עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש לי מחשב AMD2500 BARTON 2X256DDR 400H לוח אם של גיגביט ניפורס 2! כרטיס מסך גיפורס 4 440 128 מגה !! מה אני צריך לעשות כדי שיהיה לי תוצאות טובות המחשב לא חם בכלל אבל למה ?? המעבד קיבל 5400 הזיכרון קיבל 4500 למה הזיכרון מקבל כל כך קצת יש לי זיכרון אחד של GEIL השני יוניקס אני חושב שניהם של 400 ארדיסק קיבל 1200

2. אני בקרוב יחליף את הזכרון שלי בקורסאיר כזה 3200, ושמעתי שיש כמה בעיות בקשר לבעייה הזאת... הבנתי שזה לא משהו הכי רציני, פשוט זאת בעייה באסוס, שהוא לא אוהב את הגדרות ה SPD של הקורסאיר, וקורסאיר ממליצה להכניס זכרון אחר, להכנס לביוס, לכוון את ההגדרות של קורסאיר ולהכניס אותו שוב וזה עובד... אני שואל, אם הבעייה הזאת משפיעה על הביצועים, על התזמונים (אולי אסור לגעת בהם או משהו?) בקיצור, חוץ מזה שהוא עושה טיפה בעיות בהתקנה שלו עם ההגדרות וזה הוא בסדר גמור על האסוס? אני לא הולך לשחק עם זה יותר מדיי... אז כל מיני בעיות שלא קשורות למה שכתוב לא אכפת לי... למשל איפוס ביוס וזה.. לא מתעסק עם זה. תודה

• 7 תגובות
    • 664 צפיות
  3. מה הלוח אם הכי טוב ל oc ולמשחקים עם הציפ הכי מתקדם במחיר טוב ובלי פיצרים לא רוצה שום פיצרים

• 7 תגובות
    • 617 צפיות
  4. שלום, אני מתכנן להחליף את המחשב שלי ומעוניין להשקיע במערכת מספיק טובה שאוכל לנוח מספיק זמן עד השדרוג הבא, יש לי כבר בסל קניות: AMD Phenom II X6 1090T Processor 3.2GHz L3 6Mb AM3 Box Gigabyte GA-890FXA-UD5 AMD 890FX+SB850 Socket AM3 G890FXAUD5 ואני עכשיו מחפש זיכרון מתאים. אני שוקל ללכת על קיט של 6 \8 גיגה, אני רואה שיש היצע יפה של DDR3, הבעיה שבחנות שאני כנראה הולך לרכוש לפי מה שראיתי כל האפשרויות של OCZ זה זיכרונות שמותאמים לאינטל.... יש לזה באמת משמעות?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by אוריפ,

יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 2.4 ג'יגה הרץ. חום המעבד הוא 63 מעלות. זה נורמלי? אם לא איך אפשר לקרר אותו יותר? החום אמור להשפיע במשהו על פעולות המחשב? תודה!

• 7 תגובות
    • 864 צפיות
  6. אני קונה מחשב ב3650....שבעיקרון זה מה שיהיה בו (טיפה שינויים של ספק ומארז אבל לא בהספק) Intel Core 2 Duo E7400 Tray GIGABYTE GA-EP43-S3L kingstone DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz GTX 260 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E hard disk 7200 SATA II 160 DVDRW Sata II CoolerMaster Elite 334 HEC Raptor 450W רציתי לדעת מה ההבדלים בין הדגמים של הלוחות אם ומה זה אומר ה D ...ומה המשמעויות? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 882 צפיות
  7. Started by pazer005,

האם יש רייד בלוח הבא: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9518 H55M-UD2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, HDMI, DP אני לא מוצא את הרייס בביוס וזה משגע אותי. בהנחה שאני רוצה לחבר 3 כוננים ברייד, מה הן האפשרויות שלי במקרה שאין את זה? להחליף לוח? לקנות בקר?

• 7 תגובות
    • 796 צפיות
  8. אהלן חברים חדש בפורום אבל לא חדש בתחום, ההתלבטות היא כזו: בין מעבד Q9550 ל Q9650 ההפרש במחיר הוא כ300 ש"ח עשיתי חיפושים חוזרים ונשנים באתר ובביקורות וכו'.. ועדיין אני לא סגור על הבחירה. המחשב מתוכנן לשרת אותי בעתיד קרוב ל5 שנים (עד כמה שעתיד קיים בעולם זה) ידוע לי שלמשחקים אתם ממליצים על E8400 אבל המחשב לא הולך לשמש רק למשחקים,מי יודע למה ישמש בעתיד. התלבטות נוספת היא לגבי ספק מבקש המלצתכם שהנתונים הטכניים החשובים השלו הוא: מעבד הנ"ל+כרטיס מסך מסוג GTX 260 וזיכרון 4 גיג'ה והשאר סטנדרט. בתודה מראש לעוזרים, דודי.

• 7 תגובות
    • 618 צפיות
  9. Started by JohnClark,

היי כתבתי לגבי הנושא הזה בפורום מפרטי מחשב ואף אחד לא הגיב אז חשבתי לנסות את מזלי פה הנה מה שכתבתי שם: שלום אני מעוניין לקנות בKSP מחשב... (אם השירות שם טוב) אני רוצה מפרט מבוסס A64. זה יוצא די טוב עם התקציב... מארז - אני עוד צריך עזרה בבחירה אבל זה מאוחר יותר ספק - TT420w... סבבה כן? מעבד - A64 3000+ (אין לי כסף ליותר, וגם לא כל כך צריך יותר, לא?) ואת כרטיס המסך שלי אני משאיר (Asus GF4 Ti4600) עכשיו זכרונות ולוח אם אני לא כל כך בטוח... לוח אם אמרו לי שהכי טוב Asus K8V... זה נכון? זכרונות אני לא יודע עם מה יש בעיות תאימות... עם מה לא... אני אשמח אם תסבירו לי קצת מה הכי כדאי... OC למעבד לא מתוכנן, אך ורק לכרטיס מסך... עוד שאלה - אני מתכנן לשדרג את כרטיס המס…

• 7 תגובות
    • 654 צפיות
  10. אני רוצה לקנות לוח מקצועי או לפחות נורמלי יש לי הגבלה של תקציב עד 700 ש"ח בעיקרון קניתי כבר לוח של אסוס מדגם: A7V600 אבל אני רוצה משהוא יותר מקצועי אז תוכלו לומר לי כמה אמור לעלות לי שידרוג מהלוח הזה ללוח מקצועי בשווי 700 ש"ח יש לי מעבד AMD 2400 ואני רוצה שיהיה ללוח גם יציאת חיבור SETA (לא בטוח שכתבתי נכון) ודבר אחרון לבינתיים כמה יעלה לי שידרוג מהמעבד שיש לי עכשיו למעבד של 3200 מהירות תודה

• 7 תגובות
    • 607 צפיות
  11. Started by שואלשאלה,

שלום קניתי מחשב חדש ובפרוט המחשב סגרנו על (וזה כתוב) 2*400mhz 256ddr עכשיו AIDA32 אומרת לי שיש לי 2*256)200MHZ( התקשרתי אל הבנאדם והוא אומר לי שDDR 400 MHZ הכוונה היא שזה 2*200MHZ , דפק לי קטע או לא ? בבקשה דחוף כי אם כן אני לא רוצה שהמחשב ישב אצלי יום

• 7 תגובות
    • 592 צפיות
  12. Started by eladrevach,

יש לי שאלה מצטער אם היא חופרת.. אבל אני חייב לדעת corei7 920 מול core i5 750 מי יותר טוב? מבחינת הכל ולא מבחינת ההוצאות והתוספות ומה מישתלם מבחינת ההוצאות על הלוח אם והזיכרונות וכל זה פשוט מעבד מול מעבד להכלללל באיזון יעני משחקים,עיבוד,סרטים,תוכנות הכלל... מי נטו מעבד יותר טוב בסטוק ומי בoc תודה לעוזרים...

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by integral,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=59555

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  14. 1. לגבי הלוחות אם : Asus P5WDH Deluxe http://usa.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=248&model=1198&modelmenu=1 או MSI 975X Platinum http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=746 איזה לקחת ? כי מצד אחד ה-Asus טוב לפי מה שקראתי פה עליו... אבל מצד שני בחנות מחשבים אחת אמרו לי שהלוח אם של MSI יותר טוב.. מה עושים איזה לקחת ? אני מתלהב נגיד מהאסוס והשלט וכל התקשורת האלחוטית אבל אתם יותר מבינים.. וההפרש מחירים - 200 שקל.. ככה שזו לא הבעיה. 2. לגבי הכרטיס זכרון הציעו לי לקחת 1GBx2 של OCZ אמרו לי שהם הכי חזקים וטובים יותר משל Kingston שזו רק חברה עם שם טוב. לקחת OCZ ? תודה על התשובות

• 7 תגובות
    • 485 צפיות
  15. Started by sofix4,

שאר המפרט: Intel e6600 2.5 GHz Leadtek winfast GeForce PX8800GTS 320mb wd3200aaks ocz 2048mb DDR2 667 CL5 ENERMAX LIBERTY 400W אגב, מה ההבדל בין GA-965P-DS3 לGA-965P-DS3 REV3.3 ?

• 7 תגובות
    • 714 צפיות
  16. Started by Jaegarn,

שלום לכולם , צריך המלצה למעבדה מומלצת לתיקון לוח אם , הלוח במצב מושלם ויזואלית , אך לא נדלק. רצוי באזור השפלה , אשדוד והסביבה. תודה ראש.

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by idani1983,

קניתי מחשב חדש שאמור להגיע עם זיכרון CACHE של 2*1 מ"ב וכשאני בודק עם תוכנת PCMARK04 זה מראה לי שיש לי 16 KB ו 1 MB האם זה בסדר או שדפקו אותי ?

• 7 תגובות
    • 606 צפיות
  18. הגיעו אלי כל החלקים של המחשב החדש פרט לזיכרון (אנשים תפסיקו לקנות את כל הADATA PC4000 מKSP :'( ) ולכרטיס מסך שאמור להגיע מחר מחרתיים אם אני יריץ את המחשב בלי זכרון בכלל ועם כרטיס מסך נגיד גיפה 2... המערכת תרוץ? ז"א התקנת ווינדוס והכל? או אפילו רק פוסט?

• 7 תגובות
    • 609 צפיות
  19. Started by evman007,

יש לי לוח של ecs דגם kvsom ובלי קשר שהלוח נורא קטן ראיתי שאין כניסת agp ואי אפשר לשים כרטיס מסך טוב .יש לי עכשיו את המובנה. מה לעשות?האם לשדרג לוח ומעבד וכרטיס מסך או לקנות כרטיס pci כי אני רוצה שלפחות יהיה לי זיכרון מלא שלא יהיה מנוצל ב40 אחוז על ידי הכרטיס מסך

• 7 תגובות
    • 677 צפיות
  20. Started by Lupos,

שלום! אני קונה עכשיו מחשב ומעוניין להזמין איתו 8GB זיכרון ע"מ להריץ Vista 64bit. השאלה היא האם יכולה להיות ללוח האם בעיה להתמודד עם 8GB למרות שהוא תומך בזה... (לוח האם שלי: GIGABYTE GA-X48-DQ6) קראתי בכמה ביקורות שלפעמים יש ללוחות בעיה להתמודד עם כמויות זיכרון גדולות. תודה

• 7 תגובות
    • 755 צפיות
  21. Started by roi777,

אני לא ממש מבין בזכרונות למחשב, אז פשוט אני יכתוב מה יש לי. יש לי שתי זיכרונות של "PDP SYSTEMS" כל אחד 256 מ"ב "PC3200". אני לא יודע אם זה משנה, אבל כתוב עליהם "M14667" וגם "VOID IF REMOVED". איזה זיכרון אני צריך לקנות כדי שיהיה מתאים? (איזה DDR? איזה מהירות? ואיזה CL? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  22. קניתי את הלוח הזה איך שהוא יצא (לא בהמלצה של הפורום) אבל אני לא רואה סיבה מיוחדת למה הוא ממולץ פה. ?

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  23. Started by ilya83,

כמה עולה מחשב ישן? ga-2000 לוח אם 192mb זכרון 8.4GB כרטיס קול 128PCI מודם ess 56k מארז פשוט תודה מראש

• 7 תגובות
    • 772 צפיות
  24. אני מחפש לוח אם שיש בו כרטיס מסך מובנה...ו שיש בו 4 מקומות לזיכרונות..ושיתאים למעבדים כמו Core2dou,Quad לוח אם בסגנון כמו GIGABYTE GA-EP43-DS3L .. רק שיהיה בו כ.מסך מובנה זה הכי חשוב. ושיתאים למפרט הזה: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box זיכרון Exceleram DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 מארז ללא ספק Antec Three Hundred ספק כח Corsair CMPSU-450VXEU 450W כ.מסך: Club3D ATI Radeon HD4850 OC Edition 512MB DDR3 PCIe חובה שזה יהיה מחנות סקייפיסי http://www.skypc.co.il ועד 500 ש"ח ...(לא יותר) תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 658 צפיות
  25. Started by andd,

http://www.pandas.co.il/advanced_search_result.php?keywords=e8400 מה ההבדל בין שנייהם?

• 7 תגובות
    • 39.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.