מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים אני רוצה לקנות זיכרון למחשב שלי אני רוצה לבדוק האם תאום ללוח האם שלי לוח האם שלי הוא ASUS P7H55D-M EVO (H55) – mATX וזיכרון שאני רוצה לקנות הוא Kingston 2x4GB DDR3 1600Mhz HyperX Blue Dual Channel CL9-9-9-27 http://ksp.co.il/?select=.1038..392..103..786.&list=1&sort=2&glist=0&uin=13485&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 הוא יתאים למחשב שלי תודה
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
היי. יש לי מחשב נייד lg rd-580, מלפני כ-5 שנים, עם מעבד intel core 2 duo t6600, וזיכרון ddr2 800mhz בנפח 4gb. שני שבבים של 2. האם ניתן להרחיב את הזיכרון במחשב הנייד? כיצד אפשר לדעת מה הזכרון המקסימלי הנתמך? האם ניתן להרחיב ל-8gb (שני שבבים של 4)? אם ניתן להרחבה, הייתי רוצה להחליף אחד השבבים של ה-2 ל-4 (6 סה״כ). מוסיף צילום של הזיכרון אצלי: בנוסף, במידה וניתן להרחבה, האם הזכרונות האלה יתאימו (כולם או לפחות אחד מהם): Patriot Signature 4 GB PC2-6400 DDR2 Notebook Memory PSD24G8002S https://www.amazon.com/dp/B0027IVMBY/ref=cm_sw_r_udp_awd_3H76tb1R8337A Komputerbay 4GB DDR2 SODIMM (200 pin) 800Mhz PC2 6400 / PC2 6300 CL 6.0 https://www.amazon.com/dp/B0032IJBS4/ref=cm…
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
הנה הלינק: http://www.intel.com/products/motherboard/DQ965GF/index.htm אשמח לקבל הסבר מפורט על היתרונות (מעבר לאמינות ולשירות הטוב יחסית של אינטל בארץ) ועל החסרונות. איך הלוח הזה בהשוואה ל 965p-ds3 rev 3.3 של GB? מהם ההבדלים המרכזיים? אני לא מבין בלוחות יותר מדי... תודה!
-
- 13 תגובות
- 922 צפיות
-
-
יש לי את הלוח של GA מסוג MA69VM-S2 עם מעבד AMD 4600X2 (קניתי לפני כמעט חודש עם כרטיס מסך HD4850) קיצר עשיתי OC ל-2881MHZ ומשם כבר הוא עושה ריסטרטים בבדיקה ב-OCCT....בעקרון קירור סטוק ורק מאוורר אחד בכל המארז שמוציא אוויר....אבל אני קונה עוד מאוורר 80MM (יש לי אחד מהמחשב הקודם) ושם את שניהם על הדלת שיכניסו אוויר ואז זה אפילו יקרר את ה-NB\SB......בעקרון גם קירור למעבד יוחלף בקרוב...אבל השאלה העיקרית היא איך אני יכול להעלות מתחים?? ניסיתי עדכון ביוס להכי חדש ניסיתי הכל...CTL+F1 לא נותן לי אופציה כזאת אלא רק לשנות FSB וכל זה...אפילו לשנות את התדר של אפיק ה-PCI-E אי אפשר.........יש אולי איזה ביוס פרוץ או משהו דומה?
-
- 9 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום חברה עד כמה מעבד של Dual Core 3.2 צריך להגיע לטמפרטורה גם בעומס וגם לא. יש לי לוח אם של ASUS . אצלי לי תוכנה SPEEDFAN הוא מגיע ל 60 ורגיל בלי עומד ל 54.
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום! ברשותי מחשב דיי ישן מסוג Intel P4 2.8 עם לוח אם של Asus P4P800 המצב הנוכחי: שני זכרונות מסוג DDR 400 256MB X 2 = 512MB עובד על DualChannel כלומר סך הכל 512 זכרון (256X2) עכשיו אני רוצה להתקין Vista ואני רוצה לחזק את הזיכרון אך אני לא יודע מה כדאי לקנות סטיק 1 של 512 שני סטיקים של 512 סטיק 1 של 1024 מה הייתם ממליצים? פשוט פעם אמרו לי שלא מומלץ לעבוד עם 4 סלוטים מלאים של זיכרון ועדיף שיהיה רק 2 סלוטים תפוסים. הייתם מוסיפים שני סטיקים של 512 או סטיק אחד של 1024? תודה
-
- 11 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום, קראתי בכל מיני מקומות שלוחות עם 945 לא מנצלים את כל ה FSB של מעבדי ה C2D. רציתי לדעת האם זה נכון? ואם איני מתכוון לעשות OC האם יהיה הבדל אם אני אקנה ל"א מצי'פסט 945 ולא 965?
-
- 11 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את הלוח אם הנוכחי שלי ASUS P5LD2 SE בלוח אם שיתאים למשחקים וכל מה שמחשב גיימינג ממוצע צריך המפרט שלי: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 512MB 667MHz (X2) Sapphire ATi X1900 GT 256MB עכשיו אני עומד בתקציב של 690 שקל וזה חייב להיות או זה או פחות אני מעוניין לקבל הצעות לעניין ולא סתם תכנסו לKSP או כל חנות אחרת ותביאו לי דגם במחיר שיש שם תודה רבה..
-
- 12 תגובות
- 922 צפיות
-
-
http://www.vr-zone.com/?i=3943 יש עליו PCI PCI-E ומה לעזעזל עוד? מה זה הגדלים האלה חח?
-
- 11 תגובות
- 922 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני בודק של איזה חברה הלוח אם שלי..??? אין לי מערכת הפעלה על המחשב הזה ככה שאני יכול לבדוק או דרך הביוס או אם כתוב על הלוח עצמו...(או שיש לכם עוד רעיונות....). אני צריך לדעת את זה בגלל שיש לי מחשב דיי ישן (מהתקופה של Intel p3 450mhz) ואני צריך לקנות כונן קשיח אז אני יודע שיכולות להיות בעיות אם הכונן לא יתאים ללוח(כונן חדש ולוח ישן...)...אלא אם זה אינטל ואז סביר להניח שהכל יהיה בסדר... *אם יש לכם עוד רעיונות איך אני יכול לבדוק את התאימות בין הלוח לכונן תרשמו בבקשה.. 10X
-
- 10 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני יודע שאני משגע אתכם עם ההתלבטות שלי אבל אני חייב עזרה כי אני מזמין מחר את המחשב , איזה לוח עדיף לי לקחת ? Asus P4C800 Deluxe/GBL Intel 875P או ABIT IC7-MAX 3 Intel 875P ואל תתיחסו למחיר תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מעבד AMD 2500, אבל ראיתי בחנות מסויימת את המעבד הזה: AMD Athlon XP 2400 Mobile 2.0GHz 45W 333MHz CPU OEM AMD Athlon XP 2400 Mobile CPU Speed: 2.0 GHz Bus: 333 MHz 45W הוא יותר טוב לאוברקךוקינג או מה? אני מתכנן לעשות אוברקלוק, אבל לא חזק כי אין לי את הזכרונות שמתאימים לאחד חזק. אז אם אני מתכנן לעשות OC קל, אתם ממליצים לי לקנות את המעבד הזה או את הרגיל? ודרך אגב, אם שמתם לב זה מעבד AMD2400, ובכל זאת מבחינת מהירות וכו' הוא דומה בדיוק ל-AMD 2500. איך זה יכול להיות? ואפילו עוקף את ה-2500 מבחינת ה-SPEED שלו (GHZ).
-
- 14 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שאלה רצינית בהחלט.. שמעתי דברים לא טובים..
-
- 9 תגובות
- 922 צפיות
-
-
חבר שלי בחר סיסמא לפני שנה ללוח אם שלו שככה רק הוא יוכל לגשת לשם, עברה שנה שהוא לא נגע בביוס וכעת הוא שכח את הסיסמא, אם מוציאים את הסוללה מהלוח הביוס יפתח שוב?
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אהי רוצה לנסות הלחליף את ה 7VRXP שלי ב MSI KT3 Ultra-ARU ראיתי שיש בו בולל אותם פ'יצרים ולא אמורה להיות לו בעיה עם הכרטיס מסך שלי מחירו בולל כמו של הלוח שלי ולא תהיה בעיה להחליפו!! השאלה האם זה שווה? http://www.viahardware.com/kt3ultra_1.shtm
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
חבר שלי עשה יותר מדי oc ועכשיו הוא לא נותן לו להבנס אפילו לביוס והמסך אומר שהוא לא מקבל סימן (זה כ.מסך ob(
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לרכוש לוח חדש לסוקט 775 LGA של אינטל אני נוטה ללוח הטוב ביותר שאפשר לקנות בתקציב הזה שהוא גמיש למעלה ולמטה ושיהיו לו אפשרויות אוברקלוק גדולות מאוד כי אני אוברקלוקר אני רוצה שללוח עצמו יהיו מגוון אופציות שונות שימושיות ובנווסף שיהיה מחברה טובה אבל זה הכי פחות מעניין אותי אגב אני קונה כרטיס מסך חדש אז כמובן שהלוח יתמוך בPCIE תודה לכל העוזרים!!
-
- 17 תגובות
- 922 צפיות
-
-
האם תהיה אחריות לOCZ PE EL 2-3-2-5 שלי ??? עם כן אז עד איזה מתח??
-
- 10 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שמעתי שהם מאוד חלשים בלקודד וידאו פורמט לפורמט.... אבל האם הם גם מאוד חלשים בקידוד מ-XVID ל-XVID(עם כתוביות)....? והאם ההבדל כל כך משמעותי...
-
- 9 תגובות
- 922 צפיות
-
-
יש לי שאלה כללית. מדוע מעבדי הAMD הצטיירו כמעבדים עדיפים על הIntel המקבילים להם? זה המחיר שעושה את ההבדל? או שפשוט AMD באמת איכותיים יותר ממעבדי האינטל? אשמח לקבל תשובה.
-
- 10 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך את עזרתכם בסוגיה משונה. בשבוע שעבר המחשב שלי התחיל לעשות בעיות הוינדוס לא עלה והמחשב נתקע. בסוף התברר שהבעיה נובעת מהזכרונות הוצאתי את כולם והשארתי סטיק אחד והבעיה נפתרה. התחלתי לבדוק את הסטיקים שמתי אותם כל אחד בנפרד בכל אחד משלושת הסלוטים כולם עובדים טוב בכל הסלוטים אבל לבד. כל פעם שאני מתקין סטיק נוסף הוינדוס לא עולה והמחשב נתקע. אני משתמש ב3 סטיקים של 128 מגה כל אחד כולם של קינגסטון 133 MHZ,SDRAM ולא היה הבעיות אף פעם עד עכשיו וינדוס XP PRO P3 תודה מראש לכל העוזרים :-\
-
- 18 תגובות
- 922 צפיות
-
-
עד עכשיו עשיתי אוברקלוק בלי לעלות מתח אבל אתמול כשחיפשתי מאיפה לעלות מתח פשוט אין לי בביוס מאיפה....ואני רציני לא נתקלתי בדבר כזה אף פעם......פשוט אין VCORE או משהו שדומה לזה אלא רק אפשר לעלות מתח לזכרונות ולAGP וזהו אין מאיפה לעלות את המתח (שאלתי תטכנאי של המחשב הוא אמר לי שבלוח הצפציפי הזה הם לא נתנו אפשרות לאובר קלוק גדול או בכלל לאובר קלוק למרות שהגעתי ל3.0 והמחשב יציב אני רוצה להגיע ליותר אבל אני חייב לעלות מתח יש לי לוח עם ציפסט 655TX של אסוס הדלוקס......עשו טובה תעזרו לי כי קניתי כבר קרור ומארז חדש כדי שאני יוכל להגיע ליותר......תודה . נ.ב ואם אפשרי לעלות בלוח מתח אולי תראו לי תמונות בדיוק מאיפה כי אני לא מצאתי בביוס(אני יודע אנגלית חלק כי זאת שפת אם ולא מצאתי אי…
-
- 12 תגובות
- 921 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, שדרגתי סוף סוף את הפנטיום 3 1000 שלי לברטון 2500, הקפיצה בביצועים מורגשת מאוד ב 3DMARK2001 הציון עלה מ 6000 ל 9000 ועוד, הלוח מבוסס NFORCR 2 ותומך בדואל DDR אם אני אשים שני מודולים של זיכרון הביצועים ישתפרו? בנוסף אני יודע שקידודי אודיו ווידאו הם עקב אכילס של AMD אך האם זה כזה גרוע? מה יהיה ההבדל מול נגיד נורטווד 2000 או שפשוט לא כדאי לקודד עם המעבד הזה כי זה יקח הרבה זמן לבצע את העבודה. בברכה.
-
- 13 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום רב יש לי כרגע במחשב 2 סטיקים של 512 MB TWINMOS DDR ואני רוצה לקנות עוד שני סטיקים של אותו הדבר ולהוסיף אותם ללוח שלי ככה שיהיה לי 2 GB זיכרון... האם זה אפשרי ? תודה מראש אפשר לראות את המפרט פה: <=====
-
- 13 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אני מתלבט ביניהם. המחשב מיועד למשחקים,סרטים, גם פוטושופ וקיובייס ודברים בסגנון, לא מתכוון לשדרג ב-3 שנים הקרובות. אם אני לוקח את הE8400 אני יכול לקנות אותו מחנות שעושה OC, אם את הQ9450 אז בחנות שאני קונה בה אין אפשרות לOC, אבל אני חושב שאני אעשה לו מתישהו OC לסביבות 3.0GHZ, אם אני קח אותו. מה יהיה עדיף ? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 921 צפיות
-