עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Or ei,

האם אפוקס הולכים לייצר לוח עם NFORCE2 ?

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  2. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

יש לי בעיה אני חושב שהמעבד נידפק אחרי ניסיון הרצה של CPU-Z הוא פ]שוט עושה לי ריסט!! למה? ואחרי זה ניסיתי להריץ WCUPID 3 והוא גם עשה לי ריסט :'( מה קרה? מישהו יכול לעזור לי? :-\

• 7 תגובות
    • 982 צפיות
  3. Started by nitzanj,

אני מחפש משהו שיהיה זול אבל יחזיק מחשב אמיתי (לא איזה atom). המחשב יהווה HTPC, צריך לתמוך ב-FHD בצורה חלקה לחלוטין. ככל הנראה הוא גם יתפקד על תקן 'שרת אחסון' אז צריך 4 SATA אבל לא צריך ביצועי כתיבה/קריאה מרשימים אז SATA III זו לא דרישה. כרגע שמתי את העיניים שלי על שילוב בסגנון הזה: Intel Core i3 2100 MSI H61M-E23 מדובר על סדר גודל של 800 ש"ח (tray). ייתכן ואני אוכל להביא באותו מחיר (ואולי קצת פחות) i5 2500. האם יש חבילה זולה יותר שתיתן את אותם ביצועים (או חבילה במחיר זהה שתיתן ביצועים יותר טובים..)? תודה. * אני אשמח לקבל תשובות גם ביחס ל-i5 וגם ביחס ל-i3 כי אני עוד לא יודע אם אני אוכל באמת להשיג את ה-i5.

• 7 תגובות
    • 982 צפיות
  4. אני רוצה לוח אם שיהיא בו 12 יציאות USB ו יציאות מקלדת עכבר ...יצאית ה סאונד6 ON BOARD יציאת האינטרנט ON BOARD וגם יציאת SATA וגם שתהיא בן תמיכה ל OC טובה וגם תמיכה ל RAID לדיסקים קשיחים .. אז איזה לוח אם לקחת ???

• 11 תגובות
    • 982 צפיות
  5. Started by EagleX2,

לא עובדים ביחד? (albatron k8x800pro2)?

• 10 תגובות
    • 982 צפיות
  6. Started by Bright Moon,

אתר האינטרנט TechConnect Magazine פרסם היום ידיעה על הורדת מחירים (נוספת) של חלק ממעבדי אינטל. הנה רשימת המעבדים, מחירים הקודם ומחירם החדש (בהזמנות של 1000 יחידות): Q6600 - 193$ (224$) E8500 - 183$ (266$) E8400 - 163$ (183$) E7200 - 113$ (132$) בירידת מחיר ה-Q6600, זוהי הפעם הראשונה בה מעבד בעל ארבע ליבות מתוצרת אינטל מוצע במחיר של מתחת ל-200$, וכנראה יגביר את הדרישה למעבד פופולרי זה.

• 9 תגובות
    • 982 צפיות
  7. Started by sapper,

היי! איך השבוע ה 22? בבקשה תענו זה דחוףףףף

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  8. Started by elkaifa,

שלום רציתי לשאול לגבי אופן קריאה של המעבד מזכרון: ידוע שהמעבדים עד לא מזמן היו עם 64 רגליים ,ולזכרון יחיד היתה רוחב מילה של 128 BIT אז היה צריך לקרוא בכל מחזור שעון פעם מצד אחד ובמחזור הבא פעם מצד שני,קוראים לזה בשפה מקצועית שזירה.אני שואל זה לא אומר שקריאה כזאת,מעכבת פי 2 את הקריאה? ובכלל מה קורה שאנחנו משתמשים בטכניקה של DUAL CHANEL אז יוצא שיש 256 רגליים לזכרון ויש רק 64 BIT למעבד אז לקרוא את כל הזכרון יקח 4 מחזורי שעון? רציתי להבין תודה מראש!

9. יש לי שתי אפשרויות לרכוש עוד לוח כמו שלי 6150 או לוח עם ציפסט של AMD 690G + ATI מה כדאי ?

• 15 תגובות
    • 982 צפיות
  10. Started by The Ball,

הבנתי שהוא יוצא ב- 10 לפברואר אז מתי לדעתכם הוא יגיע לארץ?

• 7 תגובות
    • 982 צפיות
  11. לקחנו לביקורת את מה שמתיימר להיות מוצר ה-RGB המתקדם ביותר בעולם הזיכרון הדינאמי - ה-Vengeance Pro של Corsair, בתקן DDR4 כמובן. האם יש הצדקה למחיר? לכתבה

12. שלום לכם אני רוצה להרכיב מחשב ליישומי גרפיקה כמו פוטושופ מאיה 3DMAX וכו' אני מתכוון לקנות מעבד פנטיום D 805 (אני יודע שיש יותר טובים אבל אני לא מתכוון להשקיע יותר מזה) עכשיו ראיתי שב99 אחוז מהודעות בפורום מפרטי מחשב אנשים ממליצים על GIGABYTE GA-8I945PG-RH ואני מתלבט בינו לבין הASUS P5LD2 אני כניראה יתקין במחשב 2 הארדיסקים SATA II 320GB בRAID האם זה נכון שהGIGABYTE GA-8I945PG-RH לא תומך בSATA RAID? הASUS P5LD2 עולה 729 ש"ח והGIGABYTE GA-8I945PG-RH עולה 580 ש"ח האם האסוס שווה את ה149 ש"ח? ואני רוצה גם לקנות 2 כרטיסי זיכרון MB 512 DDR 2 -667MHZ האם זה נכון שכדי שזיכרונות אלו יעבדו באמת ב667 MHZ אני חייב לעשות OC למעבד?- כי אם לא אז הם יעבדו רק ב533 MHZ?

• 7 תגובות
    • 982 צפיות
  13. Started by Load,

דיפדפתי באשכולות ולא מצאתי תשובה לשאלה מה ההבדל בין המעבדים האלה ? לפי הנתונים הם ממש זהים אבל עדיין ההבדל במחיר הוא 400 - 500 ש"ח תודה.

• 11 תגובות
    • 982 צפיות
  14. Started by B0necrack3R,

מה דעתכם על EPOX 4SDA .. הוא מתכונן לעבוד עם P4 1.6A ועם זכרונות DDR 333 ומתוכנן עליו גם אוברקלוקיג!!! אנא התמקדו רק בלוח הזה ותנו דעות ספיציפיות רק על הלוח הזה בלבד!!! כהאם הוא טוב?? יש הבדל גדול בינו לבין מתחריו? חלק אומרים שלוחות מבוססים SiS זה חרא! אבל חלק לא! אז מה דעתכם?? אני יכול להשיג אותו במחיר טוב!

• 3 תגובות
    • 982 צפיות
  15. העליתי צילומים מתוך הCPU-Z שלא ממש הבנתי למה הם ככה , המחשב בOC מ2.8 ל3.5 ללא העלאת מתחים . בתמונה הראשונה מופיע לי זכרונות שהם על 667 במקום 1333 שזה האמיתי שלהם זה הגיוני ? תמונה שניה מראה לי שהמהירות ליבה של הכרטיס היא 250 רק זה הגיוני ? ותמונה אחרונה מזה QPI ולמה הוא רק על 3000 במקום 3500 שזה אמור ליהיות כמו העמבד אם אני לא טועה ? שבוע טוב ..

16. Started by Liquid,

יש לי זכרון 256MB DDR 333MHz. בביוס הזכרונות על Cas Latency 2.5. אני רוצה לשנות את התיזמון ל2. איזה בעיות יכולות לקרות, והאם כדאי לי לוותר על זה בכלל? או שישר לרוץ לשנות? ואם אפשר עוד קצת מידע שיעזור לי בנושא .. תודה לכל מי שיעזור!

• 9 תגובות
    • 982 צפיות
  17. Started by s.cheetah,

שלום בבקשה עזרו לי לבחור זיכרון למקבוק פרו שלי: http://store.apple.com/us/product/FD318LL/A חשבתי על שתי אופציות: http://www.amazon.com/CORSAIR-Vengeance-204-Pin-1600MHz-CMSX8GX3M2A1600C9/dp/B006EWUOL8 או http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820233264 האם הסלוטים האלו מתאימים בכלל למק? מה עדיף סלוט אחד של 8 או 2X4? אשמח לשמוע על עוד המלצות לזכרונות... תודה איתמר

• 0 תגובות
    • 982 צפיות
  18. Started by odedyac,

שלום, אני עם לו Z97 של ASUS. מעולםלא עדכנתיBIOS והייתי רוצ לעות זאת בפעם הראשונה שלי. אני יודע שצריך להיות מדוייק בביצוע. חפשתי ברשת מדרים והייתי רוצה גם עזרה בעברית. במריכיםראיתי דובר על קבץ ROM להתקנה, אבלהקובץ אני הורדתי הוא קובץ CAP. אשמח אם מישה יוכל לעזור לי. זה מה שהכנתי עד עכשיו: * הורדתי וחיצי את הקובץ (קוץ CAP) * פירמטתי DOK למערת FAT32 והעברתי אליו את הCAP עכשיוהיתי רוצה עזרהאיך להמשיך. תודה. נ.ב. ועוד שאלה אם מישהו מכיר ישלי SSD240 _ FORCE3 אם צריך לשנות בביס ל CHI תודה

• 5 תגובות
    • 982 צפיות
  19. Started by ag43,

האם GOLDEN DRAGON 2X256 400MHZ יעבדו עם GOLDEN DRAGON 2X256 500MHZ כמובן כל זוג בסלוטים המתאימים? והאם זה יפריע שהלוח תומך רק עד 400MHZ?

• 12 תגובות
    • 982 צפיות
  20. Started by POPCORN,

יש לי מחשב i3 עם 4 RAM - מסוג ddr3 אני רוצה לשדרג את הזכרון כדי להפעיל VMware וחשבתי לשדרג לכונן ssd בגדול המחשב עכשיו מספק אותי מאוד, הבעיה היחידה שלי היא האפשרות של הפעלת כונות וירטאליות רציתי לדעת מה עדיף, ssd או זכרון נוסף (זה מגיע כבר לחצי מחשב) או שאם אני משדרג ל ssd אוכל להוסיף זכרון וירטואלי גבוה יותר ואז זה ישפיע? השאלה אם זה עוזר במצב של מחשב וירטואלי? ומה לגבי השיטה של להפוך כונן dok לזכרון? השימוש הוא זמני, אני רק צריך להפעיל כמה מכונות כדי לבדוק משהו וללמוד תודה רבה

• 0 תגובות
    • 982 צפיות
  21. Started by VIpERo,

היי ... חברים יש לוח לוח מסוג DQ6 עכשיו אני רוצה לחבר שני כרטיסים ב SLI עכשיו ראיתי שסלוט אחד במחשב הוא X16 והשני X8 א. כמה זה גרוע ? או יפגע בביצועים ב. האאם שווה להחליף את הלוח בשביל שני סלוטים X16 [בשביל החיבור במקביל ] ??? תודה לעוזרים. :-)

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  22. Started by Arnold,

שלום! יש לי זכרונות PC2100U על KT333 תוכלו להגיד לי מה זה BANDWIGHT EFFICIENCY בזכרונות ? ואיך אני יכול לשנות את זה ל 100%?? נ.ב יש למטה תמונה

• 10 תגובות
    • 982 צפיות
  23. Started by neo27111,

שלום לכולם אני מעוניין להחליף את המעבד ולוח אם שלי וזה מה שנתנו לי בחנות GIGABYTE יH77M-D3H שאלה אם הלוח הזה שווה משהו

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  24. Started by Zelig,

אני מתלבט בין שני לוחות אם: ASUS P6T DELUXE 2 לבין Gigabyte X58A UD3R. שניהם נראים מומלצים ביותר בכל מני אתרים ועל הנייר ה-GA עדיף (מחיר זול יותר, USB3, ועוד features). מצד שני אני קורא באינטרנט על בעיות של אנשים בהתקנה של WIN7 על SSD שמחובר ל-SATA של הלוח הזה (לכאורה משהו שקשור בחוסר בדרייברים בזמן ההתקנה). כמו כן קראתי שבקר ה-jmicro שהוא מכיל הוא יחסית גרוע. האם מישהו יכול לאשר או להכחיש את הדברים? ומה לגבי הלוח של ASUS, האם איתו יש בעיה?

• 3 תגובות
    • 982 צפיות
  25. מה ההבדל בין GA-965G-DS3 ל GA-945G-S3? 1. מה ההבדל במאיץ הגרפי שלהם ? (ON-BOARD) ? 2. מה ההבדלים האחרים והמשמעות ?

• 6 תגובות
    • 982 צפיות

דיונים חדשים בפורומים