מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי מתכנן להחליף כרטיס מסך, ובאותה הזדמנות תוהה, האם יש טעם גם לשדרג את שאר המערכת? הרכיבים שלו הם: P4 2.6GHZ INTEL BAYFIELD D865GBF 512 DDRAM תודה
-
- 18 תגובות
- 970 צפיות
-
-
פשוט כי קיבלתי איזה עלון של נעה על הזוג הבא ב265 ש"ח ויש לי כבר 2 גיגה. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7420
-
- 12 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שאלה בכותרת, מעניין אותי במיוחד, אנשים שעשו שידרוג מחד ליבה לדו ליבה ומה היה השינוי המשמעותי שקיבלו(מבחינת ביצועים וכו').... לדוגמא, צריבה ו-NFSMW לא הולכים ביחד =/ כרגע....
-
- 13 תגובות
- 788 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מעבד E8400 של אינטל. המחירים של המעבדים של סוקט 775 לפי מה ששמתי לב כמעט לא השתנו בזמן האחרון, גם אחרי שיצאו כל המעבדים החדשים. בהנחה שמתישהו המחירים של המעבדים מהדור של E8400 ירדו, האם יהיה משתלם מבחינת ביצועים לשדרג למרובע ליבות? מדובר במחשב שהשימוש העיקרי שלו הוא הרצת סימולציות ב-MATLAB.
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
האם בכל הקשור לעיבוד גרפי (ללא קשר למשחקים, OC, סרטים) יש יתרון מובהק כלשהו למעבדי AMD או INTEL? תודה רבה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ל OC עדיף מעבד עם קצב FSB נמוך ו multiplier גבוה. האם למי שלא מתכוון לעשות OC יש יתרונות (משמעותיים) כלשהם לקצב FSB גבוה (ול multiplier נמוך יותר)?
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום ראיתי עכשיו באתר סקאי פיסי שהם מציעים למכירה את ה i7 האם באמת זה כבר הגיעה או שהם מבצעים מכירה מוקדמת ? ואני בונה מחשב למשחקים אז מה מומלץ ? אין לי שום בעיה עם המחירים אני מוכן להשקיעה יותר על ביצועים תודה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש חנות שמוכרת כזה לוח? או שרק בהשקה של קונרו(אין לי סבלנות) והאם הוא תומך בפנטיום D?
-
- 4 תגובות
- 477 צפיות
-
-
אני מתכוון ללוח אם אם שתי תושבות CPU שתומכות בכפולי ליבה...? יש למישהו לינקים לחברות? תודה
-
- 9 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני מדבר על רכיבים לא נעים, כמו זיכרון מעבד, לוח או כרטיס מסך(בלי להתייחס למאווררים כמובן): האם יכול להיות רכיב שעובד, אבל מדי פעם יש "בעיות" כמו ירידה בביצועים, קריסה או פעולה לא תקינה של תוכנה כלשהי? זה 100 אחוז תקין או לא תקין בכלל או שיש מצבים באמצע? ראיתי תוכנה שבודקת את יציבות הזכרון...למה הכוונה?
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם שגם יתמוך בחיבור agp לכרטיס מסך הישן שלי... ובנוסף יתמוך במעבדים החדשים הcore 2 due וגם בזכרונות ddr2... יש חיה כזאת? תודה רבההה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 479 צפיות
-
-
אצל הדובים יש A-Data 500Mhz ב 800 שקל וב KSP יש A-Data 500Mhz ב 610 שקל זה אותו דגם או שזה סתם הבדלי מחירים ענקיים? אני מדבר על הסטיקים של ה 512MB
-
- 10 תגובות
- 778 צפיות
-
-
המעבד שקניתי זה XP 2400 אז למה כתוב ברטון האם יש כמה סוגים של XP 2400 חוץ מזה אני לא יודע למה אתם כל כך אוהבים את הברטון ה XP 2400 הרבה יותר מהיר מה 2500 אם תרצו אני אצרף טבלת בדיקות
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
ASUS P4P800 DELUXE...?? ??? ??? ??? ??? ??? ???
-
האם יש לוח אם אם כרטיס מסך ONBOARD טוב?
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
agp/x2-pci-e ddr2 667 אם יש תגידו לי תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 473 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם! אשמח לקבל תשובה בעניין: אני מעוניין לבנות מחשב תקציבי(מעבד AMD Sempron 2600 S754) ואני רוצה לקנות מסך LCD עם יציאת DVI השאלה היא האם קיים לוח אם עם כרטיס מסך מובנה עם יציאת DVI או שאני צריך לקנות כ.מסך תקציבי בנפרד?(הבעיה שרוב הלוחות גם באים עם כרטיס מסך אז חבל סתם להוסיף כרטיס על כרטיס קיים) תודה.
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
האם יש לוח אם עליו ניתן להושיב שני מעבדי פנטיום 4 עם סוקט 478? אם כן, איפה מוצאים?
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
כי יש לי זיכרון של rdr על הלוח אם...וממש מעט זיכרון יש לי 128 ואני רוצה לדעת אם כדאי לשפר את הזיכרון ובכמה...ואם מישהו יכול לתת לי קישור לאיזה זיכרון טוב במחיר נחמד כי גם ככה הארדיראם הזה עולה פי 2 מדידיראם, או שאולי אני יכול להחליף לוח אם ואם זה כדאי אז עד 600 שקל. ומישהו יכול להגיד לי למה לעזאזל ארדיראם עולה פי 2 מדידיראם?? שלפי מה שראיתי הדידיראם מהיר ממנו זה ממש לא הגיוני. תודה..!!
-
- 9 תגובות
- 808 צפיות
-
-
לפני מספר חודשים חיפשתי לוח אם ומצאתי אחד שמתאים לדרישות שלי ומצאתי את הלוח הבא M2NPV-VM asus לינק http://start.zap.co.il/model.asp?model_id=424703 יש בו יציאת כרטיס מסך מובנה סביר + יציאה לטלויזיה. בסוף לא קניתי, אני רוצה לדעת האם יש היום לוח בעל יכולות דומות שמשתלם יותר?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
רציתי רק לדעת האם יש כבר יצרן שיצר לוח אם עם via kt900
-
- 1 תגובה
- 440 צפיות
-
-
מצאתי נפורס 4 בלבד עם SLI עכשיו נפורס 4 זה רק PCIE והכרטיס היחידי של נבידיה בPCIE זה 6600/6600GT זה לא הגיוני כל העניין כי גם אם אני אקח 2 6600GT בSLI 6800U יהיה יותר טוב אז מה אני כבר צריך PCIE וSLI אם הכרטיס מסך היחידי שמתאים הוא 6600/GT?
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
כנראה שהלך לי הלוח אם, ואם אני קונה כבר חדש, אז אני יתקדם ויקנה עם PCI-Express, כרטיס מסך אני לא מתכוון להחליף כרגע, 6800GT עם חיבור AGP. האם יש לוח שיש לו את שני החיבורים?
-
- 4 תגובות
- 480 צפיות
-
-
הי אני מעונין במחשב לעבודה משרדית בלבד - כך שמראש אין צורך בכרטיס מסך נפרד. מצד שני - אני מעונין לחברו לשני מסכים ולהגדיל את שולחן העבודה. אם אין - העלות של שני מסכים תכלול עוד כרטיס מסך לא זול - וזה עלול להפוך את העיניין ללא רלוונטי. יש מצב?
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-