עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש לי לוח GA-965P-DS3. אני רוצה להתקין עליו 2 סטיקים של CL5 (חדשים) ו-2 סטיקים של CL6 (ישנים יותר). הכוונה היא לעבודה ב-DUAL MODE עם 2 הסטים.. האם הם יעבדו ביחד? נ.ב.- האם יש הבדל משמעותי בין התזמונים?

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  2. מצאתי בעקבות נקיון פה, את המחשב הרציני השולחני הראשון שקנינו. (אומנם היה לנו כמה מחשבים לפני כן, זה המחשב השולחני הראשון הרציני שרכשנו). התמונה הראשונה זה לוח אם שלו, XT, 8086, שימו לב ל 640K על הלוח עצמו, מישהו מזהה את המעבד או CHIPSET ? אחרי זה, יש תוספת כמו הספק הישן וענקי, ההארד דיסק הענקי של פעם, ושלל כרטיסי SERIAL PORT, JOYSTICK ומה עוד. ולבסוף גולת הכותרת, כרטיס מסך HERCULES שחור לבן ששימש אותי שנים רבות.. אחרי זה יש את הקונסולת משחקים הראשונה שלי (הרבה לפני ה XT), הידועה בשם SPECTRUM ZX80 SINCLER, פשוט תענוג של פעם.. המשחקים נתענו ממערכת רשמקול ישנה על קסטות של מוזיקה... עכשיו השאלה היא, האם למישהו פה יש כרטיס מסך ISA שיעבוד עם חיבור SVGA, כדי שאני יוכל להפע…

• 9 תגובות
    • 943 צפיות
  3. Started by LLLLiran,

יש לי מעבד amd athlon xp 2800 ובהגדרות של המחשב וגם בתוכנה Everest זה מראה לי שרשום CPU Type AMD Athlon XP, 1253 MHz (12.5 x 100) נגיד אני לוחץ על המחשב שלי ואז קליק ימני עם העכבר ואז מאפיינים זה רושם לי amd athlon tm 1.25 GHz מה אני עושה?

• 15 תגובות
    • 943 צפיות
  4. יש לי 2 זיכרונות 128sdram ואחד של 256MB והמחשב מוצא רק 128MB בבקשה שמישהו יעזור לי

• 15 תגובות
    • 943 צפיות
  5. Started by elior021,

היי אני רוצה לקנות 2 סטיקים של 4 גיגה DDR 3 1333 ראיתי ב skypc את הזיכרון הזה http://www.skypc.co.il/pl_product~F3-10666CL9S-4GBRL~15~0.htm במחיר של 417 שח לאחד אבל לצערי אני לא מכיר את החברה הזאת , אני מבקש לדעת אם זה הזיכרון הכי משתלם או שיש יותר טוב ? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  6. Started by n00kie,

בהנחה ואני רוצה להעביר רכיבי מחשב ממארז אחד לשני ולהקל על חיי, האם אפשר להוציא רק את הלוח אם כשהמעבד והכ.מ עדיין עליו ופשוט להעביר אותו למארז אחר? בנוסף, אם למישהו יש סרטון הדרכה טוב להרכבת מחשב, אשמח ללינק. תודה.

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  7. איזה זכרונות יותר טובים TRANSCEND או SAMSUNG כמובן ש-DDR 2700 ???

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  8. שלום לכולכם! אני מבקש ממש שתעזרו לי ליבחור בין זיכרונות אני כל כך מיתלבט. יש אותם שהבנתי שהם חיות : http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3199 וגם הם מצויינים הבנתי : G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-5 - F2-6400CL4D-2GBHK - http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3186 ואותם - http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1454 של GEIL איך הם אני חייב לדעת דחוף!!! GEIL 2048MB (1024MB X2) DDR2 ULTRA 800MHz DUAL CHANNEL KIT WITH COOLING CL-4-4-4-12 או אחרונים שהם פחות טובים ניראה לי - CORSAIR DUAL CHANNEL 2048MB DDR2 800 (1024X2) DUAL XMS CL 4-4-4-12 - TWIN2X2048-6400C4 תודה לכולכם ותעזרו לי בבקשה OCELOT

• 15 תגובות
    • 943 צפיות
  9. יש לי 4 סלוטים בלוח אם 2 מהם תפוסים עם KINGSTON 1GB 800MHZ CL6 עכשיו אני רוצה לשדרג ל4GB ראם אני לא יודע אם שווה לי למכור אותם ולקנות פעמיים 2GB שיצא יותר יקר או פשוט לקנות עוד 2 זכרונות כמו הנ"ל ולמלאות את כל ה4 סלוטים שיוצא יותר זול עכשיו השאלה פה אם כל ה4 סלוטים מלאים זה עדיין יהיה DUAL CAHNNEL?

• 10 תגובות
    • 943 צפיות
  10. היי לכולם . הציעו לי את המפרט הבא ,ויש כאלה שהמליצו על לוחות אם אחרים: 1-ABIT NF7 SL 2-EPOX 8RDA <במפרט המקורי כפי שאתם רואים המליצו לי על ABIT NF7 S2G> השימוש שלי במחשב הוא רק לגלישה באינטרנט הורדת תוכנות וסרטים וצפייה בסרטי DVD. על איזה לוח אתם ממליצים? הנה המפרט שהוצע לי:מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon XP 2500+(512k 333) 520 1 520 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total NF7-S2G (nFo 512MB A-DATA 490 1 490 כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total RADEON 9200 VIVO, DVI 128MB 480 1 480 דיסקים קשיחים? SEAGATE Price Units Total 80GB SATA 440 1 440 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 צורבים? DVD Recorders P…

• 20 תגובות
    • 943 צפיות
  11. המפרט שלי בצד המחשב מריץ ויסטה 32 ומשחקים "כבדים" אני יודע שיש בעיות עם 4GB וויסטה 32 אבל אל תתיחסו לזה עכשיו השאלה אם אני ירגיש את ההבדל בביצועים במשחקים\מערכת הפעלה שיהיה שווה את המחיר? ואני רוצה לקנות זוג זכרונות נוסף כמו שיש לי כרגע האם זה כדאי? תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 943 צפיות
  12. Started by PayneBack3251,

שלום רב יש לי כרגע במחשב 2 סטיקים של 512 MB TWINMOS DDR ואני רוצה לקנות עוד שני סטיקים של אותו הדבר ולהוסיף אותם ללוח שלי ככה שיהיה לי 2 GB זיכרון... האם זה אפשרי ? תודה מראש אפשר לראות את המפרט פה: <=====

• 13 תגובות
    • 943 צפיות
  13. Started by Stealth,

היי קניתי xp 1500+ עם לוח של msi k7t266 pro 2 .. הבעיה היא ... ואולי זו איננה בעיה זה שהמעבד מזדהה כ1000mhz זה פעם ראשונה שאני מתעסק עם המעבדי xp ולכן אני שואל .. זה נורמאלי? אם לא מה עלי לעשות / לשנות ? תודה

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  14. http://www.vr-zone.com/?i=3943 יש עליו PCI PCI-E ומה לעזעזל עוד? מה זה הגדלים האלה חח?

• 11 תגובות
    • 943 צפיות
  15. Started by natan805,

כי נהרס לי לוח של sata 2 והביאו לי עם sata 1 עכשיו אני יכל להתלונן ואולי יחליפו לי אבל אני יודע שזה יקח זמן האם שווא לי להתאמץ בשביל ה sata 2 הזה? האם יש הבדל? מדובר על לוחות km51pv sata 2 ו k8nf4 sata 1

16. עד עכשיו עשיתי אוברקלוק בלי לעלות מתח אבל אתמול כשחיפשתי מאיפה לעלות מתח פשוט אין לי בביוס מאיפה....ואני רציני לא נתקלתי בדבר כזה אף פעם......פשוט אין VCORE או משהו שדומה לזה אלא רק אפשר לעלות מתח לזכרונות ולAGP וזהו אין מאיפה לעלות את המתח (שאלתי תטכנאי של המחשב הוא אמר לי שבלוח הצפציפי הזה הם לא נתנו אפשרות לאובר קלוק גדול או בכלל לאובר קלוק למרות שהגעתי ל3.0 והמחשב יציב אני רוצה להגיע ליותר אבל אני חייב לעלות מתח יש לי לוח עם ציפסט 655TX של אסוס הדלוקס......עשו טובה תעזרו לי כי קניתי כבר קרור ומארז חדש כדי שאני יוכל להגיע ליותר......תודה . נ.ב ואם אפשרי לעלות בלוח מתח אולי תראו לי תמונות בדיוק מאיפה כי אני לא מצאתי בביוס(אני יודע אנגלית חלק כי זאת שפת אם ולא מצאתי אי…

• 12 תגובות
    • 943 צפיות
  17. שלום, יש לי כרגע 4GB כמו שרשום במפרט מחשב שלי בצד. כשאני משחק בקרייסיס ו-COH או כל משחק כבד אני מרגיש הרבה תקיעות, הדיסק הקשיח אצלי טוען כמעט כל רגע (במקרים כאלה פעם הבנתי שזה קשור לכמות ה-RAM). אז אני שואל אותכם, האם כדאי לשדרג את הזיכרון?! או אתם חושבים שזה נובע ממשהו אחר?! נ.ב. ב-XP לא קרה לי את זה והמפרט נשאר אותו מפרט.

• 13 תגובות
    • 943 צפיות
  18. Started by stingeR-,

למה בסרט של AMD "prossesor installion" האיש שמתקין את המעבד אומר שחייבים לשים צמיד אנטי סינטטי!? למה?! מי צריך את זה? מה זה בידיוק עושה? אפשר גם בלי ? אני התקנתי בלי והכל עובד טוב...

• 13 תגובות
    • 943 צפיות
  19. האם בא יחד עם הלוח הזה גשר לSLI?

• 7 תגובות
    • 943 צפיות
  20. מפרט נוכחי: מעבד core 2 duo e6600 2.4GHz 1066MHz כרטיס מסך: 8600 nvidia Geforce זיכרון 2GB לוח אם: GIGABYTE 965p-ds3 אני רוצה לשדרג כי המשחקים לא רצים כמו שצריך ובסך הכל המחשב די ישן (כ5 שנים) לפי הדירוג של וינדוס החוליה החלשה באופן מובהק היא המעבד, כמו כן אני רואה במנהל המשימות שהמעבד מאד מתאמץ (בסביבות ה90% בזמן משחק כמו פיפא 12, האם זה נורמלי?) ולכן זה החלק שאני בטוח ארצה לשדרג. 1. איזה מעבד אתם ממליצים? (אני לא רוצה לכתוב הגבלת תקציב אלא זה אמור להיות במסגרת השימושים שלי כאמור בכותרת) 2. האם אני צריך לשגרד את הלוח אם כדי שהמעבד החדש יתאים? 3. האם מחייב לשדרג את הזיכרון ואם כן מה מומלץ? 4. האם הכרטיס מסך עדיין בכושר והוא לא ישן מדי? תודה מראש

21. Started by Titanium,

k8n 4 Neo Platinum (939) בעיקרון הוא עולה 910 ב KSP יש לו לדעתי את כל הפיצרים של GIGABYE K8NF-9 קצת יותר אבל אני פשוט השגתי אותו ב 590 שקל מה אתם אומרים עליו? Model K8N Neo4 Platinum CPU Supports Socket 939 for AMD® Athlon 64 FX / Athlon 64 processor Supports up to 3500+, 3800+ Athlon 64 FX 53, or higher CPU Chipset NVIDIA® nForce4 Ultra Chipset - HyperTransport link to the AMD Athlon 64/Athlon 64 FX CPU - HyperTransport supporting speed up to 1GHz (2000MT/s) - Supports PCI Express x16/x1 interface - Two independent SATA controllers, for four drives - Dual Fast ATA-133 IDE controllers - IEEE 802.3 NVIDIA MAC for 1000BASE-T Main Memory Supports dual channel DDR 266…

• 11 תגובות
    • 943 צפיות
  22. Started by Googleness,

יש לי בBIOS של הנייד את האופציה הנ"ל והיא מכובה. ממה שהבנתי אם האופציה דלוקה היא מפעילה מגוון של פקודות ואפשרויות הגלומות בחומרה כדי לסייע בהפעלה של מכונות וירטואליות (VirtualBox\VMware ?) יש סיבה שזה מכובה בברירת מחדל? יהיו השפעות לא חיוביות אם מדליקים את הפונקציה? בהתחשב בכך שאני מתלמד במערכות הפעלה שונות על VirtualBox הדלקת הפונקציה תסייע?

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  23. Started by dvirb,

שלום חברים קראתי את הFAQ אבל לא כל כך מצאתי(או הבנתי) את התשובה לשאלה שלי ולכן אני פותח דיון בנושא אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי ולהפוך אותו ל HTPC. הבעיה היא שהמחשב נורא ישן, וכך גם הזכרונות שלו, השאלה שלי היא כזו: הזכרונות שנצאים כרגע במחשב הם 512DDR SDRAM 400MHZ (שני סטיקים של 256) ,הסתכלי קצת באינטרנט והבנתי שהזכרונות האלה של ה-400MHZ עולים יותר מהזכרונות המתקדמים יותר -אלה של ה 800MHZ. דבר ראשון רציתי לדעת האם אני בכלל יכול להתקין את הזכרונות של ה800MHZ במחשב בלי שיגרמו בעיות? ודבר שני- האם התקנה של עוד GB1 של זכרון יעזור למחשב ויאפשר לי להריץ תוכנת מדיה סנטר(XBMC) ולפעיל סרטי HDR כבדים(סגנון AVATAR) תודה רבה דביר

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  24. Started by zahi,

שלום רב יש לי בעיה ואני מקווה שתוכלו לעזור לי רכשתי לא מזמן מעבד corei7 920 ויש לי בעיה כאשר ה bios עולה הוא מציג מהירות של 1066mhz במקום 1600mhz המפרט שלי הוא : corei7 920 dfi lanparty x58 ut ocz 3 gb 1600mhz 7-7-7-20 nvidia 8800 gts 640 mb דבר נוסף האם כאשר אני משנה את מהירות הזיכרון אני גורם ל oc למעבד ? והאם עלי לשנות את מתח העבודה של הזיכרון כעת הזיכרון עובד במתח של 1.55v ?

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  25. יש לי את הלוח וגם את המעבד של intel dual-core 930 3.0MHz האם אני צריך לעדכן את הביוס כדי שהוא יעבוד ?? או שהביוס שמותקן עכשיו על הלוח מספיק בשביל המעבד ?? דרך אגב באמת מותקן ביוס על הלוח שלי אפילו שהוא חדש ?? אני לא צריך להתקין בעצמי ??

• 6 תגובות
    • 942 צפיות

דיונים חדשים בפורומים