עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by shaita,

יש לי מחשב נייד של HP עם 1 ג'יגה של זיכרון שמורכב מ(512*2) אני מעוניין לשדרג את את כמות הזיכרון ל2 ג'יגה שאלתי היא מה כדאי לקנות שני זכרונות של 1 ג'יגה כל אחד או זכרון אחד של 2 ג'יגה? בחברת HP נאמר לי שהכמות הזיכרון המקסימלית שאני יכול להכניס היא עד 2 ג'יגה המחשב של עובד על XP האם הגדלת הזיכרון תורגש משמעותי כי לאחרונה המחשב נהיה קצת "עייף" הוא עובד תחת עומסים כל היום הדגם שאמרו לי שאני זקוק לו הוא DDR2 ו667MGH מה זה אומר? תודה מראש לכ העונים

• 5 תגובות
    • 571 צפיות
  2. Started by ambc,

שלום לעוזרים יש לי מחשב לפי המפרט שמופיע ליד שמי אני מעוניין לעורר אותו קצת לחיים בתקציב נמוך ככל שניתן. חשבתי להגדיל את הזיכרונות, כרגע יש לי 1 ג'יגה ואני רוצה להוסיף עוד ג'יגה (EBAY), השאלה היא אם בכלל יש טעם ? אני לא רוצה להיכנס להשקעה גבוהה תודה

• 6 תגובות
    • 605 צפיות
  3. Q9450 - שימלא את ה1333 עד 0 מקום - מה שיאפשר OC פחות יציב. E8400 - שיעבור OC ל 3 ג'יגהרץ. מה עדיךף? המטרה היא משחקים בלבד. (למתעניינים - אני מוכר את המעבד העכשווי שלי E6700 : חפשו בלוח המודעות כאן באתר).

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  4. Started by tombraider,

כמה שאלות לגבי זיכרונות שלום חברים כמה שאלות 1.מה ההבדל בין הזיכרון OCZ REAPER לבין סדרת גולד או זיכרונות רגילים שלהם 2.האם שווה להשקיע עבור ביצועים של משחקים בזכרונות DDR3 או DDR2 הכוונה האם נכון להיום ה DDR3 יותר מהירים ?????????? 3.תמליצו לי בבקשה על זיכרונות מהירים עבור משחקים כבדים 2X 2048 שני סטיקים!! 4.מה זה EPP ???? 5.איך האמינות והשירות של חנויות המחשבים SKYPC ו FOXPC בראשל"צ ??????? תודה לעונים יום טוב

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  5. מה ההבדלים בין: intel core 2 due e7200 intel core 2 due e8400 אחים מה ההבדלים ומה אתם ממליצים..

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  6. Started by shimonsky,

שלום אני צריך המלצות למעבד שאמור לעשות מספר דברים : 1. המרת קבצי DVD לקבצי MOV - ברמה גבוהה ובכמות מסחרית!!! 2. המרת סרטונים לבטא 3. שימוש בתוכנות כמו AFTER AFECT , PREMIER, POTOSHOP , הכל ברמה מקצועית

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  7. Started by bears,

באוברקלוק ובכלל יש הבדל?

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  8. שווה להשקיע עוד 200 - 300 שקל כדי לקנות 4 ג'יגה במקום 2 ג'יגה? אני עומד להתקין במחשב Vista.. עדיין לא יודע כמה ביט... ובגלל זה אני שואל.. המחשב מבוסס על מעבד Q6600 והוא לא מיועד למשחקים, אלא יותר לעבודה יומיומית ותוכנות טיפה כבדות... המחיר הכללי של המחשב יהיה 3000 ש"ח מקסימום לא כולל מסך..

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  9. ציפסט' אינטל-חשבתי על P35 (לא מעוניין בסדרות הG שמעתי שהם לא אמינות) וחשוב שיהיה מיקרו ATX משמש לHTPC תודה

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  10. Started by djelectric,

עד לפני שבוע שמתי לב שמחירי המעבדים בירידה מתמדת אבל הזמן האחרון שמתי לב שמחירי המעבדים מתחילים דווקא לעלות, משהו יכול להסביר לי את זה?! הרי מחירי המעבדים לא אמורים לרדת כמו שקרה עד עכשיו? יכול להיות שזה קשור לחזרת התלמידים לבתי הספר בקרוב?!

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  11. Started by gal,

ברשותי לוח של גיגהבייט דגם M55s-s3 ולא ממזמן עשיתי לו עדכון ביוס כדי שיתאים למעבדי הפנום (אני חושב להחליף את דו הליבה שלי לפנום).קראתי באתר של גיגהבייט שברגע ששמים מעבד AM2+ על לוח של AM2 יש ירידה בhyper transport מ5200 מגה הרץ ל 2000 או משהו כזה.השאלה היא האם שווה לשים מעבד ארבע ליבות על לוח שהוא בעצם מתאים לשתי ליבות אבל תומך בארבע ליבות? האם ירידת המהירות הזו תורגש בביצועים של המערכת? או שאולי בכלל צריך לרכוש לוח חדש שמותאם לAM2+? אשמח לשמוע תגובות בנושא.חיפשתי אך לא מצאתי מאמר שממש מדבר על הבדלי המהירות והשפעתם.

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  12. Started by tsahiii,

מה עדיף הQ6600 או E8400 ? ההבדל בינהם משמעותי בתוכנה ?

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  13. Started by LastForOne,

אני עומד לקנות מחשב חדש בסביבות 3000 לא כולל מסך, ואני צריך המלצה ללוח אם טוב למחשב שמבוסס על: מעבד Q6600 זיכרון DDR2 2/4G עם עדיפות שיתמוך גם בDDR3 חשוב שיהיה טוב לאוברקלוק, אבל שימו לב שהאוברקלוק שאני עושה הוא לא בשביל הישגים, אלא רק בשביל להוסיף תמורה למחיר! אני חושב שזהו, תודה למי שעוזר :]

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  14. Started by LastForOne,

אני עומד לקנות מחשב חדש, תקציב 3000 ש"ח לא כולל מסך וציוד היקפי. מטרה: עבודות יוםיומיות, כמו אינטרנט ומסנג'ר, ובנוסף גם תוכנות סאונד וגרפיקה כמו פיינטשופ. אני עובד הרבה עם כמות גדולה של תוכניות בו זמנית.. משחקים וסרטים רק לעיתים רחוקות.. מערכת הפעלה: Windows vista .. לא יודע עדיין כמה ביט.. המחשב הזה עומד להישאר לאיזה 4 - 5 שנים ככה.. אז אני חושב גם על מה שיהיה בעתיד.. המעבד מיועד גם לאוברקלוק [רק בשביל לסחוט עוד ביצועים בתמורה למחיר, לא בשביל הישגים] כדאי לקנות 4 ליבות או 2 ליבות? [מבין המעבדים שהזכרתי]

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  15. חברים שלום הבאתי מעבד AMD Phenom 9950 Black edition אך ששכחתי לבדוק משהו חשוב וזה התאמתו ללוח אם, ל]ני שתקפצו עם כל מיני משפטים הלוח כן תומך במעבדי AMD Phenom וכרגע מורכב עליו הphenom 9600 אך בדקתי באתר של GIGABYTE והלו אם שברשותי שהוא מדגם GA-MA790FX-DQ5 תומך רק עד מעבד Phenom 9750 אחרי עדכון ביוס לF6, שאלתי בעניין האם חשוב להחליף את הלוח אם דחוף בשביל המעבד או שניתן לעבוד עם המעבד החדש על הלוח אם הנ"ל אחרי עדכון קושחה? אם ניתן לעבוד אז מה יהיו ההשפעות על ביצועים ועל החלקים? הודה לכם על תשובותיכם.

16. Started by dramatic,

האם יש הבדל בין הP35 לבין הP43 ? מה יותר טוב DS3 או DS3L ? לקחתי גם זכרונות של G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPI ומעבד E8500. האם ישנו הבדל גם בין ה8500 ל8400 ? תודהה לכם !

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  17. Started by zilkanir,

אהלן, אני מתעניין בהחלפת הE6300 הנוכחי, וראיתי את המעבד הנ"ל במחיר סביר, פועל ב1066mhz אך 45 ננומטר. האם יתאים ללוח הנ"ל- ללא עדכון ביוס? (יש בעייה אי אפשר לעדכן, ברגע שמעדכנים הביוס מתאפס חזרה) תודה

18. טוב אזז ככה. כמו שכולם יודעים. לוחות ה945 הם לוחות זולים למשתמש הרגיל. אשר ניתמכים בזיכרונות DDR2 667 שזה המקסימום. ובמעבדי 65NM של 1066FSB. ומיכאן השאלה הגדולה למה בסקיי פי סי מוכרים מחשבים מורכבים עם הלוח הזהGA-945GCM-S2L ועל הלוח מורכב מעבד E7200 עם 1066FSB שזה בסדר אבל הוא גם 45NM שזה ביכלל לא מתאים צריך הסבר לזה ? וגם הזיכרונות המורכבים שהם הם DDR2 800 1X2GB CL4-4-4-12 שזה ביכלל לא הגיוני מישהו מוכן להסביר לי מה קורה פו ? אינה הלינק למחשב עם הלוח שיש לי ממש מוזר :s05: http://www.skypc.co.il/pl_product~sky103~88~0.htm

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  19. Started by Eitan1,

איך המעבד הזה? CPU #1 Intel® Core2 Duo CPU E4500 @ 2.20GHz, 2199 MHz ^זה המעבד נכון?^ כי אני פשוט חדש בכל הקטע הזה... הוא טוב מה הרמה שלו? טוב, בסדר, מעולה ,מצוין? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  20. Started by xtract1,

אהלן חברים. אני מחפש המלצה ללוח מתאים כשאני מעוניין שיהיה מתחת לתקציב ואם יש משהו באוזר ה-350 מה טוב. אני לא מתכנן אוברקלוק וגם אם יהיה אחד בעתיד הוא יהיה באמת קטנטן ככה שממש לא צריכים לוח שטוב בזה. אני לא מחפש כ.קול איכותי במיוחד או שום דבר כזה. אני הולך לעבוד עם 2X1GB במהירות 800 של Geil ועם מעבד Q9450 כאמור. אני סה"כ מחפש משהו טוב,אמין ויציב שמומלץ. חשבתי על P31-DS3L שעולה כ-340 אבל לא רוצה לסגור עניין לפני המלצות מכם. כעיקרון אני מתחיל ליטות לכיוון P35-DS3L שהבנתי שאין לו בעיות במידה וכל הסלוטים יהיו תפוסים וכו'.. אני רוצה המלצה ללוח מתאים,אם יש משהו זול יותר בשמחה. אם ה-P31 באמת מתאים לי אז מעולה. אם אתם חושבים שכדאי ללכת על P35 שעולה כ-425 ש"ח אוקי אבל אני מבקש פירו…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  21. טוב אז ככה כל פעם שאני ניכנס לאתר שלהם אני רואה תלוח הזה GA-945GCM-S2L שמורכב עליו מעבד E7200 נכון שהוא עובד על 1066FSB אבל הוא גם 45NM איך הלוח ביכלל תומך אותו ? והקטע הכי מוזר זה הזיכרונות שעומדים עליו כתוב שעומדים עליו זיכרונות של DDR2 800 4-4-4-12 השאלה פו איך צ'יפסט של 945 מחזיק גם מעבד כזה וגם מחזיק זיכרונות כאלו ? משהו מוכן להסביר לי ? וגם אולי זה עידכון באיוס ? למה אני שואל את כל זה כי רציתי בדיוק ליקנות תמעבד הזה ורציתי ליקנות לוח חדש כדי שתיהיה לי תמיכה בDDR2 800 לביצוע OC גבווה יותר בבקשה תעזרו לי כי אני ממש מבולבל פו וגם יש לי תלוח הזה ובמיפרט שלו כתוב שהוא תומך עד זיכרונות 667. מיצטער שפתחתי תפוסט כאן אבל לי זה ניראה יותר מתאים לכאן אינה הלינק למודעה http…

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  22. Started by GuyG,

אני קונה עכשיו מחשב חדש.. עם מעבד E8400 (הבנתי שעדיף להשקיע את ה 100 שקל של ה E8500 במשהו אחר כמו לוח אם) אני לא הולך לעשות OC בזמן הקרוב המחשב הזה אמור להיות לטווח ארוך (4 שנים) איזה חברה בעקרון עדיפה ASUS או GIGABYTE ואם יש לכם דגם זה מצוין.. תודה

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  23. השאלה בנושא. המעבד הוא Q6600. אם אפשר גם הסבר למה... תודה.

24. היי לא היה מקום בכותרת,אבל אני צריך שהכרטיס מסך יוכל להריץ HD ושתיהיה אופציה לHybridCF עד 700 ¤ (צ'יפסט 780G ומעלה) תודה

25. Started by קוביה,

נהרס לי הלוח אם, אני מחפש עכשיו לוח חדש, כשידרוג מינימלי. כרגע יש לי מעבד intel pentium 4, זכרון DDR 512. אני מחפש לוח שיוכל לתמוך במעבד שיש לי כרגע אבל שיתן לי גם את האפשרות לשידרוג עתידי של המעבד. בנוסף אני רוצה לעבור מהזיכרון DDR לDDR2 (אני חושב שהגיע הזמן) אני לא מחפש משהו יותר מדי חזק, אני לא משחק במשחקים, אבל יש לי כרטיס גרפי, כך שכרטיס מובנה בלוח לא ממש נחוץ. תודה למגיבים

• 10 תגובות
    • 782 צפיות

דיונים חדשים בפורומים