מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח אם Motherboard Name MSI 915PL Neo-V (MS-7143) עם שתי זכרונות של 256 כ"א ניסיתי להחליף אותם לשתי זכרונות של 1024 כ"א של IBM PC2100R-25330 DDR 266Mhz CL2.5 ECC והמחשב התחיל לצפצף בהדלקה כנראה הזכרונות לא מתאימים לו. יש איזה סיבה שהלוח אם לא מקבל את הזכרונות האלה?
-
- 13 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום אני לומד בקורס A+ ביקשו ממנו לכתוב כמה מילים על SLOT 1 ואיניי מוצא שום דבר באיטרנט וגם אל בספר שקניתי.. אם אפשר עזרה קטנה אשמח מאוד תודה.. אינני בטוח שזהו המקום לפתיחת הנושא אם זה לא מבקש את סליחתכם..
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי DFI LANPARY T2RS PLUS, חוץ מהחיבור 24 פין יש לו חיבור 6 פין נוסף, בספק שלי יש חיבור 4 פין והוא מתחבר והכל עובד, השאלה מה נותן ה 2 פינים הנוספים, יכולות אוברקלוק יכולות להשתפר ? זה כמו חיבור 6 פין של כרטיס מסך ?
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש דרייברים ללוח אם מסוג fintel - f71872fg תודה מיקי
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש את ה EP43DS3L של ג'יגהבייט ואני יודע שהוא מצויין, ואם לא אמצא משהו שנותן תמורה מספיק טובה למחיר אז אני אקח אותו, אבל בנתיים אני מחפש לוח טוב למחשב שבא עם: E8400 HD4850 4 ג'יגה זיכרון ב-400 ש"ח או פחות, תודה.
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני לא סגור בדיוק על איך רייד עובד אבל נראה לי שצריך בקר חיצוני בשביל לחבר שני קשיחים שיעבדו ברייד... השאלה שלי היא האם הלוח תומך באיזשהו בקר מובנה כי הסתכלתי באתר שלהם ולא ראיתי משהו לגבי זה או שפספסתי או שלא יודע מה תודה לעונים
-
- 9 תגובות
- 972 צפיות
-
-
. את המחשב שאני משתמש בו קניתי לפני שנה + עכשו אף פעם לא חשבתי על זה היום פתחתי את המחשב ואני רואה שהזיכרונות לא מחוברים ב Dual Channel עכשו הלוח אם הוא Intel DG965SS והוא תומך ב Dual Channel http://www.intel.com/products/desktop/motherboards/DG965SS/DG965SS-overview.htm הזיכרונות הם 2GB שתי סטיקים של 1GB אין לי מושג איזה סוג רק אני יודע חברה Twinmos עכשו אני רוצה לדעת עם אפשר לעשות Dual c ועם כדי לעשות
-
- 8 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום!! המעבד שלי הוא GigaByte GA-K8NF-9 לא להתבלבל, לא גרסת הULTRA ואני תוהה, מה המעבד הכי חזק שאני יכול לרכוש עבורו כיום?? (אשמח לקבל לינק לזאפ) תודה, איתן.
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום. לפני מס' חודשים, הייתי עם מעבד E6550 ולוח GA-965P-S3 REV 3.3 של GB. הלוח התקלקל ונשלח לתיקון, ובינתיים השתמשתי בלוח מעפן של אינטל (G31) בזמן הזה, החלפתי מעבד ל E7200 ומכרתי כבר את המעבד הקודם. ברור לי שהלוח 965 הרבה יותר טוב מה G31, אבל לפי מה שהבנתי לא תומך במעבדי 45NM.. יש דרך כלשהי לגרום לו לתמוך בו? אוברקלוקינג או משהו דומה? (אין לי בעיה לבצע אוברקלוקינג)
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
המערכת הקיימת היה קיים 2 *1 GB 800 MHZ רכשתי 2 סטיקים של 2 GB 800 MHZ ורציתי לדעת האם לאחר ההוספה של הזכרון (סה"כ 6 GB ב4 סטיקים) יש צורך לשנות בביוס הגדרות או שזה מזוהה אוטומטית ואם כן איזה הגדרות אופטמליות מומלצות ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אז ככה היום קניתי תE8400 דגם SLB9J בפוקס פי סי, ואחרי שהרכבתי הכל על הלוח שלי Abit IP35-E יש לי בעיות ממש רציניות. המעבד עובד על טמפרטורה של 98 מעלות קבוע לא יורד ולא עולה ולא זה לא הקירור יש לי סטוק וגם תפרייזר 7 פרו ועם שניהם אותה הטמפרטורה ממש לא מובן לי מה קורה כאן. מישהו אולי יכול להסביר לי ? וגם יש לי לוח GigaByte GA-945GCM-S2l שעשיתי לו עידכון באיוס לF6 והוא מראה תמעבד בטמפרטורה של 35 מעלות עם הסטוק. אולי צריך לעדכן תבאיוס בIP35-E גם ? ועם כן מישהו יכול לעזור לי כי אני לא מבין תלוח הזה הוא מסובך מאוד. מה אתם אומרים על הבעיות שלי ?
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני חייב להשיג לוח אם בדיוק כמו ה-DS3. שלא יהיה פחות או יותר טוב ממנו. כמה שיותר אותו הדבר.. ורק לא ג'יגבייט!! משהו בASUS..
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
-
^כותרת אני קונה מחשב עם המעבד הזה ממש בקרוב ואני רוצה לראות איפה הוא מדורג בין כל שאר המעבדים החדשים וכמה הוא רחוק מהם מחכה לזה תודה ועוד שאלה ממש קטנה האם המעבד E5200 הוא המעבד הכי טוב היום לOC? חוץ מהQX אני מדבר על DUOL CORE וגםC2D אני מדבר על תדרים כאילו עם איזה מעבד אפשר להגיע הכי רחוק עם קירור BOX מחכה לתשובות תודה
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
צריך עזרה עם הלוח הנ"ל. איך עושים עידכוני באיוס נכונים עם זה בWIN עצמו או בDOS, והכי חשוב צריך לחדש תבאיוס שהלוח יאפשר תמעבדים החדשים וגם 45NM. כל מי שיוכל לעזור אני ישמח תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום. יש בידי מחשב בעל המפרט הבא CPU: AMD Athlon 4400+ DUAL CORE 2.3GHz (65nm) Motherboard: Gigabyte m61p-s3 DDR2 1GBx2=2GB 667Mhz Nvidia Geforce 8800GT אני לא מרוצה מהביצועים שלו במשחקים. ידוע לי שהתופעה היא צוואר בקבוק מהמעבד. אשמח אם מישהו ימליץ לי על מעבד ולוח אם בתקציב כולל של עד 1300 ש"ח הלוח אם של Gigabyte אם אפשר... והמעבד של אינטל. חשבתי לקנות את הE8400 בגלל שהוא זול יחסית ונותן ביצועים טובים במשחקים בגלל שהם לא תומכים ב4 ליבות עדיין... לוח אם חשבתי על P35 של GIGABYTE אבל אני ממש לא מבין בלוחות אם אז ניחא.. תודה רבה לכל מי שיעזור עריכה: אני עובד על רזולוציה של 1680 על 1050
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
סתם מעניין... לפי מה שהבנתי CL4 בעצם יותר מהיר כי לוקח לו פחות זמן להכניס ולהוציא דאטא מהזיכרון.. נכון או לא נכון?
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
הזמנתי היום את המחשב החדש שלי שהלוח הזה כלול בתוכו רציתי לשאול אלת דעתכם עליו.. לינק לפירוט הלוח הוא תומך ב PCIe2.0 ? eSATA? והאם הלוחות האחרים עדיפים עליו כדוגמת.. Asus P5QL PRO http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=710&l4=0&model=2307&modelmenu=1 Gigabyte GA-EP43-DS3L http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2847 אם יש לוח שתומך ברכיבים שרשמתי למעלה בסביבות ה 500-400 ש"ח שירשום בבקשה המפשרט שלי הוא כזה intel Core 2 Duo E8400 nVIDIA GeForce 9800GT 512MB PCIeוInnovision Geil DDR2 2048MB 800MHZ CL4 Seagate ST3500320AS 500G תודה אנשים!
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
1. עד 300 ש"ח 2. 300-500 ש"ח 3. 500-700 ש"ח 4. 700-1000 ש"ח 5. מעל 1000 ש"ח תודה
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
קראתי ועברתי על התגובות בפורום ועוד לא הגעתי לתשובה חד משמעית לשאלה האם באמת יש בעיות זיכרון ב P31 ? אני הולך לקחת 2 של 2 ואני לא יודע אם לקחת P31 או P35. אני מבצע OC עם 5200, מקווה להגיע ל 3 עד 3.4 בחורף. בבקשה אל תגידו שההבדל במחיר זניח, בישבילי לא.
-
- 9 תגובות
- 844 צפיות
-
-
הרכבתי פה מפרט בשבוע האחרון למחשב למשחקים ב 5 אלף שקל ושמתי בו את הלוח אם ASUS P5Q היום נסעתי ל skypc להתייעץ וליראות מי מה מו והוא אמר לי ש ASUS P5Q לא מומלץ בכלל למשחקים ו DFI פיתחה לוח אם מיוחד למשחקים שהוא: לוח אם DFI LANParty DK P45-T2RS ¤738 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=4711079392052 מה אתם חושבים? הדגם של DFI באמת מאוד מומלץ למשחקים? רויה =]
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צריך לבחור בשעות הקרובות לוח אם שתומך ביציאת COAX מחשב למשחקים כבדים, מעבד Q6600 וכל השאר גם סבבה צריך המלצה
-
- 3 תגובות
- 494 צפיות
-
-
קניתי היום שני סטיקים של גיגה (בנוסף ל2 גיגה שכבר יש לי, גם שני סטיקים של גיגה) ואחד מהם גורם למחשב לצפצף שיש בעיה בזכרון. זאת אומרת שהוא פגום? או שאפשר עוד להשתמש בו איכשהו והמחשב שלי הוא בעצם הדבר הפגום כאן?
-
- 7 תגובות
- 913 צפיות
-
-
לוח 946/945 GZIS של אינטל (לא זוכר בדיוק) בהדלקת המחשב מוצג הלוגו של אינטל ולאחריו 5-7 קוביות מוצגות בתפזורת על המסך כאשר חלקן מהבהבות. במידה ואני מוציא זיכרונות יש ציפצוף, ניתן להיכנס לתפריט הביוס ע"י לחיצה על F2 אבל מעבר לזה כלום! הוצאתי את הבטריה... לא עזר, הפעלתי במצב restore (ע"י ג'מפר) לא עזר, האם אפשר להגיד שהלוח שבק?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
יש לי 4 מחשבים די חדשים כולם Core 2 לוחות אם שונים אבל ברמה גבוה גם האם אני יכול להרכיב את כולם בתוך מארזים דקים וליצור ארון שיהיה שרת? נ.ב אני צריך את השרת בשביל רידור תלת מימד
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-