מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
שמעתי שהם מאוד חלשים בלקודד וידאו פורמט לפורמט.... אבל האם הם גם מאוד חלשים בקידוד מ-XVID ל-XVID(עם כתוביות)....? והאם ההבדל כל כך משמעותי...
-
- 9 תגובות
- 963 צפיות
-
-
חברים יקרים שלום! אני מחזיק עסק מחשבים ובתור מוכר אמין אני משתדל להשיג תשובות אמינות. אני צריך דעה לגבי זמן תגובה של מעבדי AMD אל מול האינטלים. לצערי לא פעם שמעתי תלונות ובעצמי נוכחתי לגלות שאיטלים מגיבים לאט יותר ולא ממש נותנים לך תחושה של מחשב חזק. לאחרונה הייתי אצל לקוחה שהמפרט שלה עלה לא פחות מ 10,000 ש"ח. הערכה כללה 2GB RAM 800MHZ המחולק ל-4 סלוטים (כל זוג דואלי) לוח מקורי של INTEL ומעבד E6600. לצערי נוכחתי לראות שבזמן תגובה בחלונות שהותקן מחדש עם כל הדרייברים העדכניים המחשב מגיב נורא לאט. המשמעות של מגיב לאט זה למשל חלון של אקספלורר נפת לאט יותר ותוכנות אופיס עולות "בכיף" שלהן. זה לא פעם ראשונה שאני רואה את זה. ולא סוד שאינטל מחזיקים בכתר הביצועים. דרך אגב, הרבה משו…
-
- 8 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שווה להשקיע עוד כ- 50ש"ח על ה- OCZ, או לקחת את ה- Transcend ? חוץ מהקירור הפסיבי של ה- OCZ יש עוד הבדלים בניהם ?
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
בתכנת Intel ID utility מופיע כך: מישהו יכול להסביר לי מה זה כל הקטע של ה-Proceesor classification? ומה זה Packaging?
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 1.8 עשיתי oc ל2.4 וזה נראה לי הרבה מאוד לפעמים שקזזה ושירים והרבה משחקים פתוחים אז המחשב פשוט קורס יש לוח אם של asus p4533-e תנו לי בבקשה קישור לתוכנה
-
- 6 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום, כבר מחר אני מזמין את המחשב השולחני הבא שלי, רציתי לשאול האם שווה להשקיע בלוחות עם טריפל צ'נאל וכו'.... עם OPI ועוד... או להתפשר על לוחות אם יותר בסיסיים מהצ'יפסטים של P55. כעיקרון השימושים הם למשחקים כבדים ותוכנות כבדות. האם תוספת הכסף שווה את התמורה?
-
- 5 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אני קונה מערכת מחשב בקרוב ואני בהתלבטות על איזה לוח אם לרכוש עם Intel CI3 540. אני לא מתכוון לשדרג זכרונות בעתיד, כך ששני סלוטים הם די והותר. השימושים במחשב יהיו מאוד מינימליסטיים, שום דבר מיוחד, רק אופיס, משחקי דפדפן פשוטים לילדים קטנים, גלישה באינטרנט ולעתים רחוקות צפייה בוידאו. אם זה חשוב, הנה הרכיבים במפרט: Intel CI3 540 WD Green 500GB 2GB DDR3-1333 מארז "ATX סטנדרטי" עם ספק 400W של DELTA צורב DVD פשוט של Samsung הציעו לי לקחת Gigabyte GA-H55M-S2, אבל ראיתי שיש עוד גרסא "משופרת" של הדגם עם מספר רב יותר של חריצים למיניהם (אני לא ממש מבין בזה), ושניהם באותו המחיר, אז זה בלבל אותי קצת. מה לדעתכם יתאים לדרישות המינימליות הנ"ל, ואם אפשר הסבר קצרצר למה כדי שאבין תו…
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-
-
היי בשעה טובה קבלתי את הE7200 שרכשתי מחו"ל. נשאר לי לבחור לוח בסכום של 400שח גג עדיף בפחות. BIOSTAR TP43 -A7 intel http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=7007&CatCode=147 BIOSTAR TP35 -A7 Deluxe http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6743&CatCode=147 DFI LANPARTY UT UT P35-T2R http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=190 האוברקלוק יהיה בינוני + אשמח להמלצה לקירור מתאים בכ120ש"ח.
-
- 6 תגובות
- 963 צפיות
-
-
ברשותי כעת מעבד XP1800 ולוח ASUS A7V333. אני בונה מחשב שני לבית ורציתי לדעת איזה מעבד להביא במקום האם להביא XP1800 או מעבד 2500 או 2600 BARTON האם יהיה הבדל משמעותי בביצועי המחשב ? המעבד החדש יורכב על הלוח של האסוס. תודה לעונים.
-
- 12 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מרכיב לחבר מפרט למחשב חדש, כרגע לא חשוב מהם חלקי המפרט. שמתי לו את הזכרון הנ"ל : OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - SYSTEM ELITE EDITION - OCZ2SE8002GK http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3188 מעולה - לכל הדעות!! אבל הוא מתעקש איתי שהוא רוצה עם תזמונים CL4 . אני מנסה להסביר לו שחבל להוסיף עוד 100 ש"ח עבור זכרונות דומים של OCZ רק עם CL4 (עדיף להשקיע את ה-100 ש"ח האלה בדברים אחרים במפרט) , אבל הוא מתעקש. אז כדי להבהיר, רציתי לשאול: האם לשימוש רגיל (ללא OC) , האם יהיה הבדל משמעותי בין הזכרונות? כמה אחוזים בערך?
-
- 13 תגובות
- 963 צפיות
-
-
ורצוי שיהיה לו כרטיס רשת...ONBOARD.
-
- 4 תגובות
- 963 צפיות
-
-
רבעון שיאים נוסף, השקעות ענק בישראל ובארצות הברית ואפילו אפשרות לרכישתה של מלאנוקס - למרות העיכוב הטכנולוגי, נראה שיצרנית השבבים אינה מאטה את הקצב לכתבה
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
- 1 follower
-
-
CP1-AM2-4600 :: AMD Athlon 64 X2 4600+ 2.40GHz / 1MB Cache / 1000MHz FSB / Socket AM2 / Dual-Core (Windsor) / Processor with Fan (1 lbs) CP1-DUO-E6300 :: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz / 2MB Cache / 1066MHz FSB / Dual-Core / Socket 775 / Processor with Fan (0.1 lbs)
-
- 14 תגובות
- 963 צפיות
-
-
-
למה באמת AMD מתחממים יותר מINTEL, מה גורם לכך? וכיצד זה משפיע? נ.ב: מי, אבל מי באמת יותר טוב, AMD 2200+ או INTEL 2.26 ??? רצוי שתביאו גם הוכחות ;D תודה מראש :saint:
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-
-
הלוח הנ"ל זול בגלל hypertransport של 1600 MHz לעומת חבריו שהם 2000MHZ - > מה זה אומר מבחינת ביצועים ? על מה זה ישפיע ? OC יפצה ? אשמח אם תשפכו קצת אור על הנושא
-
- 10 תגובות
- 963 צפיות
-
-
זה המפרט: MSI P67 hd5870 samsung 1TB f3 ocz agility 3 60GB intel 2500k Seasonic S12II-620 p183 עד עכשיו היה לי את אותו מפרט בדיוק רק עם לוח אם GIGABYE H67 UD3. מאז שהחלפתי ללוח החדש המחשב מרעיש הרבה יותר. אני לא מבין איך זה קורה הרי לוח אם זה לא רכיב שמרעיש לא? יש אפשרות לסדר את זה? הרעש שנשמע הוא רעש חזק בהרבה מהמאווררים ומין זמזום כזה.. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום, יש לי זיכרון מסוג - 1gb ddr2 800MHZ ceon הייתי רוצה הלרחיב את הזיכרון בנוסף לזיכרון שיש לי כיום. האם ניתן להשתמש בזיכרון הנוכחי ולהוסיף אליו עוד 1G כך שיהיה לי 2G? האם אני יכול להשאיר את הזיכרון הנוכחי ולקנות זיכרון חדש של 2GB ואז ביחד יהיה לי 3? אני אשמח בנוסף לקבל המלצה על זיכרון שמתאים לזיכרון שלי וקישור לרכישה באתר EBAY תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי כבר די ישן ונראה שבזמן הקרוב נשדרג אותו.. המפרט הנוכחי: Intel Pentium 4 3Ghz 2GB DDR2 800Hz לוח אם אינטל Nvidia 8500GT הכוונה היא לשדרג את המעבד(והלוח אם בהתאמה) ולהוסיף זיכרון. התקציב הוא בערך 2000 שקלים. השאלה שלי היא מה אפשר לעשות בתקציב כזה? האם ללכת על כפול ליבה, מרובע ליבה מסדרת CORE2 או בכלל הI5 שמצריך גם החלפת זיכרון לDDR3 (אני חושב). מישהו יכול לכוון אותי ולתת המלצות לחלקים הנ"ל? שימושי המחשב הם ביתיים, סרטים (אין כל כך בעיה בזכות האצת החומרה), משחקים(המעבד מגביל מאוד) ועוד.. תודה
-
- 7 תגובות
- 963 צפיות
-
-
קיצר יש לי עכשיו 2 ג'יגה ראם ויש לי כמה שאלות על תוספת ראם ואם זה כדאי בכלל. אז ככה: 1. יש לי כרגע 2GB RAM של G.SKILL DDR2 800MHZ דגם NT בשני סטיקים. אם אני לא אוכל להשיג עוד שני סטקים זהים, זה משנה אם זה דגם אחר של G.SKILL שגם יהיה 800MHZ? ז'תומרת אין בעיה של תאימות אם זה לא אותו דגם? ואם זה חברה אחרת? שלא יהיה לי מסכים כחולים ובעיות בגלל זה 2. יש לי כרגע CL5. אם אני משיג דגם אחר שהוא CL4 זה לא יעשה בעיות שזה עובד ביחד? 3. אין בעיה עם 4 סטיקים בOC למעבד כל עוד הזכרונות לא בOC נכון? 4.משנה אם אני שם עוד סטיק של שני ג'יגה במקום עוד שניים של ג'יגה כל אחד? מבחינת DC אולי? 5. יש טעם בכלל לשדרג ל4 ג'יגה ראם? זה יתן לי תוספת ביצועים במשחקים? המחשב יעלה/יעבוד מהר יותר? משהו? אני…
-
- 7 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום לכולם!!!!!! טוב ככה..חבר שלי רוצה להחליף את הלוח אם שלו והמעבד.. הוא רוצה מעבד AMD 64bit ולוח אם לבחירתכם...רק שהכרטיס מסך הוא בתושבת AGP ולכן הלוח צריך לתמוך בזה...(קצת מעפן..) תנו לי רק את המחיר של כל מוצר וחנות בבקשה.. תודה רבה לכל העוזרים!!
-
- 18 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אהלן. יש לי מעבד I7 בן שנתיים. לפי מה שהבנתי הוא לא תומך 64 ביט. האם זה נכון? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
ב3DMARK 2001 וגם 2003 אומרים יל שי לי שתי מעבדים????WTF??? למה....מה הולך פה?
-
- 11 תגובות
- 962 צפיות
-
-
איזה זכרונות כדאי לי לקנות (למטרות משחק) באיזה מהירות ושיתאימו ללוח GA p55 usb 3 (מחיר סביב 600 שקל, רצוי 2X2 גי'גה). אשמח אם מישהו הרכיב מפרט דומה לזה שאני מציין ושם קירור מוגן 2 - האם יש מספיק מרווח בין הזכרונות לצלעות הקירור? האם ככל שהמתח נמוך יותר כך זה טוב יותר??? לדוגמא מה עדיף: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=6468 או http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5757 תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 962 צפיות
-
-
סליחה על השאלה..כשאומרים שלמעבד Q6600 יש 8MB זיכרון דרגה שניה (L2) הכוונה שלכל צמד ליבות על פרוסה אחת יש 4M זיכרון?
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-