עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by shirNoshe,

http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/core2duo-e8600.html האם המעבד הזה הוא "שירת הברבור" של סדרת ה-CORE 2 DUO? או שאינטל הולכת להפתיע באיזה E8900.. :lol:

• 7 תגובות
    • 946 צפיות
  2. מפרט נוכחי: מעבד core 2 duo e6600 2.4GHz 1066MHz כרטיס מסך: 8600 nvidia Geforce זיכרון 2GB לוח אם: GIGABYTE 965p-ds3 אני רוצה לשדרג כי המשחקים לא רצים כמו שצריך ובסך הכל המחשב די ישן (כ5 שנים) לפי הדירוג של וינדוס החוליה החלשה באופן מובהק היא המעבד, כמו כן אני רואה במנהל המשימות שהמעבד מאד מתאמץ (בסביבות ה90% בזמן משחק כמו פיפא 12, האם זה נורמלי?) ולכן זה החלק שאני בטוח ארצה לשדרג. 1. איזה מעבד אתם ממליצים? (אני לא רוצה לכתוב הגבלת תקציב אלא זה אמור להיות במסגרת השימושים שלי כאמור בכותרת) 2. האם אני צריך לשגרד את הלוח אם כדי שהמעבד החדש יתאים? 3. האם מחייב לשדרג את הזיכרון ואם כן מה מומלץ? 4. האם הכרטיס מסך עדיין בכושר והוא לא ישן מדי? תודה מראש

3. Started by Kolshamen,

אני יודע שאין בשוק עדיין אבל כבר יש סיקורים ובאנצ'מרקים: http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=3570 אז מה אתם חושבים.... מי מנצח ביחס עלות/תועלת..... משחקים, עריכת ודיאו/אודיאו....

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  4. Started by FastJack,

שלום. כאשר אני מעלה את המחשב אני מקבל בזמן הboot את הלוגו של אינטל במקום לקבל את המידע הרגיל (מעבד, זיכרון, וכו) הבעיה היא שאני לא מוצא בBios שום אפשרות לבטל את זה. מישהו מכיר/יודע איך ניתן לבטל זאת? צירפתי את הmanual של הBios http://downloadmirror.intel.com/19926/eng/DZ68DB_ProductGuide01_English.pdf

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  5. Started by Omerole,

האם תהיה אחריות לOCZ PE EL 2-3-2-5 שלי ??? עם כן אז עד איזה מתח??

• 10 תגובות
    • 946 צפיות
  6. שלום, המחשב שלי כבר די ישן ונראה שבזמן הקרוב נשדרג אותו.. המפרט הנוכחי: Intel Pentium 4 3Ghz 2GB DDR2 800Hz לוח אם אינטל Nvidia 8500GT הכוונה היא לשדרג את המעבד(והלוח אם בהתאמה) ולהוסיף זיכרון. התקציב הוא בערך 2000 שקלים. השאלה שלי היא מה אפשר לעשות בתקציב כזה? האם ללכת על כפול ליבה, מרובע ליבה מסדרת CORE2 או בכלל הI5 שמצריך גם החלפת זיכרון לDDR3 (אני חושב). מישהו יכול לכוון אותי ולתת המלצות לחלקים הנ"ל? שימושי המחשב הם ביתיים, סרטים (אין כל כך בעיה בזכות האצת החומרה), משחקים(המעבד מגביל מאוד) ועוד.. תודה

• 7 תגובות
    • 946 צפיות
  7. Started by MOTI_YOSEF,

איזה לוח עדיף ? GA-G31M-S2L http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2693&ProductName=GA-G31M-S2L או P5KPL-CM http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=563&l4=0&model=2068&modelmenu=1 תודה . נמאס לי מהמעבד של AMD העגלה הזה מצאתי חד ליבה 3GHZ של אינטל .. אני בטוח שהוא הרבה יותר טוב מהזבל הזה שקורס כל הזמן . 3000-800-1MB-775

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  8. שלום לכולם, אני הולך בקרוב להכניס לוח אם, P5GC - MX למעבדה של CD LOG בתקווה שיתקנו את הבעיה המוזרה שלו, או שיחליפו אותו. במידה והוא יוחלף, בין אם לאותו דגם או לדגם אחר, ותהיה לי אפשרות ל"שדרג" אותו, איזה לוח מומלץ שהוא microATX, עם HDMI מובנה, וכמובן יציאת דיגיטלית לSOUND? ומצד שני אם לא יהיה את הלוח במלאי, אבל אני לא אוכל להוסיף כסף לשדרוג ואצטרך לקבל microATX אחר, ידוע לכם איזה דגם משתלם ישן שעדיין נמכר כדאי לבקש? תודה מראש לכולם.

• 8 תגובות
    • 945 צפיות
  9. Started by A-10,

אינטל עוברת תקופה לא קלה, במובנים רבים, וזה לא סוד. אבל, הנה, בביקורו בארץ של המנכ"ל הטרי, נמסר כי החברה מרחיבה את פעילותה בארץ ולא באיזה מיליון או שניים של דולרים, אלא במכפלות של המצב הקיים. מעבר לזה שזה מבורך עבור מדינתנו, זה גם מבטא את הגישה של " מכה קלה בכנף " מבחינת החברה לגבי התמונה הכוללת. https://m.calcalist.co.il/Article.aspx?guid=39067890

10. Started by shirNoshe,

סליחה על השאלה..כשאומרים שלמעבד Q6600 יש 8MB זיכרון דרגה שניה (L2) הכוונה שלכל צמד ליבות על פרוסה אחת יש 4M זיכרון?

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  11. Started by mastermomo,

מטרת ההחלפה היא ממעבד vinice 3200 לכפול ליבה היא בשל כך שהשימוש העיקרי של המחשב הוא עבודה במקס ורינדורים האם בכלל אני ארגיש שיפור ואם כן באיזה מעבד עדיף? שניהם כפולי ליבה לכול אחד נתונים קצת שונים והם במחיר די דומה אני פשוט רוצה לקנות ביומים הקרובים ואשמח לתשובה יש לי לוח עם סוקט 939 ולכן השאלה על השנים הספיציפים הללו ולא על מעבדים אחרים אודה גם על הסבר קצר למה אחד עדיף על השני תודה ויום טוב

• 10 תגובות
    • 945 צפיות
  12. יש את הלוח הזה שאני רוצה לקנות: http://www.skypc.co.il/pl_product~950752U~10~0.htm בנוסף יש לי זיכרונות DDR2. האם DDR2 יעבוד על ל.אם שתומך ב-DDR3?

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  13. בחודש הבא תושק ערכת השבבים B550 לתושבת ה-AM4 - שתנסה לבצע בפעם הראשונה מהלך אשר מאחד שכבות שונות של ביצועים ומחיר תחת קורת גג אחת לכתבה

14. Started by raiman1,

^ סליחה שאני נדחף. אף פעם לא הבנתי מה הכוונה "תיזמונים" , אני אודה לך אם תכול להסביר לי מה הכוונה.

15. חברים הגיע לי רגע מכריע אני רוצה לשדרג את המערכת שלי לx2 השאלה היא האם להמשיך עם ה939 או להעיף ולשים Am2? מה יש לי עכשיו A64 3000+ Msi Neo4 Platinium 2 * 512 Adata 500 וגם Dfi Rs482 (רציתי לעדכן את ה939 ולהקטין את המחשב לmatx) עכשיו אני רואה ששדרוג שלי לx2 ב939 לא רק שלא יהיה קל אלא אולי גם פחות מדי משתלם עכשיו למצוא ליבה כפולה ל939 זה סיוט למרות שבערך ב1k מוצאים מעבדים טובים Opti 165 A64x2 3800+ ב700 בערך. אבל אני רואה גם את הx2 3600 החדש שעולה גרושים והוא 65nm = פחות חום יותר יעיל = יותר שקט בשבילי... אבל אז אני חייב למצוא לוח Matx טוב (המלצות בבקשה) וזכרונות Ddr2 את השילוש שלי להעיף ואת הלוח אם הנוסף להעביר לידים החסונות של אחד החברים באתר (הוא יודע מי הוא) מכיוון שהלו…

• 7 תגובות
    • 945 צפיות
  16. Started by someone,

איזה מעבד של INTEL (מצוייד בזיכרון DDR) עוקף בביצועי המשחקים שלו את מעבד הXP2000 של AMD (אני שואל את זה בגלל ירידת המחירים הנכרת שהייתה היום בארץ למעבדי INTEL)

• 8 תגובות
    • 945 צפיות
  17. חבר הציע לי את המפרט הנ"ל במחיר של 1700 שקל כמובן אין אחריות אבל זה החומרה: מעבד: i5 6400 קירור למעבד: corsair h45 קירור מים! לוח אם: asus h110 m זיכרון: 16gb (8×2 ) ddr4 2133mhz של חברת kingston כרטיס מסך: gtx 970 gigabyte גרסת המיני מארז : corsair carbide air 240 בצבע לבן עם חלון ספק כוח: 450w של antec לא סגור על הדגם המדויק דיסקים: 240gb ssd של kingston 1tb Wd blue וויינדווס 10 מקורי+ מדבקה של הרישיון. האם שווה לרכוש את כל המחשב הזה קומפלט ב-1700 שקל או שעדיף לקנות חדש בכפול כסף? מה דעתכם האישית על החומרה הזאת?

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  18. אני כל היום מיתרוצץ בין אתרים ומחפש לוח אם עם ערכת השבבים X38 של אינטל עם שלושה חריצי PCI...מבקש עזרה כי אני לא מצאתי של שום חברה היו רק 2 חריצים זה מה שאני מוצא ,אני צריך בעיקרון 2 (אחד לכרטיס פיסיקאלי והשני לכרטיס קול)ויש לי זוג כרטיסי HD2900 והם תופסים תמיד אחד כי הם עבים ולוקחים שתי סלוטים בלוח שיש לי כרגע הם מיסתדרים לי טוב כל הכרטיסים הינה ציור מה אני צריך ככה זה מסודר אצלי בלוח ASUS P5W DH DELUX...תודה לעוזרים!!! [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 945 צפיות
  19. אני מעוניין בשדרוג המעבד בעיקר , לכן זה גורר גם את הלוח אם והזכרונות , ויש לי צורך בעוד מחשב לכן את החלקים שיוחלפו ( E8400 + X48DQ6 + 8GBRAM ) אכניס למערכת אחרת על מנת לצמצם הוצאות. אני צריך חנות בצפון ואני מעדיף KSP כי זה 10 דקות נסיעה , גם SKYPC יהיה בסדר. יש לכלול כמובן מעבד , לוח אם וזכרונות , אני חשבתי או על I5 או על I7 , והאמת היא שאני חושב שבתקציב אפשר לסדר I7 . אם אפשר לכלול מתאם לTRUE לS1366 , וחריגה מקסימלית היא 100 ש"ח זה מפרט הI5 שחשבתי עליו: מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1007 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Gigabyte GA-P55-UD3 ₪680 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950200 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600Mhz CL…

• 4 תגובות
    • 945 צפיות
  20. השאלה בכותרת. יש לי מחשב עם 2GB זיכרון (DDR2) ויש לי עוד סטיק של 2GB DDR2, אבל באתר החברה לא רשום שהוא ניתמך יכולה להיבצר בעיה בחיבור שניהם ביחד (זה יכול לפגוע במערכת)? אני רק רוצה לנסות, אולי זה יעבוד. אשמח לתשובות.

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  21. Started by ScreameR,

דרוש : מפרט משולש לHTPC דרישות : שקט, זול וקטן... בקשות : רק מעבד לוח וזכרון בבקשה :> תוספת קטנטונת : רצוי מאוד כרטיס קול 6 ערוצים ON BOARD והכי הכי חשוב, אבל הכי הכי חשוב ת-ו-ד-ה ר-ב-ה

• 8 תגובות
    • 945 צפיות
  22. אז עכשיו זה דופק לי את כל העסק הסיפור הזה.כל החישובים שעשיתי לגבי מחשב חדש ותקציבים(פתחתי כמה ת'רדים בנושא בפורום מפרטי מחשב) ועכשיו אני צריך לחכות עד פברואר רק כדי להתחיל לחשב מחדש .צריך לשכוח גם מהאפשרות שיהיו ירידת מחירים כי אינטל לא תתקן את התקלה אלא תוציא כבר את הצ'יפסט החדש.ואם זה הכיוון שלה אז אין על מה לדבר אלא רק עד אפריל! כל הלוחות של 67 תקולים? למה אין רשימה מסודרת של הלוחות הפגומים(כל הוונדורים הכריזו כבר על Recall) עריכה:לא שמתי לב שיש נעוץ בנושא,טעות שלי(אחרי משמרת לילה)אני אעביר את זה לשם

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  23. Started by arik100,

עדכון : עזבו את כל מה שכתוב פה איזה מבין הלוחות הבאים שווה לי לקחת? ASUS P5B-VM או GIGABYTE GA-965G-DS3 REV3.3 ובבקשה להגיד למה שניהם אותו מחיר ככה שהמחיר הוא לא שיקול תודה מראש GIGABYTE GA-945G-S3 GIGABYTE GA-965P-S3 REV3.3 GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 GIGABYTE GA-965G-DS3 REV3.3 GIGABYTE GA-G33M-S2 GIGABYTE GA-P35-S3 אני בעקרון מתכנן לקנות את זה שמסומן למעלה אבל אני מעוניין לדעת מה ההבדל בין כל אלה והאם כל אחד מהם מכיל: כרטיס קול מובנה כרטיס מסך מובנה כרטיס רשת מובנה תודה מראש וזה מאוד חשוב לי כי אני רוצה כבר להזמין תמחשב דרך אגב המפרט כרגע הוא: 1,086 1,086 1 מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box INT-CP-E6750 620 620 1 לוח אם GIGABYTE GA-965G-DS3 39220 470 470…

• 10 תגובות
    • 945 צפיות
  24. מחפש לוח אם חדש שיתאים לדברים הבאים 1.LGA1156 2.תמיכה בSLI וCF 3.הדבר הכי חשוב שיהיה מיועד לOC 4.אני צריך שיהיה לו תמיכה ב: SATA II 6GB USB3 זה בקטנה אבל אני צריך 5.זה חשוב אני צריך יהיה לו חיבורי SATA מהירים תומכי RAID0 לפחות 4 חשבתי על שתי אפשרויות: Asus Rapage III Formula Vs GigaByte GA-P55-UD5 שאני לא יודע איך הוא בOC והשאלה האחרונה מה הקטע מבחינת זה שלUD6 יש 6 חיבורים והוא רק דואל צ'אנל 800-1000

• 4 תגובות
    • 945 צפיות
  25. Started by eegg,

אני משדרג את המחשב שבמפרט ואני משאיר את: 7600gt 512*4 ddr2 667 tv card firewire card hdd dvd-rw ואני רוצה לשדרג את הלוח אם ומעבד כרגע חשבתי על e2160 ולוח gigabyte ga-p35-ds3\r\l אבל לא יודע איזה דגם לבחור ואני יעשה oc אז אם יש לכם המלצות אז בבקשה

• 15 תגובות
    • 945 צפיות

דיונים חדשים בפורומים