עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by IG,

כמו שאתם יכולים לראות במיפרט שלי שרשום למטה, יש לי סטיק אחד של 265MB RAM ואני מתחיל להרגיש את הקירטוע של המשחקים (היטמן קונטרקטס בקושי זז מישום מה- משהו שלא קרה באף מישחק אחר- ואני חושב שזה בגלל הזיכרון- מותקנים אצלי נורטון אנטי וירוס, WIN XP ועוד כל מיני תוכנות שתופסות זיכרון...) בקיצור: אני רוצה להוסיף זיכרון ולא יודע מה עדיף: סטיק אחד נוסף של 256MB DDR 400 או 256 DDR 333 או 512 DDR 400. אין תקציב לשני סטיקים לכן אני רוצה סטיק אחד. בעתיד (עוד שנתיים בערך...) אני מתכוון לקנות לוח שתומך בדיואל צ'אנל (כאילו שתהייה לי ברירה ;D) וחשבתי לחסוך על סטיק אחד של זיכרון... אם אני אקנה סטיק אחד של 256MB DDR 400 ובעתיד אני אקנה עוד סטיק של 512, הם יוכלו לעבוד בדיואל או שעדיף לי לקח…

• 8 תגובות
    • 771 צפיות
  2. שקל. המפרט שלי כרגע הוא: DualCore Intel Core 2 Duo E6300, 1866 MH Abit IL9 Proz DDR2-667 333 MHz 4G NVIDIA GeForce 8800 GTS האם ניתן לשדרג את המחשב ב2000 שקל כך שלאחר שידרוג הביצועים יראו אחרת, או עדיף כבר לוותר על השקעה לחכות עוד תקופת זמן ולהחליף מחשב? תודה על העזרה...

• 7 תגובות
    • 597 צפיות
  3. Started by LastForOne,

אני עומד לקנות מחשב חדש, תקציב 3000 ש"ח לא כולל מסך וציוד היקפי. מטרה: עבודות יוםיומיות, כמו אינטרנט ומסנג'ר, ובנוסף גם תוכנות סאונד וגרפיקה כמו פיינטשופ. אני עובד הרבה עם כמות גדולה של תוכניות בו זמנית.. משחקים וסרטים רק לעיתים רחוקות.. מערכת הפעלה: Windows vista .. לא יודע עדיין כמה ביט.. המחשב הזה עומד להישאר לאיזה 4 - 5 שנים ככה.. אז אני חושב גם על מה שיהיה בעתיד.. המעבד מיועד גם לאוברקלוק [רק בשביל לסחוט עוד ביצועים בתמורה למחיר, לא בשביל הישגים] כדאי לקנות 4 ליבות או 2 ליבות? [מבין המעבדים שהזכרתי]

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by nimrodim,

http://www.ocztechnology.com/images/products/accessories/b/DDRbooster2.jpg OCZ DDR Booster Diagnostic Device מכשיר זה מאפשר לעלות VDIMM אבל רציתי לדעת עם הוא שימושי ב IS7 של ABIT - כלומר האם ללוח אם זה יש VTT TRACKING? לIC לסוגיו אין - ולכן עדיין צריך VTT MODE לASUS יש VTT TRACKING לכן מכשיר זה יהי מאוד שימושי בו.

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  5. יש לי לוח אם שקניתי חודש שעבר GIGABYTE GA-G31-S2L כנראה עם כרטיס קול און בורד HD REALTEK עכשיו קניתי רמקולים של אלטק לנסינג והרמקול השמאלי כל הזמן מזייף לקחתי אותו ל"פנדה" חיברו אותם שם הרמקולים הפסיקו לזייף עבדו פצצה החזרתי אותם לבית אותה הבעיה ניסיתי לחבר ל MP3 שומעים סבבה ,ניסיתי להוריד דרייברים מהאתר של GIGABYTE כלום.......איך אנ ייודע אם זו בעיה בכרטיס קול שעל הלוח אם

6. Started by hagay21,

אני רוצה לקנות לוח GA-P35-DS4 עם זכרונות XMS2 DOMINATOR 6400C4D CL-4 וספק אנרמקס 500 ליברטי הבעייה כזו. אני מחכה למרובע ליבות החדש 45 ננומטר ושאלתי היא כזו. האם יש למישו מושג אם הלוח הזה יתמוך במעבדים החדשים או שהוא זקוק ללוח עם ציפסט חדש? אני רוצה לקנות לכמה חודשים האלה איזה 6550 קטן לבנתיים

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  7. Started by vbwx,

אני יודע שעוד לא יצא, אבל יוצא מאוד בקרוב, ואני רוצה להזמין כשזה יוצא.. אני רוצה בעקרון NEHALEM שמעתי שיש לו גם 8 ליבות, אפשרי להזמין מערכת כזאת ביתית? וכמו כן לוח אם מתאים, זה יתאים למארז A TOP BLACK GLADIATOR? כמו כן אין לי בעיית ספק, יש לי ENERMAX 500W LIBERTY זכרון 1024x2 DUAL CHANNEL OCZ 5-5-5-12 800mhz וכ.מ nVIDIA Winfast 8800GTS 640MB PCIE 320bit אם כבר, משהו יודע כמה אני יכול לקבל ב 3DMARK06 עם מעבד נהלם 8 ליבות ועם שאר המפרט שנתתי שכבר קיים אצלי כרגע? עם intel core 2 1.96ghz E6300 אני מקבל 7500 אז 8 ליבות NEHALEM אמור להיות מטורף, לא?

• 33 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by דנדן,

מה קורה חברה? יש לי שאלה יש לי 2 סטיקים של 512MB של קינגסטון 400Mhz אז ככה, הבעיה היא כזאת לאחר בדיקות מרובות בMEMTEST גיליתי ש... אם אני בודק את שניהם על 400 אז יש לי 4 ERRORS במבחן אחד אם אני בודק אותם על 333 אז יש לי ERROR אחד לכל 4 מבחנים אם אני בודק אחד מהם על 400MHZ אז יש לי 2 ERRORS למבחן אם אני בודק את אותו אחד על 333 אז יש לי ERROR אחד לכל 4 מבחנים (הסטיק השני מתברר שתקין) אז איפה הבעיה? בלוח אם? בזכרון עצמו? ועד כמה ERROR אחד משפיע על הביצועים? כמו כן, מה הבדל הביצועים בין 400 ל333 (והאם יש הגבלה למהירות הזיכרון לפי BUS המעבד?) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  9. Started by kaikov,

שלום לכולם, מצ"ב PDF עם הנתונים של המחשב שלי כפי שיצא בדו"ח של CPUZ. המחשב בקושי מריץ FIFA 2018 ו- PES 2018 על הגדרות התצוגה הגבוהות ביותר. המון תקיעות... הכל בקושי זז. אני חייב להוריד רזולוציה וקצב רענון בשביל לשחק. יכולים להגיד לי האם המעבד חזק מספיק? האם חסר זכרון? האם צריך להחליף כרטיס מסך? תודה רבה DESKTOP-1TQANTS (1).pdf

10. Started by KYSG,

יש לי סיבה טובה לחשוב שהוא לא עובד עם AMD X2 כפולי הליבה האם זה נכון?

11. Started by b127,

בהמשך לביקורת המוצלחת על הP5B דלוקס. אני מתכנן לקנות אחד כזה, +E6400 (אולי E6600). ומה שאני צריך זה זכרון שיאפשר לי להגיע למקסימות OC על אויר, (ויש לי קירור אויר פי כמה מוצלח מהקירור של אינטל, שיפר לי בכעשרים מעלות בהשוואה). וזה אומר שאני חייב להגיע לבאס 450-500. (הזכרון שלי כיום מגיע עד 370). בקצרה אני צריך המלצה לסטיקים שיגיעו לתוצאה כזאת, במחיר הכי נמוך שאפשר. בינתיים נסתפק בסטיק בודד של 1GB, כשתאומו יצטרף אליו בהמשך... יאללה לינקים..

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  12. Started by FinaLMakeRr,

[shadow=gray,left]קודם כל זה המפרט שלי[/shadow] AMD Athlon64 3500 (Box) Socket 939 +Abit AV8-3rd Eye EVGA GeForce6800GT 256 MB Samsung DDR 1024 MB PC3200 400 MHz X2 Maxtor Serial ATA 120 GB Chenbro Gaming Bomb II Antec True480 Mitsumi FDD 3,5 inch *המחשב נרכש בתאריך לפני שנתיים!(עד עכשיו נעשה שדרוג בזיכרון). ;D שאלה מס.1: בקשר לזיכרון שלי, מה ההבדל בינו לבין זיכרון עם יותר MHz או DDR2 אני די מבין במחשבים אבל אני מבקש תשובה מפורטת בבקשה. בנוסף אם מישהו יכול לעשות השוואה בין הזיכרון שלי לזכרון מתקדם יותר, כדי שאני אדע אם יש הבדל בכלל? שאלה מס.2: ללוח אם שלי יש…

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  13. זה המפרט שאני עומד לקנות: מעבדי אינטל Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5Q s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, PCI-E, HDAudio זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך GIGABYTE HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 צורבים Asus DRW-2014L1T DVD±R x20 LightScribe Black Sata מארזים CoolerMaster CoolerMaster CM 690 Black מסכים SAMSUNG - שלוש שנות אחריות 2243BW 22'' LCD 5ms 1:8000 DVI WideScreen הכל יוצא 6114 ש"ח. הציעו לי בהודעה הזאת שפתחתי בפורום מפרטים: http://hwzone.co.il/community/i…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by NJorl,

רצ"ב שלושה לוחות בעלי פריסה שונה של הרכיבים רציתי לשאול את המומחים שבכם מהי הפריסה הכי אופטימלית מבחינת זרימת אוויר\קירור נוחות גישה או מבחינות אחרות בלוח של asus הזכרונות נמצאים לצד המעבד בצלע המזרחית של הלוח מה שאומר שהזכרונות נמצאים מתחת לספק באופן חלקי בלוח של msi הזכרונות נמצאים מתחת למעבד בצלע הדרומית של הלוח מה שאומר שהם מרוחקים מאוד מהספק בלוח של dfi הזכרונות נמצאים מעל המעבד בצלע הצפונית מה שאומר שהם מכוסים לחלוטין ע"י הספק על פניו נראה לי שהלוח של msi הכי עדיף כי הזכרונות בו מרוחקים מהספק , אבל זה רק התרשמות לא מקצועית שלי , מה דעתכם ? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  15. Started by a1x,

שלום המחשב של ההורים שלי עובד די לאט. חשבתי להוסיף לו קצת זיכרון כרגע יש להם DDR3 1333Mhz 2GB Kingston לוח אם GIGABYTE MA78LMT-S2 AM2+ מעבד ‏AMD: Athlon II x2 Dual Core 250 3.0Ghz Socket AM3 Box השאלות שלי: האם כל זיכרון DDR3 1333Mhz יתאים? או צריך רק של אותה חברה? מה מומלץ לקחת? 4GB? 8GB? עדיף להוציא את הישן? תוכלו בבקשה להמליץ לי זיכרון מKSP? תודה מראש!!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ShowstoppeR,

מה ההבדל בין CL2.5 ל CL3? ואיך אני יודע איזה יש לי?

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  17. Started by LLLLiran,

אני קונה מחשב חדש Athlon XP 2500+(512k 333) 540 1 540 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX Price Units Total 8RDA3I (NForce Dual) 390 1 390 כרטיסי מסך? MSI Price Units Total RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1330 1 1330 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 440 1 440 ואני לא יודע איזה זכרונות לקחת kingston or A-DATA? עם למישהו יש הצעות יותר טובות אנה הגיבו פה

• 8 תגובות
    • 538 צפיות
  18. (הערה - לא הייתי בטוח באיזה פורום לשים את זה, מקווה שבחרתי בפורום הנכון) יש לי מחשב עם הנתונים הבאים : מעבד E6300 זיכרון 1GB בDUEL CHANNEL לוח אם GIGABYTE DS-4 כרטיס מסך X1950PRO אני משחק ברזולוציה של 1024X768 עכשיו אני מודע לעובדה שהמחשב הוא לא המחשב הכי חזק בעולם,אבל הוא בכל זאת מחשב דיי חזק עם כרטיס מסך איכותי יחסית. אז למה במשחקים עכשווים (F.E.A.R extraction point, call of juarez etc) כשאני עושה מריץ בדיקה אוטומטית אני מקבל שההגדרות המומלצות למשחב שלי הן של מחשב בינוני ותצוגה בינונית? הייתי מצפה לזה ממשחקים שיצאו בעוד חצי שנה/שנה אבל לא ממשחקים שיצאו לפני כמה חודשים! קצת מדכא שאחרי שהוצאתי כלכך הרבה כסף על המחשב הוא לא עומד בעומס כבר עכשיו ...

19. Started by gshhar,

שלום לכולם. יש לי NF7 ובארטון 2500 ואני מעוניין לעבור ל-64 ביט. 1 האם אני ארגיש הבדל משמעותי בביצועים? 2 מה ההבדלים חוץ ממגהרץ כמובן בין ה-+3000 לבין ה-+3200 והאם זה שווה את התוספת כסף (ועל כמה מדובר) 3 יש לי 2 סטיקים של זיכרון קורסייר 512MB 3500 433MHZ וטווינמוס 512MB 3200 400MHZ - האם הזיכרונות האלו יהיו טובים לי? ואה,אם אפשר עזרה בבחירה של לוח. תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 621 צפיות
  20. Started by Little_Nigger,

יש לי לוח אם Asus P4P800S-X מעבד אינטל פנטיום 4 3 ג'יגה הרץ אני רוצה לעשות אובר קלוק דיי רציני לכן אני מחליף חלק מהחומרה שיש לי במחשב.. השאלה אם אני יביא זכרונות ddr2 800 mhz cl 2.5 2*1GB של גייל המחשב שלי יתמוך בהם ?!?! או שעדיף לי זכרונות אחרים שיותר טובים יותר לOC??

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by HaVoC_850,

אני לא סגור בדיוק על איך רייד עובד אבל נראה לי שצריך בקר חיצוני בשביל לחבר שני קשיחים שיעבדו ברייד... השאלה שלי היא האם הלוח תומך באיזשהו בקר מובנה כי הסתכלתי באתר שלהם ולא ראיתי משהו לגבי זה או שפספסתי או שלא יודע מה תודה לעונים

• 9 תגובות
    • 990 צפיות
  22. Started by napoleon45,

הנה יזמתי דיון בו כל אחד יכול לומר את דעתו / עמדתו / תקוותו ואכזבתו לגבי סדרת המעבדים החדשה שהוכרזה היום. כמובן נא לשמור על תרבות הדיון וכבוד הדדי. יאללה, SHOOT !!!

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  23. Started by amidanr,

קניתי מחשב שבוע שעבר. ביקשתי זכרון Twinmos DDR2 667 CL5, ובמקום זה הציעו לי את הזכרון של Seon. האם זה יצרן טוב? מישהו מכיר? האם להתעקש על Twinmos?? תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. הי, האם ניתן להתקין שני יחידות M.2 NVMe SSD על לוח האם שברשותי? הדגם הוא B250-PC-MATE MSI , במפרט שלו רשום Storage • Intel® B250 Chipset • 6 x SATA 6Gb/s ports* • 2 x M.2 slots (Key M) - Support up to PCIe 3.0 x4 and SATA 6Gb/s - Support PCIe 3.0 x4 NVMe U.2 SSD with Turbo U.2 Host Card** - M2_1 slot supports 2242/ 2260 /2280/ 22110 storage devices - M2_2 slot supports 2242/ 2260 /2280 storage devices - Intel® Optane™ Memory Ready • Supports Intel® Smart Response Te chnology for Intel Core™ processors (optional) * M.2 and SATA ports maximum support 2x M.2 PCIe SSD…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אהלן, אני מתכנן לקנות 2GB CL3 של זיכרון DDR, שווה להוסיף 40 שקל ל-CL2.5 ו/או 85 שקל ל-CL2? מיועד למחשב למשחקים ללא OC. תודה

• 9 תגובות
    • 897 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.