עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. עד עכשיו הרכבתי מפרט למחשב שמיועד בעיקר למולטימדיה ומשחקים לא כבדים מאוד... המפרט: דיסק קשיח: Seagate ST3500320AS 500GB זיכרון: 2X 2GB DDR2 לא יודע איזה עדיין כונן אופטי: Asus DRW2014L1T כרטיס גרפי: Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB PCIe כרטיס קול: ? לוח אם: ? מאווררים: ? מארז: Cooler Master CM 690 מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 ספק כוח: ? לא מתוכנן OC תקציב כולל למפרט: בערך 4000 ש"ח ללא ציוד הקיפי בהתחלה חשבתי ללכת על לוח אם ASUS P5KR ואז אמרו לי שבמחיר שלו אני אוכל לקחת משהו יותר עדכני וחדיש.... מי שיש לו המלצה ללוח טוב של אזוס שמתאים למפרט ויש לו יציאות חדשות וגם ESATA & FIREWIRE יעזור מאוד... כמו כן גם מי שיש לו המלצות לשיפור או שינוי המפ…

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  2. Started by alfus73,

שלום. 1. מה ההבדל בין סוגי המעבדים הבאים: Core 2 Duo, Core 2 Quad ו- Pentium Dual-Core. מה עדיף למשחקים? 2. מה הבדל בין דגמי המעבדים הבאים: E8400, Q6600, E7200, E6550? מה החדש ביותר, ושוב, מה עדיף למשחקים?

• 9 תגובות
    • 682 צפיות
  3. שלום, יש ברשותי כבר 2GB זכרון במהירות 667 ורציתי לשדרג ל-4GB על מנת לעבור לויסטה. האם כדאי לחליף את הזכרונות שיש לי כרגע ולקנות 4GB 800mhz או להוסיף 2GB 667mhz? כמה משמעותי יהיה השיפור? אני לא מתכנן שום OC.

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  4. Started by קינגי,

שלום, יש לי תקציב של עד 2000 שקל ואני מעוניין לשדג את המעבד, לוח אם וזכרונות עקב העובדה שהמחשב שלי לא מספיק חזק למשחקים היום. יש לי AMD 3800 dual core 9600GT 2 גיגה זיכרון DDR1 a8n-e יש לי ספק של Tagan משהו כמו 480 וולט http://www.tagan.com/pages/products/blackS/e_tg480_u1.html יש לי ספק וגם דיסק קשיח. אני מעדיף משהו שיחזיק משחקים לעוד שנתיים. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  5. אז ככה, יש לי אפשרות לקנות רק מ-KSP זכרונות ..אין ברירה. יש לי במחשב כבר זכרון 2GB בשני סטיקים של G.SKILL 2GB 800MHZ ככה שגם אם אני יקח יותר מהיר לא יעזור לי.. יש לי מספר אפשרויות : אף פעם לא הבנתי מה משנה ה-CL והLayer PCB . אם אפשר הסבר זה יעזור.. תודה רבה מראש!

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. אני רוצה לשים במחשב זכרון 4GB DDR2... מה עדיף 2X2GB DDR2... או 1X4 GB DDR2???? אין לי מושג איזו מהירות לקחת, כמה חשיבות יש לחברה שמייצרת ומה זה ה-CL הזה ??? ? אשמח אם מישהו יעזור.... תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. קניתי מעבד 9550 Q. אבל שהרצתי תוכנת CPUZ היא הראתה תדר הרבה יותר נמוך מ - 2.83G וגם מכפלה בפועל של6 ולא של 8.5 כפי שצריך להיות. גם המתח שמוצג שם הוא 1.1V של ה VCORE רשום שזה התדר בפועל מישהו יכול לתת הסבר ? האם המעבד לא מנצל את כל כוחו בסטוק? תודה

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  8. Started by mordidot,

מה ייתן לי מבין שתי הלוחות ביצועים יותר טובים, ב OC, וגם בלליות איזה לוח יותר יציב אמין (למפרט שלי בצד) חשוב לי לציין ששניהם עולים 400 שקל וזה התקציב שלי לא פחות ולא יותר בקיצור על איזה אתם ממליצים?הסיבה היחידה שלי כרגע ללכת על MSI בגלל הPCI-E 2 וגם בגלל שהלוח יותר מעודכן טכנולוגית תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Avisp,

ההתלבטות שלי היא בין MA78GM ל MA770 שניהם של Gigabyte המפרט שלי: AMD Athlon 64 5200+ (Socket AM2) X2 DualCore‎ Exceleram DDR2 2048MB 800Mhz CL 5-5-5-18 Palit nVIDIA GeForce 9800GT 512MB PCIe Seagate 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ המחשב מיועד לסרטים ומשחקים ברמה בינונית, כמובן ללא OC. וסתם, האם כדאי ללכת על ה ASUS? או ש Gigabyte נותנים תמורה מספקת? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 654 צפיות
  10. אני מחפש לוח אם חדש והייתי רוצה להבין קצת יותר בנושא. מה אומר צ'יפסט ולאילו דברים יש לשים לב כשקונים לוח אם?

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  11. Started by Ramsses_II,

אני כבר כמה זמן קורא ומתעניין, לקראת רכישה עתידית של מחשב. בזמן האחרון הייתי נעול על CF של 4870x2 (כמובן שלא עכשיו, אלא בעוד שנה וחצי ככה), אבל השבוע ירדתי מזה, גם בגלל שאני אצטרך לקנות עכשיו סתם ספק מפלצתי, וגם כי אני מאמין שיהיה יותר משתלם לשדרג כרטיס מסך עוד שנתיים. אז עכשיו אני יורד מהלוח החמדמד X48-DS4 ורוצה לעבור ללוח אחר. אבל זה לא בא לי בקלות... מה אני מחפש בלוח אם כן? אני לא מאמין שאני צריך שני PCI-E כי אני לא הולך לעשות קרוספייר ב-X8 (במקרה הטוב), ולקנות לוח עם שני סלוטים במהירות מלאה זה סתם יקר (אבל אם בא לוח כזה במחיר סבבה לא אכפת לי). אני גם צריך לוח שייתמוך טבעית ב-DDR2 1066MHz. מעבד Q9550. רוצה Firewire. לא מתכנן OC. ראיתי את ה-P5Q של Asus שנראה ט…

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  12. ^^ לא זה לא קשור לתמיכה טכנית נא לא להעביר- אני לא מחפש פיתרון לבעיה ^^ שלום לכולם.. אתמול קיבלתי את מסך המוות ולאחר שבדקתי את קובץ הDUMP גיליתי שזה כנראה בגלל memory corruption הפעלתי את המחשב מחדש עם דיסק של MEMTEST וגיליתי שגיאות בזיכרון. זה לא העניין. העניין הוא שזה כבר קרה. זה קרה בהתחלה כשקניתי את החלקים של המחשב והיו לי המון בעיות ובסוף גיליתי שגיאות בזיכרון, החנות החליפה לי אותם והמליצה בביוס לתת להם +0.2V וזה נפתר. עכשיו זה קרה שוב (ולא נגעתי במתחים של הזיכרון). שני דברים שמעצבנים אותי. 1, למה לעזאזל זה צריך לקרות? כאילו ואם הייתי רוצה לבצע OC (ואני אכן מתכנן כזה דבר) אז בטח הייתי מתחרפן? 2, האם יתכן שאלו זיכרונות בעייתיים באופן ספציפי? מישהו התנסה איתם? הנה קישו…

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  13. Started by ShayGTi,

למפרט הזה שאני מתכוון לרכוש: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=356643.0 בעקרון בחרתי בASUS אבל ממה שראיתי הDFI יותר טוב לאוברקלוק ואני מתכנן אוברקלוק לא רצחני אבל מכובד. עכשיו אני ראיתי שהDFI תומך ב1066MHZ בזכרונות וב1333MHZ במעבדים, אני מתכוון לנסות להגיע עם הזכרונות לכיוון ה1200, זה לא יגביל אותי? מה שכן, בDFI יש יציאת אודיו גם אופטית וגם קואקסיאלית שזה משהו שחשוב לי. שניהם עולים בדיוק 750, לא שקל פחות ולא שקל יותר. בדיוק. לכן עוד יותר קשה לקבוע מי עדיף מה אתם אומרים???

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. 1) האם הלוח הזה נחשב MATX ? 2) האם כדאי להשקיע על הלוח לעיל לעומת 780G ? 3) איזה לוח אם מומלץ מתחרה יש לאינטל (MATX כמובן) שכדאי לי לשקול כנגד הלוחות שציינתי לעיל ? לגביי תקציב אני רוצה לשמוע על ההצעות שלכם והתגובות שלכם בטרם אחליט g0vner_x3

15. Started by liorsn,

איך הלוח הזה? BLKDG35EC-G35EC EVA COVE/G-35 1333MHZ

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  16. Started by xytkhi,

מתלבט בין לוחות אם חייב לקנות דחוף לוח אם יעיל ואמין. 1. GA-MA78G-DS3H http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2800 2. GA-MA78GM-S2H http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2758 מה הבדל בין 1 ל 2 ? האם מצדיק את הפער במחיר? האם יש לוח אם של ASUS ברמת המחיר הזו 400- 450 ש"ח שטוב יותר מהלוחות הנ"ל ? המעבד שלי הוא : AMD Athlon 64 X2 5400+ Socket AM2 Box כונן קשיח seagate 500 GB זכרונות קינגסטון 2 של 1 גיגה. אין כ. מסך. מעדיף לוח אם שמובנה בו כרטיס מסך טוב יותר ועובד מהר ויציב בכללי.

17. Started by גבריאל וקנין,

בעקבות ויכוח בין מס' חברים, החלטתי להתייעץ כאן... הויכוח נוגע לכוח עיבוד- השוואת כוח עיבוד של מס' מעבדים בסביבות אותו תדבר שעון. לדוגמא- פנטיום 4 3GHZ, באס 800, פנטיום D 3GHZ באס 800, פנטיום 3 (הגרסא האחרונה- טואלאטין) 1.4GHZ*2, ומעבד מסדרת ה"CORE", בתדר 1.6 GHZ. מי יתן את הביצועים הטובים ביותר, ומה יהיו ההפרשים בניהם?

18. שלום קניתי זיכרונות A-DATA 4G 2GX2 1066MHZ ולוח GIGABYTE EP45 DS4 המחשב יגיע רק עוד יום יומיים אבל יש לי שאלה. על פי מה שהבנתי הלוח מגדיר את הזיכרונות אוטומטית לעבוד במתח 1.8V אבל המתחי עבודה שמצויינים שהם עובדים זה 2.2V-2.3V האם אני יצטרך להגדיר את המתח לבד ? מה יקרה במידה ואני לא יעלה את המתח וישאיר אותו על 1.8V ? קישור לאתר היצרן http://oc.adata.com.tw/1_product_detail.asp?pid=AD21066EU תודה

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  19. Started by adirze,

שלום, יש לי כרגע 2GB זיכרון ורציתי להוסיף יש מקום הבעיה היא שהזיכרון הוא DDR2 667mhz ואני לא יודע אם לקנות עוד 2GB במהירות הזאת או ללכת על מהירות יותר גבוהה? אם אני אקנה עוד שני סטיקים של 1GB עדיין יפעל ה-dual channel? המפרט: INTEL E6600 DFI 975X/G 2GB זיכרון כמו שכבר אמרתי. תודה

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  20. 1.הדלקה וכיבוי של המחשב מקצרים את שנו חייו? 2.האים זה מזיק למחשב שאחרי כיבוי מסודר אני מנתק אותו משקה החשמל...?? תודה

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  21. Started by danield51,

יש לי מחשב ישן ששבק חיים רציתי לדעת אם אני יכול לקחת את הכונן הקשיח שלו ולהתקין אותו אצלי בלי פירמוט או איזהשהי פעולה או שאני צריך לעשות פירמוט או משהו?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by cxxc,

אני רוצה לוח אם של asus אבל אני לא יודע מה בדיוק טוב למפרט הזה. לגבי המחיר בין 500 ל600 אבל אם יש בפחות שמתאים אז גם טוב תודה. המפרט מאתר www.skypc.co.il זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PI צורב LG GSA-GH22N X22 DVD כונן דיסקטים שחור SONY Floppy 1.44MB מארז ללא ספק Thermaltake Armor+ MX + 23 cm fan כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB מעבד Intel Core 2 Duo E8500 Box ספק כח Corsair CMPSU-550VXEU 550W כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce PX9800GTX 512MB PCIe

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  23. Started by yirmio,

אני מתלבט בין שני הלוחות האלה: Asus p5ql-e לבין Gigabyte ga-ep43-ds3/l משום מה בפורום מפרטים ממליצים על הגיגהבייט למרות שממה שראיתי האסוס עולה עליו בכל פרמטר. הלוח לא מיועד לאוברקלוק בכלל.

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  24. Started by zvika.e,

אהלן. אני מעוניין להחליף את הכרטיס זיכרון שלי ליותר מהיר. יש לי עכשיו 512 אני רוצה 1GB. איך אני יודע אם הכרטיס שאני רוצה לקנות יתאים ללוח אם? תודה!

• 11 תגובות
    • 784 צפיות
  25. שלום לכולם נכון להיום זה הלוח שיש לי על המחשב abit ip 35-e לוח שעובד בשיטת DUAL DDR הזיכרון שיש לי כיום הוא שני סלוטים של 1 ג'יגה כל אחד 800MHZ G Skill F2-6400CL4-1GBHK עכשיו... אני רוצה להוסיף עוד שני סלוטים של ג'יגה כל אחד על מנת שהם ימשיכו לעבוד ב DUAL האם יש אפשרות להוסיף שני סלוטים של G.SKILL מסוג אחר ? למשל את זה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1153 תודה לכל העונים

• 4 תגובות
    • 550 צפיות

דיונים חדשים בפורומים