מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
בהפרש של 80 שח..מה עדיף למשחקים (קרייסיס ,ושאר הכבדים)ותוכנות כבדות והמון מולטיטסקינג? אם אני עושה לQ6600 קצת OC ל3 הם באותה מהירות אז מה עדיף? ועד כמה אפשר להגיע עם Q6600 באוברקלוק?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני במהלך בניית מפרט לHTPC, עכשיו אני צריך המלצה ללוח אם לAMD (כנראה 4850E), שתומך בלפחות 4 PCI (מודם 56K, כרטיס טלויזיה, כרטיס קל ואחד נוסף), 4 סטה (צורב DVD, בהמשך BLUE RAY, שני הארדיסיקים), וכניסת IDE אחת לפחות. 450 ללא חריגה (בטווח הסביר זה בסדר) עד לעמוד 2 תגובה ראשונה דובר על לוח MICRO ATX נ.ב אם אפשר לוח גם בעל אפשרות תמיכה בCF HYBRIDE (שילוב של הכרטיס מסך של הלוח אם יחד אם כרטיס מסך אחר), זה יהיה נחמד אפשר לחרוג ל550 אם יש את הכרטיס.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם החברה טובה ואמינה באיזה רמה היא ?[br]פורסם בתאריך: 15.08.2008 בשעה 00:15:00 לוח G31
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
לE8400\QUAD עם 4 תושבות DDRII 800 עם כרטיס קול מובנה HD
-
- 6 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שאלה, מה האחריות שיש על מעבדים של אינטל? QX9650 במיוחד... ממה ששמעתי האחריות על המעבדים היא "לכל החיים" השאלה היא, אם יש לי מעבד שהוא לא נקנה דרך חנות כלשהי, האם מספיק למשל לתת מספר סידורי כדי לממש אחריות? אשמח לתשובות מיודעי דבר.
-
- 6 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
מפרט בצד. כרגע יש לי 1.5 זכרון, אין בעיה לקנות עוד גיגה? זה יעבוד בדואל? או לקנות 2 גיגה זיכרון ולעגל ל3 גיגה?
-
- 11 תגובות
- 957 צפיות
-
-
האם אפפשר לשים כרטיס ראם מחברה אחת ועוד אחד מחברה שונה לדוגמא OCZ וKINGSTON אני חייב תשובה
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
המעבד עצמו עובד ב FSB 1333Mhz בהנחה ואני קונה לוח אם עם תמיכה בזכרונות DDR3 עד כמה זה קריטי להתאים את הFSB של הלוח לזה של המעבד ולדאוג שגם הזכרונות יהיה 13333Mhz? האם אני מאבד משהו בזה שאני לא עובד לצורך העניין עם זכרונות של 1600Mhz? או לוח אם מהיר יותר? כמו כן, אני מבקש המלצה על לוח אם מתאים שיתאים למעבד הזה ולזכרונות DDR3 (אני לא שוקל תמיכה גם בDDR2) אם אפשר. המחשב בעיקר נועד להחליף את הזקן הנוכחי ולהרצה של מישחקים על הרשת תמיכה בCF או SLI יכולה להיות נחמדה למרות שזה לא בתכנון הראשוני. תודה עומר
-
- 7 תגובות
- 674 צפיות
-
-
2 ג'יגה של DDRII 1066 או 4 ג'יגה של DDRII 800 ?
-
- 4 תגובות
- 464 צפיות
-
-
הלוח הוא של MSI את זה אני יודע. במחשב מותג של NEC שלא היה שלי.. ומי שהיה שלו לא יודע זה מחשב ישן P3 ... זה מה שהאוורסט רושם : MSI MS-6309 אבל באתר של MSI לא נמצא לוח כזה.. אני רוצה לעשות לו עדכון ביוס על מנת לפתוח את אפשרות ה- OC שכנראה NEC חסמו.. עריכה: לא חשוב נמצאה האבדה עריכה 2 : יש אפשרות לפתוח את אפשרות ה- OC ללא עדכון ביוס ?
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
זכרונות PI לעומת זכרונות PK - מה ההבדלים ?
-
- 8 תגובות
- 785 צפיות
-
-
-
אני מיתלבט בין P43 http://tms.co.il/product/5735 לבין P35 ראיתי שלאבי אחד ענה P35 ואחד P43 רציתי לשמוע עוד דעה {למרות שזה כתוב על משמי לא אני כתבתי את זה} אני צריך כבר מחר להזמין את המחשב....
-
- 6 תגובות
- 649 צפיות
-
-
המחשב ישמש לגלישה, משחקים, וצפיה בסרטים. [ לגבי משחקים, לא מתכוון למשחקים "כבדים" ביותר.. מ 1 עד 10, 7--8 ברמת המשחקים] - מעוניין בעדיפות גבוהה בלוח M עם כרטיס מסך מובנה עד 700-900 ש"ח שנותן תמורה הכי טובה ל $ שניתן לשחק משחקים ברמה טובה - מעוניין לשדך ללוח M הנ"ל מעבד AMD מתוך הללו : 1. AMD Athlon 64 X2 5200+ Socket AM2 BOX http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=C-CPU&DB762131=762132&DB301763=301767&DB205028=205666 2. מעבד AMD Athlon 64 X2 4200+ Socket AM2 BOX http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=437779 ------------------------------------------------ כמה שאלות ברשותכם : --האם כדאי להשקיע פחות במעבד חזק, ולתת דגש על כרטיס מסך? --מה ההבדל …
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום.. יש לי את המחשב הנ"ל בבית: שלום יש לי בבית את המפרט הנ"ל: amd athlon 3200 939 gigabyte ga-k8nf גיגה זיכרון a-data 400ddr x800xl pci-e 120sata1 גיגה wd ספק hec 400 עקב הפסקת חשמל הלוח נשרף ולכן אני צריך חדש.. אם אפשר אני רק צריך לוח פשוט כמו זה שהיה לי בערך שיתמוך במה שצריך...(אין לי כוונה לשדרג את הלוח מעבד וזכרונות ) יד שניה בא בחשבון אבל לא מצאתי עד עכשיו.. תודה.
-
- 7 תגובות
- 790 צפיות
-
-
הפרט במצד...זה הגיוני ראיתי לאנשים Q6600 עים 23C... בבקשה עזרה...
-
- 8 תגובות
- 696 צפיות
-
-
האם יהיה צוואר בקבוק בין PENTIUM 4 PRESCOTT HT 3.0GHZ @ 3.85GHZ לבין הכרטיס 2900GT?
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
האם gigabyte ep45 ds4 תומך ב pci express 2.0 ? אני קונה מחשב חדש עם Q6600 ועם כרטיס HD4870 ורציתי לדעת אם הלוח הזה תומך בתקן החדש בשביל שלא יווצר לי צוואר בקבוק תודה
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי E8400 עם לוח גיגבייט P45 4 גיגה זכרון וקולר של גיגהבייט על המעבד מעוניין לעשות OC כרגע המעבד עומד על 23 מעלות מה את ממליצים???
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
לפני שנה הרכבתי את המחשב (מפרט בצד) וכשניסיתי לעבוד לפי המפרט של OCZ עם CL4, המחשב פשוט סירב לעלות עם 4GB אבל עם 2GB כן. נאלצתי להתפשר ועבדתי עם CL5 ב-4GB עד אתמול. לפתע, ללא הודעה מוקדמת, כשהייתי מחובר לאתר חדשות, המסך השתבש כאילו עוברת סופה אלקטרונית והייתי צריך לכבות את המחשב. כשניסיתי שוב, הוא עוד הצליח לעלות עם הוויסטה ושוב נפל. מאז זה נעצר אחרי 2 בדיקות בביוס ועבר ל-00 והפיתוי לזרוק את העסק לאסלה היה באמת גדול. היום שאבתי אבק והורדתי שני צ'יפים והמחשב עובד כמו תמיד. החזרתי והורדתי את הזוג השני ושוב הוא עבד. יש לי רק שני רעיונות לגבי הבעיה ואני מקווה לשמוע חוות דעת ממנוסים ממני: 1. בעייה בספק הכח? במוצא הספציפי של לוח האם? 2. בעייה בלוח האם מאחר והזכרונות עובדים היטב…
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
בזה שאינטל משיקים ברבעון הקרוב את הi7 core =Nehalem החדשים ובהתחשב בזה שזה קודם כל הולך להוזיל משמעותית את שאר המוצרים הקיימים ושלפי מה שקראתי כולנו נצטרך להחליף לוחות אם (לטכולוגיה החדשה אין תאימות למה שקיים היום ) מה אתם אומרים ?
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
-
אחרי הכל זה מעבד CORE, עם כל השינויים זו אותה משפחה של C2D. תקנו אותי אם אני טועה...
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום.. בלוח אם שלי יש PCI Express X16... אם אני רוצה לשדרג לכרטיס מסך שהוא PCI Express 2.0 X16 זה יתאים? או שצריך לוח אם חדש? תודה..
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-