם של אסוס דגם Z97 WS ולאכזבתי הרבה לא הצלחתי למצוא אותו בשום חנות בארץ. במקביל שמתי לב שגם דגם X99 WS נמכר רק בפלונטר, מישהו יודע מה הסיבה לחוסר פופולריות של הסדרה הזאת בישראל? מכיוון שהרבה ביקורות ברשת מאוד חיוביות כשזה נוגע לסדרה הזאת והמחיר אינו גבוהה משמעותית למשל מסדרת DELUX או PRO.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום חברים יש לי בעיה במחשב כבר כמה זמן ורק עכשיו שמתי לב. ובכן זה המפרט הבסיסי מעבד אופטרון170 זיכרון 1 - מותג GSKILL נפח 2 גיגה בעל CL 2.5 זיכרון 2 -מותג סמסונג נפח 1 גיגה בעל CL 2.5 שני הזכרונות DDR דור ראשון.בלוח יש הגדרה והם מוגדרים על DDR 200 (כפול 2 זה 400) דואל צ'אנל.משום מה הלוח החליט לגבות ממני "מס זיכרון" ולקחת 200 מגה טבין ותקילין... שאני נכנס לביוס הלוח (A8N פרמיום) הוא כותב לי 3 גיגה מותקן זמין לשימוש 2.8 כמובן שחלונות עם החישוב שלה רואה פחות 2.6.... מה עושים??? אני אציין ששני הגיגה יושבים לבד הם מזוהים כשני גיגה עגול ללא עיוותים. בעבר לא היה את הבעיה הזו.

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by yotam.m,

אז ככה בקשה לשילוש: כמובן לוח זיכרון ומעבד בתקציב הכי נמוך שאפשר אין מגבלה אבל שיתמוך בAGP. לא לדאוג אני יודע שזה מיותר ואפשר לקחת מעבדים מהדור היותר חדש אבל הבנאדם פשוט לא צריך את זה. חשבתי על 3200+ בסוקט 939 לוח של אסרוק וזכרונות DDR400. אפשרות סבירה? או שיש משהו טוב יותר שיתמוך בAGP?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Goldlm,

הנה מספר אופציות שחשבתי עליהן: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=508 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=503 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=31 וגם : ‏2x1GB OCZ Reaper HPC Edition‎ (OCZ2RPR8002GK) ‏2x1GB Corsair XMS2 TwinX CL5‎ ‏2GB OCZ Vista Performance Platinum XTC‎ בעיקרון אני רוצה זכרונות אמינים טובים ושלא יגבילו אותי ב OC עתידי עד באס 450 לפחות.. אני מעדיף חנות שיש לה סניף באיזור הצפון זאת אומרת FOXPC אפשר גם KSP או אייבורי,נועה, פנדה וכל השאר שיש להם סניפים באיזור עפולה-חיפה. אשמח לעוד הצעות

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  14. Started by Orim23,

שלום לכולם, אבקש לקבל ייעוץ בנוגע ללוח אם Asus P5Q3 Deluxe (WIFI), להלן קישור: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=diRYz5oR6oCEgWLw רכשתי מחשב עם לוח GA-EP45T-UD3R של Gigabyte: http://www.gigabyte.eu/products/pro...spx?pid=2937#sp לאחר שימוש קצר נתקלתי במספר בעיות אשר בדיעבד נבעו ככל הנראה מלוח אם פגום. עם פנייתי לחברה לצורך החלפה, ביקשו להתקין את הלוח הנ"ל של Asus כחלופה ללוח הקודם של Gigabyte. כיוון שתחום התוכנה הוא הקרוב לליבי, אשמח לקבל חוות דעת מקצועית מכם כדי שאוכל לדעת שלא עובדים עליי חלילה תודה מראש לכל העוזרים !

15. היי! רכשנו לאבא שלי מחשב הכולל AMD ATHLON 64 2800. מכיוון שהוא לא ממש אוהב לקנות תוצרת גרמנית, רציתי לשאול האם המעבד הזה מיותר בגרמניה, או שמא אלו רק המעבדים החדשים יותר בסוקט 939? תודה!

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Cahiml,

האם למישהוא יש מושג (הערכת זמן) מתי ייצאו מעבדי Skylake Extreme ??

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  17. Started by Gnome,

שלום, במפרט שאני רוצה לקנות יש אתה הלוח ABIT IC7. אבל נזכרתי שיש איתו בעיה בקול :-\, ראיתי את זה בכל מני מקומות. בכל מקרה הרצתי חיפוש ומצאתי על זה עוד חומר מדיונים שהיו בעבר. עכשיו אני לא יודע מה לעשות אני מפחד לקנות את הלוח הזה (כי ויתרתי על ה AUDIGY 2 מהסיבה שהשימוש בו יעשה רק בעתיד ואין בו צורך עכשיו), ואז אני אתקל בבעיות בקול. וזה דבר שאני ממש לא רוצה. לא בעיות בשמיעה ולא בעיות במיקרופון. :-\ אז אני אשמח אם תגידו לי מה כדאי לעשות. אם לקנות אותו או לא לקנות אותו. אשמח גם אם תגידו לי איזה לוחות אם אני אוכל לרכוש במחיר דומה עם ביצועים דומים (המחשב נועד לעריכת ווידאו, אם יש צורך אז אני אכתוב את המפרט). ומה עם ה ASUS P4P800 DELUXE? אני יודע שהוא טוב אבל הבעיה הי…

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by dbx22,

יש לי זיכרונות DDR 400 של INFINEON אני רק יודע שברדאון 9500 יש את הזיכרונות האלה... האם טובים מבחינת ביצועים ויכולת אוברקלוק?

19. שלום רב ... זה הזיכרון הנוכחי שיש לי .... 2 כאלה בעצם. 1 ג'יגה בסה"כ. http://www.zipzoomfly.com/jsp/ProductDetail.jsp?ProductCode=85023 זוהי ההרחבה שאני רוצה לקנות - http://kst.co.il/Product.asp?productid=121#detailed מומלץ? יעבוד כמו שצריך? או שצריך לקנות עוד 2 סלוטים של 512? תודה (מקווה שהפעם לא יינעל ... הבנתי את הטעות)

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  20. Started by SmurFin,

הוספתי עוד 2 ג'יגה למחשב שלי בDOS אני רואה 4 ג'יגה בWINXP אני רואה 3 ג'יגה בדקתי את זה עם אוורסט ומראה 4 ג'יגה אני אשמח להסבר ומה אפשר לעשות? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 530 צפיות
  21. לוח של GIGABYTE GA-7VTXH+ וסטיק של 512MB KINGSTON CL 2.5

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  22. Started by צפיד,

מבקש המלצה ללוח טוב (תושבת 775). דרישות חובה: תמיכה בRAID 0 ESATA תמיכה בלפחות 8GB RAM בתדר 1066 תקציב:800 שקל

• 10 תגובות
    • 899 צפיות
  23. Started by stingeR-,

כמו בכותרת, אני רוצה לקנות 2GB של DDR2 בסטיקים של 1GB עד 50$ מNEWEGG שיהיו טובים לאוברקלוק לבינתיים חשבתי על G.Skill 2GBPK 800Mhz 12-4-4-4 שעולים 50$ אבל אם יש לכם הצעות טובות יותר אני אשמח לשמוע. http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&N=2010170147+4025+1052108080+1052308477+1052416064+1052508081&name=4 אלו האפשרויות לפי מה שנראה... וגם שמתי עין על אלו של WINTEC : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820161042 כמובן אלו זיכרונות 1066 שיהיו מעולים בשבילי השאלה היא החברה.. אני לא מכיר אותה לא שמעתי עליה כלום... בביקורות שם הזיכרונות נראים סבבה לגמרי... השאלה היא איך החברה ובתאכלס אם כדאי לקנות אותם... עריכה : הסתכלתי עכשיו גם על א…

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  24. מה עדיף מבחינת ביצועים זכרונות של 667 ומעבד עם בס 333 והם ביחס של 1:1, או מעבד בסטוק או נגיד בבאס 300 וזכרונות של 800? תודה מראש.[br]פורסם בתאריך: 14.06.2007 בשעה 13:51:34 מצטער על ההקפצה פשוט ההודעה עברה לדף השני.

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  25. Started by eazy,

מה ההבדל באיכות כרטיס הקול שיש על לוחות ASUS P4 800 מול GIGABYTE

• 4 תגובות
    • 590 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.