מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, בגלל שטות שעשיתי, המחשב שלנו צריך להגיע לתיקון. בתיקון אמרו שהמעבד נדפק, וצריך להחליף אותו. המעבד שנדפק היה P4. 3 GHZ. ורוצים להחליף לנו למעבד: E4700 הכרטיס מסך זהHD 3750 ( משהוא כזה). 1.5 RAM אז רציתי לדעת: האם שווה להחליף ל E4700? זה לא יעשה צוור בקבוק? איך המעבד הזה במשחקים? (שזה רוב שימוש המחשב) ואפשר קצת פרטים על המעבד הזה? תודה מראש אלון
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 מעבד 2.8G של דל לוח אם 875I יש שם 2 סטיקים של 512M 333MHZ - כנראה DDR האם אוכל להוסיף סטיק אחד של 1 GB אבל של DDR2- יש שם 4 סלוטים- של משהו חדש יותר שנקנה עכשיו כדי להרחיב ל 2 G ? תודה
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
הFSB של הלוח הוא : 1600Mhz,כשאין מעבד שעובר את ה1333... http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2844
-
- 7 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום יש הבדל במהירות אם אני מחבר סלוט של 2G או 2 סלוטים של 1G?
-
- 3 תגובות
- 475 צפיות
-
-
בכמה אחוזים זיכרון DDR2 CL4 יותר מהיר מ-DDR2 CL5 ?
-
- 7 תגובות
- 727 צפיות
-
-
למרות שאמרתם רבעון רביעי האם יש תאריך השקה ברור ?
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
נגיד מעבד כמו E8400 שהוא על לוח שלא תומך בFSB שלו. מה יקרה?
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-
-
מפרט בצד. כרגע יש לי 1.5 זכרון, אין בעיה לקנות עוד גיגה? זה יעבוד בדואל? או לקנות 2 גיגה זיכרון ולעגל ל3 גיגה?
-
- 11 תגובות
- 958 צפיות
-
-
נפל לידיי ה bad axe הראשון וסתם באה לי לעשות עילו פרויקט קטן של o.c . אבל ליפניי זה יש לי כמה שאלות . 1)איך הוא בתור לוח ל o.c (בכול זות הערכת שבבים בזמנה היתה הערכה הכי יקרה כמו ה x48 ) 2)ממה יש לי להיזהר אם הלוך הזה מה החולשות שלו ? 3)אני ראיתי אותו ואין עילו חיבור של 4 פינים רגיל כזה http://www.mysuperpc.com/build/msi_k8n_neo_platinum_4_pin_power_cr.jpg אלה משהוא אחר ואין לי על הספקים חיבור כזה אז איזה ספק אני צריך ? 4)הוא תומך ב זיכרון 800 mhz כי ראיתי שלא רשום שהוא תומך ב800 אל רק ב 667? 5)איזה מעבד כדיי לי לעשות איתו o.c על הלוח הזה כי הוא תומך ב fsb של 1066 אז זה מונעה מימני את כל מעבדי ה אקסטרים למיניהם אני חשבתי על איזה p4 או pentium d טוב ל o.c ו אולי אם אני יו…
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הלוחות האלה? אסוס: P5QL-E s775 C2Q 1600Mhz http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=710&l4=0&model=2272&modelmenu=1 גי'גהבייט: EP43-DS3L s775 C2Q http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2847 מבחינת המחיר ,האסוס טיפה יותר יקר. השאלה מי יותר נוח לאוברקלוק ובאיזה לוח אפשר להגיע לתוצאות טובות יותר.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, ראיתי שאפשר לבצע סוג של CROSSFIRE בלוחות הנ"ל, מתאים גם ל NVIDIA או רק מבית ATI? תודה.
-
- 9 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מחשב HTPC חמוד לחבר לטלוויזיה ולהעביר לו סרטים ולראות אותם עכשיו אני רוצה שזה יצא מינימום אז ככה מצאתי אחד שימכור לי יד שניה אומנם אבל חומרה לא הכי ישנה אני רוצה דעות האם שווה ביחס למחיר מעבד אינטל E2200 כולל קירור (באחריות) זכרון DDR2 800 גיגה חברה טובה לא זוכר לוח אחריות שנתיים Asrock MotherBoard LGA775 Chipest 945 וכרטיס מסך 7300GT הכל יד שנייה הלוח ומעבד היו בשימוש קצר יחסית השאלה שלי היא האם המחשב יספיק לדרישות שאמרתי אינטרנט וסרטים וגם לא שימוש אינטנסיבי כמה לדעתכם אני צריך לשלם על חומרה כזו?
-
- 8 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני מבין קטן מאוד בלוחות אם, ולכן נדרש לעזרה. בכל מקום באתר ממליצים על ה GA-P35-DS3L בתור לוח תקציבי טוב ל Core 2 Duo. שמתי עין על ה P5K של אסוס, שמבוסס על אותו השבב, מוסיף כל מיני דברים ועולה באותו סדר גודל. האם כדאי ללכת עליו? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם יש למישהו פה מידע על תוכניות אינטל לגבי (זמני השקה\נתונים\מחירים) של מעבדיהם החדשים ?? תודה מראש !
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי היום את הכרטיס 9500GT עכשיו ברגע שחיברתי אותו לא היה לי בעיות עד שהתקנתי דריברים.. ברגע שהתקנתי דרייברים הרגשתי שהמחשב שלי האט בצורה משמעותית... (בכל מקרה רציתי לפרמט) אז פירמטתי אותו.. עכשיו אחרי הפירמוט זה עדיין אותו הדבר..! המחשב שלי איטי מאודדדדד למשל 32 מגה בווינראר לקח לו 50 שניות... בSUPER_PI לקח לי 22 שניות רק השלב הראשון!!! (שברגיל לוקח לי בלי OC רק 22 שניות הכל!!) אני לא יודע מה לעשות כבר! הלוח אם עבר איפוס כי חשבתי אולי זה קשור (נגעתי רק בOC לפני האיפוס) אני חושב שזה המעבד שעושה לי את זה.. מישו יכול לעזור לי בבקשה? אני נואש! אני מת להתחיל לשחק כבר במשחקים אחרי הקנייה של הכרטיס אבל אני לא יכול לחלץ את המשחקים בווינראר (זה יקח לי לפחות 5 שעות טובות כל משחק)…
-
- 8 תגובות
- 758 צפיות
-
-
המליצו לי על ה-1066 BLACKDRAGON של GEIL. אבל אני מתקשה מאוד להשיג אותם. יש לי לוח 780I של XFX. לא ממש מתוכנן OC בעתיד. אם מישהו יוכל להמליץ, אשמח.
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=710&l4=0&model=2272&modelmenu=1
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום, החלפתי כרגע לוח לסוג ASROCK P4I65G עכשיו אני מעוניין לחבר את החיבורי USB שיש בחזית של המארז ללוח אם החדש אני מנסה לחבר כמו שכתוב בספר הבעייה שלא רשום כלום על הכבלים,יש 2 כבלים שמחולקים כל אחד ל-4 שבכל רבעייה יש את הצבעים אדום לבן ירוק שחור. איך אני יכול לדעת מה מסמן כל כבל אם לא רשום עליהם כלום? תודה רבה מראש על העזרה!!
-
- 6 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי המפרט שבצד ולפני כמה ימים התחלתי לחוש בעבודה מוזרה של המחשב. הוינדוס התחיל להאט את קצבו בהרבה מקרים, תוכנות החלו להתקע ולבסוף המחשב כולו החל לקרוס מספר פעמים. (הופיע מסך כחול עם מלא מספרים וסימני XX..) היום ניזכרתי שיש לי דיסק של HIREN ועליו MEMTEST V2.1. הפעלתי את התוכנה ובמהלך כ 25 דקות עבודה מופיעים 4000 שגיאות לערך.. אני לא עשיתי OC ולא שיניתי שום דבר מהגדרות היצרן של המחשב ועד לפני כמה ימים הוא עבד פרפקט. יש עוד משהו שאפשר לשנות/לבדוק או שפשוט לגשת לחנות להחלפת זכרונות? (יש לי תחושה שמשהו קרה גם ללוח אם..) http://img166.imageshack.us/my.php?image=dsc00546yb2.jpg תודה מראש.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
על הלוח יהיו: מעבד 7200 כרטיס מסך 4850 יהייה שינוי כלשהו בביצועים בין שלושת סוגי התושבות? ומה ההבדלים בינהם בלי קשר לביצועים?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה רכשתי מחשב חדש לאחר שהמחשב הקודם שלי נהרס כנראה כתוצאה משירפה של הלוח אם. הבעיה הזו חזרה על עצמה לא במדוייק אמנם, אבל גם המחשב החדש שקניתי ושלא כלל שום חלק מהמחשב הקודם הלוח האם נשרף( החליפו לי אותו כי הוא היה תחת אחריות). חשבתי שמדובר בבעיה חשמלית כלשהי. הנחתי או שיש לי חיבור חשמל פגום בקיר, או מפצל פגום, או שאולי אני סובל מקפיצות מתח אקראיות של חברת החשמל. התאזרתי באל פסק כדי למנוע כל הפרעה כזאתי. ביום שגרתי כשבאתי לחבר את הMP3 שלי מסוג SANSA CLIP, לפתח היו אס בי הקדמי שלי על מנת להטעין אותו, נזכרתי במשהו: פעם חבר סיפר לי שזו בעיה מוכרת שחיבור מכשירים שגם לוקחים מתח מחיבור היו אס בי לפורטים הקדימיים עשוי להיות בעייתי ולגרום לקצר כלשהו. לאחר מכן הסתכלתי…
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איזה לוח אם אתם ממליצים ל E8400 ? בכללי איזה חברה עדיפה Asus או Gigabyte ? למישהו יש דגם שמומלץ? תקציב עד 600 שקל, לא מתכוון לעשות OC. אני הולך לשים 2GB זכרון פנימי (2*1GB) ואני צריך אפשרות להרחבה (כלומר חשוב לי שיהיה 4 מקומות להרחבת זכרון) עכשיו הבנתי גם שאם שמים נגיד 2GB של 800MHz ועוד 2GB (הרחבה בעתיד) של 1066MHz נגיד, אז זה מחשיב את שניהם לנמוך מביניהם, כלומר 800.. אז אם יש לוח אם שיודע לתמוך גם וגם (או שאני חייב לקנות עכשיו זכרון שאני ארצה בעתיד) דבר אחרון באמת שאני אשדרג בעתיד עוד 2GB זכרון פנימי אם אני אקנה DDR3 הלוח אם ידע לקרוא גם DDR2 וגם 3 ? ד"א, צריך שהמהירות של הלוח אם תתאים למהירות של הזכרון? קצת חפירה תודה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום רב, ברשות המשפחה מחשב ישן הכולל לוח אם GA-K8NSC-939 ועליו מעבד AMD 3000 64 BIT 939 המשמש לגלישה ו-OFFICE בלבד. כיום מותקן במחשב 1G זכרון ב-4 סטיקים של 256M DDR 400 Kingston. חבר הציע לי מעודפי המחשב הישן שלו 4 סטיקים של Micron 512 DDR 266 (סה"כ 2G זכרון) - האם כדאי לי לבצע את ההחלפה אעפ"י שמהירות ה-BUS קטנה? אני מאמין שכן אבל רוצה להיות בטוח... בתודה, אבירם.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1.כמה עולה סטיק אחד של 4 גיגה DDR2 הכי זול? 2.והאם 16 גיגה יוכל לפעול על משחקים ותוכנות 3די? 3.והם האם XP 32ביט יתמוך ב16 גיגה?
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
שלום נכון להיום אני בOC של 4G עם זעכרונות של קינגסטון HYPERX 800 CL4 נכון להיום הם לא מספיקים בכדי לבצע OC גבוהה יותר אשמח להמלצות על זכרונות 1066 בכדי לצמצם מגבלת OC בגלל הזיכרונות
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-