מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
אני צריך שיתמוך בדברים הבאים: 1.מעבד P-4 2000GHZ 512K 478PIN המעבד הזה טוב? 2.ובכטיס מסך הזה V8440 Ti 4400 Series הוא בא עם 128DDR הוא טוב? הנה הלינק שלוhttp://usa.asus.com/vga/agpv8440/overview.htm 3.הא ואני צריך שתתאימו לי מארז מתאים שלא יהי יקר מדי 4. ואיזה זיכרון כדאי 256\512 RDRAM תודה לכל מי שיעזור לי
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רכשתי הרד דיסק 160 SATA ואין לי חיבור SATA על הלוח אם הבנתי שאני צריך לקנות כרטיס שיתאם בניהם האם אחרי שאני ירכוש את הכרטיס ויחבר את האר דיסק הוא יעבוד כמו שצריך במידה ושניהם תקינים והלוח אם תואם או שצריך להגדיר לאחר מכן עוד כמה דברים ויש עוד גורמים שצריל לסדר??????????????
-
- 8 תגובות
- 605 צפיות
-
-
השאלה היא כזאת: האם כל זכרון 512 MB, DDR500 נראה "Vitesta", או שזוהי סדרה מיוחדת..? תודה, נדב.
-
- 8 תגובות
- 539 צפיות
-
-
האם אני יכול להרכיב מעבד כזה : Intel Core i5 3550 3.3Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray על לוח כזה : gygabyte H61M-D2H-USB3 s1155 תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם רכשתי חלקים למחשב מעבד E 6300 ולוח רציתי גי'גה בייט 945P-S3 אבל לא הגיע בהזמנה בקיצור לקחתי במקומו לוח לאחר מבט באינטרנט ASUS P5LD2 SE לאחר הרכבה וכו' בהדלקת המחשב אין שום תצוגה במסך אין ביפ (בקורת ) מאווררים עובדים +דיסק קשיח .ולפעמים שוב בהדלקה המאווררים עובדים 3-5 שניות והכל נכבה הבנתי שיש בעיית תאימות למעבד ,קראתי באתר אסוס שיש תאימות מעידכון ביוס 316 כאשר עכשיו הוא 209 הבאתי מעבד חדש זמני כדי לבצע עדכון ביוס אז הכל נידלק טוב בצעתי עידכון ביוס ואז החזרתי את הקונרו ושוב אותו בעייה לא עזר,בקיצור מבדיקה מעמיקה יותר קראתי שרשום תמיכה בקונרו מ-PCB R 2.0 .. אז קודם מה זה ה PCB ואיפא אני מוצא אותו אולי גירסת דגם משופר ביצור ?
-
- 8 תגובות
- 648 צפיות
-
-
צריך המלצה על זיכרונות טובים 2 GB סוג 667. תודה מראש! ;D
-
- 8 תגובות
- 601 צפיות
-
-
יש לי 2 סטיקים במחשב של 256 ואני רוצה להוסיף עוד 512 מגה וזה השדרוג זיכרון האחרון שאני מתכוון לעשות למחשב. אז מה כדאי 2 סטיקים DUAL של 256 או 1 של 512? עכשיו המערכת שלי היא: mobo- MSI 865PE neo2 memory- 2*256 DDR 400 Processor- Intel P4 Prescott 2.8 478 gfx card- MSI FX5200 Generic 350W WD 80 GB 7200RPM 1 disk drive 1 dvd drive
-
- 8 תגובות
- 591 צפיות
-
-
מחפש לוח אם שקט רצוי עם יציאות firewere בעקבות ירידת המחירים של AMD מעדיף ללכת על למעבד +3800 X2 הלוח מיועד למערכת קולנוע ביתי ולקצת משחקים לא מיועד ל0C ולכן מה מה שהכי חשוב זה השקט והיציאות FIREWERE . מחפש לוח בלי כרטיס מסך מובנה + 3XPCI התקציב קריטי כי מעבר ל-700 ש"ח אני מעדיף כבר להשקיע את ההפרש כדי ללכת על 6300E תודה אנשים
-
- 8 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום ! אני רוצה לשדרג את הזכרונות במחשב שלי המפרט שלי זה : E6400 msi neo GF7600gt 2X512 gb ocz gold edition cl 4-4-4-12 ,667MHZ OS- XP. העניין הוא שאני רוצה לקנות עוד 2GB זכרון, זאת אומרת 2X1024, והכי משתלם היום לקנות 800MHZ. השאלה היא איך הם יעבדו במקביל עם הזכרונות הישנים? האם זה אפשרי לשלב ככה? יהיו בעיות בתזמונים? כדאי להשקיע בזכרונות יקרים עם CL נמוך? (לפי מה שהבנתי הזכרונות יעבדו פשוט במהירות הנמוכה מבין שני הסוגים.) אם אפשר לפרט אני אודה לכם מאוד
-
- 8 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אהלן. קראתי באתר של ג'יגהבייט כאשר מחברים שני כרטיסי מסך ב-crossfire המהירות של הפורטים יורד ל- X8 כאשר פורט של PCI הוא X16. האם זה ככה בכל הלוחות אם (מגבלה טכנולוגית להשאר באותה המהירות)? או שזה קטע של ג'יגהבייט? קראת את זה פה
-
- 8 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום, אני בונה מפרט למחשב שנועד להפעיל משחקים וסרטים ורציתי להתייעץ בנוגע למעבד ולוח אם זה המפרט בינתיים : Transcend 2GB DDR3 1333Mhz 2x ATI Radeon HD 5770 (מסך 1680x1050 lg w2220p) איזה מעבד אתם חושבים שמתאים ביותר להרצת משחקים וסרטים ? והאם כפול/משולש/מרובע ליבה ? ואיזה לוח אם יתאים לו ? (שמתאים ל DDR3 ) לא חובה שיהיה בר שידרוג תודה מראש ! התקציב הוא 1200~ (למעבד +לוח אם )
-
- 8 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום רב לכם. לאחר זמן רב שלא הייתי כאן, חזרתי, עם בקשה לעזרה... לאחר ששמתי לב כי המחשב שלי קצת מאיט, עקב עומס זיכרון [טוב, נו, כשאני עובד עם Netscape7, Crazy Browser, ובנוסף גם Photoshop7 וWinamp3 רוב היום, זה לא מפתיע]. אני משתמש בתוכנה לניקוי זיכרון, FreeRAMXPPro שמה, שאותה למי שלא מכיר ניתן למצוא בDownload.com, ועדיין, יש האטה משמעותית בשימוש המחשב שלי... אני רוצה לקנות תוספת לזיכרון. דבר ראשון אני צריך לברר איזה סוג זיכרון יש לי. אם מישה יוכל להגיד לי איך, אני אשמח... הבנתי שלא ניתן לשלב בין סוגי זכרון שונים. יש לי מקום על לוח האם שלי רק לשני כרטיסי זיכרון, ואחד תפוס, ע"י כרטיס של 256MB. לאחר שאני אגלה איזה סוג זיכרון יש לי, אני רוצה לקבל המלצות על כרטיסי 128MB וגם כן…
-
- 8 תגובות
- 858 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה זה אומר המספר של ה CL? אם זה 2.5 או 4 או 5.... תודה מראש.....
-
- 8 תגובות
- 609 צפיות
-
-
-
מה הטמרטורה הנורמלית למעבד Core 2 Duo E8400 במאמץ
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני עצרתי את הקנייה של המחשב החדש בגלל התושבת החדשה של המעבדים של AMD את יכולים לספר לי קצת יותר מה ההבדל בין התושבת הזאת לקודמת לה? מה המחירים ומתי זה מגיע לארץ בתודה גל....
-
- 8 תגובות
- 485 צפיות
-
-
נושא השיחה התחממות אצל המעבדים: שמעתי שהמעבדים של AMD מתחממים מהר האם זה נכון, עדיף לקנות את הוולקני 7 איך שקוראים לזה ,וגם להוסיף מאווררים נוספים במארז, אני לא יודע מה כדי לעשות, מה אתם מציעים לעשות? ,מה אתם הייתם עושים? ,להחליף מארז.???? להוסיף מאוורים נוספים????. כיום הלוחות של AMD והמעבדים זולים בהרבה מאינטל והם מגיעים לביצועים בדיוק כמו אינטל השאלה הגדולה מה כדי? אז הינה עובדה לכולם: יש לי מחשב P2 לוח אם של ASUS ומעבד של P2, מצטער אני פשוט לא טוב בסוגים של מחשב, אבל בקיצור מה שאני רוצה להגיד שמעבדים של אינטל אחרי כמה שנים לא הרבה... המאוור של המעבד משמיע רעש היום ונורא אני סובל כל יום אם זה אפילו עכשיו, והמעבד פשוט מתחמם יותר מידי אבל למי איכפת לאינטל יש אחריות לכל…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם זקוק לעזרתכם לפני שנה וחצי רכשתי מחשב עם מעבד AMD 4200 לאחרונה המחשב החל לעשות בעיות שלחתי אותו לבדיקה במעבדת החנות שבה קניתי את המחשב והמעבד נמצא תקול כעת במעבדה נאמר לי שאני צריך לחכות 14 יום לערך עד שהם ייקבלו מעבד חדש בתמורה למעבד שלי רציתי לדעת אם זה זמן הגיוני לחכות והאם לא יותר הגיוני שיחליפו לי מעבד מתוך המלאי שברשותם ואם זה הנוהג בחנויות שמוכרות מחשבים כאשר מתקלקל מעבד תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 776 צפיות
-
-
ה 478 מגיע עד 800 FSB עם HT ו1M זכרון... 939 מגיע עם? ועד כמה זה משמעותי בביצועים?
-
- 8 תגובות
- 715 צפיות
-
-
-
יש לי לוח חדש ASUS A8V DELUXE עם צ'יפסט VIA K8T800. בספר של הלוח יש רשימה די מצומצמת של זכרונות מומלצים, היו לי 2 סטיקים 512 כל אחד של SAMSUNG שמופיעים ברשימה. עם הסטיקים האלה ב DUAL CHANNEL לא יכלתי להתקין ווינדוס, קיבלתי מסכים כחולים במהלך ההתקנה. החליפו לי לסטיקים של TWINMOS שאינם מופיעים ברשימה של ASUS, ווינדוס הותקן כהלכה. לאחר עבודה קצרה עםפ המחשב גיליתי שהוא עושה ריסטים.. הפעלתי PRIME95 והבדיקה נעצרה פעם אחת אחרי 12 דקות ופעם שניה אחרי שעה וחצי. שמתי את 2 הסטיקים בערוץ אחד והמחשב עובד נפלא, PRIME95 עבד 5 שעות עד שנמאס לי ועצרתי אותו. אני רוצה להחליף את הזכרונות האלה לאחרים (לא יקרים) שאוכל לעבוד ב DUAL CHANNEL. איך יכול להיות שזכרון שמומלץ בפירוש על ידי ASUS לא עוב…
-
- 8 תגובות
- 637 צפיות
-
-
ככה אני עושה סקרים לקניית מחשב חדש ונתקלתי בזכורונת הבאים GEIL 512 PC3200 400MHz DDR SDRAM value w/hs עכשיו שתי שאלות: 1. יש הבדל בין DDR ל DDR SDRAM???? (לא לצחוק בבקשה) 2. שאלה לא קשורה אבל מישהו יודע מה התיזמונים של הזכרונות A-DATA 400Mhz ושל ה Samsung 400Mhz???
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הנה המפרט של המחשב שלי: QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz MSI P35 Platinum Combo (MS-7338) NVIDIA GeForce 8800 GT (512 MB) הנה הזכרונות שלי: OCZ XTC Platinum Rev.2 OCZ2P800R21G שניים של ג'יגה כל אחד...הקטע הוא שאני מרגיש בזמן האחרון שהמחשב בקושי מצליח לסחוב את עצמו...אני עושה הרבה דברים בו זמנית במחשב והזכרונות לא כאלה סוחבים... העדפה לזיכרונות מעל 2 ג'יגה. תודה רבה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 851 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות עוד זיכרון, בEverst כתוב שיש לו לוח אם : DFI Nf4 Series ו בדקתי את הסטיקים שיש לו עכשיו אז יש לו 2 כפול 512 וכתוב עליהם DDR400. (אם זה משנה בשביל לדעת איזה לוח אם יש לו יש לו דואל קור 3800+) בכל מקרה הוא רוצה להוסיף עוד 2 ג'יגה ראם, איזה סטיקים הוא צריך לקנות? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 865 צפיות
-
-
הלכתי היום לחנות, כדי לקבל הצעת מחיר למחשב. הלוח הוא הלידטק K7NCR18D וכ.המסך רדאון 9500 פרו (של ATI), המוכר אמר שיכולה להיות התנגשות בין הכרטיס ללוח ??? מוכר לכם ? למישהו היו בעיות עם הלוח והכרטיס? לי זה נשמע מאוד מוזר...
-
- 8 תגובות
- 678 צפיות
-