עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by stingeR-,

שלום , רציתי לשאול איך המחשב עם המפרט שאני הולך לתת עכשיו יתפקד בcounter strike והאם הוא OpenGL Comptible? מפרט : CPU : P3 550MHZ 512kb cache slot 1 Mobo : MSI MS-6156 i440BX chipset Memory : Spektek 256mb PC133 SDRAM GFX : ATi RAGE אני עוד לא יודע תדגם כי עוד אין לי תכרטיס מסך אבל אני תנו לי דגמים ואני יגיד לכם , יכול להיות שיש לו 32MB ? Hdd: WD 20GB 200EB 5400RPM Generic Case 4400RPM 60mm CPU FAN by : AVC no cdrom

• 14 תגובות
    • 909 צפיות
  2. Started by Sweet_Tooth,

WTF IS THAT? שמעתי שיש כרטיסי רשת שעובדים על הבאס הזה אבל מה בדיוק היתרון שלהם (אם יש) על כרטיסי PCI רגילים? ואשמח אם תתנו לי כמה קישורים למוצרי CNR!

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  3. Started by H.I.V,

ההבדל במחירים הוא 200 שח מישהו יודע אם כדאי לקנות את הUltra ב 200 שח יותר? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 909 צפיות
  4. שלום לכולם יש לי לוח של אביט IC7 עם צ'יפסט 875 של אינטל. מעבד 2.4C. עם זוג זיכרונות קורסאיר המחשב עובד יופי אבל כשניסיתי להתקין זוג זיכרונות GEIL מסוג GOLDEN DRAGON במהירות 400Mhz התחילו הצרות. עם זוג זיכרונות בשביל DUAL CHANNEL DDR, המחשב עובר יפה את ה-POST אבל נעצר בשלב שבו מערכת ההפעלה אמורה להתחיל להיטען. עם סטיק אחד של הזיכרון, המערכת הפעלה כבר מתחילה לעלות אבל ממש לקראת הסוף, מופיע המסך הכחול והמחשב קורס כל זה בכלל בלי OC ... הפעלה רגילה לגמרי של המחשב... מה זה יכול להיות ? למה זה קורה? ה-GEIL האלה לא אמורים להיות זכרונות טובים מאד ?

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  5. מה מקל יותר על המחשב כשעובדים עם 60 טאבים פתוחים בגוגל כרום: המעבד או הזיכרון? יש לי מעבד 3220 וזכרון של 4GB DDR3 מה יעזור לי לגלוש בנוחות עם 60 טאבים פתוחים? אני חווה כרגע עומס מאד מאד כבד על המערכת (חלונות 7) תודה!

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  6. שלום. איזה פקודה אפשר להריץ כדי לקבל את נתוני המחשב? אני זוכר שיש פקודה כזאת, אבל משום מה (כנראה מרוב שהתרגלתי לתוכנות צד שלישי), אני פשוט לא זוכר. תודה!

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  7. Started by carz12345,

ראיתי שבביוס האפשרות של mce פועלת אוטומטית עכשיו השאלה אם בשביל מחשב של משחקים נטו כדאי לי להשאיר אותה או לבטל אותה. זה המפרט שלי: i7 8700k noctua nh-d15 asus Z370 maximus x hero(הגרסה בלי הווי פיי כמובן) asus gtx 1080 ti poseidon(בהמשך אני אוסיף קירור נוזלי) 16GB (2x8GB) DDR4 3000 Mhz CL15-16-16-35-2N - 1.2V - Ripjaws V Series corsair rm750x (coolermaster mastercase pro 6(3 x140mm fans front as intake +2 140 mm top+1 140 rear samsong SSD 850 evo 500gb wd 1tb caviar black כרגע אני לא מתכוון לעשות oc. לפי מה שראיתי ביוטיוב בערוץ של gamers nexus המליצו לכבות אותה כ…

8. Started by talash,

שלום לכולם, יש לי היום מחשב נייח לשימוש לימודים+עבודה וגיימינג, המחשב צריך להריץ באופן חלק ועם ביצועים גבוהים תוכנות כמו SolidWorks ותוכנות שונות לתכנות, כמו גם משחקים חדשים. המפרט שלי היום: Gigabyte Z370P D3 Motherboard Intel i5-8400 2.8GHz CPU Palit GeForce GTX 1060 6GB GPU 2x8GB 2400Mhz DDR4 Memory בהנחה שאת הכרטיס מסך אין לי אפשרות לעדכן כרגע, האם השדרוגים הבאים יהיו אפקטיביים ? היום המחשב לא סוחב תוכניות כבדות ומשחקים בצורה חלקה. השדרוגים: Intel i7-9700K 3.6GHz - 4.9GHz Turbo CPU CORSAIR Vengeance LPX 2x16GB 3600MHz DDR4 Memory תודה מראש

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  9. שלום לכולם אני צריך קצת חומר לימודי כללי על לוחות אם . אין צורך להפנות אותי לט'רד הדבוק שקיים בפורום על לוחות אם כי קראתי את כולו ולא באתי על סיפוקי. החומר הלימודי שאני צריך הוא כזה : 1. רקע כללי על לוחות אם ושימושים שונים 2. לימוד סכימה כללית של לוח אם. - איפה ממקום כל דבר ומה תפקידו (כולל הכל - גם ג'אמפרים) 3. סוגים נפוצים של לוחות אם ושימושם (amd intel וכו) 4. איך אפשר לזהות (ויזואלית) סוגי סוקטים 5. כל דבר שקשור לעניין. בקשתי המון ואני אודה למי שיעזור לי תודה ואחלה לילה שיהיה לנו

10. שלום שימושים : 1. כרטיס מסך 1 חיצוני חזק 5870HD 1.1 כלומר אני סוגר את הכרטיס מסך של הלוח בלוח GA-890GPA-UD3H 2. אין לי עוד כרטיסים להתקין ולא צריך 3או 6 כרטיסי PCI-E 3. מבצע אובר קלוק למעבד 6 ליבות AMD האם הלוח GA-890GPA-UD3H יחזיק מעמד באובר קלוקינג ??? 4. מתקין קולר Thermalright ULTRA 120 האם לוח GA-890GPA-UD3H ניתן להתקין עליו קולר כי יש לו חלקים גבוהים ??? 5. שימוש משחקים השאלה בהיתחשב בשימושים שלי בלבד מה ההבדל בין הלוחות ??? לגבי ??? האם ללוח GA-890FXA-UD7 יש יתרון טכני ??? כלשהו על הלוח GA-890GPA-UD3H הרי זה לא יתכן שלוח שעולה פי 2 אין לו עוד יתרונות טכניים חוץ מ- 6 PCI-E אני חייב לציין שלוח שעולה חצי מחיר מכיל אותם יתרונות כמו לוח שעולה פי 2 ועוד נותן לי כר…

• 7 תגובות
    • 909 צפיות
  11. Started by Overshot,

שלום לכולם! כשאנחנו קונים לוח אם, תמיד יש את השורה הזאת : - FSB 800/533 MHz בהתאמת CPU. זה סימן שהFSB המקסימלי שהלוח מסוגל לשרוד זה 800 MHZ? ז"א אי אפשר לדחוף את ה-800FSB האלו קצת למעלה?

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  12. Started by Crossair,

שלום חבר'ה, DDR3: Dual Channel vs. Triple Channel עשיתי חיפוש גם בגוגל וגם כאן וכל התוצאות שמצאתי היו דיי ישנות בנושא ורובן התייחסו לDUAL CHANNEL בDDR2 נגד DDR3 בTRIPLE CHANNEL (לפני שיצא DUAL CHANNEL בDDR3). מצאתי ביקורת אחת ברורה שאמרה שבסה"כ הTRIPPLE CHANNEL זה עוד מדבקה על הקופסא של הלוח-אם וזה לא ממש משפר ביצועים - האם כך הדבר?

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  13. Started by nir29nir29,

למה המעבד לא מזוהה לי? גם בביוס מופיע לי UNKNOWN [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 909 צפיות
  14. http://www.firingsquad.com/hardware/quake_4_dual-core_performance/default.asp http://www.firingsquad.com/hardware/quake_4_dual-core_performance/images/amd1280.gif http://www.firingsquad.com/hardware/quake_4_dual-core_performance/images/intel1280.gif ולסיכום Biased or not, beta or no, theres a lot to like about the latest patch for Quake 4, whether you have an Athlon 64 X2 or a dual-core/Hyper-Threaded Intel chip. The two architectures each pick up phenomenal performance gains. Naturally, youll see the biggest difference at resolutions where youre not bottlenecked by a graphics card. With our Radeon X1800 XT, the sweet spot seemed to be 1280x1024 on both platforms. Even 16…

• 13 תגובות
    • 909 צפיות
  15. Started by RayZ,

מישהו יודע מי היבואן של החברות הבאות ? : GIGABYTE,Geforce

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  16. Started by koby058,

אין לי תקציב מסויים אני רוצה לוח אמין וטוב ל oc (אין לי כסף ל lan party )

• 10 תגובות
    • 909 צפיות
  17. Started by shshmul,

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=1244&item=6727604027&rd=1&ssPageName=WDVW אני יכול לקבלו החודש הזה

• 18 תגובות
    • 909 צפיות
  18. Started by thegodx,

אנשים איך אני יכול לבדוק כמה FSB המעבד שלי 3000A64 אני יודע שהוא 1600 אבל אני רוצה לראות שרשום ועוד משהו איך אני יכול לבדוק כמה ביט כרטיס המסך שלי יש לי רדיון 9800 פרו אבל בשום מקום לא רשון כמה ביט הוא טענו לי בבקשה..גם בשום תוכנה אני לא רואה את הנתונים האלה. ???

• 11 תגובות
    • 909 צפיות
  19. Started by אורתוגונלי,

חיפשתי בפורום וקראתי קצת, אבל לא הבנתי מה זה בדיוק תזמונים של זכרון, האם זו המהירות שבה הוא עובד ? האם זה מספר הפעולות שהוא עושה בכל עליית שעון ? מה זה בדיוק, ומה משמעות המספרים בצורת 2-3-4-5-6 (למשל) ? אגב, זה משהו שנקבע אצל היצרן, או זה משהו שאני יכול לשלוט בו ?

• 14 תגובות
    • 908 צפיות
  20. Started by magnezion,

http://usa.asus.com/products/mb/socket939/a8nsli-d/overview.htm

• 14 תגובות
    • 908 צפיות
  21. Started by thegodx,

לוח K8NS מעבד A64 3000+ 754 יש לי פשוט עוד סטיק של 512 שסתם שוכב בקופסה אז חשבתי להוסיף אותו האם כדי? כמובן המהירות תרד ל 333MHZ.

• 10 תגובות
    • 908 צפיות
  22. Started by bd,

משחקים קידוד סרטים יצרית עריכה מוזיקה עבודה בפוטו שופ המחשב יתחלק לעבודה שווה בשווה בנושאים אלו הוא לא יהיה מיועד למשחקים רק וכשיזדמן לקודד ולעבוד בפוטו שופ.. לכן הבחירה של המעבד מבלבלת אותי מאוד..לעתיד אני מתכוון לעבוד על פוטו שופ הרבה וגם יצרת מוזיקה.. ומשחקים בין השאר .. אז מה לקחת בתקציב של עד 1000-1300 שקל פלוס מינוס..? AMD64 3000 או P 2.8C 3C מה ההבדלים אם אני יקודד 10 סרטים רצוף במעבד AMD64 3000 לבין P 2.8C 3C מה ההבדלים שאני יראה... חום מהירות יציבות?.. אפשר לדעת.. ?

• 11 תגובות
    • 908 צפיות
  23. היי לכולם . הציעו לי את המפרט הבא ,ויש כאלה שהמליצו על לוחות אם אחרים: 1-ABIT NF7 SL 2-EPOX 8RDA <במפרט המקורי כפי שאתם רואים המליצו לי על ABIT NF7 S2G> השימוש שלי במחשב הוא רק לגלישה באינטרנט הורדת תוכנות וסרטים וצפייה בסרטי DVD. על איזה לוח אתם ממליצים? הנה המפרט שהוצע לי:מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon XP 2500+(512k 333) 520 1 520 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total NF7-S2G (nFo 512MB A-DATA 490 1 490 כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total RADEON 9200 VIVO, DVI 128MB 480 1 480 דיסקים קשיחים? SEAGATE Price Units Total 80GB SATA 440 1 440 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 צורבים? DVD Recorders P…

• 20 תגובות
    • 908 צפיות
  24. Started by Tzion,

נגיד AMD1800 והוא ישרף לי (בתקופת האחריות) בעתיד ויפסיקו ליצור אותו, במה יחליפו לי אותו? במעבד יותר חדש?

• 7 תגובות
    • 908 צפיות
  25. Started by Geek,

חברי HWZONE היקרים שלום! השאלה שהכי מטרידה אותי היא איך בוחרים לוח אם? לפי איזה קריטריונים? מה צריך להיות בלוח אם טוב? אשמח לקבל את העצות שלכם! תודה מראש ;D

• 6 תגובות
    • 908 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.