עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by dante123,

שלום. אני רוצה לקנות מחשב בקרוב והשאלה שלי היא-האם עדאי להשקיע במעבד כפול ליבה של 64 bit?אני משחק די הרבה במחשב ומעוניין לשחק בכל משחקי הדור הבא על פירוט טוב,אבל השאלה שלי היא האם המשחקים ינצלו את זה?והאם ההשקעה הכספית כדאית יחסית למחיר? תודה.

• 7 תגובות
    • 618 צפיות
  2. Started by esaly,

היי! אני מעוניין לרכוש את הלוח הזה הרבה בגלל שראיתי שהוא מכיל סה"כ 8 חיבורי SATA ויש לי הרבה STORAGE במחשב. באתר של הלוח אני רואה שיש לו 6 חיבורי SATA רגילים ועוד 2 של RAID: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4144#ov השאלה שלי היא האם אני יכול לעשות שימוש בחיבורי הRAID הנוספים האלה גם בצורה רגילה ללא הגדרת RAID שכרגע אין לי צורך בו. המון תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 978 צפיות
  3. Started by מאור247,

רציתי לדעת מם דעתכם על הלוח אם MSI דגם P45D3 צ'יפסט P45.... ואם יש לוח אם שבערך באותה רמה כמוהו אבל מתוצרת אסוס או ג'יגהבייט

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אני ממש לא יודע מה לבחור פה או E8400 שממש מהיר ונותן ביצועים טובים במשחקים או Q6600 שיותר איטי אבל עובד יותר טוב עם תוכנות ויותר בטוח לעתיד ואם אני הולך על מרובע-ליבה, אז עדיף כבר להשקיע בQ9300? תודה רבה לעוזרים בבלבלה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by sambusak,

שלום. אני מעוניין לקנות מחשב מבוסס מעבד QUAD. אין לי כוונה להוציא סכומים מטורפים, אבל חשבתי על אפשרות של הכנת המחשב לשידרוגים עתידיים. בגלל זה חשבתי על רכישה של לוח מבוסס NFORCE 750i, שהוא לוח לא יקר יחסית. אני כרגע מעוניין לרכוש כרטיס מסך 9600GT ואולי בעתיד שהמחירים ירדו ושתצא הגרסא הבאה אז לרכוש אחד זהה נוסף. בחנות המחשבים אמרו לי שאי אפשר להשוות בין הצ'יפסט של אינטל לNFORCE, ושהNFORCE לא מתקרב לרמה של אינטל מבחינת אמינות וביצועים. אני די בספק לגבי האמירה הזו. האם למישהו שי נסיון עם 750I? או יכול להפנות אותי למאמר שמשווה בין הצי'פסטים? תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by nir.zamir,

שלום! אני קונה מחשב חדש עם מעבד 6550/6750 של אינטל. השאלות: 1. האם זה נכון שחוץ מהמהירות ההתחלתית אין בין המעבדים הבדל? 2. כרגע אני לא מתכנן OC אבל אולי בעתיד כשהמחשב יהיה ישן. האם כדאי לקנות זכרונות 667 או 800 (2X1G)? לא בטוח שאבצע OC אז אני לא יודע אם ההשקעה כדאית כרגע... 3. (ראה שאלה 2 בקשר ל-OC) אילו חברות מומלצות לי? תודה רבה! ניר

• 7 תגובות
    • 575 צפיות
  7. בוקר אור! יש לי קצת התלבטות קטנה אשמח לקבל חוות דעה נוספת ממכם חברי..אז ככה! לפני הכל השימוש במחשב היה בגדול עבודה משרדיות (אינטרנט עם הרבה טאבים) סרטי HD ויכולת OC עד כמה שאפשר עם קירור סטוק של AMD..(ידועה לי שאני יצתרך קירור טוב כדי להגיעה רחוק) רכשתי מעבד AMD Athlon II x2 245 2.9Ghz‎ יש לי כל מה שאני צריך מסביב זכרון 2GB 800HZ HD500GB... חסר לי רק לוח ואני דיי מתלבט בין שתי לוחות שמענינים אותי: GA-MA78LM-S2H http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=3193 ב370 שח GA-MA74GM-S2H http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=3062 ב340 שח בגדול יש קצת הבדלים גם הציפסטים שונים והראשון יותר חדש.. אשמח גם לקבל…

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  8. אוקי אנשים אני צריך לוח לסוקט 754 עם ערכת ששבים טובה לא ULI VIA יותר בכיון radeon x200 או נפורס 4 או 3 עכשיו צריך PCIE רצוי 2 ל SLI כרטיס רשת אחד אבל רצוי 2 כרטיס קול טוב 4 מקומות ל DDR תומך DDR400 פייר וויאר כניסות usb מאחורה 4 לפחות ואפשרות להרחבה על ידי פאנל כמו שיש לי פה במארז transformer וכול שאר הדברים הרגילים powerbios תמיכה ב raid בלי כרטיס מסך ob זהו סה''כ תקציב עד 600-700 שקל תודה

• 7 תגובות
    • 621 צפיות
  9. אוקיי אז כמו שודע בקרוב עוד שנה חצי שנה ייצאו מעבדים בעלי 4 ליבות עכשיו לפי מה שהבנתי הבאס אם אני לא טוענ צריך להיות מעל 1066 משהו בסגנון של 1333 . עכשיו יש לוח שתמוך בבאס כזה גבוהה. בקיצר מהו הלוח המיהר ביותר שיש כיום האם ייצא בטוח של החודש חודשיים לוח כזה והאם הוא ייתמוך ב 4 ליבה?

• 7 תגובות
    • 817 צפיות
  10. המותג Vaio מציג דגמים מעודכנים - כולל נייד קטן במיוחד עם שבבים מרובעי ליבות לכתבה

11. Started by Sifo Jen,

היי, כרגע ברשותי לוח אם של אינטל D850MV, אני רוצה לשדרג אותו בשבל לקבל AGPX8 וגם יכולות אובר. אני רוצה לשדרג רק לוח אם, לכן אני צריך לוח שתומך בRDRAM וFSB400 . ניסיתי לחפש באתר של זיגזג אבל אני לא כל כך מתמצא לכן חשבתי להתייעץ לעזרה. אז בבקשה, המלצות ולינקים... תודה רבה!!!

• 7 תגובות
    • 574 צפיות
  12. Started by lmlm,

E6850 הוא קונרו אשר יבוא בתדר 3.0GHZ, FSB 1300MHZ ובאס 333MHZ. סטוק: אוברקלוק קצר ל4GHZ לעוד פרטים ותמונות: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=125356 8) 8)

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  13. Started by shaynac,

יש אתר או מאמר שאפשר ללמוד ממנו על לוחות האם הקיימים כיום. מעניינים אותי כרגע רק לוחות 965 ל- C2D. אני לא מצליח להבין מה ההבדלים בין הלוחות השונים (מלבד יכולת משופרת ל-OC בחלקיהם).

• 7 תגובות
    • 634 צפיות
  14. שלום, ראיתי פה דיון על זה שהQ9450 יצא והגיע לארץ, אבל החנות שהביאו ללינק לא הייתה כל כך חנות טובה,והרבה רשמו עליה בזאפ ששילמו ולא קיבלו אז אולי הם מרמים, אז באמת יצא הQ9450? ועוד משהו: אם אני בוחר את הQ9450,אז מה אני צריך לבדוק בלוח אם מסויים אם הוא מתאים למעבד? אם יש לשניהם את אותו SOCKET?או שיש עוד כמה דברים שצריך לבדוק?(קראתי את המאמר פה על לוחות האם,אבל אני רוצה לדעת ב100%,אז תענו בבקשה ואל תתנו לינק למאמר ההוא) ואיזה צ'יפסט עדיף לשימוש עם הQ9450? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 635 צפיות
  15. אני מחליף מחשב וכרגע אני עם 3800 X2 ואני לא מתכוון לעשות שום אוברקלוק אז אני רוצה לדעת לאיזה כיוון ללכת. רציתי לדעת אם אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני לא מתכוון לבצע שום אורקלוק ולא אכפת לי מהחום שהמעבד פולט , אכפת לי רק שהמעבד יהיה מהיר האם משתלם לקנות מעבדי AMD סוקט AM2 מ5200 ומעלה? או שבאותו מחיר יש מעבדים של אינטל שהם עדיפים? *אם המעבדים של AMD צורכים יותר חשמל משמעותית אז תצינו כי זה די חשוב.

• 7 תגובות
    • 868 צפיות
  16. Started by docho,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב עם מעבד Intel E6750 למשחקים. משיטוט בפורום הבנתי שהלוח המומלץ ביותר הוא ה- GA-P35-DS3/DS3L. רציתי לדעת מה ההבדל בין 2 הגרסאות: DS3 או DS3L ? והאם יש איזושהי סיבה מיוחדת לשקול לוח אחר (אני לא מתכנן שום OC). תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 785 צפיות
  17. מעונין להרכיב כרטיס למצלמות ונאמר לי שאני צריך צ'יפ סט של אינטל יש לי מחשב נייח HP מישהוא יודע איזה לוח אם יש בו ? הדגם 6330 תודה לעונים.

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  18. Started by nimrods,

שלום לכולם..! יש לי שאלה טוב אז ככה יש לי מעבד פנטיום 3 (סתם מפורק) כזה כמו בתמונה הראשונה ורציתי לדעת מה יש בתוך המעבד פנטיום 3 אם פותחים אותו האם יש מעבד כזה כמו בתמונה הראשונה?? תודה מראש..! nimrods [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  19. Started by Tomerb1,

שלום לכולם אני מחפש לוח מעבד וזכרונות עד 1500 ש"ח. מצאתי את אלו: Intel Core i3-2100 Processor 3.1GHz 3MB Dual Core LGA1155 Box Gigabyte GA-PH67-UD3-B3 Intel H67 DDR3 LGA1155 CF 7.1 ATX Kingston HyperX Blu 2GB DDR3 1600Mhz CL9 KHX1600C9AD3B1/2G Kin-1226 X2 או Corsair 4GB Kit (2x2GB) XMS3 1333MHz DDR3 CL9 Model C4G1333M1 איך זה? (אני יודע שהלוח לא ינצל בצורה מלאה את הזכרונות, 1600 ו1300). האם יש משהו טוב יותר? (השאיפה למחיר כמה שיותר נמוך). שימושים: סרטי HD, אינטרנט, מוזיקה וקצת משחקים כמו crysis, cod 4 ועוד... תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by ariel16b,

כבר קניתי את המעבד ואני קורא עכשיו את הביקורות פה באתר עליו ועל הרצת משחקים המשחקים החדשים כדוגמת קרייסיס, דארק ספייס ודומיהם יקרטעו עליו? כמה באמת הבדל יש בינו לבין מעבדי דואל יהיה לי כרטיס מסך 9600GT 512mb

• 7 תגובות
    • 755 צפיות
  21. Started by talevi,

מתי יצאו בערך כל המעבדים החדשים של אינטל - הQUAD CORE? חבר שלי קונה מחשב עוד שבועיים האם שווה לו לחכות וכמה זמן זה יכול לקחת?

• 7 תגובות
    • 579 צפיות
  22. האם לצפות לבעיות? התנגשויות חומרה וכאלה או שהכל אמור להיות בסדר? וכשאני אומר הכל מותקן אני מתכוון לווינדוס אקס פי מעודכנת, וידיאו קודקים, משחקים ...

• 7 תגובות
    • 904 צפיות
  23. הלוח אם שלי כרגע תומך במעבד E8400 ? מפרט בצד. לוח אם בסביבות 400 שח . העיקר שיהיה טוב לאוברקלוק. זכרונות DDR2 800 שהיו גם טובים לOC. וקירור בסביבות 150 שח.

• 7 תגובות
    • 801 צפיות
  24. Started by MoRtZkInG,

הורדתי את CPU-Z והרצתי אוצה על הP2-350@466 הישן שלי. עד עכשיו עבדתי עם WCPU והנה, בCPU-Z כתוב לי שהוא מזהה את המעבד כP2-233, למה? ברור שהוא מראה לי שהמהירות באמת היא 466, אבל תראו: ואולי זה כי לא היו P2 ב133 באס, אבל היו P2 ב66 וב100, אז הוא מזהה את שלי כאילו ב66 עם אותה מכפלה....

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  25. שלום התופעה של לוח אם שמסיים את חייו פתאום, בהפתעה, יכולה להיות דיי מעיקה. רציתי לשאול אם יש הבדל בין היצרנים מבחינת עמידות הלוחות שלהם, או אם יש סוגים שלוחות שנוטים להיות עמידים יותר מאשר אחרים? תודה card

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.