מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
קראתי שלא מייצרים יותר לוחות אם שתומכים ב rdram זה נכון? והאם הוא יותר טוב מה ddr 2? ועוד שאלה: מה ההבדל בין sata ל sata 2 ועוד אחת: ide זה החיבור של הדיסק קשיח ללוח אם? ואחרונה: מה היתרון של דואל צאנל על רגיל מה זה אומר שנגיד רגיל הוא בעל נפח של גיגה אז דואל צאנל הוא בעל נפח של 2 גיגה?
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
שלום. בכדי להפעיל תכונה ישנה מאוד ללימודים אני התקנתי XP MODE על 7. בעת ההתקנה נאמר לי שאני צריך להפעיל את אופצית הוירטואליזציה של המעבד בביוס רק כשאני רוצה להשתמש בה ואחכ לכבות, מודע זה? האם זה פוגע בביצועים / סכנה לפריצה / יציבות ? כדאי לכבות או שזה עוד מעיין כיסוי תחת שאולי משהו לא יעבוד.. ובפועל אין שום בעיה עם זה ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
מה יותר שווה? לא לאובר קלוק... מבחינת הביצועים...אורך החיים והפיצרים!
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכם, היה לי מעבד AMD Athlon 1.33 והטמפ' שלו נעה סביב 60 מעלות ללא OC, אך הייתי מבסוט מביצועיו. כעת, החליפו לי מעבד, בחינם, ל-Duron 1.48, הטמפ' נעה סביב 40 מעלות... שמתי לב שב-Duron יש חצי Cache ממה שהיה לי ב-Athlon.... רציתי לדעת אם מהירותו הגבוהה של ה-Duron מחפה על חוסר ה-Cache? או שעדיף לחזור ל-Athlon 1.33 ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני חדש , שלום שלום לכם , ויש לי שאלה בקשר לזכרונות שאני הולך לקנות - השאלה היא אם הם יתאימו ללוח אם שלי הלוח אם : Field Value MSI K8M Neo-V (MS-7032) (5 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) (שאגב תואם למעבד amd athlon64 3000+ akh ) הזכרונות שאני מעוניין לקנות : * אני ערכתי לזכרונות אחרים - אלה מתאימים ? : http://www.compusa.com/products/product_info.asp?product_code=50312082&pfp=BROWSE תודה לעוזרים .
-
- 7 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש טעם לחכות עד אפריל - מאי (אם אני לא טועה זו ההשקה. עד שזה יהיה בארץ זה כנראה יולי - אוגוסט) בשביל לקנות מעבדי HASWELL? אני מתכנן לקנות I5 3470 בשביל גיימינג בעיקר, אבל נזכרתי שיוצאים די בקרוב HASWELL. ביררתי בגוגל והמקור היחיד שמצאתי זה שיפור של 5% - 15% באותו התדר. תדר של 200MHZ - 300MHZ נוספים לא ישנה כלום ואני לא מאמין שה-HASWELL ישפרו את התדר ביותר מ-400MHZ, אז נהיה לארג'ים ונניח שהשיפור יהיה בין 10% ל-20%- ממוצע 15%. שווה לחכות עד אז בשביל לקנות HASWELL? אם הוא באמת ישפר 15% לא נשמע לי ממש משתלם. מצד שני חבל לקנות ולהתבאס אחרי זה שהמעבדים החדשים חזקים בהרבה משלי... למישהו ידוע משהו על המעבדים האלה? האם שווה לחכות להם? במידה ואחליף מחשב זה יקרה עוד 3 שנים בע…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מעבד I7 ורציתי לדעת אם זכרונות משולשים של 1600Mhz יעבדו לי על הלוח GIGABYTE GA-EX58-UD3R ואם בכלל זה שווה את הפרשי המחיר מזכרונות 1333Mhz? אציין שהמחשב מיועד לאפליקציות שדורשות הרבה זיכרון כמו MAYA ו-AFTER EFFECT.
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
מפרט p4 2.4ghz גירסא B אני חושב לוח אם ASUS P4S8X אני רוצה להחליף לוח אם כי הוא יוצר צוואר בקבוק במפרט שלי (יש לי זיכרון מהיר וכרטיס מסך טוב) , דבר נוסף זה שהלוח אם מפריע מאוד באוברקלוקינג. התקציב שלי מאוד נמוך, 200 ש"ח ומטה. בפינת המציאון של KSP מצאתי כמה לוחות אם שמתאימים לי מבחינת תקציב: Abit SA7 Abit IS7-E2 Abit IS7-E EPoX 4BDA EPoX 4PDA MSI 655 MAX-LS למצוא ביקורות שלהם באינטרנט היה קשה ולכן אני שואל אותכם, מי לדעתם הלוח אם הכי משתלם מכל אלו, יש להזכיר כי אני לא רוצה להשקיע במחשב שלי, הוא ישן יחסית, ולכן התקציב הנמוך, אני רק מעוניין בלוח שיהיה נחמד בביצועי OC, יציג לי ביצועים טובים,וכמובן יתמוך בכל הסטנדרטים שיש היום כמו AGP 8X, DDR 400 DUAL, וכו'.
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב עם שני סטיקים של זכרונות: g.skill 4G 1600 8-8-8-24 קניתי היום בחנות שני hyperx 8G 10-10-10-30 המחשב עולה עם כל זוג בנפרד אבל כששמים אותם ביחד המחשב עושה לופ של אתחולים (אין לי אפילו מסך כדי לשחק עם הביוס). צפוי? יש מה לעשות? להחזיר את הזכרונות לחנות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני מעוניין לדעת איזה לוח אם יתאים לשרת X3400 של IBM כאשר הייעוד של השרת הוא שרת STORAGE תודה.
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש, עם מעבד של אינטל: core 2 duo e6400. רציתי לשאול איזה לוח אם מומלץ? הבנתי שלוחות האם של אינטל לא משהו... ויש כל כך הרבה סוגים אחרים של לוחות שזה מבלבל. שאלה נוספת שיש לי היא לגבי הזיכרון: האם הזיכרונות של twinmos טובים? יש הרבה הבדל בינם לבין crosair או kingston? תודה על העזרה!
-
- 11 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום לכולם!! קניתי את המחשב הזה, http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-xps15-460m.htm עם זיכרון של 6 ג'יגה...... המשלוח התעכב, ומנהל האתר נתן לי תוספת ל 8 ג'יגה מתנה. השאלה מה זה מועיל לי, כי אני יודע ש 6 ג'יגה זה כבר רציני...האם 8 ג'יגה יגרום למחשב לרוץ טוב יותר משמעותית, או שלהישאר עם ה 6 ג'יגה ולהוציא ממנו סוללה חזקה יותר...? אני גיימר ממוצע, אוהב לשחק במשחקים רציניים יחסית. לגבי המערכת הפעלה, יש לי את חלונות 7 אולטימייט 64 ביט שאני אתקין עליו בהמשך... אשמח לתשובה!! המון תודה!!
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום חברה. בשעה טובה קניתי מחשב. מפרטו: AMD 3000+venice 939 mb ga-k8nsc 939 ram: ADATA DDR400 256 X2 ATI RADON 9200 MAXTOR 7200RPM 60GB משום מה שאני שם את שני הסטיקים של הזכרון כמו שכתוב במדריך של הלוח אם "בכדי לקבל דואל ממורי יש לשים את הזכרון בשני החריצים הצמודים DDR1 ו-DDR2 או DDR3 ו-DDR4 שהזוגות הם באותו צבע" כשאני עושה זאת ואני מפעיל את המחשב אני מקבל צפצופים שאומרים שמשהו בזכרון לא בסדר. נסיתי את כל שילובים בחריצים של הזכרון ולא עזר. הדבר היחיד שעוזר זה שאני שם זכרון אחד בלבד. כמו כן ניסיתי לעדכן ביוס מהאתר דבר שגרם כמעט נזק טוטלי כי עדכנתי לביוס F4 האחרון והמחשב התחיל להשתגע. פעם עולה פעם לא עולה, לפעמים אני מצליח ליכנס לביוס ולפעמים הביוס ביקש סיסמה בכניסה על אף ש…
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג זכרון ל16 GB לנייד מדגם Dell Vostro 3560 איזה זכרונות 8GB 1600MHz DDR3 מתאימים ? ובכלל איך אפשר לוודא שאני רוכש זכרונות של חברה אמינה ומיבואן רישמי ? חוץ מזה שאלה נוספת - האם חייבים לרכוש "זכרונות תואמים" או שכל 2 סטיקים של זיכרון 8 GB יעשו את העבודה ויעניקו לנו 16 GB שלמים של זיכרון לנייד אז יש דבר כזה "זכרונות תואמים" או לא ?
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
ה950D יקר ב400 שקל יותר האם יש סיבה טובה לכך ובמידה ואני מחליט על אחד מהם למה בדיוק מתכוונים שמדברים על סטיפינג C1
-
- 10 תגובות
- 843 צפיות
-
-
.Hey guys .Well the deal goes like this, I have a P4 1700 (400 bus) with (512) RDRAM memory .The problem is that I have an Intel mobo so I cant overclock :'( ,So any of you can recommend a good mobo that will support this specs (with ATA 133 hopefully) and oc's nicely .My budget is up to 500 shekel only and links would be nice !Thanks ahead
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת מהם ההבדלים בין הזיכרונות: OCZ 4GB DDR2-1066 Platinum DualKit (2x2GB) CL5-5-5-18 http://tms.co.il/product/5723 לבין OCZ Reaper HPC 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 1066 (PC2 8500) Dual Channel Kit Desktop Memory - Retail http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820227289&nm_mc=OTC-pr1c3grabb3r&cm_mmc=OTC-pr1c3grabb3r-_-Memory+(Desktop+Memory)-_-OCZ+Technology++Inc.-_-20227289 ואילו עדיפים ל-OC?
-
- 7 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום! אני מתכוון מחר לקנות עוד זכרון כי כרגע יש לי רק 1GB של TWINMOS CL5, מהחנות שאני קונה בה יש במלאי רק זכרונות DDR2 800MHZ והלוח אם שלי תומך ב DDR2 667 והתזמונים של הזכרונות (2X1GB KINGSTON VALUE) הם CL6 - השאלה שלי היא האם זה בסדר ויעבוד גם ב DUAL CHANNEL למרות שהתזמונים של שני הסטים שונים? או שלהמשיך לחפש זכרונות CL5 ?
-
- 1 תגובה
- 427 צפיות
-
-
ננעלתי על אחד מן הלוחות הנ"ל לפי המפרט אני רואה שהבבדל הוא בזיכרון DDR3 לעומת DDR2, ותמיכה בFSB של 1600 MHZ נכון להיום, האם יש טעם להשקיע בזיכרון DDR3 ? האם הביצועים שווים את התוספת של הכסף? אני מעדיף לחסוך כמה שיותר (יש לי 4GB ), במידה ותמליצו לי ללכת על הדגם בעל התמיכה בDDR3, אעשה זאת, (אם כבר אז כבר? ) כמו כן, אשמח לקבל המלצות ללוחות דומים בתקציב הנ"ל
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-3-15 Platinum ¤356 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2403K או זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-18 Platinum ¤388 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2453K עד כמה משפיעים התיזמונים לעומת התדר? תודה!
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
קניתי לוח חדש של asus ויש לי תופעה שראיתי אותה גם בלוחות אחרים אבל אצלי זה עוד יותר מעצבן בכל פעם שאני עושה reboot למחשב המסך נכבה ושוב נדלק אחרי שניה שזה ראיתי גם בלוחות אחרים אבל אצלי גם לפני שהוא נכנס ל xp הוא שוב נכבה לשניה ונדלק מישהו יודע איך אפשר לבטל את זה ? בבקשה עזרה לפני שישרף לי כבר המסך תודה
-
- 9 תגובות
- 783 צפיות
-
-
לאינטל 6300 שלא מתוכנן בו OC.. כרגע איזה צ'יפסט עדיף? מה ההבדלים ביניהם? מה היתרונות של כל אחד?
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
לשנות כותרת? אני רציתי ליקנות A64 3000+ יש את המעבד של AMD XP 2600-2800 680 580 הכרטיס מסך R9800PRO אמרו לי שמעבד 2.6 ינצל בערך בה 100 אחוז את R9800PRO מה A64 ישפר? אז מה יעזור A64 3000+ הוא ינצל בה 200 %? ואל תגידו עתיד כי עוד 3 שנים יגידו ה A643000 זה מעבד גרוע במה יוכל לעזור A64? אולי צריך ליקנות מעבד A64 רק מי שקונה את הכרטיסים החדשים..
-
- 7 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש אבל הבעיה איפה הכי כדי לקנות, למשל אני רוצה לקנות בKSP כי הם די זולים אבל שמעתי שהם לא הכי אמינים...אשמח לעצה טובה בקשר למקום שהכי כדי לקנות מימנו מחשב, חברה אמינה מאוד!!! וזולה תודה.
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-