מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
בינתיים יש לי שני סטיקים של 1GB כל אחד ואני רוצה להוסיף סטיק נוסף של 2GB עד 300 ש"ח, מה מומלץ?
-
- 4 תגובות
- 481 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק ללוח שיעבוד עם Q9450 או E8400, יעבור OC רציני כמה שאפשר... שמתי לב של-DFI אין eSATA, מישהו יודע למה? הבנתי שזה הולך להיות כמו USB בשנים הבאות..וזה חסרון רציני. המתמודדים: Gigabyte: EX38-DS4 - 900 X48-DS4 - 950 DFI: Lanparty DK X48 T2RS - 850 תודה רבה, תומר.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מעבד דואל קור הרגיל שזה הפנטיום 4 הכפול... אני רוצה לקנות מעבד דואל קור 2, ולא יודעת איך לראות אם יש התאמה ללוח אם ולמחשב באופן כללי, ומה צריך לשנות בשביל זה? לצלם תמונת מסך באוורסט? זה בכלל אפשרי השדרוג הזה? צריך לשנות את הקרור בהתאם?
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב , והשאלה היא אם אני צריך לשדרג את הלוח אם . כרגע יש לי לוח של אינטל D915PCY עם מעבד פנטיום 4 540 (סוקט 775) . האם המעבדים החדשים יתאימו (E8400 \ E8500) או שצריך לוח חדש ?
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
יש לי את הלוח של GA מסוג MA69VM-S2 עם מעבד AMD 4600X2 (קניתי לפני כמעט חודש עם כרטיס מסך HD4850) קיצר עשיתי OC ל-2881MHZ ומשם כבר הוא עושה ריסטרטים בבדיקה ב-OCCT....בעקרון קירור סטוק ורק מאוורר אחד בכל המארז שמוציא אוויר....אבל אני קונה עוד מאוורר 80MM (יש לי אחד מהמחשב הקודם) ושם את שניהם על הדלת שיכניסו אוויר ואז זה אפילו יקרר את ה-NB\SB......בעקרון גם קירור למעבד יוחלף בקרוב...אבל השאלה העיקרית היא איך אני יכול להעלות מתחים?? ניסיתי עדכון ביוס להכי חדש ניסיתי הכל...CTL+F1 לא נותן לי אופציה כזאת אלא רק לשנות FSB וכל זה...אפילו לשנות את התדר של אפיק ה-PCI-E אי אפשר.........יש אולי איזה ביוס פרוץ או משהו דומה?
-
- 9 תגובות
- 916 צפיות
-
-
-
אתמול התחדשתי במחשב חדש שכולל בין היתר לוח אם Gigabyte EP35C-DS3R ומעבד Intel Q6600. כאשר אני נכנס ל-BIOS, אני לא מוצא את האופציה "CPU EIST Function" אני רואה את האופציה C1E אך לא את הפונקציה הנ"ל. יש רעיונות למה אני לא רואה? באתר של Intel האופציה נתמכת במעבד הזה.
-
- 0 תגובות
- 409 צפיות
-
-
אני אדם שעובד עם מוזיקה, ויש לי ג'יגה זיכרון. קודם כל אני עובד עם XP 32BIT SERVICE PACK 2 יש לי שני זכרונות של 512: DIMM1: Kingston 512 MB DDR2-533 DDR2 SDRAM (5-4-4-12 @ 266 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz) השאלה היא, מה לעשות? כמה עדיף לי לקנות וכמה מערכת ההפעלה שלי תנצל? אסור לי להתפשר ואני חייב מינימום 2 ג'יגה. האם מערכת ההפעלה שלי תדע לנצל 3G? או 4G? כמה שיותר, יותר טוב. תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב AMD2800 ישן על לוח אם EPOX 8HDA5J, זכרון 400mhz 512 של ADATA (או משהו בסגנון). רציתי להוסיף עוד זכרון, השאלה כמה עדיף. האם עדיף להוסיף עוד 512 כדי ששני הזכרונות יעבדו בדואל צא'נל או עדיף פשוט להוסיף עוד סטיק של 1GB ולשכוח מהדואל צ'אנל?
-
- 6 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי זיכרון 256 מגה DDR400 במחשב שהוא כבר די ישן היום הוספתי לו זיכרון 1 ג'יגה DDR400 CL3 . כשאני מעלה את המחשב רק עם הזיכרון החדש המחשב מזהה את הזיכרון בהתחלה במסך השחור כמו שהוא אמור אבל לפני שבכלל צריך להתחיל הווינדוס הוא פשוט נתקע עם מסך שחור ולא זז. ניסיתי להוסיף לו את הזיכרון הישן ואז הווינדוס כן עולה אבל איך שנפתך שולחן העבודה הוא נתקע ולא זז. בביוס הגדרתי DEFOULT OPTIMIZE כמו שתמיד היה מוגדר ועדיין התוצאות היו דומות . עם הזיכרון הישן המחשב עובד כרגיל . האם יש דרך לפתור את הבעיה , האם הזיכרון לא מתאים ? הוספתי תמונה של הנתונים של הלוח אם והמעבד בתקווה שזה יעזור.
-
- 8 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום! היה לי מאוורר של INTEL על המעבד ואתמול החלפתי לCooler Master ושמתי לב שיש לי כבר משחה טרמית על המעבד מהמאוורר הישן וגם על המאוורר החדש (הוא לא בדיוק חדש) והמשחה לא הייתה טריה, האם אני צריך לנגב את המשחה הישנה מהמאוורר החדש ומהמעבד? או שאפשר להשאיר את המשחה הישנה על שניהם ולהרכיב? תודה!
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום ! חבר שלי ביקש ממני להמליץ לו על לוח אם ומעבד בסך כולל של 1500-1700 ש"ח לשידרוג מחשב ישן. מכיוון שאני לא מבין כל כך בנושא הזה אבקש את עזרתכם. מה השילוב הכי טוב שאתם יכולים להשיג בסכום כזה? כמובן לוח אם שתומך בזיכרונות ותקנים מהסוג החדש ומעבד שלא יהווה בעיה בעת משחקים נ.ב אם זהו איננו הפורום הננכון בבקשה תעבירו אותי לאחד כזה...
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם כדאי לי לשדרג את המעבד? הגעתי לOC מ- 1.8 ל- 3.2. חשבתי לשדרג ל- Q6600. המפרט: CPU - Intel® Pentium® Dual CPU E2160 1.80Ghz @ 3.2Ghz CPU Cooler - Thermaltake V1 MotherBoard - Gigabyte P35-DSL3 Memory - Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DHX 800MHZ CL4 Hard Drive - Westren Digital 250GB 16MB AAKS Video Card - NVIDIA Sparkle Geforce 8800GT 512MB Chassis - NZXT Apollo Black No PSU Power Supply - Enermax Liberty 400W 30A @ 12V DVD Writer - LG DVDRW H66NK X18 Monitor - LG FLATRON L1953S 19 מה אתם אומרים ?
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי לוח של ABIT KN8 ULTRA, וגוף קירור עם מאוורר 120מ"מ של סילברסטון. מהן ההבדלים הקריטיים במאפיינים (אם ישנם..) של שלושת האפשרויות הבאות: 1. אופטרון דנמארק, 90נאנומיל'..(סדרה 100 היא היחידה למיטב ידיעתי..(?) 2. ATHLON 64 FX 3. ATHLON 64 X2 אני מודע לכך, שככל שכמות הטרנזיסטורים קטנה, כך המעבד יפלוט פחות חום ויתאים יותר לאוברקלוקינג.. השאלה היא, האם ההבדלים, נניח, בין 65nm לבין 90, הם אכן קריטיים? הערה: אני לא מתכוון לרכוש את הנ"ל בארצנו, אלא אם ינתנו הצעות הולמות..ובטח שלא חדש מחנות..(לפחות לא בארץ..) אשמח לעזרה במהירות האפשרית, משום שהמחשב שברשותי נורא זקן ואיטי, וזה ממש מטריף!! תודה רבה לכולם!! ניר.
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
היי יש לי 2 גיגה זיכרון פנימי של OCZ 2GB kit DDR2 800 PC2-6400 Special Ops Edition CL 5-5-5-12 OCZ2SOE8002GK ברצוני לקנות עוד 2 גיגה ורציתי להתייעץ איתכם מה כדי לקנות שיתאים לי ושיהיה טוב
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
לאחר קריאה של הכתבה הזו, עלה בראשי דבר אחד, למה אין השוואה עם מעבדים אחרים? יופי הכל טוב, ישנה בדיקה מקיפה, מבוא מצויין וכו', אך חסר לי בדיקה עם מעבדים מסדרת הQX6, E6,E4XXX. אם אתם סוקרים אותם לפחות תראו את הביצועים שלהם לעומת המעבדים הקודמים. לא מדובר פה על מעבדי AMD שדורשים מערכת שונה, אלא על מעבדי אינטל שהם אותם סוקט ולא צריכים סוקט אחרת. בזמן האחרון הסקירות פה ניהיו גרועות. אני קורא לצוות האתר להתעורר ולעלות סקירות טובות יותר.
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
היי יש לי זיכרון פנימי 2 גיגה של OCZ 2GB kit DDR2 800 PC2-6400 Special Ops Edition CL 5-5-5-12 OCZ2SOE8002GK אני רוצה להוסיף עוד 2 גיגה רציתי להתייעץ איתכם מה כדי לקנות ומובן שיתאים ביחד ל 2 גיגה שיש כרגע תודה
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אתמול בדקתי מחירים של לוחות אם בארה"ב - פחות מחצי בארץ.\ אם אני קונה בחול אם יקרה משהו - האם היבואן יעניק לי שירות ? מה לגבי ביטוח בארץ?
-
- 7 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום רב, אני מתכוון לבנות מחשב לישומים משרדיים (בשביל אבי) והחלתתי ללכת על שילוב בין לוח אם Gigabyte EP35 - DS3L ומעבד E7200 ביקרתי באתר GIGABYTE בשביל לבדוק אם הלוח אכן יעבוד עם מעבד זה, ומצאתי שהם אכן מתאימים אבל מגרסת ביוס מסוימת. השאלה שלי היא, האם אני יכול לאתחל את המערכת (עם הE7200) לעשות BIOS FLASH ולהמשיך עם ההתקנה, או שאני צריך מעבד ישן יותר בשביל כל התהליך הזה..... אני לא יודע איזה גרסת ביוס מותקנת בלוח כשאקנה אותה????? תודה
-
- 1 תגובה
- 446 צפיות
-
-
שווים 515 שקל? (2GB*2) והאם הם טובים לOC?
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
יש לי לוח אם עם זוג סלוטים ל- DDR2 במהירות 667MHZ בחוברת של לוח האם ניכתב שבזוג הסלוטים הנ"ל צריך לשים שני כרטיסי DDR2 זהים. ברצוני לקנות עכשיו כרטיסי זכרון. שאלותי הן: 1 האם אני חייב לקנות קיט של שני זכרונות זהים ארוזים יחד, או שמספיק לקנות שני כרטיסים ניפרדים , אבל זהים, של אותו זכרון ., כלומר אין זה הכרחי ששני הפריטים הזהים יהיו ארוזים יחד. 2 אם מספיק לקנות שני כרטיסי זכרון זהים, לא ארוזים יחד ---- מה הרישומים שעלי לבדוק על כרטיסי הזכרון כדי להיות בטוח שמדובר בשני כרטיסי זכרון זהים לחלוטין. 3 האם חברת KRETON נחשבת לחברה שמייצרת כרטיסי זכרון אמינים ? אינני זקוק למהירות גבוהה אלא רק לאמינות גבוהה של פעולת הכרטיסים.
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
אפשר לשים בלוח הזה 4 סטיקים של 1GB DDR2 800MHz ? שבת שלום, Quantom.
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
-
http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/core2duo-e8600.html האם המעבד הזה הוא "שירת הברבור" של סדרת ה-CORE 2 DUO? או שאינטל הולכת להפתיע באיזה E8900.. :lol:
-
- 7 תגובות
- 908 צפיות
-