מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
סקירה של לוח אם חדש של חברת ASROCK התומך בשידרוג עתידי של סוקט M2 כמו כן בזכרונות DDR2. הלוח תומך בכרטיסי מסך בפורמט AGP ובפורמט PCI-EXPRES אולם לא ב-SLI. ספק הכח עם 20 פינים ותג מחיר של 74 $. http://www.pcstats.com/ArtVNL.cfm?articleid=1860&page=1
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
E4300 יהיה מעבד 2MB קאש אמיתי שירוץ בתדר שעון 1.8GHz ו800Mhz FSB ומכפלה 9. מקורות באינטרנט מספרים שאפשר לעשות לו OC קל ל 1066mhz FSB ללא שינוי מתח אשר יעלה את המהירות שעון ל 2.4GHZ . שמשווים את ה E4300 שעושים לו OC קל ל 1066Mhz FSB לE6400 הוא יציג יותר 10-15% ביצועים! והמחיר שלו יהיה הרבה יותר זול! 163$ יעלה E4300 ,כאשר E6400 עולה 211$ הוא יושק כמו שציינתי ב21 בינואר במחיר 163$. תמונה שE4300 באוברקלוק ל 1066Mhz FSB מקור: http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=698153&starttime=0&endtime=0 ;D ;D ;D
-
- 60 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב P4 עם מעבד 1.5 והלוח אם הנ"ל שנשרף לא הספק (הצלבתי עם מחשב אחר). החלפתי ספק המחשב עבד 10 שניות כיביתי אותו ומאז הוא לא מוכן לעלות. למחשב יש משהו שנקרה D-LED שנדלק לשניה ומיד נכבה. 2 נוריות עליונות דומות ושתיים תחתונות ירוקות. חיפשתי במדריך של הלוח אבל אין כזו קונפיגורציה של נוריות. מישהו יכול לעזור? זה מעבד? זה הלוח? זה משהוא אחר? תודה. אלעד
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
הלוח שלי הואasus p4c800-e, ואני מחפש לו זיכרונות תואמים. כרגע לי לי 512, אבל אני נותן אותם לאחותי ובאותו זמן אני מחפש לקנות 1gb. אני רוצה שהזכירונות יהיו 2 סטיקים (512x2) שיעבדו ב dual, ומהירות cas נמוכה כמה שאפשר. חשוב לציים שהזיכרונות לא יעברו oc או משהו בסיגנון. על מה אתם ממליצים?
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
באתר של אינטל לא מצאתי אותו,ראיתי אותו בRSM בעל מהירות שעון של 2.5 מחירו נמוך כ410 ש"ח אני מעוניין במעבד עד עכשיו כיוונתי ל7200 שיש לו 2.53GH המעבד החדש עם 2M ו2.5G האם קיימים הבדלי ביצועים משמעותיים? -לא מצאתי בנצ'מרק המעבד ישמש לHTPC ויחובר ללוח אם G45 של אינטל דעתכם חשובה גל
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות זכרון, יש לי כרגע 512 מגה 333MHZ. אני אפילו לא סגור איזה חברה זה, כי המחשב דיי ישן ובזמנו לא הייתי כל כך בעניין של מה אני קונה, לפני כמה שנים. בקיצור, מההיכרות שלי אני יודע ש CORSAIR נחשב להכי מהיר? או הכי יקר? החברה השניה שיש לי רושם ממנה היא KINGSON... לא יודע למה, אבל השם אומר לי משהו. אני רוצה להחליף את הזכרון שלי שלטעמי דיי איטי ומיושן עם זכרון חדש באותו נפח.. זאת אומרת 512. לא הייתי רוצה לשלם יותר מדי כסף אולי 350 שקל משהו כזה בלחץ 400. מישהו יכול להמליץ על משהו? קינגסטון זה שווה? קורסייר יקר מדיי? אולי משהו אחר בכלל מתאים לי ? וגם, מה אומר פרמטר ה CL ברכיבי זכרון ? תודה !
-
- 5 תגובות
- 544 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6267 מה דעתכם עליו? שווה ב 700 ש"ח? (זה PQI "רגיל", לא Turbo)
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם יש אצלי מעבד E6660 2.4GHZ והוא לא עבר OC. עכשיו העניין הוא שיש לי את התוכנה CPUID HW MONITOR והיא מראה לי שיש לי 60 טמפרטורות במחשב הכל טוב ויפה. הורדתי את התוכנה SPEEDFAN וראיתי ששם זה 40 מעלות ככה ואני לא יודע באמת מהיא הטמפרטורה ומה שאבסורד זה שבטמפרטורות של המארז כרטיס מסך וכ'ו... זה אותו דבר. אשמח אם תעזרו לי ותגידו לי איפה אדע בוודאות מה הטמפרטורה הנכונה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
כרגע יש לי 2 גיגה זיכרון, זה הסוג שיש לי: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 יש לכם את המפרט שלי בצד. עכשיו חשבתי להוסיף עוד 2 גיגה זיכרון בסטיק אחד של קינגסטון, זה הסוג: KINGSTON 2048MB DDR2 800MHz CL5 *האם זה בסדר מספיק הזיכרון הזה?...או שמה היום זה כבר לא מספיק DDR2...ובכלל מה ההבדל בין DDR2 ל-DDR3?... לדעתכם זה מספיק טוב למפרט שלי ה-4 גיגה זיכרון 800MHz CL5...? תודה רבה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה לפי דעתכם יעבוד יותר מהר: מחשב עם מעבד פנטיום (נניח 2.8) ו256 זיכרון או מחשב סלרון (נניח 2.6) ו512 זיכרון?
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
קניתי היום את הלוח Gigabyte K8n51GMF-9 ויש לו כרטיס 6100 מובנה ויש לי מספר שאלות לגבי הלוח רציתי לדעת איך בדיוק הולך כל הקטע עם הזיכרון שהלוח מקצה לכרטיס -כמה הוא מקצה בתור ברירת מחדל? ו-איך אפשר לשנות את זה? -האם רצוי לשנות את זה? -האם אפשר לגרום לזיכרון המוקצה להשתנות אוטומטית לפי הצורך בזיכרון לעיבוד גרפי? כלומר במשחקים וסרטים יהיה שימוש רב יותר בזיכרון ע"י השבב הגרפי וכשאין משו שדורש עיבוד גרפי מעט זיכרון יוקצה לשם כך ויותר זיכרון יהיה פנוי לשימושים אחרים... -הבנתי גם שבד"כ לשבבים גרפיים מובנים אין קירור פסיבי... האין זה הכרחי שיהיה? ואם כן איך אפשר להוסיף? -ובעתיד אני מתכנן לרכוש כרטיס מסך(יש יציאת PCI-E בלוח) האם הלוח אוטומטית מפסיק להקצות זיכרון לשבב המובנה בו או…
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני בדרך לקניית מחשב חדש, משהו פשוט, לעבודה משרדית. AMD 3800+ X2 Dual Core ASUS M2A-VM HDMI יש בעיות (או תיקונים) שאני צריך לדעת בעת ההתקנה? איזה דרייברים או משהו? בעיות נפוצות? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
-
מעבדים חדשים ותצורות עדכניות זמינים עתה עבור הניידים הקומפקטיים מבית היצרנית הטאיוואנית לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
סדרת 9 של מעבדי ה-Core נחתה לפני כמה חודשים וכעת זוכה להשלמה עם דגמים נוספים גם בשוק הביניים - בדרך להגדיל את עוצמת העיבוד הזמינה לצרכנים לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
סוג מעבד: Intel LGA 775 דגם מעבד: INTEL DUAL CORE945 מהירות מעבד: 3.4GHz מהירות FSB: 800 MHz זכרון מטמון : 4MB cache מה יותר כדאי Intel או AMD? הבנתי שב Dual Core אינטל פתחה פער משמעותי מול AMD זה נכון?
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
מפתחת השבבים האמריקאית וחברת Cray יבנו יחד את מחשב העל הראשון בעידן ה-Exa עבור מחלקת האנרגיה של ממשלת ארצות הברית לכתבה
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
- 1 follower
-
-
לפי דליפה של מבחני Geekbench 4 , מעבד רייזן צבר מעל 61 אלף נקודות, בעוד שמעבד אינטל שעולה כפול, צבר רק קרוב ל - 47 אלף נקודות במבחן כל הליבות. מעניין יהיה לראות מה המצב בעולם האמיתי על תוכנות יצירת תוכן למיניהן. בינתיים, בהחלט יש למה לצפות.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש עדכון ביוס ללוח אם פנטיום 3 של יצרן בשם PROCOMP הלוח דגם b680/683 . ניסיתי לחפש באתר היצרן אבל זה כבר לא קיים שם. ניסיתי לחפש באתר driverguide אבל שם מפנים לאתר היצרן. אודה לכם על תשובות עיניניות היכן ניתן אולי למצוא עדכון ביוס לנ"ל. תודה אבי
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
על לוח GA-K8NF-9 תומך זיכרון כפול עם 4 חריצי כרטיסי זיכרון, יש שני כרטיסים עם 256Mb כל אחד. האם אפשר להוסיף שניים שכל אחד מהם הוא 512Mb? בתודה.
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
יש לי כרדע במחשב 2 G זכרונות של OCZ במהירות 1066 אני מתכוון לשנות קצת את המחשב ולהפוך אותו ליותר פשוט וזול (ולהרוויח קצת כסף) אז רציתי לשאול אם אני לא עושה OC אין שום משמעות לזה שהמעבד במהירות 1066 נכון? כאילו יעבוד אותו דבר זיכרונות של 667? והאם TWINMOS 1024MB DDR2 667Mhz הוא זיכרון טוב ומומלץ?(יש מישהו שמוכר ביד שניה) תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 461 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת הם המעבד 3500+ עם רק 512K cache שווה ביכולתו ל-FX.. או עם OC קטן ? כי כפי שאני רואה מחירו כרגע הוא 2300 שקל.. בסיבות... ככה שבמידה והוא נותן את ביצועיי הFX זה מעבד שווה במיוחד אפילו עם נדרש OC של כמה הרצים קלים ? אז מה אתם אומרים ?
-
- 16 תגובות
- 986 צפיות
-
-
היי..שנה טובה לכולם, קודם כל! יש לי בעיה עם הטמפ' של המעבד במחשב הנייד החדש שלי. הטמפ' ב realtemp לא יורדת מ 65 מעלות צלזיוס ואם הרבה תוכנות פועלות ברקע אז זה מגיע ל 80 ומעלה . בEVEREST וSPEEDFAN הוא בכלל לא מאתר מאוורר/ים ... האם קיבלתי מחשב חדש בלי מאוורר? האם הוא לא מותקן כראוי? המוןןן תודה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אנא דרגו את 4 או 5 לוחות האם הטובים ביותר, לדעתכם, הקיימים היום בשוק לאותו מעבד (INTEL / AMD), מהטוב ביותר לפחות טוב. אנא ציינו שם מותג, דגם וצ'יפסט (סדר גודל של מחיר אם ידוע לכם), בנוסף ציינו האם מתאים ל OC. תודה.
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
שני המעבדים הם סוקט 939 תגידו אני ירגיש הבדל ביניהם בביצועים ?לשמל במשחקים ?או ב תוכנות ? אני שוקל לקנות לא יודע עדיין או ש :P4-מומהר משתווה להם P4-1.6@2.5 ?
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-