מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
שווה להשקיע עכשיו במעבר לקונרו? האם צפוי הופעה של מעבד חדש בשנה הקרובה?
-
- 7 תגובות
- 511 צפיות
-
-
נכנסתי לביוס והגדלתי את הFSB מ: 133/33 ל:143/36 (העלתי בהדרגתיות) . המעבד: AMD Athlon XP 1900 עם ליבת AGOGA למרות שהייתי צריך לקבל ליבת Palomino (אקסלנט השקרנים) הלוח: ASUS A7V266-E הטמפרטורה הייתה 73 מעלות סביר לא ?! המהירות הייתה על 1723Mhz אחרי שעה של עבודה במחשב המעבד והלוח נשרפו. אקסלנט תיקנו הכל במשך חודש וחצי (מוגזם) אני מתכנן לעשות שוב OC אך אני רוצה לשמור על אמצעי זהירות מה לעשות ?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הבנתי שהלוח תומך במעבדי PHENOM II על AM3, והאתלון 2 לא כזה שונה מהם (אין לו קש רמה 3), אז מישהו יודעם את הלוח הנ"ל יתמוך במעבדים הנ"ל.
-
- 7 תגובות
- 908 צפיות
-
-
Asus P4P800-E Deluxe זה הלוח שני חושב שמאד טוב ל OC למעבד שלי 478 3K G.Skill F1-3200DSU2-1GBFX שוב מה אתם אומרים? יש לי ספק של TT: TR2 430W
-
- 7 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף את הלוח אם שלי (ASUS p5vd2-mx) ללוח חדש, כיוון שהוא עושה לי הרבה בעיות. המעבד שלי הוא Intel Core 2 Duo E6300. אני רוצה לוח זול יחסית. ראיתי בלוחות המומלצים ב"דביק" את ASUS P5KPL-CM שנראה מתאים, אבל בעקבות הנסיון הרע עם הלוח הנוכחי, אני לא בטוח שאני רוצה שוב לוח של ASUS. ראשית אני רוצה לשאול האם למישהו נסיון אישי עם הלוח הזה (ואם כן - מה דעתו עליו). שנית, אני מעוניין בהמלצה ללוח דומה של Gigabyte (עדיף), או חברה טובה אחרת, בסביבות המחיר של ה-ASUS הנ"ל (ראיתי את GA-73PVM-S2H ב"דביק", אבל הוא קצת יותר יקר) תודה מראש לעוזרים. רון.
-
- 7 תגובות
- 711 צפיות
-
-
בוקר טוב חברים, יש לי לוח ABIT NF-7 V2.0 ובטעות עשיתי לו עדכון ביוס של NF-7 V.1xx, עכשיו כשאני מפעיל את הלוח לא רואים תמונה האם ניתן לעשות משה? תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי בשעה טובה להחליף את המחשב הישן, יש לי מארז של CORSAIR שקניתי לא מזמן, כעת אני צריך לקנות לוח אם, זכרונות ומעבד. התקציב הוא בערך 3000 ש"ח. אני לא OVERCLOCKER אז לא צריך משהו מטורף אבל חשוב לי שיהיה מחשב חזק - עובד לפעמים עם תוכנות כבדות כמו PREMIEREת INDESIGN וכו'. קראתי בכל מיני אתרים המלצות שונות, בסופו של דבר ראיתי שאנשים נוטים להמליץ ללכת על לוח עם כניסה 1366 ולא 1155. הלוח אם שחשבתי לקנות הוא הלוח של GIGABYTE דגם GA-X58A-UD5. מעבד חשבתי לקנות את ה-I7 960 וזכרונות החלטתי להזמין מחו"ל עקב פערי מחירים. מ-EBAY ניתן להזמין סט של MUSHKIN DDR3 12GB במהירות 2000 MHZ בכ-700 ש"ח כולל משלוח. ראו כאן 998990 - 12GB (3x4GB) DDR3 PC3-16000 9-11-9-27 Bla…
-
- 7 תגובות
- 819 צפיות
-
-
נתקלתי במארז המעניין הזה שמגיע עם ספק של 600 וואט SilverStone SG07 תמונה סירטוןאני מחפש המלצה ללוח אם MINI ITX הייתי שמח לדחוף לשם MICRO ATX אבל לא נראה לי שזה אפשרי אני מעדיף צ'יפסט Z68 ואם אין כזה דבר אז לפחות משהו עם אפשרות לאוברקלוק וכמובן לא יקר מידי ועם יציאות USB 3 ויציאות וידאו ואם מישהו מכם מכיר מארז דומה בגודל כזה אז אני פתוח להצעות
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הראשון: INTEL DOUL 2 CORE E6400 1066 FSB או: AMD AM2 64 DOUL CORE 5200?+ אני גיימר אני חייב מעבד חזק! תשובה מהירה בבקשה!
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
התכנון הסופי הוא לבנות NAS. http://ph.asus.com/Motherboards/AMD_AM3Plus/M5A78LM_LX/#specifications http://www.fractal-design.com/?view=product∏=58 האם לא תיהיה בעיה מבחינת גודל המארז להכניס לו את הלוח הזה? יש לוחות מיוחדים למארזים קטנים? לא מבין בזה כ"כ.. תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול לומר לי מה ההבדלים בין שני הלוחות שבכותרת הנושא. תודה
-
- 7 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שאלתי כבר בנאדם והוא עשה לי ש3800 של AMD עושה צוואר בקבוק עם 8800GT ו4000 של AMD לא עושה כמובן שאני מדבר על המעבדים כפולי הליבה שלהם, בקשר לאינטל לא אמרו לי על זה כלום אז אשמח מאוד לתשובות ברורות כדי שלא יהיו לי אי הבנות בנושא תודה (:
-
- 7 תגובות
- 522 צפיות
-
-
-
כיום יש בלוח יש 2 סטיקים של 512 מגה DDR 400 . האם ניתן להוסיף עוד 2 סטיקים של 1 גיגה כל אחד במהירות 667 ?
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-
-
בתיאוריה שלי אפילו DDR2 400 אמור להספיק בשביל לנצל את הבאס של המעבד. אני שואל כי בדר"כ DDR2 667 יקר מDDR2 533 ובנוסף לזה בדר"כ לוחות מבוססים 945P יקרים מלוחות מבוססים 945PL, והתקציב הוא דיי גבולי. תודה לכם.
-
- 7 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני מתלבט איזה זיכרון לקחת. אני רוצה 512MB לOC ולא יודע מה כדאי. המערכת כנראה תהיה AXP2100+ NF7-SL VER 2.0. חשבתי בינתיים על CORSAIR, GEIL, MUSHKIN, TWINMOS. איזה זיכרון כדאי(בתקציב של עד 800-850 שקל +-)?
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
טיפה קשה להודות בטעות אבל זה חובתי מתוך דאגה לידע של אחרים כאן היה לי כאן וויכוח לפני כחודש בערך בקשר ליעילות של הסקודאלר של ווינדווס וטענתי שהמעבר בין ישומים פוגע בביצועים של שניהם , עכ"פ מכמה בדיקות שהרצתי עכשיו כנראה שטעיתי (אמנם זה לא 100% אבל רוב הסיכויים שכן טעיתי) הבדיקות שהרצתי התבצעו באמצעות lame 39.6.1 וסופר פי הרצתי בהתחלה מגה של סופר פי - לקח 47 שניות אח"כ הרצתי במקביל שני תרדים של סופר פי ולקח דקה וקצת יותר מחצי - כלומר ל היה איבוד ביצועים(90 שניות בערך שהם קרובות ל47 שניות כפול 2) אח"כ הרצתי במקביל 3 תרדים של סופר פי ולקח 2 דקות ו22 שניות (162 שניות שהם כמעט 47 כפול שלוש) ניסיתי לבדוק מה קורה בליים - שעובד עם קבצים גדולים יותר , קודדתי מWAV את השיר "…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב, בתקציב של 5000 שקל, בעיקר בשביל משחקים.. השאלה שלי היא איזה מעבד כדאי לי? הרבה המליצו לי על E6600 של אינטל, מה המקביל שלו מבחינת AMD? איזה יותר טוב בשבילי ואיזה נותן יחס ביצועים/מחיר טוב יותר?
-
- 7 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות היום מחשב עם core 2 duo. מכיוון שיצא מעבד 2X2 ועוד פחות משנה ייצא מעבד ארבע ליבתי הייתי רוצה לדעת אם כל לוח אם שתומך ב-core 2 duo יתמוך גם בQuad Core? אם לא, מדוע? אילו לוחות כן תומכים? תודה
-
- 7 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום רב ושבת שלום, לאחרונה הגעתי למצב של רוויה עם תושבת ה775 ולפי דעתי הגיע הזמן לשדרג,לכן ארצה את המלצתכם. הבחירות שצמצמתי (תוך מעבר על עשרות המלצות וביקורות בחו"ל) מתוך עשרות של לוחות אם הינם: GIGABYTE Z68X-UD3P-B3 GIGABYTE Z68XP-UD4 ASUS P8P67 Deluxe B3 P8Z68-V PRO ASUS P8Z68-V PRO/GEN3 ASUS השימושים שלי הינם: עדיפות לOC מירבי,תוחלת חיים,תמיכה בUSB3 ובגדול קיום מערך SRT עתידי (שיכלול כונן SSD בשידוך לכונן מכאני) אודה גם כן לשידוך מתאים מבחינת זיכרונות טובים לOC -האם צריך 2133 או שעדיף להסתפק ב1800MHZ? שידוך לקירור אוויר:יהיה H100. שידוך למעבד:I5-2500K. תקציב כולל:סביב 1250 ~ אודה רבות למגיבים.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תודה על העזרה ומאוד חשוב 2500 בארטון|או|1700 אי אם די עם oc בעודף
-
- 7 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לוח אם חדש לאוברקלוק חשבתי על ה Asus P4C800 אבל אני רוצה לדעת כמה מתח הוא יכול לתת לזכרונות. כשאני אדע כמה הוא יכול נמשיך לשאלות הבאות, תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 570 צפיות
-
-
טוב אז לקחתי 4 לוחות אם קראתי אותם ואין בנייהם הבדל!! חוץ מזה שיש בשתיים אוןבורד ובשתיים אין חוץ מזה כלום אז למה בכל זאת אחד יותר יקר מהשני??? מה ההבדלים בנייהם? http://www.gigabyte.com/products/comparison/list.aspx?ck=2&pids=3855,3853,3852,3850 תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 654 צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש למשחקים ולהוציא את המיטב מהכסף הרב שאשקיע (מתוכנן 5.5K לא כולל מסך מע' הפעלה או ציוד היקפי) האם ה Penryn למחשב שולחני צפוי לצאת ב2-3 חודשים הקרובים? האם כדאי לקנות עכשיו או לחכות שייצא ה Penryn ? תודה
-
- 7 תגובות
- 729 צפיות
-
-
DDR2 יותר זול כמעת פי שתיים. למה זה ככה?
-
- 7 תגובות
- 720 צפיות
-