מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,804 דיונים בפורום זה
-
תראו אני בעוד כמה חודשים חודשיים ככל הנראה מתחיל תהליך לשדרוג המחשב שלי.. כרגע יש לי: E6300@2.4GHZ stock cooling p5vd2-mx 2GB kingston 667MHZ ezcool 500w psu 8800gts 512mb 320gb+250gb sony x18 DVD-rw עכשיו אחרי שאחליט ואקבל את ה300 שקלים האחרונים שלי (דמי כיס) אוכל לעשות את השדרוג. אני רוצה לקנות: מעבד חדש לוח אם חדש זכרון חדש מארז וספק בינתיים זה מה שאני מתכנן עליו: Q6600 with oc GA-P31 DS3L G.SKILL 2GB 800MHZ CL4 NZXT TEMPEST Thermaltake Toughpower 600W וקירור למעבד שעליו אני עדיין לא סגור.. בכללי בסוף החודשים האלה יהיו לי 2400 שקלים. אני לא רוצה להתחיל לעשות פערים ולמשוך עוד כסף מההורים אז אם יש המלצות שיהיו גג 2500 שקלים. רציתי לדעת אם יהיה י…
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי לפני כשבוע עכשיו מחשב חדש חדש...! והרכיבו לי אותו בחנות! הכל טוב וסבבה שום בעיות...אבל אחרי שהורדתי EVEREST ו-CPU-Z ראיתי שהזיכרון הוא לא הזיכרון שהזמנתי... [ ככה אני חושב ] אז רציתי לשאול אותכם עם זה יכול להיות שזה הזיכרון הנכון!!! אני מעלה את התמונות של ה EVEREST ו-CPU-Z גם! הזיכרון שהזמנתי: - Mushkin DDR2 4096MB (2x2GB)1000MHz CL-5-5-5-15XP Redline PC2-8000 הנה התמונות... אפשר לראות שה PC2-6400 עם מישהו אולי מבין בזה יותר טוב ממני ויכול אולי להגיד לי עם שמו לי משהו לא נכון אני אשמח תודה!!! תמונות: CPU-Z (http://img261.imageshack.us/img261/7950/cpuzfe0.jpg) EVEREST: http://img505.imageshack.us/img505/9546/everestad9.jpg תודה רבה!!!
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני רוצה לשדרג כמה מחשבים. כיוון שברובם מותקן DDR 2 512 במהירות של לכל היותר 533 HZ חשבתי ששדרוג הזיכרון יכול לפתור את בעיות המהירות של המחשבים. חשוב לציין שמדובר על מחשבים משרדיים. הזיכרון שניבחר הוא DDR2 1024*2 KIT 800HZ, אבל לצערי בחברות אני לא ממש מתמצא. חשבתי על OCZ אבל הייתי רוצה לקבל עוד הצעות - שמות של חברות טובות ואמינות בתחום הזיכרונות. כמו כן מה אתם חושבים על kingstone ? כמו כן עד כמה צלעות הקירור מועילות ? האם באמת הן משפרות ביצועים של הזיכרון או שזה יותר גימיק מכירות ? התקציב עומד על כ250 שח' לKIT בודד אבל זה יחסית גמיש. אשמח לקבל הצעות וטיפים בנושא. בתודה מראש Mr Gray
-
- 8 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט אם להזמין את הלוח DFI X48 UT-T3RS מה אתם אומרים יעשה את העבודה ? אחת הביקורות שמצאתי http://www.overclock3d.net/reviews.php?/cpu_mainboard/dfi_x48_ut-t3rs_motherboard/11
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
באתר של אינטל לא מצאתי אותו,ראיתי אותו בRSM בעל מהירות שעון של 2.5 מחירו נמוך כ410 ש"ח אני מעוניין במעבד עד עכשיו כיוונתי ל7200 שיש לו 2.53GH המעבד החדש עם 2M ו2.5G האם קיימים הבדלי ביצועים משמעותיים? -לא מצאתי בנצ'מרק המעבד ישמש לHTPC ויחובר ללוח אם G45 של אינטל דעתכם חשובה גל
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
היי.. אני רוצה להרכיב מפרט לאולפן הקלטות ביתי.. שהשימוש במחשב ישמש גם לעריכת תמונות וסרטים ברמה בסיסית..ויש גם אפשרות לצפיה ב-hd הייתי רוצה לדעת איזה מעבד יתאים לי לדרישות ברמה הסבירה.. בהתחלה חשבתי על Q9450 אבל היא יקר והציעו לי במקביל את E8400 / E8500 / E7200 שהם זולים בהרבה וחוסכים לי המון כסף לצורך שדרוג רכיבים אחרים.. אשמח לקבל המלצות.. יום טוב ושבוע מדהים! נ.ב : לא כתבתי תקציב מהסיבה שזה לא כלכך משנה כמו שחשוב לי שהמעבד ישרת אותי בצורה הטובה ביותר אך לא מעבר למה שאני אצטרך ממנו..
-
- 8 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני רוצה להבהיר לעצמי משהו... האם ההבדל היחיד בין המעבדים הנ''ל הוא כמות ה CACHE ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תמיד אחרי משחק או משהו הוא פשוט נישאר ב 80%-100%...אני לא יודע מה לעשות כבר...נימעס...המעבד בלי OC...המפרט סצד... בבקשה עזרה... OuTsIDe
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב ממש חזק לא ירחיב במפרט רציתי פשוט לדעת מה הלוח אם הכי טוב והכי חזק לאוברקלוקים כבדים ממש עד 1500 שקל! ומה הדעה שלכם על black ops
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
DFI LANPARTY DK P35-T2RS או ASUS P5QL-E מה יותר טוב בכללי ומה עדיף לאוברקלוק ?
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
לשים מעבד עם 12 מגה קאש ו8 ג'יגה זכרונות או מעבד עם 8 מגה קאש ו8 גי'גה זכרונות כי שמעתי שמעדיפים ללכת על הכיון של 8/8 מכירים את הנושא ?
-
- 37 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני בונה מחשב שישמש אותי לעבודה גרפית בעיקר ושימושים ביתיים כגון ניגון מדיות וכדומה ברצוני לדעת האם הלוח שבחרתי asus maximus formula אכן יתאים לדרישות: אוברקלוגינג עבודה גרפית במספר תוכנות במקביל שימוש במעבד אינטל מרובע ליבות 2.66 זיכרון של ocz 4 ג'יגה 1066 מגהרץ וכרטיס מסך תוצרת רדאון במערך קרוס פייר. אם צריך עוד פרטים אני יתן. פשוט אני לא יודע מה צריך לתת כדי לקבל תגובה תודה לכל העוזרים.. שלומי..
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב העל מעבד של אינטל e 8500 או 8400 רציתי לשאול איך הלוח של אסוס p5ql-e? והאם יש בתקציב שלו לוח דומה של אסוס טוב יותר? אשמח לשמוע פרטים.אני מעוניין לקנות לוח רק של אסוס.תודה.
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
חבר שלי מעוניין לקנות זיכרונות DDR2 המפרט שלו זה: AMD athelon 64x2 3800+ asus m2npv-vm 2 זיכרונות שעובדים ב667 סי אל 5 של 512 מגה כל אחד התקציב מוגבל ל110 שקלים לגיגה. לא תתאפשר חריגה... הוא חושב לקנות בKSP את הזכרונות VALUE של קינגסטון ב95 שקלים האם משתלם והאם יש הצעה אחרת במסגרת התקציב?
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח Gigabyte GA-945GZME-S2 ומעבד intel pentium D 3.2ghz dual core חשבתי על לשדרג את המעבד. איזה סדרת מעבדים או דגם אני יכול לשים? תקציב באיזור 800 ש"ח לא הולך לעשות לו OC ואם יש למישהו מדריך איך מחליפים אשמח
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
ASUS P5QL-E או GIGABYTE GA-EP43-DS3 הבדלי המחירים הם 14 שקל לטובת הג'יגה בייט, בסקאיי... ככה שתורידו את המחיר מהמשוואה.
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום, ברשותי המפרט בפרופיל- עם סייג אחד: הכרטיס מסך הוא ASUS 8800GS TOP. למרות שאני כן נהנה ממנו, אין ספק- יש צוואר בקבוק רציני. אני רוצה להחליף שילוש. את הזכרון נעזוב כרגע. השימושים שלי במחשב הם כללים. הכל מהכל. אבל כשאני קונה מעבד, אני שם דגש על הביצועים במשחקים. זה פחות מפריע לי אם קידוד ימשך 10 שניות יותר מאשר שמשחק יעבוד פחות טוב. התקציב הוא נמוך- כ 700 ש"ח (אם יש משהו ממש משתלם ואני אצטרך להוסיף קצת, אוסיף). OC בהחלט בא בחשבון, אם אני מעדיף לא להסתמך עליו לחלוטין ברכישה. חשבתי על השילובים הבאים: Athlon 64 4800+ (Socket AM2) X2 DualCore 295 שח ASUS M3A AM2+, AMD 770, DDR2 1066, PCI-E 374 שח סה"כ: 669 ש"ח. או מעבדי אינטל Price Units Total Pentium E2180, Bus800M…
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני מעוניין בלוח P5QL-E של אזוס... הוא כמעט היחיד שנמצא מתאים לכל הדרישות שלי (לאחר חיפושים רבים).... נתקלתי בביקורות שאומרות שיש ללוח זה בעיה ב-BIOS.... בת'רד זה עזרו לי לגבי בעיה זו.... לפי החיפושים שערכתי בנושא גיליתי שהסידור של הלוח בעייתי.... האם הבעיה רצינית עד כדי החלפת הבחירה בלוח אחר? המפרט: דיסק קשיח: Seagate ST3500320AS 500GB זיכרון: 2X 2GB DDR2 לא יודע איזה עדיין כונן אופטי: Asus DRW2014L1T כרטיס גרפי: Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB PCIe כרטיס קול: ? לוח אם: ? מאווררים: ? מארז: Cooler Master CM 690 מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 ספק כוח: Corsair VX450W לא מתוכנן OC תקציב כולל למפרט: בערך 4000 ש"ח ללא ציוד הקיפי תקציב ללוח אם: עד …
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בקרוב כנראה אני יקנה מחשב... שמעתי שלפעמים יש מצב של בעיית תמיכה בין מעבדים ולוחות אם מסויימים השאלה היא אם יש בעיה של תמיכה בין Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn BOX (מעבד) לבין ASUS P5Q-E (לוח אם)
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
שלום יש לי את הלוח של גיגהבייט ga-m61pme-s2 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2755 יש לי עליו מעבד חלש.. sempron le-1200 הלוח תומך דואל קור? כי אני רואה שרשום באתר 64 X2 בקטגורית המעבדים הנתמכים. איך אני בודק את המעבדים השונים אם הם יכולים להתאים לו?(חוץ מבדיקת הסוקטam2) ומהו המעבד החזק ביותר שאוכל לשים עליו? תודה.
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני ערכתי חיפושים בפורום ולא קיבלתי תשובה מדוייקת לשאלתי, לכן אני פותח נושא חדש. יש לי מחשב כבר 3 שנים אצלי, מעבד AMD Athlon xp +2500 והוא עובד על מהירות של 1.83 ג'יגה הרץ. לפני כמה ימים עשיתי פורמט למחשב (רק על כונן C) והתקנתי ווינדוס וכו' וכאשר אני לוחץ מאפיינים על המחשב שלי הוא רושם לי שהוא עובד על 1.09 ג'יגה הרץ. ואני לא נגעתי בביוס או עידכנתי ביוס, אני לא מבין שום דבר בזה. למישהו יש רעיון למה זה קרה ואיך מתקנים הבעיה? תודה למי שיעזור.
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מעבד amd2800 ולוח אם epox 8hda5j. בדקתי דרך cpuz את מכפלת המעבד והתוצאה היתה x9 (תדר המעבד היה 1800MHZ). כאשר בדקתי את אותו הדבר דרך הביוס היה רשום שהמכפלה היא 10 (cpu clock ratio) ולא היתה אפשרות לשנות. כמו כן תדר המעבד נמצא על 200MHZ. משהו פה לא מסתדר לי, הרי מהירות המעבד מחשבים לפי מכפלהFSBx. הFSB שלי הוא 200, אז איך זה מתחשב בפועל? מישהו מוכן לעשות לי סדר בראש? :s05: תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום נפל לי הקירור של המעבד ותלש איתו את התופסנים של הסמגרת של הסוקט אז אני מנסה להשיג מסגרת חדשה..רציתי לשאול אם זה בכלל בר-השגה ? למי שלא הבין מדובר בזה: http://img244.imageshack.us/img244/3416/gigabytegak8nf9ubignl6.jpg החלק השחור שהקפתי באדום(בלי הסוקט עצמו כמובן- המרובע החיצוני) אם מישהו מכיר חנויות שמחזיקות בדברים כאלה אני אשמח לדעת תודה מראש, לירן
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
-
-
איזה לוח אם עדיף: GIGABYTE GA-EP35-DS3 או GIGABYTE GA-EP35-DS4 -------------------------------------------------------------------- אם אני קונה מעבד Q6600 הוא יהיה Penryn כמו הQ9X00
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-