עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Sunny Jim,

לא עשיתי לו שום אוברקלוק... הטמפרטורה הזאת נורמלית? באיזו הוא אמור לעבוד?

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  2. http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/intel-wolfdale.html המעבדים יצאו החודש, המחירים הצפויים (+-) בארץ: E8200 2.66GHZ צפוי לעלות 900 +- שקל. E8400 3.00GHZ צפוי לעלות 1000+- שקל. E8500 3.16GHZ צפוי לעלות 1400 +- שקל. לדעתי המחירים ממש סבבה והמעבדים לא מאכזבים כי קודם כל הם זולים יותר קח שE8400 יעלה כמו E6750 ויהיה חזק ממנו ב5-15%, יצרוך פחות חשמל, קריר יותר וטוב יותר לOC.

• 51 תגובות
    • 7.7k צפיות
  3. DDR SO-DIMM DDR 333mhz PC 2700 200 פינים, 1GB * 2 תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  4. Started by aragon,

מה עדיף יותר למעבדי AMD - ה GIGABYTE 7VAXP ULTRA או ה ASUS NFORCE ומה ינצל טוב יותא זכרון של SAMSUNG 256MB 4000MHZ (יש לי מעבד AMD ATHLON 1900 אם זה משנה) תודה רבה לעוזרים!!!!!!!!

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by adirss,

יש לי כרגע במחשב זיכרון ddr 512 pc3200 400 mhz אני רוצה להוסיף עוד שניים אחד שאין לי בעיה איתו שהואddr 256 pc3200 400 mhz אבל השני הוא ddr 512 ddr pc2700 עכשיו הוא איטי יותר המהירות שלו היא 166mhz השאלה אם אני יישים אותו קודם כל המחשב יתמוך במהירות כזאת ואם כן אני לא רוצה שהוא ישנה את כל המהירות של כל הזכרות יש מצב שהוא ישנה ויאט את הזכרונות?

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  6. מה המשקל שלו בערך? והאם יש לו daiagnoctis lab

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  7. Duron morgan 1200Mhz + 128 MB ram Duron morgan 1300Mhz + 64 Mb ram להתחשב במפרט שלי, מי מהצירופים יתן לי יותר ביצועים במשחקים וב3dsmax? אני קנראה גם יעלה את כול העסק ל באס 133 תודה מראש

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  8. רגע לפני שדגמי ה-Core i7 וה-Core i5 הניידים מוכרזים באופן רשמי, נתונים מודלפים חדשים מראים לנו (כביכול) את הביצועים הגראפיים של הדור החדש מבית אינטל - והם נראים מבטיחים בהחלט לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94-broadwell-%d7%94%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%92%d7%a8%d7%90%d7%a4%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a4%d7%99%d7%9d/

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  9. Started by nimrodim,

אני מבין שקיימים 3 דגמים: אחר חיפוש קצר בפנדה ראיתי שהמחיר של ה- SLI-D הוא 1250 ש"ח בעוד ש ה-ULTRA D עולה 1560 ש"ח. http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_270_822_823 כנ"ל בנועה: http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=172 ציפיתי שה - SLI יעלה יותר? מישהו יכול להסביר לי?

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by SwiftCat,

שלום לכולם, לאחר ששירת אותי נאמנה מזה כשנתיים, הלוח שלי - Asus Rampage Formula - הלך לו בדרך כל הלוחות. מימשתי אחריות בנועה מחשבים ונמסר לי שהדגם הזה כמו גם כל שאר הלוחות המבוססים על צ'יפסט X48 אזלו מהמלאי שלהם ושל היבואן וכי הם יבדקו איזה לוח יוכלו לתת לי כתחליף. עכשיו, זה לא שאני לא סומך על נציגי החנות או חושד שידחפו לי ציוד Low-End אבל אני מכיר את מנטליות השירות\מכירות הישראלית והייתי מעדיף שתהיה לי היכולת להתמקח\להתווכח איתם על הלוח שאותו אקבל כתחליף ולא סתם לומר סבבה על הלוח הראשון שיציעו לי. (שוב, אין לי שום דבר רע לומר על נועה מחשבים, בסה"כ קיבלתי מהם שירות טוב עד כה) בקיצור, אשמח לקבל את עזרתכם במציאת לוח חדש שיתאים לשאר הרכיבים שברשותי, מן הסתם על הלוח להיות…

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  11. אפשר לקבל הסבר וכתבה לגבי לוח אם AMD שעובד ביחד עם כרטיס המסך ? אני לא סגור על זה עד הסוף, ואני רוצה לקנות מחשב חדש. הבנתי שלוקחים כרטיס מסך בינוני/נמוך והוא עובד בשיתוף עם ה מעבד הגרפי בלוח האם. אודה לקצת סדר בעובדות ודוגמא לשילוב.

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  12. Started by itayizra,

ראיתי את שתי המעבדים האלה .. והם אותו מחיר.. ואני יודע ש E8400 זה ליבה כפולה ו Q8400 זה ליבה מרובעת .. אז למה הם אותו מחיר ?! :s05: ואיזה מעבד כדאי יותר לקחת ?! תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  13. בלוח P4-PE שתומך בזכרונות DDR 333 (ערוץ אחד )

• 8 תגובות
    • 768 צפיות
  14. Started by levi_to,

קיצר אני אצל חבר שלי , ודוד שלו עובד במחשבים אז לו מלא ג'אנק של מחשבים במחסן , אז חיטטנו שם בכל הדברים , ומצאתי מין כרטיס הרחבה , שכל מה שיש עליו זה סוקט של מעבד!! והיה עליו מעבד!! מהישנים האלה עם הסוקט הישן... ויש אופציה לשים עליו קירור! זה מין חיבור שהוא יותר גדול מ PCI אנין לי מושג מה זה... מישהו יודע?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. בינתיים אני נשאר עם הלוח הזה, אז שדרגתי לו את הביוס ככה שהוא יתמוך במעבדי 45 ננומטר. אני יודע שאצטרך לשדרג את המעבד שלי על מנת ליהנות מביצועים טובים במשחקים למעבד של 4 ליבות (q6600, q9300 penryn וכו') ואני רוצה מאוד לשים לי כרטיס מסך חזק ביותר לגיימינג, בנוסף למעבד. כרגע יש ליכרטיס מסך וכרטיס קול מובנים, וחבל לי על זה. אמרו לי שהכרטיס הכי חזק שיוכל לרוץ לי על המחשב מבלי להחליף את הלוח אם הוא דגמי 9800 למיניהם, כי בשביל GTX295 (שהוא הכרטיס החדש ביותר של nvidia) צריך להחליף גם לוח אם ואת זה אני אעשה בעוד חצי שנה נניח, כי עדיף לי לשדרג ל- LGA1366 ולמעבדי core i7. בינתיים אני רוצה לשדרג מעבד, כרטיס מסך וכרטיס קול. אין לי מגבלה כספית, ככה שאפשר להתפרע ולהציע את הכרטיס מסך הכי …

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by adriel10,

איזה מהלוחות אם יותר טוב לדעתכם ! ה-P5K-E של ASUS או ה- GA-X38-DS4 של GIGABYTE אשמח לדעה בונה כאן בבקשה

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  17. ברצוני לקנות זכרון 512DDR מהיר שלא עולה על 550ש"ח ובפנדה מחשבים יש לחברת Samsung רק זכרון 256DDR 3200 והשני זה SDRAM או RDRAM אני לא ממש זוכר... אז בבקשה תנו לי חברה טובה. אולי MICRON...? תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 968 צפיות
  18. Started by LiL Gangster,

1. הלוח M2N-E של אסוס יתמוך במעבדים מרובעי ליבה של AMD? זה חשוב כדי לשדרג בעתיד. 2. המעבדים הישנים של AMD עם ה90 ננומטר, מה ההבדל ביניהם לבין החדשים של ה65 ננומטר? כי הייתה הורדת מחירים של שניהם אבל אם נגיד תוכלת החיים שלהם יותר קצרה אז הם לא משתלמים כל כך. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  19. בתודה מראש.. תקציב עד 800 ש"ח

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  20. שלום לכולם. אני זקוק להמלצה ללוח אם בשביל +Athlon 64 X2 6000. יש כמה דברים שהם ממש חשובים לי בלוח והם: SLI PCI Express שיהיה עם צ'יפ של Nvidia סוקט AM2 (מן הסתם) 4 תושבות זיכרון (עם תמיכה ב-800MHz ועם Dual Channel) ללא כרטיס מסך מובנה עם SATA2 ו-RAID 1 ושיוכל לתמוך ב- Windows VIsta התקציב הוא 600 ש''ח עם גמישות של 50 ש''ח וזהו, בתודה רבה מראש, MuTaTiOn.

• 14 תגובות
    • 998 צפיות
  21. אני רוצה לקנות את ה הזכרונות G.SKILL מNEWEGG ההבדל הוא מאוד משמעותי בערך 650ש"ח השאלה היא האם תהיה לי בעיה במקרה שהזיכרונות ידפקו ? האם יש אפשרות למשל לעשות להם RMA אצל היבואן בארץ? כמו למשל שאפשר לעשות לכוננים הקשיחים של WESTERN DIGITAL שנקנו בכל מקום אחר בעולם.

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  22. היי, אני רוצה להוסיף עוד כרטיס RAM למחשב. זה הלוח אם שלי: http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5KPLCM/#specifications ואני לא בטוח איזה RAM לקנות. ה-RAM שיש לי עכשיו הוא DDR2 1GB 400MHZ, שלא ברור לי כ"כ איך הוא עובד, אם 400MHZ לא מופיע כנתמך בלוח אם. לפי התשובה שלכם לגבי הזיכרון הנוכחי שלי, אדע איזה RAM לקנות. תודה מראש על העזרה.

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  23. האם יש הבדלים בין השניים שמצדיקים את ההבדל של ה 100 ש"ח? מבחינת ביצועי ההקפיים כמו הארד דיסק ורשת. וביצועי OC? אני משיג אותם במחירים ש 550 ו 650 בהתאמה, יש לוח אחר במחירים האלה שעדיף לאובר קלוקינג? תודה מראש רום

• 18 תגובות
    • 983 צפיות
  24. אני מחפש לוח+מעבד בבערך 900 שקל, זיכרון כבר החלטתי אז אני לא צריך בזה עזרה. אני מחפש מקסימום ביצועים במינימום מחיר (כמו כולם), בישביל אני מוכן לעשות אובר, הידע הכללי שלי דיי טוב ואני לא חושב שזה יהיה לא בעיה מה שכן בעיה זה שאני יכול לעלות עד 266 באס משום שיש לי זיכרונות 533 ואני גם לא יכול לעשות להם אובר כי הם סתם VALUE מעפנים. אז מה שאני חשבתי עליו זה P31DS3L ו E2180, ואז אני מגיע עם המעבד עד 2.66 והכול סבבה... שני הבעיות שנודעתי להן לאחרונה הן דבר ראשון שהמעבד לא מספיק חזק לגיימר, דבר שני שיש בעיות אם אני ממלא את כל הסלוטים של הזיכרון בלוח. עכשיו אם שני הטענות הללו הן טענות שקריות אז אין בעיה וזה מה שאני אקנה, מה שאני מפחד זה אם יהיו לי את הבעיות הללו ואז אני או…

• 12 תגובות
    • 994 צפיות
  25. Started by eSLC,

מי ייתן ביצועים יותר טובים? למי יש פוטנציאל OC יותר טוב? ביקורות יעזרו!

• 6 תגובות
    • 934 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.