עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by tamir.fri,

הבנתי שהוא נקרא vrm_conn

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by djelectric,

עד לפני שבוע שמתי לב שמחירי המעבדים בירידה מתמדת אבל הזמן האחרון שמתי לב שמחירי המעבדים מתחילים דווקא לעלות, משהו יכול להסביר לי את זה?! הרי מחירי המעבדים לא אמורים לרדת כמו שקרה עד עכשיו? יכול להיות שזה קשור לחזרת התלמידים לבתי הספר בקרוב?!

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  3. Started by epolak1,

שלום, האם מישהו יכול לעזור לי ולהסביר לי את ההבדלים בלוחות אם המבוססים על ערכות הצ'יפ סטים מסדרה 3 של אינטל (31 33 35 38 ). או אולי קיים באיזה מקום מאמר המתאר את המפרטים השונים?

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  4. Started by ThaOG,

אני מתלבט בין שני הלוחות האלה. אני בונה מחשב שני ואני לא סגור על איזה משני אלה עדיף לי לקחת. אני קונה כרטיס 88GTS זמני עד שהR600 יגיעו. אני מניח שה680I לא תומך בCF. ומישהו יכול להסביר לי מה היתרון של כל אחד מהלוחות האלה על השני (קחו בחשבון שאני לא יעשה SLI אם כן רק CF). שניהם עולים לי אותו הדבר ככה שרק מעניין אותי איזה מהם עדיף לי.

5. Started by AcidPhase,

האם מעבדי Haswell (ליתר דיוק 4670K) באמת מפשלים בענק כשזה לידי ביטוי ב-OC? אני רואה הרבה אנשים שאומרים שהם לא מצליחים אפילו לעבור את ה-4.2Ghz, ואלה שכן מקבלים טמפרטורות מטורפות של איזה 90 מעלות... אני מתכוון לקנות מחשב חדש עם: i5 4670k Corsair H110 MSI Z87-G45 ואני לא יודע אם שווה להוסיף כל כך הרבה כסף, כשבסוף יכול להיות שהמעבד שאני יקבל בכלל לא יעבור את ה-4.2... השימושים שלי הם רק גיימינג. ולפני שתגידו ש-OC למעבד לא עוזר בגיימינג, אז אני משחק הרבה ב-Arma 3 ו-Planetside 2 שזה שני משחקים שמאוד נהנים ממעבדים עם OC. וגם אני חושב על משחקים עתידיים, מי יודע, אולי יצא איזה משחק חדש מדהים שאני ממש ארצה לשחק בו והוא יהיה מאוד cpu demanding? אז מה אתם אומרים, שווה לי להשקיע כל כך …

• 42 תגובות
    • 4.7k צפיות
  6. Started by BlackSheep,

מישהו יכול לתת לי את האתר שלהם פה או בפרטי? הוא אבד לי ממזמן ואני לא זוכר מה השם של החברה. תודה על העזרה :-)

7. היי.. אני רוצה להרכיב מפרט לאולפן הקלטות ביתי.. שהשימוש במחשב ישמש גם לעריכת תמונות וסרטים ברמה בסיסית..ויש גם אפשרות לצפיה ב-hd הייתי רוצה לדעת איזה מעבד יתאים לי לדרישות ברמה הסבירה.. בהתחלה חשבתי על Q9450 אבל היא יקר והציעו לי במקביל את E8400 / E8500 / E7200 שהם זולים בהרבה וחוסכים לי המון כסף לצורך שדרוג רכיבים אחרים.. אשמח לקבל המלצות.. יום טוב ושבוע מדהים! נ.ב : לא כתבתי תקציב מהסיבה שזה לא כלכך משנה כמו שחשוב לי שהמעבד ישרת אותי בצורה הטובה ביותר אך לא מעבר למה שאני אצטרך ממנו..

8. המלצה ללוח-אם, עד 600ש"ח חשבתי ללכת לכיוון ה-ASUS, המלצות? או כל לום-אם מצוין אחר, בבקשה המלצות. לום-אם של אינטל, לא מיועד ל-OC, אבל שיתמוך אם אני ירצה בעתיד. לא צריך חיית OC.

• 20 תגובות
    • 945 צפיות
  9. Started by krembo0o,

שלום, אתמול שאלתי אם כדי לקנות זכרון ואמרו לי שכדי לי לקנות ?512MB TwinMOS? ויש בחנות במלאי היום אותו דבר רק מהחברות: ?512MB Aeneon? ?512MB Starex? ?512MB Spectek? זה משנה מאיזה חברה?! ישנה חברה עדיפה מבין אלו או ש- TwinMOS עדיפה וכדאי לי לחכות?! או שזה לא משנה בכלל המחיר זהה כולם ב300 ש"ח באחריות לשנה

10. שלום לי יש את הלוח אם הזה... א) רציתי לדעת קצת ביקורת עליו - מה מצבו בשוק כיום... ב) רציתי לדעת איך לעדכן את הביוס שלו - כי בדיסק קיים התקנה אוטומטית דרך WINDOWS והדיסק לא מוכן להתקין לי את זה על המחשב... אז בעייתי בשבילי להתקין את העדכון. וניסיתי ליצור דיסק איתחול ולהתקין את זה ידנית עם AFUDOS וזה לא פעל לי כי הוא אומר שהוא לא מזהה לי את ה ההרדיסק בדוס... ??? ??? ???מה אני עושה???? ??? ??? ???

• 0 תגובות
    • 432 צפיות
  11. Started by Mike_Shinoda,

שלום, לאור ההכרזות המאכזבות משהו של AMD אתמול רציתי להתייעץ: ידידה שלי רוצה לרכוש מחשב ואני לא בטוח שהיא תרצה לחכות כמה חודשים טובים לדור השלישי של רייזן. (היא מחפשת 8 ליבות ו-16 נימים לפחות) ממה ששמעתי אתמול מהמסיבת עיתונאים של AMD בעצם יהיה אפשר בתאוריה פשוט לשדרג למעבד מהדור השלישי של רייזן בלי בעיה. השאלה היא האם להערכתכם (ברור לי שאף אחד לא יודע בוודאות) שווה להשקיע עוד קצת כסף ב-B450 בשביל אולי להגדיל את הסיכוי שלא תיהיה בעיה עם עדכון ביוס לשדרוג עתידי בעוד שנה-שנתיים-שלוש? או שאין טעם וזה גם ככה חסר וודאות ועדיף ללכת על B350 ולחסוך קצת כסף? (השיקול הוא לא רק הפרש כספי אלא גם היא מחפשת לוח עם 6 חיבורי SATA ואלו מעט יותר נדירים בנוף הי…

12. Started by ject,

איזה מעבד טוב אני יכול להשיג ב 1600+-?ואיזה חברה עדיף intel או AMD? אה והכרטיס מסך זה RADEON HD4870X2 2GB אז איזה מעבד יחזיק אותו טוב?

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  13. Started by Dvich,

חבר שלי מעוניין בלוח 939 עד 700 ש"ח, דרישות: OC טוב עם זכרונות בינוניים (כלומר בעל הרבה מחלקים). כרטיס קול סביר-טוב. חשבנו על הDFI Infinity nF4 Ultra ועל הAbit nF4 Ultra (עם קירור heatpipe לצ'יפסט) שברח לי שמו - מה אתם אומרים עליהם? יש הצעות יותר טובות? תודה.

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  14. Started by eran256,

לאחר שיגיע לארץ שיהיה 3G זיכרון DDR3 3*1 וcore i7 800 לוח אם הכי זול שיהיה בו הכל, האם יהיה משהו נורמאלי לא X58? כמו p45 או p43? 500g HD ספק שיחזיק את המערכת ומארז באזור ה300 שקל כרטיס מסך 4850 צורב ב130 שקל חשוב מאוד בארץ. אם זה מתאים למקום אחר אז בבקשה להעביר. כמה מחשב כזה יעלה? תודה מראש ערן.

• 52 תגובות
    • 3.6k צפיות
  15. האם זו קנייה משתלמת. המחשב לא נועד למשחקים כבדים אלא לעבודה משרדית אינטרנט ףמוזיקה וצפייהבסרטים.

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  16. היי כולםם יש לי לוח אם של msi ואיתו בא מאוורר קטן אך עצבני שרץ במהירות של איזה 8000RPM המאוורר עדיין תקין וחדש (קניתי את הלוח רק לפני חודשיים) אך כשיבוא הזמן והוא ידפק/יסתם מאבק או שסתם יתחיל להרעיש.. האם אפשר להחליפו באחד מקורי מהחברה? או שיש תחליפים כמו קירורי צלעות פאסיביים יעילים למיניהם? ועוד בעיה קטנה.. המאוורר שלי נמצא בחלקו מתחת לכרטיס מסך שלי 6800GT.. שהוא גדול כמובן. כך שלא נראה לי שיש קירורי צלעות שיתאימו.. מקסימום מאוורר חלופי.. אני רק רוצה להיות מוכן..

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  17. ענקית השבבים מכריזה על סדרת מעבדים חדשה ללפטופים שרוצים כמות גדושה של כח עיבוד - הכירו את Core 9th Gen למחשבים הניידים לכתבה

18. Started by alex241286,

היי אני צריך בבקשה המלצה ללוח אם עד 600 שקל(עדיף פחות) אני צריך אותו למעבד E6300(לא יהיה שידרוג עתידי או OC) ל2 סטיקים 1G DDR 667 ושתיהיה אפשרות שדרוג ל800MHZ ולפחות 2 סטיקים של 2G(תמיכה עד 4G ואפילו עד 8G) שיהיה כמו הGIGABYTE GA-965P-S3 רק אם אפשר זול יותר של חברה אחרת תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 563 צפיות
  19. Started by hadarelk,

יש לי מחשב לעבודה DELL VOSTRO 3900 עם מעבד i7-4790, כרטיס מסך GeForce GTX745 4G ו16GB RAM. רוב העבודה היא עם סולידוורקס - הרכבות גדולות וריבוי פיצ'רים. ממה שקראתי בהרבה מקומות כדאי קודם לשדרג את המעבד לפני שאני משדרג את הכרטיס מסך. לפי המפרטים של אינטל, המעבד הכי חזק עם FCLGA1150 זה מה שיש לי. הצ'יפסט של הלוח אם הוא Intel H81. הצעות איך אפשר לשדרג כדי לקבל עבודה מהירה וחלקה יותר? לוח אם ומעבד? או רק מעבד אחר?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Jhonta,

אני שובר את הראש כבר בימים האחרונים אם לשדרג את המעבד שלי (סוקט 939) או כבר להשקיע קצת יותר ולקנות duo שנותנים ביצועים טובים בהרבה היות ובקרוב יוצאת ויסטה, ומרובעי הליבה יכנסו חזק יותר וכדומה, אני דיי לא יודע מה לעשות בכל מקרה, כרגע נראה שאני אלך על קניית E6400 או 6600 ואשים לו איזה לוח בתחום הסביר (עדיף שיהיה משהו עם OC) מה אתם ממליצים ? הבנתי שהציפסטים 975 הרבה יותר מומלצים מה 965.. האם זה המצב ? האם ידוע אם בעתיד הם יתמכו במרובעי הליבה ? סורי על ההודעה הארוכה, רק תעזרו לי כבר להיפטר מהכאב ראש שניהיה לי מכל הקריאת הבנצמרקים האלה באינטרנט

• 32 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by ram4000,

שלום אני מתלבט ברכישת זיכרון ואיזה חברה הכי טובה הציעו לי בסקיי פיסי את ה OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 Special Ops Ed שעולה 495 ש"ח מה אתם אומרים עליו? יש יותר טובים? אני רוצה 2 ג'יגה זיכרון. תודה רבה על עזרתם

• 9 תגובות
    • 764 צפיות
  22. Started by Gliding,

היי קניתי מחשב חדש...ואולי ההודעה הזו היא בעצם סתם הזדמנות להשוויץ במפרט: AMD 64 2800+ Epox 8KDA3J 512 של GEIL, לא זוכר הדיוק את הדגם, אבל יש להם cas של 2.5 ואין לי כוח לבדוק תזמונים (אפילו שאם תגידו לי איזה תזמונים כדאי, אני מאוד אשמח) וכרטיס מסך טיפה זבלה Radeon 9200 של Gigabyte הבעיה היא כזו: בדקתי עם כמה תוכנות והעניין הוא לא חד משמעי: התוכנה של לומח האם, אומרת מן הסתם שהמתח שעובר למעבד תקין ועומד על 1.5 ומשהו (כשהוא אמור לעמוד על 1.6, אני חושב. אם מישהו יודע אחרת שיאמר כעת או ישתוק לעד). באותה דעה מחזיק גם הביוס של שטוען שהמעבד מקבל וולט וחצי. ותוכנות אמינות טיפה יותר, כמו אוורסט או סנדרה טוענות שהמעבד מקבל 2.5, אפילו טיפה יותר. מה אני מאור לעשות? איך אני בודק את זה?…

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  23. אני מתכוון לקנות מחשב חדש,ואני עדיין לו סגור על מעבד ולוח אם. הייעוד של המחשב הוא משחקים,העיקר BF4. כרגע אני חושב לקנות את הלוח אם של MSI z87-45 GAMING ראיתי שיש גם גירסא רגילה שלו וההפרשים ביניהם הוא 250 שקל,הוא שווה את ההפרש מהגירסא הרגילה? יש איזה לוח אם יותר טוב בטווח מחירים הזה? לגבי מעבד חשבתי ללכת על I5 4670K,בשביל משחקים הוא מספיק ?הוא שעדיף לקחת I7? לגבי זיכרון מה עדיף? סטיק של 8 ? או 2*4 ? איזה מהירות? אני מעוניין לשדרג את הזיכרון בעתיד ל16,בנוסף יש לי 4 סטיקים של 2 ג'יגה? שווה לשלב אותם איך שהוא או שזה יוריד לי ממהירות של הסטיקים החדשים שאני יקנה?

24. Started by asafgolan,

רציתי לקנות מKSP זכרון של A-DATA, אבל מכיוון שאין להם אותו במלאי הם מציעים לי זכרון של LD באותו מחיר. כדאי לי לקחת את הLD או לחכות עד שיהיה להם במלאי את הA-DATA?

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  25. Started by moshen1169,

.1מה ההבדל ביניהם בביצועים ? 2.והאים חלונות 7 תומך ב4 ליבות או עדיף להישאר עם 2 ליבות?

• 22 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.