עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אלה עם ה TV OUT וה DVI

• 8 תגובות
    • 768 צפיות
  2. Started by Chumlee,

שלום , נאמר לי פה ש G3250 שמקביל ל Q9550 לא למשחקים . אז סביר להניח ש Q9400 כבר לא למשחקים , אז למה הוא טוב ? ראיתי את ה Q9400 למכירה ב 150 שקל שווה להשקיע עליו את הסכום ? אני בעיקרון רוצה ב 100 .

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by So-ReR,

אני בקשתי וזה מופיע במפרט של המחשב מעבד 2.4MHZ עכשיו אני חושה שעשו לו אוברקלוק אבל אני לא בטוח, יש לי אפשרות לקחת את המחשב היום לחנות אבל אני לא יודע מה להגיד להם הנה תמונה : http://planet.nana.co.il/sorer25/bithc/PC.JPG

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X chipset לGigabyte GA-K8N Ultra-9 nForce4 Ultra chipset הבנתי שזה האולטרה אבל מה זה אומר לי מבחינת ביצועים ופיצ'רים?

• 8 תגובות
    • 774 צפיות
  5. Started by idanfreud,

שלום לכולם. לוח האם שלי תומך בזכרון DDR עם מהירות של עד 266MHZ. לאחרונה הזמנתי זכרון נוסף וקיבלתי זכרון עם מהירות של 400MHZ. האם המחשב שלי ידע לעבוד עם זכרון זה (במהירות של 266MHZ כמובן)? תודה עידן

• 8 תגובות
    • 538 צפיות
  6. Started by Iron~Chef,

יש חיה זאת?

• 8 תגובות
    • 585 צפיות
  7. מקריאה בפורום אני רואה שמעט אפליקציות מנצלות ריבוי ליבות מעל שתיים ולכן בד"כ מומלץ מעבד עם שתי ליבות. האם במקרה ומשתמשים ב VMWARE על המחשב להריץ עוד מחשב וירטואלי במקביל יש יתרון לארבע ליבות (שתיים לפיסית ושתיים לוירטואלית)?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by 6600GT,

לפורום שלום , לאחרונה שידרגתי את חלקי המחשב שלי (לוח, הארד דיסק, זכרון) נשארתי עם המעבד הקצת ישן שלי( אינטל פנטיום 4 תומך היפר טידינג מהירות 3.0) אני צריך לדעת איזה מספר המעבד שלי , למשל אני רואה שיש אינטל פנטיום 4 520 ואינטל פנטיום 4 530 וכו', איך אני יכול לדעת איזה מספר המעבד שלי? תודה...

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ybdltd,

רכשתי בזמנו עוד בימים הטובים סט של Geil One DDR400-DDR600 שמבוסס על שבבי TCCD של סמסונג למי שזוכר מדובר היה בסט TCCD הטוב ביותר שניתן להשיג בכסף והוא התעלה על כל הסטים האחרים של החברות המתחרות. (הגעתי איתו חופשי לבאס 335 DDR670 עם תיזמונים 2.5-4-4-10 מתח 2.9V עם לוח DFI ) תכל'ס אחד הסטיקים התקלקל מתוך הסט דבר נורמלי שקורה, ואני ביקשתי RMA מ GEIL USA ישירות (הזיכרון נקנה מארה"ב) משום מה שום תגובה לא התקבלה מהם למשך שלושה שבועות ! התקשרתי לשם ודיברתי עם בחור בשם טוני וואנג והוא שלח לי מספר RMA (אחרי כמה וכמה טלפונים לברר מדוע שוב אני לא מקבל מספר...) שלחתי את הסט כולו כמקובל במקרים אלו והמתנתי. עבר חודש ... אני שולח מייל אחד , שנים , שלושה... וכלום ! אין תגובה. התקשרת…

• 8 תגובות
    • 847 צפיות
  10. Started by asmon,

יש לי שני סטיקים של 512 ואני מעוניין לקנות עוד ג'יגה. איזה מאפיינים בזכרונות אמורים להיות זהים על מנת שאפשר יהיה לשלב עם מה שיש לי כרגע? או שאולי אני צריך זכרונות זהים לחלוטין? ומה הבדל הביצועים בין DDR ל DDR2? קצת חבל לי שהלוח אם שלי לא תומך זכרונות DDR2 לכן אני מעוניין לדעת האם ההבדל בביצועים משמעותי. תודה.

• 7 תגובות
    • 458 צפיות
  11. Started by orlf,

קודם כל מה זה PhysX card? מתיי זה יוצא זה שווה משהו ואם יש על זה תמונות או כתבות אשמח לקבל את הלינק עליהם! שאלה שנייה בסוקט החדש של AMD סוקט M2 שיהיה בו 1207 פינים במקום ה939 יהיה אפשר להתקין על הלוח הזה מעבד שהוא 939 פינים ול 1207?

• 7 תגובות
    • 521 צפיות
  12. שלום, אני מעוניין לשדרג את המעבד שלי בתקציב של עד 600 ש"ח שיתאים ללוח שלי ולקירור של המעבד שלי, תודה.

• 7 תגובות
    • 760 צפיות
  13. למערכת: 6600E ASUS P5B DELUXE 8800GTS מתכוון לעשות OC . תודה לכולם!

• 7 תגובות
    • 827 צפיות
  14. Started by Ranbm111,

טוב אז ככה..: אני צריך עזרה בפירוק המעבד שלי כדי למרוח משחה תרמית מחדש.. יש לי מעבד אינטל 2.6 נורט' ווד.. יש לו מין תופסנים לבנים כאלה שמשחררים אותו אבל עדיין לא ניתן להוציא אותו.. אז אם מישו יכול לעזור לי זה יהיה ממש טוב כי אני מת לעשות למעבד כבר oc!!! וזה ממש דחוף.. אם אתם יכולים להביא תמונות להראות איך זה יעזור ממש כי אני לא ממש מבין בחומרה.. תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 612 צפיות
  15. Started by Elevation,

יש לי במחשב מעבד את'לון 2400 + (1998MH, או משהו כזה....), ומשום מה, שמתי לב שלאחרונה הלוח אם, וגם הווינדוס שלי, מכירים אותו בתור 933 MH +-. איך זה? ואיך אני פותר את זה? בתודה, גבריאל.

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  16. מה יהיה יותר טוב.......? 128-במהירות של 133 או 192 במהירות של 100? תודה

• 7 תגובות
    • 976 צפיות
  17. אני מתלבט בין 2 לוחות אם שנעים סביב אותו מחיר: Gigabyte P35-DS3L לבין Abit IP35-E מה ההבדל ביניהם ומי עדיף?

• 7 תגובות
    • 878 צפיות
  18. איך מבצעים עידכון ביוס ל GIGABYTE MA-770-UD3 ?

• 7 תגובות
    • 933 צפיות
  19. Started by dan1111,

שלום, אני מחפש לוח אם למחשב חדש: Core2Duo E6300, זיכרון 1GB, דיסק קשיח 250GB. חשבתי בהתחלה ללכת על ABIT IL9 PRO, אך לאור הצרכים שלי (שימושים כלליים, אינטרנט וסרטים) החלטתי ללכת על לוח אם משולב כרטיס מסך שכולל יציאות: VGA+DVI+TV OUT. לכרטיס מסך אני מתכנן לחבר את המסך מחשב LCD, ובעתיד הקרוב גם טלוויזיית LCD. אשמח לקבל המלצות על דגמי לוחות אם שעונים על הדרישות שלי. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 684 צפיות
  20. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

הזכרונות הם 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50B) עם הלוח 8KNXP של ג'יגה בייט, האם ידועה בעיית תאימות ביניהם? יש סיבה ש6 סטיקים (כן, 6 סטיקים של 512 מגה) לא יעבדו?

• 7 תגובות
    • 618 צפיות
  21. Started by raw-e,

מה עדיף למשחקים 2.66X4 או 3.1X2 ?????

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  22. Started by drordror,

שלום קניתי לוח אם GA-7n400v למעבד 1700xp. אני צריך לקנות זכרונות האם אני יכול לקנות זכרון ddr400 cl3 קינגסטון. שאלתי בPCH ונאמר לי לקנות סמסונג או קינגסטון. לשיטתם טווינמוס אינם מומלצים ללוח. כמו כן, האם יש מדריך וידאו להרכבת מחשב. בזמנו היה באתר pc101 מדריך שכזה. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי מדריך כזה באנגלית. אנא, עזרו לי. בהרכבת לוח במארז, מרכיבים את המעבד והזכרון לפני ההרכבה או אחרי. כמו כן, מתי מרכיבים את התושבת IO אחרי שמרכיבים את הלוח במארז או אחרי. תודה

• 7 תגובות
    • 675 צפיות
  23. Started by dadab,

שלום, יש לי מעבד amd toledo dual core 4400+, היום כשנכנסתי ל-cpu-z שה-core speed עובד על 1004 mhz במקום על 2.2ghz כעבור כמה זמן זה חזר ל-2.2ghz לשניה ואז חזר שוב פעם ל-1000 mhz אני לא יודע מה לעשות? יש לכם מושג...? אני אודה מאוד לעוזרים, זה ממש חשוב אני מפחד

• 7 תגובות
    • 508 צפיות
  24. Started by stas4000,

Intel Quad Core i7 860 2.8 GHz 1156 CPU Processor B1 Lynnfield BV80605001908AK אני יכול קנות אותו ב175 דולר. אני צריך את המעבד בשביל 3 battlefield אילוסטרייטור ופוטושופ

• 7 תגובות
    • 873 צפיות
  25. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

סמפרון 64 ביט 3100+ בעל ליבת ואניאס מקוצצת קאש ל-256K או אטלון 2800+ 64 מבוסס NC סך הכל זה ככה סמפרון בעל ליבת פלרמו משהו כזה מבוסס על ליבת ואניאס זאת אומרת אם SSE3 ובעל 0.09 מיקרון אבל רק אם 256K L2 אבל אוברקלוק בן זונה!! או 2800+ 64 NC בעל הליבה הישנה לא אוברקלוק כזה גדול אבל תאמת קניתי לחבר שלי אחד כזה אם לוח של גיגהבייט עשיתי אוברקלוק והוא רץ לו במהירות 2.45 גיגה הרץ 24/7 כמובןאני רוצה לוח טוב DFI

• 7 תגובות
    • 897 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.