מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי הצעה באייבורי למפרט שקיבלתי באתר עם מעבד: מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box הם אמרו שאין דבר כזה מעבד Intel Core 2 Duo E7200TRAY ההבדל הוא שאחד בא ארוז והשני מגיע לא ארוז כי הם קונים כמות(RTAIL) האם זה נכון?
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
Motherboard Name Gigabyte GA-945GZM- הלוח אם הנ"ל יתמוך? (8800GT)
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום יש לי כמה שאלות על הביוס שלא מצאתי חומר באיטרנט (גם לא בויקפדיה) כמה יצרניות יש לביוס ומה שמם? כמה פקודות הביוס הראשון עשה וכמה כיום הוא עושה? מה מצפה מהביוס מבחינת הפיתוח שלו? חומר כזה לא מצאתי אם תוכלו להביא לי קצת חומר לקרוא אשמח מאוד.! תודה לכם אחלה פורום.. עמית
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
טוב משום שנעלו לי תאשכול(כן כן מאוד הוגן) אז אני פותח חדש קיצר הוינדואס לא עולה בלי הדיסק של הוינדואס,וכשניסיתי להתקין ויסטה אחרי שהיא סיימה התקנה היא עשתה ריסטארט ואז ראיתי שכתוב משהו כמו מבטל את הצורך בדיסק לבוט ואז היה ERROR קיצר אני חושב שהבעיה בלוח אם וצריך לעדכן תBIOS ,יש השערות נוספות?
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
הי כולם! אני רוצה להרחיב את הזכרון במחשב, אבל אני לא יודע איזה סוג זכרון מתאים לי. אני מביא לפניכם את כל הפרטים על לוח האם והזכרון מהתוכנה EVERST: Motherboard Properties Motherboard ID <DMI> Motherboard Name Hewlett-Packard HP d330 uT(DC579AV) Front Side Bus Properties Bus Type Intel GTL+ Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz (QDR) Effective Clock 533 MHz Bandwidth 4266 MB/s Memory Bus Properties Bus Type DDR SDRAM Bus Width 64-bit DRAM:FSB Ratio 5:4 Real Clock 167 MHz (DDR) Effective Clock 333 MHz Bandwidth 2667 MB/s Chipset Bus Properties Bus Type Intel Hub Interface Bus Width 8-bit Real Clock 67 MHz (QDR) Effective Clock 267 MHz Bandwidth 267 MB/s Field Value …
-
- 8 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני מפעיל את המחשב ושהוא עולה(לפני העלליה של הוינדוס,הוא מבקש את הדיסק של הWIDNWOS בשביל הBOOT העניין הוא שאחר כך הוא לא משתמש בו,וכשניסיתי להקין ויסטה הוא אחרי ההתקנה עשה לי ריסטרט וניסה(הויסטה ניסתה) לבטל את זה שיהיה צריך דיסק אבל לא הלך לה אז אני חושב שהבעיה בביוס,שווה לעדכן ולבדוק או שהבעיה לא מהלוח אם אלה ממשהו אחר?
-
- 3 תגובות
- 479 צפיות
-
-
המשמעות של צבעי החוטים אינה ברורה לי , לכן לא תמיד ברור לי מה צורת החיבור הנכונה במקרה שיש שתי אפשרויות לחבר את החוטים ללוח האם. עד היום חיברתי חוטים לפי ניחוש והתפללתי שאיני גורם נזק, כנראה שמעולם לא גרמתי נזק אבל בכל זאת מטרידה אותי חוסר הידיעה בנושא. אתמקד בשאלתי לגבי חיבורי חוטים מהמארז ללוח האם שמפעילים את הפונקציות הבאות: מתג הפעלה, מתג ריסט, נורית LED של מצב פעיל של המחשב בכללותו, נורית LED של מצב דיסק קשיח פעיל. ברוב המקרים אילו החיבורים שבהם קשה לדעת אם החיבור נעשה בכיוון נכון או בכיוון הפוך. בכל החיברים הנ"ל יש חוט לבן וחוט צבעוני , מה המשמעות של חוט לבן ושל חוט צבעוני ?
-
- 13 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
. המליצו לי על מארז: ANTEC NSK4480 380W Silver/Black לגבי קירור איזה חברה כדאי לקחת ? שמעתי על Arctic Cooling 8L 80mm או Arctic Cooling Fan 80mm PWM או על מאוררים של SPAIER וגם Nexus איך הם ואיזה דגם מומלץ ? חשוב לי שיהיה שקט. זה אומר שהקירור בנוסף לקירור שיש במארז או שבמקום ? ואם כבר אז עדיף לקחת 120 ואם בכלל אני יכול לקחת 120 מבחינת התאימות למארז ? 2. לגבי קירור למעבד, לקחתי מעבדוCore 2 Duo E8400 BoxוIntel ושמעתי שהקירור של אינטל לא כ"כ טוב ולכן עדיף קירור אחר ז"א להוציא את הקירור של אינטל או בנוסף ? ואם כבר להוציא קירור אז לא עדיף כבר לקחת את הTRAY במקום BOX ? בכל אופן רציתי לשאול של איזה חברה ודגם כדאי לקחת אני שמעתי על Arctic Cooling 7 PRO או Arctic Cooling Freezer …
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
לכל מי שיכול לעזור לי שלום רב, ברשותי לוח אם בעל 3 סלוטים לזכרון מסוג ddr 400 mhz כאשר שניים מהם פועלים בדואל צאנל וכרגע יש בהם שני מקלות מסוג 512 mb cl2.5 רציתי לברר האם הוספה של מקל נוסף בחיבור השלישי (שהוא לא דואל צאנל) תגרור הורדה בביצועים והאם משנה שהוא יהיה 1gb ולא 512 כמו האחרים. בתודה רבה מראש, יפתח.
-
- 7 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 4 ג'יגה של דדר2 800.. מעבד : Q9400 לוח אם : GIGABYTE EP43-DS3L של איזה חברה לקחת את הזיכרון ואיזה תזמונים וכו'.. יש ממש הפרשי מחירים גדולים ואני לא מבין את ההבדלים.. תודה..
-
- 8 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אהלן לחבר הלך לוח אם - GA-G33M-S2H - , ובמעבדה אמרו לו שנגמרו הלוחות מהסוג הזה, והם מציעים לו אחד אחר - INTEL DG33FB. ממה שהבנתי וממה שאמרו לו, ההבדל הוא שאין תמיכה ב HDMI וכל מה שנלווה לזה (high definition audio ..). עכשיו השאלה שלי היא , בהנחה שאין צורך בhdmi , האם.....הוא יכול לאשר את ההחלפה? או שעדיף לקנות משהו אחר ע"י הזיכוי? תודה רבה! :]
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, איזה כותרת מסובכת חח! אוקי השאלה שלי היא כזאת, במערכת 32 ביט ניתן להשתמש עד 4 גיגה זכרון, שהוא כולל גם זכרון של כרטיס מסך וקול וכו. כך שאם אני אתקין 4 גיגה זכרון המערכת תקח בעצם 3 ממנו ועוד גיגה מהכרטיס מסך ושאר הדברים. במערכת 64 ביט ניתן להשתמש עד 16 טרהבייט של זכרון, כך שאם אני אתקין 4 גיגה זכרון אוכל להשתמש בכולם ועוד בנוסף בשאר הזכרונות של שאר הכרטיסים. עכשיו שתי שאלות : מה מגביל את המשחבים של ימינו להתקנת זכרון מקסימלי של 4 גיגה? האם לא ניתן לשים יותר? האם זה בגלל לוחות האם או מה? השאלה השנייה שלי היא כזאת: אני מתעסק במוסיקה ומתכוון לקנות כרטיס קול חיצוני, בעל 4 גיגה זכרון משלו. זהו כרטיס קול יוקרתי שגם מבצע חישובים משלו וגם בעל זכרון משלו. כמובן שככזה…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי הרכבתי מחשב חדש שקניתי עם לוח ASUS P5QCו זכרונות DDR2 1066MHZ שמתי לב בPOST שהזכרונות נספרים כ 667MHZ ולא 1066 נכנסתי לBIOS ותחת DRAM FREQUENCY ההגדרה היא AUTO האם לשנות את ההגדרה ידנית למהירות 1066 ? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אז מה בדיוק הופך את הלוח הזה: Gigabyte GA-EP45-DS3L P45 Chipset, יחידות 1 ¤560 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1388 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤560 3% הנחת מזומן סה"כ לאחר הנחה:¤543.2 המפרט הורכב באתר:http://www.foxpc.co.il/ לP45 ? הרי יש לו רק סלוט PCI-E אחד ולכן הוא לא תומך בCF/SLI ?
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
-
את הזכרונות שלי אתם יכולים לראות במפרט. הבעיה שהזכרון שלי צריך להיות מתוזמן 4-4-4-12 ב2.1V אבל מסיבה כלשהי הוא מתזומן על 5-5-5-18 ב2.1V (לפי תונכת CPU-Z). השאלה איך לתזמן את הזכרונות שיהיו 4-4-4-12, ואפילו לעשות לוOC מעל ל800 MHZ לכיוון ה900+ ? ועוד שאלה קטנה, תוצאות המבחן בסופר פאי. מושפעות מביצועי המעבד או הזכרון? אשמח מאוד למדריך. תודה.
-
- 6 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אי אפשר שלא לראות שזה אחד הלוחות היותר מומלצים... רציתי לדעת אם זה בקטע של "אפשר להסתפק" או שאם למשל זכיתי אתמול בטוטו ואני רוצה לקנות את הדבר הכי יקר אז לוח כמו GIGABYTE GA-X48-DS4 יכול לתת לי איזה יתרונות או שבכל מקרה גם אם היה בחינם אין מה לקנות משהו אחר..
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
הי, המשחב שלי משמש בעיקר לקידוד וצפיה של וידאו בFHD, אבל יש איטיות בקידוד, שבין היתר מקשה גם על השימוש הפשוטים יותר של המחשב (גלישה באינטרנט וכאלו). המפרט שלי: e6550 @ 2.33 GHZ 4mb 2GB DDR2 667MHZ gigabyte gap35ds3l והשאר לא משנה לקידוד וידאו... האם הוספה של ראם/ אוברקלוק קל למעבד יפתרו לי את בעיית האיטיות בזמן קידוד כשאני עושה שימושים פשוטים אחרים באותו הזמן? עד כמה צריך לשדרג כדי להמהיר את הקידוד?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את המעבד Q6600 עם GHZ 3.0 קניתי את המחשב מחברת TMS והם עשו לי OC. הכל היה יפה עד שסתם בדקתי את המחשב וגיליתי שהוא צנח ל 1.6 GHZ ??? פחות מהמינימום??? תמונה: http://i37.tinypic.com/14xzdk1.jpg מישהו יודע מה קרה ????
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שאלה : מחפש לוח אשר מכיל את האופציות הבאות תומך מעבדי INTEL עד 45 נ"מ . DDR2 עד 16 גיגה ללא כרטיס מסך ואם כרטיס מסך להשוואה 2 יציאות PCI לפחות 2 יציאות PCIE X1 יציאת PCIE X16 כרטיס קול 5.1 לפחות
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות לוח שתומך גם בddr3 או לוח יותר טוב שתומך רק בddr2 אמרו לי שלוח משולב פחות טוב ומצד שני חשבתי שאולי כדאי לקנות לוח שתומך גם בddr3 בשביל עוד שנה שנתיים שירדו המחירים של ה3 אוכל לקנות ולא אהיה מוגבל, מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אהלן חברים יש לי E8400 במהירות סטוק. עליו יושב נכון להרגע פריזר 7 פרו. בדקתי כל הקליפסים מהודקים היטב. ריעננתי משחה ועדיין יש לי הפרש טמפ' בין הליבות. ההפרש נע בין 5 ל 10 מעלות. ממה זה יכול לנבוע?
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
כרגע הלוח אם שיש לי הוא GIGABYTE k8nf וכל פעם שאני צריך להתעסק עם החיבורים שלי שם שאני מרכיב דברים אני ממש ממש בלי מקום של טיפה מרחב ותזוזה.. השאלה אם נגיד שאני ישדרג בקרוב ללוח אם שהוא למשל GIGABYTE GA-EP43-DS3L , האם זה לוח בדיוק באותו הגודל או שהוא יותר גדול ומרווח? יש הבדלים בין הלוחות השונים בגדלים? תודה..
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש חזק למשחקים כבדים ותוכנות כבדות.. וכאן בעצם מגיעה השאלה שבכתורת.. מה הכי מומלץ עכשיו?
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
יש לי לוח אם Motherboard Name MSI 915PL Neo-V (MS-7143) עם שתי זכרונות של 256 כ"א ניסיתי להחליף אותם לשתי זכרונות של 1024 כ"א של IBM PC2100R-25330 DDR 266Mhz CL2.5 ECC והמחשב התחיל לצפצף בהדלקה כנראה הזכרונות לא מתאימים לו. יש איזה סיבה שהלוח אם לא מקבל את הזכרונות האלה?
-
- 13 תגובות
- 819 צפיות
-