עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני יודע שהתושבת היא 939, אבל בהיותו DUAL CORE אני מעוניין לקנות לוח אם שתמצה את גבולות היכולות שלו ושלא תהיה לצוואר בקבוק. תודה

• 15 תגובות
    • 964 צפיות
  2. Started by Shasoosh,

חיפשתי באתר של אינטל על הלוח אם שלי בכדי לראות אם הוא תומך בזכרונות RDRAM עם 1066 MHZ אבל אני לא ממש בטוח. מה שמצאתי שם היה: PC800 or PC1066 (D850EMVR SKUs only) שלא ממש הבנתי מה זה.. עזרה מישהו? האם אני יכול לרכוש עכשיו שני סטיקים של 256 במהירות 1066?

• 13 תגובות
    • 964 צפיות
  3. אמור להיות מבוסס על 3NM. יכיל ארכיטקטורה היברידית (ליבות "גדולות"קטנות"). המעבדים יקראו כנראה 8XXX. https://www.youtube.com/watch?v=Yg5aE4pfgh0

4. Started by Fabian,

יש ב-BIOS מקום שנקרא CPU PnP SETUP. יש שם section שכתוב בו CPU\DRAM SPEED. זה מורה לי 133\100. מה הכוונה במספרים אלה? המהירות BUS של המעבד שלי היא בכלל 400 (פנטיום 4 2.0 GHZ) ומהירות הזכרון שלי אמורה להיות 266 (DDR 256MB). יכול להיות שה-BIOS התחרפן?

• 5 תגובות
    • 964 צפיות
  5. יש לי מעבד 6320 במהירות 1.86 2 GB זיכרון 800 MHZ לוח אם gigabyte 965p-s3 כרטיס מסך NX8800GTS-T2D320E-HD OC מהירות GPU: 575MHz Memory: 1700MHz WINDOWS XP אני משחק במשחקים על הגדרות גבוהות ולפעמים המשחק נתקע לי ואחרי שניה ממשיך כשאני מוריד קצת את ההגדרות המשחק רץ בצורה חלקה שאלתי היא אני חושב לשדרג את המעבד בלבד ל-E8500 במהירות 3GHZ במחיר 1100 שח+- שמתי לב שמשחקים מעדיפים 2.6 GHZ אני לא מעוניין ב-4 ליבות אז בבקשה לא להציע אני לא חושב לשדרג את כרטיס המסך שלי כרגע אלא אם כן תראו לי אחרת תודה

• 14 תגובות
    • 964 צפיות
  6. ראיתי לפני כמה חודשים לוח אם יפה עם פיירוויר מובנה ועוד דברים, אני צריך לבדוק איזה לוח אם זה, ואני אבדוק את הסקירות על הלוחוות אם כאן. למישהו יש המלצה על לוח אם טוב לגיימר ? (אני רוצה לעשות איתו עוד דברים כמו להעביר סרטים בפיירוויר, לא זוכר עוד מה. אני אבדוק לוחות ואני אראה מה אני רוצה חוץ מגיימינג, אבל בינתיים למישהו יש המלצה?

• 5 תגובות
    • 964 צפיות
  7. Started by ZiX,

אלה הזכרונות שהיו לי במקור.. OCZ OCZ2P10664GK אבל הם עשו בעיות ושלחתי אותם בכדי לממש אחריות ולקבל חדשים , נאמר לי שהם חסרים במלאי והציעו לי את הOCZ RPR10664GK במקום.. ללכת על זה? תודה

• 12 תגובות
    • 964 צפיות
  8. מישהו יכול לתת לי דעה על הזיכון הבא ? : G.Skill DDR 400MHZ PC3200 1024MB DUAL CHANNEL שמחירו הוא: 730 ש"ח תגידו לי איך הוא אני צריך לדדעת..... ודבר נוסף: אני רוצה לדעת אם הלוח הבא תומך ב- SATA2 ואם כדאי לי לקחת SATA2 או SATA? דגם הלוח: DFI NF4 ULTRA INFINITY

• 15 תגובות
    • 964 צפיות
  9. Started by gnk,

שלום אני מעוניין במחשב למשחקים: לוח אם ASUS A8N-E וכ.מסך RADEON X800GTO איזה מהשילובים הבאים עדיף: מעבד ATHLON64 3200 וזיכרון עם תזמון 2-3-3-6 או מעבד ATHLON64 3500 וזיכרון עם תזמון 2.5-3-3-7 בשני המקרים מדובר על 1GB זיכרון (2X512) הבעיה היא תקציבית לכן אאלץ לבחור אחת משתי האפשרויות... תודה,

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  10. Started by ar2r,

המעבד שלי מתחמם סתם המחשב חדש במנוחה וחם לו אמרו לי עם אתה משחק משחקים תקנה קירור מעבד טוב אבל אני רק גולש באתרים שומע ומוריד מוזיקה אז נשארתי עם הקירור סטוק למה בכלל מייצרים אותו עם הוא כזה לא עוזר או שזה רק אצלי ככה אולי צריך לשנות משהו בהגדרות של הקירור בתוכנה, בסמארט הכל על אוטומטי ובחלון של הHW MONITOR אני לא מבין אני רק מבין שזה לא טוב לפי האדום והקולות סכנה Uploaded with ImageShack.us

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  11. Started by ccc,

שלום ! ברשותי מעבד Q6600 עם 6 ג'יגה DDR2 ולוח GIGABYTE DS5. בהנחה שלא מדובר בגיימינג או תוכנות כבדות, אלא בעיקר אינטרנט, COD באינטרנט (כרטיס מסך בסדר) וקצת דיאבלו, האם מומלץ להחליף הכל או פשוט להשקיע בSSD טוב ? הכל מתקתק יפה במחשב, אבל אין לי SSD. חשבתי לשדרג למשהו ברמת I3 עם לוח פשוט וזכרון 8 ג'יגה DDR3. אבל אם אני לא אגיד "צ'וו, איזה הבדל" בווינדוס 8, אני מעדיף לא לשדרג כי אין לי כל כך תוכנות שמשתמשות במעבד חוץ מהווינדוס עצמו והפעילות השוטפת שלו (פתיחת כרום, פתיחת PDF שמן, פתיחת סרט HD)

• 5 תגובות
    • 964 צפיות
  12. שלום. אז כפי שכתוב בכותרת אני רוצה שתספרו מה ההבדלים בין המעבדים הבאים: Athlon64 3000+, Athlon64 3200+, Athlon64 3400+, AthlonFX. ואם אפשר אז גם תסבירו לי: אלו מעבדים שתומכים ב- 64Bit עומדים לצאת בקרוב? והאם שווה לחכות להם? עוד דבר - מה התשובה של אינטל לכל זה? וכדאי ללכת עליה בקטע של 64Bit? תודה רבה! ;D

• 11 תגובות
    • 964 צפיות
  13. Started by SpiritKnight,

יש אפשרות לבעיות תאימות עם הR9700, ביחד עם AMD 1700+ וזכרונות של XTREME DDR 256MBPC2700? עדיף לקחת את הVRXP?

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  14. Started by Danman,

אני מתכנן קניה של מעבד תקציבי למשחקים עם OC, ואני מתלבט אם ההפרש בין E2 ל E4 שווה את המחיר (כ200 ש"ח) מבחינת פוטנציאל אוברקלוק, מהו הטווח הסביר שאני אגיע אליו עם כל אחד מהם ? (עם קירור אוויר) האם שווה להוסיף לE4 ?

• 8 תגובות
    • 964 צפיות
  15. Started by DJPOWER,

מקווה שזה הפורום הנכון... איפה אני יכול למצוא מידע שקל לקרוא על סרברים? תודה

• 17 תגובות
    • 964 צפיות
  16. אני צריך לוח אם לתושבת 1156 למעבד CORE I5 750 אני רוצה שיתאים לOC אני שם או SLI GTX460 או GTX570 אז אפשרות הSLI חשובה אני רוצה שיהיה לו לפחות שתי חיבורי SATA3 לשימוש בדור החדש של הSSD גודל ATX אני צריך חיבורים בסיסיים אבל שלא יגידו שלא אמרתי אז אני צריך PCI ו PCI Ex1

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  17. 1. אפשר לחבר ללוח האם הזה: NVIDIA Asus Nforce4 P5nd2-Sli מעבד כפול ליבה? 2. הוא "יסתדר" עם המעבד: INTEL Pentium D 920 Lga 775 (יסתדר= יפעיל אותו טוב ויקלוט אותו בכלל...) Ghz 2.8 4Mb 800 Mhz 64 bit 630 box ?? 3. המעבד שרשמתי טוב? (בעיקר הוא למשחקים) 4. א. מה זה בעצם LGA 775 ?? ב. יש את דגם של המעבד שרשמתי שהוא לא LGA 775 ? 5. יש הבדל רב בין 2.8GHZ לבין 3.0GHZ ?? 6. הוא "יסתדר" עם הזכרון:GEIL DDR2 1024MB (1GB) 667 MHZ ?? 7.א. זכרון 800MHZ הרבה יותר מהיר מזיכרון 667MHZ? ב. ההבדל מורגש? תודה מראש...

• 16 תגובות
    • 964 צפיות
  18. Started by Lirux,

יש לי עכשיו 2 סטיקים של בליסטיקס ddr 512 mb.... הם עושים עבודה מעולה!! אבל אני רואה עכשיו שכל משחק מתחיל לקחת לבד איזה 512 ראם ואז המערכת עוברת את הג'יגה ונהיית איטית... אז אני רוצה המלצה לקיט של 2 ג'יגה (2 סטיקים של ג'יגה) ושיהיו ddr כמובן ולא ddr2... הכי חשוב לי בהם שהם יהיו לאוברקלוק כמה שיותר טוב ואפילו אם אפשר יותר טוב מבליסטיקס שיש לי.. אפשר לחרוג ולהגיע לאיזה 210-220 דולר במקסימום... עדיף מ newegg תודה

• 10 תגובות
    • 964 צפיות
  19. Started by JohnnyBravo,

מישהו מכיר את הלוח הזה(B3)??מה הכוונה ב"לוח מאושר צבאית" ??? והתוספת/גימיק הזאת באמת משנה,המחיר?לא מצאתי שום ביקורת עליו?

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  20. יש לי מחשב נייח עם 256MB זיכרון , אני הוספתי לו עוד 256MB זיכרון. הבעיה היא שאני מסתכלת בהגדרות המחשב אני רואה שיש לי 256MB זיכרון במקום 512MB. איך אני מעדכנת את התוספת הזיכרון ששמתי ? יש מצב שצריך לשנות משהו בביוס ? יש לי ביוס PHOENIX award מה עושים ? תודה

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  21. שלום לכולם, מכרתי לא ממזמן את המחשב שלי שכלל את המעבד Prescott 3Ghz 1Mb 800fsb אני מחפש לקנות מחשב חדש במחיר נמוך אך בתקווה שלפחות יעלה על ביצועי המחשב הקודם.... התעניינתי במפרטים המומלצים ושם בכמה מקומות ממליצים על sempron *manila* 2800 64bit לתושבת AM2. זה אכן נראה פתרון זול אבל האם הוא יהיה שדרוג טוב או שאני קונה מעבד איטי יותר וכדאי לי פשוט לחשוב על פתרון אחר? בדקתי בtomshardware אבל לא מופיעים שם מעבדי הסמפרון (גם לא סלרונים למיניהם)... איך אני יכול להשוות? תודה מראש...

22. כמו שבטח ידוע לכולכם, ה NF7-S שלי חזר ליבואן לפני שבועיים, והיום קיבלתי אותו סוף סוף חזרה. הקטע הוא, שההוא שהחזרתי היה הגרסא עם הסלוטים הצבעוניים, ועכשיו קיבלתי אחד עם סלוטים שחורים!! יש הבדלים ביניהם מלבד זה? יותר טוב? פחות טוב? בבקשה תעזרו לי כי אני לא רוצה לגעת בו אם זה פחות טוב, זה חוזר ישר אליהם... תודה רבה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 964 צפיות
  23. אני מבין פה בפורום שההבדל במישחקים זה רק הכרטיס מסך ולכן אני חושב למה לא לקנות מערכת מבוססת AMD -2-3-4 ליבות שה-4 ליבות במחיר של 2 ליבות של אינטל?? אני יודע ששאלתי את זה כבר והחלטתי פשוט אולי נחסוך עוד כמה שקלים ונשים אותם במסך?? תודה חברה

• 10 תגובות
    • 964 צפיות
  24. לפני בערך שנה רכשתי מחשב חדש לפי המלצות חברי פורום מפרטי מחשב, לפי המלצתם רכשתי מחשב עם מעבד AMD מרובע ליבות (וכמובן לוח אם תואם). מה שיש לי כרגע - לוח אם - Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H המעבד - AMD Athlon II X4 640 Processor (אני ממש מצטער שלא השקעתי לפני שנה עוד 500~ ש"ח והייתי לוקח כבר i5 עם לוח תואם שהיו סוגרים לי את הפינה) הצרכים שלי מהמחשב (מריץ 7 64 ביט) הם - אינטרנט (והרבה, בדר"כ 2 דפדפנים עם מינ' 10 טאבים), פיתוח (תכנות) ב-VS, Python, אני מריץ על המחשב PHP, MYSQL ו-אפאצ'י (עם XAMPP) ובדר"כ רץ לי VM עם מכונת לינוקס/WINXP ברקע שאני עושה בו שימוש מדי פעם. בנוסף אני עובד עם כל מיני עורכים, תוכנות מסרים, וורד ואקסל. בדר"כ לא כל התוכנות פתוחות במקביל, אבל כשזה קורה המחשב…

• 7 תגובות
    • 964 צפיות
  25. Started by neo27111,

שלום לכולם אני מעוניין להחליף את המעבד ולוח אם שלי וזה מה שנתנו לי בחנות GIGABYTE יH77M-D3H שאלה אם הלוח הזה שווה משהו

• 2 תגובות
    • 964 צפיות

דיונים חדשים בפורומים