מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת איזה מעבד כדאי q9400 או e8400 כי ראיתי כמה השוואות של הQ6600 ל8400 ואמרו שעדיף במקרה הזה כפול ליבה כרטיס מסך hd4850 4 גיגה זיכרון השאלה היא האם זה שווה או לא התוספת היא בערך 500 שקל
-
- 12 תגובות
- 933 צפיות
-
-
טוב אז ככה, חשבתי ללכת על לוח מסוג P45 הבנתי שהוא יותר טוב ומהיר הדרישות שלי מהלוח הם : תמיכה בזכרונות עד 1066 MHZ לוח שיתמוך בQUAD יציאות FIREWIRE חובה ק.קול מובנה תמיכה בRAID מעבד מעבדוCore 2 Quad Q9450 BoxוIntel עם 12 מגה קאש זכרונות דרישה 4 ג'יגה מהירות 1066 בדרך כלל אני עם G.SKILL אבל אני לא מעודכן אם השתנה משהו או יש המלצות אחרות לא רשמתי מחיר לא על הזכרון ולא על הלוח כי אני קודם רוצה לראות תאימות ואז לברר מחירים
-
- 8 תגובות
- 656 צפיות
-
-
צריל לוח socket a (462) למעבד amd athlon
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אהלן יש לי לוח אם של ASUS P5K עם מעבד Q6600 קירור של שני מאווררים למארז קירור רגיל של אינטל למעבד תוכנת ההתרעות של ASUS מתריעה בפני כל הזמן שהלוח מגיע לחום של 45 ומעלה. חום אשר הוא נמצא בו בזמן ללא מאמץ של המאבד והלוח (סתם בווינדוס) המעבד על חום של 40 בדרך כלל במצב רגיעה אני הבנתי שחום של 60 מתחיל להיות מסוכן........... האם חום של 45 בזמן רגיעה הוא נורמלי והגדרות תוכנת ההתרעות אינה מכוונת נכון (זה ברירות המחדל) או שחום זה באמת מסוכן???
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
מה עדיף? GIGABYTE GA-EP45-DS4 או GIGABYTE GA-EP45-DS3R הכוונה מה עדיף DS4 או DS3
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
האם יש חסרונות ל p43 לעומת p35 בגלל שזו סדרה שמסתיימת ב 3 ולא ב 5 ... ? לדוגמא מה עדיף EP43-DS3L או EP35-DS3L ? המחשב לחבר. בתודה.
-
- 7 תגובות
- 803 צפיות
-
-
לא מזמן שדרגתי את הכ.מסך שלי מ7800GT ל HD4870.. וכרגע יש לי צוואר בקבוק מטורף כמו שאתם בטח מתארים לכם.. אז כבר חשבתי ללכת על זה עד הסוף ולשדרג את המעבד , הבעיה שיש לי כרגע AMD 3800 ככה שאני דיי מוגבל במעבדים שאני יכול לקנות.. בכל אופן לאיזה מעבד הייתם ממליצים לי לשדרג? יש לי כוונות להשקיע בעניין עד 1000 שקל ככה.. אני לא רוצה להסחף יותר מדי..
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
איזה לוח אם יותר עדיף..?? לקחת את כל השיקולים האפשריים... ASUS P5Q או GIGABYTE GA-EP45-DS3 OC, CF-X, RAID, PCI-E 2, FSB, מהירויות זכרון כמות זכרונות, ושאר דברים.. כמות חיבורים USB, FIREWIRE וכל השאר.. קיצר תגובות ופירוט לתגובות..
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
מדובר על E8500 בנסיון לOC עכשיו לפי מה שהבנתי הגבול שלו הוא 72 מעלות. עכשיו תוכנות כמו EVEREST וSPEEDFAN מראות לי בול 10 מעלות יותר ממה שREALTEMP מראה לי. לדוגמא אם בריל הטמפ' היא 39 אז ב2 האחרות היא 49 וזה משתנה בהתאם, הבדל של 10 מעלות תמיד. אז איך אני יודע מה הטמפ' האמיתית שלי?
-
- 7 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, רציתי לשאול איזה לוח יש שיש בו שני PCIe X16 לCrossfire מלא ? תודה, נ.ב. בהתחלה רציתי את הasus p5e deluxe אבל מכיוון שאני קונה בארה"ב בחנות tigerdirect הייתי רוצה לדעת אם יש לוח דומה לו.. תודה רבה![br]פורסם בתאריך: 1.09.2008 בשעה 15:47:49 כמו כן אני קונה בנוסף HD4850 ו8GB זכרון (4X2GB)
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
יש לי את הזכרונות שרשומים לי בצד במפרט אני רוצה להוסיף עוד 4 גיגה אבל אין קיט של אותו דגם שלי HK והיחידים שמתאימים מבחינת תזמונים הם PQ מה ההבדל בינהם והאם יהיו בעיות אם אני אשלב את שניהם?
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
תראו אני בעוד כמה חודשים חודשיים ככל הנראה מתחיל תהליך לשדרוג המחשב שלי.. כרגע יש לי: E6300@2.4GHZ stock cooling p5vd2-mx 2GB kingston 667MHZ ezcool 500w psu 8800gts 512mb 320gb+250gb sony x18 DVD-rw עכשיו אחרי שאחליט ואקבל את ה300 שקלים האחרונים שלי (דמי כיס) אוכל לעשות את השדרוג. אני רוצה לקנות: מעבד חדש לוח אם חדש זכרון חדש מארז וספק בינתיים זה מה שאני מתכנן עליו: Q6600 with oc GA-P31 DS3L G.SKILL 2GB 800MHZ CL4 NZXT TEMPEST Thermaltake Toughpower 600W וקירור למעבד שעליו אני עדיין לא סגור.. בכללי בסוף החודשים האלה יהיו לי 2400 שקלים. אני לא רוצה להתחיל לעשות פערים ולמשוך עוד כסף מההורים אז אם יש המלצות שיהיו גג 2500 שקלים. רציתי לדעת אם יהיה י…
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי לפני כשבוע עכשיו מחשב חדש חדש...! והרכיבו לי אותו בחנות! הכל טוב וסבבה שום בעיות...אבל אחרי שהורדתי EVEREST ו-CPU-Z ראיתי שהזיכרון הוא לא הזיכרון שהזמנתי... [ ככה אני חושב ] אז רציתי לשאול אותכם עם זה יכול להיות שזה הזיכרון הנכון!!! אני מעלה את התמונות של ה EVEREST ו-CPU-Z גם! הזיכרון שהזמנתי: - Mushkin DDR2 4096MB (2x2GB)1000MHz CL-5-5-5-15XP Redline PC2-8000 הנה התמונות... אפשר לראות שה PC2-6400 עם מישהו אולי מבין בזה יותר טוב ממני ויכול אולי להגיד לי עם שמו לי משהו לא נכון אני אשמח תודה!!! תמונות: CPU-Z (http://img261.imageshack.us/img261/7950/cpuzfe0.jpg) EVEREST: http://img505.imageshack.us/img505/9546/everestad9.jpg תודה רבה!!!
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני רוצה לשדרג כמה מחשבים. כיוון שברובם מותקן DDR 2 512 במהירות של לכל היותר 533 HZ חשבתי ששדרוג הזיכרון יכול לפתור את בעיות המהירות של המחשבים. חשוב לציין שמדובר על מחשבים משרדיים. הזיכרון שניבחר הוא DDR2 1024*2 KIT 800HZ, אבל לצערי בחברות אני לא ממש מתמצא. חשבתי על OCZ אבל הייתי רוצה לקבל עוד הצעות - שמות של חברות טובות ואמינות בתחום הזיכרונות. כמו כן מה אתם חושבים על kingstone ? כמו כן עד כמה צלעות הקירור מועילות ? האם באמת הן משפרות ביצועים של הזיכרון או שזה יותר גימיק מכירות ? התקציב עומד על כ250 שח' לKIT בודד אבל זה יחסית גמיש. אשמח לקבל הצעות וטיפים בנושא. בתודה מראש Mr Gray
-
- 8 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט אם להזמין את הלוח DFI X48 UT-T3RS מה אתם אומרים יעשה את העבודה ? אחת הביקורות שמצאתי http://www.overclock3d.net/reviews.php?/cpu_mainboard/dfi_x48_ut-t3rs_motherboard/11
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
באתר של אינטל לא מצאתי אותו,ראיתי אותו בRSM בעל מהירות שעון של 2.5 מחירו נמוך כ410 ש"ח אני מעוניין במעבד עד עכשיו כיוונתי ל7200 שיש לו 2.53GH המעבד החדש עם 2M ו2.5G האם קיימים הבדלי ביצועים משמעותיים? -לא מצאתי בנצ'מרק המעבד ישמש לHTPC ויחובר ללוח אם G45 של אינטל דעתכם חשובה גל
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
היי.. אני רוצה להרכיב מפרט לאולפן הקלטות ביתי.. שהשימוש במחשב ישמש גם לעריכת תמונות וסרטים ברמה בסיסית..ויש גם אפשרות לצפיה ב-hd הייתי רוצה לדעת איזה מעבד יתאים לי לדרישות ברמה הסבירה.. בהתחלה חשבתי על Q9450 אבל היא יקר והציעו לי במקביל את E8400 / E8500 / E7200 שהם זולים בהרבה וחוסכים לי המון כסף לצורך שדרוג רכיבים אחרים.. אשמח לקבל המלצות.. יום טוב ושבוע מדהים! נ.ב : לא כתבתי תקציב מהסיבה שזה לא כלכך משנה כמו שחשוב לי שהמעבד ישרת אותי בצורה הטובה ביותר אך לא מעבר למה שאני אצטרך ממנו..
-
- 8 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני רוצה להבהיר לעצמי משהו... האם ההבדל היחיד בין המעבדים הנ''ל הוא כמות ה CACHE ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תמיד אחרי משחק או משהו הוא פשוט נישאר ב 80%-100%...אני לא יודע מה לעשות כבר...נימעס...המעבד בלי OC...המפרט סצד... בבקשה עזרה... OuTsIDe
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב ממש חזק לא ירחיב במפרט רציתי פשוט לדעת מה הלוח אם הכי טוב והכי חזק לאוברקלוקים כבדים ממש עד 1500 שקל! ומה הדעה שלכם על black ops
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
DFI LANPARTY DK P35-T2RS או ASUS P5QL-E מה יותר טוב בכללי ומה עדיף לאוברקלוק ?
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
לשים מעבד עם 12 מגה קאש ו8 ג'יגה זכרונות או מעבד עם 8 מגה קאש ו8 גי'גה זכרונות כי שמעתי שמעדיפים ללכת על הכיון של 8/8 מכירים את הנושא ?
-
- 37 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני בונה מחשב שישמש אותי לעבודה גרפית בעיקר ושימושים ביתיים כגון ניגון מדיות וכדומה ברצוני לדעת האם הלוח שבחרתי asus maximus formula אכן יתאים לדרישות: אוברקלוגינג עבודה גרפית במספר תוכנות במקביל שימוש במעבד אינטל מרובע ליבות 2.66 זיכרון של ocz 4 ג'יגה 1066 מגהרץ וכרטיס מסך תוצרת רדאון במערך קרוס פייר. אם צריך עוד פרטים אני יתן. פשוט אני לא יודע מה צריך לתת כדי לקבל תגובה תודה לכל העוזרים.. שלומי..
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב העל מעבד של אינטל e 8500 או 8400 רציתי לשאול איך הלוח של אסוס p5ql-e? והאם יש בתקציב שלו לוח דומה של אסוס טוב יותר? אשמח לשמוע פרטים.אני מעוניין לקנות לוח רק של אסוס.תודה.
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
חבר שלי מעוניין לקנות זיכרונות DDR2 המפרט שלו זה: AMD athelon 64x2 3800+ asus m2npv-vm 2 זיכרונות שעובדים ב667 סי אל 5 של 512 מגה כל אחד התקציב מוגבל ל110 שקלים לגיגה. לא תתאפשר חריגה... הוא חושב לקנות בKSP את הזכרונות VALUE של קינגסטון ב95 שקלים האם משתלם והאם יש הצעה אחרת במסגרת התקציב?
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-