מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
האם לוח אם חדש מדגם Asus P5G41T יתאים למחשב ישן לפני כשנתיים וחצי? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6576 המפרט: 3GB DDR2 667 ספק כוח 350W כרטיס מסך 7300GT הרדיסק חיבור SATA2 ומעבד CORE2 E6500 האם בלוח אם זה קיים תושבת PCI-EXPRESS? והאם הלוח האם של גיג'ה ביט גם מתאים http://ksp.co.il//?uin=13586
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום יש לי את הלוח אם הבא : ga-p55-ud3 rev 1.0 אני מעוניין לרכוש דיסק קשיח 3TB (סייגיט) בהערות לדיסק הקשיח רשום "תומך Windows 7 64 bit ומעלה וכן בלוחות אם H61 ומעלה בלבד" האם הלוח אם שלי יזהה את הדיסק הקשיח ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
דיברתי עם מוכר בחנות אחת והוא התחיל לדבר איתי שעות והוא אומר שהלוחות אם של אינטל ממש ממש גרועים ואם אני אקח נגיד את הגרסא הכי זולה של ה p55 של אינטל ויש לי כרטיס מסך 5850 אז במשחקים אני יכול לקבל אפילו 30% פחות fps מאשר אם יהיה לי לוח של אסוס למשל.. מה אתם אומרים? ודרך אגב אני רוצה לוח פשוט מכיוון שאני לא רוצה OC או CF בעתיד ולא צריך פי'צרים וכו'. http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=5618
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני מניח שזה המקום לשאול, המארז שלי הוא: Thermaltake M5 הלוח אם: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4731#sp תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
האם כשבוחרים לוח אם הוא יכול להגביל את ה-hz של מסך? לדוגמה ברכישה של הלוח הבא, האם יש טעם ברכישת מסך עם יותר מ-60 hz? 1 x D-Sub port, supporting a maximum resolution of 1920x1200@60 Hz 1 x DVI-D port, supporting a maximum resolution of 1920x1200@60 Hz * The DVI-D port does not support D-Sub connection by adapter. 1 x DisplayPort, supporting a maximum resolution of 4096x2304@60 Hz * Support for DisplayPort 1.2 version and HDCP 2.3 * When the D-Sub port and DisplayPort are connected at the same time, images will output from the DisplayPort only. 1 x HDMI port, supporting a maximum resolution of 4096x2160@30 Hz * Support for HDMI …
-
-
- 6 תגובות
- 957 צפיות
- 3 followers
-
-
הבנתי שהדבר העיקרי שמגביל את הOC של המעבד והזכרונות הוא החום. אבל האם הלוח אם יכול להישרף כתוצאה מהספק גבוה מדי שעובר בו? אני לא שואל תאורטית, כי בתאוריה זה בוודאי עלול לקרות, אבל השאלה היא אם זה באמת פרמטר שמגביל אותי בלוח אם איכותי עם 8 פאזות מתח למעבד, וארבע פאזות מתח לזכרונות. האם יש סיכוי כלשהו שאני אסכן את הלוח אם ע"י OC? וגם לגבי הכרטיס מסך: אם יש לי שני חיבורים ישר מהספק כוח, האם הם מגבילים אותי? אני לא מדבר על זה שאולי אין מספיק הספק במסילת ה12V, אלא במקרה שבו יש הספק שמספיק לכרטיס מסך, אבל האם הכבלים שבהם המתח עובר מגבילים אותי בגלל חום או משהו? תודה
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
האם לוח אם מדגם P55-GD55 7.1 1GLAN מומלץ?
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
האם ישנם יתרונות נוספים ל-P35 על ה-P31
-
- 9 תגובות
- 660 צפיות
-
-
קבלתי לוח אם וברצוני לבדוק אותו. האם חיבור הלוח אם למארז + ספק + כרטיס מסך יראה לי אות על המסך ? האם יתאפשר להכנס ל BIOS או אפילו רק לראות הודעת שגיאה שאין מעבד ? המטרה היא לבדוק שהלוח אם "חי" (מבלי לחבר מעבד וזכרונות).
-
- 6 תגובות
- 548 צפיות
-
-
-
האם הלוח אם ישפיע בצורה רצינית על הFPS במשחקים? זאת אומרת שנגיד שיש לי שתי מחשבים, הם זהים לגמריי אבל באחד הלוח אם הוא P67A-UD3-B3 ובשני P67A-UD4-B3, יהיה הבדל גדול בביצועים בגיימינג בין שתי המחשבים?
-
- 6 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות מחשב חדש וראיתי שללוח אם יש Hyper Transport Bus 2000 MTS. המעבד הוא AMD PHENOM II X4 945. הבנתי שלמעבדי AM3 צריך 5200 MTS. זה יגביל את המהירות של המחשב? אפשר להבחין בכך?
-
- 5 תגובות
- 958 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש וכן גם לכלול בתוכו מעבד 4 ליבות כיום מעבד כזה הינו יקר האם אפשר לקנות לוח אם עם חיבור לשני מעבדים 2 ליבות פשוטים, האם הם יעבדו כמו מעבד 4 ליבות? האם יש לוח כזה?
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום חבר שלי טוען שהלוח אם שלו, ASUS M2N-SLI Delux, תומך ב16 גיגה זיכרון, אבל לפי מה שידוע לי, מעבד מוגבל לפי מספר הסיביות שלו, כל שמעבד 64 סיביות יכול לפנות רק ל4 גיגה זיכרון. אז איך זה ייתכן שהלוח תומך ב16?
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
תודה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
לפי שאני רואה שאין הפרש עצום בין DDR2 ל- DDR3 במחירים האם אפשר להתקין בלוח אם כזה זכרונות DDR3
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
הלוח אם שלי של אינטל מסוג D945GTP ותכתוב שהוא תומך בסוג זכרונות עד 667MHZ עכשיו אני יכול לשים 800MHZ (יותר זול ונפוץ) והוא יזהה אותו כ 667MHZ כי אין לי בעיה עם זה . או שזה סתם יעשה בעיות ועוד כמה זה משנה אם זה בסטיק אחד או שתיים
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אהלן. הבעיה קשורה ללוח אם של PS3, אבל אני פותח את הדיון כאן כדי לקבל עזרה בנושא הכללי של לוחות האם. בחנות שבה הבאתי את המכשיר שלי לתיקון, נאמר לי, ואני מצטט: "לצערינו , התקלה התבררה כמורכבת יותר , כאשר הכשל הוא לא בספק אלא בלוח אם." מאז שקניתי את המכשיר, היו לי בעיות עם כונן הBLURAY, הוא תקע לי דיסקים כל שבוע. האם לוח אם שאינו תקין יכל לעשות נזק לכונן? נאמר לי שבתיקון יחליפו לי את לוח האם עם כל הרכיבים, חוץ מהכונן והמארז. הבעיה שהאחריות שלי נגמרת תוך חמישה חודשים, ולהחליף כונן עולה חצי ממכשיר עצמו.
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת + תוספת:אם הלוח אם תומך בDDR3,שהוא יותר מתקדם מDDR2 - אז מבחינה הגיונית,הוא יכול לתמוך גם בחיבור זיכרון פחות מתקדם,כמו DDR2 - לא? תודה רבה מאוד מראש .
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי לוח אסוס P4S800 שעליו יש 3 סלוטים לזכרונות. כרגע מה שיש לי בפועל הוא ככה: סטיק של 512 ו2 של 256 = 1GB סה"כ. אני רוצה לשים 2GB, כלומר 2 סטיקים של .1GB השאלה שלי האם הלוח שלי יתמוך בקונפיגורציה הזו? צירפתי תמונה מהספר של הלוח ששם יש הסבר, רק לא הבנתי סעיף אחד שם - מז"א PC3200 with 32 DDR שהוא תומך רק עד סטיק 1? כי מצד שני רשום שם שהוא תומך ב3200 עד 2 סטיקים. אני רוצה להתקין Corsair CMX1024-3200C2PT 400MHZ - שניים כאלו, האם יעבדו ביחד ללא בעיות? וזה הסעיף שאני לא ממש הבנתי:
-
- 0 תגובות
- 414 צפיות
-
-
הלוח לפי המפרט שלו מיועד לעבודה עם זכרונות מסוג ddr2 האם בכל זאת הוא מסוגל לקלוט זיכרון מסוג ddr עד שיגיע בדואר זיכרון אחר ?
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח ג'יגה בייט GA-965P-DS3. האם יש אפשרות להפעיל את הלוח עם זיכרון DDR3 1066 (בלבד, כלומר רק סטיקים של DDR3)? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברצוני לעשות מערך CROOSFIRE של שני 7950 OC האם הלוח הזה יתאים GA-Z77X-UD3H? תודה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-