מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
שלום! המפרט שלי בכללי הוא: E6750 OC 3.2MH P35DS3L 4X1GB OCZ WD CB 500GB השימושים שלי הם עבודה כללית ומשחקים אבל אני רוצה שהמחשב שלי יתמודד עם הכל ולשנתיים הקרובות אני לא מתכנן שידרוג משמעותי אני רוצה לקנות SSD 60GB למערכת הפעלה והבנתי שעל מנת להאריך את החיים שלו כדאי לשדרג את הזיכרון מ 4GB ל8GB לפחות כדי לבטל את הpagefile ובגלל זה יש לי כמה שאלות האם הביצועים של המחשב יעלו וזה ישתלם? במידה וכן לכמה זיכרון כדאי לשדרג? ואם כדי לי לשדרג את הזיכרון ולבטל את הpagefile בלי קשר לזה שאני יקנה SSD?
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אהלן, אני מתכנן לקנות מחשב מבוסס AMD, עכשיו ראיתי באתר של ASUS בלוחות אם שהם FM2, שהם לא תומכים בווינדוס 7, האם הדבר נכון? להלן הקישור: http://www.asus.com/Static_WebPage/OS_Compatibi בברכת חג שמח, ניר
-
- 6 תגובות
- 905 צפיות
-
-
כותרת* חבר שלי קנה לפני שנה מפרט עם מעבד כזה i7 960 ורק לפני יומיים הוא אמר לי פתאום שיש לו 2.95 בדקתי באתר של אינטל וראיתי שצריך להיות 3.2Ghz זה שהוא ילך ויחליף זה יקרה.. אבל מה זה@!#!@?
-
- 8 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אני מתלבט לגבי לוחות אם - לוח אם MSI http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2585 ב - 326 שקלים, או לוח אם ביוסטאר - http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2945 ב - 280 שקלים. שניהם נראים בסך הכל בעלי אותם פיטצ'רים רק הבדל במותג / איכות / מחיר. האם יש סיבה שלא לבחור בלוח אם הזול יותר?
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
מעבד סמפרון 939 במהירות 3000+ NBBWE 0604EPMW אני רוצה לדעת איך הוא בOC...
-
- 10 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אני זוכר שאינטל הייתה אמורה להוזיל את המחירים מתישהו בין אמצע ינואר לבין תחילת פברואר. למישהו יש מושג? תודה.
-
- 11 תגובות
- 905 צפיות
-
-
יש לי 2 זיכרונות 128sdram ואחד של 256MB והמחשב מוצא רק 128MB בבקשה שמישהו יעזור לי
-
- 15 תגובות
- 905 צפיות
-
-
כאילו מה ההבדל בינו לביו ה-VENICE נניח במה הוא יותר טוב?
-
- 14 תגובות
- 905 צפיות
-
-
יש לי 3 התלבטויות אחרונות: DFI NF4 SLI INFINITY - רשום עליו באתר היצרן: "In SLI mode, the bandwidth of each x16 slot works at the bandwidth of x8. When the graphics cards are connected via the SLI bridge, it runs at x16 bandwidth. " מה זה בדיוק אומר לא הבנתי כל כך... הבנתי את התירגום, אבל נגיד אני אשים רק כרטיס אחד בלי SLI, זה יעבוד בX8?.. וזה רק בלוח הזה?. ABIT AN8 SLI Gigabyte GA-K8N Ultra-SLI nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 - מה ההבדל בינו לבין הGA-K8NXP-9 ULTRA. הULTRA בעצם עולה יותר משום מה.. מה ההבדלים בדיוק?.. תראו אני לא לוקח SLI. אז אולי כדאי ללכת על ULTRA? תודה.
-
- 10 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש, ורציתי לעשות oc, אבל אני לא יודע איזה זכרונות טובים לoc, הייתם יכולים להמליץ לי על משהו חוץ מcorsair? הם יקרים :\
-
- 10 תגובות
- 905 צפיות
-
-
תעשו טובה חייב REVIEW על לוח Gigabyte GA-7DXE AMD 761 בבקשה! :saint:
-
- 5 תגובות
- 905 צפיות
-
-
נגיד שיש לי לוח דואל .. אני חייב ששתי המעבדים יהיו אותו הדבר (דגם..) או שאני יכול לדוגמא Athlon MP 1800 & Athlon MP 2000 ? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 905 צפיות
-
-
רציתי לדעת, למה בעצם הלוחות אם החדשים ביחד עם מעבד P4 C ב800mhz BUS לא יכולים להריץ זכרונות DDR במהירות של 800MHZ ? אני יודע שזה QUAD BUS ויש מכפלה של 4 אבל זה עדיין 800MHZ לא ? מישהו יכול להסביר את העניין הזה?
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
בעיה דיי מוזרה: למחשב יש איזה 12 IRQ שונים אבל משום מה הוא מתעקש לחלק את כל ההתקנים שלי על פסיקות 5 ו 11 בעיקר. ככה יוצא שהכרטיס מסך שלי והכרטיס רשת משתמשים באותה פסיקה, והכרטיס קול ו USB משתמשים גם הם באותה פסיקה אני לא חושב שיש לי בעיה של פסיקות כי עשיתי בדיקה ורובן ריקות יש אפשרות לסדר את הענ יין? בדקתי בביוס ואי אפשר לעשות את זה שם
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אלו מעבדים צפויים לצאת בחודש מרץ אפריל 2003, אם יש כבר תכנון מוכן.
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
האם לוח האם INFINITY NF4 ULTRA מתאים לזכרון DDR II 533?? וכמה זכרונות אני יכול להכניס שם? (2 3 או 4?)
-
- 17 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אח שלי רוצה לשדרג את המחשב שלו כיוון שהמשחקים הכבדים לא פועלים אצלו ________________________ מעבד - INTEL P4 DUAL CORE 3.0GHZ 800MHZ 2X2MB 64BIT (925) LGA775 TRAY כרטיס מסך - GEFORCE 7300LE 256MB לוח אם - GIGABYTE GA-945GZM-S2 64BIT 800MHZ זיכרון - CL5 1024MBX2 800MHZ ______________________ השאלה שלי היא , אם אני מחליף לו את הכרטיס מסך ב-8800GT , האם המעבד והלוח אם מספיקים בשביל זה? או שחייבים גם להחליף אותם ? אני לא יודע איזה ספק כוח יש במחשב , איך אני בודק ? תודה לכל העוזרים
-
- 15 תגובות
- 905 צפיות
-
-
האם הוא דורש התקנת התקן נוסף לטובת הפעלת הפיירוויר ? ממה שהבנתי הוא תומך בפיירוויר וב manual שלהם כתוב שזה דורש מודול מיוחד ??? לבנתיים אני לא מצליח להתקין את הדרייבר כמו שצריך
-
- 11 תגובות
- 905 צפיות
-
-
עם מדבקה על הזיכרון שרשום בה שהזיכרון הוא PC-6400. בדקתי בCPU-Z,MEMSET והן מצביעות על כך שהזיכרון עובד ב667MHZ. יש לי עוד סטיק של זיכרון במחשב שהוא DDR2800MHZ וכשנכנסתי לביוס והחלתי הגדרות אופטימליות ראיתי שהזיכרונות עובדים במהירות 667MHZ עקב זאת שהזיכרון שהחליפו לי הוא כנראה עובד בתדר DDR2667MHZ. האם ניתן לעשות עוד בדיקות כדי לוודא במאה אחוז שהזיכרון הוא אכן 667 ולא 800? או שמתוך הבדיקות שעשיתי לעיל זה מספיק בדוק. תודה רבה לכולם!
-
- 9 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אהלן אנשים אני מתכוון להרחיב את הזכרון של המחשב שלי , עומד כרגע על 768MB ואני מוסיף 1GB מה דעתכם על הזכרון זיכרון American Data Ultra DDR 1G3200PC 400Mhz? מחיר 233 ש"ח בגולדטופ - http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=8041 DUAL Channel DDR 1Ghz PC3200 400Mhz מהירות גישה : C.L 3 קצת פרטים: לוח ASUS P4P800 יש זכרון זול יותר / איכותי יותר ולא יקר מידי ?
-
- 10 תגובות
- 904 צפיות
-
-
המלצה ללוח-אם, עד 600ש"ח חשבתי ללכת לכיוון ה-ASUS, המלצות? או כל לום-אם מצוין אחר, בבקשה המלצות. לום-אם של אינטל, לא מיועד ל-OC, אבל שיתמוך אם אני ירצה בעתיד. לא צריך חיית OC.
-
- 20 תגובות
- 904 צפיות
-
-
איך הלוח אם הזה? הוא נחשב טוב? אני לא רוצה משהו מדהים...ובחרתי אותו בגלל שיש לו חיבור agp לכרטיס מסך הישן שלי וגם מקום למעבדים החדשים! אז מה אתם אומרים? הוא יעשה לי בעיות? ועוד שאלה הוא תומך בדיסק קשיח בחיבור ide או sata 2? תודה הלוח: http://www.asrock.com/product/775Dual-VSTA.htm
-
- 12 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני מחפש גוף קירור למכר שלי, מכיוון שהמעבד שלו מגיע לטמפרטורות גבוהות מדי ואז נותן לו מעין Blue Screen of Death מיוחד של Intel. אשמח גם לקבל המלצה לגוף קירור טוב. (בפעם האחרונה שהייתי אצלו הטמפרטורות במנוחה הגיעו ל-80 מעלות ובמאמץ ל-95-100~)
-
- 10 תגובות
- 904 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הזה למכירה ואני רוצה למכור אותו ביד2 חיפשתי בזאפ לבדוק מחיר "מחירון" ולא מצאתי כלום.... מה לדעתם מחיר הגיוני לבקש עליו? חשבתי 500-400 שקל עלה לי בזמנו 1200 :-\ אפשרות נוספת זה להישאר עם הלוח ...וללכת על מעבד יותר חזק... כרגע אני תקוע עם E2140 1.6ghz כי דיי מיותר לי לוח כזה מטורף למעבד מעפן שכזה.
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
הבנתי שהלוח תומך במעבדי PHENOM II על AM3, והאתלון 2 לא כזה שונה מהם (אין לו קש רמה 3), אז מישהו יודעם את הלוח הנ"ל יתמוך במעבדים הנ"ל.
-
- 7 תגובות
- 904 צפיות
-