עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ff10,

אני מטלבת בין Q6600 לE6850. בעקרון יותר חשוב לי לשנה הזאת שיעבוד לי כמה מהר שיותר מהר כי אני גם ככה אני עוד מעט מתגייס לצבא.. בקיצור מה יותר כדיי לי לקחת?

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  2. Started by KingYes,

שלום לכולם.. יש לי מחשב עם 2GB זיכרון מחולק ל-1X2. זה DDR2 במהירות 1066MHZ. הנה המפרט: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2044532 השאלה שלי, האם זה אכן כדי לקנות עוד 2GB במהירות כזו או אפשר להתפשר על 800MHZ.. כי זה ממש שמים וארץ המחיר. וגם, כמה מקום פנוי בסלוטים יש לי ועד כמה GB זכרון אפשר להגיע? תודה רבה לכם.

3. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  4. Started by BARAKDAB,

אני מנסה לעדכן ביוס של הלוח אם 661GX-/800-M7 REV::3.0דרך התוכנה WINFLASH(אי אפשר דרך הביוס) אי שם את הקובץ הנכון ולוחץ UPDATE אבל המחשב קופא ולא זז מה אני יכול לעשות? יכול להיות צריך לשנות פיזית משהו בלוחאם בשביל באני יוכל לכתוב עליו? בכ לוח אם אפשר לעדכן ביוס דרך הביוס.ץ?

• 10 תגובות
    • 945 צפיות
  5. אני חייב DUAL BOOT בין XP ל- WIN7 לפני רכישה אני רוצה לוודא שאני לא מסתבך תודה

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  6. טוב השאלה בכותרת. איזה AGP אפשר להכניס לו,הצלחתי להכניס בחריץ שלו את הMX 2 GEFORCE,אבל השאלה אם הוא יעבוד. איפה מחברים את הCPU_FAN. כמה זיכרון מקסימום אפשר לשים לו? עד איזה מעבד הוא תומך? תודה לעוזרים!!!

• 9 תגובות
    • 945 צפיות
  7. Started by yakir4u,

מה הבדל בין p67 לZ77 אני יודע שה67 זה דור קודם של מעבדים אבל הוא תומך גם במעבדים החדשים לפי מה שאני רואה אני לא באמת מוצא ביניהם הבדלים קריטיים מישהו יכול לתת לי כל ההבדלים ביניהם בבקשה תודה רבה

• 4 תגובות
    • 945 צפיות
  8. האם לצפות לבעיות? התנגשויות חומרה וכאלה או שהכל אמור להיות בסדר? וכשאני אומר הכל מותקן אני מתכוון לווינדוס אקס פי מעודכנת, וידיאו קודקים, משחקים ...

• 7 תגובות
    • 944 צפיות
  9. Started by roeesnir,

יש לי מערך Raid 0 עם חומרים מאוד חשובים. לוח אם - TYAN Tempest i5400PW (S5397) המחשב משמיע צפצופים ועל הלוח מופיע קוד E1. בחיפוש קצר בMANUAL של הלוח, מסתבר שהתקלה היא BIOS Boot Block. אין לי כ"כ מושג מה זה אומר, אבל חשבתי לנסות לאפס את הביוס. האם מערך הרייד ילך? (אני מניח שכן) אם אגדיר אותו מחדש, הדיסקים יעלו כמו שצריך עם החומרים?

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  10. Started by amia394,

אני מעוניין לקנות מעבד אינטל סלרון 1000 - נאמר לי שלמעבד יש 256k cache ולכן לא כל לוח אם יעשה את העבודה... מה אני צריך לבדוק במיוחד בלוח אם כדי שיתאים למעבד הזה ? יש לי לוח אם - Elitegroup-ECS P6S5AT שלפי המפרט שמופיע באתר היצרן תומך במעבד סלרון 1000 אבל אין שום ציון בנושא ה 256k cache. למישהו יש מושג / רעיון בנושא ? מה בודקים ? מה עושים ? (אין לי אפשרות לנסות ולראות כי אני צריך לקנות את הכל...) תודה.

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  11. Started by guym,

האם ווינדוס XP תומך ב4 ג'יגה ראם כי אמרו לי שהוא תומך עד 3 ואם אני אקנה 4 אז ג'יגה אחד סתם לא יהיה בשימוש וחבל על הכסף.. עבדו עליי או שזה נכון? למקרה שזה נכון אני יהיה חייב ווינדוס ויסטה

• 11 תגובות
    • 944 צפיות
  12. Started by Cahiml,

האם למישהוא יש מושג (הערכת זמן) מתי ייצאו מעבדי Skylake Extreme ??

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  13. Started by iakovl,

אני רונה עוד מעט מחשב ורוצה עזרה בבחירה של לוח אם על בסיס N-פורס 2 400, כלומר שיתמוך בבאס של 400.

• 9 תגובות
    • 944 צפיות
  14. Started by nickitak,

רציתי לדעת האם הVOLTAGE משנה משהו... כי איך שאני מרגיש במחשב נהיה יותר איטי http://www.imageupload.co.uk/images/2014/02/04/CPUZ.jpg

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  15. שלום לכולם, אני רוצה לוודא כי אכן ניתן לבצע OC עם ה3470 CORE I5 ו GIGABYTE B75-D3H

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  16. Started by Protoeus,

תודה מראש. לא לOC ... אבל אולי בעתיד כן . מבחינת הביצועים ... מי יותר טוב ?

• 8 תגובות
    • 944 צפיות
  17. http://www.pcpartner.com.hk/bios/viabios.htm#pro133 Apollo Pro133 תבדקו שמה לפי הפרטים שלי מה אני צריך להוריד: SiSoftware Sandra Computer System Manufacturer : VIA Technologies, Inc. Model : VT82C692BX Unique ID : FFFFFFFF-FFFFFFFF-FFFFFFFF-FFFFFFFF System Mainboard Manufacturer : Vtech MP Support : No Model : 693-596B-8671 BIOS ID : 03/28/2000-693-596B-8671-2A6LGV3DC-00 System Chipset : VIA VT82C693 Apollo Pro Plus Chipset System Memory Controller Location : Mainboard Error Correction Capability : None Number of Memory Slots : 4 Maximum Installable Memory : 512MB Bank0/1 - BANK_0 : Empty Bank2/3 - BANK_1 : Empty Bank4/5 - BANK_2 : DIMM EDRAM 128MB Bank6/7 - BANK_3 : Empt…

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  18. אני מרכיב מחשב חדש לטובת משחק Flight Simulator וחשוב שהמעבד יהיה מהיר וחזק. אני ראיתי את שני הרכיבים הללו כאשר ההבדל בין שניהם כולל לוח אם הוא 600 ש"ח. אני רוצה ללכת על המעבד הטוב יותר לעניין הזה. לוח אם שראיתי באתר הינו GIGABYTE GA-P55-UD3R מול GIGABYTE GA-MA785GMT. את הכסף אני אוכל אולי להעביר לכרטיס מסך יותר טוב כדי להעלות ביצועים. מחכה להמלצתכם ודעתכם בעניין

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  19. היי, זה המפרט (מה שרלוונטי) הכרטיס מסך כרגע יהיה 6600GT בין שנה וחצי עד ליציאה של חדשים בהתחלה הלכתי על ה TWINMOS - 2GB ואז התחרטתי ורציתי לקחת את ה OCZ DDR800 שני ג'יגה, אבל לוג'יקפיסי אמרו שהם כנראה מוציאים אותם מהמלאי כי הם פשוט לא מגיעים (כבר מספר שבועות) אז בעצם נשארתי מבחינתם אם CORSAIR שעולים ממש המון כסף בשביל מישהו שלא מתכנן OC (לפחות לא אחד רציני...) אז האם לקחת את ה TWINMOS? האם לקחת את ה TWINMOS TWISTER? האם לקחת בכלל TWINMOS ארבע ג'יגה? (אם אני הולך להתקין VISTA 64BIT...) אשמח ליעוץ [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 944 צפיות
  20. Started by phantomII,

ברשותי כעת מעבד XP1800 ולוח ASUS A7V333. אני בונה מחשב שני לבית ורציתי לדעת איזה מעבד להביא במקום האם להביא XP1800 או מעבד 2500 או 2600 BARTON האם יהיה הבדל משמעותי בביצועי המחשב ? המעבד החדש יורכב על הלוח של האסוס. תודה לעונים.

• 12 תגובות
    • 944 צפיות
  21. היי רציתי לדעת מתי יגיעו המעבדים החדשים ואיתם הלוחות-אם מסדרת AM3. הם צפויים להגיע בקרוב? ידוע על תמחור כלשהו? לפי מה שהבנתי בארה"ב כבריש X3 810 וכאלה...[br]פורסם בתאריך: 11.03.2009 בשעה 15:08:12 נערך

• 7 תגובות
    • 944 צפיות
  22. Started by carz12345,

ראיתי שבביוס האפשרות של mce פועלת אוטומטית עכשיו השאלה אם בשביל מחשב של משחקים נטו כדאי לי להשאיר אותה או לבטל אותה. זה המפרט שלי: i7 8700k noctua nh-d15 asus Z370 maximus x hero(הגרסה בלי הווי פיי כמובן) asus gtx 1080 ti poseidon(בהמשך אני אוסיף קירור נוזלי) 16GB (2x8GB) DDR4 3000 Mhz CL15-16-16-35-2N - 1.2V - Ripjaws V Series corsair rm750x (coolermaster mastercase pro 6(3 x140mm fans front as intake +2 140 mm top+1 140 rear samsong SSD 850 evo 500gb wd 1tb caviar black כרגע אני לא מתכוון לעשות oc. לפי מה שראיתי ביוטיוב בערוץ של gamers nexus המליצו לכבות אותה כ…

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  23. הגיע לי המחשב הזכרונות עוד לא הגיעו, אבל זו לא הנקודה. קיבלתי את המחשב והכל רק המדבקה המקורית של המעבד לא הגיעה איתו זאת שכתוב עליה:"INTEL INSIDE". זה אמור להדליק לי נורה אדומה?.

• 13 תגובות
    • 944 צפיות
  24. Started by haimsh,

האים הציפסט הזה יצא רק עם לוחות MICRO ATX או שיש גם לוחות ATX רגילים? תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 944 צפיות
  25. האם שווה לשלם 300 שקל בשביל לקחת 2.6 ולא 2.4 גיגה הרץ ?

• 10 תגובות
    • 944 צפיות

דיונים חדשים בפורומים