עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by natan805,

כי נהרס לי לוח של sata 2 והביאו לי עם sata 1 עכשיו אני יכל להתלונן ואולי יחליפו לי אבל אני יודע שזה יקח זמן האם שווא לי להתאמץ בשביל ה sata 2 הזה? האם יש הבדל? מדובר על לוחות km51pv sata 2 ו k8nf4 sata 1

2. Started by Ghtm,

אני צריך לוח אם למעבד אינטל P4 775 LGA עם PCI E ולפחות שני סלוטים של PCI רגיל, בעד מקס' 650 ש"ח. תודה מראש. עריכה: לוחות אם אחלה נתתם לי, תודה, אבל מצאתי אחד מתאים לי...

• 10 תגובות
    • 951 צפיות
  3. Started by davidbr,

האם ניתן להעביר לוח אם של מארז בגודל micro ATX למארז מידי? תודה.

• 11 תגובות
    • 951 צפיות
  4. שלום רציתי לדעת האם אפשר לבדוק מה השם של החברה של הזיכרונות שיש לי במחשב מבלי לפתוח את המארז ? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  5. שלום, לא מצאתי ממש פורום מתאים שלאלה, אז אני אשאל כאן: כרגע יש לי שני סטיקים של 512 MB ב DUAL CHANNEL אחד אני רוצה לשדרג, ולהוסיף עוד שני סטיקים, כל אחד של 1GB בשני הסלוטים שנשארו.. רציתי לשאול אילו כרטיסים הכי כדאי לקנות, בתקציב של עד 180 שקל? 2 KINGSTON VALUE? 2 של LG? לא היה לי ניסיון איתם, לכן אני שואל? וראיתי גם 2 סטיקים של PATRIOT SIGNATURE שעולים 10 שקל יותר מאשר 2 של KINGSTON VALUE, הם עדיפים על הKINGSTON VALUE? עוד שאלה קצרה - כדאי להעדיף KINGSTON כי כבר יש לי 2 סטיקים של קינגסטון, או שCHANNEL אחד לא משפיע על השני?[br]פורסם בתאריך: 25.08.2009 בשעה 18:01:51 סליחה, לא ראיתי שכבר יש פורום של זכרונות..

• 12 תגובות
    • 951 צפיות
  6. Started by Quellious,

הי, אני מתכנן בזמן הקרוב לשדרג מחשב פנטיום 3 ישן, לצורך משחקים, ובתקציב לא גדול. חשבתי על שילוש מבוסס AthlonXP 2500+ השאלה שלי היא אם שווה בכלל להשקיע במעבד שהולך להיעלם בקרוב (הרי סמפרון אמור להחליף אותו) אתם חושבים שמעבד כזה יוכל להחזיק משחקים עוד שנה, שנה וחצי ? או שכדאי לגרד עוד כסף וכבר לעבור ל-Athlon64 ? (אני לא רואה סיבה להשקיע בפנטיום עבור מחשב שמיועד אך ורק למשחקים וגלישה) מה דעתכם ?

• 13 תגובות
    • 951 צפיות
  7. Started by ea666,

שלום אני מעוניין לקנות זכרונות, מעבד ולוח אם שהכי יתאימו לי כגיימר... התקציב שלי הוא עד -3000-4000 ש"ח בלחץ בבקשה תגידו לי מה הכי כדאי לי לקנות ומחירים... תודה רבה

• 13 תגובות
    • 951 צפיות
  8. Started by yshekel,

קיצר יש לי עכשיו 2 ג'יגה ראם ויש לי כמה שאלות על תוספת ראם ואם זה כדאי בכלל. אז ככה: 1. יש לי כרגע 2GB RAM של G.SKILL DDR2 800MHZ דגם NT בשני סטיקים. אם אני לא אוכל להשיג עוד שני סטקים זהים, זה משנה אם זה דגם אחר של G.SKILL שגם יהיה 800MHZ? ז'תומרת אין בעיה של תאימות אם זה לא אותו דגם? ואם זה חברה אחרת? שלא יהיה לי מסכים כחולים ובעיות בגלל זה 2. יש לי כרגע CL5. אם אני משיג דגם אחר שהוא CL4 זה לא יעשה בעיות שזה עובד ביחד? 3. אין בעיה עם 4 סטיקים בOC למעבד כל עוד הזכרונות לא בOC נכון? 4.משנה אם אני שם עוד סטיק של שני ג'יגה במקום עוד שניים של ג'יגה כל אחד? מבחינת DC אולי? 5. יש טעם בכלל לשדרג ל4 ג'יגה ראם? זה יתן לי תוספת ביצועים במשחקים? המחשב יעלה/יעבוד מהר יותר? משהו? אני…

• 7 תגובות
    • 950 צפיות
  9. Started by tal75,

שלום, נשלחתי מפורום מפרטי מחשב אני כבר פחות או יותר יודע מה המפרט שאני הולך לקנות , רק לגבי הלוח אני לא בטוח, הוא נראה לי קצת אובר קיל. חשוב לי שהמחשב יהיה חזק ומהיר, אני לא אעשה OC ואני רוצה שיהיה לו כרטיס סאונד און בורד לא של REALTEC כי אין לו תמיכה באוויד זה המפרט, תוכלו להמליץ לי על לוח אם ראוי איכותי, עמיד מהיר עם חיבורי USB3 וSATA3 ומעל 6 הרד דיסקים פנימיים וכמה שיותר חיבורי USB במחיר הוגן? מעבד: INTEL CORE i7 S1366 2.8GHz 930 - TRAY אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1290 לוח אם: ASUS P6TD DELUXE אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1688 זיכרון: Corsair XMS3 16GB (3 x 2 GB) DDR3 1600 CL9 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪680 כרטיס מסך: PNY-QUADRO FX580 512MB GDDR3 - RETAIL אחריות: של…

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  10. צריך מעבד חזק למשחקים ולעבודה עם התוכנה MAYA המליצו לי על AMD Athlon 64 3000 Venice BW-E6 Socket 939 בפורום מפרטים שבנו לי מפרט, האם מדובר במעבד חזק שיצליח להריץ את המשחקים לשנתיים הקרובות? אם לא אשמח לאלטרנלטיבות. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  11. שלום לכולם ושבוע טוב ומבורך לפני כמה ימים , הגיע אליי לוח אם GA-P67A-UD4 של חברת גיג'הבייט כאשר פתחתי את התושבת הסוגרת את המעבד בסגירה ארמטית , שמתי לב שהפינים של התושבת עקומים ויש חלקם שחסרים , קשה מאוד להבחין בנזק שנגרם או זה שבירה או נעקם כי הם מאוד קטנים ממש מאוד ! האם נזק של פינים בתושבת המעבד בלוח האם מצריכה החלפת לוח אם לחדש ? או שיש דרך לתקן את זה ? לכל מי שלא הבין העלתי לפה המחשה , שימו לב לזה בבקשה השאלה היא האם צריך להחליף לוח אם לחדש ? אני מבקש רק מומחים שיענו תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  12. שלום לכולם. כרגע המחשב שלי עובד על TRIPLE עם 6 זכרונות כל אחד 1GB. רציתי לדעת אם אני יכול לעבור ל- 3 של 1GB ו3 של 4GB. תודה. דגם הלוח ASUS P6T Deluxe .

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  13. Started by EVGA-yuvalll22,

אני בדלימה מה לקחת את MSI P55-GD65 או אתה ASUS P7P55D שינהם טובים פחות או יותר ,שינהם טובים לOC מגיע ל4 GHZ בקלות תלוי במעבד.. את אסוס בתוספת 50 שח ,היתרון בMSI בBOOT יותר מהיר מאסוס ,החיסרון שבMSI כרטיס קול מובנה פשוט לעומת באסוס .. אז קיצר מה אתם הייתם לוקחים ? מבחינת מחיר האסוס הוא בתוספת 50 שח בביקורות אומרים שMSI טוב גם ASUS ??? תודה ד"א המעבד שאני קונה הוא I5 750

14. Started by zahi,

שלום רב יש לי בעיה ואני מקווה שתוכלו לעזור לי רכשתי לא מזמן מעבד corei7 920 ויש לי בעיה כאשר ה bios עולה הוא מציג מהירות של 1066mhz במקום 1600mhz המפרט שלי הוא : corei7 920 dfi lanparty x58 ut ocz 3 gb 1600mhz 7-7-7-20 nvidia 8800 gts 640 mb דבר נוסף האם כאשר אני משנה את מהירות הזיכרון אני גורם ל oc למעבד ? והאם עלי לשנות את מתח העבודה של הזיכרון כעת הזיכרון עובד במתח של 1.55v ?

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  15. שלום, אתמול ניסיתי לעדכן את הביוס במחשבי (פעולה שעשיתי כבר מספר רב של פעמים בהצלחה רבה). מסתבר שמשהו לא הצליח, ולאחר הריסוט פשוט שום דבר לא עלה (כלומר לא מופיע דבר על הצג, ואפילו לא שומעים את הביפ הראשוני). אני מניח שכנראה הביוס נדפק. ניסיתי לעשות Clear CMOS וזה לא עזר. מה עוד אני יכול לעשות? מפרט: PII 350Mhz (כרגע על 233 עם לוח 440LX שעובד ב 66FBS מקסימום ). ECS P6BX-A (ערכת שבבים 440BX). תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 950 צפיות
  16. Started by zohar678,

באיזה מקרים כדאי להוציא ולהכניס את הבטריה בלוח האם? והאם צריך לאחר מיכן להגדיר הגדרות בביוס?

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  17. Started by Roi Tal,

היי, אני רוצה לקנות זכרון חדש למחשב,2GB לא מספיק לי ,ואני לא בטוח איזה זכרון יתאים ללוח האם.(כרגע עם זכרון patriot 667Mhz 2GB DDR3) זהו הזיכרון שאני רוצה לקנות: http://ksp.co.il/?uin=14962 ובדקתי את הלוח האם שלי וזה מתאים לצ'יפ סט (במפרט רשום H6x ולי יש צ'יפ סט H61 אך אני מאמין שזה עובד לכל x) וגם לסוקט(1155) וגם זאת המהירות המקסימלית של לוח האם שלי לזכרנות (1333 Mhz) ד"א לוח האם שלי: http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3917#ov אבל בפירוט הזכרונות שמותאמים ללוח האם אני לא מוצא את המודל הספציפי הנ"ל (F3-1333C9D-8GAO). ואני גם לא מוצא את הזיכרון הנוכחי שלי בפרוט. אז יכול להיות שהזכרון הנ"ל מתאים ללוח (מכיוון שהוא עונה על כל הפרמטרים)? או שאני חייב ללכת לפי…

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  18. Started by rotman,

מה אתם אומרים על לוח האם הזה? האם יש משהו מקביל שעדיף? בהנחה שבכל מקרה , אני הולך להוסיף עוד 60 ש"ח בשביל בקר IEEE 1394 כי אני חייב FW עריכה : אני לא עושה OC , שכחתי לציין את זה

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  19. Started by MTKOL,

לחברי הפורום, איזו מערכת עדיפה מבין שתי אלו: 1. AMD 64 3000 PLUS & GYGABYTE K8NS מול 2. INTEL PENTIUM 4 (NOTHWOOD/PRESCOTT) 3G & ABIT IC7 ואם אפשר עם נימוק בבקשה. בתודה רבה מראש

• 17 תגובות
    • 950 צפיות
  20. מצאתי בעקבות נקיון פה, את המחשב הרציני השולחני הראשון שקנינו. (אומנם היה לנו כמה מחשבים לפני כן, זה המחשב השולחני הראשון הרציני שרכשנו). התמונה הראשונה זה לוח אם שלו, XT, 8086, שימו לב ל 640K על הלוח עצמו, מישהו מזהה את המעבד או CHIPSET ? אחרי זה, יש תוספת כמו הספק הישן וענקי, ההארד דיסק הענקי של פעם, ושלל כרטיסי SERIAL PORT, JOYSTICK ומה עוד. ולבסוף גולת הכותרת, כרטיס מסך HERCULES שחור לבן ששימש אותי שנים רבות.. אחרי זה יש את הקונסולת משחקים הראשונה שלי (הרבה לפני ה XT), הידועה בשם SPECTRUM ZX80 SINCLER, פשוט תענוג של פעם.. המשחקים נתענו ממערכת רשמקול ישנה על קסטות של מוזיקה... עכשיו השאלה היא, האם למישהו פה יש כרטיס מסך ISA שיעבוד עם חיבור SVGA, כדי שאני יוכל להפע…

• 9 תגובות
    • 950 צפיות
  21. קודם כל מפרט: Intel Pentium E2180 S775 Conore Intel Gigabyte G33M-S2L 2GB DDR2 800 HD 3650 512MB 2GB Kingston Value‎ או ‏2GB G.Skill Blue HS‎ או ‏2GB Mushkin Value HS‎ שלושתם 800MHZ DDR 2 ואותו מחיר. (רוצה לשדרג מ2GB פשוט ל4GB הWIN7 לא סוחב כלכך עם 2GB) תודה מראש

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  22. אהלן, בקרוב אני אקנה מחשב חדש עם המעבד הנ"ל (מרובע ליבה). שאר המפרט יהיה משהו כמו 2X1GB DDR2 800mhz כרטיס מסך לא חזק מדי, מתאים לעריכת וידאו אבל לא לצורכי "גיימר". אני מחפש את לוח אם שיתאים גם לשדרוגים עתידיים במסגרת תקציב של 650 ש"ח. הרבה תודה!

• 7 תגובות
    • 950 צפיות
  23. אני רוצה להחליף את הלוח אם הנוכחי שלי ASUS P5LD2 SE בלוח אם שיתאים למשחקים וכל מה שמחשב גיימינג ממוצע צריך המפרט שלי: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 512MB 667MHz (X2) Sapphire ATi X1900 GT 256MB עכשיו אני עומד בתקציב של 690 שקל וזה חייב להיות או זה או פחות אני מעוניין לקבל הצעות לעניין ולא סתם תכנסו לKSP או כל חנות אחרת ותביאו לי דגם במחיר שיש שם תודה רבה..

• 12 תגובות
    • 950 צפיות
  24. Started by yz101,

אני לא מוצא יותר מדי מידע על המעבד הנ"ל שמשווה אותו למעבדים ששקולים לו. כל מה שאני כן מוצא משווה אותו למעבדים חזקים. יש לי מערכת שצריכה לעבור שדרוג לגיימינג וכוללת מעבד שכזה. האם המעבד הנ"ל יהווה צוואר בקבוק מהותי לכרטיס כמו R7 260X? האם זה מעבד שיש סיכוי שניתן לפתוח בו ליבה רביעית?

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  25. יש מעדבים של 32 ביט ו64 ביט... אבל השאלה שלי אם יש לך ווידנוס 32 ביט ומעבד 64 ביט. אם אני יעבוד לווינדוס 64 ביט זה ישפיע הרבה על הביצועים? או שלא? בתודה THE CRAZY BOY

• 11 תגובות
    • 950 צפיות

דיונים חדשים בפורומים