מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני רוצה לוודא כי אכן ניתן לבצע OC עם ה3470 CORE I5 ו GIGABYTE B75-D3H
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
מה עדיף מבחינת ביצועים בסטוק ומבחינת ביצועים באוברקלוק. סטוק:HDTV , משחקים אוברקלוק: משחקים, HDTV כמו באוברקלוק לא לשיא מטורף. המפרט המתוכנן לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 598 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 406 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 458 1 כרטיס מסך עדין לא נבחר. תודה
-
- 10 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב חדש לטובת משחק Flight Simulator וחשוב שהמעבד יהיה מהיר וחזק. אני ראיתי את שני הרכיבים הללו כאשר ההבדל בין שניהם כולל לוח אם הוא 600 ש"ח. אני רוצה ללכת על המעבד הטוב יותר לעניין הזה. לוח אם שראיתי באתר הינו GIGABYTE GA-P55-UD3R מול GIGABYTE GA-MA785GMT. את הכסף אני אוכל אולי להעביר לכרטיס מסך יותר טוב כדי להעלות ביצועים. מחכה להמלצתכם ודעתכם בעניין
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
היי בשעה טובה קבלתי את הE7200 שרכשתי מחו"ל. נשאר לי לבחור לוח בסכום של 400שח גג עדיף בפחות. BIOSTAR TP43 -A7 intel http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=7007&CatCode=147 BIOSTAR TP35 -A7 Deluxe http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6743&CatCode=147 DFI LANPARTY UT UT P35-T2R http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=190 האוברקלוק יהיה בינוני + אשמח להמלצה לקירור מתאים בכ120ש"ח.
-
- 6 תגובות
- 938 צפיות
-
-
יש לי את המחשב שלי שקניתי אותו לפני 3 שנים ואני רוצה לחזק אותו אז קניתי לו כרטיס מסך טוב (HD4850) ועכשיו יש לי בעיה רק עם המעבד אז לאחותי יש מחשב והיא משתמשת בו לאופיס פעם בשבוע בערך אז חשבתי לקחתי אותו ופשוט להתקין עליו את הכרטיס מסך החדש ורציתי רק לשאול אם זה כדאי לי בכלל המחשב שלי: לוח אם : ASUS P5N32-SLI DELUXE מעבד: PENTIUM 4 3GHZ HT ספק כוח: HEC 550 ושל אחותי: Motherboard Name Hewlett-Packard HP Compaq dc7700 Convertible Minitower - זה הלוח אם זה המעבד : CPU Type DualCore Intel Pentium D 925, 3000 MHz (12 x 250) המחשב של אחותי זה מחשב קומפלט של HP הדבר שהכי מדאיג אותי זה שאני לא חושב שיש ללוח אם חיבור של PCI EXPRESS בשביל הכרטיס מסך.
-
- 7 תגובות
- 938 צפיות
-
-
היי, זה המפרט (מה שרלוונטי) הכרטיס מסך כרגע יהיה 6600GT בין שנה וחצי עד ליציאה של חדשים בהתחלה הלכתי על ה TWINMOS - 2GB ואז התחרטתי ורציתי לקחת את ה OCZ DDR800 שני ג'יגה, אבל לוג'יקפיסי אמרו שהם כנראה מוציאים אותם מהמלאי כי הם פשוט לא מגיעים (כבר מספר שבועות) אז בעצם נשארתי מבחינתם אם CORSAIR שעולים ממש המון כסף בשביל מישהו שלא מתכנן OC (לפחות לא אחד רציני...) אז האם לקחת את ה TWINMOS? האם לקחת את ה TWINMOS TWISTER? האם לקחת בכלל TWINMOS ארבע ג'יגה? (אם אני הולך להתקין VISTA 64BIT...) אשמח ליעוץ [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 938 צפיות
-
-
נגיד AMD1800 והוא ישרף לי (בתקופת האחריות) בעתיד ויפסיקו ליצור אותו, במה יחליפו לי אותו? במעבד יותר חדש?
-
- 7 תגובות
- 938 צפיות
-
-
הגיע לי המחשב הזכרונות עוד לא הגיעו, אבל זו לא הנקודה. קיבלתי את המחשב והכל רק המדבקה המקורית של המעבד לא הגיעה איתו זאת שכתוב עליה:"INTEL INSIDE". זה אמור להדליק לי נורה אדומה?.
-
- 13 תגובות
- 938 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הציפסטיםםם? H55 וP55 והאם הוא ממש קריטי כי הזמנתי H55 והתבאסתי מאוד כי הבנתי שהP55 טוב יותר והם אותו מחיר פחות וא יותר
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
זהו דף המוצר ב EBAY: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=330199425443&ssPageName=STRK:MEWA:IT&ih=014 הבן אדם טוען שזה Athlon64. גם כאשר אני מחפש מידע על קוד המעבד ב GOOGLE אני מקבל תוצאות הקשורות ל A64. אבל זהו אינו A64. מה הקטע?
-
- 7 תגובות
- 938 צפיות
-
-
AMD Athlon XP 2100+ Tray CPU - [705 NIS] Thermaltake Volcano 2 CPU Cooler for AMD - [58 NIS] Leadtek NForce2-ST K7NCR18D Motherboard (128bit Dual DDR400,AGPx8,5.1 Sound,ATA133,LAN,USB 2.0,SCR) - [604 NIS] DDR-RAM 256MB 2700 Samsung Original Memory - [409 NIS] כרטיס מסך לא צריך אותו יחליף אותו יותר מאחור
-
- 8 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי כבר די ישן ונראה שבזמן הקרוב נשדרג אותו.. המפרט הנוכחי: Intel Pentium 4 3Ghz 2GB DDR2 800Hz לוח אם אינטל Nvidia 8500GT הכוונה היא לשדרג את המעבד(והלוח אם בהתאמה) ולהוסיף זיכרון. התקציב הוא בערך 2000 שקלים. השאלה שלי היא מה אפשר לעשות בתקציב כזה? האם ללכת על כפול ליבה, מרובע ליבה מסדרת CORE2 או בכלל הI5 שמצריך גם החלפת זיכרון לDDR3 (אני חושב). מישהו יכול לכוון אותי ולתת המלצות לחלקים הנ"ל? שימושי המחשב הם ביתיים, סרטים (אין כל כך בעיה בזכות האצת החומרה), משחקים(המעבד מגביל מאוד) ועוד.. תודה
-
- 7 תגובות
- 938 צפיות
-
-
-
מה הבדל בין p67 לZ77 אני יודע שה67 זה דור קודם של מעבדים אבל הוא תומך גם במעבדים החדשים לפי מה שאני רואה אני לא באמת מוצא ביניהם הבדלים קריטיים מישהו יכול לתת לי כל ההבדלים ביניהם בבקשה תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום, אני דיי מרוצה מהמחשב שלי כרגע. יש לי E6600, 2GB RAM 666MHZ וכרטיס מסך 7600GS. מה לדעתכם יהיה הכי שדרוג למחשב מבחינת תפקוד יומיומי של גלישה ברשת, ומשחק סביר פעם בשבוע.... להוסיף עוד זיכרון, או להחליף כרטיס מסך...? תודה לממליצים. עדכון: במידה ואני משדרג כרטיס מסך ל 7750, האם יהיה שיפור כלשהו בשדרוג הרכיבים האחרים? תודה.
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אני לא מוצא! פעם מסתבר שהיו לפני עידן הDDR3 כנראה ואני לא מוצא באף חנות. אני צריך כי אין לי אפשרות לקנות מעבד ולוח אם חדש בשביל DDR3 ואני צריך כמה שיותר זכרון(בגלל תוכנות מאוד זוללות זכרון). יש לי כרגע רק 4 ג'יגה 2X2 של 800MHZ
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
-
-
יותר מחודש לפני מועד ההשקה המיועד - יתכן כי אנחנו כבר יודעים להעריך בכמה יתומחר מוצר הדגל בן 32 הליבות שמכינה לנו AMD לכתבה
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני מחפש לשדרג את שלושת החלקים האלו, השימושים שלי בעיקר כלליים, משחקים (4 call of duty וכו בלי דרישות מטורפות), תכני HD, מוזיקה, והמון מולטי טסקינג. כרטיס מסך יש BFG 8600GTS אני חושב שזה יספיק לי. עדיפות לddr 3, אם זה אפשרי, אם לא אני ישמח לדעת באיזה תקציב זה כן יכנס. חובה כרטיס קול 5.1 לפחות. מעדיף שיהיה מעבד של אינטל. התקציב צריך לכלולל בתוכו גם HD 1T שתמליצו עליו..
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום לכל הפורום! שמתי לב שמעבדי AMD Sempron 64 זולים הרבה יותר ממעבדי AMD Athlon 64,עכשיו אני לא מבין מה הקטע? שניהם 64 ביט ואני רוצה לקנות עם 3000 Ghz,אז למה הAMD Sempron 64 עולה הרבה פחות מהAMD Athlon 64 שהמפרט הטכני שלהם אותו הדבר? ומה ההבדל ביניהם? שימו לב! שניהם עם 3000+ ושניהם עם 64 ביט. מה ההבדל ביניהים? תודה לכל העונים! נ.ב: אם אפשר למצוא לוח זול למעבד AMD Sempron 64 שתומך בPCIE אשמח מאוד!
-
- 10 תגובות
- 937 צפיות
-
-
האם לצפות לבעיות? התנגשויות חומרה וכאלה או שהכל אמור להיות בסדר? וכשאני אומר הכל מותקן אני מתכוון לווינדוס אקס פי מעודכנת, וידיאו קודקים, משחקים ...
-
- 7 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש, ורציתי לעשות oc, אבל אני לא יודע איזה זכרונות טובים לoc, הייתם יכולים להמליץ לי על משהו חוץ מcorsair? הם יקרים :\
-
- 10 תגובות
- 937 צפיות
-
-
מחפש לוח אם לשימוש מחשב באינטרנט. עלות מפרט כ - 1500 ש"ח ללא ציוד היקפי. בהצעות שקיבלתי משולבים לדעתי לוחות מיושנים. למשל, GA-M61PME-S2-AM2 של ג'יגה בייט, הלוח צ"ל עם כ. מסך OB אבל כרטיס סביר.
-
- 12 תגובות
- 937 צפיות
-
-
יש לי מערך Raid 0 עם חומרים מאוד חשובים. לוח אם - TYAN Tempest i5400PW (S5397) המחשב משמיע צפצופים ועל הלוח מופיע קוד E1. בחיפוש קצר בMANUAL של הלוח, מסתבר שהתקלה היא BIOS Boot Block. אין לי כ"כ מושג מה זה אומר, אבל חשבתי לנסות לאפס את הביוס. האם מערך הרייד ילך? (אני מניח שכן) אם אגדיר אותו מחדש, הדיסקים יעלו כמו שצריך עם החומרים?
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
טובב.. שוב המפרט שלי פתוח לעריכות לצערי. רק בגלל שתי המעבדים האלו!! E6600 כאשר הוא באובר קלוק 4300 גם כאשר הוא באובר קלוק.. עכשיו תקשיבו אני רציתי לקחת את ה6600 ולעשות לו אובר קלוק בשלב הרבה יותר מאוחר ככה עוד שנה וחצי שנתיים כאשר הוא כבר לא יהיה "פצצה".. ויעבוד לי קצת לא חלק בהכל אבל ברגע שאמרו לי שאני יכול לקחת את ה4300 ולעשות לו OC והוא יהיה באותם ביצועים כמו של ה6600 כשהוא גם נכלל בOC! נדהמתי!! כי גילתי שאני יכול לחסוך כ500-600 שקל! ובכסף הזה להשקיע בדברים אחרים \ כרטיס מסך וכו' עכשיו אני פוחד לקחת את ה 4300 מכמה סיבות והם: 1. מה עם הקירור? איזה קירור לשים? 2. הוא יחיה רק חצי מהזמן שצריך? 3. אם אני לא יצליח לעשות את ה OC טוב? 4. איך זה בכלל יכול להיות שה…
-
- 14 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אם משהו יצא לו להציץ באתר של גיגהבייט אפשר לראות "גירסא חדשה" של הלוח DS3. DS3P" http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2418 משהו יודע מה ההבדלים?
-
- 14 תגובות
- 937 צפיות
-